ρε μάγκες ξεκολλήστε λίγο, άλλο το διοκητικό και άλλο το αγωνιστικό, αν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι δυο ξεχωριστά πράγματα. Επίκειται τουλάχιστον θεωρητικά μια καλή μεταγραφή,και κάποιοι γράφετε για χόρτο, πληρωμένο και μαλ...κίες. αντί να δείτε μόνο αγωνιστικά τουλάχιστον εσείς πως θα προχωρήσει η ομάδα μας, αναλίσκεστε σε θέματα που έχει κολλήσει το κεφάλι σας. κανείς δεν χάρηκε με τον αποκλεισμό μας από ευρώπη, αλλά τί θα κανουμε, θα διαλύσουμε την ομάδα? Τέλος! έτσι έχουν τα πράγματα. προχωράμε και στηρίζουμε την ομάδα? αυτό έχει σημασία, αν δε θέλετε κόψτε πέρα
Επειδη μου δημιουργηθηκαν καποια ερωτηματα φιλε teo,αν μπορεις δωσε μου μια εξηγηση για τις παρακατω αποριες:
1. αν κατα τη γνωμη σου διοικητικο και αγωνιστικο κομματι ειναι το ιδιο πραγμα,συγκρινεις ή ταυτιζεις την αγωνιστικη συνεπεια και τον κρυσταλλινο χαρακτηρα του περσυνου αγωνιστικου τμηματος με την οργανωση-διοικηση της ΠΑΕ?
2.δουλεια των φιλαθλων και οπαδων ειναι το πως θα προχωρησει αγωνιστικα η ομαδα μπροστα?γι'αυτο υπαρχει προπονητης και διοικηση.θεωρω πως μπερδεψες τους οπαδους με τους επαγγελματιες ''οπαδους'' στην αναφορα σου.
3.αναρωτιεσαι ''αν προχωραμε και στηριζουμε την ομαδα''?αν εχεις διαβασει προσεχτικα,που το εχεις κανει,τοσο οι ανακοινωσεις του pas.gr οσο και των ΑΡ,AF περιεχουν την ξεκαθαρη προτροπη:ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ-ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.
4.και μια απορια που μου προεκυψε απ'τα γραφομενα σου τον τελευταιο μηνα:ποιοι κατα τη γνωμη σου ευθυνονται για την
μη αδειοδοτηση και αν ειναι παραπανω απο ενας,ποιος φερει το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης?αν σε κουρασα με τις αποριες,μου αρκει να μου απαντησεις στην τελευταια μου.
1) Σίγουρα και αναμφισβήτητα η διοίκηση πάσχει από οργάνωση η μάλλον δεν υπάρχει οργάνωση σε κανένα σχεδόν τμήμα και γι αυτό επικρατεί μπάχαλο. δεν γίνεται διοίκηση από Αθήνα ούτε όταν έρχεται ο ΧΒ να κοιτάει 1 προς μια τις αποδείξεις ούτε να ψάχνουν τνο αρμόδιο υπαλληλο την ημέρα της γνωστοποίησης της αποφασης της ουέφα, για να ανοιξει τα γραφεία της ΠΑΕ, και πόσα άλλα μπορώ να εξιστορήσω.... πλήρης ανοργανοσιά.Δε μπορώ όμως να αμφισβητήσω ότι τους παίχτες και τον προπονητή αυτή η διοίκηση τους έφερε και αυτή τους πλήρωνε αλλά και αυτή άφησε τον προπονητη να κάνει την δουλεία του όπως αυτός ήθελε. Συνεπώς άλλο το ένα και άλλο το άλλο, αλλά στην καλή πορεία έχει και η διοίκηση μέρος επιτυχίας.
2) μάλλον εσύ δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σου ή δεν ξέρω από που έβγαλες αυτό το συμπερασμα περί φιλάθλων και οπαδών. ΟΛΟΙ ΜΑΣ λέω πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα για το πως θα πάει μπροστά, σαν φίλαθλο εμένα μου αρκεί το αγωνιστικά, να πάω να χαίρομαι γι αυτο που βλέπω, να βλέπω να έρχονται καλοί παίχτες και αν είναι δυνατόν να κερδίζει η ομάδα μου, κάτι σαν την περσυνή πορεία δηλαδή. και θεωρώ ότι αν δεν στηριχτεί κατά πρωτο λόγο το αγωνιστικό τμήμα και κατά δεύτερο το διοικητικό στο μέτρο του δυνατού, αν δε γίνουν και τα δυο μαζί, βλέπω περισσότερο προβλήματα παρά επιτυχίες. τώρα πως διέκρινες διαχωρισμό οπαδών σε επαγγελματίες και μη δε το καταλαβαίνω.
3) Να το δω και να το δω στη πράξη αυτό φίλε, μακάρι να επιστρέψουν στο γήπεδο αυτοι που γέμιζαν τις κεφετέρειες και αρχικά έκραζαν την ομάδα αλλά αυτή τους διέψευσε. Ουτε βρισιές ούτε τίποτα μόνο στηριξη στην ομάδα για να πάρουν τα μηνυματα αυτοί που πρέπει ωστε να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.
4) Σαφώς και τις έχει ο ΧΒ, αλλά ( επειδή ίσως ξέρω κάτι παραπάνω) βγήκε από τη ρύθμιση τον Φεβρουάριο για να εξυκονομοίσει ένα σεβαστο ποσό το οποίο το μοίρασε στους παίχτες ( σημειωτέον σήμερα δεν τους οφείλονται παρά ελάχιστα) κάνοντας αίτηση να μπεί σε νέα στην οποία μπήκε τελευταία στιγμή (πάλι καλά να λες) μή τηρώντας βέβαια τις ημερομηνίες (ας πρόσεχε θα μου πεις- συμφωνω). Όμως του προσάπτω στα θετικά ότι ότι μπρούσε έκανε δεδομένης της αφραγκίας που μας πλήτει όλους, μακάρι να είχαμε πλουσιότερο πρόεδρο αλλά δεν έχουμε, και ότι το κυνήγησε μέχρι τέλους εξαντλώντας κάθε πιθανότητα δικαίωσης (δυστυχώς απέτυχε). Βρέθηκε μόνος του απέναντι σε παράγοντες γατόνια και έχασε, γιατί μη μου πει κανείς ότι όλες οι ομάδες περναν τέτοι έλεγχο από ουέφα. Για το λόγο αυτό ο ίδιος πρέπει να στελεχώσει όλα τα τμήματα με τεχνοκράτες που γνωρίζουν το αντικείμενο τους να υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος οργανωτικά. Εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης.
ΥΓ. Μακάρι να βρεθεί καλύτερη διάδοχη κατάσταση αλλά δεν την βλέπω, και επειδή δε τη βλέπω θεωρώ καλύτερη λύση να πιεστεί να διορθωθεί παρά να φύγει, τώρα τουλάχιστον, όπως πολλοί μετά εκστασιασμού προσδοκούν.ΑΥΤΑ