Aπ τον Πρύτανη της γαυροσύνης πάλι...
(ξαναχτύπησε πριν λίγη ώρα, υπογραμμίσεις-μπολτ δικά μ)
*** Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι, φίλοι μου, ότι διαθέτουν πολλά … βλήματα * ΤΟΣΟ πολλά, πού αν είχαν και κανόνια, θα ήταν … υπερδύναμη! ***
*** ΑΥΡΙΟ, λέει, θα βρεθεί στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζος, «συνοδευόμενος από μέλη του οικονομικού και νομικού επιτελείου της ΠΑΕ» όπως αναφέρει η σχετική πληροφόρηση πού δόθηκε στους αρμόδιους ρεπόρτερς * ΕΚΕΙ, λέει, «θα εκπροσωπήσει το τριφύλλι στην ακρόαση για το θέμα της αδειοδότησης» * ΚΑΙ η πληροφόρηση τελειώνει με την σημείωση ότι η ακρόαση θα γίνει από την ανεξάρτητη επιτροπή Club Financial Control Body (CFCB) πού εδρεύει στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν»
*** ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις αυστηρά επιλεγμένες λέξεις «ακρόαση» και «ανεξάρτητη επιτροπή», διότι δίνουν απαντήσεις, αλλά συγχρόνως αποτελούν και «ομολογίες» * ΘΕΩΡΩ την πληροφόρηση αυτή, απάντηση για το χθεσινό μας ρεπορτάζ, ( διαβάστε εδώ ) όπου έλεγα πως η ΟΥΕΦΑ δεν έχει ιδέα για τη συνάντηση πού είχε εξαγγείλει ο Παναθηναϊκός, διότι αν το γνώριζε, πολύ απλά, θα ειδοποιούσε την ΕΠΟ περί αυτής * ΧΘΕΣ, είχα την κατηγορηματική επιβεβαίωση για όλα αυτά * ΠΡΑΓΜΑΤΙ, η ΟΥΕΦΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ περί της επισκέψεως του κ. Αλαφούζου και του επιτελείου του (!!!), αν και αυτή θα γίνει (σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό) στα γραφεία της
*** Η ΛΕΞΗ «ακρόαση» πού χρησιμοποιείται στην πράσινη πληροφόρηση δίνει μια απάντηση στο ερώτημα * ΑΚΡΟΑΣΗ, δεν σημαίνει και …ραντεβού ! * ΑΛΛΟ πράγμα το να κλείνεις ένα ραντεβού για να αναπτύξεις τα επιχειρήματά σου, και άλλο, εντελώς διαφορετικό, να ΖΗΤΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ στη συνεδρίαση μιας επιτροπής * ΑΥΤΑ, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ΡΑΝΤΕΒΟΥ δεν κλείστηκε με κανένα όργανο της ΟΥΕΦΑ, αλλά το μόνο πού ζητήθηκε (μετά από επίμονη παράκληση ή όχι) ήταν να τον δεχτούν σε ακρόαση * ΜΕ λίγα λόγια, «ας τον ακούσουμε να δούμε τι ΑΛΛΟ έχει να μας πει, επιτέλους»
*** Η ΔΕΥΤΕΡΗ λέξη πού χρησιμοποιείται, είναι ο χαρακτηρισμός «ανεξάρτητη» για την επιτροπή της ΟΥΕΦΑ πού θα τον ακούσει * ΜΕ αυτό τον χαρακτηρισμό, επιδιώκεται να δοθεί απάντηση στο επιχείρημά μου ότι η ΟΥΕΦΑ δεν γνώριζε τίποτα περί του … «ραντεβού», όπως χαρακτηριζόταν αρχικά * ΘΕΛΟΥΝ να σου πουν, δηλαδή, πως επειδή η επιτροπή είναι ανεξάρτητη, δεν έχει καμία υποχρέωση να ενημερώνει την ΟΥΕΦΑ για τα ραντεβού πού κλείνει * ΜΠΟΡΕΙ να είναι κι’ έτσι, αν και εγώ δεν το πιστεύω * ΘΕΩΡΩ αδιανόητη την πιθανότητα να ενεργήσει τόσο … «ανεξάρτητα» μία επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, ώστε να μην ενημερώνει την ΟΥΕΦΑ για τέτοιες ακροάσεις πού θα γίνουν μάλιστα στα … γραφεία της ΟΥΕΦΑ ! * ΕΚΤΟΣ, φυσικά, αν θεωρούν ότι η ακρόαση είναι ΑΣΗΜΑΝΤΗ και δεν μπορεί να αλλάξει την ΗΔΗ ΛΗΦΘΕΙΣΑ απόφαση, πού δεν είναι άλλη από την ΑΠΟΡΡΙΨΗ του αιτήματος αδειοδότησης
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ «ΟΧΙ»*** ΑΥΤΑ περίπου αναφέρονται και στο δικό μου ΡΕΠΟΡΤΑΖ, πού ως γνωστόν, δύσκολα και σπανιότατα ανατρέπεται * ΣΥΜΦΩΝΑ λοιπόν με το δικό μου ρεπορτάζ,
η απόφαση για την αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό, έχει ήδη παρθεί και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ (
όπως άλλωστε και για τον ΠΑΣ Γιάννινα) * Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δηλαδή, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ άδεια, είτε παρουσιαστεί στην ακρόαση, είτε όχι * ΚΑΙ δεν παίρνει άδεια, όχι γιατί η ΟΥΕΦΑ έχει κάτι … προσωπικό εναντίον του, αλλά για ένα πολύ απλό λόγο : * ΔΙΟΤΙ δεν πληροί τις προϋποθέσεις, τους όρους πού ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ από την ΟΥΕΦΑ, για να συμμετέχει μία ομάδα στις ΔΙΚΕΣ της διοργανώσεις
*** ΕΠΟΜΕΝΩΣ, αδυνατώ να κατανοήσω σε τι και σε ποιο βαθμό θα έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στο ζητούμενο οι οικονομικοί και νομικοί επιτελείς της ΠΑΕ * ΑΝ κλήθηκαν να παραστούν για τις εντυπώσεις, είναι ένα άλλο θέμα * ΕΠΙ της ουσίας, πάντως, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι πού θα άλλαζε την ΗΔΗ ΛΗΦΘΕΙΣΑ – επαναλαμβάνω – απόφαση
ΟΣΑ Ο ΓΚΟΥΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΨΟΥ
*** ΤΩΡΑ βέβαια – για να ευθυμήσουμε και λίγο – θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε ΠΟΣΑ στοίχησε αυτή η αποστολή ειδικών και αρμοδίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Ελβετία, προκειμένου να αποτιμηθεί συγκριτικά το πόσες … μεταγραφές θα μπορούσε να κάνει με τα ίδια λεφτά η πράσινη ομάδα * ΣΥΜΦΩΝΑ με τους εντελώς αυθαίρετους δικούς μου υπολογισμούς, θα μπορούσε με τα λεφτά αυτά να κλείσει τρείς παλαιούς άσσους με προχωρημένη αρθρίτιδα στα γόνατα (σαν τον Ντιαρά) και μερικούς ακόμα τρομερούς σκόρερς σαν τον Γκούχου πού διαπρέπει στις μικρές κατηγορίες της Τουρκίας και θα κάνει αχτύπητο δίδυμο με τον Αψού, πού πρωταγωνιστεί στη Γ’ κατηγορία του Ουζμπεκιστάν …
*** ΣΤΟ «Καρφί» του Σαββάτου, θα έχω μία πολύ αποκαλυπτική πληροφορία για το παρασκήνιο πού οδήγησε στο διαζύγιο του Γιώργου Δώνη με τον κ. Ιβάν Σαββίδη * Η ΕΙΔΗΣΗ σίγουρα θα εκπλήξει *** ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ότι το προσωπικό μου e-mail είναι
mgavat@yahoo.gr*** ΣΤΟ μεταξύ, ο Τίγρης «χτύπησε» λέει, στις μεταγραφές * ΕΚΛΕΙΣΕ για τα επόμενα χρόνια τον Σταθάκη (παροπλισμένο λόγω Βάλλα στόπερ της Ξάνθης) και τον Κορδέρο * ΑΛΗΘΕΙΑ, φίλοι μου, πως το βλέπετε εσείς, Ισπανός ποδοσφαιριστής σαν τον Κορδέρο να μη μπορεί να βρει ομάδα στην πατρίδα του και να προτιμάει την ΑΕΚ για να διαπρέπει στη Γ Εθνική της Ελλάδας ; * ΣΙΓΟΥΡΑ, πρόκειται για παίκτη πού του αρέσει ο … πρωταθλητισμός *** ΑΠΟ την άλλη, όμως, αναρωτιέμαι, με ποιόν … μονομάχησε ο Τίγρης, «έδειξε ότι δεν αστειεύεται» και κέρδισε τους παίκτες αυτούς ; * ΜΕ τον … εαυτό του ; * ΥΠΗΡΧΕ δηλαδή καμία πρόταση από άλλη ομάδα για τον Σταθάκη και τον Κορδέρο και δεν τη γνωρίζω ; * ΣΤΑ αζήτητα ήταν και οι δύο
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ για όσους δεν το γνωρίζουν * ΑΝ δεν έχει άδεια από την Ευρώπη, δεν έχει άδεια και από την Ελλάδα *ΜΕ ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό * ΓΙΑ να καταλαβαινόμαστε ***
http://www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/18193-aprosklhtos-kai-ekliparontas-o-alafoyzos-sthn-oyefa