Αποστολέας Θέμα: Play off Superleague 2013  (Αναγνώστηκε 33349 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Play off Superleague 2013
« Απάντηση #25 στις: Τετ 24 Απρ 2013 12:32 »

εκεί που κερδίζει πόντους πάντα κάνει κάτι και το χαλάει.Θα μπορούσε λίγο καλύτερα.Δεν ήταν δύσκολο.Αντί να φέρεις τον κόσμο στο γήπεδο τον διώχνεις.Φτιάχνει και ο καιρός.Κρίμα.

Σε ένα μήνα θα ζητήσει και διαρκείας...40 τώρα διαρκείας ευρωπαικό....πόσο να δώσεις;
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 26 Απρ 2013 15:42 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τετ 24 Απρ 2013 12:33 »
Δεν είναι απλοί αγώνες πρωταθλήματος. Είναι PLAYOFF. Είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που ο ΠΑΣ συμμετέχει σε αυτά.
Οπότε και τα εισιτήρια αυτά κατά κάποιον τρόπο είναι και συλλεκτικά.
Άρα έχει μια λογική η τιμή των 40 ευρώ. Ίσως θα μπορούσε να πριμοδοτήσει τους κατόχους διαρκείας πρωταθλήματος ώστε να τα πάρουν με 30 ευρώ π.χ.

Ίσως θα απέφεραν περισσότερα έσοδα αν ήταν 30 ευρώ τα διαρκείας και 15 ευρώ γενική είσοδο. Σε περίοδο κρίσης δεν νομίζω να γεμίσεις γήπεδο με τα 20 ευρώ παρόλο ότι είναι ιστορική στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 24 Απρ 2013 12:40 »
εγω οπως ειχα ξαναπει φετος διαρκειας δεν πηρα
μετα απο 20 σχεδον συνεχη χρονια

Η αποψη μου για τους αγωνες καταταξης ειναι

Μπεχο οι ανθρωποι που σε τιμησαν με διαρκειας το καλοκαιρι
και εισοδος 10 ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ  15 ευρω ΜΕΓΑΛΗ  για ολους εμας τους υπολοιπους

ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗ

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 24 Απρ 2013 12:54 »
Παράθεση
Κλήρωση Play Off ΟΠΑΠ 2013
Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Play Off ΟΠΑΠ 2013 στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Αποσυνδεδεμένος gecks

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τετ 24 Απρ 2013 13:20 »
(ορίστε, αν υπήρχε ξεχωριστό board για τα play-off, τώρα θα τα συζητούσαμε στο θέμα "εισιτήρια playoff", όχι έτσι χύμα. Για εσάς εκεί τους admin το λέω που δεν κάνετε τίποτα)

Δεν ξέρω γιατί τόση αντίδραση με τις τιμές.

Για εμένα, τα 40€ ήταν 100% αναμενόμενα. Το μόνο που περίμενα ήταν ότι στην παλιά θα κόστιζαν 30€.
Από τη στιγμή που στην αρχή της σεζόν η ΠΑΕ το είχε ξεκαθαρίσει ότι τα διαρκείας ισχυαν μόνο για πρωτάθλημα και κυπελλο (δηλαδή για 17-18 παιχνίδια), δεν καταλαβαίνω γιατί οι ενστάσεις. Άλλωστε δε νομίζω ότι στα διαρκείας κάποιας ομάδας συμπεριλαμβάνονται και τα ενδεχόμενα παιχνίδια playoff.
Λες και περίμενε κάποιος τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ότι θα φτάναμε το Μάη να παίζαμε play off. Τρία έξτρα παιχνίδια με το δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο της βαθμολογίας στην έδρα μας. Υπό άλλες συνθήκες, αυτά τα παιχνίδια θα κόστιζαν 3*20=60 για τη μεγάλη και 3*15=45 για την παλιά.
Άρα όπως βλέπει κανείς, τα 40€ είναι καλή τιμή.

Οι δικές μου οι ενστάσεις είναι οι εξής δύο:
  • Ίδια τιμή στη μεγάλη και την παλιά είναι χαζό. 40-30 θα ήταν το πιο λογικό
  • Ίσως θα έπρεπε οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν να πριμοδοτηθούν κάπως, σε φάση 10 ευρώ φθηνότερα γι' αυτους - 30 στη μεγάλη/20 στην παλιά, κάτι τέτοιο

Ούτε έχω διάθεση να υπερασπιστώ την ΠΑΕ, ούτε να πω ότι έχω λεφτά ή κάτι τέτοιο και δε με νοιάζει η τιμή, αλλά νομίζω υπάρχει γκρίνια για την γκρίνια.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 24 Απρ 2013 13:41 »
Που ειδες ρε φιλε την γκρίνια, για την γκρινια?
αυτό δεν λεμε και εμεις, να υπήρχαν δηλαδή διαφορετικές τιμες.
Γιατι δηλαδή θα πρεπει καποιος να υποστηριζει και καποιος να κατηγορει την διοικηση?

Ελεος με αυτό το "αχησατε την γκρινια, μολις παει να πει καποιος κατι"

Η μηπως να θυμίσω τι εγινε το καλοκαιρι με τα διαρκειας, που λεγαμε πως είναι ακριβα
πως δεν εχει γινει σωστή εκτίμηση της καταστασης
και τελικα καταλήξαμε να παιζουμε με ΑΕΚ 10 €, γενική.

Κακός σχεδιασμός δηλαδή, αυτό λέμε.
Αν υπήρχαν λιγο πιο φθηνα (30 & 40 , οπως ειπες διαρκειας) πιο πολλα θα ηταν τα οικονομικά οφελη.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 24 Απρ 2013 13:53 »
Δηλαδή αν σας ελεγε 50 η μεγάλη, 40 απεναντι θα ηταν καλά??

Μην διυλιζετε τον κόνωπα.
Εχω εχω διαρκειας, δεν εχω κανένα οφελος σε σχεση με τον τυχαρπαστο που θαρθει μονο για τα πλει οφ, αλλα δεν με νοιαζει.

Γιαννεναρα Τσαμπιονς Λιγκ,  Τσαμπιονς Λιγκ
  :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τετ 24 Απρ 2013 14:12 »
(ορίστε, αν υπήρχε ξεχωριστό board για τα play-off, τώρα θα τα συζητούσαμε στο θέμα "εισιτήρια playoff", όχι έτσι χύμα. Για εσάς εκεί τους admin το λέω που δεν κάνετε τίποτα)

Δεν ξέρω γιατί τόση αντίδραση με τις τιμές.

Άρα όπως βλέπει κανείς, τα 40€ είναι καλή τιμή.

Οι δικές μου οι ενστάσεις είναι οι εξής δύο:
  • Ίδια τιμή στη μεγάλη και την παλιά είναι χαζό. 40-30 θα ήταν το πιο λογικό
  • Ίσως θα έπρεπε οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν να πριμοδοτηθούν κάπως, σε φάση 10 ευρώ φθηνότερα γι' αυτους - 30 στη μεγάλη/20 στην παλιά, κάτι τέτοιο
Ούτε έχω διάθεση να υπερασπιστώ την ΠΑΕ, ούτε να πω ότι έχω λεφτά ή κάτι τέτοιο και δε με νοιάζει η τιμή, αλλά νομίζω υπάρχει γκρίνια για την γκρίνια.
  δεν εχω καμια διαθεση ν αντιδικησω ουτε με σενα ουτε με την ΠΑΕ..
  εξαλλου η ομαδα μας εχει δωσει τοσες συγκινησεις που μπροστα τους το να δωσω επιπλεον 10 -20 ευρο για μενα ειναι μικροπρεπες...ΓΙΑ ΜΕΝΑ....το επεναλαμβανω....για αλλους ομως ειναι ενα σεβαστο ποσο,και γι αλλους (ανεργους,πιτσιρικαδες,)απαγορευτικο....
  κι εγω θα νοιωσω ασχημα ν αντικρυσω παλι αδεια καθισματα σε τετοια ιστορικα ματς..προσωπικα θα το παρω αλλα αν υπαρχουν εστω και λιγοι που δεν θα ρθουν γηπεδο λογω οικονομικου παραγοντα ,αυτο καταγραφεται στα μειονεκτηματα των  διοργανωτων του παρτυ,δηλ.τς διοικησης..εξαλλου κι εσυ στο ποστ σου ενω προτεινεις, σωστα κατα τη γνωμη μου, μια γκαμα τιμων για ολα τα βαλαντια,χαρακτηριζεις γκρινια τη συγκεκριμενη σου (μας)ενεργεια και καταληγεις σε τελειως λανθασμενο συμπερασμα(γκρινια για τη γκρινια)...χμ...κατι δεν παει καλα ...μαλλον μας εχει γινει ταμπου η συγκεκριμενη λεξη ...
ας τη βαφτισουμε λοιπον...εγω νονος... :P :joker:
  κατα τη γνωμη μου η δημιουργικη κριτικη ειν απαραιτητο στοιχειο για την προοδο μιας ομαδας κ μιας κοινωνιας γενικοτερα.αναλογισου ποσα πραματουδια βελτιωθηκαν με τη <γκρινια>και τς επισημανσεις απο δω μεσα...δε θελω να επεκταθω ...ο νοων νοειτω....
   φιλικα παντα...ραντεβου σ τς (γεματους ελπιζω)Ζωσιμαδες μετα τ αρνι... :pashat:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τετ 24 Απρ 2013 14:13 »
Ίδια τιμή μεγάλη και απέναντι  =  :takataka:

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #34 στις: Τετ 24 Απρ 2013 14:14 »
Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Ούτε γκρινιάζουμε για να γκρινιάξουμε, ούτε διυλίζουμε τον κόνωπα.

Δεν είχαμε την απαίτηση να ισχύσουν τα διαρκείας μας στα πλέι-οφ, το ξέραμε απ' το καλοκαίρι ότι δε θα γινόταν έτσι.
Έχουμε όμως την απαίτηση να τύχουμε ευνοϊκότερης μεταχείρισης απ' την ΠΑΕ, καθώς τη στηρίξαμε το καλοκαίρι που δεν υπήρχε φως στο τούνελ.

Και στο οικονομικό σκέλος, αν θέλετε, είναι μεγάλο marketing fail.
5.000 κόσμος με €15 είναι περισσότερα λεφτά από 3.000 κόσμο με €20.

Θα το ξαναπώ. Το θέμα για μένα δεν είναι τα €10 ή €5 ευρώ που θα ήθελα να είναι φθηνότερο το μίνι διαρκείας μου, σαν κάτοχος διαρκείας περιόδου.
Είναι θέμα σεβασμού και (σωστού) διαχωρισμού.
Αυτός που σε βοήθησε το καλοκαίρι, πρέπει να πάρει κι ένα "ευχαριστώ".
Το πρόβλημα συνοψίζεται σε μία λέξη που λέει ο pagourenko: ΑΡΠΑΧΤΗ.

Η επιλογή για μένα είναι τόσο δύσκολη όσο και ...απλή, όπως εκείνη που είχα πάρει στον αγώνα ΠΑΣ - Ηρακλής για το Κύπελλο, όταν δεν ίσχυαν τα διαρκείας για όλο το γήπεδο.
Αν και θα ήθελα πάρα πολύ να πάω και να βοηθήσω την ομάδα (...και οικονομικά), δυστυχώς θα το δω απ' τη Νόβα.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 24 Απρ 2013 15:39 »
Οποιος εχει ή θελει να παει να πληρωνει 40 ευρω για να δει ομαδες τις πλακας ,σε γηπεδα της πλακας ,με ποδοσφαιρικο επιπεδο της πλακας μπορει να παει
Αλλα μη μας ζαλιζετε τα παπαρια οτι ετσι θα βοηθηθει η ομαδα
Καμια ομαδα δεν θα βοηθηθει ετσι
Η ομαδα εχει προεδρο να την βοηθησει τοτε που πρεπει
Τωρα αυτα τα εισιτηρια ειναι τουλαχιστον προκλητικα για τη νοημοσυνη ακομη και του πιο αγραμματου ανθρωπου
Ας βγει πρωτα να πει αν θα βγουμε ευρωπη και θα σου πω εγω ποσοι θα πανε αναλογα με την περισταση
Γιατι πρεπει να περιμενουμε την ληξη των πλευ-οφ?
ΕΛΕΟΣ με τις μαλακιες και τις ΧΩΡΙΑΤΙΕΣ
Χορτασαμε δεν θελουμε αλλο

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 24 Απρ 2013 16:06 »
Παράθεση
Δηλαδή αν σας ελεγε 50 η μεγάλη, 40 απεναντι θα ηταν καλά??
νταξει τωρα..

το 30 € δεν ειπωθηκε τυχαια.
1ον.. στα τελευταια παιχνίδια υπηρξε γενικη εισοδό 10 € ανα παιχνίδι, οποτε οφειλε να εχει τουλαχιστον αυτη ως χαμηλότερη τιμη, εστω στο πακετο των μινι διαρκειας.
2ον.. Ειναι γνωστό πως αρχική σκεψη ήταν για 30 € & 40 €, δεν μπορω να καταλάβω τι μεσολάβησε.

Τελευταιο, μην κατσουμε τωρα να μετρησουμε τι έσοδα ειχε με 20 € εισιτηριο και τι με 10-15 € στην διάρκεια της χρονιας.

Υ.Γ.
Ακομη πιο τελευταιο
αν υπάρχει ζήτημα για άμεσο ρευστο, ειναι προτιμοτερο να βγουν 10 € ή 5 € κουπόνια
(εστω με αντίκρισμα μετοχές), να δινει όποιος θελει ή οποιος μπορει. Παρά να στερηθει η ομαδα σε 3 παιχνίδια εστω και εναν ανθρωπο παραπανω που θα πηγαινε.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Απρ 2013 16:14 από sellos »

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 24 Απρ 2013 16:25 »
Η ομαδα μας χρειαζεται...
Την ομαδα πρεπει να την ευχαριστησουμε...
Την ομαδα πρεπει να τη βοηθησουμε οικονομικα...

Καπως ετσι τα βλεπω εγω...και δε με χαλαει που με εξισωνει με εναν μη κατοχο διαρκειας...αλλωστε αυτοι που ειχαμε διαρκειας παμε ετσι και αλλιως και δεν περιμενουμε ανταποδοτικη σχεση για να παμε στα πλει οφ...καπως ετσι το σκεφτεται και η διοικηση υποθετω...σιγουρα δεν περισσευουν σε κανεναν αλλα και η ομαδα μας χρειζεται...

Κατα τα λοιπα καθε γνωμη σεβαστη και καθε καλοπροαιρετη κριτικη δεκτη...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 24 Απρ 2013 17:59 »
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ::)
Super League Play-Offs, από Τετάρτη 15 Μαΐου!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 24 Απρ 2013 19:02 »
Το πρόβλημα συνοψίζεται σε μία λέξη που λέει ο pagourenko: ΑΡΠΑΧΤΗ.

Που το λέει ρε μεγάλε PASaris να σκάσουμε λίγη πλάκα ... ως πρωτόγραφοδηλ., ...:P

Στο θέμα:

Για το εισιτήριο ... (άποψη)

1. ΠΑΣ για επιβράβευση της προόδου της ομάδας στο πρωτάθλημα 

2. ΠΑΣ για υποστήριξη της ομάδας για καλλίτερη κατάταξη στα play off

3. ΠΑΣ για ενίσχυση των εξόδων της ομάδας σου, που δεν έβαζε ο νους σου τον Αύγουστο (πολλών έβαζε)

4. ΠΑΣ ΕΥΡΩΠΗ

Πίτα αφάγωτη και σκύλος χορτάτος δεν παίζει ... σε μια τέτοια ιστορική για τα (κοψο) χρονικά του ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.
Πληρώσαμε όλα τα χαράτσια ... στα play off της ΑΜΟ θα σκαλώσουμε?

Και μας ακούει κι ο Αλαφούζος  8) 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 24 Απρ 2013 19:17 »
Τους μεγάλους έρωτες τους πληρώνεις....

Λεφτά υπάρχουν.

Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες και τα σχετικά...

Θα κάνουμε το παξιμάδι μας σκατό, για άλλη μια φορά, και θα έρθουμε να σε δούμε ρε ΠΑΣ γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Δε λέω τίποτε άλλο, δεν έχει και νόημα, η ηλιθιότητα αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως είναι ανίκητη.

Ευχαριστώ που με ευχαριστήσατε, για τη "συγκλονιστική μου παρουσία" στο ματς που ρίξαμε την αεκ, που με αφήσατε έξω στην ξάνθη, που επιτέλους ορθώνετε ανάστημα απέναντι στις προκλήσεις (βαζέλους) και που πριν μετακινηθώ στη 10 πλήρωνα 25 ευρώ σε ένα πέταλο που και καλά δεν ήταν στατικό.

Ένας πελάτης της παε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966

:mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Απρ 2013 19:22 από Anton »

Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

• Sr. Member
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 10:42 »
Για μένα η κατάσταση έχει κάπως έτσι:
η ομάδα φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της, έσπασε κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμη για πρώτη φορά να βγει Ευρώπη.
η διοίκηση από την άλλη, αν καταφέρει να πάρει αδειοδότηση θα είναι και αυτή από την πλευρά της πετυχημένη.
οπότε τώρα πιστεύω είναι η ώρα του κόσμου και να παίξει μπάλα και να γεμίσει το γήπεδο! 40 ευρώ είναι για 3 μάτς, με την ομάδα να είναι κοντά στην μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της. Θυμάμαι κάποτε ο Αλέξης είχε βάλει 40 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος) για ένα μόνο ματς και για τους κατόχους διαρκείας %-| στον ημιτελικό με Λάρισα!
Ξέρω οτι οι καιροί είναι δύσκολη για όλους,αλλά όπως η ομάδα ξεπέρασε τον εαυτό της φέτος το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Βεβαία διαβάζοντας και κάποιους σύνταυρους κατανοώ οτι η τιμολόγηση των εισιτηρίων δεν ήταν και καλύτερη δυνατή.Είναι όμως νωρίς ακόμα και αν το προσπαθήσουμε μπορούμε να αλλάξουμε κατι. πχ να βγει μια ανακοίνωση και από τους 3 συνδεδεμένους πόλης και να ζητάει τα εξής:
- μειωμένη τιμή για αυτούς που πήραν διαρκείας και το καλοκαίρι (πράγμα απολύτως λογικό)
- διαφορετική τιμή για παλιά  και νέα σκεπαστή
- το εισιτήριο ανά αγώνα το πολύ 15 ευρώ και όχι 20
- και από την στιγμή που με εξαίρεση τα παοκια, και ίσως τους fentagin δεν περιμένουμε και πολλούς φιλοξενούμενους, να δοθούν και τα 2 πέταλα σε σχολεία, αλλά να γίνει οργανωμένα σε όλα τα σχολεία της πόλης και του νομού.
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 12:29 »
Ενα που θα μπορουσαν να πουν, ειναι οι κατοχοι διαρκειας δικαιουνται την θεση τους μεχρι την ταδε ημερομηνία.
Μεγα λάθος.
Ελπίζω να ισχυει.

Κατα τα αλλα η ΠΑΕ μπηκε ήδη στο κλίμα.
Αν χτυπησει το κινητό των υπαλλήλων ακουγεται ο υμνος του Τσαμπιονς λιγκ.  :P :P :P :P
Δεν κανω πλάκα...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 14:43 »
Ισχύει. Ρώτησα χθες στα γραφεία της ΠΑΕ. Κακώς δεν αναφέρθηκε στην ανακοίνωση.

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 18:10 »
Για μένα η κατάσταση έχει κάπως έτσι:
η ομάδα φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της, έσπασε κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμη για πρώτη φορά να βγει Ευρώπη.
η διοίκηση από την άλλη, αν καταφέρει να πάρει αδειοδότηση θα είναι και αυτή από την πλευρά της πετυχημένη.
οπότε τώρα πιστεύω είναι η ώρα του κόσμου και να παίξει μπάλα και να γεμίσει το γήπεδο! 40 ευρώ είναι για 3 μάτς, με την ομάδα να είναι κοντά στην μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της. Θυμάμαι κάποτε ο Αλέξης είχε βάλει 40 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος) για ένα μόνο ματς και για τους κατόχους διαρκείας %-| στον ημιτελικό με Λάρισα!
Ξέρω οτι οι καιροί είναι δύσκολη για όλους,αλλά όπως η ομάδα ξεπέρασε τον εαυτό της φέτος το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς.
Ακριβώς αυτό είναι το τρυπάκι στο οποίο, κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να μπούμε.
Κι εκεί ακριβώς ποντάρουν αυτοί οι οποίοι βγάζουν τις τιμές των εισιτηρίων.
Ξέρουν ότι ο κόσμος αγαπάει υπερβολικά αυτή την ομάδα, ξέρουν ότι υπάρχουν "μαλάκες" που δε μπορούν να μη πάνε γήπεδο, που είναι διατεθειμένοι να κάνουν θυσίες προκειμένουν να συμπαρασταθούν σ' αυτή την ομάδα.

Επιμένω ότι είναι αδιανόητη η λογική των τιμών κι όχι οι τιμές αυτές καθαυτές.

Δεν προτρέπω κανέναν να μη πάει, ξεκάθαρα.
Όποιος πάει εν γνώση του με το επιχείρημα "είναι ιστορικά ματς, δε μπορώ να λέιψω", αναγνωρίζοντας ότι οι τιμές είναι απαράδεκτες, πιστεύω έχει δικαιώσει την πολιτική της διοίκησης.
Όποιος πει "είμαι άρρωστος, δε μπορώ να μη πάω", ΠΑΣο.

Πράγματι, ο κόσμος του ΠΑΣ έχει υπάρξει πολύ μεγαλύτερο "πρόβατο" κατά καιρούς.
Τα €40 στη μεγάλη σε ματς πρωταθλήματος με το Θρασύβουλο.
Τα €40 σε όλο το γήπεδο -χωρίς να ισχύουν τα διαρκείας- στο Κύπελλο με Λάρισα.
Τα διαρκείας της μεγάλης που μεταφέρονταν στην "9" στο ματς με ΟΣΦΠ στο Κύπελλο, με τα αντίστοιχα εισιτήρια του αγώνα να "εξαντλούνται" ως διά μαγείας 2 ωρες πριν τον αγώνα για την "9" και να υποχρεώνεται ο κόσμος να πληρώσει το ακριβό στη μεγάλη.

€178 έχει το διαρκείας στη Ντόρτμουντ, με Champions League μέσα.
€7 το εισιτήριο για το χθεσινό ημιτελικό, στο πέταλο.

Αν κάποιος αναζητήσει ενδελεχώς τους λόγους απομάκρυνσης του Έλληνα φιλάθλου-οπαδού από τα γήπεδα γενικότερα και το "Ζωσιμάδες" ειδικότερα, μετά τον νούμερο ένα λόγο που λέγεται "απαξίωση - υποβάθμιση προϊόντος Ελληνικό ποδόσφαιρο", σίγουρα είναι και η πολιτική εισιτηρίων των διοικήσεων -και όχι η οικονομική κρίση.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 18:37 »
Σημείωση:
1. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν προνομιούχες θέσεις στο γήπεδο και χλύδα ... ως προς τη θέαση (9 - 10 βλέπουν καλύτερα).

Τέλεια ... 13,333 PLAY OFF να σΠΑΣει η πουτάνα γκίνια ... και το χόρτο έρχεται το ταρτάν ταρα τα ταν

Τα Διαρκείας (όσοι πήραμε) το καλοκαίρι, ήταν επιλογή μας.

PASaris, έχεις ερμηνεύσει όλα τα ενδεχόμενα. Όποια πόρτα και αν πάμε την έχεις με ΦΠΑ 300.

Παράθεση
Αν κάποιος αναζητήσει ενδελεχώς τους λόγους απομάκρυνσης του Έλληνα φιλάθλου-οπαδού από τα γήπεδα γενικότερα και το "Ζωσιμάδες" ειδικότερα, μετά τον νούμερο ένα λόγο που λέγεται "απαξίωση - υποβάθμιση προϊόντος Ελληνικό ποδόσφαιρο", σίγουρα είναι και η πολιτική εισιτηρίων των διοικήσεων -και όχι η οικονομική κρίση.

Εγώ θεωρώ ότι φταίει, Χουλιγκανισμός και Φρόυντ

Καιρός να σοβαρευτώ, νομίζω ...

Υ.Γ.: Κανένα κόλπο κανένας να πέσει ο Τσάτσος?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 21:49 »
Οφ τοπικ παρενθεση..

Pasari με λαρισα ηταν 40 η μεγαλη σκεπαστη και αν δεν κανω λαθος 35 απεναντι.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Παρ 26 Απρ 2013 11:12 »
-Έλα να συντονιζόμαστε στις 14.00
έχουμε κλήρωση play-off σήμερις... :pas:

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Παρ 26 Απρ 2013 11:39 »
-Έλα να συντονιζόμαστε στις 14.00
-Έλα να ντοπάρεται η λεγεώνα του Θόδωρα.
Και τους 3ς στο ψαχνό και πρώτα τα τσιώλια για ζέσταμα.

Λένε ότι, οι Αλαφούσκοι ψήνουν τις air εταιρείες να μη πετάξουν Πασολέδες στο εντός Ευρώπης ματς.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Παρ 26 Απρ 2013 12:02 »
Οφ τοπικ παρενθεση..

Pasari με λαρισα ηταν 40 η μεγαλη σκεπαστη και αν δεν κανω λαθος 35 απεναντι.

ειχα σκασει το 40ευρω και ειχα καθισει στη μεγαλη αυτο ειναι σιγουρο!

Και μια προβλεψη..
ΠΑΣ-Αστερας
ΠΑΣ-ΠΑΟΚ
ΠΑΣ-Ατρομητος
 :P