Tην Κυριακή το βράδυ στο Περιστέρι γράφεται ιστορία.
Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτό το ραντεβού.
Ο ΠΑΣ δεν έχει να χάσει κ δεν έχει να αποδείξει τίποτε κ σε κανέναν.
Το ματς είναι γιορτή ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Η δυναμική παρουσία όλων εκτός των άλλων θα μετατραπεί σε φωνή διαμαρτυρίας εναντίον όλων όσων αδικούν την ιδέα που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είτε με τις παραλήψεις τους είτε με τις εσκεμμένες ενέργειές τους.
Βέβαια οι καιροί δεν είναι για τέτοια πράγματα... ο κόσμος έχει άλλες προτεραιότητες...το ξέρω.
Όμως μπορούμε μέσω της συμπαράστασης κ της διαμαρτυρίας μας για τον ΠΑΣ, να βγάλουμε από μέσα μας κ όσα άλλα μας καταπιέζουν.
Άλλωστε ο ΠΑΣ είναι για πάρα πολλούς από εμάς ένα κομμάτι της ζωής μας που μας κρατά σε εγρήγορση κ φυσικά που γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο μας...
Πάμε να διασκεδάσουμε κ να περάσουμε καλά επιβάλλεται
ο ΠΑΣ μας θέλει κοντά του.
Aγωνιστικά μπορούμε πολλά κ με 50-50 διαιτησία μπορούμε τα πάντα.
Με νίκη οδεύουμε για champions league έχοντας εξασφαλίσει μαθηματικά τον αρχικό στόχο της 3ης θέσης τουλάχιστον.
Σκαλί σκαλί έρχεται η επιτυχία ο Χριστόπουλος είναι φιλοσοφημένος κ το εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία.
Τα άλλα πιθανά αποτελέσματα μας κρατάνε ζωντανούς στο πανηγύρι των play off άλλωστε ο ΠΑΣ όπως λέει κ ο κόουτς έχει αποδείξει ότι δεν ελπίζει σε τίποτα δε φοβάται τίποτα...είναι λεύτερος.
Ξέρω τώρα δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβούμαι τίποτα, λυτρώθηκα από το νου κι από την καρδιά, ανέβηκα πιο πάνω, είμαι λεύτερος. Αυτό θέλω. Δε θέλω τίποτα άλλο. Ζητούσα ελευτερία.
(Νίκος Καζαντζάκης )