ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
ΠΕΡΙΣΥ
Λοιπόν η ομάδα έκανε φέτος μια τρομερή χρονιά και κατελήξε 5η βγαίνοντας για πρώτη φορα στην ευρώπη,Αυτο ήταν κυρίως προϊόν του προπονητη και ισως λίγο τύχης (καθως οικονομικα προβληματα ταλανιζαν ΑΕΚ,ΠΑΟ)και δεν ηταν κάτι που ηταν σχεδιασμένο απο την διοικηση ,ούτε είχαν επενδυθει χρήματα στην ομαδα για τον σκοπό αυτο,κάθε άλλο η ομάδα πέρισυ δεν είχε πάρει καν αδειοδότηση και ηταν μια ομαδα χρεωμένη,χωρις καν γήπεδα προπόνησης,ακόμα και οι παίχτες που ήρθαν ήταν απο σκαουτινγ τ ου ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ
Η ομάδα εδω και μια εβδομάδα έχει δώσει και το τελευταίο παιχνίδι της και εδώ και 2 μίνες είχαμε εξασφαλισμένη την έξοδο στην ευρώπη!
Η διοικηση
α)ούτε καν φρόντισε να πάρει την αδειοδότηση και το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο,Μια αδειοδότηση που θα την έβγαζε από το οικονομικό τέλμα λόγω αυξημένων εσόδων,αλλά άφησε την ομαδα έρμαιο των δημοσιογράφων και της παραφηλολογίας εν μεσω των πλει οφ, και ενω στο 1ο γύρω πήραμε 7 βαθμούς μετά πήραμε το 3 το μακρύτερο.
Τελικά πήραμε πως πήραμε την αδειοδότηση(εγώ πιστεύω χαριστικά)και μας έσκασε η ΟΥΕΦΑ και λέγετε ότι θα μας στην πάρουν πίσω,εχοντας τοσο καιρο αφησει να αιωρείται ότι είμαστε γρανάζι του συστήματος και για αυτο την πήραμε και τώρα που ΄ρθαν οι αδιάφθοροι της ΟΥΕΦΑ θα μας στείλουν..
β)Δεν ανανέωσε με τον προπονητή που έχτισε με το τίποτα αυτήν την ομάδα!Έλεγε πριν το παιχνίδι με την ΤΡιπολη ότι ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ θα μείνει και ο άνθρωπος απαντούσε αν είναι να μείνω να μου το πει και έμενα ο πρόεδρος. Έλεγε μετά τα πλέι οφ οι ανανεώσεις ,τα πλεί οφ τελειώσαν και ακόμα τίποτα,ενω βγήκε ο ιδιος ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ και έλεγε ότι ήδη αργήσαμε για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιας....
Τωρα μας λετε ότι θα συζητήσετε με Γεωργίου και λοιπούς παίχτες για ανανεώσεις συμβολαίων..και ρωτάω εγω ποιος θα μεινει??Ουδείς,όλη την χρονιά ήταν απλήρωτοι και αν φύγει ο χριστοπουλος χαιρετά μου τον πλάτανο.
και γ )κατέληξε ο ΠΑΣ με 2000 άτομα στο γήπεδο,ΧΑΛΚΙΔΟΝΑ γίναμε και ναι εν μέρη έφταιγε και ο κόσμος που έφυγε απο το γηπεδο που δεν στηριξε την ομαδα,αλλά των φόρτωσες κάτι Αγγελήδες κάτι 20 ευρα είσοδο ενώ τους ταυτόχρονα τους χώρισες σε παιδια και απόπαίδια..
Με συγχωρείτε πολύ αλλά τέτοια ανοργανωσιά,τέτοια έλλειψη οράματος ενώ όλα είναι ιδανικά και τέτοια κακομοιριά δεν έχω ξαναδει.... Μας έσκασες!
Ανανέωσε τώρα με τον ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ και κράτησε την αδειοδότηση,αλλιώς είμαι σίγουρος πως θα έχουμε αλυσιδωτές αντιδράσεις...