Προσπαθούσα ...πριν, να πείσω τον παλιόερα (ξερ αυτός) ότι δε με νοιάζει ότι αποτέλεσμα κι αν φέρναμε.
Να πω τ στραβού το δίκιο, σχεδόν είχα πείσει κι εμένα.
Αλλά ρε φίλε ...μετά, αφού κάναμαν και τ αμάξ ντουμάνι, πάει τ αποφάσισα, δε κόβεται το κουσούρι.
Ακόμη κι αν έχουμε πάρει πρωτάθλημα με 10 βαθμούς διαφορά και στο τελευταίο ματς κατεβάζουμε την Κ-10
...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.
Γιατί ως γνωστόν ...Ο δικός μας ΠΑΣ δεν χάνει ποτέ.
Μέχρι και τη φάση του πεντακάθαρου πέναλτι στο 60' που συνοδευόταν κι από κόκκινη, μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή δεν είχε επιτρέψει στον αντίπαλο να κάνει ούτε υποψία φάσης.
Μ(π)α Ντα ΛοςΜετά η Παναγιά η Κουπογυρίστρα, πρέπει ν αποκοιμήθκε ήσυχη και όπως έγειρε στο πλευρό, γύρσε το κουμπί από την άλλη.
Φήμες ότι παραμόνευε ο μ(π)άνταλος, πότε θα τη πάρει ο ύπνος και στο καπάκι πήγε και το γύρσε μαναχός τ, ελέγχονται ως ακριβείς.
Από το 60' κ μετά θες η κούραση, θες το γυρισμένο κουμπί, όπως είπε κι ένας φίλος, η ομάδα παρέδωσε ψυχή και πνεύμα.
Θα σφωνήσω με τον φίλο (τον κακό ς το καιρό ρε ποιός τόπε αυτό;) ιγκόγνιτο ...πόσα σκατά φάουλ πήρ ο μπαοκ στο δεύτερο ημίχρονο ρε?
Και πως αδά να μπορέσουν να αντιδράσουν οι, με βασικές ελλείψεις, παίχτες μας, οι πάιχτες των 30 και (κατά μέσο όρο) αγώνων, απέναντι σε 12 αντιπάλους;
Να ρε γμτι μ, κρίμα -γι' αυτούς πάλι- π δεν αποθεώθηκαν με μια ακόμη περήφανη νίκη, κρίμα.
Κ σκάω (στα πελέ μ η 5η θέση), που βγήκε ο μπαοκ στο cl, σκάω. Χίλες φορές το χελιδονοπερίστςερο ρε πστη μ.
Θέλω να μ πει κάποιος, υπήρχε κάτι επιλήψιμο κ σφύριξε το "φάουλ" που απέφερε το δεύτερο γκολ? Μια επαφή ρε παιδί μ, ένα φύσημα κάτι... Γιατί νομίζω μόνο τον κοίταξε ο θκός μας. Το μόνο χαζό εκεί ήταν η άμεση επαναφορά με τα χέρια κιόλας τ Φεργκρούς και μάλιστα στον Βίλα, που μια χαρά την έχασε στο πιτς φυτίλι.
Αφού ρε Κα(γρ)ιμάκο, βλέπεις ότι δε μπορούμε να κρατήσουμε μπάλα στο κέντρο εκειά εκεί την ώρα κάνε τα θκά ς, κέρδισε μερικά ακόμη δευτερόλεπτα, σκαπέτα τ μακριά τι πας και μ τ δίνς αμέσως στον Τιμωρό;
Τεσπα ο γέγονε γέγονε που έλεγε και μια αρχαία φυλή.
Ετς κι αλλιώς εμέις απ τς 00 και 9 τς Παρασκευής...
Ετοιμάστε ΤαξίδιαΤογιότοΣαχινοΤσικροΜικροΓυαλικαφενέδες, ησάστενε όλοι υπέροχοι.
Σπύρακλα περαστικά ρε, ελπίζω ο "νεαρός" να μην έκανε το πανεπιστημιακό λαμπόγυαλο και γρήγορα να βγει από κει μέσα.
Ομαδάρα μου ευχαριστώ για όλα