Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013  (Αναγνώστηκε 135323 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #500 στις: Δευ 02 Σεπ 2013 14:26 »
Ο Σπυρόπουλος (Νίκος) ελεύθερος ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.116
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #501 στις: Δευ 02 Σεπ 2013 14:27 »
να συνεχισει να ειναι!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #502 στις: Δευ 02 Σεπ 2013 15:26 »
Ο Σπυρόπουλος (Νίκος) ελεύθερος ...

να συνεχισει να ειναι!!

Δε θα συνεχίσει ... τα βρήκε με Χουμπ το Βαζελόπαιδο.
 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #503 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 09:58 »
Παράθεση
Το μεταγραφικό «πάρε-δώσε» του ΠΑΣ

9 μεταγραφές, ένας δανεισμός και 9 αποχωρήσεις είναι ο τελικός απολογισμός για τον ΠΑΣ Γιάννινα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που έληξε τη Δευτέρα (02/09).

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου αφίχθησαν οι Βελλίδης, Αμπάρης, Σωτηρίου, Βινσέντο, Τσάβες, Κρητικός, Σκόνδρας Μουσκάι, Στρούνα, ενώ είχαμε και την επιστροφή του Τόμας Ντε Βινσέντι με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα για άλλες πολιτείες αναχώρησαν οι Οικονόμου, Φεγκρούς, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Μπαμπανιώτης, Τοπούζης, Παππάς ενώ ο Τάσος Πάντος "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παππούτσια. Επίσης αντίο στα γήπεδα σε ηλικία μόλις 27 ετών είπε και ο τερματοφύλακας Ταμπάσης.

Το PASsports.gr σας παρουσιάζει μία προς μία τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις του φετινού καλοκαιριού από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάρκος Βελλίδης
Ο 26χρονος Καστοριανός τερματοφύλακας ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα από την ομάδα του Άρη και αποτελεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια τη βασικη επιλογή του Παντελίδη κάτω από τα δοκάρια του "Άγιαξ" της Ηπείρου. Ο Βελλίδης αποτελεί προιόν της ακαδημίας της Παιανίας καθώς ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να αγωνιστεί σε κάποιο ματς. Δόθηκε δανεικός από τους "πράσινους" πρώτα στο Κορωπί και μετά στο Διαγόρα μέχρι την μεταγραφή του στον Άρη και εν συνεχεία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γιώργος Αμπάρης
Ο Γιώργος Αμπάρης επέστρεψε στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 2 χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρουμανία με τη φανέλα της Κλούζ. Ο 31χρονος τερματοφύλακας που έγινε γνωστός από τη θητεία του στον Ηρακλή έχει αγωνιστεί επίσης με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ενώ τελευταίος εν Ελλάδι σταθμός ο θεσσαλικός κάμπος και η ΑΕΛ τη σεζόν 2010-2011.

Δημήτρης Σωτηρίου
Ο Δημήτρης Σωτηρίου επέστρεψε, όπως και ο Αμπάρης, στην Ελλάδα καθώς η προηγούμενη σεζόν τον βρήκε στην Κύπρο και στην ομάδα του Ερμή Αραδίππου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει παραστάσεις από Super League πράγμα που ευελπιστεί να γίνει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχει αγωνιστεί στη Γ' Εθνική με τον "φονέα των γιγάντων" Φωστήρα, καθώς επίσης και στους Εθνικό και Λάρισα στην Β' Εθνική πρίν το πέρασμα του, όπως προαναφέραμε, από την Κύπρο.

Τσάρλτον Βινσέντο
Ο Τσάρλτον Βινσέντο σποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον ρόλο του αντι-Γεωργίου. Ο Ολλανδός αριστερός εξτρέμ είναι 22 ετών και οι Ηπειρώτες τον έκαναν δικό τους από την ολλανδική Ντεν Χάαγκ όπου αγωνιζόταν με επιτυχία τα 4 τελευταία χρόνια, όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα στατιστικά του νεαρού μέσου όπου κατέγραψε 88 συμμετοχές και βρήκε δίχτυα 14 φορές. Το Σάββατο έκανε το ντεμπούτο κόντρα στην Καλλονή καθώς "κουβάλαγε" τιμωρία από την περσινή περίοδο στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Κριστιάν Τσάβες
Ο Αργεντινός Κριστιάν Γκάμπριελ Τσάβες αποτέλεσε το "μπαμ" του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα. Προερχόμενος από τη Νάπολι, αλλά κυριώς με γεμάτες χρονιές στην πατρίδα του με τις φανέλες των Σαν Λορέντζο, Γοδόι Κρούζ, Ατλέτικο Τουκουμάν και Αλμιράντε Μπράουν που αποτέλεσε και τον τελευταίο σταθμό, είπε το "ναι" στον ΠΑΣ. Έτσι ο Λατινοαμερικάνος μπαλαδόρος θα μαγεύει συμπαίκτες και αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα, πράγμα που ήδη κάνει με τα εξαιρετικά τέρματα στις 2 πρώτες αγωνιστικές, αμφότερα best goal της κάθε αγωνιστικής, αλλά και τις περίτεχνες ενέργειες του. Ήδη έχει κλέψει την καρδιά των Γιαννιωτών φιλάθλων με όλα τα παραπάνω. Και σίγουρα έχει ακόμα πολλά να μας δείξει.

Τάσος Κρητικός
Ο μόλις 18 χρονών επιθετικός ήρθε στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα από την ομάδα της Λάρισας. Με τη "βυσσινί" φανέλα κατέγραψε πέρσι στην Football League 11 συμμετοχές. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, ένα αυθεντικό ταλέντο. Στον ΠΑΣ ευελπιστούν ότι θα πετύχει πολλά με τη φανέλα της γιαννιώτικης ομάδας στο άμεσο μέλλον.

Απόστολος Σκόνδρας
Από τη Λάρισα αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι και ο Απόστολης Σκόνδρας. Μια γεμάτη χρονιά με τη θεσσαλική ομάδα με 30 συμμετοχές και 2 γκολ ο κεντρικός αμυντικός ευελπιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία. Οι παραστάσεις του αφορούν την Football League 2 με Παναιγιάλειο, Παναργειακό και στην Football League με τον Διαγόρα, τον Θρασύβουλο και τους "βυσσινί".

Αρμπέν Μουσκάι
Ο Μουσκάι το φετινό καλοκαίρι προωθήθηκε από την ομάδα κ-20 του ΠΑΣ στην πρώτη ομάδα. Ο νεαρός Αλβανός αμυντικός θέλει να δικαιώσει τον Σάββα Παντελίδη, αλλά και το τεχνικό τιμ του "Άγιαξ" της Ηπείρου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του.

Αντράζ Στρούνα
Ο Στρούνα αποτέλεσε την προτελευταία κίνηση του καλοκαιριού και η μεταγραφή του πραγματοποίηθηκε με άκρα μυστικότητα. Ο 24χρονος διεθνής Σλοβένος αμυντικός αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ ή κεντρικός αμυντικός. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον απέκτησε από την Κρακόβια ενώ έχει αγωνιστεί και στη πατρίδα του με τη φανέλα της Κόπερ.

Τόμας Ντε Βινσέντι
Ο Αργεντινός το καλοκαίρι έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το μεγάλο άλμα της καριέρας του και τον Ολυμπιακό. Δεν κατάφερε όμως να πείσει τον Μίτσελ και έτσι ο Ισπανός κόουτς έβαλε στο περιθώριο τον Αργεντινό άσο. Στα περισσότερα φιλικά της πειραϊκής ομάδας ο Τόμας ήταν εκτός αποστολής και το μέλλον του στον Ολυμπιακό φάνταζε δυσοίωνο για φέτος τουλάχιστον. Από τις αρχές του περασμένου μήνα τα σενάρια για το που θα δοθεί τελικά δανεικός έδιναν και έπερναν. Τελικά με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πειραιώτες ανέφεραν σε αυτήν τον δανεισμό του στην Ηπειρωτική ομάδα. Έτσι ο τυχερός της υπόθεσης ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε ξανά δικό του τον Ντε Βινσέντι αποκτώντας ποιότητα στη θέση του επιτελικού χαφ.

Πάμε τώρα και στους ποδοσφαιριστές που αναχώρησαν για άλλες πολιτείες.

Μάριος Οικονόμου
Ο...σούπερ Μάριο άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Χριστόπουλος και με ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις δεν άργησε να προσελκύσει τα βλέμματα άλλων ομάδων. Δέχτηκε κρούση από την αγγλική Φούλαμ αλλά τελικά κατέληξε στη Σαρδηνία της Ιταλίας και την Κάλιαρι. Ο Μάριος αποτελεί τον πρώτο Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο Καμπιονάτο.

Καρίμ Φεγκρούς
Μετά από δυο χρόνια πετυχημένης παρουσίας με την "κυανόλευκη" φανέλα ο Μαροκινός γκολκίπερ που αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΣ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσσού.

Φώτης Γεωργίου
Παρελθόν αποτέλεσε μετά από δυο χρόνια παρουσίας στα Γιάννενα και ο Φώτης Γεωργίου. Ο Ηπειρώτης μέσος μετά από 2 πετυχημένες σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίζει πλέον την καριέρα του στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο.

Γιώργος Νικλητσιώτης
Δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νικλητσιώτης και έτσι αποχώρησε από την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Καρδιτσιώτης που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό συνεχίζει την καριέρα του στην Β' Γερμανίας με τη φανέλα της Μπόχουμ.

Νίκος Μπαμπανιώτης
Ο Μπαμπανιώτης αποτέλεσε πέρσι τον τρίτο κατα σειρά πορτιέρο των Γιαννιωτών και αυτονόητα μέτρησε μόλις 2 παρουσίες με τη φανέλα του ΠΑΣ. Έτσι λογική και η αποχώρηση του. Ο Αθηναίος τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Ιωνικού στην Football League 2.

Πέτρος Τοπούζης
Χωρίς καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα η αποχώρηση του Τοπούζη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός επιθετικός έλυσε το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες και θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά στη Football League 2 με την φανέλα της Πεύκης.

Κώστας Παππάς
Μετά από 4,5 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά με μηδαμινές παρουσίες στους "κυανολεύκους" φέτος ο νεαρός επιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τους Ηπειρώτες. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τάσος Πάντος
"Αντίο" στα γήπεδα για τον Τάσο Πάντο μετά από μια πλούσια καριέρα με τίτλους, ανόδους, ευρωπαϊκές συμμετοχές και πολλές διακρίσεις. Ο "Παντούρου" αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία 3 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο είχε 3 πετυχημένες χρονιές και για τον ίδιο και για την ομάδα. Σε αυτά τα 3 χρόνια πανηγύρισε μία άνοδο, καθώς και την παραμονή στην Super League και την περασμένη χρονιά την πέμπτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη που δεν ήρθε λόγω αδειοδότησης.

Χαράλαμπος Ταμπάσης
Σε ηλικία μόλις 27 ετών αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα γήπεδα ο Μπάμπης Ταμπάσης. Ο πρώην πλέον τερματοφύλακας αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα μάτια του κάτι που φάνηκε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα όταν αγωνιζόταν σε βραδινά ματς. Αγωνιστικά είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Πεύκης, αλλά λίγες μέρες πρίν συναντήθηκε με τους διοικούντες την αθηναϊκή ομάδα όπου και τους γνωστοποίησε την απόφαση του να κρεμάσει τα γάντια του.

Α.ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #504 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 10:16 »
συμπερασμα εχουμε  καλους παικτες αρκει να δεθουν μεταξυ τους η χημεια ειναι το παν.
Ο Βινσεντο περιμενουμε να παρει παιχνιδια με τον Πας για να μας δειξει τι αξιζει , αν δεν παιζει πως θα κρινουμε
και φυσικα ο Στρουνα να καθιερωθει , εθνικη Σλοβενιας ειναι αν μη τι αλλο

Εκει που χωλενουμε ειναι στο τερμα , και το τερμα ειναι το παν , το τερμα σου παιρνει τριποντα και βαθμους οπως περυσι ο Φεγκρους που εαν δεν τον ειχαμε δεν θα βγαιναμε 5δα

απο οτι φαινεται ο Βελλιδης θελει πολυ δουλεια , στις εξοδους ,στα σουτ, στις τοποθετησεις που κανει

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #505 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 10:45 »
ελευθερος ειναι ακομα ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΠΕΣΕΡΡΑ ....παρτον χβ για να πεσει το γηπεδο.........

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.433
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #506 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 13:31 »
Τόσες μέρες και γράφει ακόμα Pas Giannina το wikipedia.

Φέρ' τονα λέμε να μην ξέρουνε από που τα τρώνε! Φέρ' τον πίσω!

Φ Ε Ρ ' Τ Ο Ν


Leandro Becerra Pas Giannina 1)

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #507 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 18:00 »
ειπαμε να μην το παρακανουμε. τωρα που πηραμε τον ντεβι νομιζω ειμαστε κομπλε. υπαρχουν παιδια οπως ο κοροβεσης που διψαν να προσφερουν και η ελευση μπεσερα θα τους φραξει τον δρομο...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #508 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 19:37 »
θα παιξει αριστερο attacking full back ο ΚΟΡΟ :P :P :P

Ολοι οι καλοι χωρανε

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #509 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 20:01 »
θα παιξει αριστερο attacking full back ο ΚΟΡΟ :P :P :P

Ολοι οι καλοι χωρανε


Λες να παίξει ο Σάββας "αναχρονιστικό" 3-4-3, αλά ιταλικά?


    Τζιμό - Μπέριος - Μιχαήλ


Λίλα - Τσουκ - Τομας - Κόρο


   Τσάβες - Ίλιτς - Μπεσέρα



ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ




ΕΝΤΙΤ: Φαντασου τι ομαδαρα εχουμε, ξεχασα την αδυναμία του Χάρη, τον Μητσάρα τον Κολοβέτσιο. Ντροπή μου.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 03 Σεπ 2013 20:17 από deceiver »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #510 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 20:25 »
θα παιξει αριστερο attacking full back ο ΚΟΡΟ :P :P :P

Ολοι οι καλοι χωρανε


Λες να παίξει ο Σάββας "αναχρονιστικό" 3-4-3, αλά ιταλικά?


    Τζιμό - Μπέριος - Μιχαήλ


Λίλα - Τσουκ - Τομας - Κόρο


   Τσάβες - Ίλιτς - Μπεσέρα



ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ



Με βάση την ενδεκάδα που "κατεβάζει" ο Ντεσίβερ, πολύ θα ήθελα τώρα που γύρισε ο Θωμάς και με την προσθήκη Μπεσέρα (υποθετικά) το ακόλουθο σχήμα (4-3-3):

Σωτηρίου ή Αμπάρης

Στρούν - Τζημό - Κόλο - Κόρο

Λίλα Πάουζε - Τσουκ - Θωμάς

Ελ Νέγκρο - Ίλιτς - Σμπεθέρα


Αν δεν έρθει ο Σμπεθέρας πάλι 4-3-3,

Σωτηρίου ή Αμπάρης

Στρούν - Τζημό - Κόλο - Ο πίσω από τις λέξεις Αλέξης

Λίλα Πάουζε - Τσουκ - Θωμάς

Ελ Νέγκρο - Ίλιτς - Κόρο

ή 4-4-2

Σωτηρίου ή Αμπάρης

Στρούν - Τζημό - Κόλο - Ο πίσω από τις λέξεις Αλέξης

Λίλα Πάουζε - Τσουκ - Θωμάς - Κόρο

Ελ Νέγκρο - Ίλιτς

Ότι θέλεις, διαλέγεις κόουτς...  8)
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #511 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 20:34 »
θα παιξει αριστερο attacking full back ο ΚΟΡΟ :P :P :P

Ολοι οι καλοι χωρανε

Κατω τα χερια απο τον Αλεξακη!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #512 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 21:01 »
θα παιξει αριστερο attacking full back ο ΚΟΡΟ :P :P :P

Ολοι οι καλοι χωρανε


Λες να παίξει ο Σάββας "αναχρονιστικό" 3-4-3, αλά ιταλικά?


    Τζιμό - Μπέριος - Μιχαήλ


Λίλα - Τσουκ - Τομας - Κόρο


   Τσάβες - Ίλιτς - Μπεσέρα



ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ




ΕΝΤΙΤ: Φαντασου τι ομαδαρα εχουμε, ξεχασα την αδυναμία του Χάρη, τον Μητσάρα τον Κολοβέτσιο. Ντροπή μου.

κατω τα χερια απο το ΜΗΤΣΑΡΑ....
Φυγαμε για νταμπλ , με τετοια ενδεκαδα.... :P :P :P

υγ:Α και τωρα που το θυμηθηκα Τζιμό βγάλτον και βάλε Μπέριο, για να μάθει ο Θέμαρος να κάνει χέρι με τον μπαοκ και να μου χαλαει το σκ :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 03 Σεπ 2013 21:08 από XARIS1966 »

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #513 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 21:27 »


Ντασιος- Τζημόπουλος - Μητσάραπαιχταράγαμώτηλάρισα- Μιχαήλ

Λίλα

Τσουκαλάς - Κοροβέσης

Τσάβεζ - Ντεβισέντι

Ίλιτς


Θα μας χρωστάει μετά ο Πάικας ένα τραίνο....  :P


 :mono:




                         
             
                   

Αποσυνδεδεμένος notis

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 138
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #514 στις: Δευ 09 Σεπ 2013 21:59 »
Θυμάστε αυτόν τον παίκτη;Christian Benteke
Είχε ακουστεί για εμάς επί Ντε Μολ.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/christian-benteke/transfers/spieler_50201.html
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #515 στις: Δευ 09 Σεπ 2013 22:12 »
Θυμάστε αυτόν τον παίκτη;Christian Benteke
Είχε ακουστεί για εμάς επί Ντε Μολ.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/christian-benteke/transfers/spieler_50201.html

Προσωπικα οχι! Γιατι τον αναφερεις; Ακουσες κατι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #516 στις: Δευ 09 Σεπ 2013 22:21 »
για United ακουστηκε..  :P
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος notis

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 138
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #517 στις: Δευ 09 Σεπ 2013 22:31 »
Τον Θέλουν ARSENAL CHELSEA και Manchester United. :( :( :(
http://www.pas.gr/news/?s=%CE%9C%CF%80%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%B5
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #518 στις: Δευ 09 Σεπ 2013 22:58 »
Αμ καλα να παθει...... Δεν ηθελες ΠΑΣ εεεεεεε?δεν σε χαλασε τωρα Μπεντεκε που θα ξεπεσεις σε καποια Αρσεναλ η Μαντζεστερ(καπως ετσι νομιζω την λεν)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος notis

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 138
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #519 στις: Δευ 09 Σεπ 2013 23:03 »
Αμ καλα να παθει...... Δεν ηθελες ΠΑΣ εεεεεεε?δεν σε χαλασε τωρα Μπεντεκε που θα ξεπεσεις σε καποια Αρσεναλ η Μαντζεστερ(καπως ετσι νομιζω την λεν)

Tι να τον κάνεις αυτόν;Αργεντίνος είναι;Δεν είναι.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #520 στις: Δευ 09 Σεπ 2013 23:23 »
Οι τιμές του είναι απλησίαστε εδώ και χρόνια.Αν ερχόταν ΠΑΣ δεν ξέρεις ποια θα ήταν η εξέλιξη του.Αλλιώς να κάνεις προπόνηση στις λάσπες και αλλιώς σε επαγγελματικά γήπεδα.Χώρια το πρωτάθλημα και γενικότερα οι συνθήκες.

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 477
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #521 στις: Τρι 10 Σεπ 2013 01:21 »
ΜΠΕΣΕΡΑ ακομα ελευθερος ειναι....κλειστον χβ και αστους να λενε "τι να τον κανουμε" ....ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Αποσυνδεδεμένος passatempo

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 51
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #522 στις: Τρι 10 Σεπ 2013 11:35 »
Ποιος είπε ότι είναι ελεύθερος, είναι ακόμα παίχτης της Baku: http://www.transfermarkt.co.uk/en/leandro-becerra/profil/spieler_87482.html

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.726
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #523 στις: Τρι 10 Σεπ 2013 11:53 »
Μέχρι 30/06/2013 όμως , εάν δεν κάνω λάθος .

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφολογια Καλοκαιριου 2013
« Απάντηση #524 στις: Τρι 10 Σεπ 2013 12:16 »
Άμα τον δείτε όμως αντίπαλο στους Ζωσιμάδες φέτος, μην τον γιουχάρετε...

 ;)