Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013  (Αναγνώστηκε 135982 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #351 στις: Πεμ 18 Ιούλ 2013 09:51 »
παρε παιχτες να τους χαιρετε η νεα σμυρνη και το περιστερι

δε θα κοστισει 100 χιλιαρικα αυτος?
φτιαξε το χορταρι και αστον να παει στην ευχη του θεου

Αποσυνδεδεμένος SAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #352 στις: Πεμ 18 Ιούλ 2013 12:48 »

εδω φιλε εισαι αδικος...,
ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???

ασε που και να ηθελε να τα δωσει δεν γινεται η δεν ειναι τοσο απλο,
χρειαζονται πληστηριασμοι και αλλες γραφειοκρατικες ενεργειες...,
ασε που δεν πηρε ακομη τα λεφτα απο το σκεπαστρο :( :( :( :(
ONLY PAS GIANNINA

«Κοιτάξτε να τα βρείτε εδώ. Να ενωθείτε, παράγοντες, γήπεδα, ερασιτέχνης, ΠΑΕ, γίνεται όλοι σας ένα και θα διεκδικεί η ομάδα ΟΥΕΦΑ σε λίγα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: Πεμ 18 Ιούλ 2013 12:59 »
Παράθεση

οταν φιλε μου ολοι τρωγανε με χρυσα κουταλια
αυτοι που ΕΜΕΙΣ στειλαμε (και τους ιδιους συνεχιζουμε να στελνουμε πανω κατω) να μας εκπρωσωπησουν πεταξαν χαρταετο
ηρθε ο ιωαννιδης εδω γνωριζοντας οτι θα τον σουταρουν εκοψε τριαρι και εφκε

οταν παρουσιαστηκε το Πανηπειρωτικο θυμασαι πως ηταν η μακετα?
θυμαμαι την εκπομπη του Τσολη σαν τωρα που δε ζουμαριζε ο φακος με τιποτα.

που πηγαν οι υπολοιπες 16.000 θεσεις?
τι αλλαξε ενδιαμεσα?
ποιος παρελαβε το εργο?

αλλα εγω αλλο λεω.
μακαρι να τα εδινε το κρατος αλλα απ τη στιγμη που γκαριζει η γουμαρα γι αχυρο και δεν προκειται να παρεις ουτε ευρω μη παιρνεις ενα παιχτη και φτιαξε το γηπεδο... κανε το δωρεα ποιος θα σε εμποδιζε.. ας παιζαμε τα πλει οφ στην πατρα και να ειμασταν ετοιμοι.

Παράθεση
παντως ουτε αυτος που ΔΟΥΛΕΨΕ το εργο τα εχει παρει....

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Ιούλ 2013 13:14 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: Πεμ 18 Ιούλ 2013 15:36 »
Παράθεση
αλλα εγω αλλο λεω.
μακαρι να τα εδινε το κρατος αλλα απ τη στιγμη που γκαριζει η γουμαρα γι αχυρο και δεν προκειται να παρεις ουτε ευρω μη παιρνεις ενα παιχτη και φτιαξε το γηπεδο... κανε το δωρεα ποιος θα σε εμποδιζε.. ας παιζαμε τα πλει οφ στην πατρα και να ειμασταν ετοιμοι.

εχει προνοησει το κρατος.....και συ να θελεις να το φτιαξεις δωρεαν να μην σου επιτρεπει.........εδω μιλαμε για τρελα πραγματα

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #355 στις: Πεμ 18 Ιούλ 2013 23:12 »

ασε που και να ηθελε να τα δωσει δεν γινεται η δεν ειναι τοσο απλο,
χρειαζονται πληστηριασμοι και αλλες γραφειοκρατικες ενεργειες...,

Μας τρολλάρεις ρε Χριστοβασίλη; Να "επενδύσει" η πολιτεία σε μια ανώνυμη εταιρεία;
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #356 στις: Παρ 19 Ιούλ 2013 00:27 »
Παράθεση
Μας τρολλάρεις ρε Χριστοβασίλη; Να "επενδύσει" η πολιτεία σε μια ανώνυμη εταιρεία;

αν ειναι της ανωνυμης το γηπεδο οχι
εχει βαθος η ιστορια.........φτερα πισα και πουπουλα στην κεντρικη πλατεια σε ολους τους βουλευτες απο το 2000 και μετα(για αυτο το θεμα μονο)..............
λεφτα υπηρχαν.....πολεις φαντασματα απεκτησαν εγκαταστασεις προδιαγραφων πρωτευουσας........και οι δικοι μας τον υπνο του δικαιου...........

κλειστα χωριου που σταζουν το χειμωνα,,,,,,,κτλ κτλ κτλ........σιγα μην κοιταζαν το χορτο........η γιαννα ναναι καλα..........

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #357 στις: Σαβ 20 Ιούλ 2013 12:02 »
ΜΕΙΝΕ

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #358 στις: Σαβ 20 Ιούλ 2013 15:45 »
ΜΕΙΝΕ
ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #359 στις: Σαβ 20 Ιούλ 2013 18:21 »
ΜΕΙΝΕ
ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
Αν δεν ξέρεις που ΠΑΣ γύρνα πίσω...
http://youtu.be/BRFIQLDMnhw
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 20 Ιούλ 2013 18:29 από notis »
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος teo mono-pas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #360 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 13:10 »
Με ποια πτηση ερχεται να προλαβω να παω στο αεροδρομιο;;;
φιλε δεν σου είπε να πας, ουτε νομίζω οτι θα πάει κανείς, αλλά το ειρωνικό δεν καταλαβαίνω.αν έρθει θα είναι μεταγραφάρα, δεν πιστεύω ότι έχει ξαναέρθει τέτοιου επιπέδου παίχτης στην ομάδα μας. να λέμε και τα καλά και τα κακά. και στο κάτω κάτω δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ αν δεν προλάβεις να πας εσύ, μου αρκεί να έρθει έστω και με λεωφορείο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #361 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 13:30 »
μονάχα να τον έχει πληρωμένο για να μην μας λέει μετά από 1-2 χρόνια,αν είναι εδώ ακόμα,ότι δεν πήρα άδεια γιατί χρωστάω μεταγραφές που θέλει ο όχλος και πρέπει να εξυγιανθεί η ομάδα.Όσο για την μεταγραφάρα θα την δούμε στο χόρτο.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #362 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 14:27 »
χόρτο, μεταγραφάρα, πληρωμένο, δεν πήρα άδεια, χρωστάω, να εξυγιανθεί, όχλος, εδώ ακόμα, χόρτο, μεταγραφάρα, πληρωμένο, δεν πήρα άδεια, χρωστάω, να εξυγιανθεί, όχλος, εδώ ακόμα, μη μου τους κιτσιομπίλτσιους κύκλους τάραττε fon, χόρτο μεταγραφάρα, πληρωμένο, δεν πήρα άδεια, χρωστάω, να εξυγιανθεί, όχλος, εδώ ακόμα, χόρτο, μεταγραφάρα..  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #363 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 14:51 »
ρε μάγκες ξεκολλήστε λίγο, άλλο το διοκητικό και άλλο το αγωνιστικό, αν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι δυο ξεχωριστά πράγματα. Επίκειται τουλάχιστον θεωρητικά μια καλή μεταγραφή,και κάποιοι γράφετε για χόρτο, πληρωμένο και μαλ...κίες. αντί να δείτε μόνο αγωνιστικά τουλάχιστον εσείς πως θα προχωρήσει η ομάδα μας, αναλίσκεστε σε θέματα που έχει κολλήσει το κεφάλι σας. κανείς δεν χάρηκε με τον αποκλεισμό μας από ευρώπη, αλλά τί θα κανουμε, θα διαλύσουμε την ομάδα? Τέλος! έτσι έχουν τα πράγματα. προχωράμε και στηρίζουμε την ομάδα? αυτό έχει σημασία, αν δε θέλετε κόψτε πέρα

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #364 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 14:52 »
100 φορές είναι η τιμωρία...Όχι τρεισήμισι!!!

Αύριο με τον κηδεμόνα σου!

Για να μάθεις άλλ φορά να γράφεις την τιμωρία σου... :P

ΥΓ. Ή εναλλακτικά τράβα στο θεραπευτή μεσιέ ντρεβέν...
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 21 Ιούλ 2013 14:56 από PAS Giannis »
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 15:11 »
100 ε; έτσι είναι αυτά, σε κάποιους κολάν οι αιτίες γιατί δεν πάει καλά το πράμα, πάλι χρέη, πάλι κοροϊδία, κι απομείναμε λίγοι να αργοπεθαίνουμε, μπας και κάνουμε τίποτα να το διορθώσουμε ΠΙΑ, και σε άλλους είναι μάτια σφαλιστά, αυτιά βουλωμένα, μυαλό πάνω από το κεφάλι, κι έχουν απομείνει μειοψηφία να τους φαίνεται η μλκία αυτή για τρομερή επιτυχία, και ΠΑΛΙ να τη στηρίζουν, αντί να κόβουν ΠΕΡΑ  ;)

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 17:24 »
ρε μάγκες ξεκολλήστε λίγο, άλλο το διοκητικό και άλλο το αγωνιστικό, αν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι δυο ξεχωριστά πράγματα. Επίκειται τουλάχιστον θεωρητικά μια καλή μεταγραφή,και κάποιοι γράφετε για χόρτο, πληρωμένο και μαλ...κίες. αντί να δείτε μόνο αγωνιστικά τουλάχιστον εσείς πως θα προχωρήσει η ομάδα μας, αναλίσκεστε σε θέματα που έχει κολλήσει το κεφάλι σας. κανείς δεν χάρηκε με τον αποκλεισμό μας από ευρώπη, αλλά τί θα κανουμε, θα διαλύσουμε την ομάδα? Τέλος! έτσι έχουν τα πράγματα. προχωράμε και στηρίζουμε την ομάδα? αυτό έχει σημασία, αν δε θέλετε κόψτε πέρα

Επειδη μου δημιουργηθηκαν καποια ερωτηματα φιλε teo,αν μπορεις δωσε μου μια εξηγηση για τις παρακατω αποριες:

1. αν κατα τη γνωμη σου διοικητικο και αγωνιστικο κομματι ειναι το ιδιο πραγμα,συγκρινεις ή ταυτιζεις την αγωνιστικη συνεπεια και τον κρυσταλλινο χαρακτηρα του περσυνου αγωνιστικου τμηματος με την οργανωση-διοικηση της ΠΑΕ?

2.δουλεια των φιλαθλων και οπαδων ειναι το πως θα προχωρησει αγωνιστικα η ομαδα μπροστα?γι'αυτο υπαρχει προπονητης και διοικηση.θεωρω πως μπερδεψες τους οπαδους με τους επαγγελματιες ''οπαδους'' στην αναφορα σου.

3.αναρωτιεσαι ''αν προχωραμε και στηριζουμε την ομαδα''?αν εχεις διαβασει προσεχτικα,που το εχεις κανει,τοσο οι ανακοινωσεις του pas.gr οσο και των ΑΡ,AF περιεχουν την ξεκαθαρη προτροπη:ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ-ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.

4.και μια απορια που μου προεκυψε απ'τα γραφομενα σου τον τελευταιο μηνα:ποιοι κατα τη γνωμη σου ευθυνονται για την
μη αδειοδοτηση και αν ειναι παραπανω απο ενας,ποιος φερει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης?αν σε κουρασα με τις αποριες,μου αρκει να μου απαντησεις στην τελευταια μου.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 17:50 »
Παιδιά ξέρουμε ότι η μη-αδειοδότηση είναι αποκλειστικά θέμα διοίκησης.
Όμως να ξέρετε ότι και το αγωνιστικό επηρεάζεται από το διοικητικό. Δείτε τις τελευταίες δηλώσεις του Παντούρου όπου εκθειάζει τον ΧΒ που πλήρωνε τους παίκτες στην ώρα του. Έχει λοιπόν ο ΧΒ σωστά κατ' εμέ βάλει προτεραιότητα τις πληρωμές αυτών που παίζουν (γιατί δεν θέλουμε παίκτες να παίζουν και να γκρινιάζουν) και μετά τα υπόλοιπα χρέη. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν μπορεί να ξεπληρώσει τα παλιά χρέη...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #368 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 18:08 »
Παράθεση
Έχει λοιπόν ο ΧΒ σωστά κατ' εμέ βάλει προτεραιότητα τις πληρωμές αυτών που παίζουν (γιατί δεν θέλουμε παίκτες να παίζουν και να γκρινιάζουν) και μετά τα υπόλοιπα χρέη. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν μπορεί να ξεπληρώσει τα παλιά χρέη...
23/05/2013
Παράθεση
----Και να σκεφθεί κανείς ότι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που κινδυνεύει να μην πάρει αδειοδότηση ώστε να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έβαλαν πλάτη προπονητής και ποδοσφαιριστές,όλη τη σεζόν, ώστε να διευκολύνουν την ομάδα τους να πληρώσει παλιά χρέη της.

Αυτή ήταν μία προϋπόθεση, ώστε να ετοιμάσει τον φάκελο συμμετοχής τον οποίο κατέθεσε στην ΕΠΟ. Και τώρα βλέπουν ότι όχι μόνο “πήγαν πίσω” οι δικές τους πληρωμές, αλλά, μένουν κι εκτός Ευρώπης….
http://www.balleto.gr/periexomeno/metagrafologos/efuge_gia_na_gurisei_o_nikopolidis.html
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 18:13 »

Επειδη μου δημιουργηθηκαν καποια ερωτηματα φιλε teo,αν μπορεις δωσε μου μια εξηγηση για τις παρακατω αποριες:

1. αν κατα τη γνωμη σου διοικητικο και αγωνιστικο κομματι ειναι το ιδιο πραγμα,συγκρινεις ή ταυτιζεις την αγωνιστικη συνεπεια και τον κρυσταλλινο χαρακτηρα του περσυνου αγωνιστικου τμηματος με την οργανωση-διοικηση της ΠΑΕ?

2.δουλεια των φιλαθλων και οπαδων ειναι το πως θα προχωρησει αγωνιστικα η ομαδα μπροστα?γι'αυτο υπαρχει προπονητης και διοικηση.θεωρω πως μπερδεψες τους οπαδους με τους επαγγελματιες ''οπαδους'' στην αναφορα σου.

3.αναρωτιεσαι ''αν προχωραμε και στηριζουμε την ομαδα''?αν εχεις διαβασει προσεχτικα,που το εχεις κανει,τοσο οι ανακοινωσεις του pas.gr οσο και των ΑΡ,AF περιεχουν την ξεκαθαρη προτροπη:ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ-ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.

4.και μια απορια που μου προεκυψε απ'τα γραφομενα σου τον τελευταιο μηνα:ποιοι κατα τη γνωμη σου ευθυνονται για την
μη αδειοδοτηση και αν ειναι παραπανω απο ενας,ποιος φερει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης?αν σε κουρασα με τις αποριες,μου αρκει να μου απαντησεις στην τελευταια μου.

1) Σίγουρα και αναμφισβήτητα η διοίκηση πάσχει από οργάνωση η μάλλον δεν υπάρχει οργάνωση σε κανένα σχεδόν τμήμα και γι αυτό επικρατεί μπάχαλο. δεν γίνεται διοίκηση από Αθήνα ούτε όταν έρχεται ο ΧΒ να κοιτάει 1 προς μια τις αποδείξεις ούτε να ψάχνουν τνο αρμόδιο υπαλληλο την ημέρα της γνωστοποίησης της αποφασης της ουέφα, για να ανοιξει τα γραφεία της ΠΑΕ, και πόσα άλλα μπορώ να εξιστορήσω.... πλήρης ανοργανοσιά.Δε μπορώ όμως να αμφισβητήσω ότι τους παίχτες και τον προπονητή αυτή η διοίκηση τους έφερε και αυτή τους πλήρωνε αλλά και αυτή άφησε τον προπονητη να κάνει την δουλεία του όπως αυτός ήθελε. Συνεπώς άλλο το ένα και άλλο το άλλο, αλλά στην καλή πορεία έχει και η διοίκηση μέρος επιτυχίας.

2) μάλλον εσύ δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σου ή δεν ξέρω από που έβγαλες αυτό το συμπερασμα περί φιλάθλων και οπαδών. ΟΛΟΙ ΜΑΣ λέω πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα για το πως θα πάει μπροστά, σαν φίλαθλο εμένα μου αρκεί το αγωνιστικά, να πάω να χαίρομαι γι αυτο που βλέπω, να βλέπω να έρχονται καλοί παίχτες και αν είναι δυνατόν να κερδίζει η ομάδα μου, κάτι σαν την περσυνή πορεία δηλαδή. και θεωρώ ότι αν δεν στηριχτεί  κατά πρωτο λόγο το αγωνιστικό τμήμα και κατά δεύτερο  το διοικητικό στο μέτρο του δυνατού, αν δε γίνουν και τα δυο μαζί, βλέπω περισσότερο προβλήματα παρά επιτυχίες. τώρα πως διέκρινες διαχωρισμό οπαδών σε επαγγελματίες και μη δε το καταλαβαίνω.

3) Να το δω και να το δω στη πράξη αυτό φίλε, μακάρι να επιστρέψουν στο γήπεδο αυτοι που γέμιζαν τις κεφετέρειες και αρχικά έκραζαν την ομάδα αλλά αυτή τους διέψευσε. Ουτε βρισιές ούτε τίποτα μόνο στηριξη στην ομάδα για να πάρουν τα μηνυματα αυτοί που πρέπει ωστε να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

4) Σαφώς και τις έχει ο ΧΒ, αλλά ( επειδή ίσως ξέρω κάτι παραπάνω) βγήκε από τη ρύθμιση τον Φεβρουάριο για να εξυκονομοίσει ένα σεβαστο ποσό το οποίο το μοίρασε στους παίχτες ( σημειωτέον σήμερα δεν τους οφείλονται παρά ελάχιστα) κάνοντας αίτηση να μπεί σε νέα στην οποία μπήκε τελευταία στιγμή (πάλι καλά να λες) μή τηρώντας βέβαια τις ημερομηνίες (ας πρόσεχε θα μου πεις- συμφωνω). Όμως του προσάπτω στα θετικά ότι ότι μπρούσε έκανε δεδομένης της αφραγκίας που μας πλήτει όλους, μακάρι να είχαμε πλουσιότερο πρόεδρο αλλά δεν έχουμε, και ότι το κυνήγησε μέχρι τέλους εξαντλώντας κάθε πιθανότητα δικαίωσης (δυστυχώς απέτυχε). Βρέθηκε μόνος του απέναντι σε παράγοντες γατόνια και έχασε, γιατί μη μου πει κανείς ότι όλες οι ομάδες περναν τέτοι έλεγχο από ουέφα. Για το λόγο αυτό ο ίδιος πρέπει να στελεχώσει όλα τα τμήματα με τεχνοκράτες που γνωρίζουν το αντικείμενο τους να υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος οργανωτικά. Εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης.
ΥΓ. Μακάρι να βρεθεί καλύτερη διάδοχη κατάσταση αλλά δεν την βλέπω, και επειδή δε τη βλέπω θεωρώ καλύτερη λύση να πιεστεί να διορθωθεί παρά να φύγει, τώρα τουλάχιστον, όπως πολλοί μετά εκστασιασμού προσδοκούν.ΑΥΤΑ 

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 19:52 »
Παράθεση
Έχει λοιπόν ο ΧΒ σωστά κατ' εμέ βάλει προτεραιότητα τις πληρωμές αυτών που παίζουν (γιατί δεν θέλουμε παίκτες να παίζουν και να γκρινιάζουν) και μετά τα υπόλοιπα χρέη. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν μπορεί να ξεπληρώσει τα παλιά χρέη...
23/05/2013
Παράθεση
----Και να σκεφθεί κανείς ότι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που κινδυνεύει να μην πάρει αδειοδότηση ώστε να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έβαλαν πλάτη προπονητής και ποδοσφαιριστές,όλη τη σεζόν, ώστε να διευκολύνουν την ομάδα τους να πληρώσει παλιά χρέη της.

Αυτή ήταν μία προϋπόθεση, ώστε να ετοιμάσει τον φάκελο συμμετοχής τον οποίο κατέθεσε στην ΕΠΟ. Και τώρα βλέπουν ότι όχι μόνο “πήγαν πίσω” οι δικές τους πληρωμές, αλλά, μένουν κι εκτός Ευρώπης….
http://www.balleto.gr/periexomeno/metagrafologos/efuge_gia_na_gurisei_o_nikopolidis.html

Ρε συ πασομίντια, από το μπαλέτο βρήκες να αντιπαραθέσεις; Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πλήρωνε τους παίκτες όλη τη χρονιά. Μπορεί απλά να τους πλήρωνε κάπως καθυστερημένα τους τελευταίους μήνες για να διευκολυνθεί με άλλα ληξιπρόθεσμα και επικίνδυνα χρέη, κατόπιν συνεννόησης με τους παίκτες, αλλά σε τελικά ανάλυση τους πλήρωνε. Ψάξε και βρες αντίστοιχα δημοσιεύματα αν θες. Ξέρανε ότι θα πληρωθούν μετά από 1-2 μήνες. Αυτό δεν είναι μεμπτό. Μεμπτό είναι ότι παρόλα αυτά δεν έκανε σωστή οικονομική διαχείριση και την πληρώσαμε όλοι μας.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 21:50 »
Από που το γνωρίζουμε, γιατί αν το γνωριζουμε από το τι γράφουν τα ιερατεία και όσα για αντικειμενικά μμε αναγνωρίζουν αυτά, ζήτω που γνωρίζουμε  :P

Εδώ ο άλλος, μμε, έγραφε πληρώθηκε ο Μπουζίντ κι έφυγε, κι έγραφε και καλά και την μετάφραση από γαλλικό σάϊτ όπου δήθεν τα έλεγε κι εκεί αυτά, κι εκεί έγραφαν ότι είναι απλήρωτος κι ότι έκανε υπομονές, δεν είχε πάρει από καλοκαίρι φράγκο και τέτοια.

Μπορεί βέβαια το είναι πληρωμένοι που λένε, να αφορά επιταγές που θα( ; ) εισπραχτούν μετά από κάνα δύο χρόνια.

Πάντως και για τον Πάντο, τοπική εφημερίδα δεν έγραφε ότι είχε σφραγίσει επιταγή; Δεν είχε διαψευστεί. Οι παίχτες κάνουν και δημόσιες σχέσεις, επαγγελματίες είναι, δεν τα λένε όλα. Και στην μπούκα που είχε γίνει επί Αναστασιάδη πληρωμένοι δεν έλεγαν ότι είναι; Πληρωμένοι έλεγαν. Δεν ήταν όμως. Κι ο άλλος ο Ντεμόλ που δύο χρόνια μετά ξώφαλτσα μάθαμε ότι είναι στο cas, όταν έφυγε, μόνο μισθό Ιουλίου είχε πει ότι πήρε ως τότε κι ότι και πολλοί παίιχτες ήταν απλήρωτοι επίσης. Και για Χριστόπουλο κάπου διάβασα προχτές μπηχτές ότι δεν έχει πληρωθεί.

Τες πα, εδώ ζητάει ο Παγώνης λεφτά που έπαιξε πριν 4 χρόνια μπάλλα, που να ξέρεις τι γίνεται με άλλους. Λες και μαθαίνουμε... Δε μαθαίνουμε. Μόνο ότι κοβόμαστε για μη βιώσιμα πλάνα και μη πραγματική οικονομική κατάσταση της ομάδας στα χαρτιά που παρουσιάζουμε μαθαίνουμε.

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 21:57 »
 :stop: STOP εδώ γράφτε για μεταγραφές....
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 22:40 »

Εδώ ο άλλος, μμε, έγραφε πληρώθηκε ο Μπουζίντ κι έφυγε, κι έγραφε και καλά και την μετάφραση από γαλλικό σάϊτ όπου δήθεν τα έλεγε κι εκεί αυτά, κι εκεί έγραφαν ότι είναι απλήρωτος κι ότι έκανε υπομονές, δεν είχε πάρει από καλοκαίρι φράγκο και τέτοια.

Επειδή ήμουν παρόν στην εξόφληση του Μουζίντ σου λέω ότι πήρε επιταγή 75.000,00 και υπέγραψε ότι δεν έχει καμιά απαίτηση και εξοφλήθη πλήρως

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Κυρ 21 Ιούλ 2013 22:56 »
Παράθεση
Επειδή ήμουν παρόν στην εξόφληση του Μουζίντ
με ποια ιδιοτητα? αν επιτρεπεται βεβαιως