Όταν είναι να πάει η μάνα τη γιαγιά στο χωριό, εκείνη είναι έτοιμη απ' τα αξημέρωτα και περιμένει καρτερικά πλάι στην εξώπορτα, με τα μπαγάζια έτοιμα. Πολλές φορές ξεκινάνε μεσημέρι αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Η γιαγιά είναι έτοιμη για αναχώρηση απ' τις 5. Χειμώνα - Καλοκαίρι.
Κάτι απ' αυτή θα θυμίσω αύριο-μεθαύριο αν κι εφόσον έχουμε προσφύγει στο CAS κι έχουμε δικαιωθεί. Θα περιμένω πλάι στην οξώπορτα για όσο χρειαστεί, με τα μπαγάζια έτοιμα, να φύγουμε.
Αυτό φυσικά δεν αναιρεί ότι:
- Αλλιώς το περιμέναμε όλο αυτό κι αλλιώς μας άξιζε να το ζήσουμε. Να γευτούμε αυτή τη χαρά απ' την αρχή ως το τέλος, χωρίς εκπτώσεις, περιορισμούς, εγκράτεια.
- Αρνούμαι να με αποκαλεί "όχλο" ο οποιοσδήποτε, πόσω δε μάλλον αυτός που πληρώνω κάθε χρόνο.
- Ανεξάρτητα του τι θα γίνει στο CAS ο φάκελος που κατατέθηκε στην επο ήταν ελλιπέστατος και πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες. Από το μεγαλομέτοχο προφανώς.
Εν κατακλείδι, πληρώνουμε κάθε Κυριακή για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Όχι για την τσέπη του χ,ψ,ζ. Ποτέ δε ζητήσαμε πολλά και ίσως φταίμε γι' αυτό. Ζητάμε, σε κάθε περίπτωση, νοικοκυριό κι εντιμότητα. Καλή διαχείριση ζητούσαμε κι όχι κουμάντο σε τσέπες άλλων. Καλή διαχείριση των εσόδων που έχει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ανεξαρτήτως προσώπων. Δε θέλουμε διοίκηση που διώχνει τον κόσμο της ομάδας από κοντά της, με τον α ή β τρόπο. Δε θέλουμε λογιστικά τερτίπια σαν αυτά που συμβαίνουν τώρα. Δε θέλουμε να υπάρχει η παραμικρή υπόνοια οτι η εκάστοτε διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει "προσκηνύσει" κάθε μαλάκα παραγκάρχη. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Τελειώνοντας, θα πω οτι για μένα τελείωσε η περίοδος των ελάχιστων ή και καθόλου απαιτήσεων. Όσο με χρειάστηκε η ομάδα ήμουν εκεί, στο πλάι της, σε χαρές και λύπες. Τώρα που πέρασα δύσκολα και τη χρειάστηκα δίπλα μου, απογοητεύτηκα. Τέλος ο καιρός των μη απαιτήσεων.
Απ' την υπάρχουσα διοίκηση, έχω απαίτηση να κυνηγάει κάθε χρόνο πρωτάθλημα, κύπελο κι Ευρώπη. Κάθε χρόνο. Αν δεν μπορούμε Β' εθνική και "φύγε-πούλα" μέχρι να έρθει εκείνη η διοίκηση που θα κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα.