Αποστολέας Θέμα: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)  (Αναγνώστηκε 509666 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: EΥΡΩΠΗ - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (1 στα 3)
« Απάντηση #2575 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:32 »
μη σας λεω μη μιλατε το αγορι μας κοιμαται......

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #2576 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:33 »
Παράθεση
ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΟΥΕΦΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΣ DEAD LINE
16/07/2013•ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ•Facebook Twitter•

Φοβερό. Ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ χθες στη Λωζάνη, στη συζήτηση της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννενα, ΔΕΝ μπήκε στην ουσία της υπόθεσης. Τι σημαίνει αυτό; Δεν ξέρω. Πιθανόν ο τύπος έτσι να έκρινε σωστό προκειμένου να υποστηρίξει την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να αρνηθεί την αδειοδότηση της ελληνικής ομάδας.

Πιο αναλυτικά. Δεν αναφέρθηκε καν ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ στα αδύναμα σημεία του φακέλλου του ΠΑΣ Γιάννενα. Σχετικά π.χ. για το γηπεδικό, τις χορηγίες, το οικονομικό κ.α.

Το μόνο που είπε ο έτσι είναι: Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννενα όφειλαν να ήταν έτοιμοι. Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013 και δεν ήταν. Οι κύριοι της ΠΑΕ ήταν εκτός ημερομηνιών.

Επανέρχομαι

Άειντε και τ'χρον τώρα!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2577 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:33 »
εγώ αυτό που βλέπω τόσο καιρό είναι οτι το 50% κράζει τον ΧΒ κι το άλλο 50% είναι μαζί του.....
αντί να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, εμείς προτιμούμαι τον δρόμο του διχασμού......
έτσι ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ........

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2578 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:34 »
Η ανακοινωση της ΠΑΕ μετα απο 10 ωρες αργοτερα,πιο γρηγορα δεν γινεται γιατι εχει κ το μεσημεριανο του φαι κ δεν γινεται να το αφησει στην μεση, πιστευω πως θα ειναι ως εξης

''Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινωνει την αρνητικη εισηγηση του cas αδυνατωντας να καταλαβει τους λογους, εφοσον οτι ζητηθηκε το προσκομισαν με καθε λεπτομερεια!Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα προσπαθησει να ανταποκριθει κ φετος στις μεγαλες προσδοκιες που δημιουργησε η περσινη μας μεγαλη  επιτυχια''

Μεσα στις ακρες καπως ετσι θα ειναι,παμε στοιχημα????????????

2 χρονια ο ερμος ο ΧΒ δεν του εξηγουνε τους λογους,αμαννννν κριμα του πιδι!!Δεν υπαρχει ενας να του εξηγησει

Ρε φίλε ayuto1966 γράφεις μόνος σου υποτιθέμενες ανακοινώσεις του ΠΑΣ? Έλεος, σεβάσου αυτούς που διαβάζουν...

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2579 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:34 »
ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΟΥΕΦΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΣ DEAD LINE

"Φοβερό. Ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ χθες στη Λωζάνη, στη συζήτηση της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννενα, ΔΕΝ μπήκε στην ουσία της υπόθεσης. Τι σημαίνει αυτό; Δεν ξέρω. Πιθανόν ο τύπος έτσι να έκρινε σωστό προκειμένου να υποστηρίξει την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να αρνηθεί την αδειοδότηση της ελληνικής ομάδας.

Πιο αναλυτικά. Δεν αναφέρθηκε καν ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ στα αδύναμα σημεία του φακέλλου του ΠΑΣ Γιάννενα. Σχετικά π.χ. για το γηπεδικό, τις χορηγίες, το οικονομικό κ.α.

Το μόνο που είπε ο έτσι είναι: Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννενα όφειλαν να ήταν έτοιμοι. Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013 και δεν ήταν. Οι κύριοι της ΠΑΕ ήταν εκτός ημερομηνιών.

Επανέρχομαι"

http://www.apodytiriakias.gr/

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2580 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:38 »
εγώ αυτό που βλέπω τόσο καιρό είναι οτι το 50% κράζει τον ΧΒ κι το άλλο 50% είναι μαζί του.....
αντί να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, εμείς προτιμούμαι τον δρόμο του διχασμού......

Εγώ προσωπικά δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του κυρίου Χριστοβασίλη.
Είμαι με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και με αυτό ως αφετηρία, διατυπώνω τις απόψεις μου.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2581 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:41 »

αν αυτο βλεπεις τοτε εχεις ματι τσακιρικο-αετισιο και μπιρμπιλοτο.
κοβει το ματι σου!

και σου λεω εγω οτι γινομαστε ολοι ενα (που δε βλεπω κανενα διχασμο) .....που παμε?τι ζηταμε?απο ποιον?πως?και γιατι?

αερολογιες και γενικοτητες καλο ειναι να λειπουν
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2582 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:42 »
ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΝΕ ΣΤΟ CAS Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ

Πηγή: INTIME
Μίλησε και ο Χριστοβασίλης στο CAS. Φοβερά πράγματα. Στα ελληνικά! Και το CAS δεν είχε προβλέψει ότι η προσφεύγουσα ΠΑΕ θα υπερασπιζόταν στην εγχώρια γλώσσα, ώστε να έχει στη διάθεσή της διερμηνέα, να χρεώσει επιπλέον τον ΠΑΣ. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ είχε μαζύ του κοπέλλα, μια διερμηνέα.

Μιλάτε, κύριοι, για dead line. Σ’ εμάς, στην ομαδούλα μας, όταν στην ευρωζώνη έχει «καταργηθεί» στην πράξη κάθε έννοια χρονικών ορίων. Αυτό σας μάρανε;

Δεν τα είπε έτσι ο άνθρωπος. Τα είπε με το σεις και το σας. Και πρόσθεσε: Της πουτάνας το μαγκάλι γίνεται στη Ευρωπαϊκή Ένωση με τις καθυστερήσεις, με τα κουρέματα, τις συνεχείς διευθετήσεις και διακανονισμούς που όλο αλλάζουν.

Εγώ, κύριοι, κατάληξε ο Χριστοβασίλης, απευθύνθηκα στον πρωθυπουργό και ζήτησα τη μεσολάβησή του προκειμένου να πάρω φορολογική ενημερότητα. Παρακαλώ, μπορείτε να το διερευνήσετε.

http://www.apodytiriakias.gr/

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2583 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:43 »

Εγώ προσωπικά δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του κυρίου Χριστοβασίλη.
Είμαι με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και με αυτό ως αφετηρία, διατυπώνω τις απόψεις μου.

Φίλε μου, όλοι ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.... αλλα΄όλο αυτό το ντελιβερήσι, δεν μας κάνει καλό.....
αυτό λέω και αυτό εννοώ...
όλη αυτή η "διαμαχη" μεταξύ ΠΑΕ/BV vs συνδέσμων, κακό κάνει ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΒ ή bv...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #2584 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:45 »
sentragoal.gr

Online 14:10 16/7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Χαμός (και) στην UEFA με το Ξάνθη-Λίνφιλντ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΤΟΥ

Ελλάς το μεγαλείο σου... Ολο το πρωινό (και) στην UEFA έψαχναν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει με το ματς της Ξάνθης με τη Λίνφιλντ, αφού για το αγωνιστικό τμήμα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας δεν είχε αποφασισθεί ούτε ματαίωση, ούτε αναβολή, ούτε τίποτα απ' όσα κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα και δεν είχε δοθεί καμία εντολή για τροποποίηση του προγράμματος του δεύτερου προκριματικού της διοργάνωσης!

Ολα βεβαίως ξεκίνησαν από το ότι στο σάιτ της UEFA στη διάρκεια της χθεσινής μέρας είχε αφαιρεθεί το ματς Ξάνθης-Λίνφιλντ, κάτι τελικά που αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σημασία αφού για παράδειγμα ο επαναληπτικός στην Ιρλανδία υπήρχε κανονικά στις ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού.

Η UEFA στην ουσία ασχολήθηκε με το θέμα όταν το διερεύνησε η Ξάνθη μέσω του Αρη Πιαλόγλου, ο οποίος ήταν θορυβημένος διαβάζοντας προφανώς σε ελληνικά σάιτ ότι ενόψει της απόφασης του CAS η κίνηση της UEFA να αφαιρέσει το ματς από το πρόγραμμα των αγώνων της Πέμπτης (18/7) αποτελούσε πρόκριμα για δικαίωση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο κ. Πιαλόγλου μάλιστα ισχυρίστηκε ότι υπήρχε και σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της UEFA, κάτι που προφανώς θα διάβασε κάπου στον ελληνικό Τύπο, αν και τέτοια επίσημη ανάρτηση ή ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ουδέποτε υπήρξε.

Την ίδια ώρα ούτε οι επίσημοι της συνάντησης (παρατηρητές), ούτε οι διαιτητές του ματς, ούτε η ομάδα της Λίνφιλντ δεν είχαν καμία ειδοποίηση από την UEFA για την οποία το ματς της Ξάνθης με την ιρλανδική ομάδα θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη (18/7) στα Πηγάδια!

Το εκπληκτικό είναι ότι για την UEFA δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του ματς, ό,τι και να συμβεί στο CAS, γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό η Ξάνθη από τη στιγμή που έχει εγγραφεί επίσημα για την ευρωπαϊκή της συμμετοχή στο Europa League, έχει συμμετάσχει στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού και δεν έχει εκείνη την παραμικρή ευθύνη για κάτι το διαφορετικό (να έχει στο μεταξύ προκύψει πειθαρχική της δίωξη από την ΕΠΟ από την UEFA), δεν γίνεται να... βγει από τη διοργάνωση. Θα συμμετάσχει κανονικά, ό,τι και να συμβεί με τον ΠΑΣ!

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα το μεσημέρι το ματς της Ξάνθης με τη Λίνφιλντ επανήλθε κανονικά στο πρόγραμμα της UEFA στο επίσημο σάιτ της!

Τι θα γίνει τώρα αν οι Γιαννιώτες δικαιωθούν στο CAS και εκδοθεί απόφαση σύμφωνα με την οποία κακώς δεν πήραν αδειοδότηση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Σε αυτή την ακραία περίπτωση (με αρνητική εισήγηση και του Ελληνα εισηγητή αλλά και της επιτροπής της UEFA είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι) ο ΠΑΣ θα συμμετάσχει ως έκτη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη με κάποια φόρμουλα που θα αποφασισθεί από την επιτροπή διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, όπως είχε συμβεί με τη Σιόν που δεν είχε πάρει τη θέση άλλης ελβετικής ομάδας!

Εννοείται πως όλο αυτό το μπάχαλο δεν αποτελεί μόνο ελληνική ευθύνη (αν και κάθε καλοκαίρι έχουμε βρει τον τρόπο να απασχολούμε τις επιτροπές της UEFA), αφού και στη Νιόν είναι προετοιμασμένοι για τέτοιες ανακατωσούρες με τον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας στις αδειοδοτήσεις να το έχει αναγκαστικά το CAS λόγω του κανονισμού της ΔΟΕ που υποχρεώνει όλες τις συνομοσπονδίες-μέλη να αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου σε τελικό βαθμό.

Αυτό το καλοκαίρι άλλωστε στην UEFA την τιμητική τους είχαν περισσότερο οι βουλγαρικές ομάδες λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων και της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά και της Λέφσκι.

Αυτό που πλέον καθίσταται επιτακτική ανάγκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η θέση που είχε προταθεί, αλλά ουδέποτε ακολουθήθηκε, να ολοκληρώνεται η διαδικασία της αδειοδότησης των ομάδων μας πριν από τα πλέι οφ της Λίγκας. Τουλάχιστον έτσι θα προλαβαίναμε αρκετά από τα προβλήματα που υπήρξαν πέρυσι με την ΑΕΚ (συμμετείχε ενώ ήταν δεδομένο πώς δεν θα έπαιρνε άδεια) και εφέτος με ΠΑΣ και στη συνέχεια με Παναθηναϊκό...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:54 από PAS-o-media »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2585 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:47 »

αν αυτο βλεπεις τοτε εχεις ματι τσακιρικο-αετισιο και μπιρμπιλοτο.
κοβει το ματι σου!

και σου λεω εγω οτι γινομαστε ολοι ενα (που δε βλεπω κανενα διχασμο) .....που παμε?τι ζηταμε?απο ποιον?πως?και γιατι?

αερολογιες και γενικοτητες καλο ειναι να λειπουν
τότε αδερφε, άσε το τσακιρικο-αετισιο και μπιρμπιλοτο μάτι για την πάρτη μου, και εσύ /εις συνεχίστε τον πόλεμο εναντίον του ΠΑΣ..
Διότι αν νομίζεις ότι με διχασμό ΠΑΣ μπροστά, φίλε μου θα σου πω το εξής.... Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #2586 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:47 »
όπως έγραφε κι ενα πανό (νομίζω τον azzura).
Κάποιοι ζουν απο τον ΠΑΣ
και κάποιοι ζουν για τον ΠΑΣ.

αυτη είναι η ουσια και καμια κοντρα δεν υπαρχει ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας.
ούτε στους συνδεσμους.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2587 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:51 »
Όταν εντοπίζουμε το πρόβλημα καλό είναι να το αντιμετωπίζουμε και να το λύνουμε. Το πρόβλημα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει επώνυμο κι αυτό είναι ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ.
Τα ευχολόγια και οι εξωραϊσμοί δεν προσφέρουν τίποτα.
Αν κοιμόμαστε όρθιοι ή κάνουμε πως δεν βλέπουμε είναι κακό.
Προσωπικές διαφορές δεν νομίζω ότι έχει κανένας με τον κύριο Χριστοβασίλη.
Αυτός κρίνεται ως πρόεδρος της ομάδος μας και σαν τέτοιος από μένα θεωρείται ανίκανος και ακατάλληλος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2588 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:52 »

Ποιοι ειναι 50 - 50 ρε αδελφε; Αυτοι που πανε τον ΧΒ ως προεδρο, ειναι καποια ελαχιστα ανθρωπακια!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2589 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:54 »
Παράθεση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Χαμός (και) στην UEFA με το Ξάνθη-Λίνφιλντ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΤΟΥ

Ελλάς το μεγαλείο σου... Ολο το πρωινό (και) στην UEFA έψαχναν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει με το ματς της Ξάνθης με τη Λίνφιλντ, αφού για το αγωνιστικό τμήμα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας δεν είχε αποφασισθεί ούτε ματαίωση, ούτε αναβολή, ούτε τίποτα απ' όσα κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα και δεν είχε δοθεί καμία εντολή για τροποποίηση του προγράμματος του δεύτερου προκριματικού της διοργάνωσης!

Ολα βεβαίως ξεκίνησαν από το ότι στο σάιτ της UEFA στη διάρκεια της χθεσινής μέρας είχε αφαιρεθεί το ματς Ξάνθης-Λίνφιλντ, κάτι τελικά που αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία σημασία αφού για παράδειγμα ο επαναληπτικός στην Ιρλανδία υπήρχε κανονικά στις ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού.

Απέσυρε το ματς της Ξάνθης η UEFA, περιμένει τον ΠΑΣ!
«Τσεκούρι» 45% στις φανέλες από τον ΟΠΑΠ
Η UEFA στην ουσία ασχολήθηκε με το θέμα όταν το διερεύνησε η Ξάνθη μέσω του Αρη Πιαλόγλου, ο οποίος ήταν θορυβημένος διαβάζοντας προφανώς σε ελληνικά σάιτ ότι ενόψει της απόφασης του CAS η κίνηση της UEFA να αφαιρέσει το ματς από το πρόγραμμα των αγώνων της Πέμπτης (18/7) αποτελούσε πρόκριμα για δικαίωση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο κ. Πιαλόγλου μάλιστα ισχυρίστηκε ότι υπήρχε και σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της UEFA, κάτι που προφανώς θα διάβασε κάπου στον ελληνικό Τύπο, αν και τέτοια επίσημη ανάρτηση ή ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ουδέποτε υπήρξε.

Την ίδια ώρα ούτε οι επίσημοι της συνάντησης (παρατηρητές), ούτε οι διαιτητές του ματς, ούτε η ομάδα της Λίνφιλντ δεν είχαν καμία ειδοποίηση από την UEFA για την οποία το ματς της Ξάνθης με την ιρλανδική ομάδα θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη (18/7) στα Πηγάδια!

Το εκπληκτικό είναι ότι για την UEFA δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του ματς, ό,τι και να συμβεί στο CAS, γιατί σύμφωνα με τον κανονισμό η Ξάνθη από τη στιγμή που έχει εγγραφεί επίσημα για την ευρωπαϊκή της συμμετοχή στο Europa League, έχει συμμετάσχει στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού και δεν έχει εκείνη την παραμικρή ευθύνη για κάτι το διαφορετικό (να έχει στο μεταξύ προκύψει πειθαρχική της δίωξη από την ΕΠΟ από την UEFA), δεν γίνεται να... βγει από τη διοργάνωση. Θα συμμετάσχει κανονικά, ό,τι και να συμβεί με τον ΠΑΣ!

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα το μεσημέρι το ματς της Ξάνθης με τη Λίνφιλντ επανήλθε κανονικά στο πρόγραμμα της UEFA στο επίσημο σάιτ της!

Τι θα γίνει τώρα αν οι Γιαννιώτες δικαιωθούν στο CAS και εκδοθεί απόφαση σύμφωνα με την οποία κακώς δεν πήραν αδειοδότηση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Σε αυτή την ακραία περίπτωση (με αρνητική εισήγηση και του Ελληνα εισηγητή αλλά και της επιτροπής της UEFA είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι) ο ΠΑΣ θα συμμετάσχει ως έκτη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη με κάποια φόρμουλα που θα αποφασισθεί από την επιτροπή διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, όπως είχε συμβεί με τη Σιόν που δεν είχε πάρει τη θέση άλλης ελβετικής ομάδας!

Εννοείται πως όλο αυτό το μπάχαλο δεν αποτελεί μόνο ελληνική ευθύνη (αν και κάθε καλοκαίρι έχουμε βρει τον τρόπο να απασχολούμε τις επιτροπές της UEFA), αφού και στη Νιόν είναι προετοιμασμένοι για τέτοιες ανακατωσούρες με τον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας στις αδειοδοτήσεις να το έχει αναγκαστικά το CAS λόγω του κανονισμού της ΔΟΕ που υποχρεώνει όλες τις συνομοσπονδίες-μέλη να αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου σε τελικό βαθμό.

Αυτό το καλοκαίρι άλλωστε στην UEFA την τιμητική τους είχαν περισσότερο οι βουλγαρικές ομάδες λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων και της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά και της Λέφσκι.

Αυτό που πλέον καθίσταται επιτακτική ανάγκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η θέση που είχε προταθεί, αλλά ουδέποτε ακολουθήθηκε, να ολοκληρώνεται η διαδικασία της αδειοδότησης των ομάδων μας πριν από τα πλέι οφ της Λίγκας. Τουλάχιστον έτσι θα προλαβαίναμε αρκετά από τα προβλήματα που υπήρξαν πέρυσι με την ΑΕΚ (συμμετείχε ενώ ήταν δεδομένο πώς δεν θα έπαιρνε άδεια) και εφέτος με ΠΑΣ και στη συνέχεια με Παναθηναϊκό...

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2590 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 14:55 »
Κάποτε, στην 1η χρονιά του ΧΒ που ανέβασε τον ΠΑΣ μας στην SL και έπεσε, σε δηλώσεις του είπε ότι ο ΠΑΣ έπεσε διότι δεν ανέβηκε στο άρμα κάποιου (που πήρε το πρωτάθλημα ο ζέλας με τον πατέρα).... Τότε τι κάνατε??????
δεν είμαι υπερ των  bv αλλά ούτε είμαι υπέρ άλλου συνδέσμου.....
Τότε τον επευφημούσατε, τώρα τον κράζετε....

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2591 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:01 »
δεν είμαι ούτε υπέρ του ΧΒ ούτε κάποιου τυχάρπαστου που θα έρθει (?) να αναλάβει την ομάδα...
αλλά διαβάζοντας συνέχεια τα φυγε, ξεκουμπήσου κλπ, μήπως είναι καλύτερα να φύγουν και να ξεκουμπηστουν αυτοί που ΔΕΝ γουστάρουν την ομάδα μας????
εκτός και αν έχουν ενναλακτική λύση (ρευστό) να πάνε να αναλάβουν την ΠΑΕ .....
Με τα λόγια είμαστε όλοι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2592 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:02 »
αν χάσουμε στο cas θα πάμε στο tas και βλέπουμε..
ο μόνος που έχει ενημέρωση είναι ένας και μοναδικός..οι υπόλοιποι απλά είναι όχλος,γιαννενάρες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..
μπάχαλο μπάχαλο μπάχαλο παντού

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2593 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:04 »
Κάποτε, στην 1η χρονιά του ΧΒ που ανέβασε τον ΠΑΣ μας στην SL και έπεσε, σε δηλώσεις του είπε ότι ο ΠΑΣ έπεσε διότι δεν ανέβηκε στο άρμα κάποιου (που πήρε το πρωτάθλημα ο ζέλας με τον πατέρα).... Τότε τι κάνατε??????

Η άποψη για τον κύριο Χριστοβασίλη (αλλά και για κάθε άνθρωπο γενικά) δεν διαμορφώνεται από ένα γεγονός η από μία κουβέντα του. Διαμορφώνεται από μία γενικότερη και συνολικότερη συμπεριφορά και στάση.
Μην στέκεσαι σε μεμονωμένες κουβέντες γιατί τέτοιες μπορούν να αναφερθούν πολλές που κι από την άλλη πλευρά, των εχόντων κακή άποψη για τον πρόεδρο.
Εγώ τον κρίνω συνολικά και η κρίση μου καταλήγει στην ακαταλληλότητα και στην ανικανότητα.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί κανείς μαζί μου.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2594 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:06 »
δεν είμαι ούτε υπέρ του ΧΒ ούτε κάποιου τυχάρπαστου που θα έρθει (?) να αναλάβει την ομάδα...
αλλά διαβάζοντας συνέχεια τα φυγε, ξεκουμπήσου κλπ, μήπως είναι καλύτερα να φύγουν και να ξεκουμπηστουν αυτοί που ΔΕΝ γουστάρουν την ομάδα μας????
Με τα λόγια είμαστε όλοι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ....
ας τον αγοράσει η παραδιοίκηση επίσημα και να γίνει κανονική διοίκηση...

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #2595 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:07 »
Πότε θα βγεί η απόφαση ρεεεεεεεεε????????? %-| %-| %-| %-| %-|

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2596 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:14 »
Αυτό που έχω να πω έιναι ότι η απόφαση ΔΕΝ έχει βγει ΕΠΙΣΗΜΑ.....
υπομονή (είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ αλλά δεν θέλω να "πάρω στον λαιμό μου και άλλους") ...
ΑΡΚΕΙ ΕΓΩ να απορροφήσω τους κραδασμούς.....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2597 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:26 »
Παράθεση

και να μεινουν οι 50 που αγαπανε $$$$$ τον ΠΑΣ Γιαννινα$$$$$$$

Παράθεση

"Μετα τον Κολεμπα το χαος"

Λακης Στεργιου, 2002

Παράθεση
ας τον αγοράσει η παραδιοίκηση επίσημα και να γίνει κανονική διοίκηση...
μπα fon με ξενο κωλο τον κανεις καλυτερα τον πουστη ;)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #2598 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:27 »
Μόλις κατατεθούν τα χρήματα ... θερινός ελέγχος ΟΥΦΑ.

Όπως στην πολιτική ... η σπορά της γκρίνιας στο λαό λύνει τα χέρια των πολιτικών.
Στα άλλα forum της γειτονιάς επικρατεί ηρεμία και μηρυκασμός ... λάδι η θάλασσά τους και ξίδι στα στομάχια μας.
Εδώ ήμαστε όλοι τρελοβάπορα :P
Για κάποιους ο μήνας έχει ακόμα 9 ...

Πάντος, μηδένα προ του τέλους ξεμαρκάριζε ...
Τώρα μιλάει η ΦΑΝΕΛΑ ... κι όποιος σκεφτεί/ηκε να κάνει ρόμπα τη Βαριά Φανέλα του ΑΓΙΑΞ ... βαθιά σπηλιά μες στα βουνά.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #2599 στις: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:28 »

Παράθεση
18/04/2010 @ 18:31

Χριστοβασίλης: Φταίνε Παράσχος και διαιτησία

[...]

Πετύχαμε τον στόχο μας αλλά δεν διαπραγματευόμαστε το ήθος μας και ότι είμαστε ανεξάρτητοι δίχως να μπούμε σε κάποιο άρμα", τόνισε αρχικά το αφεντικό του ΠΑΣ.

[...]
ολόκληρο το άρθρο εδώ

Παράθεση
"Goal" 10:10 20/4/2010

«Δεν με στήριξε ο Πατέρας»

Βέλη κατά πάντων εξακόντισε στην προχθεσινή απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό, πάντως, που δεν ανέφερε δημόσια ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πως έχει παράπονα και από τον Νικόλα Πατέρα. «Εγώ τον βοήθησα να εκλεγεί πρόεδρος της Super League, αλλά αυτός δεν με στήριξε. Και όχι μόνο αυτό. Οι διαιτητές μάς "έσφαξαν" στη διάρκεια του πρωταθλήματος» λέει στο περιβάλλον του ο ιδιοκτήτης του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Επί της ουσίας, βέβαια, δεν ξέφυγε από τον κανόνα που θέλει τους παράγοντες των ομάδων που υποβιβάζονται στη Β’ Εθνική να βάλλουν κατά του εκάστοτε επικεφαλής της Super League και πολλές φορές κατά της ηγεσίας της ΕΠΟ.
http://www.inews.gr/14/den-me-stirixe-o-pateras.htm
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Ιούλ 2013 15:35 από Achilleas »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.