Αποστολέας Θέμα: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014  (Αναγνώστηκε 29314 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #25 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 19:40 »
Επειδή στα Γάννενα ΔΕΝ γίνεται ρεπορτάζ, είτε γιατί οι δημοσιογράφοι είναι τζομπάνοι είτε γιατί είναι πανέξυπνοι και δεν κάνει να ξέρουμε πως και τι, πάρτε και το ρεπορτάζ από τς γαμιαφούς Μητρόπουλους για τον ΟΠΑΠ, που όπως έχει καταδείξει κι ο ΝιουΠαςΠας, ξέρουν τι τς γίνεται




σελ 36 | Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 22/23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 www.iapopsi.gr

• Το επί 50 και πλέον έτη σλόγκαν του ΟΠΑΠ (για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό) πάει περίπατο αφού ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος θέλοντας να δείξει δείγμα γραφής στους νέους ιδιοκτήτες καταργεί τις χορηγίες στο ποδόσφαιρο

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Διά χειρός Λουρόπουλου… (ο «στραγγαλισμός» των ομάδων)

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΒΡΕΝΤΖΟ (Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) ΕΝΩ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΙΒ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ Γ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Μία βόμβα στα θεμέλια του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα βάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ. Κι αυτό διότι η νυν διοίκηση αρνείται να προχωρήσει σε χορηγίες με τις ομάδες, όπως έγινε την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Χορηγίες, οι οποίες βοήθησαν όχι μόνο τις ΠΑΕ να αναπνεύσουν οικονομικά, αλλά και το δημόσιο να εισπράξει τα οφειλόμενα, καθώς οι περισσότερες εκχώρησαν τα χρήματα από τον οργανισμό στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Του Αλέξανδρου Μιχαήλ

Οσες από τις ΠΑΕ ήρθαν σε επαφή με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. δοκίμασαν μία δυσάρεστη έκπληξη: την άρνηση του Κωνσταντίνου Λουρόπουλου ακόμη και να συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι χορηγίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των παραγόντων των ΠΑΕ ο επικεφαλής του οργανισμού αρνήθηκε να δώσει κάποια σαφή εξήγηση.

Απλά στους συνεργάτες του έλεγε πως δεν μπορεί να λάβει μία τέτοια απόφαση επικαλούμενος ότι άλλαξε αφεντικό ο ΟΠΑΠ, υπονοώντας την EMMA DELTA.

Έτσι, λοιπόν, με βάση τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα ελλοχεύει ο κίνδυνος για πρώτη φορά να ξεκινήσει το πρώτο τη τάξει επαγγελματικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και ο ΟΠΑΠ να… απουσιάζει.

Ακόμη και στο παρελθόν, που ο Οργανισμός δεν είχε διαφήμιση στις φανέλες των ομάδων, μετείχε στο πρωτάθλημα μέσω σύμβασης που είχε με την ΕΠΑΕ και η οποία μοίραζε τα χρήματα στις ΠΑΕ. Μάλιστα το πόσα χρήματα θα πήγαιναν στα ταμεία των ΠΑΕ, το αποφάσιζαν οι ίδιες σε γενικές συνελεύσεις.

Ο νέος ιδιοκτήτης

Πολλοί θα ισχυριστούν, ότι ο Κ. Λουρόπουλος δεν καλύπτεται ηθικά και δεοντολογικά, αφού οι νέοι ιδιοκτήτες δεν αναμένεται να αλλάξουν το Δ.Σ. πριν από τον Οκτώβριο, ή το Νοέμβριο. Ας μην λησμονούμε κάποια σημαντικά στοιχεία.

Κατ’ αρχάς για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πώλησης του 33%, θα πρέπει να περιμένουμε αποφάσεις από το ελεγκτικό συνέδριο. Αν λάβουμε υπόψη, ότι για την ιδιωτικοποίηση των κρατικών λαχείων χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να δοθεί η έγκριση, καλώς εχόντων των πραγμάτων η άδεια πώλησης του ΟΠΑΠ θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο. Εν συνεχεία μέχρι να δοθούν τα χρήματα για να πληρωθεί το αντίτιμο του 33% και να ορίσουν οι νέοι ιδιοκτήτες την διοίκηση θα έχει φύγει το 2013 και φυσικά εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι ομάδες ακόμη θα περιμένουν για να συμφωνήσουν με τον ΟΠΑΠ για τις διαφημίσεις στις φανέλες.

Μεγάλο πρόβλημα έχουν και οι ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Σε λίγες ημέρες πρέπει να ενημερώσουν την ΟΥΕΦΑ για τους χορηγούς τους και ειδικά τις διαφημίσεις στις φανέλες τους. Κι αυτό διότι στα ευρωπαϊκά κύπελλα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν επιτρέπει διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών. Οι ελληνικές ομάδες, λοιπόν, ακόμη δεν γνωρίζουν τι θα κάνουν και φυσικά ποια διαφήμιση να αποστείλουν ως ενημέρωση στην ΟΥΕΦΑ.

Σε άλλες εταιρείες

Ήδη το πρόβλημα συζητήθηκε στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και πολλές ΠΑΕ πρότειναν να απευθυνθούν στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που έχουν πληρώσει στο δημόσιο κι έχουν λάβει άδεια για να λειτουργούν μέσω διαδικτύου. Όμως οι περισσότερες είναι μικρές και θεωρείται αδύνατο να μπορέσουν να αντέξουν τόσο μεγάλο οικονομικό βάρος.

Οι πιο μεγάλες εταιρείες, οι οποίες ναι μεν δεν έχουν άδεια για την Ελλάδα θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να ενδιαφερθούν, όμως δεν δείχνουν καμία διάθεση, αφού το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει την αίγλη των μεγάλων ξένων πρωταθλημάτων.

Εάν υποθέσουμε, ότι τελικά οι ΠΑΕ βρίσκουν χορηγό από κάποια εταιρεία στοιχηματισμού, τότε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα η Σούπερ Λίγκα, η οποία έχει σύμβαση χορηγίας με τον ΟΠΑΠ. Κι αυτό διότι υπάρχει όρος, πως εάν έστω και μία ομάδα ξεφύγει από τη νομιμότητα, διακόπτεται η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ με υπαιτιότητα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Εάν διακοπεί η σύμβαση, τότε η Σούπερ Λίγκα θα έχει πρόβλημα επιβίωσης, καθώς με αυτά τα χρήματα καλύπτει τις λειτουργικές της ανάγκες, ενώ κάποια χρήματα πηγαίνουν και στις ΠΑΕ.

Αδιέξοδο και αντιδράσεις

Το αδιέξοδο, λοιπόν, είναι τεράστιο και ήδη δεν είναι λίγοι παράγοντες που αναζητούν πολιτική λύση. Και είναι η μόνη ελπίδα, καθώς δεν υπάρχει πεδίοσυνεννόησης με τον K. Λουρόπουλο, ο οποίος κρύβεται πίσω από τους νέους ιδιοκτήτες.

Ως ακραία αντίδραση οι ΠΑΕ σκέφτονται να προβούν σε δύο κινήσεις.Να σταματήσουν το πρωτάθλημα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές που θα διεξαχθούν 19 και 26 Αυγούστου και να μην δώσουν τα πρόγραμμα στον ΟΠΑΠ, ώστε να μην μπορεί να συγκροτήσει δελτίο. Με αυτό τον τρόπο εκτιμούν πως θα πιέσουν την νυν διοίκηση να προχωρήσει σε χορηγίες ελπίζοντας σε άνωθεν παρέμβαση, με την οποία και θα πειστεί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ.

Το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο για τις μικρότερες κατηγορίες, όπου οι περισσότερες ομάδες συντηρούνται από τα χρήματα του ΟΠΑΠ και από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε τον Κ. Λουρόπουλο, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γ. Βρέντζος, προκειμένου να συζητήσουν για την διαφήμιση στη φανέλα των πρωταθλητών. Όμως ακολούθησε άγριος καβγάς, καθώς ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ αρνήθηκε να συζητήσει οτιδήποτε έχει να κάνει με χορηγίες. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζονται για μετωπική σύγκρουση.

Εδώ να τονιστεί ότι δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του ΟΠΑΠ και του αρμόδιου υφυπουργού για τον Αθλητισμό, του Γιάννη Ιωαννίδη, καθώς ο τελευταίος αφού είδε ότι δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης αρνείται καν να συζητήσει με τον Κ. Λουρόπουλο.




ΟΠΑΠ-κυβέρνηση-Μελισανίδης-Κοκαλης-τροϊκανοί-Γαύροι-βάζελοι-παοκια-Ιωαννίδης-ανασχηματισμοί, όλοι μαζί τουρλού και κάπου εκεί ανάμεσα κι ο θκος μας που έτρεχε πολυ καιρό πίσω κι εκλειπαρούσε προείσπραξη για το 14. Αλλά ποιός να μας τα πει όλα αυτά; Δεν κάνει να μαθαίνουμε εμείς τίποτα. Μόνο οι λίγοι για να μας διαχειρίζονται μετά με τον τρόπο τους
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #26 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 19:49 »
Παράθεση
Μεγάλο πρόβλημα έχουν και οι ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Σε λίγες ημέρες πρέπει να ενημερώσουν την ΟΥΕΦΑ για τους χορηγούς τους και ειδικά τις διαφημίσεις στις φανέλες τους. Κι αυτό διότι στα ευρωπαϊκά κύπελλα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν επιτρέπει διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών. Οι ελληνικές ομάδες, λοιπόν, ακόμη δεν γνωρίζουν τι θα κάνουν και φυσικά ποια διαφήμιση να αποστείλουν ως ενημέρωση στην ΟΥΕΦΑ.
η ρεάλ πάντως μια χαρά έπαιζε φέτος με στοιχηματική.εκτός αν είναι καινούριο.

πάντως και εμάς έληγε η συμφωνία με τον οπαπ εκτός αν την ανανεώσαμε.

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #27 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 20:33 »
Κι ο Μωραλης προχτες δηλωσε οτι πρεπει να κρατησει τον λογο του ο ΟΠΑΠ  :P

Παράθεση
Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνά, όπως η χώρα και οι πολίτες, τη δική του οικονομική -και όχι μόνο- κρίση. Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες, πρωτόγνωρες πραγματικά συνθήκες, η Super League προσπαθεί -μέσα από συζητήσεις, διαφωνίες, συμφωνίες, αποφάσεις  -   αλλά και  επιχειρώντας να βελτιώσει τον προγραμματισμό της, να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία έτσι ώστε να εμφανιστεί το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο όσο δυνατότερο μπορεί -και γιατί όχι καλύτερο- τα επόμενα χρόνια.

Στην κατεύθυνση αυτή, σημαντική παράμετρος είναι η συνεργασία των ομάδων του συνεταιρισμού με την ΟΠΑΠ Α.Ε., μια συνεργασία που διαρκεί, χωρίς υπερβολή, από την ημέρα που γεννήθηκε ο ΟΠΑΠ, ο οποίος όπως είναι άλλωστε γνωστό και κοινά αποδεκτό αναπτύχθηκε και γιγαντώθηκε χάρη στη διαχρονική του συνεργασία με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε η πλήρη ονομασία του υποδηλώνει τα παραπάνω: Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, υπογράφηκε η ανανέωση της συνεργασίας ανταποδοτικής προβολής-διαφήμισης – χορηγίας της ΟΠΑΠ Α.Ε. με την Super League για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.

Ο Συνεταιρισμός ευχαρίστησε δημόσια την ΟΠΑΠ Α.Ε. για την αμοιβαία επιθυμία επέκτασης της συνεργασίας αυτής, καθώς και για τις κοινές αντιλήψεις που διαπιστώθηκαν για την περαιτέρω ανάπτυξη αλλά και βελτίωση παραμέτρων της συμφωνίας αυτής ώστε να αποβεί το δυνατό επωφελής και για την Super League αλλά και για τον Οργανισμό.

Οι 18 ΠΑΕ που θα αγωνίζονται την νέα περίοδο στη Super League και που συμπεριλαμβάνονται στα κουπόνια της ΟΠΑΠ Α.Ε. και έχουν μεγάλο μερίδιο συνεισφοράς στον κύκλο εργασιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. περίμεναν εδώ και αρκετούς μήνες υπομονετικά, προκειμένου να υλοποιηθεί από την πλευρά του Οργανισμού η δέσμευσή του ότι θα δει θετικά και την ανανέωση των ατομικών συμβάσεων των ομάδων, τουλάχιστον για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αφού είχε από την αρχή των συζητήσεων καταστεί σαφές ότι δεν υπήρχε δυνατότητα υπογραφής για μεγαλύτερο διάστημα λόγω της επικείμενης πώλησης σε Ιδιώτες του 33% του οργανισμού.

Κατά την διάρκεια του πρόσφατου Διοικητικού Συμβουλίου της Super League ωστόσο, διαπιστώθηκε από το σύνολο των ομάδων ότι παρά τις δεσμεύσεις του Οργανισμού, παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Κ. Λουρόπουλου για θετική διάθεση του Οργανισμού, παρά το ότι το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί και θα πρέπει οι ΠΑΕ να γνωρίζουν ένα βασικό τους έσοδο, προκειμένου να κάνουν σωστό προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική περίοδο και τέλος, παρά το ότι πολλές ΠΑΕ είχαν ήδη συμφωνήσει για την ανανέωση της διαφήμισης με την ΟΠΑΠ Α.Ε. στις φανέλες τους, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική ενέργεια από την ΟΠΑΠ Α.Ε. προς αυτή την κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό ζήτημα εύρυθμου προγραμματισμού των ΠΑΕ-Μελών της  Super League.

Με αυτά τα στοιχεία και δεδομένου ότι ο χρόνος που απομένει μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ελάχιστος, αναμένουμε το συντομότερο την υλοποίηση των δεσμεύσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε. έναντι των ΠΑΕ-Μελών της Super League, στο πλαίσιο της ανταποδοτικής διαφήμισης στις εμφανίσεις των ομάδων.


Επισημαίνεται δε ότι η καθυστέρηση, η αναβλητικότητα και η μη απάντηση από την πλευρά της ΟΠΑΠ Α.Ε. στέρησε ήδη από τις ΠΑΕ την όποια δυνατότητα είχαν προκειμένου να αντλήσουν αντίστοιχα ποσά διαφήμισης από την αγορά.

Αναμένουμε έστω και την ύστατη στιγμή την άμεση ανταπόκριση της ΟΠΑΠ Α.Ε., καθώς κάθε άλλη καθυστέρηση, δε μπορεί παρά να θεωρηθεί ως αθέτηση των όσων έχει δεσμευθεί -τόσο σε θεσμικές συναντήσεις, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις-  η ΟΠΑΠ Α.Ε. έναντι των ΠΑΕ-Μελών της Super League βάζοντας σε ουσιαστικό κίνδυνο τον προγραμματισμό και την λειτουργία τους.

Είναι πιστεύω μονόδρομος σε περίπτωση, που η χωρίς κανένα λόγο αναβλητικότητα της ΟΠΑΠ Α.Ε. συνεχιστεί, ότι θα πρέπει και τα μέλη του συνεταιρισμού να πάρουν άμεσα αποφάσεις καθώς η διαφήμιση στις φανέλες των ομάδων αποτελεί παγκόσμια μια από τις βασικότερες πηγές εσόδων των ομάδων και η διακύβευση ενός τέτοιου εσόδου θα ήταν καταστροφική για τον οικονομικό προγραμματισμό των επόμενων ετών”.


Οσο για την απόψη ειναι των Μητροπουλαίων (των γνωστων) και συμφωνα με την Ελευθεροτυπία τσακωσαν 100 χιλιαρικα περσι για διαφήμιση.
Το συστημα προστατευει τα παιδιά του
Ξερετε που δουλευει ο Γνωστος Βαρωνος του ΠΑΣ???

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #28 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 20:50 »
Ξερετε που δουλευει ο Γνωστος Βαρωνος του ΠΑΣ???
Ακόμα εκεί ήντο; Κυβερνήσεις άλλαξαν κι αλλάζουν σαν πουκάμισα, μέσα στην οικογένεια πάντα, λεφτά υπήρχαν, τα βρήκαμε, τα χάσαμε, τα πληρώνουμε εμείς, και 1 και 2 και 3 μνημόνια πέρασαν και θα περάσουν άλλα τόσα, κι ακόμα εκεί π το ήταν ήντο αυτό;
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #29 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 21:03 »
Ξερετε που δουλευει ο Γνωστος Βαρωνος του ΠΑΣ???
Ακόμα εκεί ήντο; Κυβερνήσεις άλλαξαν κι αλλάζουν σαν πουκάμισα, μέσα στην οικογένεια πάντα, λεφτά υπήρχαν, τα βρήκαμε, τα χάσαμε, τα πληρώνουμε εμείς, και 1 και 2 και 3 μνημόνια πέρασαν και θα περάσουν άλλα τόσα, κι ακόμα εκεί π το ήταν ήντο αυτό;

Κέρδισα 0,80 ευρώ, σιγά μη πάω να τα πάρω ... είμαι και Αδειάθετος.

 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #30 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 22:50 »
η αποχώρηση του κυρίου Χριστοβασίλη είναι μονόδρομος.

Βρείτε ΕΝΑΝ που να θέλει να αγοράσει τον ΠΑΣ και μετά συζητάμε.

Ειδεμή διώξε τον ΧΒ αν θες να γίνεις χειρότερος από τον Ηλυσιακό.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #31 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 23:13 »
η αποχώρηση του κυρίου Χριστοβασίλη είναι μονόδρομος.

Βρείτε ΕΝΑΝ που να θέλει να αγοράσει τον ΠΑΣ και μετά συζητάμε.

Ειδεμή διώξε τον ΧΒ αν θες να γίνεις χειρότερος από τον Ηλυσιακό.


-Γιατί τώρα έχεις διοίκηση?
-Σου εμπνέει εμπιστοσύνη?
-Πήρες αδειοδότηση?
-Είσαι οικονομικά καθαρή ομάδα?
-Ξέρεις τα οικονομικά της?
-Έχεις γήπεδο κ εγκαταστάσεις γηπεδικές?
-Έχεις κόσμο στο γήπεδο?
Η περσινή χρονιά ήταν τυχαία μην μένουμε εκεί!!Αυτά γίνονται μια φορά στα  100 χρόνια!!!!
Πές μου ένα θετικό που βλέπεις μήπως χαρώ κ εγώ
Ας βγεί να πει ότι πουλάει να δούμε αν όντως κάποιον τον ενδιαφέρει
κ κάτι τελευταίο ο Όφη σήμερα στην πρώτη του μάζεψε 3.500 κόσμο!!!!!έτσι για να μην ξεχνιόμαστε
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Ιούν 2013 23:18 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #32 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 23:49 »
Ο οφη για να λεμε τα πραγματα οπως πρεπει
Ηταν ειναι και θα ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο εμας
Θελει πολυ προσπαθεια για να αλλαξει αυτο στο μελλον
Μας αρεσει δεν μας αρεσει αυτη ειναι η πραγματικοτητα ασχετα με οτιδηποτε αλλο
Σημερα ο νιαρχακος ακουστηκε να λεει οτι θα φερουμε παλι τον κοσμο πισω
Περιμενω να δω τις κινησεις προς αυτη την κατευθυνση
Η αρχη πρεπει να γινει με τα διαρκειας


 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #33 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 00:01 »
Παράθεση
Ειδεμή διώξε τον ΧΒ αν θες να γίνεις χειρότερος από τον Ηλυσιακό.

Ηλυσιακος εχεις γινει απο καιρο

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #34 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 00:03 »
O Νιαρχάκος σήμερα μίλησε σαν πολιτικάντης και χάιδεψε αυτιά....

Να 'χα με να λέγαμε για άλλη μια φορά. Τα ψέματα τελείωσαν.



 :mono:

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #35 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 00:30 »
Η μοιρα των επαρχιακων ομαδων στην ελλαδα ειναι να αντλουν το οπαδικο κοινο τους
κατα κυριο λογο απο τις πολεις που εκπροσωπουν ενα μεγαλο μερος απο ξενιτεμενους κ ενα πολυ μικρο απο αλλες ομορες περιοχες.Σε περιπτωση καποιας επιτυχιας συνηθως προσελκυουν κ ενα πολυ μικρο ποσοστο φιλων ασχετων απο καταγωγη οπως ειχε κανει ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ τη 10ετια του 70 κ η λαρισα του 80.Αντιθετως οι ομαδες αθηνων θεσ/νικης εχουν το προνομιο λογω κ της υπερπροβολης αλλα κ των πολλων καλπικων τιτλων που τους χαριζουν να προσελκυουν μαζικα αρκετους οπαδους στην πλειοψηφια τους μη σκεπτομενους.
Σε απολυτους αριθμους ειναι δυσκολο πολεις με 100 120 χιλιαδες κατοικους να ανταγωνιστουν πολεις με 200 300 χιλιαδες.Ειναι λογικο να παιζει μια διαφορα 1000 1500 εισιτηρια.
Σημαντικο ρολο παιζει κ η ποιοτητα των οπαδων που εχεις αλλες ομαδες εχουν οπαδους που δεν ανεχονται την κοροιδια κ αλλες οπαδους που τρωνε κουτοχορτο κ λενε κ ευχαριστω.
Υπο αυτες τις συνθηκες οντως ο οφη μαζευει κατι παραπανω απο μας.
Αλλα οντως κ εμεις εχουμε μεινει πισω.


Αποσυνδεδεμένος Mad Bulls

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 277
  • LEFKADA GROUP
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #36 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 01:44 »
Ποια πρέπει να είναι φέτος η τιμολόγηση των διαρκείας φέτος κατά την γνώμη μου…

Θύρα 5 VIP  200 ευρώ   
Θύρες 3-4-6 150 ευρώ   
Θύρα 9  120 ευρώ   
Θύρα 10 (συνδεσμιακα) 100 ευρώ
Πέταλο   80 ευρώ
                  φοιτητικά-στρατιωτικά-άνεργοι 60 ευρώ
                   μαθητικά 50 ευρώ
Θύρα 7 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ

Εισιτήριο ανά αγώνα: πέταλο 5 ευρώ, παλιά+μεγάλη σκεπαστή 10, VIP 15. Στα ματς με ποκ και ποθ θα είναι 10,15 και 20 ευρώ αντίστοιχα.

Επίσης φέτος από τα 17 εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα είναι 7-8 που δεν περιμένουμε αντίπαλους οπαδούς (Καλλονή, Πλατανιάς, Εργοτέλης, τσάτσος, Τρίπολη, Ξάνθη, Πανθρακικός) εκεί η ΠΑΕ πρέπει να δεσμευτεί ότι όλη η θύρα 7 (τουλάχιστον 800 εισιτήρια) θα δίνεται σε σχολεία οχι μόνο στην πόλη αλλά και σε όλο τον νομό, και αν είναι δυνατών ακόμα και στις γύρο περιοχές.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό όλο αυτό, αλλά είναι μόνη λύση να έχει το γήπεδο κόσμο, και ο ΧΒ να μετριάσει κάπως την ξενέρα μας.
10 YEARS LEFKADA GROUP

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #37 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 02:59 »
Παιδιά, αφού είπαμε, δεν είπαμε, είπαμε. Μετά τον Xρηστίδη...εεε σόρρυ...Μετά τον Κολέμπα...γαμτ...τζαστ ε μόμεντ θα το βρω...Μετά τον Κούγια...ααα δεν πάω καλά σή-με-ρααα...Μετά τον Χριστοβασίλη...νάτο το βρήκα...ούφ...το ΧΑΟΣ. Αφού το είπαμε. Μη το κουράζουμε.

Κι έπειτα σύμφωνα με τα κιτάπια μ κι απ ότι είδα δλδ, ο άνθρωπος φαίνεται να έχει διδαχθεί εκ του σύνεγγυς, και άρα να ξέρει, πως πάει το γράμμα στην αρχή τ, ποιό ουσιώδες δίλημμα εμπεριέχει στη μέση τ, ποιά η πιθανότερη κατάληξη που θα έχει, και κάνει ότι μπορεί να το επαληθεύσει στο ακέραιο.

Ξέρει ο πρόεδρος  :joker:


Υ.Γ: Α ρε πουΪστη Ρίβα πόσο ακριβά σε πληρώσαμε για να μου είσαι εσύ πάντα στον αφρό του μπέχο !
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #38 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 10:01 »
Παράθεση
Ειδεμή διώξε τον ΧΒ αν θες να γίνεις χειρότερος από τον Ηλυσιακό.

Ηλυσιακος εχεις γινει απο καιρο

Ναι έχεις βγει 5ος και είσαι Ηλυσιακός. Άσε μας ρε σύνταυρε...
Μεγάλη ξενέρα η μη αδειοδότηση, αλλά έλεος.
Είπαμε: βρείτε ΕΝΑΝ που να θέλει τον ΠΑΣ και μετά πείτε ότι θέλετε για τον ΧΒ.
Αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή επί του παρόντος αυτά τα 'ΦΥΓΕ' που ακούω είναι μαλακίες, γιατί μετά θα πάμε ερασιτεχνικό.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #39 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 10:25 »
Παράθεση
Αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή επί του παρόντος αυτά τα 'ΦΥΓΕ' που ακούω είναι μαλακίες, γιατί μετά θα πάμε ερασιτεχνικό.
ερασιτεχνικο σωματειο εχεις ειδη παντως να ξερεις...στο ονομα διαφερουμε μονο...

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.487
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #40 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 10:35 »
Συλλεκτικά κομμάτια θα είναι τα φετινά διαρκείας.....  ::)
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #41 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 10:37 »
Οτι τιμη και αν εχουν τα φετινα διαρκειας, ο κσομσος με τα απανωτα χαστουκια που εχει φαει  δεν προκειται να παει!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #42 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 11:14 »
Η αποχή είναι απάθεια.

Η σχέση μου με τις 11 φανέλες που κοσμούνται από τον ταύρο και το ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, είναι σχέση πάθους.


ΔΕ Σ' ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #43 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 11:21 »
Εμενα η γνωμη μου ήταν πάντα πως η αποχή, ήταν ενα μέσο πίεσης
για βελτίωση καταστασεων.
Νόμιζω πλεον πως μιλάμε για οριστική ρήξη και σε αυτήν την περίπτωση
χρειάζεται συμμετοχή κι όχι αποχή.

Δεν μπαινω στην λογικη στο εαν καποιος θα αγορασει διαρκειας ή όχι
ο καθενας  μπορει να βρει τον τρόπο να είναι κοντα στην ομάδα
και απέναντι απο τον προεδρό του Δ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #44 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 11:38 »
Η αποχή είναι απάθεια.

Η σχέση μου με τις 11 φανέλες που κοσμούνται από τον ταύρο και το ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, είναι σχέση πάθους.


ΔΕ Σ' ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ

Συμφωνω οτι η αποχη δεν ειναι λυση, μια προβλεψη κανω και ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι στο τελος δυστυχως για την ομαδα θα δικαιωθω.

Η χειροτερη τιμωρια για τον ΧΒ θα ειναι να εχει ενα γηπεδο γεματο που θα αποθεωνει μονο τους πραγματικους ηρωες που βρισκονται εντος γηπεδου.

Θελουν ενα γηπεδο που θα πηγαινουν μονο οι αυλικοι, για να εξυμνουν, να γλυφουν τον προεδρο και να κοβουν φατσες ποιος ειναι ποιος (βλεπετε εχουν κανει την ρουφιανια - επαγγελμα). Δεν πρεπει ομως να τους γινει το χατηρι, αυτοι θα φυγουν απο το γηπεδο κλωτσηδον, οχι ο απλος κοσμος ΠΑΣολες. Με τον κακο ή τον χειροτερο τροπο.....

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #45 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 12:20 »
Παράθεση
Ειδεμή διώξε τον ΧΒ αν θες να γίνεις χειρότερος από τον Ηλυσιακό.

Ηλυσιακος εχεις γινει απο καιρο

Ναι έχεις βγει 5ος και είσαι Ηλυσιακός. Άσε μας ρε σύνταυρε...
Μεγάλη ξενέρα η μη αδειοδότηση, αλλά έλεος.
Είπαμε: βρείτε ΕΝΑΝ που να θέλει τον ΠΑΣ και μετά πείτε ότι θέλετε για τον ΧΒ.
Αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή επί του παρόντος αυτά τα 'ΦΥΓΕ' που ακούω είναι μαλακίες, γιατί μετά θα πάμε ερασιτεχνικό.


εγω δεν λεω εγινες Ηλυσιακος βαθμολογικα..
στον βγαζω εγω τον ηλυσιακο σε 3 χρονια Τσαμπιονς Λιγκ οχι ουεφα
ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ 5ος ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ
εγω εγινα ΠΑΣ γιατι θελω να εχω σαν οραμα οτι καποια στιγμη αυτη η ομαδα θα ειναι υγειης σε ολους τους τομεις.

Θα εχει μια αξιοπρεπη διοικηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και δικαιη απεναντι στους φιλαθλους
που θα κανει οικονομικες κινησεις μεχρι εκει που φτανουν οι δυνατοτητες της
που δεν θα χρωστα πουθενα
που θα επενδυει στο ποδοσφαιρο
θα κανει πωλησεις παιχτων αλλα δεν θα ξεπουλαει οτι εχει και δε εχει
μια διοικηση που θα ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ γιατι ετσι πρεπει αλλα συναμα δε θα βλεπει την ομαδα σαν μαγαζι και τους φιλαθλους σαν πελατες
ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ
ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΝΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΚΕΙ ΛΑΘΟΣ
ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
και δεν θα ταιζει τον κοσμο κουτοχορτο

Ονειρευομαι μια ομαδα οπου κουμαντο θα κανουν τεχνοκρατες αλλα το αφεντικο τους θα ειναι βαμενο ΜΠΛΕ
οχι μια ομαδα που το αφεντικο δεν ξερειαν η μπαλα εχει μεσα αερα η γαλα και κουμαντο κανουν επαγγελματιες φιλαθλοι

ονειρευομαι ενα γηπεδο γεματο με 5-6.000 κοσμο καθε κυριακη
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ
αυτο που εχουμε τωρα ειναι ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΕΝΑΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
με 1000 ατομα στις κερκιδες χωρις κανενα οραμα χωρις καμια προοπτικη
ΕΝΑ ΑΙΓΑΛΕΩ.....

Παράθεση
Εμενα η γνωμη μου ήταν πάντα πως η αποχή, ήταν ενα μέσο πίεσης
για βελτίωση καταστασεων.
Νόμιζω πλεον πως μιλάμε για οριστική ρήξη και σε αυτήν την περίπτωση
χρειάζεται συμμετοχή κι όχι αποχή.
Συμφωνω απολυτα.
πλεον η ομαδα(οχι η ΠΑΕ) μας θελει ολους διπλα της και απεναντι σε αυτους που την ταλαιπωρουν

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Παράθεση
ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ
ΑΠ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΜΗΣΙ

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #46 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 12:29 »
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΓΟΥΡΕΝΚΟ 1966 

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #47 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 12:44 »
pagourenko αυτα που ονειρευεσαι ειναι ωραια αλλα μπορουνε να γινουνε και απο ποιον?
Αν ειναι να διωξουμε τον πετυχημενο ετσι απλα ειναι πολυ ευκολο να γινει
Η επομενη μερα που ξημερωνει τι θα περιλαμβανει ομως?
Την ικανοποιηση μας οτι τον διωξαμε και τιποτα αλλο?


 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 463
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #48 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 12:50 »
Οι κοινωνίες και οι άνθρωποι δεν προοδεύουν με αυτή την λογική. Ενώ ξέρουμε ότι ισχύει το "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" εσύ μας προτείνεις να κρατήσουμε το κακό.
Αυτή η λογική μόνο στο τέλμα και στην οπισθοδρόμηση οδηγεί.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 483
    • Προφίλ
Απ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2013 -2014
« Απάντηση #49 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 13:16 »
Μπραβο ρε pagourenko,μεσα στο μυαλο μου εισαι