Καυλααααα τρελα παρανοια και ναι 0-1 !!! Μπραβο σ αυτα μα νεα παιδια που επαιξαν και νικησαν και ΠΑΟΚ και διαιτησια , που δεν εκανε το μεγαλο <<λαθος>> αλλα οχι και 5 λεπτα καθυστερηση , και νικησαν και το παραξενο ροτεϊσον του Χριστοπουλου , το ειπα απο προχθες οτι μου μοιαζει μιλημενο με τις απουσιες που θα εχουμε , τωρα ειμαι βεβαιος οτι καποιοι απο εμας ηθελαν να παρει αυτο το ματς ο ΠΑΟΚ , ποτε κουραστηκαν οι παικτες και τους φυλαξε? Ενα μηνα δεν παιζαμε . Βγαζει Γιακο και βαζει..Νακο !! ΠΑΣ καλα ρε? Τη στιγμη που εισαι 0-0 στο 70 κι εχεις ευκαιρια να το χτυπησεις κανεις οτι μπορεις για να το χασεις και μου βαζεις τον Ντε στο πενταλεπτο να μας ριξεις σταχτη στα ματια , ισως τον εχει κλεισει ο Ιβαν , θα δειξει . Δειτε μετα το γκολ φατσα Χριστοπουλου περιλυπος , δειτε το και πειτε μου , μπορει εγω να μαι γραφικος και φαντασιοπληκτος , μακαρι να ηταν ετσι.. Οσοι λειτουργουν ετσι σ αυτη την ομαδα να σηκωθουν να φυγουν , τους ευχαριστουμε πολυ για τη μεχρι τωρα πορεια αλλα καπου στραβωσε .Η να βρεθουν ανθρωποι να στηριξουν τα ονειρα μας η προτιμω βητα και γαμα εθνικη και να μαι περηφανος . Μπραβο σ αυτα τα παιδια , που τους εξεθεσαν , βλεπετε δε μπορουν να τους πουν καθιστε να χασετε .Πολυ φιλαθλοι μας θα πηγαιναν Τουμπα αλλα με την ενδεκαδα που κατεβασαμε αλλαξαν γνωμη . Αυτα για την ωρα .
Αν έχουμε τέτοια νοοτροπία
ασφαλώς ανήκουμε στη Β' και στη Γ'....
Δηλαδή ο έρμος ο Χριστόπουλος τι πρέπει να κάνει για να πάψουν οι κακεντρέχειες? Να πάρει... Ευρωλίγκα???
Δηλαδή μόνο εμένα δεν παραξενεύει αυτό που σε όλα τα πρωταθλήματα θεωρείται φυσιολογικό (=rotation)? Τι θα έπρεπε να κάνει, να ρίξει όλα του τα όπλα για να κερδίσει το (μέχρι πριν 2 ώρες) φαβορί των play-off μέσα στην έδρα του? Και μετά εντός έδρας με τον Ατρόμητο, που υποτίθεται είναι το ματς που πρέπει να πάρει για να φτάσει στον
δεδηλωμένο στόχο της 3ης θέσης, να έχει τους παίχτες κουρασμένους?
Δηλαδή δεν καταλαβαίνουμε οτι μια ομάδα που προετοιμάστηκε το καλοκαίρι με το στόχο της παραμονής, είναι
τεράστια υπέρβαση σωματικά να παίζει μήνα Μάιο 6 παιχνίδια σε 20 μέρες???
Έλεος πια, δε γίνεται να βλέπουμε παντού φαντάσματα...
Υ.Γ: Ο Ντε Βινσέντι μπήκε στο τέλος για να ρίξει στάχτη στα μάτια, ή
για να κάνει αυτό που έκανε, δηλαδή εκεί που δε θα το περιμένουν τα παόκια να κάνει μια καλή μπαλιά (έστω από κόρνερ) μήπως μπεί κανένα γκολάκι????