Πάντως οφείλω να ομολογήσω, προσωπικά, πολύ ασχολήθηκα με την υπόθεση! Για μένα, στην καρδιά μου, ο ΠΑΣ είναι πλέον ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!!!!! Βγεί δεν βγεί στα χαρτιά! Εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο που παίζεται μέσα στα γήπεδα ο ΠΑΣ βγήκε ευρώπη και οι λαγοί βλέπουν την πλάτη μας!!!! Η ιστορία έγραψε! Περίοδος 2012-2013 5η θεση ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 44 βαθμούς
6η θέση αλασκούζος -λαγοι 40 βαθμούς!!
Οτι και να γίνει τους βαζελολαγούς τους γαμήσαμε στα γήπεδα!!!!! Αυτό έγραψε και δεν ξεγράφει!!!!
Δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να σβήσει από την μνήμη μου τις στιγμές που μας χάρισε ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ με ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ 75' ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΛΙΤΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΔΑΚΡΥΣΑ!!!!!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ 40 ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!!! ΔΑΚΡΥΣΑ!!!! ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!!
ΓΙΑ 'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ 25 ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 26, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ (ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΑΛΑ) ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!!
ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟς ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Ο κος ΛΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ!!!! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=D4myloktl_kΦΤΙΑΝΧΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΩ.............................