Αγαπητοί μου εν "μπλε" σύντροφοι...
Γράφω για τελευταία φορά για τον Πανόπουλο, επειδή βλέπω πολλές διϊστάμενες απόψεις. Δεν φιλοδοξώ να έχω αυτό το"κάτι" σαν "τελευταίο" λόγο, ούτε και έχω κανένα αλάθητο.
Αλλά... στο θέμα των οπαδών μας στην Ξάνθη, αυτός τήρησε το γράμμα του νόμου, και καλά έκανε! Μακάρι να το τηρούσαν όλοι.
Και το συναίσθημα; Θα ρωτήσουν άλλοι; Έτσι αφήνεις 20-30 παιδιά που έχουν κάνει 500 χλμ, έξω από το γήπεδο;
Πού ήταν όμως ο "παχύδερμος" ο θκος μας εκεί, να εγγυηθεί (ή να μεσολαβήσει) για να μπουν τα παιδιά αυτά μέσα; Εκεί θα τον παραδεχόμουν!
Βόλεψε τους BV με προσκλήσεις και οι υπόλοιποι;;; Δεν ξέρω, προσπαθούμε, θα δούμε... (έξω τελικά και η κυρά Χαρίκλω μέσα!).
Προσωπικά προτιμώ το γράμμα του νόμου στην προκείμενη περίπτωση, πράγμα που δεν σεβάσθηκε το δικό μας το γαϊδούρι σε πολλές περιπτώσεις (όπως με ΑΡΗ στο γήπεδό μας που οι οπαδοί του καναν κατάληψη στα δύο πέταλα και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα).
Τον ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ σαν επιχειρηματία τον "εκτιμώ", γιατί δεν έχει εκκρεμότητες, έχει τακτοποιημένες τις πληρωμές του προς ποδοσφαιριστές και εταιρικό προσωπικό(δεν υπάρχουν καταγγελίες πρώην παικτών της ΣΚΟΝΤΑ για υπόλοιπα δεδουλευμένα), η εφορία ΟΚ, εγκαταστάσεις, βοηθητικά γήπεδα, γήπεδο κόσμημα, τί άλλο; (το 1.200.000 που λέει ο φίλος από πάν είναι πολύ μικρό για να χαρακτηρίσει αποτυχημένη την πορεία του, και δεν εξαρτάται η αδειοδότηση από αυτό και μόνο).
Τον ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ σαν ποδοσφαιροπαράγοντα τον "απεχθάνομαι" γιατί είναι στο γνωστό κύκλωμα (μαζί με τους μεγάλους και ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΑ {ΣΠΑΝΟΣ λέμε και κλαίμε}), και στήνει αγώνες και μεθοδεύει αποτελέσματα κατά το δοκούν.
Δεν υπάρχει ούτε ένας ένας εδώ μέσα που να εκφράστηκε κολακευτικά για τον "παράγοντα" ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ...
...και για να τελειώνω με τα θκα μας, πραγματικά προτιμώ να φύγει ΤΩΡΑ το παχύδερμο και ότι θέλει ας γίνει, παρά να μου βγαίνουν τα σκώτια κάθε φορά να τον μπινελικιάζω και να χάνω την ηρεμία μου, με τις μαλακίες, τις πουστιές, τα ψέμματα και κρυψίνικη συμπεριφορά του!
ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΦΕΓΑ... παχύδερμε πιτογυρά χρωματοπώλη!
(σε όποιον δεν αρέσουν οι χαρακτηρισμοί αυτοί, τους βρίσκω και πολύ ευγενικούς όσον αφορά το πρόσωπο και την εν γένει συμπεριφορά του μέχρι τώρα).
Α...! και οι 5ες θέσεις και οι ευρώπες συγκυριακές είναι, μάνα εξ ουρανού του ήρθαν με τις κατά σύμπτωση επιλογές του!!!