Κυριακή κοντή γιορτή, λένε στο χωριό μου ...
Το ιδιο λενε και στο δικο μου χωριο πασα μου...ιδωμεν λοιπον!
Δηλαδή, οι απαντήσεις σε όλα τα εκκρεμή θέματα είναι (ευχής έργο) κοντά. Αν γίνει σήμερα η παρουσίαση του νέου προπονητή, (καλή του επιτυχία και σ' αυτό από όσο ξέρω η μη ανανέωση ΓΧ δεν είναι ευθύνη της ΠΑΕ), ιδού πεδίο δ(λ)όξης λαμπρό για τους τοπικούς δημοσιογράφους να ρωτήσουν και να αποσπάσουν από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ ΟΛΕΣ τις απαντήσεις που θέλουν. Ευγενικά και όμορφα, όπως αρμόζει στην κουλτούρα των Ηπειρωτών.
Δεν ξερω ποιος φταει για την φυγη Χριστοπουλου (μπορει να εχεις δικιο) αλλα ξερω δυο αλλα πραγματα:
1) Οτι λογαριαζεται ως μεγαλη απωλεια.
2) Οτι αυτη η διοικηση εχει βεβαρημενο μητρωο. Δες Ογιος, δες Ριμολντι, δες Μπεσερα, δες Αγγελο. Οποτε και ο κοσμος εχει το δικιο του να υποψιαζεται ευθυνες της διοικησης στο χειρισμο του θεματος - προπονητης.
Απο τους δημοσιογραφους που ολοι ξερουμε εγω δεν περιμενω τιποτα! Σαν προεκλογικο ντι - μπεϊτ των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που θα ειχαν απεναντι τους τον Πρετεντερη, τον Καψη, τον Χατζηνικολαου, τον Τραγκα. Κατι αντιστοιχο φοβαμαι θα συμβει και τωρα και η ενημερωση μας θα ειναι "μεθοδευμενη". Ας εχει τα κοτσια η ΠΑΕ να επιτρεψει την παρουσια ολων των δημοσιογραφων, οχι μονο των.... αρεστων "επαγελματιων".
Πέρα από αυτό και για το θέμα του CAS, στο PAS.GR πολλοί λένε πρόεδρε είσαι ψεύτης, δεν θα πας κλπ, στο φόρουμ των BV πάλι λένε ότι ξέρουν πως η ΠΑΕ προσέφυγε ήδη (το γράφει το μέλος pppaaasss, ή κάπως έτσι). Η δικαίωση για το ποιος έχει δίκιο, θα έρθει σύντομα κι εδώ.
Για το θεμα CAS, εγω εχω τοποθετηθει οτι δεν θελω να προσφυγει. Ας ηταν ενταξει ο φακελος του, να επαιρνει αδειοδοτηση πρωτοδικα, Αλλα ασε με εμενα... Οσοι συνταυροι εχουν εκφρασθει οτι δεν θα προσφυγει η ΠΑΕ στο CAS, δεν το κανουν απο εμπαθεια, αλλα αυτη την στιγμη απο καμια επισημη πηγη δεν προκυπτει καποια επιβεβαιωση.
Αν η b.v. ξερουν κατι διαφορετικο με γεια τους, με χαρα τους.
Δεν καταλαβαινω την φραση "
Η δικαίωση για το ποιος έχει δίκιο, θα έρθει σύντομα κι εδώ." Δεν βρισκεται κανεις με κανενα σε αντιδικια για το ποιος εχει δικιο και ποιος θα επικρατησει. Αποψεις εκφραζουμε και γνωμες με τα οσα γνωριζει ο καθενας.
Όπως και με τη διατήρηση του αξιόμαχου της ομάδας, με μόνη απώλεια (μέχρι τώρα) για μένα εκτός προγράμματος την φυγή Γεωργίου. Θα δείξει κι εδώ τι υπάρχει κατά νου στην ΠΑΕ.
Ο Γεωργιου δεν ηταν η μονη απωλεια. Υπαρχει και η απωλεια του Ντε Βινσεντι, του Παντου και αυτοι πρεπει να αντκατασταθουν επαξια.
Οσο για τον Γεωργιου δεν γινεται να τον ανακοινωνεις και μετα να σου φευγει για αλλες πολιτειες. Αρα πρεπει να εισαι πιο φειδωλος στις δηλωσεις σου πριν εξαγγειλεις την ανανεωση ενος παιχτη. Πρωτα πεφτουν οι τζιφρες και μετα οι ανακοινωσεις. Τουλαχιστον επικοινωνιακο φαουλ.
Δυστυχως η ΠΑΕ δεν μας εχει δειξει καποια οργανωση σε τετοια θεματα. Ο Βινσεντο παρεπιπτοντως ειναι αριστερο χαφ...
Προσοχή μη μας πάρει η γαλότσα νερό ...
Ήταν τεράστιο χτύπημα αυτό που δεχτήκαμε, προσοχή στη διαχείρισή του. (αν και για μένα το πιο μεγάλο ξενέρωμα θα ήταν να παίζαμε EL μακρυά από τα Γιάννενα).
Και γηπεδο να ειχες (που ειναι και αυτο πολυ σοβαρο θεμα) παλι Ευρωπη δεν επαιζες. Και να το στο πω ξεκαθαρα;
Για εμενα μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι η ενδεχομενη μη οικονομικη βιωσιμοτητα της ΠΑΕ και τα χρεη που ηδη υπαρχουν. Η απωλεια της Ευρωπης ειναι το αμεσο αποτελεσμα. Ξεφυτρωνουν χρεη απο παντου! Δες την περιπτωση Παγωνη. Ποσοι αλλοι Παγωνηδες μπορει να υπαρχουνε; Και αν σημερα το πληρωσαμε με την απωλεια (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ) της Ευρωπης, αυριο με ποιο τροπο θα το βρουμε μπροστα μας;