Ψηφοφορία

Τελικό αποτέλεσμα ?

0-2
4 (6.6%)
0-1
7 (11.5%)
1-2
13 (21.3%)
2-3
5 (8.2%)
0-0
3 (4.9%)
1-1
9 (14.8%)
2-2
5 (8.2%)
2-0
5 (8.2%)
1-0
1 (1.6%)
2-1
3 (4.9%)
άλλο?
6 (9.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 61

Η ψηφοφορία έληξε: Κυρ 21 Απρ 2013 10:48

Αποστολέας Θέμα: παοκ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 27926 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: παοκ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #75 στις: Δευ 22 Απρ 2013 11:39 »
Έχει γίνει θέμα σε οποιοδήποτε μ"μ"ε το δολοφονικό ρίξιμο φωτοβολίδων στη κερκίδα μας;
Καθαρά δολοφονική επίθεση από πεντακάθαρα καμένα υποκείμενα.
Και δε ξέρω γιατί, έχω τη βεβαιότητα ότι παοκτζήδες δεν ήτανε.
 :mono: :mono: :mono:

Ιβάν: «Βρείτε μου τους 4ς “φωτοβολίδες” τώρα!»
Οι ίδιοι που έριξαν πέρσι τα τσιμέντα, που θα χτύπαγαν παραλίγο το γερο – Σύνταυρο x.
Οι ίδιοι που ήταν στη Θ7 πρόπερσι στο κύπελλο.
Δεν εξηγείται διαφορετικά … το ίδιο τάιμινγκ.
Ούτε στους παόκους άρεσε αυτό ... υπήρξε αντίδραση στην 7 (λένε).

Τελικά “μπυρόνι” μου, M.S. μου, αυτός ήταν που έστεκε όρθιος στην άδεια σουίτα μέχρι και την αποχώρηση του τελευταίου Πασολέ από την 8.

:mono: :mono: :mono:

Αυτά, από πληροφορίες.

Υ.Γ.:
Σιχαθηκα λιγο με την ποσοτητα των κλαρινογαμπρων και των χαζογκομενων με τα ροζ φουτερακια στην κερκιδα μας,

Σόρι ρε φίλε μου Siatrovouni, αλλά πώς θα έπρεπε? ... δεν ταιριάζει αυτός ο κόσμος?
Τέλος πάντων, Άλλο να πηγαίνεις με την «ομπρέλα λεωφορείο» και άλλο μεμονωμένος σουλατσαδόρος της Αγίας Βαρβάρας (και όπου ΠΑΣ) εκτός έδρας … πόσο μάλλον και με οικογένεια.

Ξανά, συγχαρητήρια στα παιδιά που πήγαν εμπριμέ στην Τούμπα, με παιδιά, νύφες, γαμπρούς και εγγόνια.
Γιατί ... νομίζω ότι ο ΠΑΣ φέτος, εκτός από τη Θέση του, έψαχνε πιο πολύ τον Κόσμου του, να βρει.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Απρ 2013 11:51 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 22 Απρ 2013 15:34 »
δεν ηταν ΠΑΣ οι περισσοτεροι απο αυτους και αυτες.

Ηταν 3ημερο-στη-Θεσσαλονικη-να-παμε-και-για-ψωνια
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 22 Απρ 2013 15:51 »
Γεινικα στα ποστ σου συμφωνω...
αλλα, Καλως η κακως δεν ειναι ολοι οπαδοι...
Αν ρωτας εμενα κακως...
Αλλα ο ΠΑΣ τους αγκαλιαζει ολους...και τους αρρωστους και τους λιγοτερο αρρωστους και τους ιν φασιον και τους αουτ οφ φασιον...
Μεγαλη ομαδα ειμαστε απο ολα θα εχουμε...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 22 Απρ 2013 15:58 »

Κατανοώ το σκεπτικό σου, αλλά αυτό είναι ο ορισμός του ΠΑΣόμετρου.

Ο καθένας είναι ΠΑΣ για όποιον λόγο, με όποιον τρόπο και όσο θέλει. Όποιος επιλέγει να βρίσκεται στην κερκίδα των φιλοξενούμενων στην Τούμπα και σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο είναι όσο ΠΑΣ είναι κι αυτός που είναι στο κάγκελο να οργανώνει την κερκίδα.

Αυτός είναι ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ που μας έκανε περήφανους γεμίζοντας τα γήπεδα της επικράτειας, με πρώτο το δικό του, στο παρελθόν.

Θα μπορούσε και καλύτερα αλλά ειναι πιο εύκολα τα χειρότερα.

Υ.Γ. Το "μείναμε μονο εμείς οι λίγοι τα φρικιά" δεν είναι τιμητικό για 'μένα κι ας μπορει να ερμηνευθεί και με τέτοιο τρόπο.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 22 Απρ 2013 16:03 »
Οποιος εχει φωτο απο κερκιδα ας τη βαλει και ας ας την στειλει και στη νοβα καθως οι πουσταραδες χθες οταν ξεκινουσε τα ματς μιλησαν για 150 φιλαθλους του ΠΑΣ...
Και μας ανεβασαν την πιεση.... >:(

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Δευ 22 Απρ 2013 16:17 »
Εμενα ο φιλαθλος κοσμος του ΠΑΣ που με εκανε περηφανο ηταν οι 300-400 στην Πτολεμαιδα και το Πολυκαστρο.

Κατα τα αλλα διαφωνω σε αρκετα αλλα μην το συζητησουμε εδω γιατι ειμαστε οφ-τοπικ.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 22 Απρ 2013 16:18 »

Ρε φίλε, μην τα βλεπεις ολα άσπρα-μαυρα. Υπάρχει και το γκρι. Και δεν υπάρχουν οπαδομετρα.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Δευ 22 Απρ 2013 17:59 »
Οποιος εχει φωτο απο κερκιδα ας τη βαλει και ας ας την στειλει και στη νοβα καθως οι πουσταραδες χθες οταν ξεκινουσε τα ματς μιλησαν για 150 φιλαθλους του ΠΑΣ...
Και μας ανεβασαν την πιεση.... >:(
   Oταν αρχιζε το ματς τοσοι ειμασταν περιπου.... :( :-?
   στο 10 λεπτο εσκασαν μουρη οι οργανωμενοι με το τυμπανο και στο 20λεπτο κι οι υπολοιποι ...πρεπ να πιασαμε τν 300αρα 400αρα τελικα... :pas:
  απ τον οδηγο του bullman εμαθα οτι τους εκαναν εξονυχιστικο ελεγχο στα Μαλγαρα κι απο κει μεχρι το γηπεδο τους συνοδεψαν τα παιδακια με τα ροπαλακια και τους πηγαιναν με 20 χλμ την ωρα ,οπως μου ειπε ο ιδιος ,μετα απ το σχετικο χωσιμο που του κανα..
  καθολου τιμητικο ως προς τη φιλοξενια που επεφυλασαν απ  τον μπαουγκ,ουγκ,ουγκ,ουγκ  :P αν ηταν σε γνωση τους...
  αν δεν το ξεραν τοτε το φταιξιμο ειναι τς αστυνομιας, που ειτε απο μεγαλοποιηση τυχον κινδυνου ,ειτε για σπασιμο, εκαναν οτι μπορουσαν για να χαλασουν την εκδρομη των συνταυρων...
  αυτοι ομως δε μασησαν κ η γιορτη στηθηκε κανονικα, μ ολα τα σχετικα συνθηματα , την καζουρα στα μπαοκια οταν τς παιζαμε και χαναμε τ αχαστα,τς πανηγυρισμους στο μουφα γκολ που νομισαμε οτι βαλαμε,κι αλλα πολλα...
  για μενα κορυφαια στιγμη στν κερκιδα ηταν η ψυχραιμια τ συνταυρου που επιασε μια φωτοβολιδα απ τς 4 που πεσαν και τ σηκωσε ψηλα μεχρι να καει,χωρις να σκεφτει τπτα ..τπτα δε μας τη χαλασε παρολη την unfair >:( πουστικη  >:( κ εγκληματικη  :stop: ενεργεια τους...προς στιγμη σκεφτηκα οτι την πιανει για να την επιστρεψει στην 7 ... στν περιπτωση αυτη  θα χαμε χοντρη μανουρα,αλλα ευτυχως διαψευστηκα...
   βεβαια εχουν κι αυτοι να λενε για τα προπερσινα που το σχεδιο τς αστυνομιας τς οδηγησε μες στην αγορα τς πολης μας και τα καναν γυαλια καρφια..μλκες μπατσοι ,τι να πεις...
αυτα κι αλλα πολλα προσεχως.... :pas: στα play ωχ.. :P :joker:
υ.γ. πρωτη φορα πανηγυριζω το σουταρισμα πινακιδας  :P :P :P
 :flag:
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Απρ 2013 18:57 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 22 Απρ 2013 18:43 »
Aπό το πρωί τα Σαλονικιότικα ραδιόφωνα μιλάνε για ''εμφύλιο'' ανάμεσα στους οπαδούς του μπαοκ, μέρος του οποίου ήταν και η εκτόξευση φωτοβολίδων προς εμάς...και εμείς βλέπουμε ακόμα φαντάσματα από την Κρήτη...έλεος. Όχι άλλο κάρβουνο.
φορεβερ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 22 Απρ 2013 21:17 »

Ρε φίλε, μην τα βλεπεις ολα άσπρα-μαυρα. Υπάρχει και το γκρι. Και δεν υπάρχουν οπαδομετρα.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/387210_541390279246817_1529756629_n.jpg

υπαρχει και το ροζ..

Κοροβεσης οε οε οε <3 <3 <3 και shopping στο κοσμος..

αλλα η βεροια επεφτε μακρυα.. μαλλον επειδη δεν εχει εκει Mikel να πιει καφε το χαλονι σου μαστρα.

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 22 Απρ 2013 21:36 »
Ρε παιδια που ειναι οι μπλε μπλουζες; Μια εδω - μια εκει ειναι! Τι φλωρικα ειναι αυτα ρε;

Αν ειναι να παει καποιος για τουρισμο ας κατσει καλυτερα σπιτι του!

Μην τολμησει κανεις να συγκρινει αυτη την εικονα - κερκιδα με αυτη του Χαριλαου προ τετραετιας. Τοτε ημασταν 800 μπλε κομαντος που καναμε το Χαριλαου ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ!

Ρε Siatrovouni ποιος λαϊκος σκυλας  - σκυλου εμφανιζεται την Σαλονικα; Παολα, Παντελιδης, Μαρτακης, Τσαλικης  και ανεβηκαν ολοι οι βλαχοκαγκουρες* να τον δουν;

* Και εγω βλαχακι ειμαι και χωριατακι. Ο χαρακτηρισμος εχει να κανει με την συμπερτιφορα και τον τροπο σκεψης μερους της προχθεσινης εξεδρας!

"Παμε μωρο μου Θεσσαλονικη για το Σαββατοκυριακο που παιζει ο ΠΑΣ;"
"Μπα αστο μωρε, τον ΠΑΣ θα παω να δω;"
Θελει να πηδηξει ο τζες και το φερνει με τροπο:
"Ελα μωρακι μου! Ακου τι σκεφτηκα! Θα φυγουμε Παρακευη απογευμα απο εδω, θα κλεισουμε ξενοδοχειο, Σαββατο πρωι θα παμε να σου ψωιω οτι θελεις στην Τσιμισκη, το μεσημερι θα παμε για καφεδακι στη παραλια και το βραδυ θα παω το μωρακι μου τη Παολα"
"ΝαΙ, ναι αγαπη μου! Αχ ποσο σ΄αγαπαω εγω, οταν  μου κανεις τετοια" (Ψεματα σου λεει και σε κερατωνει κιολας ΜΑΛΑΚΑ!!!)
(συνεχεια)
"Τι ωρα εχει μπαλα;"
"Στις 7"
"Και τι ωρα τελειωνει;"
"Εκει 9 παρα"
"Αχ μωρακι μου, εχει η Τζενη γενεθλια την Κυριακη και θα μας βγαλει εξω"
"Ενταξει αγαπη μου παμε και στο ημιχρονο φευγουμε ή αν φαμε γκολ φευγουμε"
" Ναι μωρε, αν χανεις δεν λεει να βλεπεις αγωνα αν χανεις..."
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Δευ 22 Απρ 2013 21:48 »
Συμφωνα με πολλα site τους , τα παοκια χθες τις επαιξαν μεταξυ τους και δεν ηρθαν καν γηπεδο,γι αυτο και η 4 ηταν σχεδον αδεια. Οι περισσοτερες πηγες μιλανε για πολιτικη κοντρα.

Το οτι οι ηρακλειωτες μας εχουν συνηθισει σε μαγκιά με ξένα πελε στις τελευταιες μας επισκεψεις στην Τουμπα ειναι δεδομενο. Λογικο ειναι να υπαρχουν υποψιες και για επιθεση απο εκεινη την πλευρα ...

Οσον αφορα την κερκιδα μας χθες , οριστε η αποψη ενος παοκτζη απο forum τους :

Παράθεση
στα 25 χρόνια παρουσίας της Τούμπας πρωτη φορά μας πήραν κερκιδα μέσα στην Τούμπα και κανένας δεν μιλάει...

Διευκρινιστικα, η φωτο παραπανω ειναι πριν μπουμε ολοι στο γηπεδο και υπηρχε ξεκαθαρος λογος για τον οποιο ειδαμε ολο αυτο το "ροζ κυμα" στην Τουμπα ,οπως σχολιασαν και οι συνταυροι παραπανω ,και  οσοι ηρθαν απο Γιαννενα και ξερουν το "lineup" των λεοφορειων καταλαβαινουν.  ;)

Ωραια εκδρομη σε γενικες γραμμες.  :mono:

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 22 Απρ 2013 22:50 »
Σε φορουμ των Παοκτζηδων πολλοι απορουσαν για τους πυρσους που εκτοξευθηκαν εναντιον μας στην κερκιδα λεγοντας πως οι Γιαννιωτες δεν προκαλεσαν και τραγουδουσαν μονο για την ομαδα τους . Κι εδω παρεμβαινει ενας αλλος Παοκαρας και τους δινει την εξηγηση ..

Δημοσίευση από arrwstos » Δευτ Απρ 22, 2013 4:57 pm
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο οι πασολέδες στα γιάννενα τα χριστούγεννα πήγαν να μας κάνουν πέσιμο στην κερκίδα μας μετά το τέλος του αγώνα και οι δικοί μας ούτε αντέδρασαν ούτε πήγαν να τους τραμπουκίσουν. Το επισόδειο έληξε πριν τη γέννεσή του και αυτό το χρεώνονται οι δικοί μας και τα ματ που τρέχανε πάνω κάτω στον στίβο για να μην αφήσουν τους 50 της κυρα-φροσύνης να φτάσουν στο πέταλο (πολύ αστεία εικόνα εδώ που τα λέμε). Εκτός αυτού κάποιοι πήγαν να την πέσουν και σε μία παρέα ΠΑΟΚτσήδων έξω από ένα γυράδικο ( το είδα με τα μάτια μου). Γι' αυτό μη λέμε ότι δεν προκάλεσαν. Οκ και εγώ διαφωνώ με το πέσιμο που έγινε στους βαγιέρος και γενικά με την βία στα γήπεδα αλλά μην τους αγιοποιούμε κιόλας τους γελοίους. Το τραβούσε ο οργανισμός τους. Δεν γίνεται όταν δεν τους συμφέρει να είναι κυρίες και στο τσιφλίκι τους (το γιάννενο) να κάνουν βλαχομαγκιές.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τρι 23 Απρ 2013 01:07 »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τρι 23 Απρ 2013 01:46 »
για να γκρινιάξω και εγώ λιγο..

αυτο που στα εκτος καθεται ο ενας εδω και  ο αλλος 10 μετρα πιο κατω ποτε δε το καταλαβα...

ποτε θα καταλαβουμε οτι στα εκτος καθομαστε συσπειρωμενα για διαφορους λογους?

ποτε?

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τρι 23 Απρ 2013 02:35 »
Παράθεση
αυτός ήταν που έστεκε όρθιος στην άδεια σουίτα μέχρι και την αποχώρηση του τελευταίου Πασολέ από την 8.

Ο Ιβαν ο ταταρομογγόλος. Μπράβο του πάντως, πότε είχαμε εμείς τέτοιον στα πράγματα; τελευταίος έφυγε ο καπετάνιος απ' το καράβι, το αναγνωρίζω.

Κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν τι να φορέσει ερχόμενος στο γήπεδο και πού να την πέσει. Νομίζω καταλαβαινόμαστε. Δε μας περισσεύει κανένας και αυτή τη στιγμή προέχει να γυρίσει ο κόσμος της ομάδας στα γήπεδα. Από εκεί και πέρα, το ΜΠΛΕ μπλουζάκι και το "ο ένας δίπλα στον άλλο κι όλοι φωνή" είναι κάτι που χτίζεται με τον καιρό και συνεχή προσπάθεια απ' όλους. Θέμα νοοτροπίας. Σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω ακόμα. Οι κερκίδες του ΠΑΣ είναι μοναδικές.

Παράθεση
Οκ και εγώ διαφωνώ με το πέσιμο που έγινε στους βαγιέρος και γενικά με την βία στα γήπεδα αλλά μην τους αγιοποιούμε κιόλας τους γελοίους. Το τραβούσε ο οργανισμός τους. Δεν γίνεται όταν δεν τους συμφέρει να είναι κυρίες και στο τσιφλίκι τους (το γιάννενο) να κάνουν βλαχομαγκιές.

Πέρα απ' τις ευχές να του αποξεραθεί ο ήδη ξεραμένος τσιόκος του μαμελούκου απ' το τουρκμενισταν οπαδού της κρατικής -ελληνορωσικών συμφερόντων- ομάδας βορείου ελλάδος, έχει κι ένα δίκιο. Εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε οτι δεν παίζουν βλαχομαγκιές στα Γιάννενα. Ή πάμε και τα σπάμε παντού (δύσκολο λόγω ιδιοσυγκρασίας) ή σπάμε τα 10 άδεια κεφάλια που μας ξεφτιλίζουν κάθε φορά (πιό εύκολο). 

Στα του ματς, εξακολουθούμε να τρώμε αστεία γκολ. Δε γίνεται να έχεις τόσες καραμπόλες στην περιοχή σου για μια φορά ακόμα, ούτε να σου βγαίνει ο "πιό αργός κι απ' την καθυστέρηση" κατσουράνης με τέτοιο τρόπο σε τετ-α-τετ. Εμφανώς ανόρεχτη η ομάδα σε ματς με μεγάλο κίνητρο, τόσο για πρακτικούς λόγους (θα ξεκινούσε με 3 βαθμούς τα play off η κοβε κι 1 εμείς) όσο και για λόγους γοήτρου (4η θέση για πρωτη φορά στην ιστορία μας).

Χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο η κοβε, βρήκε τα "κουμπιά" μας φέτος και το πράγμα δυσκολεύει. Τα 6 παιχνίδια είναι αρκετά και υπάρχει χρόνος να διορθώσουμε πράγματα. Πρέπει να βάλουμε 1 ή και 2 από κάτω μας, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη (ρε, σαν ψέμα ακούγεται) όσο το δυνατόν αργότερα.

Με νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας, η ψυχολογία θα ανέβει και τα πράγματα θα γίνουν πιό εύκολα.

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Απρ 2013 02:38 από Mikkael_Sin »
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τρι 23 Απρ 2013 08:14 »
για να γκρινιάξω και εγώ λιγο..

Συμφωνώ, αλλά νομίζω ότι, 1 μέρος του συνθηματολογικού ... αφορά σε αφορφή χωρίς αιτία, για απρόβλετες δια-οπαδικές μουροχαυλοκαταστάσεις.
Προσέξτε το ... η εποχής της σύγχυσης και της απροσδιοριστίας του ΠΑΣ, που τον έσερνε από κατηγορία σε κατηγορία και από χωριό σε χωριό και με τα νεύρα μας τσιατάλια απέναντι στις κάθε λογής οπαδικές κουλτούρες, έχει παρέλθει.
Οι σουπερλιγκάτοι "αντίπαλοι" είναι εγνωσμένης και παγιωμένης συμπεριφοράς και σχέσης, αν το θέλετε.
Κάποιοι επιμένουν ακόμα ...

Το ερώτημα είναι "εσύ" (ο καθένας) τι θέλεις από το γήπεδο που ΠΑΣ και με ποιούς και γιατί ... για τη συσπείρωση.

Ευτυχώς το φιλαράκι μου το "πόνυ με αλογουρά" έχει ξεκαθαρίσει και ξεσκαρτάρει από καιρό ... χα χα χα χα χα και 3 τσιξ ::)

Και ... φίλοι οι Παόκοι με του Οφητζήδες και κάτι τρέχει στα γύφτυκα ... το θέμα είναι να απλλαγείς από τη "χωριατογυφτιά" και τον κιτσ-ροκ "οπαδισμό" ... ΜΟΝΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ μπορείς?

Εδώ ολόκληρος Αρχιεπίσκοπος Μακαριστός Χριστόδουλος είπε: "και με το σκουλαρίκι" και εμάς μας ενόχλησε η γόβα στα τσιμέντα της ΤούμΠΑΣ?

Αυτά για πρωινό και σΠΑΣίμπαs ... μεγάλε atalimpas
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Απρ 2013 08:41 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τρι 23 Απρ 2013 10:27 »

Ο Ιβαν ο ταταρομογγόλος. Μπράβο του πάντως, πότε είχαμε εμείς τέτοιον στα πράγματα; τελευταίος έφυγε ο καπετάνιος απ' το καράβι, το αναγνωρίζω.
Παράθεση
  μη λεμε μλκιες.. :stop: αν ειχε επενδυσει στον ΠΑΣ θα ηταν ΕΛΛΗΝΑΡΑ ετσι?
  μακαρι να υπηρχαν κι αλλοι σαν τον Σαββιδη ...
  και για την εξακριβωση τς αληθειας περι της καταγωγης του ακουστε κι αυτα...
  η οικογενεια του καταγεται απ την Τσαλκα ,ποντιακος θυλακας,αμιγως ελληνικος,κοντα στα συνορα με Γεωργια...ο πατερας του ηταν αυτος που κανε τα πολλα τα φραγκα με εμποριο με τις γειτονικες περιοχες ,κυριως με Τουρκια.. η φιλια του με τον Πουτιν κραταει απ τα χρονια των σπουδων τους κι απ αυτο καταλαβαινει κανεις οτι εχει γερες ριζες...κ εν τελει μακαρι να βρεθουν κι αλλοι 2-3 τετοιοι επενδυτες μ ελληνικες ριζες,μηπως και δωσουν μια ωθηση και βγουμε απ το τελμα...
Παράθεση

Κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν τι να φορέσει ερχόμενος στο γήπεδο και πού να την πέσει. Νομίζω καταλαβαινόμαστε. Δε μας περισσεύει κανένας και αυτή τη στιγμή προέχει να γυρίσει ο κόσμος της ομάδας στα γήπεδα. Από εκεί και πέρα, το ΜΠΛΕ μπλουζάκι και το "ο ένας δίπλα στον άλλο κι όλοι φωνή" είναι κάτι που χτίζεται με τον καιρό και συνεχή προσπάθεια απ' όλους. Θέμα νοοτροπίας. Σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω ακόμα. Οι κερκίδες του ΠΑΣ είναι μοναδικές.

Παράθεση
Οκ και εγώ διαφωνώ με το πέσιμο που έγινε στους βαγιέρος και γενικά με την βία στα γήπεδα αλλά μην τους αγιοποιούμε κιόλας τους γελοίους. Το τραβούσε ο οργανισμός τους. Δεν γίνεται όταν δεν τους συμφέρει να είναι κυρίες και στο τσιφλίκι τους (το γιάννενο) να κάνουν βλαχομαγκιές.

Πέρα απ' τις ευχές να του αποξεραθεί ο ήδη ξεραμένος τσιόκος του μαμελούκου απ' το τουρκμενισταν οπαδού της κρατικής -ελληνορωσικών συμφερόντων- ομάδας βορείου ελλάδος, έχει κι ένα δίκιο. Εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε οτι δεν παίζουν βλαχομαγκιές στα Γιάννενα. Ή πάμε και τα σπάμε παντού (δύσκολο λόγω ιδιοσυγκρασίας) ή σπάμε τα 10 άδεια κεφάλια που μας ξεφτιλίζουν κάθε φορά (πιό εύκολο). 
Παράθεση
σωστα τα λες εδω
Παράθεση

θα ξεκινούσε με 3 βαθμούς τα play off η κοβε κι 1 εμείς
Παράθεση
0 θα ειχαμε παλι

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Απρ 2013 10:31 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Gkoros

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τρι 23 Απρ 2013 13:50 »
Παράθεση

Ε, ε, ε, έτσ' είναι όπως τα λέει ο τζές απο πάνω... Δεν βλέπετε ορε οτι τα λεφτά τ' κοσμάκη τρέχουν απ' τα μπατζάκια και δεν έχουν τι να τα κάνουν και είπαν: " πάμε ένα τριημεράκι Θεσ/νίκη, να ψωνίσουμε κιόλας αφού δεν έχουμε τι να τα κάνουμε τα σκασμένα τα φράγκα"

Ε, και αφού πήγαν και χάλασαν κανα 100άρικο σε βενζίνες, και δεν ξέρω πόσα σε hotel-ια (φαντάζομαι με spa, σάουνες κτλ) και ψώνια και καφέδες - ποτά, είπαν: "Ε ορέ, το 10άρικο για το γήπεδο θα μας λείψει, πάμε να ιδούμε και τον ΠΑΣ να κλείσει ιδανικά το τριήμερο"

Και κάπως έτσι, η κερκίδα μας γέμισε ροζέτες και κλαρινογαμπρούς....  %-|

Υ.Γ. Πληροφορίες για στάση κατα την επιστροφή στο Μέτσοβο για κοντοσούβλια κρίνονται ως ανακριβείς.... Ο οργανισμός των νεόπλουτων παγουράδων δεν σηκώνει τίποτα λιγότερο απο αστακό (χωριατάκια, μάθαταν και τ'ς αστακούς που μόνο βατραχοπόδαρα απο τη βρωμολίμνη ξέραταν)

Υ.Γ. 2 Δεν απορώ που έχουν χαθεί όλες οι παλιές μούρες του forum

Υ.Γ.3 (Τώρα το είδα) "Απο τότε που έγινε η Εγνατία η Θεσ/νίκη έγινε πολύ της μόδας"  Υπάρχει ακόμα η Κατάρα για τους νοσταλγούς... Και μάλιστα χωρίς κίνηση τώρα είναι πραγματική απόλαυση να οδηγείς σε αυτό το υπέροχο ορεινό τοπίο
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Απρ 2013 14:02 από Gkoros »
"Μικρά χωράφια κρατημένα με πεζούλια κι άπιαστα γίδια που γκρεμιούνται στους γκρεμούς
ετούτη είναι η πατρίδα μας μα η πούλια, δεν λάμπει πιο καθάρια σε άλλους ουρανούς"
Γ. Κοτζιούλας

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τρι 23 Απρ 2013 14:23 »
Εγω διαφωνώ (με επιφυλαξη γιατι δεν ήμουν) με όλα αυτά
οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν το διακαίωμα να έχουν μόνο οπαδούς
γιατί δεν ειναι ποτέ πραγματικά μεγάλες.

Αυτό (καλώς ή κακως) πρέπει να το αποδεχθουν και οι οπαδοί.

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Τρι 23 Απρ 2013 14:38 »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Τρι 23 Απρ 2013 14:41 »
δεν ερχεται ο κοσμος στο γηπεδο ειναι μοδατοι γιαννεναρες καναπεδακηδες
ερχονται και χανουμε ειναι γκρινιαρηδες γρουσουζηδες
ερχετε και δεν ειναι σωστα ντυμενοι ηρθαν απλα για ψωνια

δηλαδη ο αλλος πρεπει να ερχετε οταν θελω εγω και να ειναι ντυμενος οπως γουσταρω εγω
για να τον θεωρω εγω ΠΑΣ
δημοκρατικα πραγματα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τρι 23 Απρ 2013 15:32 »
δεν ερχεται ο κοσμος στο γηπεδο ειναι μοδατοι γιαννεναρες καναπεδακηδες
ερχονται και χανουμε ειναι γκρινιαρηδες γρουσουζηδες
ερχετε και δεν ειναι σωστα ντυμενοι ηρθαν απλα για ψωνια

δηλαδη ο αλλος πρεπει να ερχετε οταν θελω εγω και να ειναι ντυμενος οπως γουσταρω εγω
για να τον θεωρω εγω ΠΑΣ
δημοκρατικα πραγματα

Φιλε pagourenko μιας και αναφερεσαι σε αυτο που εγραψα εγω χθες...

Ωραια καποιος δεν μπορουσε να παει με φουτερ στην Τουμπα π.χ. επειδη πηγε μεμονωμενα.
(Σκεψου ομως πως στο Χαριλαου προ τετραετιας ηταν μια κερκιδα μπλε)

Το παρακαμπτω....απο αυτους που πηγαν δεν υπηρχαν καποιοι που το συνδυασαν με Σαλονικη, τριημερο με το γκομενακι μαζι και παμε γηπεδο να περασει η ωρα ευχαριστα;

Αν ηταν σε καμια Κατερινη ή Καστορια το ματς θα πηγαιναν; Ε εγω αυτους δεν τους γουσταρω το γηπεδο! Ουτε τους μοδατους τους θελω! Οποιος ειχε πει (οπως λες) παλιοτερα οτι τους ηθελε προβλημα του!

Οι εκδρομες και οι κερκιδες ειναι για οπαδους και οσοι πηγαινουν  πρεπει να ξερουν οτι πηγαινουν γηπεδο και οχι για ποτο ή για καφε!

Το ενδυματολογικο της χθεσινης κερκιδας, αν θες το συζηταμε αλλα επικενρωνοντας εκει, βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος.

Υ.Γ. Αν εσενα σου αρεσε η εικονα της εξεδρας μας (ΕΞΑΙΡΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ) τι να πω;

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 23 Απρ 2013 15:37 »
Το γήπεδο δεν ειναι αποκλειστικό δικαίωμα ούτε ιδιοκτησία ΚΑΝΕΝΟΣ. Συζητατε το τι φοράει ο καθένας, αν πήρε και την γκομενα του μαζι, αν επισκέφθηκε και κανένα αξιοθέατο Επι της ευκαιρίας. Αν ειναι δυνατόν. Ας είχαν όλες οι επαρχιακές ομάδες της παρουσίες που έχουμε εμείς σε τέτοιες έδρες και ας ήταν μεσα φλωροι και χαλονια. Ξεκολλατεεε...
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 23 Απρ 2013 15:46 »
Το γήπεδο δεν ειναι αποκλειστικό δικαίωμα ούτε ιδιοκτησία ΚΑΝΕΝΟΣ. Συζητατε το τι φοράει ο καθένας, αν πήρε και την γκομενα του μαζι, αν επισκέφθηκε και κανένα αξιοθέατο Επι της ευκαιρίας. Αν ειναι δυνατόν. Ας είχαν όλες οι επαρχιακές ομάδες της παρουσίες που έχουμε εμείς σε τέτοιες έδρες και ας ήταν μεσα φλωροι και χαλονια. Ξεκολλατεεε...

Αν εσυ νομιζεις οτι ολοι αυτοι ηταν ΠΑΣ Γιαννινα, νομιζω κανεις λαθος! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (Π.Χ. ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ).

Εγραψα απο πανω οτι επικεντρωνοντας στο ενδυματολογικο βλεπουμε το δενδρο και χανουμε το δασος.

Υ.Γ. Επισης το φορουμ ειναι για διατυπωνονται και διαφορετικες αποψεις και ας ειναι κοντρα στο ρευμα και ας διαφερουν απο την κεκτημενη αποψη και ας θεωρουνται απο την πλειοψηφια των υπολοιπων συνφορουμιτων λανθασμενες και κατακριτεες. Και αν θεωρουνται (-ουν) οτι ετσι χαλαει το φορουμ με τετοιες αποψεις και εχει χασει - χανει κοσμο, ΟΚ, τι να πω; Δικαστε με!!!