Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Καλοκαίρι 2013  (Αναγνώστηκε 30962 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Καλοκαίρι 2013
« Απάντηση #150 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 16:01 »
Παράθεση
ΤΟΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

Πήρε Ζεζίνιο η Βέροια

Σε μία σημαντική για τα δεδομένα της προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε την Τρίτη (3/9) η Βέροια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του Ζεζίνιο με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ.

Με ιδανικό τρόπο επισφράγισε το μνημόνιο συνερργασίας της με τη Σπόρτινγκ η Βέροια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του 22χρονου άσου, Ζεζίνιο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίζονταν για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας της Σπόρτινγκ με την ομάδα ωστόσο αν τον υπολογίζει, δεδομένης της ρήτρας 30 εκατομμυρίων, που έχει στο συμβόλαιο του με την Σπόρτινγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ BEΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι αποκτήθηκε για έναν χρόνο ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, Χοσέ Λιούις Μέντες Λόπες (Ζεζίνιο) από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας στα πλαίσια της συνεργασίας της Βασίλισσας του Βορρά με την Πορτογαλική ομάδα».

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Καλοκαίρι 2013
« Απάντηση #151 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 21:33 »
Τέλος και ο Χατζηνικολάου από τον άρη...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Καλοκαίρι 2013
« Απάντηση #152 στις: Τετ 04 Σεπ 2013 21:55 »
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΣ

Μια ντουζίνα μεταγραφές με Εντό

Η συμφωνία ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Γκιράν Εντό επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (4/9) και ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός αποτελεί και με τη βούλα το 12ο μεταγραφικό απόκτημα της αρκαδικής ομάδας.

Ο Εντό είναι 29 ετών, έρχεται στη χώρα μας έχοντας παραστάσεις από το γαλλικό και το αγγλικό ποδόσφαιρο, τελευταία του ομάδα ήταν η Ίπσουιτς και μετρά 39 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας αγωνιστεί σε τρία Κύπελλα Εθνών της Αφρικής.

Εντό: «Χρειάστηκε πολλή σκέψη»

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής ο Εντό προέβη στην εξής δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα, σε μία ομάδα που κάθε χρόνο εξελίσσεται και βάζει υψηλότερους στόχους. Εύχομαι μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά που θα κάνουμε στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους μας.

Συμμετείχα σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το να έρθω στην Ελλάδα ήθελε πολλή σκέψη. Από τότε όμως που έμαθα για το ενδιαφέρον του Αστέρα, μίλησα με διάφορους συναδέλφους μου που έχουν παίξει στην Ελλάδα και μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν απέναντί μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα κάνω ό.τι είναι δυνατό για να τους δικαιώσω».

Η ανακοίνωση του Αστέρα

«Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για ένα χρόνο τον 29χρονο Γκιράν Εντό, έναν δυνατό και γρήγορο ποδοσφαιριστή που πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ίπσουιτς.

Ο Εντό αποτελεί το δωδέκατο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και αποτελεί μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση για το ρόστερ της ομάδας, αφού πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και ως στόπερ, με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα όπως το αγγλικό και το γαλλικό.

Ο Εντό είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, έχοντας παίξει σε 39 παιχνίδια συμμετέχοντας τρεις φορές στο Κόπα Άφρικα (2006, 2008, 2012). Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου 1984,στο Ρουσφίκ της Σενεγάλης έχει ύψος 1.89, ζυγίζει 76 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο88.

Το 2002 ο Εντό μετακόμισε στη Γαλλία για χάρη της Σοσό, στην οποία αγωνίστηκε έξι χρόνια, μετρώντας συνολικά σε αυτό το διάστημα 122 παιχνίδια με 5 γκολ, ενώ το 2007 κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας. Το 2008 μετακόμισε στη Ναντ, αλλά τον επόμενο χρόνο δόθηκε δανεικός στην Σεντ Ετιέν. Εκεί έπαιξε σε 34 ματς και επειδή η ομάδα έμεινε στην κατηγορία, ανανεώθηκε αυτόματα το συμβόλαιό του. Τον Ιανουάριο του 2011, ο Εντό δόθηκε δανεικός στη Σαραγόσα, ενώ το καλοκαίρι του 2011 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπίρμιγχαμ.

Οι καλές του εμφανίσεις στην Αγγλία, ανάγκασαν την Ίπσουιτς να τον πάρει δανεικό την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, γεγονός που δεν μετάνιωσε, καθώς ο Εντό είχε 34 συμμετοχές και δύο γκολ».

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Καλοκαίρι 2013
« Απάντηση #153 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 00:00 »
Παράθεση
ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δανεικός ο Κατάι στον Πλατανιά, Μπεριάν τριετίας

Δύο αποκτήσεις παικτών, που ήταν γνωστές εδώ και μέρες, επισημοποιήθηκαν σήμερα από πλευράς Πλατανιά που ανακοίνωσε πως πήρε τον Κατάι δανεικό από τον Ολυμπιακό και έφερε για τρία χρόνια τον Λιβεριανό, Μπεριάν.

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Αλεξάνταρ Κατάι, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός» αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση για τον 22άχρονο Κατάι που ανήκει από το 2011 στον Ολυμπιακό. Δεν έχει παίξει ωστόσο παίξει επίσημο ματς με τους «ερυθρόλευκους» καθώς την πρώτη χρονιά δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ και πέρυσι στην Βοϊβοντίνα.

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για τρία χρόνια, με τον Λιβεριανό ποδοσφαιριστή Χερόν Σκάρλα Μπεριάν» είναι η δεύτερη ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ. Ο Μπεριάν είναι 19άχρονος επιθετικός, ύψους 1,69μ. και έχει παίξει σε μία ομάδα στην πατρίδα του (Invincible Eleven Monrovia), μετά πήγε στη Νότια Αφρική (Free State Stars) και από τον Γενάρη του 2013 ήταν (χωρίς να έχει αγωνιστεί πάντως) στην Χαμιτκόι ομάδα του ψευδοκράτους στην Κύπρο!

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Καλοκαίρι 2013
« Απάντηση #154 στις: Παρ 13 Σεπ 2013 10:55 »
Παράθεση
ΗΡΘΕ Ο ΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Βάσκος «πλέι μέικερ» στην Κομοτηνή
 
Ως ένα έξυπνο deal και σε περίοδο... εκπτώσεων το μεταγραφικό φινάλε του Πανθρακικού με την απόκτηση του Κάρλος Μερίνο, για τον οποίον σας ενημερώσαμε στο χθεσινό φύλλο. Ο 33χρονος Ισπανός επιτελικός μέσος αφίχθη χθες στην Αθήνα, πέρασε από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα μεταβεί στην Κομοτηνή για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ακριβώς επειδή η προσθήκη έγινε την τελευταία στιγμή, οι απαιτήσεις του Βάσκου χαφ είχαν πέσει κατά πολύ. Πάντως, προβλέπονται αρκετά μπόνους (συμμετοχών, γκολ κ.ά.) στο συμβόλαιό του.

Οπως κι αν έχει, ο Μερίνο πλησιάζει πολύ σε αυτό που αναζητούσαν οι διοικούντες και ο Ακης Μάντζιος, καθώς ο πρώην άσος της Βάκερ Ινσμπουργκ (70 ματς και 8 γκολ την τελευταία τριετία με την αυστριακή ομάδα) έχει οργανωτικές αρετές και ικανότητα στις στημένες φάσεις. Ουσιαστικά λογαριάζεται ως «αντι-Βαϊρουά». Σημειωτέον, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, πέρασε και από την Μπιλμπάο, στην οποία δεν κατόρθωσε να καθιερωθεί, ενώ αγωνίστηκε και στις Νουμάνθια, Ταραγόνα, Λας Πάλμας και Αλμπαθέτε.

Αξιο αναφοράς είναι το ότι έκανε προπονήσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες με την Πορτουγκαλέτε, ενώ υπολογίζεται πως σε έναν μήνα θα είναι στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση για να προσφέρει στη νέα του ομάδα, εφόσον σήμερα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Καλοκαίρι 2013
« Απάντηση #155 στις: Παρ 13 Σεπ 2013 23:20 »
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

Και επίσημα Μακουκούλα στον ΟΦΗ!

Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή για τον ΟΦΗ είναι γεγονός. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής (13/9) την απόκτηση του Αρίζα Μακουκούλα. Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1 χρόνο, με οψιόν για άλλον ένα, η οποία ανήκει στον ΟΦΗ.

Μάλιστα, ο νεοαποκτηθείς φορ έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση στο «Γεντί Κουλέ», ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να είναι το νωρίτερο δυνατό στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Αρίζα Μακουκούλα που σήμερα το απόγευμα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. Ο Μακουκούλα υπέγραψε για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης από πλευράς ΟΦΗ για ένα ακόμα έτος. Ο Πορτογάλος επιθετικός έκανε μάλιστα σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο Γεντί Κουλέ, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Ο Μακουκούλα ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαλαμάνκα το 2000, έχοντας 2 συμμετοχές. Το 2001 μεταπήδησε στη Λεγκανές, με 13 συμμετοχές και 4 γκολ, και την επόμενη περίοδο επέστρεψε στη Σαλαμάνκα, με 38 συμμετοχές και 20 γκολ. Το 2002 πήρε μεταγραφή για τη Ναντ, με την οποία αγωνίστηκε 18 φορές, σημειώνοντας ένα γκολ. Το 2003 δανείστηκε στη Βαγιαδολίδ, με την οποία σε ένα χρόνο είχε 18 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ το 2004 πήρε μεταγραφή για τη Σεβίλλη, στην οποία ανήκε μέχρι το 2008, διάστημα στο οποίο ωστόσο δόθηκε δύο φορές δανεικός. Την πρώτη (2006-07) στην Ταραγόνα (12 συμμετοχές-1 γκολ) και τη δεύτερη (2007-2008) στη Μαρίτιμο (13 συμμετοχές-7 γκολ).

Το 2008 η Μπενφίκα τον απέκτησε έναντι 3,5 εκατ. ευρώ, διατηρώντας τα δικαιώματά του μέχρι το 2010 ενώ το 2009 είχε εμπειρία και από τα αγγλικά γήπεδα, καθώς πήγε δανεικός στην Μπόλτον (6 συμμετοχές).

Το καλοκαίρι του 2009 συνέχισε στην τουρκική Καϊσερίσπορ, με την οποία έκανε εκπληκτική χρονιά με 21 γκολ σε 29 συμμετοχές, ενώ ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τη Μανίσασπορ, στην οποία έμεινε μέχρι το 2012, διάστημα στο οποίο είχε 39 συμμετοχές και 5 γκολ.

Την περίοδο 2012-13 ακολούθησε νέα μετακίνηση, ξανά εντός Τουρκίας, με την Καρσίγιακα (10 συμμετοχές-3 γκολ), ενώ τον προηγούμενο Ιανουάριο επέστρεψε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τη Βιτόρια Σετουμπάλ (10 συμμετοχές-2 γκολ).

Ο Μακουκούλα είναι 4 φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας, έχοντας πετύχει 1 γκολ, ενώ είναι και 14 φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας Κ21, σημειώνοντας 3 γκολ».

απο Sentragoal.gr
   
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων - Καλοκαίρι 2013
« Απάντηση #156 στις: Δευ 16 Σεπ 2013 14:46 »
Παράθεση
ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Ανακοίνωσε Μπικέι ο Παναιτωλικός

Την απόκτηση του Αντρέ Μπικέι ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο για ένα χρόνο με την ομάδα του Αγρινίου. Ο Μπικέι είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην άμυνα.

Τελευταία ομάδα του 28χρονου ήταν η Μίντλεσμπρο ενώ επίσης είναι διεθνής με την Εθνική Καμερούν, με την οποία έχει 25 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο παίκτης πήρε την φανέλα με το νούμερο 85 και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση Μάκη Χάβου, λαμβάνοντας μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ανακοινώνεται η απόκτηση του Αντρέ Μπικέι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.

Είναι διεθνής με την Εθνική Καμερούν και έχει πολλές συμμετοχές σε ευρωπαϊκές ομάδες, με τελευταία της Μίντλεσμπρο, στην οποία αγωνίστηκε πέρσι.

Στη φανέλα του θα φέρει τον αριθμό 85. Θα πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση στο EMILEON SportCenter (ώρα 5.00).

απο Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!