Αποστολέας Θέμα: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις  (Αναγνώστηκε 10193 φορές)

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Τώρα θα μου πείτε οτι υπάρχουν και τα πλέι οφ και μετά πρέπει να γίνει απολογισμός, αλλά πρώτον θα ξεχάσω αυτά που θέλω να γράψω μέχρι τότε και δεύτερον για μένα τελείωσε η σεζόν. Πρέπει να κατεβάσει την Κ17 στα πλέι οφ για να ξεκουραστούν οι παίκτες και να βγούμε οπωσδήποτε 5οι έτσι ώστε να παίξουμε περισσότερα ματς στο ουεφα μέχρι τον τελικό στις 24 Μαίου 2014 στο ΝταΛούζ της Λισσαβόνας.


- Ολοκληρώθηκε λοιπόν η τελευταία αγωνιστική με όλη τη φίλαθλη Ελλάδα να είναι στραμμένη στο Περιστέρι για να δει τελικά αν θα συνέβαινε κάτι που θεωρούνταν απίστευτο εδώ και δεκαετίες. Τελικά ο Ατρόμητος σκόραρε στο 93’ δίνοντας τη χαριστική βολή. Έτσι ο ΠΑΣ δεν έκανε ρεκόρ ιστορίας στην 4η θεση, κάτι που περίμενε με αγωνία να δει όλη η φίλαθλη Ελλάδα εδώ και δεκαετίες.     


- Όπως και πέρσι που χάσαμε την 7η θέση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έτσι και φέτος χάσαμε την 4η. Όσο για το τι έγινε τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα δε χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Είναι τόσο διασκεδαστική η superleague που μπροστά της ακόμα και ο Θανάσης Βέγγος φαίνεται καταθλιπτικός.


- Βγήκαμε 5οι για τρίτη φορά στην ιστορία μας. Και τώρα θα αρχίσουν οι ευχάριστοι πονοκέφαλοι για το ποιά είναι η κορυφαία σεζόν με συγκρίσεις και τέτοια. Από τη μια είναι τα πρωταθλήματα του 76 και του 78 όπου όλες οι ομάδες (ποκ ποθ κλπ) έχουν ομαδάρες και παικταράδες. Από την άλλη είναι το 2013 όπου ναι μεν οι ομάδες είναι για τα σκυλιά, αλλά και μεις δεν πήραμε αδειοδότηση, ούτε μεταγραφές και θα παίξουμε(?) κι Ευρώπη.
Διαλέχτε και πάρτε. Εγώ Πάντως επιμένω για 79-80. Παρόλο που βγήκαμε 6οι, ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών με 7 διαφορετικές ομάδες να βρίσκονται στην πρώτη θέση σε διάφορες στιγμές. 


- Ημίθεοι όλοι οι παίχτες. Γίγαντες γιγάντων! Πολύ δύσκολο να διαλέξεις mvp. Απλά να ξανατονίσω ότι η ομάδα δε σχεδιάστηκε για την πέμπτη θέση, απλά της βγήκε στην πορεία. Τα πρώτα 4 ματς με Βίλα στην 11άδα δε δουλεύει καλά η επιθετική γραμμή. Μετά μπαίνει από το πουθενά ο Κοροβέσης που τελικά προκύπτει να είναι βαρόμετρο της ομάδας. Όταν είναι ανεβασμένος και σκοράρει πετάει η ομάδα με τετράδα φωτιά μπροστά. Στα ματς που είναι ντεφορμέ ο Κοροβέσης φαίνεται χάλια ο ΠΑΣ με τις γραμμές στα 30 μέτρα.
Στις αρχές Αυγούστου οι 100-150 καμένοι που βλέπαμε τα φιλικά στο πανηπειρωτικό με τις Κασσιόπες, ακόμα και τα εσωτερικά διπλά μας έκαναν εντύπωση 2 παίχτες. Ο Κοροβέσης και ο Ευγενικού. Ο πρώτος αναδείχτηκε φέτος. Του χρόνου ετοιμαστείτε για άλλη μια μεγάλη αποκάλυψη, τον Ευγενικού.


- Σύμφωνα με πληροφορίες διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό ανθρώπινης φύσης στο Χριστόπουλο.  :pashat:
Επίσης έμαθα ότι μάλλον δε θα μείνει στον ΠΑΣ επειδή έχει σοβαρές προτάσεις από το σύλλογο αρτοποιών και ιχθυοπωλών για να πολλαπλασιάζει τα ψωμιά και τα ψάρια σαν άλλος Ιησούς Χριστό(πουλο)ς.


- Το 2009-10 έβαλες τα 5α περισσότερα λεφτά στη λίγκα και βγήκες 15ος. Το 2012-13 έβαλες τα 15α περισσότερα λεφτά και βγήκες 5ος. Να ξέρεις όμως ότι ανοίγει ο καιρός, έρχονται οι ζέστες και οι κώλοι δε σφίγγουν μόνο στις παραλίες αλλά και στην ΠΑΕ.
Mvp ο Χριστοβασίλης σύμφωνα με Σαμπράκο αλλά όχι ακόμα. Αναμένεται μεγάλος πόλεμος από Αλαφούζο. Θα σφίξουν κι άλλο οι κώλοι και δυστυχώς όλα κρέμονται σε μια κλωστή και θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.
Δεν παίρνεις αδειοδότηση? Είσαι για χρυσό βατόμουρο.
Παίρνεις αδειοδότηση? Είσαι για όσκαρ, ο πολύ μεγάλος mvp της superleague αλλά και ο κορυφαίος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΣ. Και όλα αυτά χωρίς να ασχοληθείς καθόλου με την ομάδα, χωρίς να κάνεις ούτε μία δήλωση όλη τη χρονιά, ούτε μια παρέμβαση, ούτε μία μεταγραφή!
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα περήφανα Τζουμέρκα! Πάρε λοιπόν την αδειοδότηση και γω πρώτος το καλοκαίρι στο πανηγύρι στα Άγναντα θα πετάω λεφτά στα όργανα μέχρι το πρωί.
απλά ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ! Π Α Ρ Ε  Τ Η Ν  Α Δ Ε Ι Ο Δ Ο Τ Η Σ Η ! !


- Βάση απόδοσης και κόντρα διαιτησία αξίζαμε παραπάνω βαθμούς στα ματς με:

Πλατανιά μέσα που πάρκαρε πούλμαν στην εστία, δεν έκανε ούτε 1 φάση ενώ εμείς κάναμε 4-5 (+2)
Στη Βέροια είχαμε τον έλεγχο και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα χάσουμε με μια φάση (+1)
Με πανιώνιο εντός, η νίκη του ΠΑΣ ήταν μακράν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα (+3)
Όποιος λέει ότι δεν αξίζαμε έστω και πόντο στην Τρίπολη είναι άμπαλος. Θυμηθείτε μόνο 2 τετ α τετ στο 0-0. Και να μην το αξίζαμε εκεί, το αξίζαμε εδώ. Στα 2 ματς ένα Χ το αξίζαμε (+1)
Καμία σχέση με την πραγματικότητα η νίκη της αεκ στο οακα με μοναδική φάση στο Β το γκολ από στημένη φάση στο 82 (+1)
Ο παοκ έπρεπε να φάει 3 γκολ στο 20λεπτο εδώ μέσα, έβαλε γκολ με ανύπαρκτο έμεσο και έκανε άλλα 2 σουτ στα δίχτυα. Κανονικά άσο έπρεπε αλλά έστω Χ (+1)
Στον Πλατανιά εκτός είδα τη δεύτερη καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΣ μετά το χαριλαόυ με πολλές φάσεις, τετ α τετ, ευκαιρίες σε κενό τέρμα κλπ, αλλά η Παναγιά ήθελε Χ (+2)
Αφού δεν έφαγε 4 ο βάζελος του Φάμπρι στα πρώτα 30’ εδώ μέσα δε θα ξαναφάει ποτέ (+2)
Σφαγή στο φάληρο με εκπρόθεσμο το πρώτο γκολ και 2 πέναλτι να μη δίνονται για μας. «Και πάλι θα χάναμε», μπορεί να πει κάποιος. Ναι αλλά σίγουρα δικαιούμασταν έστω και 1 πόντο στα 2 ματς με γαύρο. (+1)
Τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα τους παίξαμε, χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες και έπρεπε να προηγηθούμε, αλλά πάντα εκεί τα τρώμε σε φάσεις που δε μυρίζει γκολ. (+1)


- Βάση απόδοσης αξίζαμε λιγότερους βαθμούς στα ματς με:

Στη Ν. Σμύρνη εσφάχθη ο Πανιώνιος. Το να φάει κόκκινη μόνο ο εντός έδρας παίκτης στο 13’ για αψιμαχία και των 2, μόνο ο γαύρος θα μπορούσε να το πάρει. (-3)
Στο Περιστέρι εκοιμήθη ο Ύψιστος. Παρόλο που δε μας έδωσε μπέναλντι μαρς, έπρεπε να χάσουμε. (-2)
Τι γκαύλα ήταν αυτή ζντγκζανθ? Δεν αξίζαμε με τίποτα τη νίκη όμως. (-2)

Στα άλλα πήραμε όσους βαθμούς δικαιούμασταν. Άρα για μένα θα έπρεπε να έχουμε 15-7= 8 βαθμούς παραπάνω.


- Η διαιτησία μας πήγε αρκετά καλά σε γενικές γραμμές. Μας έπαιξαν κόντρα και στα 8 ματς με τους 4 πρώτους, αλλά στα υπόλοιπα ήταν 50-50. Κάτι είναι κι αυτό. Πολύ το γούσταρα που μας σφάξανε στο κύπελλο και στα 2 ματς με το γαύρο ενώ παίζαμε με τα τρίτα! Μέτρησε πολύ αυτό στα μάτια μου. Όπως και το ότι δε βάλαμε κανένα γκολ με πέναλτι σε όλο το πρωτάθλημα.


- Στην καλύτερη σεζόν των τελευταίων 30 ετών που βγήκαμε ευρώπη μας πέρασε κάποιος Πλατανιάς στα εισιτήρια. Ποιος να το πίστευε πριν μερικά χρόνια… Το χρυσό βατόμουρο λοιπόν στους γιαννιώτες φιλάθλους. Αν εξαιρέσεις τους άρρωστους οπαδούς του ΠΑΣ, οι κάτοικοι αυτής της πόλης δεν αξίζουν με τίποτα να δουν ευρωπαϊκό ματς από κοντά. Τη μεγαλύτερη μείωση απ’ όλες τις ομάδες σε προσέλευση στην καλύτερη σεζόν των τελευταίων 30 ετών. Ε δε χρειάζεται να πεις τίποτε άλλο.


- Υπεραναλύθηκε κι αυτό το θέμα. Γενικά ακριβό το 20ευρω εισιτήριο, φθηνό το 10ευρω εισιτήριο (που δεν εξαντλούνταν όμως).
Φυσικά και δεν είναι μόνο οι 2500 ο κορμός των φιλάθλων. Από το 1997 μέχρι το 2010 στο γήπεδο πηγαίνανε το λιγότερο 4000 κόσμος. Μετά φύγανε.
Το ότι έχουμε κρίση είναι γεγονός, αλλά έχουν και οι άλλοι φίλαθλοι όχι μόνο εμείς που πέσαμε πολύ περισσότερο απ’ όλους στην καλύτερη χρονιά μας.
Το ότι είναι μίζεροι και σπαγκοραμμένοι οι γιαννιώτες δεν αποτελεί είδηση. Αλλά σε τέτοιο σημείο που να πάνε μόλις 2500 στο ματς με τον άρη που παίζεις την Ευρώπη και απειλείται η έδρα σου δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση.

Και το θάψιμο στην ομάδα να πάει γόνα. "Στήνει τα ματς για το στοίχημα", "θα το δώσει στον άρη", "θα το δώσει στην αεκ", "δε θέλει να βγει ευρώπη", "είναι παράρτημα του μαρινάκη" κι άλλα πολλά. Είδες το παράρτημα όμως? Κανένα γκολ με πέναλτι φέτος. Ρε το παράρτημα…  :takataka: 


- Και κάπου έχει διαφορά το «δεν έχω λεφτά» από το «δεν έχω λεφτά για τον ΠΑΣ» και το «δεν έχω λεφτά για αυτόν τον ΠΑΣ».

Για μένα η πρώτη κατηγορία είναι το 20% του κόσμου, αυτοί δηλαδή που δεν έχουν να ξοδέψουν για τη διασκέδασή τους ούτε 150 ευρώ το χρόνο που κάνει το διαρκείας, ή 20 ευρώ το μήνα.
Η δεύτερη κατηγορία είναι το 60% του κόσμου που βάλανε την ομάδα στα «λοιπά έξοδα» που κόπηκαν λόγω κρίσης και η μη αδειοδότηση ήρθε να ανακουφίσει την τσέπη.
Και η τρίτη κατηγορία (20%) είναι αυτοί που έχουν αδικηθεί από τη διοίκηση και μάλλον έχουν δίκιο, αλλά κι αυτοί που νομίζουν ότι ο ΠΑΣ είναι η πιο βρώμικη ομάδα του πρωταθλήματος που δε συνάδει με την ηθική τους οπότε είναι άκυροι.

Αυτές είναι οι 3 κατηγορίες που απέχουν. Γενικά ο πολύς ο κόσμος που έφυγε, συμπεριέλαβε την ομάδα στα «λοιπά έξοδα που κόβονται λόγω κρίσης» προτιμώντας όμως να τα ξοδεύει στην καφετέρια και στη Nova!

Γιαυτό και ήρθε η ώρα να προτείνω ένα ποτ πουρί από συνθήματα που μπορείς να φωνάξεις στην καφετέρια ή στον καναπέ:


Συνθήματα για την καφετέρια:

ο-οοο φέρτε τον ελληνικόοο, σερβιτόρα δε μπορώωω θα τρεεε-λαθώωω
ζε-στόοο καπουτσίνο σαντιγύυυ, γιαννενάρα μια ζωήηη απ’ τηηην τι-βίιι
...
οε οε οε, οε οε οε την κούπα θα σηκώσουμε να πιούμε τον καφέ!
...
οε οε οεεε, δε σ’ αφήνω πια μόνο φραπέεε,
σερβιτόρα γερά, φραπεδάκι ξανά, και pre-game να βάλεις μετάαα
...
Τι κι αν γνωρίζουμε χαρές μεγάλες, τι κι αν θα πάμε στο ευρωπαϊκό
Εγώ μονάχα ξέρω να γκρινιάζω, στο Ζωσιμάδες δεν πατώ
...


Συνθήματα για το σπίτι:

… μα τη μεγάλη τη μαστούρα, ο ΠΑΣ ολέ ολέ, μου την αφήσαν να την πιώ, ο ΠΑΣ ολέ ολέ
τον καναπέ μου στο σαλόνι, ο ΠΑΣ ολέ ολέ, να βλέπω συνδρομητικό, ο ΠΑΣ ολέ ολέ ο ΠΑΣ ολέ ολέ ολέ ολέ
...
Ρεκόρ πολλά κι απανωτά διπλά, Άγιαξ μονάχος ακόμα μια φορά
Τους ζωσιμάδες πλέον κανείς δεν εκτιμά, στο σπίτι με φίλους και Νόβασπορτς ξανά
...
μέχρι την άκρη του χωλ μου ταξίδεψα να παραγγείλω μια πίτα παππού
στον καναπέ μου τον κώλο μου φύτεψα δεν το κουνάω ξανά το Σου-Κού
θέλω να βλέπω ριπλέι να ζαλίζομαι θέλω να δω και το γαύρο μετά,
με Καρπετόπουλο να αυνανίζομαι στους Ζωσιμάδες δεν πάω ξανά
...
θρύλος είν’ ο Μ’νάς, ο ντελιβεράς!
...
Με πήρανε μια μέρα σηκωτόοοο, με μυωπία κι αστυγματισμόοοοο
Το μάτι μου θολό, με πήγαν στο γιατρό, σαράντα ώρες συνδρομητικόοοο
...


Καλό καλοκαίρι σε όλους!  :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Απρ 2013 14:24 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 826
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #1 στις: Τετ 24 Απρ 2013 15:00 »
Παράθεση
Γιαυτό και ήρθε η ώρα να προτείνω ένα ποτ πουρί από συνθήματα που μπορείς να φωνάξεις στην καφετέρια ή στον καναπέ:


Συνθήματα για την καφετέρια:

ο-οοο φέρτε τον ελληνικόοο, σερβιτόρα δε μπορώωω θα τρεεε-λαθώωω
ζε-στόοο καπουτσίνο σαντιγύυυ, γιαννενάρα μια ζωήηη απ’ τηηην τι-βίιι
...
οε οε οε, οε οε οε την κούπα θα σηκώσουμε να πιούμε τον καφέ!
...
οε οε οεεε, δε σ’ αφήνω πια μόνο φραπέεε,
σερβιτόρα γερά, φραπεδάκι ξανά, και pre-game να βάλεις μετάαα
...
Τι κι αν γνωρίζουμε χαρές μεγάλες, τι κι αν θα πάμε στο ευρωπαϊκό
Εγώ μονάχα ξέρω να γκρινιάζω, στο Ζωσιμάδες δεν πατώ
...


Συνθήματα για το σπίτι:

… μα τη μεγάλη τη μαστούρα, ο ΠΑΣ ολέ ολέ, μου την αφήσαν να την πιώ, ο ΠΑΣ ολέ ολέ
τον καναπέ μου στο σαλόνι, ο ΠΑΣ ολέ ολέ, να βλέπω συνδρομητικό, ο ΠΑΣ ολέ ολέ ο ΠΑΣ ολέ ολέ ολέ ολέ
...
Ρεκόρ πολλά κι απανωτά διπλά, Άγιαξ μονάχος ακόμα μια φορά
Τους ζωσιμάδες πλέον κανείς δεν εκτιμά, στο σπίτι με φίλους και Νόβασπορτς ξανά
...
μέχρι την άκρη του χωλ μου ταξίδεψα να παραγγείλω μια πίτα παππού
στον καναπέ μου τον κώλο μου φύτεψα δεν το κουνάω ξανά το Σου-Κού
θέλω να βλέπω ριπλέι να ζαλίζομαι θέλω να δω και το γαύρο μετά,
με Καρπετόπουλο να αυνανίζομαι στους Ζωσιμάδες δεν πάω ξανά
...
θρύλος είν’ ο Μ’νάς, ο ντελιβεράς!
...
Με πήρανε μια μέρα σηκωτόοοο, με μυωπία κι αστυγματισμόοοοο
Το μάτι μου θολό, με πήγαν στο γιατρό, σαράντα ώρες συνδρομητικόοοο

Για άλλη μια φορα μας έφτιαξε την μέρα(και με το 660οστο του ποστ) :P
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 490
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #2 στις: Τετ 24 Απρ 2013 15:21 »
Εξαιρετικό για μια ακόμη φορά!!!!
Συμφωνώ σε όλα!!

Μια διόρθωση μόνο:
Πρέπει να κατεβάσει την Κ17 στα πλέι οφ για να ξεκουραστούν οι παίκτες και να βγούμε οπωσδήποτε 5οι έτσι ώστε να παίξουμε περισσότερα ματς στο ουεφα μέχρι τον τελικό στις 24 Μαίου 2014 στο ΝταΛούζ της Λισσαβόνας.


Ο τελικός είναι στις 14 Μαίου 2014 στο γήπεδο της Γιουβέντους στο Τορίνο. Αυτός που γράφεις είναι του C.L.

Αποσυνδεδεμένος lefteris_007

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 38
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #3 στις: Τετ 24 Απρ 2013 18:41 »
Ο τελικός είναι στις 14 Μαίου 2014 στο γήπεδο της Γιουβέντους στο Τορίνο. Αυτός που γράφεις είναι του C.L                                                                                                                                                                               
Γλώσσα λανθάνουσα αληθείαν λέγει... :P :P

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.223
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #4 στις: Τετ 24 Απρ 2013 22:52 »
Δεν υπαρχει απολογισμος αυτες τις ωρες που τα νευρα μας εχουνε σπασει
Μας παραμυθιαζουνε εντος και εκτος ομαδας και κανενας δεν εχει τα κοτσια να βγει να πει τι γινεται
Απλα οπως ειπανε και πιο πανω καποιοι και συμπληρωνω εγω

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΧΩΡΙΑΤΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....




 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #5 στις: Τετ 24 Απρ 2013 23:43 »
Εγω δεν εχω τον στομφο και τον ωραιο λογο, του συνταυρου και φιλου lemorsero αλλα αυτο δεν με εμποδιζει να κανω ενα δικο μου συντομο απολογισμο:

- Ο στυλοβατης της ομαδας μας για φετος ακουει στο ονομα: ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Ηρθε απο το πουθενα, μεσα σε γκρινια και αμφισβητηση μετα τη φυγη του αγαπημενου μας Αγγελου. Αποδειχθηκε ικανος, δουλευταρας, γνωστης και με οραμα. Και το σημαντικοτερο: αξιοπρεπης. Ανακαλυψε παιχτες αγνωστους στο ευρυ κοινο και τους εκμεταλευτηκε αμεσα (Κοροβεση, Οικονομου, Κολοβετσιο, Ιλιτς) και αναγεννησε -  βρηκε το σωστο ρολο σε καποιους αλλους (Ντε Βινσεντι, Γεωργιου, Μιχαηλ, Λιλα), τους πηρε και μεσα σε λιγο καιρο τους εκανε ομαδα, ενα δεμενο συνολο που επαιζε ποδοσφαιρο και ηξερε ο καθενας τι ακριβως επρεπε να κανει μεσα στο γηπεδο. Σαν ενα καλοκουρδισμενο ρολοϊ. Με μπατζετ χαμηλο, εδειξε οτι τα λεφτα δεν παιζουν μπαλα. Αυτο που καταφερε ο Χριστοπουλος ειναι ενα μικρο ποδοσφαιρικο θαυμα. Στα συν του, οτι κρατησε στεγανα στα αποδυτηρια, ο ΠΑΣ εδειχνε φετος οτι ηταν οικογενεια, χωρις εσωτερικα προβληματα.

- Απο παιχτες: ο αναγεννημενος απο τις σταχτες Τομας, ο τεραστιος Μπρανα, οι βραχοι Τζημο - Κολοβετσιος, ο υπεραιωνοβιος Παντος, η ψυχαρα ο Μιχαηλ, ο τρελος ζογλερ Καριμ, οι χιλιομετρητες Λιλα και Τσουκ, οι δαιμονες Γεωργιου και Κοροβεσης. Ολοι ενας και ενας, ολοι MVP.

- Στα εξωαγωνιστικα ως οπαδους μας εκανε σοφοτερους. Απο την δικαιολογημενη γκρινια της μη αδειοδοτησης του καλοκαιριου φθασαμε να ειμαστε πλει οφ και αγκαλαι με το ευρωπαϊκο ονειρο. Οποιος μας ελεγε κατι τετοιο το καλοκαιρι, θα τον περναγαμε για τρελο και οχι αδικα.

Τι πρεπει να γινει απο εδω και περα:

- Αδειοδοτηση.

- Γηπεδο - Προπονητικο κεντρο.

- Χριστοπουλος.

Εχω ξαναγραψει οτι αυτα τα τρια αλληλοσχετιζονται καπως. Το ενα φερνει το αλλο. Αν γινουν ο ΠΑΣ αλλαζει επιπεδο και πιστευω οτι τα επομενα χρονια θα ζησουμε μεγαλες στιγμες, εναν νεο ΑΓΙΑΞ οπως τον ονειρευομαστε.

Αν οχι...
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 00:19 »
...
θρύλος είν’ ο Μ’νάς, ο ντελιβεράς!
...

 :flag: :flag: :flag:


Απολογισμός της σεζόν ή σαιζόν: ΠΑΣ Ρυθμίσεις, Προφίλ (Κανονικό-Αθόρυβο-Σύσκεψη-Εξωτερικοί χώροι-Στυλ1-Στύλ2-Στυλ3-Νόβα-Γήπεδο-Εν πτήσει) και πατάς ok στην επιλογή "Εν πτήσει"
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Απρ 2013 00:29 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 00:37 »
επειδη καπου ειδε το ματι μου να κατηγορουν καποιοι καποιους οτι υποβαθμιζουν το φορουμ και διωχνουν με τον τροπο τους κοσμο απο δω επειδη αποκαλουν μερικους φρανταζηδες πουσταραδες τρεντουλες με τα αληθινα χαρακτηριστικα που τους διακατεχουν λεω σαν παλιος εδω μεσα αντι να κανω απολογισμο να θυμισω καποια σχολια που ακουστηκαν το καλοκαιρι για τον κοουτς και τους παιχτες μας.την διοικηση την εχω χεσμενη και δεν ασχολουμαι καν.
απλα να δουν μερικοι γιατι πραγματικα ο κοσμος εχει κοψει απο δω μεσα και να δειτε με τι τενεκεδες και πασολεδες κλαψομουνες εχετε να κανετε.

1. Χριστοπουλος
Κ α τ ά ν τ ι α . . . . . . . . .

Με αργα άλλα σταθερα βηματα ο Χριστοβασιλης μετατρεπει τον ΠΑΣ σε Ηλυσιακό.

Προπονητής κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του βαγγέλη και των λοιπών γνωστών-αγνώστων...το εξάμηνο που τους χάλασε ο άγγελος την πιάτσα ήταν ατελείωτο για αυτούς...

να ευχηθουμε καλη επιτυχια στον ανθρωπο.

Αν τον συγκρινουμε με καβακαδες κτλ. στεκεται!

Αν τον συγκρινουμε με τον προηγουμενο ,τον αγγελο, δεν υστερει απλα,δεν υπαρχει!

Ο ΧΒ εκανε τον υπαλληλο του-σκαουτερ ηταν- προπονητη.Ειμαι σιγουρος με τα ιδια λεφτα,δεν του εδωσε αυξηση για την αναβαθμισμενη του θεση ελεω κρισης! :P   μωρε σκιαζομαι μη του ζητησε κιολας που τον κανει αναγνωρισιμο(νεες μεθοδοι μαρκετιγκ αυτες,τις γενναει η κριση). ::)

Φαινεται πως βρισκομαστε σε κατηφορα συνεχη και εχουμε λειωμενα τακακια :stop: :stop: :stop:

Γιαννης Χριστοπουλος λοιπον στην ομαδα μας...οποτε λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για ισοτονικα για τους παικτες...
Καλη επιτυχεια Κ. Χριστοπουλε το εργο θα ειναι ευκολο...και δεν θα εχεις παικτες,και δεν θα πληρωνεσε και θα εχεις και τον καθε ασχετο να σε επηρεαζει...

εδω η επιτομη του τενεκε οπαδου(??) του ΠΑΣ..
Ο Χριστόπουλος καλά θα κάνει να πάρει τον κολλητό του τον Γάτση , αυτόν τον μανατζαράκο που φέρανε μαζί  όλο αυτό το σπάνιο υλικό παικτών στην ομάδα και να πάει να κάνει τον προπονητή στην Καλαμάτα μπας και την κρατήσει στην κατηγορία.
Ο Γιαννιώτικος φίλαθλος κόσμος ζητά να παίζουν στην ομάδα οι καλύτεροι και όχι οι ...........εκλεκτοί.
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν στην ομάδα Γιαννιωτόπουλα που να είναι μακράν οι καλύτεροι στις προπονήσεις και δεν  βλέπουν 18άδα γιατί δεν έτυχε να έχουν τον ίδιο μάνατζερ με αυτόν που τυχαίνει να έχει ο προπονητής και κάποιοι άλλοι από τους νεοφερμένους.

ο προπονητης της κερκιδας με πτυχιο ομως...
Είναι η τρίτη φορά που τρώμε γκολ από το κέντρο της άμυνας γιατί τα δύο αναντικατάστατα αμυντικά χαφ Τσουκαλάς και Πάτσα φοράνε την φανέλα από το σπίτι, είναι η τέταρτη φορά που παίζει αριστερά ο Πάντος για να στριμωχτούν κάποιοι άλλοι στην 11άδα, είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει αλλαγή στα τελευταία λεπτά ο Νικλητσιώτης για να δώσει λύση, παίκτης χωρίς προετοιμασία και με πολλούς τραυματισμούς και χωρίς προσόντα μέσα για την περιοχή ( όπως έχει για παράδειγμα ο Γιάκος ).
Αλήθεια από την αριστερή πλευρά πόσοι από αυτούς που παίζουν βασικοί έχουν αριστερό πόδι.....μήπως κανείς;...μήπως η αριστερή πλευρά κάθεται κάπου ψηλά στην κερκίδα;
ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΗΠΩΣ  ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ .
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ Κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  ΜΑΛΛΟΝ  ΠΟΛΛΟΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ.  ΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ...... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΟΠΟΥΛΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ 18ΑΔΑ.  ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 90!!! ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ  ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ!!!!


ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ απο αυτον τον ανθρωπο που τον χαρακτηρισατε και του συρατε τα παντα χωρις να τον δειτε. τα ιδια κανουν πολλοι εδω και χρονια με τρομερο εκεινο του pasa πριν καμια 5-6  χρονια που κοροιδευε τον κοντογουλιδη με χαρακτηρισμους τουριστα και χοντρου.
επανερχομαι με σχολια για παιχτες...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Απρ 2013 01:20 από pas1966 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:01 »
2. παιχτες
λιλα
θα φάμε πολύ ψάρι φέτος...
ιλιτς
καλώς ήρθε λοιπόν...δεν περιμένω τίποτα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστο και μακάρι να μας έκπληξή θετικά και να βοηθήσει τον ΠΑΣ μας να μείνει στην κατηγορία ή να κάνει ακόμα και το βημα παραπάνω...οπότε μέχρι τότε ίδωμεν....
κολοβετσιος
τώρα στα κτελ και πολύ μας είναι...

Μπράβο πρόεδρα :stop:
Στάσιμος παίκτης, χρεώνεται και τον υποβιβασμό και την αποτυχία της επανόδου. Μπορεί να φταίνε και οι συγκυρίες. Πάντως για 'μένα δεν αποτελεί απώλεια. Βρίσκεις πολύ καλύτερους. Για την ιστορία είναι και Βλάχος στην καταγωγή. :)

Υ.Γ. Καλό καλοκαίρι...

Γεωργιου (σορυ φιλοσοφε ολοι κανουν λαθη)
Για την θέση του δεξιού εξτρέμ φεύγουν όπως φαίνεται Σιαλμάς και Σκούφαλης και έρχεται ο Γεωργίου. Δε ξεκινάμε καλα δυστυχώς.

Τσουκαλας(ayuto μην το παρεις προσωπικα.ξερεις οτι σ'αγαπαω....)
Θα πονεσουν τα ματια μου με δαυτον......


Προσωπικη μου αποψη ειναι και μην μου πει κανεις πως και γιατι.....Το παλικαρι δεν ξερει μπαλα τελος!!!

και παει λεγοντας. και ολα αυτα χωρος ΚΑΝ να τους δουμε....
μιλαμε για καταντια πραγματικη.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΡΑΝΤΖΑΚΙΔΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ, ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
για να μην ψαξω τωρα ποστ για τα περι οτι ειμαστε φαβορι  για Β και παραρτηματα κτλ.
ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΡΟΥΠΩΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ.

και η μεγαλυτερη αποδειξη... ενας πως τον λεγαν τον μεσι των ιωαννινων?? ΧΑΡΗ ΚΩΣΤΑΚΗ????
Το έχω ξαναπεί στη θέση του Κωστάκη δεν θα ερχόμουν στον ΠΑΣ με τις  απορρίψεις που του έχουν κάνει...Και τελικά το παιδί ήρθε και φεύγει σαν μαλάκας ΞΑΝΑ!!

Υ.Γ. ΒΡΩΜΙΑ & ΔΥΣΟΔΙΑ και Μάναντζερ του κώλου ξανά στον ΠΑΣ! :stop:

Πράγματι είχα απορία τι συνέβαινε με τον Χάρη Κωστακη.Που ήταν !!!!!!Μια φορά τον είδα στον αγώνα που έπαιξε η κ20 με τον ΟΦΗ και απο ότι θυμάμαι έβαλε 2 γκολ και είχε ασίστ στο τρίτο γκολ που έβαλε η ομάδα (αποτέλεσμα 3-1) απο εκεί και πέρα  ή πριν δεν είδα να του δίνεται καμία ευκαιρία ..... Αλλα θα μου πει κάποιος πως να του δοθεί ευκαιρία μια που η ομάδα  έχει κάνει μεταγραφές παικταραδων και μάλιστα μη Γιαννιωτων !!!!!!!!!!Χαρη Κωστακη σε εύχομαι καλή σταδιοδρομία όπου και αν πας μια που ο ΠΑΣ δεν σου έδωσε την ευκαιρία ΣΟΥ

Χάρη κωστακη σου εύχομαι καλη επιτυχία μια που η ομάδα της γενέτειρα σου για ακόμη μια φορά δεν εκτίμησε τις δυνατότητες σου και ούτε κάνει σου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξεις αν πραγματικά αξιζεις η όχι .Πραγματικα απορώ γιατι;;;;;;;ενώ στα τόσα χρονια που παρακολουθω αυτή την ομάδα εχω δει ¨αλλα¨ και ¨αλλά¨ .............!!!!!,!,!! Α ΠΟΡΩ..........  Δεν ξέρω αν διαβάζεις η όχι το forum σου εύχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ  .Που ξέρεις μπορεί στο μέλλον να συναντηθούν πάλι οι δρόμοιι ΣΑΣ(εσένα  & του ΠΑΣ) & να είναι αλλιώς τα πράγματα ........ποτέ δεν ξέρεις .......μπορεί!!!!

και κορυφαιο
ΚΩΣΤΑΚΗΣ - απο τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ......

Ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Κωστάκη. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τον ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό του και την προσπάθεια που κατέβαλε τους μήνες που ανήκε στην ομάδα και του εύχεται καλή σταδιοδρομία».

Ο ΠΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΝΑΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ  η του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ αλλοι 2-3 ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΥ ..... 
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΥΠΟΥ ....ΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΟΥ , ΤΟΥΠΟΥΖΗ   Κ.Τ.Λ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΗΣ  ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕς ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ο χρονοσ θα δειξει γιατι) ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ  ΚΥΠΕΛΟΥΧΟ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ .
ΙΣΩΣ ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ......

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .... ΟΙ ΧΟΝΔΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ....ΑΦΕΛΗΣ


kakarelias : ΕΝΑΣ ΧΑΖΟ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ........

αρα bro ψαξε την σαπιλα αλλου....
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Απρ 2013 01:09 από pas1966 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:04 »
ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ :stop: :stop:
κριτικη απ τα pc πολλοι, στο γηπεδο και στις προσπαθειες των συνδεσμων κανενας.μη μιλησω για εκδρομες...
αλλα ολοι ξερουν να κρινουν.καληνυχτα μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Απρ 2013 01:10 από pas1966 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:15 »
Εμενα ωρε δεν με εχεις :P


Koιτα pas1966 απο την στιγμη που εφυγε Μπουχαν κτλ κ ιδιως ο Αναστασιαδης ηταν καπως λογικο να υπαρχει μουρμουρα μην το ψαχνεις κ δεν βγαζω εξω την ουρα μου....Ισως η οι κακες αναμνησεις απο το παρελθον σε κανουν πιο καχυποπτο για το παραμικρο κ δεν αμφιβαλω για αυτο!!Για αυτο με εβλεπες στον Μητσο κ ημουν πιο κουμπωμενος για το μελλον του ΠΑΣ


Αλλα απο την στιγμη της μεσουντος της σεζον ειδα καποια πραγματα να αλλαζουν προς το καλυτερο κ διοικητικα κ στα αποδυτηρια ακομη και στα οπαδικα λεω stop!!!!!!Η κριτικη ειναι καλη οταν εμπεριεχει ξερω εγω επειχηρηματα,οταν βασιζεται στο αερα και γραφει καποιος για να γραφει την κακια του ε τοτε εινα ΜΑΛΑΚΑΣ και οχι ΠΑΣΟΛΕΣ

Βεβαιως καναμε λαθη σαν οπαδοι αλλα βεβαιως κ τα προηγουμενα χρονια εκανε ο Κιτσιομπιλης,η αληθεια ειναι καπου στην μεση μην το ψαχνεις.....Αλλα τα λαθη χρειαζονται  για να διορθωνομαστε ολοι μας


Οπως και να εχει τωρα ο ΠΑΣ μας εχει πιο πολυ αναγμη ολους μας κ ειδικα απο την στιγμη που δεχομαστε πολεμο απο παντου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος zboutsam

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 4
  • vazelia vapste mas ta spitia...floroi!!!
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:15 »
ta eipes ola man.eklapsa.epitelous kapoios ta eipe opws prepei  :mono:

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:18 »
ολα τα παραπανω δεν ειναι στα πλαισια της καλοπροαιρετης κριτικης.ειναι κακια και χωλη.μην ψαξω τα ποστ για παραρτηματα να δεις εκει τι εχει γραφτει.
Παράθεση
Koιτα pas1966 απο την στιγμη που εφυγε Μπουχαν κτλ κ ιδιως ο Αναστασιαδης ηταν καπως λογικο να υπαρχει μουρμουρα μην το ψαχνεις κ δεν βγαζω εξω την ουρα μου...
κανεις πανω απο τον ΠΑΣ Γιαννινα...και γω ξενερωσα με την φυγη αγγελΑΡΑ αλλα δεν δυσφημισα την ομαδα,τον προπονητη και τους παιχτες μας.καλα για τον μπουχαν δεν σχολιαζω,η φυγη του δεν με επιρρεασε καθολου.καλος,χρυσος αλλα οχι καλυτερος του λιλα σε καμια περιπτωση...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:26 »
Μόνο φίλε μην αρχίσεις να ψαχνεις ποστ για ΧΒ
όχι τίποτα αλλο, θα πέσεις πανω στα δικά σου..

ρε τι τραβάμε... :stop:

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:26 »
θελετε κιαλλο???
τασος παντος(ναι αν ειναι δυνατον αυτον που παρακαλαν ακομα και οι συμπαιχτες του να μεινει και του αφιερωνουν ολα τα βραβεια)

παιχτης Β εθνικης...
δυστυχως τα χρονια περασανε ανεπιστρεπτι.


υγ. δεν τον κατακρινω λογω του χθεσινου αυτογκολ που ουτε 10χρονος δεν θα εβαζε

τον κατακρινω για την συνολικη του προσφορα φετος.

Παράθεση
Μια μετεγγραφη που μονο με αγωνιστικα κριτηρια δεν εγινε, ειναι ατοπο να τη συζητησουμε με αγωνιστικα κριτηρια. Γελαει ο κοσμος παντως.


Παράθεση
Μόνο φίλε μην αρχίσεις να ψαχνεις ποστ για ΧΒ
όχι τίποτα αλλο, θα πέσεις πανω στα δικά σου..
ειπα δεν ασχολουμαι με τον χοντρο.δεν με νοιαζει και δεν μου καιγεται καρφι.

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 306
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:26 »
Στις πρώτες αγωνιστικές έπαιζε αριστερό μπακ ο Πάντος και αριστερό εξτρέμ ο Βίλα.
Πολλοί εδώ μέσα έγραφαν ότι είναι λάθος και πρέπει να αλλάξει.
Αλλοι έγραφαν ότι δεν είναι λάθος.
Καθιερώθηκε τελικά Μιχαήλ Κοροβέσης και βγήκαμε Ευρώπη.

Πολλοί εδώ μέσα έγραφαν για χρόνια ότι πρέπει να φύγει ο Αγγελής.
Αλλοι ελεγαν ότι τα πάει μια χαρά.
Εφυγε ο Αγγελής και βγήκαμε Ευρώπη.

Όποιος τα έβλεπε όλα τέλεια και τώρα αισθάνεται δικαιωμένος καλά κάνει και αισθάνεται.
Όποιος ασκούσε σκληρή κριτική για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα, καλά κάνει κι αυτός αν αισθάνεται το ίδιο.
Δεν έχει σημασία ποιος από τους δύο έχει δίκιο. Είναι πρόβλημα πολυτελείας. Μακάρι να είχαμε πάντα μόνο τέτοια.

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:29 »
δεν μιλαω για διοικηση και αγγελιδες.
μιλαω αγωνιστικα.
απλα το επιπεδο του φορουμ ειναι αυτο πλεον.καποτε ειχαμε 200 ατομα ονλινε παραλληλα.ατομα με επιπεδο.σημερα ξεμειναμε με τον καθε πικραμενο που μπαινει για να σταξει χολη...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:36 »
Μόνο φίλε μην αρχίσεις να ψαχνεις ποστ για ΧΒ
όχι τίποτα αλλο, θα πέσεις πανω στα δικά σου..

ρε τι τραβάμε... :stop:

Απανταω εγω γιατι καταλαβα που το πας και λες χαζομαρες.

Κανεις δεν ειπε οτι ο ΧΒ εκανε μεγαλα λαθη παλια. Ιδια τιμη πεταλο-ευθεια, διαρκειας επιλεκτικα, κλειστα πεταλα, ρεμετζο και πτωση την ιδια χρονια και και και...  Ασε να ξερουμε εμεις καλυτερα τι εχουμε περασει με ΧΒ και οχι εσυ.

Απο αυτα εχει διορθωσει αρκετα ομως και εγω προσωπικα θα του πω και μπραβο. Μπορει πολυ καλυτερα σιγουρα, εχει δρομο ακομα.

Μη μπερδευεσαι!!
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:39 »
οπα,τωρα το επιασα.
Παράθεση
Μόνο φίλε μην αρχίσεις να ψαχνεις ποστ για ΧΒ
όχι τίποτα αλλο, θα πέσεις πανω στα δικά σου..

ρε τι τραβάμε... :stop:
βρες ποστ που αποθεωνω εγω τον χοντρο και σβηνω τον λογαριασμο μου επιτοπου. εκει που πρεπει τον κραξαμε και εκει που επρεπε του ειπαμε μπραβο.ετσι και αλλιως δενε χω κατι να κερδισω απο τον τζε προσωπικα οπως αλλοι.ουτε κανω like στα fb σε οποιον εχει κοντρα με τον τζατζικα και τον χβ και τον καθε τζατζικα και χβ μονο και μονο επειδη τους παει κοντρα.αυτα ειναι δειγματα ανυπαρξιας.
αιντε πουλας και πνευμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Απρ 2013 01:51 από pas1966 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:42 »
εγω μιλαω γενικα και συ το πας προσωπικα.σε τρωει ο κωλος ε?
να σε δω να παιζεις και συ το κεφαλι σου για τον ΠΑΣ στα αληθεια οχι απ το πληκτρολογιο και μετα μιλαμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Απρ 2013 01:46 από pas1966 »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:53 »
Συμφωνω πως εχει διορθωσει πολλά,
με σημαντικοτερο την αποχωρηση του Αγγελη.

Αυτό λεμε νομιζω οι περισσότεροι
οταν πρεπει να λέμε μπραβο
κι οταν πρεπει να κανουμε κριτικη.
τωρα όλα αυτα οι παραθέσεις είναι για το θεαθηνε.
(και το παω ως εκει ουτε παραπερα, ουτε ειχα σκοπο να το αναφερω απλα θεωρω τις παραθέσεις αδικες. Ειδαλως να βαλει καποιος και ολες τις αλλες που ασκουσαν κριτικη και διακαιώθηκαν)

Αλλα όπως ειπε κι ο Filosofos, ο καθενας ας αισθανεται όσο δικαιωμενος θελει
δεν χαλασε ο κόσμος.
Μακάρι να διαψευδόμαστε προς το καλυτερο πάντα.

Δεν μπερδευομαι ρε φιλε, αλλα να παραθεσω κι εγω ποστ που χαρακτηριζαν τον Παντο
ως μεγαλο ηλικιακα ή οτι δεν χρειαζεται και επρεπε να πάρουμε αλλον επιθετικο γιατι εκει ειχαμε ήδη δυο.?δεν εχει νόημα...οταν γραφεται κατι, εχει την αξία του τότε.

Παράθεση
εκει που πρεπει τον κραξαμε και εκει που επρεπε του ειπαμε μπραβο
αυτό λέμε..

Παράθεση
και συ το πας προσωπικα
καθολου, εσυ ξεκινησες παραθέσεις.

Παράθεση
να σε δω να παιζεις και συ το κεφαλι σου για τον ΠΑΣ στα αληθεια
δεν υπάρχει περίπτωση να παιξω το κεφάλι μου για κανενα ΠΑΣ
ουτε στα αλήθεια, ουτε στα ψεματα.


Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 01:56 »
Παράθεση
Δεν μπερδευομαι ρε φιλε, αλλα να παραθεσω κι εγω ποστ που χαρακτηριζαν τον Παντο
ως μεγαλο ηλικιακα ή οτι δεν χρειαζεται και επρεπε να πάρουμε αλλον επιθετικο γιατι εκει ειχαμε ήδη δυο.?δεν εχει νόημα...οταν γραφεται κατι, εχει την αξία του τότε.
ναι οντως το εγραψα.δεν τον μειωσα,ουτε τον χαρακτηρισα.ειπα την αποψη μου χωρις να βγαζω χολη και την τεκμητιωσα θυσιαζοντας τον παντο για επιθετικο λογο των 3 μεταγραφων.τι σχεση εχει με τα παραπανω μονο εσυ βλεπεις.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 08:47 »
Ζήτω ο Χοντρός!
Ζήτω ο Λιγνός!
Ζήτωο Απολογισμός!
 
Και όπως είχε πει και ο σοφός Ψόλων ... "Μηδένα προ του τέλους μαρκάριζε"

Όσο για τα παιδιά που "ξεγράφτηκαν" ... είπαμε ρε ΠΑΣ να είσαι ομάδα, όχι Ομαδάρα.
Μη κλονίζεις τα κλωνισμένα "΄φίλαθλα πιστεύω" μας ... 

Αη ΣΚΑΙστε τώρα  :mono:  πρωί - πρωί 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Απρ 2013 08:51 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 09:03 »
Κι εγω εκραζα τον Χριστοπουλο τις πρωτες αγωνιστικές.

Αυτοκαρφωθηκα.  :P :P :P

Θεωρουσα και θεωρω, οτι απο την ατολμία του ως Ρούκι, φοβόταν να αλλαξει πραγματα. Παντα οι ήττες φερνουν και Γκρινιες.

Ομως η χρονια δεν τελειωσε. (Δεν ειδατε τι θαυματα γινονται 4-1 η Ρεαλ!! 4-0 η Μπαρτσα.)
Ας βγουμε τσαμπιονς λιγκ με το καλό και κανουμε τον απολογισμό μετά!!!!! :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Απολογισμός της σεζόν 2012-13 & εντυπώσεις
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 25 Απρ 2013 11:24 »
Να πω δυο πραγματα, για το θεμα που ανοιξε:

- Ειναι οφ τοπικ, χωρις αυτο να το βρισκω απαραιτητα κακο.

- Η ομαδα ξεκινησε χωρις να παρει αδειοδοτηση το καλοκαιρι και πολλοι κραξαμε (μεταξυ των οποιων και η αφεντια μου) κραξαμε τον ΧΒ. Εγω πιστευω δικαιολογημενα.

- Εφυγε ο Αγγελος που ολοι θελαμε να παραμεινει και ηρθε μια νεα πικρα. Αντικαταστατης ηταν ο Χριστοπουλος νεος αλλα απειρος, φιλοδοξος αλλα με αμφιβητιες. Υπηρξαν συνταυροι που τον λοιδωρησαν, προωπικα ημουν θετικος στην προληψη του απο την αρχη, τον προτιμουσα απο κατι Τεννεδες και Κατσαβακηδες και το μονο βετο που ειχα βαλει τοτε στον ΧΒ ηταν η προσληψη του Αναστοπουλου.

- Ο Χρσιτοπουλος αποδειχθηκε ταλαντουχος προπονητης, οπως εχω γραψει και το προηγουμενο ποστ μου. Εκανε καποιες αλχημειες στην αρχη αλλα βρηκε την χημεια της ομαδας και μας εφερε στην πεμπτη θεση.

- Σιγουρα βιαστηκαν καποιοι, σιγουρα θα επρεπε να τον κρινουν επι τω εργω, αλλα (δεν ξερω αν ειναι δικαιολογια) οι οπαδοι κρινουν με συναισθημα και αυτο πολλες φορες τους παρασυρει. Το αποτελεσμα  μας κανει μαγκες ή λαλακες.

- Χιλιες φορες να βγαινω λαλακας και η ομαδα να παει καλα, παρα μαγκας και προφητης κακων και η ομαδα να εχει τα χαλια προηγουμενων ετων.

- Εδω μας πολεμανε ( δειτε πρωτοσελιδα αθηναϊκων φυλλαδων)  και εμεις καθομαστε και τσακωνομαστε μεταξυ μας και αυτοι τριβουν τα χερια τους. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 25 Απρ 2013 11:27 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!