Αποστολέας Θέμα: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)  (Αναγνώστηκε 510315 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2325 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 18:37 »
ας του δωσουμε τοτε το βραβειο ανιχνευτη γαιδουριων... :P :joker:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2326 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 19:00 »
μαγκιά δεν είναι που πήγε στο cas.
μαγκιά θα ήταν να έχει μια υγιή ομάδα σε όλα τα επίπεδα και με άδεια.

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2327 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 19:01 »
για να κάνεις μία "έφεση" στο CAS χρειάζονται τουλάχιστον 50.000 ευρω  για να την καταθέσεις......
δεν είμαι υπερ του ΧΒ, αλλά για να κάνει τέτοιες κινήσεις μέσω "κρίσης" , εμένα μου λέει κάτι......
δεν είναι καιροί να ξεβρακωνόμασε και να χαλάμε χρήματα τσάμπα....
απλά μόνο μην τον παρασυραν οι ψευτες οι δικηγόροι ............

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2328 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 19:09 »
για να κάνεις μία "έφεση" στο CAS χρειάζονται τουλάχιστον 50.000 ευρω  για να την καταθέσεις......
δεν είμαι υπερ του ΧΒ, αλλά για να κάνει τέτοιες κινήσεις μέσω "κρίσης" , εμένα μου λέει κάτι......
άλλωστε στο Ελλάδα είμαστε και όλα τα κάνουμε τελευταία στιγμή...
ναι είναι λάθος, αλλά μαθαίνουμε από τα λάθη μας.....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2329 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 19:13 »
Ποιος πιστεύει ότι η εκδίκαση στο CAS θα γίνει πριν τον αγώνα στις 18 Ιουλίου;

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2330 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 19:45 »
εγώ πιστεύω οτι θα γίνει ότι έγινε με τον βόλο πριν 2 χρόνια.....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2331 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 19:59 »
εγώ πιστεύω οτι θα γίνει ότι έγινε με τον βόλο πριν 2 χρόνια.....

Θυμησε μου.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #2332 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 20:05 »

Επιχείρηση ή υπόθεση “bouche fermée” χαρακτηρίζει Φίλος την προσφυγή στο CAS …
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι … ο γαλλοελβετός  συνεργάτης (διαιτητής) που συνδιαπραγματεύεται την υπόθεση  με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, έχει δώσει ρητή εντολή (απαγόρευση) ώστε  να μη μιλήσει απολύτως κανείς και για τίποτα (πρόεδρος, διοικούντες, συνδιοικούντες) σχετικά με τους χειρισμούς και την πρόοδο του θέματος  της προσφυγής (διαρροές  κ.ά.,) … μέχρι την τελική, που θα μιλήσει το ίδιο το CAS.

Πάντως ο λαός δεν ξεχνά …αλλά να  θυμίσω 2 πράματα … 
Και θα ψάξω μια εκπομπή του «ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ» όπου ο σχολιαστής πολύ εκτενώς και πρόθυμα (μου διαφεύγει το όνομά του) … σχολίασε ερώτησή μου σχετική με το ρόστερ και την αδειοδότηση … ψάχνω.   

Παράθεση
(…)
Τι βιασύνες είναι τώρα αυτές ρε πούστη μου?
Ας πάμε και μια φορά χαλαρά στο καλοκαίρι.
Δηλαδή, δεν έχει νόημα ρε παίδες και κάθε συζήτηση για «αδειοδότηση και υποδομές»  θα ήταν άκαιρη και άκρως επιζήμια στο εν εξελίξει χτίσιμο της Ομάδας.
Και ας μας πει κάποιος …  να την κάνει τι? την «αδειοδότηση και τις  υποδομές» αν δεν έχει ρίξει και την τελευταία «μπετονόπλακα» στην Ομάδα.
(…)
Πρώτα Ομάδα φίλοι μου και μετά λούκια και φρεάτια*.
Συ είΠΑΣ.

Ουδείς σχολίασε ... ναι ή όχι ... διανύαμε περίοδο θαυμάτων και βεβαιοτήτων, τότε.

(…)
ΠΑΣ Ευρώπη και Αδειοδότηση … είναι το τραπέζι  που πάνω του «παίζει» η ηθική, η αξιοπρέπεια και η φερεγγυότητα  του Προέδρου … και του Προπονητή (κατάρτιση – ήθος – ύφος) , ο οποίος  χτίζει την καριέρα του πάνω στα σχέδια του Προέδρου του ΠΑΣ ... και όλα αυτά απέναντι στην Ιστορία του "ΑΓΙΑΞ".
(…)
Στην  απατηλή περίπτωση, και οι 2 θα περνούσαν  Guinness ως 2 αφελείς απατεώνες του χωριατοστυλ «πωλούνται όνειρα» και ο 2ος  στην ηθική αυτοκαταστροφή ... και ασφαλώς νύχτα από τα Γιάννινα.
(…)

Παράθεση
RAYO VALLECANO V/SPANISH FA (RFEF): PROVISIONAL MEASURES DENIED
http://www.tas-cas.org/en/infogenerales.asp/4-3-6896-1092-4-1-1/5-0-1092-15-1-1/

Lausanne, 11 July 2013 – The Court of Arbitration for Sport (CAS) has dismissed the application for provisional measures filed by the Spanish club Rayo Vallecano de Madrid, S.A.D. in relation to a decision of the Spanish FA (RFEF) refusing to grant the UEFA License to Rayo Vallecano for the 2013/2014 season for the reason that the club had overdue payables when the attribution of UEFA licenses had to be determined by the First Instance of the RFEF licensing Committee.

2 απορρίπτουν ... μια εγκρίνουν εκεί στο CAS ...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 11 Ιούλ 2013 20:49 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2333 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 20:49 »
αν δεν ήθελε να χαλάσει λεφτά ή να του τα φάνε οι δικηγόροι ας πρόσεχε....
το κεφάλι του τα φταίει όλα και οι σύμβουλοι-ιερατείο....κανένας άλλος....

ας μην είμαστε σίγουροι λόγω άλλων υποθέσεων.κάθε υπόθεση ίσως διαφέρει.ακόμα και λίγο να διαφέρει κάνει την διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2334 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 20:58 »
Ο «Ερωτοκρίτου» του CAS που θα παραλάβει το Φάκελλο του ΠΑΣ την προσεχή Δευτέρα είναι αυτός που θα αποφασίσει. Αν, δηλαδή, θα ανοίξει ο δρόμος της Ευρώπης για τα Γιάννενα σε βάρος της Ξάνθης."

http://www.apodytiriakias.gr/

Να μη ξεχασουμε να ζητησουμε συγνωμη απ την Ξανθουλα αν τελικα δικαιωθουμε απ το cas λεω εγω .

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2335 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 21:47 »
Είχα πεί οτι θεωρώ οτι ο Χριστοβασίλης μας δούλευε οτι θα πάει CAS! Δεν το πίστευα και νόμιζα οτι απλώς μας δουλευει για να περάσει ο ντόρος λόγο μη αδειοδότησης!! Με, μας, διέψευσε και τα 'σκασε στο CAS που αυτό, εν μέρη, αποδεικνύει οτι "πιστεύει" στον φάκελο που έχει καταθέσει!
Αν δικαιωθεί θα βγεί "ασπροπρόσωπος" μιας και το αλασκουζόκαρφο, που μας χαντάκωσε, ούτε καν σκεφτηκε να πάει στο CAS!
Aν όχι έχει μια δεύτερη ευκαιρία ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ τον φάκελο για να δούμε τι συμβαίνει, όπως εξάλου έχει υποσχεθεί!!!!
Αν δεν τον ανοίξει τότε σκούρα τα πράγματα president!!!!
Είδωμεν!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2336 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 21:55 »
Τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ  (τουλάχιστον αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα) είναι πολύ άσχημα κι αυτό δεν αλλάζει.
Το ότι προσέφυγε στο CAS δεν σημαίνει ότι έκανε και κάτι σπουδαίο. Προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί όπως έχει υποχρέωση. Απλά δηλαδή, τώρα "κοιμάται όπως έστρωσε".

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #2337 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 22:21 »
Το ότι προσέφυγε στο CAS δεν σημαίνει ότι έκανε και κάτι σπουδαίο. Προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί όπως έχει υποχρέωση. Απλά δηλαδή, τώρα "κοιμάται όπως έστρωσε".

http://oi42.tinypic.com/6ixikn.jpg

Γνωρίζεις τις απόψεις μου για το "Φάκελο ΧΒ" ... αλλά αυτό που λες  "όπως έχει υποχρέωση", νομίζω ότι, θα την είχε 1ον απέναντι στα ίδια οικονομικά συμφέροντα και 2ον στην περίπτωση που θα είχε και σοβαρές ενδείξεις μεροληψίας στην απόφαση της ΟΥΕΦΑ ... άλλη υποχρέωση (3η) δεν νομίζω να παίζει στο μυαλό (τους).
Λες καμιά ηθική υποχρέωση ? 8) 

Πάντως η τύχη του εργάζεται πυρετωδώς ... χτυΠΑΣ CASμά και δίπλα είναι ο σταθμός Σερν!!!
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2338 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 22:21 »
Ο Κύπριος δικαστης είναι ο Κρις Γεωργιαδης;

Αποσυνδεδεμένος ElCapitan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2339 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 22:27 »
Παράθεση
RAYO VALLECANO V/SPANISH FA (RFEF): PROVISIONAL MEASURES DENIEDhttp://www.tas-cas.org/en/infogenerales.asp/4-3-6896-1092-4-1-1/5-0-1092-15-1-1/Lausanne, 11 July 2013 – The Court of Arbitration for Sport (CAS) has dismissed the application for provisional measures filed by the Spanish club Rayo Vallecano de Madrid, S.A.D. in relation to a decision of the Spanish FA (RFEF) refusing to grant the UEFA License to Rayo Vallecano for the 2013/2014 season for the reason that the club had overdue payables when the attribution of UEFA licenses had to be determined by the First Instance of the RFEF licensing Committee
.
Αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε να πάρουμε με την πρώτη την άδεια τής ΕΠΟ.... αφού πήγαμε δεύτερο γύρο. .. αποκλείεται να κερδίσουμε κάτι. ..
Και να είμαι ειλικρινής πιστεύω πώς αυτή τη στιγμή συμμετέχουμε σε ένα μεγάλο παιχνίδι. .. πού το παίζουν κάποια άτομα εις βάρος μας. ... Έτσι απλά για τα μάτια του κόσμου. ...
.......

Αποσυνδεδεμένος probato

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2340 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 22:34 »
οχι καπετανιε...η βαγιεκανο προσεφυγε κατα της ισπανικης αντιστοιχης ΕΠΟ.

ο ΠΑΣ προσεφυγε κατα της αποφασης της UEFA.

ειναι εντελως διαφορετικες περιπτωσεις η μια με την αλλη.
η δικη μας περιπτωση μοιαζει περισσοτερο με αυτη της μαλαγα.

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2341 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 22:37 »
Τα δικαστήρια πάντως (όχι ο Τάσος) φαίνεται ότι έχουν δικούς τους τρόπους [βλ το θκό μας το β/θμιο] κρίνουν με Αλλά κριτήρια κι όχι με τα κριτήρια μιας επιτροπής...

Δλδ σου λέει εγώ κρίνω και τον πρότερο έντιμο βίο και τα ελαφρυντικά και Εάν έχεις και τπτ άλλο να καταθέσεις κοκ...
Οπότε μπορείς να τη σκαπουλαρεις...

Ενώ με τις επιτροπές σου λέει ο άλλος α β γ δ ε...οοοπ σου λειπ το τάδε... Πήρες τον πούλο ούτε καλές προθέσεις ούτε κάνω προσπαθειά να συμμορφωθω ούτε τπτ!

Αυτό το σκασμενο  το κοντοσούφλι (το ΤΑΣ-ΚΑΣ μπαπ ντε...) τι ρόλο να βαράει άραγες;;;
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2342 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2013 23:23 »
"""""""""Γνωρίζεις τις απόψεις μου για το "Φάκελο ΧΒ" ... αλλά αυτό που λες  "όπως έχει υποχρέωση", νομίζω ότι, θα την είχε 1ον απέναντι στα ίδια οικονομικά συμφέροντα και 2ον στην περίπτωση που θα είχε και σοβαρές ενδείξεις μεροληψίας στην απόφαση της ΟΥΕΦΑ ... άλλη υποχρέωση (3η) δεν νομίζω να παίζει στο μυαλό (τους).
Λες καμιά ηθική υποχρέωση ? 8) 

Πάντως η τύχη του εργάζεται πυρετωδώς ... χτυΠΑΣ CASμά και δίπλα είναι ο σταθμός Σερν!!!""""""""""""""""

1_Υποχρέωση να προασπίσει τα οικονομικά συμφέροντα της ΠΑΕ
2_Ηθική υποχρέωση απέναντι στον σύλλογο (όχι με την οικονομική του διάσταση) και απέναντι στον κόσμο του.

Βέβαια το (ρισκαδόρικο) σκεπτικό του είναι άλλο : Δικαιώνομαι, βουλώνω στόματα και παίρνω το πάνω χέρι (κρύβοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί). Δεν δικαιώνομαι, προβάλω την προσπάθεια και τα έξοδα που έκανα υποσχόμενος καλύτερες μέρες αφού "θα έχω μάθει πάλι από τα λάθη του".

Δημοσιοποίηση του φακέλου ΥΠΟΧΡΕΟΎΤΑΙ να την κάνει σε κάθε περίπτωση.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2343 στις: Παρ 12 Ιούλ 2013 00:52 »
Παράθεση
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΟ CAS

Χριστοβασίλης: «Δεν τέλειωσε για μας η Ευρώπη»

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θεωρεί πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ελπίδες να δικαιωθεί στο CAS και να αγωνιστεί στην Ευρώπη κι εξέφρασε την αισιοδοξία του στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

«Εντυπωσιακή η κλήρωση όπως έγινε φέτος. Όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, εμείς συνεχίζουμε από την περσινή πορεία μας και στόχος να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Έφυγαν 3-4 παίκτες από την περσινή ομάδα, έχουμε βρει τους αντικαταστάτες τους και μακάρι να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο. Ελπίζω φέτος να κάνουμε καλές εμφανίσεις και θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα.

Την Δευτέρα εκδικάζεται η απόφαση, δεν έχει τελειώσει ακόμη για εμάς η Ευρώπη. Θα δούμε. Για να φτάσουμε στο CAS σημαίνει πως έχουμε στοιχεία τα οποία μπορούν να μας δικαιώσουν» είπε στη Nova.

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2344 στις: Παρ 12 Ιούλ 2013 01:05 »
Πιστεύω πολλα πράγματα για τον χριστοβασιλη και την ικανότητα του να ειναι πρόεδρος του ΠΑΣ Γιαννινα, αλλα υπάρχουν δυο πράγματα που δεν πιστευω για αυτόν. Δεν πιστευω ότι ειναι ανοιχτοχερης ούτε και ανηθικος όμως. Εκει που θέλω να καταλήξω ειναι ότι ούτε θα έδινε τα 50-70-100 χιλιαρικα που χρειάζεται το CAS, ούτε θα έπαιζε ακομα και τωρα με τον πόνο μας, αν δεν υπήρχαν πραγματικα στοιχεία και ελπίδες για την δικαίωση. Αναμένουμε λοιπόν..
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος probato

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2345 στις: Παρ 12 Ιούλ 2013 01:25 »
Σχετικα με το ποστ του φιλου απο πανω(και δεν διαφωνω σε αυτα που λεει)

Ημουν απο τους λιγους που ταξιδεψαν στο seefeld το 2011 και ειδα την προετοιμασια της ομαδας μας.

Σε αγωνα προετοιμασιας του ΠΑΣ με την al ain (τα κερδισαμε τα γατακια)....προσεγγισα τον προεδρο και του ζητησα να μου δωσει μια φανελα απο εναν παιχτη.ο προεδρος απαντησε οτι ο καθε παιχτης εχει δυο φανελες ολες κι ολες.η μια πλενεται και η αλλη φοριεται.εκανα τουμπεκι και εφυγα ντροπιασμενος.με προσεγγισε ο φροντιστης της al ain και με ρωτησε γιατι νευριασα.του ειπα τι εγινε.μου εδωσε 2 φανελες της al ain.τη μια την εχω ακομα.

θελω να πω το εξης....ο προεδρος εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι λειτουργει προς κακο της ομαδας.πιστευω οτι προσπαθει να βοηθησει ωστε να εχει οφελος και η ομαδα και αυτος προσωπικα.θελω να πιστευω οτι ειναι νοικοκυρης και προσπαθει να εξυγιανει την ομαδα.ειμαι σιγουρος ομως οτι ειναι λιγος.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2346 στις: Παρ 12 Ιούλ 2013 02:06 »
Επειδη πλεον δεν πιστευω τιποτα περι ΧΒ, και στην προκειμενη περιπτωση ψυλλιαζομαι ασχημα με το cas,μου κανει τεραστια εντυπωση πως ακομα δεν αναγραφεται στην σελιδα τους το ονομα της ομαδας μας....Μακαρι να κανω λαθος αλλα πιστευω πως ολο αυτο το σκηνικο που εχει φτιαχτει ειναι εποικοινωνιακο τρικ για να πουν να ρε προσπαθησαμε!!!

Εχουμε δει τοσα πολλα με τα ματακια μας,που πλεον δεν πρεπει να βαζουμε το χερι μας στην φωτια για τουτον σε καμια περιπτωση

Απιστος Παγουρας-7
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2347 στις: Παρ 12 Ιούλ 2013 02:14 »
Προσφυγαμε στο cas ...ειναι στανταρ.

Αποσυνδεδεμένος THRAKI Fans

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2348 στις: Παρ 12 Ιούλ 2013 02:36 »
Βγήκαν τα εισιτήρια με Λίνφιλντ

Η Ξάνθη ρίχνεται στη μάχη του 2ου προκριματικού γύρου για το Γιουρόπα Λιγκ στις 18/7 (ο επαναληπτικός στις 25/7) βρίσκοντας απέναντι της την Λίνφιλντ.

Το πρωί της Πέμπτης η ακριτική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα που βρίσκονται σε κυκλοφορία:

"Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το πρώτο παιχνίδι του β' προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Λίνφιλντ στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena.

Στις Θύρες Α1, B1, Γ1, Α και Γ η είσοδος για τους ενήλικες θα είναι 15 € ενώ τα παιδικά εισιτήρια 8 €. Στη Θύρα Β, αυτή των V.I.P. η είσοδος θα είναι 20 €.

Εισιτήρια προπωλούνται στο περίπτερο της πλατείας και στα γραφεία της ΠΑΕ".

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα το πρωί οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έκαναν ασκήσεις με πολλή μπάλα. Όσοι έπαιξαν στο φιλικό με την Ομόνοια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ το απόγευμα η ομάδα επιστρέφει στη βάση της.

www.sport24.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2349 στις: Παρ 12 Ιούλ 2013 09:11 »
Επειδη πλεον δεν πιστευω τιποτα περι ΧΒ, και στην προκειμενη περιπτωση ψυλλιαζομαι ασχημα με το cas,μου κανει τεραστια εντυπωση πως ακομα δεν αναγραφεται στην σελιδα τους το ονομα της ομαδας μας....Μακαρι να κανω λαθος αλλα πιστευω πως ολο αυτο το σκηνικο που εχει φτιαχτει ειναι εποικοινωνιακο τρικ για να πουν να ρε προσπαθησαμε!!!

Εχουμε δει τοσα πολλα με τα ματακια μας,που πλεον δεν πρεπει να βαζουμε το χερι μας στην φωτια για τουτον σε καμια περιπτωση

Απιστος Παγουρας-7

Το θέμα είναι να μπει εκτάκτως πριν το παιχνίδι, γι' αυτό δεν είναι στο σάιτ. Αν μπει στο σάιτ τότε θα γίνει το ...2015