Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να ανανεώσουμε κατα πολύ το ρόστερ το οποίο θα πρέπει να αποτελειται απο παίχτες με φιλοφοξίες ή εστω δίψα για μπάλα και διάκριση. Δεδομένου λοιπόν αυτού θα κρατούσα στην ομάδα τους παρακάτω:
- Ντάσιο αν και εφόσον θέλει το παιδί να μείνει και δεν έχει κάποια καλύτερη πρόταση απο SL. Το δικαιούται εξάλλου.
- Μπουχάν, καλός είναι για Β
- Σικαλιά
- Καζναφέρη αν θέλει να κάτσει με τόσα που έχει περάσει
- Ζαφειρόπουλο λόγω εμπειρίας και πιστεύω πως θα είναι αποδεκτός στα αποδυτήρια και θα εμπνέει σεβασμό.
- Βάντερσον γιατί πιστεύω πως παρά την τελευταία καθίζηση είναι καλός παίχτης, πόσο μάλλον για την Β...
- Κούσα με επιφύλλαξη
- Τους μικρούς Παππά, Γιάκο, Λόλα, Βατσή , Σενόνε για να πάρουν τις ευκαιρίες που δικαιούνται
- Θα έφερνα πίσω Μιχαήλ, Μαργαρίτη, Ντε Βινσέντι
- Ρόβα αν δεχόταν να παίξει Β και φυσικά αν τον άφηνε ο ΑΡΗΣ μιας και δεν μας ανήκει
- Στάθη, πολύ καλός για Β.
Απο κει και πέρα κάνεις και 7-8 μεταγραφές προσπαθώντας να πάρεις 2-3 κλασάτους, μπαρουτοκαπνισμένους στην Β και έμπειρους συνάμα ποδοσφαιριστές, συν 4-5 νεαρούς ταλαντούχους. Κάπου εκεί νομίζω οτι είσαι εντάξει έχοντας ένα ρόστερ περίπου 25 παιχτών που να μπορείς να κουμαντάρεις χωρίς να γίνεσαι αναγκαστικά κακός με κάποιους εξ' αυτών όπως φέτος.
Εννοείτε πως Μπακαγιόκο, Ελέ, Μενδρινός, Κώτσιος, Μαιστορ, Σαιτας, Κοντογουλιδης, Τζάνης, Μιχαλόπουλος, Κανακούδης, Ντιμπαλα, Ανδράλας, Βαγγελής και λοιποί πρέπει ο καθένας για διαφορετικούς λόγους να μας αδειάσουν την γωνιά.
Όσο για προπονητή;;;;;; Εδώ είναι τα δύσκολα. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση Όγιος, γυαλί που ραγίζει δεν κολλάει πάλι, αν και τον εκτιμώ. Μου άρεσε το όνομα του Φερέρα που ακκούστηκε αλλά θεωρώ πως έτσι μπουρδέλο που είμαστε εμείς τέτοιοι προπονητές δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν όσα λεφτά και να τους σκάσει ο πρόεδρας.