Αποστολέας Θέμα: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)  (Αναγνώστηκε 510468 φορές)

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2525 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 02:10 »
Παλι βγηκαν τα πασομετρα και παλι μεγαλα λογια για τον παλιο ενδοξο ΠΑΣ με τους μεγαλους προεδρους που χτυπουσαν παντα πρωταθλημα και τωρα ξεπεσαμε στην πεμπτη θεση ..και για να σοβαρευθουμε λιγο , αυτοι που τρεχανε στον Παυλο Μελα τοτε αυτοι παρεμειναν κι εφετος στο γηπεδο κι αυτοι θα ειναι παντα , με οποιον προεδρο με οποιους παικτες σε οποια θεση , οι αλλοι θα ειναι μπλα μπλα και θεωρειες στα καφενεια , ιντερνετικα και πραγματικα .

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2526 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 02:16 »
Παράθεση
Όποιος νοιώθει Ηλυσιακός και δεν πάει γήπεδο, τότε ήταν συγκυριακά και ποτέ αληθινά ΠΑΣ.

ετσι μπραβο..
πες μας και ποιος ειναι ΠΑΣ τωρα
αυτοι ειστε και αυτος ο προεδρος σας αξιζει....

δεν ασχολουμαι αλλο...
πολλα ειπαμε απο το ιντερνετ...
τα υπολοιπα στο γηπεδο...
στις κερκιδες... οχι στα γραφεια

Και αλλοι προεδροι δεν μας αξιζαν αλλα δεν ξενερωσαμε ΠΟΤΕ και ουτε προκειτε. Εχουμε παντα τον ταυρο στην καρδια και οχι τον καθε περαστικο ΧΒ.
Κατα λαθος πατησα το συμφωνω. Φυσικα και ΔΕΝ συμφωνω μ´ αυτο που εγραψες

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2527 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 02:18 »
Κοντολογίς, με όλο το ρίσκο του να…εκτεθούμε άπαντες από μια << τρελλή >> και συνάμα << απίστευτη >> απόφαση, η Ξάνθη την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Linfield.

Τρελο και απιστευτο ρε μπετοβλακα ,καραγκιοζη,ειναι οτι η ομαδούλα σου βγηκε 7η και θα παιξει στην ευρωπη! Ποσο θρασος εχετε ρε νουμερα;;;σιχαματα...

Αποσυνδεδεμένος taseuropas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2528 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 02:42 »
Rusis δεν μίλησα ποτέ εναντίων χριστοβασιλη και οποιουδήποτε άλλου. Είναι ντροπή όμως οι συνταυροι μου να αγονται και να φέρονται σαν γιογιο στο χέρι εφήβου νεανια στο λούνα παρκ. Τα γιαννιωτικα παραμιντια μίλησαν ειτε μετα από εντολή κάποιου/ων είτε από ιδία γελοιότητα ότι οι ομάδες ενημερώθηκαν για την απόφαση του κας και ότι έχει μπει στοπ για τον αγώνα της πέμπτης. Ότι να ναι δηλαδή. Πείτε ότι θέλετε γραφτε ότι θέλετε. Αλλα συλλογιστητε ότι δεν γράφετε πάντα σε ηλίθιους. και έχω επίσης κι ένα ερώτημα. Ποιανού είναι τέλος πάντων η ευθύνη για τη μη αδειοδότηση? Γιατί για παράδειγμα εγώ αν διοργανωσω ένα τουρνουά μπητς και δεν πάρω την αντίστοιχη άδεια απο την ΕΟΠΕ τότε είμαι υπεύθυνος για την μη πραγματοποίηση του, άσχετα αν στο δελτίο τύπου θα κράζω τον οποιονδήποτε. Ας κρίνουμε λίγο ρε παιδιά. 

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2529 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 03:03 »
Η ξενερα ειναι μεγαλη και πειτε οτι θελετε.Αν θεωρειτε επιτευγμα το να δικαιωθει ο ΠΑΣ στο CAS μετα απο οσα περασαμε,δικαιωμα σας.
Η ομαδα περυσι κοπηκε απο την επο για συγκεκριμενους λογους.Ο κ. Χρηστοβασιλης ειχε 1 ολοκληρο χρονο να διορθωσει τα λαθη που ειχε ο φακελος περυσι.Δεν το εκανε,και τρεχει και πληρωνει τα γαμησιατικα του τωρα.Αν θεωρειτε παλι πετυχημενο εναν ανθρωπο,ο οποιος εχει καταφερει να μην παταει ψυχη στο Ζωσιμαδες,σηκωνω τα χερια ψηλα.
ΠΑΣ γιναμε γιατι καυλωναμε με τον κοσμο,γιατι χαιρομασταν τις εκδρομες και γιατι δεν ειχε ακουστει το παραμικρο οτι ειχαμε αλισβερισια με τον οποιοδηποτε....
Αν βλεπετε κατι τετοιο σημερα,και χαιρεστε αυτο που αντικριζετε στις κερκιδες του γηπεδου μας,συγνωμη,αλλα αντιλαμβανομαστε αλλιως το ολο θεμα....
Καληνυχτα σας και περιμενετε την δικαιωση

Εγώ προσωπικά δεν έγινα ΠΑΣ επειδή καύλωνα με τον κόσμο.
Εγώ έγινα ΠΑΣ ένα μεσημέρι του 1979 όταν με πήγε ο πατέρας μου
πρώτη φορά στο γήπεδο.Φαντάζομαι ότι οι παραστάσεις μας είναι
τελείως διαφορετικές.Με λίγα λόγια έγινα ΠΑΣ γιατί με μπόλιασαν με την αγάπη
γι'αυτή την ομάδα.Όπως καταλαβαίνεις τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
Αν κάτσεις και αναλογιστείς το τι πέρασε η δικιά μου,κι όχι μόνο,γενιά στα τσιμέντα...
Γκλίναβος,Χριστήδης (σου λένε τίποτα αυτά τα ονόματα?),η προδοσία του 1984...
Από το '84 και μετά...εκεί να δεις κοροϊδίες και ψέματα...
Κι όμως δεν κατάφερε κανείς να με διώξει από το "σπίτι μου"!
Κι όμως κατά καιρούς είδα και μπαλάρα φίλε μου,ακόμη και με αυτούς καπετάνιους!
Ακόμη και με τον Κολέμπα είδα καλή μπάλα!
Και φυσικά μπαλάρα είδα και τη σεζόν που μας πέρασε!
Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένος από την τωρινή διοίκηση
αλλά δικαίωμα στο όνειρο απέκτησα φέτος!
Ώπως και να'χει...καληνύχτα μου και ναι,θα περιμένω την δικαίωση!
Όχι φυσικά του ΧΒ αλλά τη δική μου!!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Ιούλ 2013 03:59 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2530 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 04:33 »
el capitan......

ουτε βημα πισω αγορι μου!!

πλεον ουτε βημα πισω.

δικαιωση,συγχοροχαρτι και προστυχες ανακωχες οχι εδω.

εδω ειναι ο οχλος!!!

υγ.Ασ' τους Εκει Περνανε Ωραια
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Ιούλ 2013 04:44 από ΑΠΕΙΡΟΣ »
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος probato

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2531 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 09:04 »
Απ'οτι εχω καταλαβει η διαφωνια ορισμενων παιδιων εδω μεσα δεν ειναι για το αν ο ΠΑΣ με τον ΧΒ εκανε βηματα μπροστα στο αγωνιστικο κομματι.Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις οτι αγωνιστικα η ομαδα εχει κανει βηματα μπροστα.Τα τελευταια 30 χρονια ο ΠΑΣ ειχε γινει μια ομαδα Β εθνικης.Ειτε το θελουμε ειτε οχι.Ε τωρα αυτο το πραγμα εχει αλλαξει.Αυτο νομιζω το εχουν βαλει ολοι μεσα τους...Οτι εχουμε γινει πιο ανταγωνιστικη ομαδα εννοω.Ελπιζω να μην καταρρευσει αυτο και γυρισουμε πισω.

Το θεμα ειναι η οικονομικη διαχειρηση της ΠΑΕ απο τον ΧΒ.Εδω δεν μπορω να ξερω πολλα.
Δεν εχω στοιχεια εγω.Βλεπω οτι η ομαδα προφανως χρωσταει,αφου δεν αδειοδοτηθηκε ουτε απο ΕΠΟ πρωτοδικα,ουτε απο UEFA.Απο που εχει εσοδα αυτη η ΠΑΕ ομως και ποια ειναι τα εξοδα της??Αυτο δεν το ξερω.Μπορει ο ΠΑΣ ως επιχειρηση να κανει ολα αυτα που ζηταει ο φιλαθλος κοσμος του και να εχει θετικο ισολογισμο??Δυσκολο (τουλαχιστον βραχυπροθεσμα και με την παρουσα οικονομικη κατασταση της Ελλαδας)

Η κριτικη ειναι βεβαια σωστη.Οι καμπανες του κινδυνου ηχουν για την ομαδα.Ολοι μας φοβομαστε μην γινει παλι αυτο που εχουμε ξαναδει....Οικονομικος μαρασμος της ΠΑΕ και επιστροφη στα πετρινα χρονια...Σε αυτο οι οπαδοι πρεπει να ειναι ενωμενοι και να απαιτουν.Να απαιτησουμε να ξερουμε πως κινειται η ομαδα στον οικονομικο τομεα.Τι χρωσταμε??Σε ποιους χρωσταμε??Τι δεν παει καλα??Γιναν οντως σωστα βηματα φετος,οπως κυκλοφορει αναμεσα στους κυκλους του ΧΒ ή οχι??Γιατι μας γαμηθηκε το ονειρο αυτο το καλοκαιρι??

Και μακαρι να βρεθει καποιος επενδυτης με μεγαλυτερη αποφασιστικοτητα και οικονομικο υποβαθρο απο τον ΧΒ να ζητησει την ΠΑΕ.Δεν εχει βρεθει ομως.Να φυγει....ναι...μεσα κι εγω.....Υπαρχει καποιος να ερθει ομως??Μεχρι τοτε ομως ενοτητα,αναμεσα στο φιλαθλο κοσμο της ομαδας.Αν φτασουμε στο σημειο να τσακωνομαστε μεταξυ μας οι οπαδοι....πεταξε το πουλακι.

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2532 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 09:09 »
Παράθεση
Η προσφυγή του ΠΑΣ εκδικάστηκε σήμερα (15/7), με την απόφαση να αναμένεται άμεσα, εκτός απροόπτου την Τρίτη (16/7). Αν η απόφαση είναι αρνητική για τους Γιαννιώτες, τότε το ματς της Ξάνθης με την Λίνφιλντ θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη. Αν όμως η απόφαση ευνοεί τον ΠΑΣ, τότε το ματς θα πρέπει να διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία που θα ορίσει η UEFA.
balleto
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #2533 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 09:26 »
Παράθεση
Η προσφυγή του ΠΑΣ εκδικάστηκε σήμερα (15/7), με την απόφαση να αναμένεται άμεσα, εκτός απροόπτου την Τρίτη (16/7). Αν η απόφαση είναι αρνητική για τους Γιαννιώτες, τότε το ματς της Ξάνθης με την Λίνφιλντ θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη. Αν όμως η απόφαση ευνοεί τον ΠΑΣ, τότε το ματς θα πρέπει να διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία που θα ορίσει η UEFA.
balleto

Συγκλονιστικές διαπιστώσεις το balleto!!!

Παράθεση
ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΡΗΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΒΕΡΟΙΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΦΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΟΚ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ

Σήμερα από αλφαβητική που είναι, θα επιχειρήσουμε μια οικονομική (από προβληματική σε λιγότερο πρ.,) κατάταξη των SLάτων.

Ο κ. Χριστοβασίλης είναι το ορατό υποκείμενο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 (που βγήκε 5η και αποκλεισμένη)... αυτός έχει τα κουμάντα της, αυτός και της ΠΑΣσης φύσεως ευθύνες ... απέναντι στον ΠΑΣ*
Όλα έχουν 1 τέλος ... και 1 άτομο (πρόεδρος) υπόχρεο εξηγήσεων για τα πάντα.

* ΠΑΣ είναι οι κάτι χιλιάδες Κόσμος του

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Ιούλ 2013 09:30 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2534 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 09:34 »
Ημαρτον με αυτη την αποφαση!  Ελεος δηλαδη! Βγαλτε την να ξεμπερδευουμε!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος President

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2535 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 09:39 »
Πάντως η ΟΥΕΦΑ αφαίρεσε λίγο πριν όλο το πρόγραμμα παιχνιδιών της Πέμπτης ...

... άρα, λογικά επίκειται απόφαση ...
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2536 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 09:42 »
Απ'οτι εχω καταλαβει η διαφωνια ορισμενων παιδιων εδω μεσα δεν ειναι για το αν ο ΠΑΣ με τον ΧΒ εκανε βηματα μπροστα στο αγωνιστικο κομματι.Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις οτι αγωνιστικα η ομαδα εχει κανει βηματα μπροστα.Τα τελευταια 30 χρονια ο ΠΑΣ ειχε γινει μια ομαδα Β εθνικης.Ειτε το θελουμε ειτε οχι.Ε τωρα αυτο το πραγμα εχει αλλαξει.Αυτο νομιζω το εχουν βαλει ολοι μεσα τους...Οτι εχουμε γινει πιο ανταγωνιστικη ομαδα εννοω.Ελπιζω να μην καταρρευσει αυτο και γυρισουμε πισω.

Το θεμα ειναι η οικονομικη διαχειρηση της ΠΑΕ απο τον ΧΒ.Εδω δεν μπορω να ξερω πολλα.
Δεν εχω στοιχεια εγω.Βλεπω οτι η ομαδα προφανως χρωσταει,αφου δεν αδειοδοτηθηκε ουτε απο ΕΠΟ πρωτοδικα,ουτε απο UEFA.Απο που εχει εσοδα αυτη η ΠΑΕ ομως και ποια ειναι τα εξοδα της??Αυτο δεν το ξερω.Μπορει ο ΠΑΣ ως επιχειρηση να κανει ολα αυτα που ζηταει ο φιλαθλος κοσμος του και να εχει θετικο ισολογισμο??Δυσκολο (τουλαχιστον βραχυπροθεσμα και με την παρουσα οικονομικη κατασταση της Ελλαδας)

Η κριτικη ειναι βεβαια σωστη.Οι καμπανες του κινδυνου ηχουν για την ομαδα.Ολοι μας φοβομαστε μην γινει παλι αυτο που εχουμε ξαναδει....Οικονομικος μαρασμος της ΠΑΕ και επιστροφη στα πετρινα χρονια...Σε αυτο οι οπαδοι πρεπει να ειναι ενωμενοι και να απαιτουν.Να απαιτησουμε να ξερουμε πως κινειται η ομαδα στον οικονομικο τομεα.Τι χρωσταμε??Σε ποιους χρωσταμε??Τι δεν παει καλα??Γιναν οντως σωστα βηματα φετος,οπως κυκλοφορει αναμεσα στους κυκλους του ΧΒ ή οχι??Γιατι μας γαμηθηκε το ονειρο αυτο το καλοκαιρι??

Και μακαρι να βρεθει καποιος επενδυτης με μεγαλυτερη αποφασιστικοτητα και οικονομικο υποβαθρο απο τον ΧΒ να ζητησει την ΠΑΕ.Δεν εχει βρεθει ομως.Να φυγει....ναι...μεσα κι εγω.....Υπαρχει καποιος να ερθει ομως??Μεχρι τοτε ομως ενοτητα,αναμεσα στο φιλαθλο κοσμο της ομαδας.Αν φτασουμε στο σημειο να τσακωνομαστε μεταξυ μας οι οπαδοι....πεταξε το πουλακι.

Επιγραμματικά θα αναφέρω.

1_Η εξαιρετική πορεία που έκανε η ομάδα δεν έχει να κάνει σχεδόν καθόλου με ενέργειες της διοίκησης. Η διοίκηση παρέδωσε την ομάδα σε έναν νέο και φθηνό και προπονητή, με σχεδόν μηδενικό μπάτζετ, χωρίς αδειοδότηση, με τραγικές έως ανύπαρκτες υποδομές και στο τέλος είδε την ομάδα 5η και δεν άντεξε το βάρος της ευθύνης της. Η διοίκηση λοιπόν δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα και ο κύριος Χριστοβασίλης δεν μπορεί σε καμία περιπτωση να αισθάνεται ότι η φετινή πορεία είναι επίτευγμά του.Τις προηγούμενες χρονιές δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς την επιτυχία του προέδρου που επικαλούνται διάφοροι.

2_Για τα οικονομικά έχουμε αναφερθεί εκτενώς και δεν νομίζω οτι πρέπει να προσθέσουμε κάτι άλλο. Οι οικονομικές καταστάσεις της ομάδος δείχνουν την πάρα πολύ άσχημη κατάσταση των οικονομικών της. Κύριος υπεύθυνος κι εδώ ο κύριος Χριστοβασίλης.

3_Πρέπει να τελειώσει το παραμυθάκι που επί έτη πολλά παραμυθιάζεται μια πόλη ολόκληρη. Διάδοχη κατάσταση πάντα θα υπάρχει κι έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν.
Τονίζω για πολλοστή φορά:  Αν ο κύριος Χριστοβασίλης περιμένει να του χτυπήσει την πόρτα ΣΟΒΑΡΟΣ επιχειρηματίας και να του δώσει χρήματα για την ΠΑΕ, πλανάται πλάνην οικτρά. Δεν θα υπάρξει ποτέ και θα μείνει μόνος του μέχρι να αποτελειώσει οικονομικά την ομάδα μας. Η ομάδα όπως είναι αυτή την στιγμή παραχωρείται χωρίς αντάλλαγμα μόνο. Δεν αγοράζει κανείς χρέη. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές.

'Όσων αφορά την δικαίωσή μας στο CAS, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην την θέλει. Η πιθανή δικαίωση  όμως σε καμία περίπτωση δεν θα είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τον κύριο Χριστοβασίλη.
Η άποψή μου θα παραμείνει η ίδια για τα πεπραγμένα του και τις ικανότητές του να διοικεί την ομάδα μας.
Είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΣ. Κι αυτό, ανεξαρτήτως CAS.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #2537 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 09:58 »
Παράθεση από: 15/7
Η λίστα με όλα τα παιχνίδια έχει ενημερωθεί στις
Last updated: 15/07/2013 10:44 CET
και δεν υπάρχει το πρώτο παιχνίδι!

Αλλά το πρώτο παιχνίδι το έχει σε ΤΟΥΤΟ ΔΩ το λινκ,
το οποίο όμωωωωως είχε ενημερωθεί στις
Last updated: 12/07/2013 01:07 CET

Που ξέρω!!!
Πουρνό πουρνό η Γιουέφα ξαναπντέιτιασε τη λίστα του 2ου προκριματικού.
Πλέον υπάρχει μόνο ένα από τα 16 "πρώτα", αυτό της Λειβαδιάς (!!!) που γίνεται σήμερα!
Last updated: 16/07/2013 07:01 CET
Προς πρόεδρο:
Αν και η ευθύνη όλης αυτής της κατάστασης σου ανήκει εξ ολοκλήρου,
όμως αν και το συγκεκριμένο μπάχαλο ζν UEFA, προέρχεται μαναχά απ' εμάς, έχεις ένα μπράβο από μένα, τουλάχιστον τς ανακατέψαμαν. Και να ξέρς πολύ γουστάρουμε να τς αντραλεύουμε τς όποιους μεγάλους εμείς οι ΠΑΣολέδες.

Για να δούμε για να δούμε

Υ.Γ.
Το ματσάκι Μπέλφαστ - περίεργος υπάρχει κανονικά το δεύτερο ακόμη.
Να εννοούσε αυτό ρε ο τύπος όταν έλεγε ότι θα παίξει σα Σκοντα Γιάννενα;
Ότι εμείς θα παίκουμε εντός κι αυτοί εκτός;
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Ιούλ 2013 10:02 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
« Απάντηση #2538 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 10:15 »

Προς πρόεδρο:
Αν και η ευθύνη όλης αυτής της κατάστασης σου ανήκει εξ ολοκλήρου,
όμως αν και το συγκεκριμένο μπάχαλο ζν UEFA, προέρχεται μαναχά απ' εμάς, έχεις ένα μπράβο από μένα, τουλάχιστον τς ανακατέψαμαν. Και να ξέρς πολύ γουστάρουμε να τς αντραλεύουμε τς όποιους μεγάλους εμείς οι ΠΑΣολέδες.

Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #2539 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 10:22 »
Η ενδεχόμενη δικαίωση του ΠΑΣ στο cas είναι επιτυχία και για την ομάδα και για τον κύριο Χριστοβασίλη.
Για τον κόσμο-οχλο, δεν ξέρω πόσο θα μπορεσει να χαρεί αυτήν την κουτσουρεμένη από πλευράς ψυχολογίας πρώτη συμμετοχή σε ευρωπαικό αγώνα.
Αλλα έστω και ετσι είμαι βέβαιος πως δεν υπάρχει οπαδός ή φιλαθλος του ΠΑΣ που δεν επιθυμεί την αλλαγή απόφασης απο την UEFA.

Για τα υπολοιπα
η μη συμμετοχή στην Ευρώπη είναι η αφορμή, η μη αδειοδότηση δεν είναι.
η μη αδειοδότηση είναι η ουσία του προβλήματος  που λέγεται Γιώργος Χριστοβασίλης  (και ΣΙΑ).
Τώρα εαν καποιοι περιμεναν την μη συμμετοχή για να τσαντιστουν μαζί του, το ελάχιστο που έχω να πω είναι πως δεν προσφερουν και καμία υπήρεσια εφοσον σκεφτονται με κριτήριο την προσκαιρη χαρά η λύπη.

Τον όχλο ευκολα τον χειριζεσαι
τους σκεπτόμενους είναι πιο δύσκολο
ο καθένας μπορει να αισθάνεται όπως τον βολευει..

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2540 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 10:23 »
Δεν μεταφέρω ολόκληρο το άρθρο για να μην σπάσω το εμπάργκο προς το συγκεκριμένο site...

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση έχει εκδοθεί και από ώρα σε ώρα θα κοινοποιηθεί στην Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα...

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2541 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 10:28 »
Ότι δηλαδή ???

Αποσυνδεδεμένος stefpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2542 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 10:42 »
Ότι δηλαδή ???

Αυτό είναι άγνωστο ακόμη
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2543 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 10:53 »
Crimson Glory οταν λεω οτι ΠΑΣ γιναμε λογω κοσμου και θαυμασμου για αυτον,εννοω οτι δεν γιναμε ΠΑΣ λογω τιτλων και διακρισεων και πικραθηκαμε τωρα γιατι δεν βγηκαμε Ευρωπη.Δεν ειμαι 15 χρονων,εχω δει και παλιοτερα μπαλαρα και εγω και εχω φαει απογοητευσεις.Ουτε εγω το παρατησα το <σπιτι μου>,αλλα το παρατησαν πολλοι.....
Συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #2544 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 10:57 »
thrakisports.gr
Παράθεση
Η αντίδραση του ΟΠΑΠ για το Ξάνθη - Λίνφιλντ

Γράφτηκε από  Γιάννης Παπαδόπουλος Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 09:28

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος
-  Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί αναβολής του αγώνα της Ξάνθης με την Λίνφιλντ δεν έχει επηρεάσει στο παραμικρό την δυνατότητα πονταρίσματος στο "Πάμε Στοίχημα" που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ.

Συνήθως σε περιπτώσεις αναβολής, παύει να υπάρχει και η δυνατότητα στοιχηματισμού. Ωστόσο ο αγώνας της Ξάνθης με την Λινφιλντ δεν έχει μπλοκαριστεί και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και ο μοναδικός που γίνεται μονά αποδεκτός στο κουπόνι ενώ επιπλέον θα υπάρχει και δυνατότητα live στοιχηματισμού στα πρακτορεία, την ώρα του αγώνα.

Ως προς τις αποδόσεις η νίκη της Ξάνθης δίνει 1,12 και δείχνει ότι η θρακιώτικη ομάδα είναι για την ελληνική εταιρεία το απόλυτο φαβορί. Η ισοπαλία δίνει απόδοση 6,35 και το διπλό, δηλαδή η νίκη της φιλοξενούμενης Λινφιλντ, δίνει έντεκα φορές τα λεφτά όποιου τολμήσει να την ποντάρει. Με τον κίνδυνο φυσικά να τα χάσει...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2545 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 10:58 »
αν και η αγωνία έχει άλλο αντικείμενο αυτή την ώρα μία διευκρίνηση ως moderator από το πολύ παλιό ακόμα forum
Δεν μεταφέρω ολόκληρο το άρθρο για να μην σπάσω το εμπάργκο προς το συγκεκριμένο site...

δεν υπάρχει απαγόρευση δημοσίευσης  προς τα μέλη του pas.gr ( το οποίο να γνωρίζω ) προς κάποιο site και προφανώς κανείς δεν ευθύνεται αν αναρτά πληροφορίες ή "πληροφορίες" από site όταν αναφέρει την πηγή του ...  Αν κρίνουμε ότι προσφέρει στην ενημέρωση με την αναφορά της πηγής ουσιαστικά θέτουμε σε κάθε site  την ευθύνη για την αξιοπιστία της "ενημέρωσης" την οποία παρέχει ...

Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη για όσα ο ίδιος γράφει ως δικιά του άποψη
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Ιούλ 2013 11:18 από dk »

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2546 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 11:24 »
Τι γινεται ρε πουστ μ'
Απ την μια η ΟΥΕΦΑ "Fixtures not yet available" ενω χτες και προχτες τα ειχε ολα, με διαιτητές κλπ.
Απ την αλλη κανενας απ την ΠΑΕ να μην ανακοινωνει το παραμικρό.
Μες στον χαμό ο Χριστόδουλος να τα βαζει με τον Μυριουνη γιατι δεν εγραψε σωστα αυτα που συμβαίνουν (εδω ο κοσμος καιγεται) %-|

Ο προεδρος να μην απαντα στο κινητο (και δεν χτυπαει το τηλεφωνο)

Και εμεις να ξεροσταλιαζουμε στο Ιντερνετ.

Μεσα σε ολα και τετραωρη σταση εργασίας στα δημοσιογραφικά μεσα!!!

Εχουμε και δουλειες ρε!!! (τροπος του λεγειν) :P
Θα παμε Αθήνα Πεμπτη? Θα παμε Μπελφαστ την αλλη εβδομάδα??

Ποιος ειμαι?  %-|  Απο που ερχομαι και που παω??? %-|
Ειμαι καλα γιατρε μου?????  :mono: :mono: :mono: :mono:

Α ρε προεδρε μας βάγιερες...... :P :P :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Ιούλ 2013 11:36 από davelis »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2547 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 11:36 »
αφου καταφερες και εκανες μεχρι και την ουεφα μπουρδελο τι να πω ρε μαστορα...
η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα...

θα ακουνε Γιαννενα και θα κοβουν περα :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #2548 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 11:39 »
Δεν ξέρω αλλά...

Last updated: 16/07/2013 10:35 CET

Το ματσάκι στα πηγάδια επανήλθε...

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2549 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 11:43 »
Δεν ξέρω αλλά...

Last updated: 16/07/2013 10:35 CET

Το ματσάκι στα πηγάδια επανήλθε...

ε λογικα φαγαμε ακυρο... :( :(