mythos,
- Συγκρίνες ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα και ας μην το καταλάβαινεις.
- Πρώτα από όλα καταρίπτονται όλα οσα λες από τον ισχυρισμό σου "Οι πολιτικοι μια στο τόσο κλέβανε"!!!!! Δεν ήξερα ότι είχαμε τόσο τίμιους και καλούς πολιτικούς. Μια στο τόσο το μαθαίναμε! Κάθε ημέρα σε κάθε ευκαιρία κλέβανε!
- Δεν σε νοιάζει η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;;;;; Μου κάνεις πλάκα;;; Είναι απιστευτο αυτό που γράφεις! Θυμίζει τη δήλωση του Κούλη "Δεν έχει σημασία να επιστραφούν τα κλεμμένα"!!!!!!
- Και ως προς την ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ. Ηθικοτατα έπαιρνε ο υπάλληλος το μισθό του. ΑΝΗΘΙΚΟΣ ήταν ο πολιτικός που τον δίοριζε αυτός που έκλεβε "Μια φορά στο τόσο"! ΑΝΗΘΙΚΟΣ ήταν πολιτικός που καταχράζονταν δημόσιο χρήμα.
- Βασίζεσαι σε άρθρα χαλευμένα (ΌΧΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ) από τους ρουφιάνους τους δημοσιογράφους.
- Οι εκππαιδευτικοί είναι υπεράριθμοι; Με τόσα κένα στα σχολεία; Η τροικα έδωσε έγριση για διορισμούς μέσω ΆΣΕΠ στα σχολεία το 2017! Αρα δεν ίσχευει αυτό λες.
- Επίσης λανθασμένα πιάνεις τον μεικτό μισθό. Το ορθό θα ήταν να υπολογίσεις μόνο τον καθαρό. Ο υπόλοιπος παρακρατόνταν ως φόρος.
- Ουδέποτε επιστρέφονταν τα κλεμμένα των πολιτικων στην αγορά γινόνταν βίλες, κότερα και πολυτελή αμάξια και ας έκλεβαν σπάνια.
- Παραθέτεις link από τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι πολιτικοί και προπαγανδίζουν την αλήθεια που θέλουν να μας πέράσουν. ότι φταίει ο κοσμάκης και όχι αυτοί. Δεν τους ειδά να αποκαλύπτουν τα σκάναδα τοων πολιτικών! Τα θάβανε γιατί τα τρώγανε μαζί.
- Δες ενα ρεπορταζ για την φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/942823/pano-apo-41-dis-euro-i-paraoikonomia-stin-ellada. Υπάρχουν πολλά ακόμα που μιλάνε για την φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι χρεκοπήσαμε επειδη δεν πλήρωναν φορό κάποιοι μαγαζάτορες! Με την δικιά σου λογική, ναι!Εγώ λεω ότι και αυτό είναι το 0,1% της ζημιάς. Είναι η άλλη όψης του ίδου νομίσματος! Η προπάγανδα που μας περνάνε για να στρέψουν τον ενάντια στον άλλον. Εγω δεν τους πειστευώ!
- Σου το εξηγησα 3 φορές! Και τις 3 το παρέκαμψες! Δεν μπορουν να υπολογιστούν τα κλεμμένα στην Ελλάδα. Γιατί δεν μας έλεγαν ποτέ την αλήθεια. Ούτε εγώ, ούτε εσύ μπορούμε να τα προσθέσουμε. Αλλά έχουμε ένα δεδομένο: ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ. Η λίστα Λανγκαρντ αποκαλύφηκε από τ σαϊτ που παραθετεις; ΟΧΙ! ΓΙΑΤΙ; Ακόμα και η SIEMENS από τη Γερμανία ξεκίνησε η πληροφόρηση. Οι δικοι μας δημοσιογράφοι δεν έγραψαν τίποτα! ΓΙΑΤΙ; Για να μας πεισουν ότι εμεις φταίμε για το σημερινό χαλι! Τέλος και με αυτό
- Θες την μεγαύτερη απόδειξη: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ! ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΗΛΕΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
Υ.Γ. Έχεις μια πολιτική - ιδελογικη άποψη. Την σέβομαι αλλά δεν την ασπάζοαμαι.