Ψηφοφορία

Τελικό σκορ;

1-0
5 (6.8%)
2-0
13 (17.6%)
3-0
14 (18.9%)
4-0
10 (13.5%)
5-0
2 (2.7%)
6-0
0 (0%)
7-0
1 (1.4%)
8-0
1 (1.4%)
9-1
3 (4.1%)
Δε μας χεζεις ρε νταλάρα, χεσκα για το σκορ
22 (29.7%)
Άλλο αποτέλεσμα
3 (4.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 74

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 14 Απρ 2013 12:04

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - κερκυρα  (Αναγνώστηκε 43641 φορές)

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - κερκυρα
« Απάντηση #175 στις: Δευ 15 Απρ 2013 20:53 »
δεν μπορώ να σας διαβάσω ρε βουρκώνω..κλαίω

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕΕ...

:pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δευ 15 Απρ 2013 21:30 »
1966-2013 47 ολόκληρα χρόνια από σήμερα όμως μηδενίζουμε και λέμε ο ΠΑΣ π.Ε (προ Ευρώπης 1966-2013 ) και ο ΠΑΣ μ.Ε (μετά Ευρώπης 2013-...) 

Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας το καρπώνεται πάντα ο καπετάνιος του καραβιού που δεν είναι άλλος απ το πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Γιώργο Χριστοβασιλη που επι των ημερών του είδαμε ανόδους με τραβηγμένο χειρόφρενο είδαμε μπαλάρα σε Β εθνική (εποχή Ογιος ) είδαμε παραμονή στην Α και στο φινάλε είδαμε .... έξοδο στην Ευρώπη . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιώργο Χριστοβασιλη

Στη συνέχεια την σκυτάλη την παίρνει ο προπονητής μας ο Γιάννης Χριστόπουλος που ξεπέρασε και μας έκανε σχετικά γρήγορα να ξεχάσουμε τον μεγάλο Guillermo Angel Hoyos. Μεγάλε Γιάννη Χριστοπουλε μακάρι να μείνεις για πάντα κοντά μας , είσαι ένας από εμάς , ενώ είσαι μόνο λίγους μήνες στη πόλη , έχεις πει κάποια πράγματα που είχαν ποτίσει μέσα μας τόσα χρόνια... αν είχε στόμα να μιλήσει το κουρασμένο και καταταλαιπωρημένο  εθνικό στάδιο Ζωσιμάδες θα έλεγε:

-για την τιμή μας τη φανέλα και το όνειρό μας
- οι παίχτες της Κέρκυρας θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν την ορμή που θα βγάλουμε στο γήπεδο
-ο κόσμος που θα έρθει τη Κυριακή θα είναι ενθουσιασμένος και συναισθηματικά φορτισμένος
-δεν είμαι σε θέση να πω πολλά θέλω να πάω να πανηγυρίσω

Γιάννη Χριστοπουλε χθες σε σηκώσαμε ψηλά στον ουρανό για μια στιγμή , εμείς από σήμερα θα είμαστε μόνιμοι κάτοικοι ουρανού !!!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα  απ τον πρώτο σκόρερ Μπρανα Ιλιτς και τον χαλύβδινο Τάσο Παντο μέχρι τον ηρωικό Νίκο Μπαμπανιωτη , το γκολ του σερβου ξεπέρασε κατά πολύ τον μεγάλο Κώστα Κορμαρη , η τεράστια αυτή ομάδα που επί 28 αγωνιστικές είχε βάλει την πραγματική φανέλα του Αγιαξ ήρθε την 29η να μας θυμίσει ότι είναι ο δικός μας Αγιαξ (εμπα ψυχή εβγα ψυχή ) ο Τάσος Παντος  έγινε Βασίλης Σκουτας και ο Μπρανα Ιλιτς έγινε Θανασης Τζαλας γκολ απ τα παλιά !!!! (παρεμπιπτόντως το γκολ του Μπρανα ήταν γκολαρα κοντρόλ και εκτέλεση χωρίς να σκάσει η μπάλα κάτω !! )

Για το τέλος άφησα το λαό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ που χθες επέστρεψε στο γήπεδο! ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εμάς τους 1000-1500-2000 που όλη τη χρονιά βλέπαμε τις άδειες  εξέδρες , ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που επέστρεψαν για να γιορτάσουν μαζί μας και ένα μεγάλο μπράβο στο PAS.gr που ξύπνησε αρκετούς απ το λήθαργο !!! 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 15 Απρ 2013 21:36 από αντι-ΟΦΗ »

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος papari7

• Sr. Member
  • -Και από τις μεγάλες; -Μόνο ΠΑΣ ρε φλώροι
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δευ 15 Απρ 2013 23:39 »

"Δεν μας μέτρησες καλά κουφάλα, είδες τρία απ' τα περίεργα παιδιά μα έρχονται κι άλλα"

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δευ 15 Απρ 2013 23:47 »
Γραφω σβηνω...γραφω σβηνω...τα εχω χαμενα...

Αισθανομαι απολυτα δικαιωμενος που πιστεψα με ολη την ψυχη μου αυτη την ομαδα...
ΧΘΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΤΑΞΗ...ο ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ....

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Υγ:ευχαριστω τον πατερα μου που με εμαθε να αγαπω τον ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ...τον ευχαριστω που με εμαθε να αγαπαω τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ μεσα απο την καρδια μου...ΤΟν ευχαριστω που με εκανε εναν τοπικιστη του κερατα...

Και κατι ακομα:ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΧΩΡΙΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Δευ 15 Απρ 2013 23:48 »
- Ενα ματς ιστορικο για την ομαδα μας. Ενα ματς που γραψαμε ιστορια. Ενα ματς που θα το θυμομαστε ωσοτου πεθανουμε, ενα ματς που με την αφηγηση του θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας για να γινουν ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ, ενα ματς που ψηλωσε και αλλο την ομαδα μας.

- Η μεγαλυτερη μαγκια ειναι το οτι κερδισαμε μια ομαδα που κατεβηκε να παιξει το (οποιο) παιχνιδι της και δεν ξεφτιλιστηκε οπως αλλες ομαδες (Πλατανιας, Τριπολη), ουτε ο ΠΑΣ ξεφτιλιστηκε οπως αλλοι (Αρης, Βεροια), το πηρε το ματς στα ισα, με το σπαθι του, αντρικια, μαγκικα, Γιαννιωτικα, Ηπειρωτικα και πανω απο ολα ΠΑΣΟΛΕΔΙΚΑ!

- Δεν θα γραψω κατι για τον Στρατηλατη. Μακαρι τετοια εμφανιση να κανει σε καθε ματς. Σκουλήκι γαρ...το ετσουξε το διμπαλο. Μετα τα χανουμια, του χρονου θα ερθει και η σειρα της ομαδουλας του. Να ξεβρωμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο σιγα - σιγα.

- Πηγα εξω σε Cafe να δω τον αγωνα με Ιντερνετ, μηπως και πιασω Forthnet, το live streaming, τζαμπα ηλπιζα. Η καφετερια γεματη βαζελογαυροχανουμα καρφωμενα στην τηλεοραση, εγω στα τετοια μου, την δερματινη μου καρεκλα. Κατεληξα να παρακολουθω απο το PAS.GR, να ακουω απο το ΣΠΟΡ ΦΜ και να εχω ανοιχτη και μια σελιδα εταιρειας στοιχηματος (δεν λεω ποιο, να μην τους κανω και τζαμπα διαφημιση) το οποιο οταν μπαινει γκολ σε ενα ματς κανει ενα "γκλιν". Τα ματς πολλα, τα "γκλιν" περισσοτερα και το αγχος μου ακομη περισσοτερο οσο περνουσε η ωρα. Μεσα στο κακο χαμο, ακουω το πολλοστο "γκλιν" μπαινω στην σελιδα της εταιρειας του στοιχηματος και βλεπω "PAS Giannina - Kerkyra 1-0", μπαινω και στο φορουμ μας και βλεπω τον New. Pas Pas, τον ΛΟΚΟ, τον mike71,  τον Achillea, τον astralon, τον jimako, τον gouto να πανηγυριζουν! Πεταγομαι στον αερα, αρχιζω να φωναζω "ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ" ενα ατομο μεσα σε 80 ατομα και να χοροπηδαω σαν κατσικι μονος μου. Με ολους τους αλλους να με κοιτανε σαν εξωγηινο.

Τι πρεπει να κρατησετε απο αυτη την ιστορια; Δυο και μονο πραγματακια:

1) Την γλιτωσα και δεν με εχουν "δεσει" ακομα!
2) ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣ!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Τρι 16 Απρ 2013 00:09 »
-Aπο χτές
ότι κι αν δώ ή διαβάσω μέσα στο φόρουμ

προσπαθώ να βαστήξω το δάκρυ
πο 'ρχεται στο μάτι,
μη τυχόν και κυλήσει στο μάγουλο...

-Βεβαίως τα μάτια, μονίμως υγρά...δεν βαστιέται το άτιμο !

-Με πήρε τάρα βέβαια η γναίκα σε μια φάση...

-Mε ρώτσε μια φορά
''γιατί τρέχει η μύτη σου άντρα μ'...''?

-Ξέρω γώ τς' λέω....μήπως να τν άρπαξα...?
-Παλιόκαιρος, παλιόκαιρος....

==========================

-Είμαι σκασμένος που τα' φερε έτσι η τύχη
που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στους Ζωσιμάδες...

-Όπως φαντάζομαι πολλοί άλλοι Πασολέδες ανα την Ελλάδα
απο Καστελόριζο μεχρι Οθωνούς
κι απο Γαύδο ως ...Ορεστιάδα.... ;)

-Όπως και οι Πασολέδες που βρίσκονται εκτός συνόρων...

-Το μονο που σκεφτόμουν είναι να κερδίσουμε ...
-Αυτό και τίποτα άλλο...
-Κι ας μη το δώ...

-Θα θμάμαι όμως
οτι πανηγύριζα την πολύ μεγάλη επιτυχία αυτή, του ΠΑΣ μας
μέσα σε ενα δωμάτιο, ακούγωντας ράδιο....
...συνδεδεμένος ταυτόχρονα με το pas.gr ....έχοντας παρέα όλους εσάς...

-Ετσι συνειρμικά μου ήρθαν στο μυαλό
μοναδικές Πασολέδικες στιγμές του παρελθόντος
όταν Noβες και Ιντερνετια δεν υπήρχαν
και είμασταν κρεμασμένοι απο την φωνή του Ηρακλή Κοτζιά στην Ερασπόρ
πότε θα κάνει σύνδεση με τους Ζωσιμάδες ή με άλλα γήπεδα της Ελλάδας
να ακούσουμε
πόσο ήρθε ο ΠΑΣ...

-Τότε ακούγαμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα,
μονοκοπανιά
....τα μόνα που γλύτωναν,
ήταν τα νύχια, απο το φάγωμα...

===========================

-Δεν ξέρω πως αλλιώς να εκφράσω, αυτό που νιώθω για τον ΠΑΣ!

...Ενα ξέρω
πως είναι κομμάτι της Ζωής μας
και μάλιστα αναπόσπαστο και μοναδικό....

-Είναι ο λόγος που κάνει 73χρονους Πασολέδες
να ξεκινάνε απο μακρυά
για να πάνε στους Ζωσιμάδες
και να δούν, αυτό που δεν είδαν
 τον ΠΑΣ να βγαίνει Ευρώπη...

-Και όσοι δεν πρόλαβαν να τον δούν....σίγουρα θα χαίρονται απο κει πάνω.....
-Γιατί Πασολέδες , υπάρχουν και στον Παράδεισο...
:pas:

==============================================

-Ο,τι βίντεο κι αν είδα,
ό,τι ποστ κι αν διάβασα
ο,τι σύνθημα κι αν άκουσα...
....με έκαναν να βουρκώσω...

-Ζούμε ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμές
και σίγουρα υπάρχουν και μεγαλύτερες...

==================================

ΜΑΤΣ

-Ακούγα τις κραυγαλέες ευκαιρίες και χτυπιόμουν...
-Καρδιοχτύπι φούλ...άγχος τρελό...

-Εικόνες κ φάσεις είδα το βράδυ.....
και πάει το πήρα απόφαση
θα κάτσω να κάνω ενα αφιέρωμα στους αντίπαλους Τερματο-τύφλακες :P ,μέσα στους Ζωσιμάδες
που έπιασαν μπεκατσόνια στον αέρα...και που κατεβασαν ρολά...

-Οι γεμάτες μπλέ εξέδρες
σκεπαστές νυν και πρωην
τα συνθήματα και τα τραγούδια
απλά έφερναν ρίγη συγκίνησης....

-Ευχαριστώ την σταθερή κάμερα και τον ιδιοκτήτη της ;)
που έδειχνε το πάρτυ στην θ10
και που μάλιστα έδειξε την ιαχή γκόλ...
..όταν ο Μπράνα για 9η φορα φέτος σημάδευε δίχτυα....

-Και επειδή μιλήσαμε για γούρια
και μετά απο αυτό, που μου συνέβη χτές
...μάλλον πρέπει να εξερευνήσουμε το θέμα εις βάθος
γιατί κάτι πρέπει να συμβαίνει στ αλήθεια... :P

===================================

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

-Δεν έχω άποψη.

-Κουκουλάκης , ξανα με Κέρκυρα πάντως...και πάλι νικητής ο ΠΑΣ...
-Πρεπει να ναι κι αυτός γούρικος ...:P

==========================

-Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ...: ΠΑΣ !

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τρι 16 Απρ 2013 00:36 »
Για τον θείο τίποτα ρε;;;;;;;;;;;;;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τρι 16 Απρ 2013 00:57 »

Θα ξαναμαζευτουμε εκει οταν σηκωσουμε την πρωτη μας κουπα..
Το ραντεβου ανανεωνεται!
Αλλα δεν ξερω αν μας χωραει η πλατεια και η νομαρχια..
Μπορει το μπλε ποταμι να ειναι απο δωδωνης μεχρι αβερωφ.

:pas:

Ούτε ένα βήμα πίσω.
-Chiche Montez
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος goutos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Τρι 16 Απρ 2013 01:05 »
Πέρασαν κιόλας 28 ώρες από το σφύριγμα της λήξης, αλλά όποτε μπαίνω στο forum να δω τι γράφουν οι σύνταυροι, πωρώνομαι, τρελαίνομαι και πιάνω τον εαυτό μου να τραγουδάει συνθήματα.
Δεν ξέρω αν θα ξεπεράσουμε ποτέ αυτή τη μέρα. 14/4/2013.
Ισως μόνο με κάτι μεγαλύτερο. Με ένα Τσάμπιονς Λιγκ για παράδειγμα (ρε λες;)
 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Τρι 16 Απρ 2013 01:16 »
Μικροι κοιτουσαμε τσοντες στα κρυφα και φτιαχνομασταν ..τωρα μπαινουμε  στη σελιδα της http://www.superleaguegreece.net/ και κοιταμε τη βαθμολογια , τα συναισθηματα ειναι παρομοια !

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Τρι 16 Απρ 2013 01:17 »
Στο βίντεο με τους πανηγυρισμούς στη γκολάρα του Μπράνα όλα τα λεφτά είναι τα πανηγύρια και οι αγκαλιές των φιλάθλων, που ήταν στην πολυκατοικία, πίσω από την παλιά σκεπαστή όπως δείχνει η κάμερα. Συγκινητικές οι στιγμές να βλέπεις ανθρώπους εντός και εκτός γηπέδου όλων των ηλικιών να ζουρλένονται.

Είμαι περήφανος που είμαι Ηπειρώτης, αλλά είμαι περήφανος εις διπλούν που είμαι Π.Α.Σ. Γιάννινα.

Γιαννενάρα για πάρτη σου:
ALISMONO KAI XEROME Αλησμονώ και χαίρομαι
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Τρι 16 Απρ 2013 01:33 »
από την αρχή αυτής της τρελής χρονιάς όλοι εδώ μέσα κι όχι μόνο εδώ μέσα

με ένα παράπονο ασχολούμασταν...  γιατί τόσοι λίγοι με τέτοιες εμφανίσεις?

έψαξα μέσα μου γιατί μόνο με ενδοσκόπηση προσωπική , ατομική, μόνο μπροστά στον καθρέφτη του ο καθένας μπορεί να δώσει απαντήσεις-εξηγήσεις-δικαιολογίες...

κι είδα...

είδα ότι είμαστε διαφορετικοί, είμαστε μπεσαλήδες, τίμιοι, θέλουμε την άξια νίκη και τιμούμε και συγχαίρουμε τον καθαρό αντίπαλο ακόμη κι αν παρουσιαστεί ανώτερος από μας...

και... μετά από τόοοοοσα χρόνια ανυποληψίας καρπαζιας και αδικίας

αρκετοί από μας που είχαν γνωρίσει τον μεγάλο ΑΓΙΑΞ της ΗΠΕΙΡΟΥ έφυγαν...

είτε από φυσικά αίτια, είτε από πόνο, είτε από σιχαμάρα είτε επιδή κουράστηκαν...

ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!

ποτέ μέσα στην καρδιά τους δεν είχε σβήσει η ανάμνηση!

κι όταν κάτι δεν σβήνει, τότε δεν ξεριζώνεται...

κι ο ΠΑΣ απ τις καρδιές μας ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΏΝΕΤΑΙ!!!!!

λίγο μαραίνεται...

λίγο πότισμα θέλει...

κι ανασταίνεται, κι ανασταίνει!!!!

και νοιώθω ευλογημένος που είδα!!!!!!

είδα την ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

και τίποτε πλεον δεν μπορεί να γυρίσει το ποτάμι προς τα πίσω...

πάει έφυγε κύλησε το νερό στ αυλάκι!

κι αυτό που με κάνει αισιόδοξο είναι πως τέτοια θαύματα φτιάχνουν ΝΕΟΥΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ!!!!

και αναγεννούν τους παλιούς!!!!

γι"αυτό χαίρομαι περισσότερο, γιατί βλέπω ΜΕΛΛΟΝ!!!

το ΠΑΡΟΝ είναι δεδομένο και το ρουφάμε...

και από το ΠΑΡΕΛΘΟΝ αναπολούμε μόνο το ένδοξο μέρος του κι αφήνουμε στη λήθη τ΄άλλα...

...θέλω να γράψω κι άλλα...

αλλά θα κλείσω μόνο με αυτό: :mono: ρεεεεεεεεεε....
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Τρι 16 Απρ 2013 10:33 »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Τρι 16 Απρ 2013 10:36 »
από την αρχή αυτής της τρελής χρονιάς όλοι εδώ μέσα κι όχι μόνο εδώ μέσα
με ένα παράπονο ασχολούμασταν...  γιατί τόσοι λίγοι με τέτοιες εμφανίσεις?

Σίγουρα για μερικούς ισχύει όπως το λες αλλά εγώ θα γίνω κυνικός: Προχτές ήρθαν τόσοι πολλοί γιατί δεν έδειχνε το ματς η ΝΟΒΑ...

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Τρι 16 Απρ 2013 11:49 »
Aφου
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #190 στις: Τρι 16 Απρ 2013 12:32 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Pas74

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Τρι 16 Απρ 2013 12:54 »
Θα ήταν τέλος του 79 σε ματς με τον Ηρακλή με βροχή όταν ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου με πήρε στη παλιά σκεπαστή να δω τον ΠΑΣ...Εγώ με ένα μπουκαλάκι απο SINALCO έπαιζα μπάλα στο τελευταίο σκαλοπάτι..Θυμάμαι κόσμο πολύ και πολύ μπλε.Ακολούθησαν πολλές τέτοιες Κυριακές και μετά πάντα βόλτα απο την πλατεία από τον εκεί σύνδεσμο...'Αλλες φορές με χαρά και τις πιο πολλές ο πατέρας στεναχωρημένος(είχε χάσει η ομάδα μας).Ακολούθησαν χρόνια στην"επτά" εκεί κάτω απο το ρολόι...Παιχνίδι με ολυμπιακό στο χιόνι εγώ στο πέταλο κι ο πατέρας στη σκεπαστη...Θυμάμαι ακόμα τον ξεσηκωμό για το μπαράζ στη Λάρισα.Αδεια η πλατεία πάργης...(Αχ βρε πατέρα δεν με πήρες μαζί σου τότε...).Μετά άγχος απο την Τρίτη να προλάβω να πάρω εισητήριο φθηνό...50δρχ το μαθητικό...Κάθε σάββατο ραδιοφωνάκι για να ακούσουμε την μοναδική εκπομπή με νέα της ομάδας μας με τον Ζαβογιάννη αν δεν κάνω λάθος..Μετά Μουφ,Μπελά,κλπ.Σε άφησα για λίγο πέταλο αλλά δικαιολογημένα εξαιτίας  σπουδών.Επέστρεψα και βρέθηκα στη μεγάλη κερκίδα.Άλλα κόλπα...Που ήταν εκείνα τα ωραία χρόνια στο πέταλο άραγε;Μπαράζ στη Φιλαδέλφια χαρά και συγκίνηση.Ακόμα έχω απορία ποιος ήταν εκείνος ο Πασολές που αγκαλιαστήκαμε σφιχτά στο γκολ του Κορμαρή...
Πολλλά θέλω να γράψω αλλά τα άλλα τα κρατάω για μένα...
Σε ευχαριστώ πατέρα που με πήρες τότε να παίξω μπάλα με το μπουκαλάκι...
Είμαι σίγουρος πως κι εσύ χαίρεσαι από εκεί πάνω.
Θα δω το Αθλητικό ραντεβου,στο ηρτ  ειναι τώρα όχι στο TV E,και θα σου πω νέα.... :stop: :mono:

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Τρι 16 Απρ 2013 16:48 »
Ένα ολόκληρο φόρουμ, μια ολόκληρη πόλη περιμένει να διαβάσει εποποιία lemorsero κι αυτός έχει απορίες....

Ρωταει τι έχουν πάθει όλοι οι αδιάφοροι μια ζωή και σκίζονται με μας? Πως κάναν έτσι οι παίκτες της Κέρκυρας μόλις φάγανε το γκολ και πέσαν στο γρασίδι απαρηγόρητοι?
Αυτοί κάνανε σα να χάσανε το πριμ ... εεεεε ... συγγνώμη μπερδεύτηκα... σα να χασανε το πριν απ' αυτό ματς που πέσανε και μαθηματικά.

Ρωτάει, επίσης, πόσα γκολ με μπέναλντι έβαλε το παράρτημα εφέτο?

Παράθεση
Αυτά να πεις. Εγώ δε μπορώ. Δεν δύναμαι λόγω συγκινησιακής φόρτισης. Κάποια άλλη στιγμή ίσως.

Λύστε του κάποιος τις απορίες, ανυπομονώ....
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Τρι 16 Απρ 2013 16:52 »
   μ ενα χαρτζηλικι στον πιτσιρικα βγηκα απ τν υποχρεωση να παταω συνεχεια το βελακι πανω στν αφιερωση τ lemo :) (φχαριστουμε φιλε) ::)
αφου τ ακουσα καμια 200αρια φορες στ διαΠΑΣων (εννοειται),μεχρι  να ξεκ@υλωσει καθε κυτταρο τς παγουρουπαρξης μου ,αρχισα να παταω παλι λιγο στη γη,κι εκατσα να γραψω κ εγω 2-3 πραματακια για το προχτεσινο ματς - οροσημο...

με το φοβο του sold out για τς υπολοιπες θυρες,εκανα τα κουμαντα μου και προμηθευτηκα εισιτηριο απ το σουπερ μαρκετ ,(μ ενα ARIEL κ ενα πακετο ξυραφακια) για τν 7, :pas: οπως παλιαααα... :pas:
   η ορατοτητα στο απεναντι τερμα σχεδον μηδενικη,οπως παλια  :P ,τπτα δεν αλλαξε :P περμεναμε τν αναμεταδοση απ το ραδιο ,η τς αντιδρασεις των αλλνων για να καταλαβουμε τι επαιξε...δεν πειραζ ,λεω στο διπλανο μ...θα το δουμε το γκολακι στο 2ο ημ. φατσα καρτα μπροστα μας, σαν ταψι...
      ...... :joker: ετσι κι εγινε. :joker: . :flag:

ο αερινος Σερβος το καρφωσε μπροστα μας και μας εστειλε ολνους στα ουρανια και σ  Ευρωπαικα σαλονια ...ενα ευχαριστω κι απο μενα σ αυτα τα υπεροχα παιδια που διναν καθε Κυργιακη ολο τους το ΕΙΝΑΙ μες στο τεραινγια να μας κανουν εμας ευτυχισμενους και περηφανους....
:flag: αποστολη εξετελεσθη... :flag:

ειμασταν αρκετοι  ΑΡΙΕΛακηδες εκει ,οι περσοτεροι ψιλοασχετοι με τς βαθμολογικους συσχετισμους και τα διαφορα σεναρια,ενδειξη μακροχρονης απουσιας απ τα τεκταινομενα του ΠΑΣ....ομως οι παλιες μνημες ζωντανεψαν το ενδιαφερον και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ αυτη επιτυχια ειναι προπομπος  κι εχεγγυο επιστροφης πολλων φιλων ακομα στο γηπεδο.αρκει να γινει κι απ την πλευρα τς διοικησης μια εκλογικευση στν τιμη των εισιτηριων γτ οι μερες που ζουμε δεν αφηνουν περιθωρια για πολυτελειες...
  απο κει ,μιας κ ημουν εξω απ το μεγαλο νταβαντουρι, παρατηρησα οτι η μεγαλη σκεπαστη  οταν ξυπναει εχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμικη...καρατσεκαρισμενο αυτο κι απο παλιο φιλο ,που παιξε εποπτης απ τη μερια της κι ενοιωσε απο πρωτο χερι την αποκοσμη βουη της..ειναι τυχαιο οτι μολις ξυπνησε αυτη στα μεσα του 2ου ημ.αρχιζοντας το αντικριστο συνθημα,η ομαδα ανεβηκε κι εφτασε και στο γκολ?
  δεν ξερω και δεν εχει κ τοση σημασια πια...η μεγαλη κρυβει νομιζω ακομα πολλη ενεργεια και μπορει να βοηθησει τα μεγιστα,αρκει να γινει προσιτη στο μεσο βαλαντιο...15 ευρα σ ολα τα παιγνιδια για να τη γεμιζει ο κοσμος που τη <σνομπαριζε> τοσο κ τοσο καιρο,οπως πηγε κ προχτες ...μαλλον κραταει την ενεργεια της για τα μεγαλα παιγνιδια στα Ευρωπαικα βραδια που ερχονται :P ...
  αυτα τα λιγα  κι απο μενα αδερφια ...ραντεβου ζντουμπα... :flag:

:pas: :pas: ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ :pas: :pas:
υ.γ.μπραβο και παλι μπραβο και στο νικοΤσιολ για τν αποστομωτικη απαντηση που δωσε στα φερεφωνα τ αλασκουζου...τον παραδεχτηκα...

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Απρ 2013 17:47 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Τρι 16 Απρ 2013 17:30 »
Ένα ολόκληρο φόρουμ, μια ολόκληρη πόλη περιμένει να διαβάσει εποποιία lemorsero κι αυτός έχει απορίες....

Ώρα Μπισδoύνι 16.27΄47΄΄

Στις  17:00΄00΄΄ συμπληρώνονται 24:00΄00΄΄ από την έναρξη του ματς  ΠΑΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Στις  20:34΄47΄΄ συμπληρώνονται 24:00΄00΄΄ από εύστοχη ενέργεια του Ίλιτς για το 1 - 0
Στις  20:43΄12΄΄ συμπληρώνονται 24:00΄00΄΄ από την είσοδο του ΠΑΣ στην Ευρώπη

Αναμονή ... σε αυτές τις 3ς χρονικές στιγμές ... ενδεχομένως στις 20 και ...
Υπομονή, τι να κάνουμε Σύνταυροι ... ???

Υ.Γ.: Ο αντ' αυτού
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Απρ 2013 17:39 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Τρι 16 Απρ 2013 20:18 »

Α
Παράθεση
π: ΠΑΣ - αιώνιος φιλικό LIVE
« Απάντηση #61 στις: Δευ 30 Ιούλ 2012 09:47 »

Παράθεση

Δεν είδα το φιλικό, ακόμα και το αποτέλεσμα σήμερα το πρωί από δω μέσα το έμαθα, μαζί με το σχόλια και την καλή ανταπόκριση την ώρα του ματς.
Όπως είχα γράψει για τα φιλικά ούτε κρύο, ούτε ζέστη για μένα. Θα σχηματίσω μια πρώτη γνώμη το Σάββατο στο φιλικό με τα παγανέλια εδώ, αλλά και πάλι δεν θα λέει τίποτε για μένα.
Όσον αφορά την πρόβλεψη για το πρωτάθλημα, το έχω γράψει εδώ και καιρό, θα είμαστε στις θέσεις 5-8, αφού για 1-4 βλέπω γαύρο, βάζελο, ΠΑΟΚ και περιστέρι!!!

Aυτά έγραφα στις 30/7, όταν πολλοί (και εδώ μέσα) κράζανε την ομάδα (πρόεδρο, προπονητή και παίκτες).
Έπεσα έξω στο ότι αντί για ζέλα στην 3αδα είναι η Τρίπολη και ότι πιθανώς να τερματίσουμε 4οι από 5οι που υπολόγιζα. Οι πιο πολλοί (και εδώ μέσα δυστυχώς) μας είχαν για μάχη παραμονής με νιόνιους φίδια κλπ, και σίγουρα πολύ πίσω από Βέροιες, Πάνθρακες, Λεβαδειές κλπ.

Ένα πράγμα που μας δίδαξε (και) η φετινή σαιζόν είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ που πρέπει να έχουμε.

Για μένα τίποτε δεν τέλειωσε στο ματς της Κυριακής. Ίσα ίσα ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ.

Αυτό το μήνα συμπληρώνω 40 χρόνια στο γήπεδο, από το 3-1 επί του Ηλυσιακού που εξασφάλισε μαθηματικά την 1η μας άνοδο στην Α' Εθνική. Αυτά τα 40 χρόνια έζησα χαρές, αλλά σαφώς περισσότερςσ λύπες.
Κάτι μου λέει μέσα μου ότι ....

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!

και μακάρι ο Θεός να μ' αξιώσει να ζήσω άλλα τόσα χρόνια για χαρώ με τα καλύτερα!!!!!!!!

ΥΓ. Και μυαλό να είχα, πάλι ΠΑΣ θα ήμουνα!!!

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Τετ 17 Απρ 2013 09:25 »
Σπίτι στην Λευκωσία στην Κύπρο μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα:
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Πεμ 18 Απρ 2013 12:18 »
-Ετσι το ακουσαμε
και το πανηγυρισαμε οι ξενιτεμενοι
απο τον super-fm....

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0 Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ SUPER FM

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Πεμ 18 Απρ 2013 13:12 »

από τα παλιά Πανεπιστήμια...

:mono:

Υ.Γ. Αλήθεια τώρα, όποιος έχει συνέλθει από την Κυριακή, να μου πει και μένα...

Υ.Γ. Αυτός που γύρισε το κουμπί πέρυσι, το χάλασε και είναι στο on μόνιμα μάλλον..