ποιος θα σας το ελεγε παοκια...παλι στα χερια μου πεσατε...
...ελατε τωρα να παρακαλεσετε για το διπλο...
καποτε μου ειχατε ευχηθει εκει εκει στη β εθνικη...
σας το ειχα πει μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες και δεν παρελειψα να σας υπενθυμισω οτι η καταρρα του παντελονατου πασολε θα ειναι παντα πανω απο τα κεφαλια σας...
επειδη τη σκαπουλαρατε περυσι στο 2-2 (γαμω την κωλοφαρδια σας), επειδη την σκαπουλαρατε λογω του παππα φετος,γι΄ αυτο χωρις σαλιο τσαπου την κυριακη...
πατηστε τους για να εχουμε ενα πολυ ευχαριστο καλοκαιρι στις παραλιες της χαλκιδικης...
αν δεν σας κλεισω το σπιτι φετος δε θα ησυχασω....
(το χαβα μου εγω)
υγ:μεγαλε ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ανεξαρτητως αποτελεσματος η ιστορία γραφτηκε...εισαι ο πιο επιτυχημενος κοουτς που καθισε στον παγκο της ομαδα μας...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις μαγικες στιγμες που μου χαρισες φετος...ελπιζω και ευχομαι να σηκωσουμε μαζι την πρωτη μας κουπα..γι αυτο μενεις για να συνεχισεις το εργο σου και τα καλυτερα ερχονται....
ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ σας ευχριστω για ολα...κοντρα σε ολους και σε ολα πετυχατε κατι ανεπαναληπτο...τιμησατε τη φανελα με το παραπανω ...κερδιστε την κυριακη για να ειστε και βαθμολογικα η καλυτερη ομαδα στην ιστορια μας...ποιος τους γαμει τους αργεντινους
(αστειευομαι)............