Ψηφοφορία

Τελικό σκορ;

1-0
5 (6.8%)
2-0
13 (17.6%)
3-0
14 (18.9%)
4-0
10 (13.5%)
5-0
2 (2.7%)
6-0
0 (0%)
7-0
1 (1.4%)
8-0
1 (1.4%)
9-1
3 (4.1%)
Δε μας χεζεις ρε νταλάρα, χεσκα για το σκορ
22 (29.7%)
Άλλο αποτέλεσμα
3 (4.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 74

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 14 Απρ 2013 12:04

Αποστολέας Θέμα: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - κερκυρα  (Αναγνώστηκε 43669 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - κερκυρα
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 09:36 »
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ!  :pas:
ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ! :joker:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ :pashat:
 ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
:mono:

Αποσυνδεδεμένος Pappas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 10:37 »
Παιδιά από χθες είμαι στην πόλη...σήμερα...πρέπει να πάμε όλοι στο γήπεδο...κανείς δεν πρέπει να δειλιάσει...μήπως και η ομάδα δεν έχει την σωστή της απόδοση...όλοι να φωνάζουμε και να σύετε όλη η πόλη.....και φυσικά να μεταδώσουμε το πάθος μας και στους παίχτες...ραντεβού όλοι στο γήπεδο...!!!

Αποσυνδεδεμένος g@mieste-oloi-MONO PAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 10:46 »
ραντεβού όλοι στο γήπεδο...!!!

Το ραντεβού είναι για τη 1 το μεσημέρι στη λημνοπουλα…

1.3.1.2
Ajax μου για σένα τα κόβω όλα και όσο αντέξω..

Αποσυνδεδεμένος Pappas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 10:58 »
ραντεβού όλοι στο γήπεδο...!!!

Το ραντεβού είναι για τη 1 το μεσημέρι στη λημνοπουλα…

ευχαριστώ για την διόρθωση....εκεί ραντεβού...!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Παράθεση

Στο σπουδαίο και ιστορικής σημασίας παιχνίδι με την Κέρκυρα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τεθεί αντιμέτωπος με ένα Γιαννιωτόπουλο. Ο λόγος για τον Νίκο Τσουμάνη που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων.

Ο 23χρονος Γιαννιώτης αριστερός οπισθοφύλακας με καταγωγή από το Πάπιγκο, που γεννήθηκε στα Γιάννενα και μεγάλωσε στο Γαρδίκι Παραμυθιάς, μίλησε στο PASsports και τον Θανάση Μυριούνη για τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα μακριά από την πατρίδα του, τη χρονιά στην Κέρκυρα, τα παιδικά ακούσματα για τον θρυλικό Άγιαξ της Ηπείρου, τη φετινή πορεία του ΠΑΣ, το σημερινό παιχνίδι αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PASsports ο Νίκος Τσουμάνης:

Νίκο είσαι Γιαννιώτης κι όμως ξεκίνησες το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τη Ξάνθη. Πες μου για τα πρωτα σου ποδοσφαιρικά βήματα και πως βρέθηκες στην Skoda; «Όπως ολα τα παιδια ξεκίνησα κι εγώ απο τις αλανες του χωριου μου και την ομαδα της Δόξας Γαρδικίου. Σε ηλικία 16 ετών πήγα στον Αχέροντα Καναλακίου που αγωνιζοταν Δ' εθνικη και έμεινα εκεί 2 χρόνια. Στη συνέχεια θέλησα να δοκιμασω την τύχη μου για το βήμα παραπάνω και πηγα σε δοκιμαστικά στη Ξάνθη. Ήταν γραφτό να γίνει εκεί η αρχή και να με κρατήσουν».

Όντας ταλέντο της περιοχής πως έγινε και δεν σε προσέγγισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, η μεγάλη ομάδα της Ηπείρου; «Υπήρξε περίοδος που είχα έρθει στα Γιάννενα και δοκιμάστηκα και μου έδειξαν οτι θα συνεχίσω στον ΠΑΣ. Όμως συνέπεσε με την εποχη που ο ΠΑΣ άλλαζε σελίδα στα διοικητικά του και υπήρχαν στον αέρα πολλά πράγματα αναφορικά με τις ακαδημίες. Ήταν στον αέρα πολλά πράγματα που με γεμιζαν αμφιβολιες για το κατά πόσο θα δίνονταν προτεραιότητα στο ντόπιο στοιχείο και συγκεκριμένα τα παιδιά των ακαδημιών. Γιαυτό και εκείνη την περίοδο προτίμησα να πάω στη Skoda Ξάνθη που έδινε περισσότερο βάση στις ακαδημίες της».

Έμεινες 4 χρόνια στη Ξάνθη εκ των οποίων τη μια χρονιά πήγες δανεικός στον Μακεδονικό. Τι σου έχει μείνει από την εμπειρία σου εκει; Δουλεύουν επαγγελματικά σε επίπεδο ακαδημιών; «Πραγματικά ήταν το ποδοσφαιρικό μου σχολείο οι ακαδημίες της Ξάνθης. Εκεί γνώρισα και έζησα πολλά πραγματα. Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στις ακαδημίες αντιλήφθηκα τον τρόπο που δουλεύουν και πως τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα με νέα παιδιά. Ακόμα και την στιγμή που πήγα δανεικός στον Μακεδονικό, βγήκα κερδισμένος καθώς επέστρεψα με μια γεμάτη χρονιά στη Γ' Εθνική και πολλές εμπειρίες. Στην πρωτη ομαδα της Ξάνθης σίγουρα κέρδισα ακόμα περισσότερο. Με την Skoda έκανα ντεμπούτο μου στην Super League απο εκεί βρέθηκα στην Εθνική Ελπίδων. Με την Skoda πέτυχα και το πρωτο μου γκολ στην κατηγορία».

Διεθνής με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων. Όνειρο ζωής για ένα παιδι που ξεκινάει να παίζει μπάλα στην αλάνα του χωριού του να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο; «Πραγματικά είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση των κόπων σου. Μέχρι εκείνη την στιγμή. Και λέω μέχρι εκείνη την στιγμή γιατί οι φιλόδοξοι άνθρωποι βάζουν διαρκώς στόχους. Αν βαλεις έναν στόχο, δουλέψεις και κοπιάσεις για να τον πετύχεις χωρίς ανασφάλειες, νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρεις».

Μεγάλο όνειρο λοιπον αποτελεί η Εθνική Ανδρών; «Φυσικά. Δεν το συζητάω αυτό»

Το καλοκαιρι κατηφόρισες από τη Ξάνθη στην Κέρκυρα. Πες μου δυο λόγια για αυτή την μεταγραφή  «Η αλήθεια είναι πως μου ήρθε κάπως ξαφνική η όλη μετακίνηση από την Ξάνθη στην Κέρκυρα αλλά δεν πτοήθηκα. Πήγα προς το τέλος της προετοιμασίας στην ομάδα αλλά από την πρώτη στιγμή ο τότε προπονητής μου ο κ.Μάντζιος και γενικά όλοι στην ομάδα μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Άλλες φορές τους δικαίωσα και άλλες όχι. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η ομάδα φέτος στάθηκε άτυχη σε αρκετά παιχνίδια».

Τι πιστευεις ότι έφταιξε φέτος περισσότερο και η ομάδα του Α.Ο. Κέρκυρας υποβιβάστηκε; «Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα λίγο μουδιασμένα αλλά στη συνέχεια βρήκαμε σιγά-σιγά τον δρόμο μας και δείξαμε οτι μπορούμε και φέτος να παλέψουμε ισάξια για την παραμονή. Η ομάδα δεν είχε αδειοδότηση και ήμασταν πολλά νεά παιδιά με οχι πολλές εμπειρίες και παραστάσεις. Από ένα σημείο και έπειτα έγιναν και καποιες αλλαγες στην ομαδα προς τη θετική κατεύθυνση. Πιστεύω ότι η Κέρκυρα κάποια στιγμή ξεκίνησε να αποδίσει καλό ποδόσφαιρο απεδιδε αλλά είχαμε την ατυχία να χάσουμε κρίσιμα παιχνίδια κομβική σημασίας στην έδρας μας και δυστυχώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, στον υποβιβασμό»

Πλέον έχουν μείνει δυο εκτός έδρας παιχνίδια, με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Η άποψη σου για το παιχνίδι της Κυριακής στους «Ζωσιμάδες»; «Από την πλευρά μας είναι ένα παιχνίδι που θα παρουσιαστούμε σοβαροί και μετρημένοι. Εμείς δεν έχουμε άγχος καθώς δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που καίγεται για τη νίκη καθώς θέλει να μπει στην πεντάδα και τα play off.  Θέλω να πιστεύω οτι θα γίνει ένα καλό και καθαρό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες»

Συμφωνείς ότι ο φετινός ΠΑΣ είναι η ομάδα-έκπληξη της Super League; Τον έχεις παρακολουθήσει; Ποια πιστεύεις ότι είναι τα δυνατά του σημεία; «Tον έχω δει σε πολλά παιχνίδια από την τηλεόραση αλλά και από κοντά στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Λεβαδειακό. Πραγματικά οι οπαδοί του ΠΑΣ, ιδιαίτερα στο πέταλο, δημιουργούν την αίσθηση της έδρας που λείπει σε πολλά γήπεδα της επαρχίας. Ο ΠΑΣ είναι μακράν της δεύτερης η ομάδα-έκπληξη τoυ φετινού πρωταθλήματος. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο για την αποτελεσματική και καλή δουλειά που έχει κάνει. Ομάδα και κόσμος του ΠΑΣ νομίζω ότι συνθέτουν μια από τις πιο ολοκληρωμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Στα αγωνιστικά νομίζω ότι από το κέντρο και μπροστά διαθέτει εξαιρετικούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή τη ζημιά. Ακόμα και η άμυνα δουλεύει λες και αυτά τα παιδιά παίζουν χρόνια στην ομάδα παρόλο που αποτελείται από νέους παίκτες»

Αυτό που δεν κατάφερε ο θρυλικός Άγιαξ της Ηπείρου φαινεται ότι θα το καταφέρει η φετινή ομάδα του ΠΑΣ. Τι είχες ακούσει τα παιδικά σου χρόνια για τον ΠΑΣ της δεκαετίας του '70; Περίμενες ότι θα φτάσει τόσο ψηλά φέτος ο ΠΑΣ; «Όταν ήμουν μικρός στο χωριό μου έλεγαν συνέχεια για τον μέγαλο Άγιαξ της Ηπείρου, την μπάλα που έπαιζε και ότι ήταν η καλύτερη επαρχιακή ομάδα. Για τους φοβερούς Αργεντίνους και τις νίκες του ΠΑΣ επί όλων των τότε μεγάλων ομάδων. Η φετινή ομάδα αξίζει πολλά συγχαρητήρια γιατί ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και πέτυχε κόντρα σε δύσκολες συγκυρίες καθώς είχε περιορισμούς μεταγραφών λόγω αδειοδότησης. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο πέτυχαν ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα. Τα Γιάννενα είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και εύχομαι στον ΠΑΣ να ολοκληρώσει τη φετινή επιτυχία και να γράψει ιστορία».

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νίκου Τσουμάνη ποιο ειναι; Σκέφτεσαι κάτι για του χρόνου; «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβολαιο στην Κέρκυρα. Αν προκύψει κάτι καλό που να καλύπτει τις φιλοδοξίες μου θα το συζητήσω, γιατί όχι; Αυτή την στιγμή όμως τον πρώτο λόγο έχει η Κέρκυρα»
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 11:10 »
Προσμονη, ανυπομονησία..

Να βαλω γραβατα ή οχι??
Σακακι ή κουστουμι για την περιπτωση?
Σιγουρα θα ξυριστω..

Διλληματα για τις επόμενες ωρες..
 ;)
Α να θυμηθω και την σημαια.
Καλήμερα

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 11:40 »
Καλημέρα Πασολέδες !!

Ιστορική μέρα ξημέρωσε για την ομάδα μας και την πόλη μας, για τους φιλάθλους και οπαδούς αυτής της ιστορικής και ανυπότακτης ομάδας.
Λίγες ώρες απομένουν για να αγγίξουμε το όνειρο.
Προσγειωμένοι και αισιόδοξοι με την μπλε φορεσιά μας (μπλούζα κασκόλ, καπέλο, σημαία, με ότι διαθέτει ο καθένας μας).
Υπομονή και υποστήριξη μέχρι τη στιγμή που μπάλα θα χαϊδέψει για πρώτη φορά τα δίκτυα της Κέρκυρας και θα ταρακουνηθεί απ άκρη σ άκρη όλη η Ήπειρος.

Γεννημένος το 1967 έζησα όλη την πορεία της ομάδος μας. Με χαρές και πίκρες.

Σήμερα θέλω να την δω στην Ευρώπη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Αποσυνδεδεμένος g@mieste-oloi-MONO PAS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 12:00 »
1 χρόνο συμβόλαιο στον Τσουμάνη, γιατί είναι παλικάρι και είμαι και λίγο ευαίσθητος σήμερα, λόγο Ευρώπης, οπότε του αξίζει τιμητικά.
1.3.1.2
Ajax μου για σένα τα κόβω όλα και όσο αντέξω..

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 12:02 »
Επειδή κι εμένα τότε με γέννησε η μάνα μου...

Και 46 χρόνια μετά μας ασπρισαν τα γενεια

Ήρθε η ώρα συνταυροι να τα ξυρισωωωω!!!

Τέλος εποχής!!!

Αλλάζει σελίδα ο ΠΑΣ, αλλάζει παρουσιαστικό ο πασολες!!!

Όχι τπτ άλλο ...αλλά να μοιάζουμε στην ταυτότητα κι έχουμε κι τας ευρώπας...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 12:06 »
Για τους ξενιτεμένους εντός Ελλάδας (κι εκτός Ιωαννίνωνε):

Μετά από επικοινωνία με forthnet. Καλού κακού πάρτε κι εσείς ένα τηλέφωνο στο 13831, μη και πέσαμε σε άσχετο υπάλληλο, δε ξαναπαίρνω, μούσπασαν τα νεύρα ζν αναμονή.

Αν είστε συνδρομητές forthnet ή nova δε τρέχει μία, πηγαίνετε ΕΔΩ και γύρω στς 7 πατάτε το λινκ του αγώνα δεξιά.

Αν δεν είστε βρέστε κανα φίλο (καλύτερα φίλη), που είναι και κάντε του μια επίσκεψη ...καιρό δεν είχατε να τα πείτε δεν ανησυχείτε για την υγεία του?

Αν δεν βρείτε φίλο...

Πηγαίνετε ΕΔΩ
Εντοπίζετε ένα hotspot κοντά σας (αν είναι και καφέ ακόμη καλύτερα).
Παίρνετε λαπτόπια, ταμπλέτες (όχι για το λαιμού τς άλλες), ζμαρτφόνια κλπ και πηγαίνετε εκεί. Τώρα αν το hotspot είναι κατάστημα forthnet που προφανώς θα είναι κλειστό, αν είστε τυχεροί μπορεί δίπλα να έχει κανα καφενείο και να φτάνει το σήμα. Αλλιώς καθήστε στα σκαλάκια του και χέσκαταν για τς περίεργους π θα σας κοιτάνε κάθε 3-4 λεπτά π θα φωνάζετε γκοοοοοοοοολ.
Για να φωνάζετε όμως γκολ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ κιόλας, στέλνετε sms στο 54344 με τη λεξη WIFI. Κι έχετε ένα γεμάτο τρίωρο πρόσβαση. Χρέωση 1.23 ευρώ.
Ετς μας τάπαν. Επειδή όμως είμεθα και παγράδες κ δε περσεύει σέντσι, αν θέτε κάντε ένα τσεκ πρώτα με 0.31 ευρώ στελνοντας WIFI στο 54045, π σας δίνει 20 λεπτά πρόσβαση.
Ε αφού πάρετε πρόσβαση, έξυπνα παιδιά ησάστενε, πηγαίνετε ΕΔΩ και γλιέπετε τη φιέστα.

:mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 12:14 »
Οτι ειναι μεγαλα νουμερα που δεν μας δειχνουν του το ΄πες Θεμημ;

Το φορουμ θα εχει live το βραδυ;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 12:16 »
Θα ήταν αδύνατο να μην μαζωχτούμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί ρε Λαμία, δεν θα ήταν?

Αποσυνδεδεμένος GreGPAS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 12:26 »
Αν είστε συνδρομητές forthnet ή nova δε τρέχει μία, πηγαίνετε ΕΔΩ και γύρω στς 7 πατάτε το λινκ του αγώνα δεξιά.

Αν είστε συνδρομητής Nova και δεν έχετε εγγραφεί στις ιντερνετικες υπηρεσίες της:

Να έχετε κοντά σας κάπου σημειωμένα τον Κωδικό συνδρομητή και τον αριθμό της κάρτας σας (SmartCard) θα σας χρειαστούν για να κάνετε την εγγραφή.

Και πέρυσι μας την είχαν κάνει οι Νοβαιοι όταν παίζαμε με τον οφη τελευταία αγωνιστική!

Αααα ΕΔΩΓΙΑΣ Έχει live τα αποτελέσματα και πως διαμορφώνεται η βαθμολογία ανα ΠΑΣα στιγμή...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 14 Απρ 2013 12:33 από GreGPAS »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 12:33 »
Στις 19:00 έχουμε ραντεβού με την αγάπη μας...μη λείψει κανείς...

Και επειδή είχα και παράπονα ότι πρέπει να τα πω αλλιώς...Today at 19:00 pm we have date with our love...Do not miss it anyone... αιμ πως....είμεθα και Ευρωπαίοι...το συντακτικό μου είναι για τα σκλια...  :P

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 12:34 »
ΝΟμιζω πως σημερα ειναι η μεγαλυτερη μερα στην ιστορια της πολης μετα την απελευθερωση της.....

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 12:51 »
Να βαλω γραβατα ή οχι??
Σακακι ή κουστουμι για την περιπτωση?
Διλληματα για τις επόμενες ωρες..

Ντύσου πρόχειρα που έλεγε κι ο Κορκολής, γιατί σήμερα είναι μέρα για γκολ:

Locomondo - Amstel Live - GOAL

:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 14:02 »
Για τους ξενιτεμένους εντός Ελλάδας (κι εκτός Ιωαννίνωνε):

Για μας που είμαστε εκτός Ελλάδας μάλλον Νιόνιος-Ξάνθη προβλέπω να βλέπουμε...  :(

+++...αν και τώρα βλέπω ένα λινκ για μας... ρε λες;;  :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 14:14 »

Ακόμα δε γέμσε το γήπεδο μούπανε!!!

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 14:40 »
Παράθεση
Ακόμα δε γέμσε το γήπεδο μούπανε!!!

Λογικό...
Πριν από λίγο ξεκίνησαν κ κάτι δεινόσαυροι για το γήπεδο :P

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 14:44 »
Αυτή την ηλιόλουστη Κυριακή, φορέστε τα καλά σας (ΜΠΛΕ) και αφήστε τα όνειρα σας να (σας) ταξιδέψουν.

Ας γράψουμε ιστορία
Να τη θυμόμαστε για πάντα αυτή την Κυριακή

ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ?
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 15:55 »
ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ?

2/2

Υ.Γ.:  Πως έλεγαν τις συναντήσεις μας με την Κέρκυρα οι δημοσιοκάφροι των φυλλάδων του ΠΟΚ, jimakos,?  ... "τοπικό ντέρμπι". Πως το βλέπουν τώρα  οι δημοσιοκάφροι, jimakos με τη μπλε γλώσσα? ... "αθηναϊκό ντέρντι" 
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 14 Απρ 2013 16:20 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 16:32 »
Βαλτε τα ρολογια στο fast forward (προπονηθειτε στα αγγλικα χωριατακια)....

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 16:42 »

Ακόμα να γιομίς το γήπεδο!!!

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 16:50 »
<<ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ>>

Παθος , δυναμη ,καθαρο μυαλο και 90 λεπτα τρεξιμο απο την ομαδαρα μας και το ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΝΕΙΡΟ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ........
 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 14 Απρ 2013 17:19 »
Τσαλεμένο απ' τ ανέκδοτα του λήσταρχου και μετά από τη παρότρυνση του ΝτιςΠλιν...

Vaselines, Chanoums, AsSnakes and rest democratic forces and cofee-shops; you did her from hand. You saw the Christ soldier. You drank him.

We would have ercted ass ρε? With this side you were sleeping! Your mind and a pound and the painter’s brush! You are for the festivals ρε!

Do the dead bug now and and admit it ...PAS changed your lights.

Come the evening to Zosimades it will happen the come to see (Three-blanket party i tell you).
Cause here in Epirus we don' t chew . and -

Ysterografon 1
The madness doesn’t go to the mountains.

Ysterografon 2
I’m sitting on ignited coals.

Ysterografon 3
 :mono: :mono: :mono: