Κι άλλος ... σύνδεσμος / κίνηση/ λέσχη ??? Έλεος ρε παιδιά ! Για ποιον ακριβώς λόγο ? Για να υπάρχει ακόμη ένα πανί ? Για να υπάρχουν 5 οργανωτές στην κερκίδα και να λέει ο καθένας ότι θέλει ? Για να παέι να γίνει μια εκδρομή και να μην γεμίζει ένα λεωφορείο αφού θα την διοργανώνουν 4-5 διαφορετικοί ''φορείς'' ? Για να διαχειρίζονται πιο εύκολα οι ... χιλιάδες των οργανωμένων φιλάθλων μας? Για να διεκδικήσει κι άλλος ρόλο στην εκπροσώπηση των φιλάθλων απέναντι στην Διοίκηση ? Για να παίρνουν κάποιοι 4-5 ευρώ πιο φθηνά εισιτήρια ? Α πα πα ..
Τέλος πάντων ...Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν ούτε να προκαταβάλλω κάτι . Και συγγνώμη εάν φάνηκε έτσι η έως τώρα τοποθέτησή μου .Απλά αντί να γίνει ένας ενιαίος φορέας φιλάθλων με πολλά και πραγματικά ενεργά μέλη , με φωνή , με δυνατότητα παρέμβασης ,συσπείρωσης και οργάνωσης , διασπώμαστε συνεχώς σε κομματάκια ...
Αυτά ...
Τώρα θυμήθηκα ένα βράδυ του 1987 ή 1988 (νομίζω τότε ήταν , και πήγαινα στην Α Λυκείου ) , όταν με άλλους 3 φίλους μου γραφτήκαμε στους ''Ταύρους'' ! Είμασταν στην πρώτη 10άδα των εγγεγραμμένων ! Η κερκίδα ήταν στην θύρα 1 δίπλα στα κάγκελα της παλιάς μικρής σκεπαστής .Αμέτρητα χαρτάκια κάθε φορά ,πανώ , μια σειρήνα , πολύ φωνή και συνθήματα ... Οι ΄΄παλιοί '' οργανωμένοι ήταν ακόμη στην 7 . Πιο ''σοβαροί'' , χωρίς πολλά -πολλά .Εποχές όπου ή ''μόδα'' των οργανωμένων/φανατικών/ροκάδων/φρικιών ήταν να κάθεσαι το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα αμίλητος , σκυφτός ,χωμένος μέσα στο τζην ή δερμάτινο μπουφάν σου με τσιγάρο και καφέ ...