Τέλος πάντων ... πως το έχω δει εγώ το θέμα, διαβάζοντας 2-3 πόστ στα παραπάνω ...
Αν το δούμε έτσι (υπάρχει άλλωστε στο πίσω μέρος του μυαλού που μας απόμεινε), ΤΟΤΕ ... το γεγονός να δικαιωθεί ή μη ο ΠΑΣ θα είναι δευτερευούσης σημασίας και η προσφυγή δεν έγινε για το ντε ΚΑΙ καλά να παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά για να πέσουν στα μαλακά οι υποτιθέμενοι προταίτιοι της μη αδειοδότησης (οι συν-διοικούντες) πάνω στην οργή του (αποφασισμένου) "όχλου" που δεν τρώει χορτάρι και δεν χειραγωγείται από μια μερίδα όχλου ... αν κινήθηκαν έτσι (πουστοπρωτευουσιάνικα) θα πρέπει ήδη να ετοιμάζουν βαλίτσες ... είναι όλοι τους τελειωμένοι ... και ο ΠΑΣ στην απόλυτη παρακμή, αν δεν πάρουν πόδι όλοι.
Και αν είναι για καλό μόνο, ας γίνει έτσι.
Μια άποψη αυτή ...
Πάντος ... ενστικτωδώς κόλλησα στα "δίκαια" των επιχειρημάτων της προσφυγής,΄οπως πχ., στο ματς ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ... με αυτό η ΟΥΦΑ "έφερε πίσω" οικονομικά τον ΧΒ και ανεξάρτητα από μια ενδεχόμενη επιρρέπεια του ίδιου, τουλάχιστον στο ποδοσφαιρικό επιχειρείν που ενδεχομένως να πηγαίνει σιφώνι με εκείνο των χρωμάτων ... και τον έκοψε τώρα η ΟΥΦΑ εγνωσμένης της μη εμπλοκής του, τότε.
Δηλ., μπορεί και να διεμβολίστηκε στη Νιόν η υπόθεση ... κακό του κεφαλιού της ΟΥΦΑ. Κι εκείνο το ... "Που τα βρήκες τα λεφτά Χριστοβασίλη" ... δεν το ξεχνάω.
Ντάσιος ... είτε δικαιωθεί είτε όχι, εκείνο που έχει σημασία είναι να είναι τελευταία αυτή η δοκιμασία (μας) ... και ότι έγινε, είτε από διοικητική ανεπάρκεια, αφέλεια, ανικανότητα, στραβή ... είτε από "γκαγκστερική" σκοπιμότητα ... να τελειώσει και ο ΠΑΣ να περάσει σε διάφανο και νυκοικοκυρεμένο περιβάλλον ... να βρει την ΥΓΕΙΑ του και τον ΚΟΣΜΟ του.
Γιάκος ... τώρα, το πως γνωρίζει ο σ. taseuropas ότι το Ξανθό Πουρό δεν ειδοποιήθηκε, επ' αυτού δεν έχω πληροφόρηση.
Τσάβες ... εκείνο που μου σφύριξαν είναι ότι "η δαπάνη" ήταν σχεδόν μπέχο ... μόνο τα παράβολα, που λένε.