Για μένα η κατάσταση έχει κάπως έτσι:
η ομάδα φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της, έσπασε κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμη για πρώτη φορά να βγει Ευρώπη.
η διοίκηση από την άλλη, αν καταφέρει να πάρει αδειοδότηση θα είναι και αυτή από την πλευρά της πετυχημένη.
οπότε τώρα πιστεύω είναι η ώρα του κόσμου και να παίξει μπάλα και να γεμίσει το γήπεδο! 40 ευρώ είναι για 3 μάτς, με την ομάδα να είναι κοντά στην μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της. Θυμάμαι κάποτε ο Αλέξης είχε βάλει 40 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος) για ένα μόνο ματς και για τους κατόχους διαρκείας στον ημιτελικό με Λάρισα!
Ξέρω οτι οι καιροί είναι δύσκολη για όλους,αλλά όπως η ομάδα ξεπέρασε τον εαυτό της φέτος το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς.
Ακριβώς αυτό είναι το τρυπάκι στο οποίο, κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να μπούμε.
Κι εκεί ακριβώς ποντάρουν αυτοί οι οποίοι βγάζουν τις τιμές των εισιτηρίων.
Ξέρουν ότι ο κόσμος αγαπάει υπερβολικά αυτή την ομάδα, ξέρουν ότι υπάρχουν "μαλάκες" που δε μπορούν να μη πάνε γήπεδο, που είναι διατεθειμένοι να κάνουν θυσίες προκειμένουν να συμπαρασταθούν σ' αυτή την ομάδα.
Επιμένω ότι είναι αδιανόητη η λογική των τιμών κι όχι οι τιμές αυτές καθαυτές.
Δεν προτρέπω κανέναν να μη πάει, ξεκάθαρα.
Όποιος πάει εν γνώση του με το επιχείρημα "είναι ιστορικά ματς, δε μπορώ να λέιψω", αναγνωρίζοντας ότι οι τιμές είναι απαράδεκτες, πιστεύω έχει δικαιώσει την πολιτική της διοίκησης.
Όποιος πει "είμαι άρρωστος, δε μπορώ να μη πάω", ΠΑΣο.
Πράγματι, ο κόσμος του ΠΑΣ έχει υπάρξει πολύ μεγαλύτερο "πρόβατο" κατά καιρούς.
Τα €40 στη μεγάλη σε ματς πρωταθλήματος με το Θρασύβουλο.
Τα €40 σε όλο το γήπεδο -χωρίς να ισχύουν τα διαρκείας- στο Κύπελλο με Λάρισα.
Τα διαρκείας της μεγάλης που μεταφέρονταν στην "9" στο ματς με ΟΣΦΠ στο Κύπελλο, με τα αντίστοιχα εισιτήρια του αγώνα να "εξαντλούνται" ως διά μαγείας 2 ωρες πριν τον αγώνα για την "9" και να υποχρεώνεται ο κόσμος να πληρώσει το ακριβό στη μεγάλη.
€178 έχει το διαρκείας στη Ντόρτμουντ, με Champions League μέσα.
€7 το εισιτήριο για το χθεσινό ημιτελικό, στο πέταλο.
Αν κάποιος αναζητήσει ενδελεχώς τους λόγους απομάκρυνσης του Έλληνα φιλάθλου-οπαδού από τα γήπεδα γενικότερα και το "Ζωσιμάδες" ειδικότερα, μετά τον νούμερο ένα λόγο που λέγεται "απαξίωση - υποβάθμιση προϊόντος Ελληνικό ποδόσφαιρο", σίγουρα είναι και η πολιτική εισιτηρίων των διοικήσεων -και όχι η οικονομική κρίση.