Συμπέρασμα. Παραμύθι ότι κόπηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ούτε κλήθηκε από ΟΥΕΦΑ ο Αλαφούζος για να δώσε διευκρινίσεις. Άλλο παραμύθι αυτό. Το έργο είναι ακόμα ανοικτό, έτσι όπως τα “κατάφερε” η ΕΠΟ.
Συμπέρασμα γεμίσαμε Αισώπους είναι δυνατόν να σας πάρουμε στα σοβαρά?
Είναι δύσκολα τα πράγματα για μας γιατί εκτός των εν γένει αδυναμιών δεν έχουμε κ κανένα έρεισμα πουθενά.
Αν θέλουμε Ευρώπη πρέπει να έχουμε καθαρή κ βιώσιμη ΠΑΕ
Το κακό είναι πως το 90% από εμάς δεν γνωρίζουμε τι απαιτεί ο νόμος κ τι καταθέσαμε εμείς.
Αν το γνωρίζαμε ίσως να μην περνάγαμε αυτή την ψυχοφθόρο διαδικασία.
Το χειρότερο είναι πως σαν κ εμάς έχει παίξει Ευρώπη κ η κουτσή μαρία (αεκ παοκ άρης και λοιπά υπερχρεωμένα νοικοκυριά).
Δυστυχώς είναι ένα θέμα που το καυτηριάζαμε πολύ καιρό, πριν καν κάνουμε αυτή την εξαιρετική πορεία,
που αγωνιστικά μας δικαίωσε.
Κ λέω δυστυχώς γιατί πολλές φορές η με επιχειρήματα (αντικειμενική) κριτική, βαφτίζεται γκρίνια.
Όχι ότι δεν έχουμε υψηλά ποσοστά γκρίνιας αλλά στο συγκεκριμένο (βιώσιμη ΠΑΕ) όσοι φώναζαν τώρα δικαιώνονται.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα ξεπληρώνουμε τις "τρανταχτές μεταγραφές" του κωστάκη του μενδρινού κ του υπέρβαρου ζαιρί.
Δεν ξέρω αν αυτοί είναι οι λόγοι της οικονομικής κατρακύλας ή αυτοί πρέπει να πιστεύουμε ότι είναι.
Εγώ για να μην τρελαθώ δεν περιμένω τίποτα...