Αποστολέας Θέμα: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)  (Αναγνώστηκε 505118 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1100 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 19:24 »
απο BV στο facebook.

Παράθεση
Ζητήθηκαν αναλυτικές καταστάσεις πληρωμών των υπαλλήλων (ποδοσφαιριστές και διοικητικοί) της ΠΑΕ, αργά χτες το απόγευμα. Στάλθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί. Ζητήθηκαν οι καταστάσεις να είναι και στα αγγλικά, στάλθηκαν και αυτές μέσα σε μια ώρα. Να δούμε τι έχουν να πούνε τώρα όλα τα κοράκια, που μας τα έχουν κάνει τούμπανο!!!
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1101 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 19:29 »
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ

Στο «μικροσκόπιο» ΠΑΣ (ξανά), ΠΑΟ και Ξάνθη!

 
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, το κλιμάκιο της UEFA βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και συνεχίζει το «ξεψάχνισμα» των φακέλων αδειοδότησης τόσο του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και του Παναθηναϊκού αλλά και της Ξάνθης!

Από τις 09:15 το πρωί της Παρασκευής (7/6) η αντιπροσωπεία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου «έπιασε» δουλειά. Για δεύτερη σερί μέρα εξετάζει το φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και του Παναθηναϊκού (που είναι ο πρώτος… επιλαχών), όπως αναμενόταν.

Επιπλέον, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι στο μικροσκόπιο θα βρεθεί, τελικά και ο φάκελος της Ξάνθης, η οποία είχε πάρει εξαρχής αδειοδότηση και θα είναι αυτή που θα πάρει, ως 7η, το εισιτήριο για το Europa League αν τόσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και για τον Παναθηναϊκό «ανάψει» κόκκινο!

Συν τοις άλλοις, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι τα άτομα της UEFA θα μείνουν και το Σάββατο (8/6) στην Αθήνα, συνεχίζοντας την εξέταση των φακέλων, πριν αποχωρήσουν από τη χώρα μας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γραφεία της ΕΠΟ υπάρχει έντονη παρουσία υπαλλήλων εταιρίας security, για το… φόβο των Ιουδαίων, προκειμένου να μην προκύψουν τίποτε… απρόοπτα ή απρόοπτες επισκέψεις!

Πάντως, αποφάσεις δεν αναμένονται άμεσα. Το κλιμάκιο της UEFA θα συντάξει πόρισμα, το οποίο θα καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία και θα πάρει την τελική απόφαση.

Αν και αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι η απόφαση αυτή θα γνωστοποιηθεί στις 20 Ιουνίου, η λογική λέει ότι οι εξελίξεις θα προκύψουν πιο σύντομα. Αυτό γιατί στις 24 Ιουνίου είναι η κλήρωση του πρώτου και δεύτερου προκριματικού Champions League και του Europa League, με την ελληνική ομάδα που θα πάρει το «χειρότερο» εισιτήριο για το Europa να «εμπλέκεται», καθώς θα αγωνιστεί στο 2ο προκριματικό γύρο.

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1102 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 20:00 »
Εν τω μεταξυ....

Παράθεση
Συνάντηση με τους προέδρους των κρητικών ομάδων που θα συμμετέχουν στη Γ’ Εθνική είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκου Τζώρτζογλου, όπου μίλησε και για την προσφυγή της ΕΠΣΗ κατά της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, κλήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα των παραγόντων, σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις που θα έχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η προσφυγή που έχει κάνει κατά της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει το grandsport, δύο από τους προέδρους ζήτησαν από τον πρόεδρο της τοπικής Ένωσης να αποσύρει την προσφυγή, με την ανησυχία ότι αν επιμείνει στο δικαστήριο, μπορεί η ΕΠΟ να δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες της Γ’ Εθνικής και στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου ήταν ξεκάθαρος στις θέσεις του, τονίζοντας τους γνωστούς λόγους για τους οποίους η ΕΠΣΗ προχώρησε σε αυτή την κίνηση και είπε ότι για να αποσυρθεί η προσφυγή μπορούν να γίνουν δύο πράγματα. Είτε η πλειοψηφία των σωματείων της ΕΠΣΗ να το ζητήσει, είτε η ΕΠΟ να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά όλου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Τα αιτήματα δεν είναι άλλα από τη μείωση των υπέρογκων προστίμων που επιβάλλονται από την ΕΠΟ ακόμα και για τις κίτρινες κάρτες, το θέμα των επιχορηγήσεων που τα σωματεία έχουν… ξεχάσει πότε πήραν χρήματα τελευταία φορά, η κάλυψη των μετακινήσεων εκτός νησιού των κρητικών ομάδων, η ισονομία στους ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών μεταξύ των Ενώσεων της Κρήτης αλλά και το ποσοστό των μεταγραφών των ΠΑΕ υπέρ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, το οποίο από το 5% μειώθηκε στο ελάχιστο, μόλις στο 1%, για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα. Αυτά τα αιτήματα θα τεθούν από το Νίκο Τζώρτζογλου στην προσεχή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

ΠΗΓΗ: grandsport.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1103 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 20:23 »
Κατακαημένε Γιαννάκη...

42 ετών ο Γιαννάκης σήμερα και άκουσε το πολυπόθητο "ναι" από το γκομενάκι που γούσταρε απ' τα 12 του (υπάρχουν και τέτοιοι) και την 6η δημοτικού. Πέρασαν 30 χρόνια από τότε, γυμνάσια, λύκεια, σπουδές, φανταρικά, δουλειές κι αναδουλειές, εκεί ο Γιαννάκης. Το μυαλό στο ίδιο γκομενάκι.

Σήμερα λοιπόν κι ενώ ετοιμαζόταν να πάει σπίτι της, βρίσκει 2 φίλους στο δρόμο που τον ενημερώνουν οτι το γκομενάκι έχει ειτζ και σύφιλη μαζί. Κατεβάζει το κεφάλι γεμάτος άγχος και σκέφτεται πόσα προφυλακτικά να φορέσει για σιγουριά. Πιό κάτω, βρίσκει έναν άλλο φίλο που την ξέρει καλά και του λέει πως τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει αλλά η τζε έχει άλλον και καλά θα κάνει να προσέχει.
Του φεύγει ένα άγχος αλλά του έρχεται άλλο. Μικρότερο αυτή τη φορά. Πόσο γκαντέμης να είναι και να σκάσει ο άλλος έφοδο στη γκόμενα; προχωράει πιό ορεξάτος, βρίσκει κι άλλον φίλο ο οποίος τον ενημερώνει οτι η γκόμενα έχει άλλον και ΠΑΣχει κι από ηπατήτιδα και καλά θα κάνει να μην πλησιάσει. 30 γαμημένα χρόνια είναι αυτά όμως κι ο Γιαννάκης συνεχίζει, γεμάτος άγχος για τα 15 προφυλακτικά που θα φορέσει το ένα πάνω απ' το άλλο κι αν ο άλλος είναι του χεριού του σε περίπτωση που σκάσει μύτη και παίξουν μπουνιές.
Η γκόμενα τον παίρνει τηλέφωνο και τον παρακαλεί να κάνει γρήγορα. 30 χρόνια περίμενε. Κάτω απ' την πολυκατοικία, βρίσκει έναν γείτονα που τον ενημερώνει οτι εκτός των άλλων, η κυρία έχει και μια σπάνια δερματική πάθηση που κολλάει δια... χειραψίας.   

Με τι καρδιά να ΠΑΣ ρε Γιαννάκη στο γκομενάκι;
Ρε, δεν πα να γαμηθεί κι αυτή κι οι άλλοι κι οι υπόλοιποι και όλοι;

30 χρόνια μετά και τέτοια ξενέρα; ρε και κοΜΠΛΕ να είναι η γκόμενα, μέχρι να του σηκωθεί του ανθρώπου θα περάσει άλλη μια διετία.

Ξινό μας βγήκε μάγκες. Τα άλλα είναι για... τους άλλους. Για λαϊκή (ΚΑΙ εσωτερική) κατανάλωση.

Όποιος και να φταίει τώρα, δημοσιογράφοι, αλαφούσκοι, χριστοβασίληδες. Όποιος. Αν χαθεί η άδεια δε μας νοιάζει ποιος θα φταίει.

Ξινό.

Κάθε χρόνο πίκρες κι όταν έφτασε μια χαρά, δε μας άφησαν να τη χαρούμε.

Να παν να γαμηθούν.


 :mono:       
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1104 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 20:27 »
ΠΟΥ 'ΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΒΡΕΕΕΕΕΕ????
που λέει και μια ψυχή....


Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1105 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 20:41 »
γιαννενάρα μην μας λυπάσαι....
έτσι απλά...αν δεν περάσουμε τα πάνδεινα δεν γίνεται...θα περάσουμε όμως...
αν δεν περάσουμε θα το κάνουμε έργο και θα το πουλήσουμε στην ευρώπη...με τα λεφτά θα πάρουμε την ομάδα και θα την πάμε μόνοι μας ευρώπη για να έχουμε υλικό για το νο2. :P
πάντως για να τον ελέγχουν έτσι τον φάκελο...ούτε οι δντουδες τα οικονομικά της ελλάδος...

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1106 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 21:04 »
Παράθεση
Κάθε χρόνο πίκρες κι όταν έφτασε μια χαρά, δε μας άφησαν να τη χαρούμε.

Να παν να γαμηθούν.


Για το δευτερο συμφωνούμε

Για το πρωτο, να σου πω οτι οι δυσκολιες ειναι που οδηγουν στην κάθαρση (με την εννοια της αρχαίας τραγωδίας).
Θα το απολαυσουμε. :)
Ειπαμε, στην Ντάτσια!!! ;)

Δευτερα τα νεα, και αυτα απο το εξωτερικό. Μπορει να καρφωσε ο περίεργος ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1107 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 21:06 »
Παράθεση
Κορυφώνεται η αγωνία για ΠΑΣ, ΠΑΟ και… Ξάνθη!

Τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού, έλεγξε την Παρασκευή στα γραφεία της ΕΠΟ το κλιμάκιο της UEFA. Συνεχίζουν και το Σάββατο, από Δευτέρα οι αποφάσεις.

Τελευταία ενημέρωση 07/06/2013, 20:50

Με μηδενικές διαρροές, απόρροια της εκκένωσης των γραφείων της ΕΠΟ από υπαλλήλους και προσωπικό, πέρασε η Παρασκευή, από το πρωί έως αργά το απόγευμα της οποίας, το κλιμάκιο της UEFA που βρίσκεται στην Αθήνα εξέταζε εκ νέου το φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα και μελέτησε τα οικονομικά στοιχεία του φακέλου του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, καμία πληροφορία δεν κατέστη εφικτό να διασταυρωθεί ή να επιβεβαιωθεί. Το μόνο βέβαιο, είναι πως οι άνθρωποι της UEFA θα συνεχίσουν την εξέταση των φακέλων και το Σάββατο, όπου πιθανότατα θα ανοιχτεί και ο φάκελος της Ξάνθης.

Το πόρισμα που θα συντάξουν, δεν θα δημοσιοποιηθεί, ούτε πρόκειται να ληφθεί κάποια απόφαση επί αθηναϊκού εδάφους. Το ελεγκτικό κλιμάκιο θα αναχωρήσει για την έδρα της UEFA το Σάββατο το βράδυ ή το αργότερο την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα ενημερωθεί ο διευθυντής αδειοδότησης της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αντρέα Τραβέρσο.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν γνωστές οι αποφάσεις: δηλαδή αν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα, ή θα πάρουν τη θέση του ο Παναθηναϊκός ή η Ξάνθη.

Άρης Ασβεστάς
sport-fm.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Ηλίας

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 91
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1108 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 21:08 »
Αυτά που έλεγε το μεσημέρι ο Γιαννάκης στο Ράδιο τα κατάλαβε ο Ασβεστάς στις 10 το βράδυ.
Κατά τα άλλα έχω ξενερώσει τόσο πολύ που περισσότερο θέλω να γαμηθούν οι ΑΡΔ της αθήνας πια. Σταρχ@##$ μου η αδειοδότηση.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1109 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 21:38 »
απο BV στο facebook.

Παράθεση
Ζητήθηκαν αναλυτικές καταστάσεις πληρωμών των υπαλλήλων (ποδοσφαιριστές και διοικητικοί) της ΠΑΕ, αργά χτες το απόγευμα. Στάλθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί. Ζητήθηκαν οι καταστάσεις να είναι και στα αγγλικά, στάλθηκαν και αυτές μέσα σε μια ώρα. Να δούμε τι έχουν να πούνε τώρα όλα τα κοράκια, που μας τα έχουν κάνει τούμπανο!!!

Αν είναι αυτά που έλλειπαν ... αυτά είναι που μπαίνουν πρώτα απ' όλα στο Φάκελο.
Αυτό θα έλεγα στον πρόεδρο την περασμένη Δευτέρα στο Μακεδονία Παλλάς ... αν βρισκόμασταν εκεί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας μας και στο απέναντι.

Πάντος, αν τα ΟΥΦΟ δέχτηκαν συμπληρωματικά χαρτιά, θα πει ότι η Άδεια βγαίνει στο φσιτ - ψιτ.
Απουσιάζει και ο κ. Σαρρής με την Εθνική μας  ... από προχτές?

Είχα πιστέψει ότι το είχαμε τσεκάρει σωστά το ΙΒΑΝ ... %-|
Τη Δευτέρα ΠΑΣ το Φάκελο στην UEFA όπως τον πήρες από ΕΑΠ-ΕΠΟ με τα ISO και με τα IFRS και τα ΙΒΑΝ … bank, όχι ...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 07 Ιούν 2013 21:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1110 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 21:57 »
Είπα να μην ξαναασχοληθώ αλλά με αυτά που διαβάζω από τα αθηναϊκά μέσα με κάνουν και βάζω τα γέλια!!!! Από χθές έλεγα μην ακούτε τίποτε! Το φοβερό χαρτί που "έλειπε" είναι οι αναλυτικές καταστάσεις! Όχι οτι δεν υπήρχαν αλλά δεν ήταν αναλυτικά! Δηλαδή το χαρτί μπορεί να έλεγε οτι ο νικος χι πληρώθηκε για τους μήνες μαρτιο απρίλιο 2000ευρά! Απλά οι της UEFA ήθελαν χαρτί που να λέει αναλυτικά τι πήρες τον μάρτιο με τι κρατήσεις κλπ!!! Δηλαδή την αναλυτική κατάσταση λογαριασμού που περνουμε όλοι!  Αλλά όταν οι φοβεροί δημοσιογράφοι ρωτάνε την καθαρήστρια τότε χέσε μέσα!!!

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ

Αποσυνδεδεμένος pagourix37

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 79
  • hasta la victoria..
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1111 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 23:26 »
Αυτοί παίζουν με τα νεύρα και το κεφάλι μας είμαι
και σε φάση για πρώτο τσεκ-απ

Εχω ξενερωσει τόσο πολύ με την βρώμικα του ΠΟΚ-ΠΟΘ
που δεν μπορώ να ακούω για τζιοληδες, για σαμαραδες,
για καραγκουνιδες και μανωλαδες στην tv τώρα


Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1112 στις: Παρ 07 Ιούν 2013 23:54 »
Για ν' ασχοληθούμε και με κάτι σοβαρό! Με τον Χριστόπουλο τι γίνεται? Η Τρίτη έγινε τετάρτη και μετά πέμπτη και τέλος παρασκευή! Ακόμη όμως τίποτε! Άκουγα στον Γιαννάκη το απόγευμα οτι υπήρχε συνάντηση εκείνη την ώρα και ήταν σε πολύ καλό κλίμα! Ακόμη δεν τελείωσε αυτή η συνάντηση; Τουλάχιστον να ξέρουμε από απόψε μην ξυπνήσουμε αύριο και δούμε κανέναν νικοπολίδη πρωτοσέλιδο και πάθουμε έμφραγμα! Είμαστε και σε επικίνδυνη ηλικία!!!!

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1113 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 00:03 »
pagourix ακριβώς το ίδιο θα λεγα..Πάμε να δούμε Εθνική και βλέπουμε τους λάζαρους και τους μανιάτηδες ολα αυτά τα κολόπαιδα που που κατά καιρούς μας έχουν δείξει τα @@ τους και έχουν την απαίτηση να τους χειροκροτήσουμε.
Πάντως πρέπει λίγο να χαλαρώσουμε γιατί πολύ πανικό βλέπω.Μάλλον πολύς ντόρος γίνετε από μάλακες δημοσιογράφους απο Αθήνα κι από τον Αλαπούστη που μάλλον αυτός έχει επέλθει σε μεγαλύτερο πανικό.
Αν ομώς τρέχει κάτι όλα θ αποδειχτεί στο μέλλον και πιστέυω οτι αν την πατήσει ο ΠΑΣ θα την πατήσει κι ο βάζελος.
Αλλά πριν λίγες μέρες δεν ακούγαμε στα ράδια οτι μετά τις αποφάσεις που θα πάρει η ΕΠΟ θα ερχόταν υπάλληλοι της UEFA για έλεγχο ή θα πηγαίναν οι φάκελοι στην UEFA; Άρα γιατί να πιστέψουμε οτι ήρθαν αποκλειστικά για τον ΠΑΣ αυτοι εδώ και τέτοιες βλακίες απο τα κολοσάιτ της Αθήνας;
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Ιούν 2013 00:09 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1114 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 00:34 »
Oπως τα λες pantser...Λαζαρους Μανιατηδες και ποσοι ακομα που μας εχουν Δειξει τα @ρχιδια τους..Στους Βοσνιους τα εδειξαν??.....Για εμενα το κεφαλαιο εθνικη ΤΕΛΟΣ..Χεστηκα με τα παπ@ρια ολα μεσα..Να αποκλειστουν και να φανε 5αρες..Γαμ@ την Αθηνα τους.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1115 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 01:08 »
Oπως τα λες pantser...Λαζαρους Μανιατηδες και ποσοι ακομα που μας εχουν Δειξει τα @ρχιδια τους..Στους Βοσνιους τα εδειξαν??.....Για εμενα το κεφαλαιο εθνικη ΤΕΛΟΣ..Χεστηκα με τα παπ@ρια ολα μεσα..Να αποκλειστουν και να φανε 5αρες..Γαμ@ την Αθηνα τους.

Σωστός ο παίκτης!!!!Δεν μας ενδιαφέρει η εθνική κ παρακαλούσα να φάμε 5 γκολάκια σήμερα κ να μας ξεφτιλίσουν τελείως.Κοιτάξτε φάτσα ανθρώπου που έβαλε το γκολ(Χριστοδουλόπουλος),σίχαμα σκέτο κ αυτός κ άλλα λαμόγια που παίζουν στην εθνική.
Ο Σάντος τον Γενάρη κάλεσε στην εθνική τον Περιστερίδη του Πανιωνίου για την πορεία που έκανε μέχρι τότε,ποιον τον Περιστερίδη-ΕΛΕΟΣ,τον ΚΟΡΟΒΕΣΗ τώρα??????Πελέ,ωραία αξιοκρατία έχουμε μπράβο να τους χαίρονται
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1116 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 10:20 »
Παντως αν μας αποριψει η ουεφα
θα εχει τεραστιο προβλημα η ΕΠΟ
ουσιαστικα χανει το δικαιωμα να δινει αδειοδοτησεις

και βρισκει τον μπελα και η ουεφα που θα πρεπει να ελεγχει καθε χρονο 50 Ελληνικους φακελους ο ενας πιο τραγικος απ τον αλλο

αυστηρη επιτηρηση προβλεπω
και ολα καλα

Αποσυνδεδεμένος KostasChris

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 167
  • ΠΑΣ με πιεσόμετρα
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1117 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 13:20 »
Πότε θα βγεί η απόφαση της ΟΥΕΦΑ ???
Επιτρέπεται να πέσεις,είναι επιτακτικό να σηκωθείς.ΠΑΣ είσαι!

-ΠΑΣ Γιάννινα ή Άγιαξ της Ηπείρου

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 341
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1118 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 13:55 »
Παράθεση
http://www.uefa.com/memberassociations/association=gre/news/newsid=1958954.html

Season review: Greece
Published: Thursday 6 June 2013, 13.06CET
Olympiacos FC wrapped up their 40th Greek title in record time despite a winter coach change and then completed a 16th domestic double as their dominance went on.
by Vassiliki Papantonopoulou
from Athens

 
Season review: Greece

Olympiacos FC clinched their 40th Greek title in record time despite a winter coach change and later secured a 16th domestic double as their period of supremacy continued.
Related Items

    Olympiacos clinch Greek title
    Olympiacos win Greek Cup
    Olympiacos hire Míchel

The Piraeus club added a fourth star to their shirts by finishing 15 points above second-placed PAOK FC, while Panathiniakos FC came sixth and missed out on Europe for the first time since 1997. AEK Athens FC, meanwhile, suffered the first relegation in their 89-year history while more modest outfits Asteras Tripolis FC, Atromitos FC and PAS Giannina FC earned European spots.

Champions: Olympiacos FC
Runaway champions yet again, Olympiacos sealed their 15th title in 17 years with five matches to go. Having started with Leonardo Jardim at the helm, they had former goalkeeper Antonis Nikopolidis take charge for a brief spell before appointing Míchel in early February. Beaten just once in the Super League – at home by feisty Atromitos – Piraeus's finest were not as impressive as in previous seasons yet were rarely matched. Whether fielding one central forward or both at the same time, Olympiacos had in Rafik Djebbour and Kostas Mitroglou a devastating attack that would propel them to comfortable victories or bail them out of trouble.

Cup final: Olympiacos FC 3-1 Asteras Tripolis FC (aet)
Olympiacos were made to work hard by first-time finalists Asteras Tripolis. The underdogs began brightly and went ahead through Rubén Rayos's close-range shot. Olympiacos managed to level before half-time with a powerful David Fuster volley. Extra time eventually ensued, and Olympiacos made their experience tell with substitute Juan Pablo Pino proving instrumental. His corner enabled the favourites to take a 99th-minute lead through Djebbour, before Pino was awarded the clinching penalty that Djamel Abdoun converted.

European places*
Olympiacos FC – UEFA Champions League, group stage
PAOK FC – UEFA Champions League, third qualifying round
Atromitos FC – UEFA Europa League, play-off
Asteras Tripolis FC – UEFA Europa League, third qualifying round
PAS Giannina FC – UEFA Europa League, second qualifying round

*Subject to final confirmation from UEFA


Player of the year: Djamel Abdoun (Olympiacos)
In his second term with the champions, the 27-year-old Algeria winger was by far their best and most consistent player. He contributed seven league goals and eight assists, and his right-sided runs were a constant threat to opponents. Abdoun, who had acknowledged last October that he owes his Olympiacos career to his international team-mate Djebbour ("putting in a good word for me"), was voted player of the season by his peers.

One to watch: Ergys Kaçe (PAOK FC)
Teenager Kaçe stole the show in a campaign where many clubs relied on younger players to compensate for a lack of transfer funds. The 19-year-old holding midfielder's mature displays belied his age, in a position usually occupied by experienced professionals. Omnipresent, with a sound reading of the game, the Albanian has good positional sense, the stamina of a marathon runner and a vicious long-range shot. A product of PAOK's academy, he helped the Salonika team to second spot and the UEFA Champions League qualifiers.

Surprise package: PAS Giannina FC
Anyone suggesting last summer that PAS Giannina could gain a first-ever European berth would have risked ridicule, given the club's financial plight. Yet coach Giannis Christopoulos, a top-flight rookie, put together a young side founded on collective work rather than individual brilliance. The 'Ajax of Epirus' achieved their first aim – avoiding relegation – before making it into the top five through clever tactics and sheer determination. They also boasted the best goal of this campaign, and many before it, an absolute screamer by Tomás De Vincenti against Panathinaikos.


Leading scorer: Rafik Djebbour, Olympiacos FC (20)

Relegated*: AEK Athens FC, Kerkyra FC

Promoted*: Apollon Smyrni FC, Ergotelis FC, Kalloni FC, fourth team tbd after play-offs

*Next season's Super League will feature 18 sides

Number: 2
Just two clubs kept the same coach all season: Sakis Tsiolis at Asteras Tripolis and Giannis Christopoulos at PAS Giannina. The remaining 14 sides, including Olympiacos, replaced the main man at least once – for a total of 28 coaching changes. Xanthi FC (who finished seventh) kicked off with Marinos Ouzounidis, handed the reins to Giannis Papadimitriou and later Nikos Kostenoglou, before ending the season with Ouzounidis back in the dugout.


Quote
"We know our fans are not satisfied with just victories and titles – they also want us to be spectacular on the pitch. This season's league was won rather quickly and easily, and our level of intensity dropped. We should try and remedy that."
Rafik Djebbour, the Olympiacos forward, addresses the supporters' only gripe.

©UEFA.com 1998-2013. All rights reserved.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1119 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 17:03 »
Παράθεση
«Ξετίναξαν» Παναθηναϊκό, ΠΑΣ και έφυγαν…

Αναχώρησαν από την Ελλάδα το Σάββατο το μεσημέρι οι άνθρωποι της UEFA, αφού έλεγξαν εξονυχιστικά τους φακέλους Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα, ετοιμάζοντας το πόρισμά τους. Δεν «είδαν» την Ξάνθη.


    1
Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 08/06/2013, 16:23
Το κλιμάκιο της UEFA που βρισκόταν από την Πέμπτη στην Αθήνα για να ελέγξει αν έγινε σωστά η… δουλειά, με την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού, αναχώρησε το Σάββατο από τη χώρα μας, έπειτα από… τριήμερη «κατασκήνωση» στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, είδαν τελικά μόνο τους φακέλους των «πρασίνων» και των Γιαννιωτών, για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν οι μοναδικές ΠΑΕ που είχαν δύο αρνητικές εισηγήσεις (σε πρώτο και δεύτερο βαθμό) από το τμήμα αδειοδότησης της ομοσπονδίας και μία απορριπτική απόφαση από την πρωτοβάθμια επιτροπή.

Τα οικονομικά στοιχεία των δύο συλλόγων «ξετινάχτηκαν» από το κλιμάκιο της UEFA, που ζητούσε συνεχώς διευκρινίσεις, αποδείξεις και επιπλέον έγγραφα.

Ο φάκελος της Ξάνθης δεν κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί, μιας και πήρε την άδεια από τον πρώτο βαθμό και φυσικά με θετική εισήγηση.

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν αυτές τις τρεις μέρες στην Αθήνα, θα συντάξουν μία έκθεση-πόρισμα πιθανότατα τη Δευτέρα και εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί από το Financial Body Control Panelτο της UEFA ποια ομάδα θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός ή η SKODA Ξάνθη;
http://www.sport-fm.gr/article/ksetinaksan-panathinaiko-pas-kai-efugan/680599
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1120 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 18:10 »
Σπορτς εφ-εμ και πελέ.

Τς ίδιες κουταμάρες π γράφει και σουπεργκουφάκης.

Περιμένουμε ρεπορτάζ αναχώρησης ελέγχου από τον μοναδικό, έγκυρο, έγκριτο, κλπα

(τον κυρ Βαγγέλη ρα)

Που γραφε ότι θα τς ψάξουν ολνούς, γαύρο, μπαόκια, κλπ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.398
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1121 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 18:13 »
Εγώ πάντως αγορασα ένα καροτσάκι για να κουβαλάω τ rx: μου!!!

Μου τα πρηξαν οι μαλάκες...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1122 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 18:31 »
Το "κοβεται ο ΠΑΣ απο ευρωπη"εγινε απαντανε απο εβδομαδα...καλα τι απαντανε δεν μας εκοψαν ακομη...δημοσιογραφακια της κακιας ωρας...πεινασμενα υποκειμενα...να ξερετε μια μερα οι κλωτσιες θα ειναι αμετρητες....σιχαματα

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1123 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 21:45 »
Σαρρής: «Η UEFA αποφασίζει»

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων και τον έλεγχο που διεξήγαγε το κλιμάκιο της UEFA της τελευταίες μέρες στην Αθήνα στους φακέλους του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού μίλησε το Σάββατο ο Γιώργος Σαρρής.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επεσήμανε πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι αυτή που θα αποφασίσει για τις τύχες των φακέλων των δύο συλλόγων, ενώ παράλληλα αναφερόμενος στην Εθνική ομάδα εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στο Μουντιάλ, ακόμα και μέσω των μπαράζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σαρρή στον REAL FM:

Για τη νίκη στην Λιθουανία: «Αντικειμενικός σκοπός της ομάδας ήταν οι τρεις βαθμοί. Σε πολύ μεγάλο βαθμό μας εξασφαλίζει την δεύτερη θέση».

Για ενδεχόμενη πίεση της Βοσνίας: «Ακόμα και η διαδικασία των μπαράζ η ελληνική ομάδα την ξέρει. Αν έχουμε βατό αντίπαλο θα πάμε στο Μουντιάλ. Απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα έχουμε τις πιθανότητές μας».

Για το θέμα των αδειοδοτήσεων: «Υπάρχει μία επιτροπή της ΕΠΟ, το τμήμα αδειοδότησης, βάσει διεθνούς κανονισμού UEFA εισηγείται. Ο Γιώργος Δημητρίου επικεφαλής τμήματος εισηγείται σε μια πρωτοβάθμια επιτροπή η οποία είναι ανεξάρτητη. Δεν αποφασίζει η ΕΠΟ. Η ανεξάρτητη επιτροπή πρωτοβάθμια είχε κόψει κάποιες ομάδες, και στην δευτεροβάθμια αποφάσισαν ότι μπορούν να παίξουν Ευρώπη.

Από μας δεν ενημερώθηκε η UEFA. Παρακολουθεί τα τεκταινόμενα σε όλες τις ομοσπονδίες. Το μόνο που κάναμε στις 31 του Μάη στείλαμε στις ομάδες την κατάταξη των ομάδων που μετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA με βάση την βαθμολογία. Ούτε φακέλους στείλαμε ούτε τίποτα».

Για τον έλεγχο του κλιμακίου της UEFA: «Η UEFA έχει κάθε δικαίωμα να έρθει να ελέγξει οτιδήποτε».

Για το αν έχουν ενημερωθεί οι ομάδες που εμπλέκονται: «Δεν το ξέρω αυτό. Οι άνθρωποι της UEFA ήρθαν επεξεργάστηκαν τους φακέλους και έφυγαν. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην UEFA . Υπάρχουν άνθρωποι που εισηγούνται σε κάποιες άλλες επιτροπές».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Εξαρτάται για ποιο λόγο εστάλησαν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτά που λέγονται είναι διαρροές. Υπάρχει ενδεχόμενο να αποφασίσει η UEFA να συμμετάσχει κανονικά ο ΠΑΣ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό για αυτή την ιστορία. Θα ενημερωθούμε από την UEFA . Σύμφωνα με τον κανονισμό ότι ήταν να βελτιωθεί στον φάκελο θα έπρεπε να έχει βελτιωθεί. Ότι ήταν αν γίνει με τον φάκελο έχει γίνει».

zoogla.gr


Κ εκ του θαυματος καμια μα καμια ιστιοσελιδα δεν περιεχει τις δηλωσεις του Σαρρη.....

Αλλα να μου πεις τι τους ενδιαφερει ο Σαρρης ,το gazzeta και το sportdog εχουν καλυτερη ενημερωση τρομαρα τους
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
« Απάντηση #1124 στις: Σαβ 08 Ιούν 2013 22:05 »
Παράθεση
Written on Ιουνίου 8th, 2013 by To trito mati

Και τώρα που έμπλεξε η Uefa, δεν χωράνε μαγκιές…



Ούτε που το περιμένανε οι άνθρωποι της ΕΠΟ να καταφτάσουν Τετάρτη βράδυ οι άνθρωποι της Uefa στο Ελ. Βενιζέλος , να πιούνε τα ουισκάκια τους σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και την επομένη να ανακατέψουν το σύμπαν!

Η αλήθεια είναι διπλή στην συγκεκριμένη ιστορία . Οτι από την μια μόνο με νόμιμο τρόπο δεν πήραν την αδειοδότηση οι ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναικός ενώ από την άλλη – όπως ξαναγράψαμε στο παρελθόν πριν την λήψη της όποιας απόφασης από την Εφέσεων της ΕΠΟ- ήταν μια πραγματικότητα το γεγονός οτι η Uefa θα << έμπλεκε >> στην ιστορία με δεδομένη την παρέμβαση της . Έγινε ευρέως διαδεδομένος ο λόγος που η Επιτροπή αδειοδοτήσεων της UEFA, μέσω του Τραβέρσο ( φώτο ) ο οποίος διαθέτει το πάνω χέρι σε αυτήν όντας διευθυντής της, παρενέβη στην υπόθεση . Δεν σχημάτισε καθόλου καλή εντύπωση από ένα γεγονός. Ναι μεν ο Δημητρίου  ( σαν υπεύθυνος της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις ) όταν έβγαλε το πόρισμα για το ποιές ΠΑΕ δικαιούνται την άδεια συμμετοχής στις Ευρωπαικές διοργανώσεις αρνήθηκε την συμμετοχή των ΠΑΟ και ΠΑΣ Γιάννινα σε αυτές, η άποψη του δε δεν αποτέλεσε κριτήριο για την γνωμοδότηση της Επιτροπής Εφέσεων! Με συνέπεια ο Τραβέρσο να διερωτάται πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με τις γνώσεις του Δημητρίου να θεωρεί ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ τον φάκελο των ΠΑΣ και Παναθηνακού, αλλά την απόφαση να παίρνουν άνθρωποι που δεν διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις για το αντικείμενο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η UEFA! Koντολογίς, εκ προοιμίου ήταν φανερό πώς η απόφαση δεν ελήφθη με κριτήρια εξυγίανσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά με γνώμονα το κλασσικό εθνικό μας topic…<< ωχ, αδερφέ…! >> . Με την UEFA όμως να μην << παίζει >> με αυτά…!

Κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρήκαν τους φακέλους. Ήταν τόσο μυστική η όλη ιστορία που φτάσανε μέχρι και στο σημείο…να δώσουνε ολιγόωρη άδεια σε υπαλλήλους της ΕΠΟ ώστε να μην υπάρχουν διαρροές στα ΜΜΕ ενώ παράλληλα είχανε προβλέψει με την παρουσία ισχυρής -πληρωμένης από την UEFA-ομάδας Security ώστε να προστατεύονται οι άνθρωποι της από τυχόν…προβλήματα που μπορούσαν να προκύψουν!

Είναι ξεκάθαρο οτι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει έναν φάκελο που << προβλημάτισε >> περισσότερο τα στελέχη της Uefa, καθώς δεν υπάρχει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και υπαρκτά χρέη σε ποδοσφαιριστές. Παράλληλα η εγγύηση της τάξης του 1.000.000 Ευρώ  που ζητήθηκε μέχρι και σήμερα δεν έχει πληρωθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα!

Από την άλλη ο Παναθηναικός κατάφερε να συμπεριλάβει προπονητικό κέντρο στον φάκελο του, ΔΕΝ έχει θέμα με το Uefa Lisense system το οποίο έχει αναγνώσει θετικά με την παρουσία αρκετών νεαρών παιδιών στο ρόστερ του αλλά η εγγύηση των 10.000.000 Ευρώ δόθηκε προφορικά με συνέπεια να έχει περάσει ο χρόνος που μπορούσε να είναι » εντός ορίων » χρονοδιαγράμματος! Στα σύν αυτώ τα χρωστούμενα συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές που έχουνε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους πράσινους.

<< Σκόνη και Θρίψαλα >> έγιναν οι φάκελοι των 2 ΠΑΕ. Η Ξάνθη ήταν εύκολη υπόθεση καθώς πληροί τις απαραίτητες προυποθέσεις συμμετοχής στο Εuropa League. Μόνο και μόνο το γεγονός οτι σε μια κλωστή παίζεται η Ευρωπαική συμμετοχή των ΠΑΣ και ΠΑΟ αποδεικνύει την δυναμική του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το οποίο πρέπει να << κοιταχτεί στον καθρέφτη >> και να διαπιστώσει οτι ΧΩΡΙΣ υποδομές και σωστή οικονομική λειτουργία ΔΕΝ έχει μέλλον και η 13η θέση στην κατάταξη της UEFA είναι ΤΙΜΗΤΙΚΗ . Ώς τότε, την Δευτέρα η την Τρίτη η UEFA ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ την 3η ομάδα που θα συμμετέχει στις 14 Ιουνίου στις κληρώσεις της .

Με την Ξάνθη, να έχει το πάνω χέρι όπως όλα δείχνουν μέχρι και την ώρα που γράφουμε…
olaxanthi.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.