Αποστολέας Θέμα: Χωρίς έλεος τα νέα μέτρα  (Αναγνώστηκε 144455 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Χωρίς έλεος τα νέα μέτρα
« Απάντηση #775 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 15:51 »
Εγώ κατάλαβα, ο GIWRGIS δεν κατάλαβε.  ;)

:pashat:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #776 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 15:52 »
Εγώ κατάλαβα, ο GIWRGIS δεν κατάλαβε.  ;)

:pashat:

εκαστος εφ ω εταχθη
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #777 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 16:20 »
Ναι , παιδιά , το ξέρουμε το παραμύθι.
Μονά ζυγά δικά σας επειδή νομίζετε οτι έχετε ηθικό πλεονέκτημα.
Υπάρχουμε κι εμείς που δεν το αναγνωρίζουμε.

Είναι σα να λες, δεν ανέβασα από ΣΥΡΙΖΑ , ανέβασα από Αυγή.
Εκτός αν είστε πραγματικά τόσο μυρωδιαδες που πράγματι δεν γνωρίζετε τι παίζει.
Πάσο τοτε και συγγνώμη κιόλας.

Συνεχίστε...

Για πείτε μου κάτι.
Ο καφές του Σαββάτου, τι ΦΠΑ έχει αυτές τις μέρες;
Τα μακαρόνια, το ρύζι, το γάλα, Καμπά;
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #778 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 17:29 »
Ναι , παιδιά , το ξέρουμε το παραμύθι.
Μονά ζυγά δικά σας επειδή νομίζετε οτι έχετε ηθικό πλεονέκτημα.
Υπάρχουμε κι εμείς που δεν το αναγνωρίζουμε.

Είναι σα να λες, δεν ανέβασα από ΣΥΡΙΖΑ , ανέβασα από Αυγή.
Εκτός αν είστε πραγματικά τόσο μυρωδιαδες που πράγματι δεν γνωρίζετε τι παίζει.
Πάσο τοτε και συγγνώμη κιόλας.

Συνεχίστε...

Για πείτε μου κάτι.
Ο καφές του Σαββάτου, τι ΦΠΑ έχει αυτές τις μέρες;
Τα μακαρόνια, το ρύζι, το γάλα, Καμπά;
 :dab:

Δεν ανέβασα απο ΝΔ, ανέβασα iefimerida ή απο το kathimerini. Αν σου μετρησω και αυτά την πάτησες.

Τον έχουμε κόψει το καφέ το Σάββατο από τον Σαμαρά, ψήνουμε το μπρικί το πρωι σπίτι μας.

Εσύ keep drinking α; Είδες που έχεις παράπονο από την κυβέρνηση. Τι να πούμε και εμείς οι έρμοι;

Και ρύζι και μακαρόνια και γάλα και καμπά.....άπο όλα έχει το μενού.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #779 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 19:53 »
Τελικα Giwrgi τελικα τι λενε στα κεντρικα  ειναι βιωσιμο το χρεος?

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #780 στις: Σαβ 08 Απρ 2017 21:35 »
Έτσι όπως το κάνατε απ'το 2015 και μετά όχι βέβαια, αλλά θα γίνει βιώσιμο όταν αρχίζει να ανεβαίνει το ΑΕΠ.
Δηλαδή 1 με 2 χρόνια από όταν φύγετε.

Θες να σου να πάρω δώρο ένα κομπιουτεράκι, να μην βραχυκυκλώνεις όταν σε ρωτάω πράγματα που δεν γράφει το non paper του Μαξίμου;
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=4583.msg161871#new

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #781 στις: Πεμ 05 Ιούλ 2018 20:12 »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #782 στις: Πεμ 05 Ιούλ 2018 20:17 »
ζούμε την εποχή ,που στη βουλή κονταροχτυπιούνται αυτοί που μείωσαν τις συντάξεις 40 φορές ,με κείνους που κόψαν το ΕΚΑΣ, κ εφάρμοσαν το "νόμο κατρούγκαλου".....
κ ήρθαν οι "νέοι" που λέγαν ότι θα νάναι αλλιώτικοι απ τους "παλιούς",κ κάναν τα ίδια,ενώ οι "παλιοί" περιμένουν στη γωνιά μπας κ ξαναβγούν για να συνεχίσουν αυτά για τα οποία κατηγορούν τους "νέους"....
τι τις θέλουμε τις εκλογές?ας αναλαμβάνουν εκ περιτροπής,να γλιτώνουμε κ τα έξοδα.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #783 στις: Πεμ 05 Ιούλ 2018 21:56 »
τι τις θέλουμε τις εκλογές?ας αναλαμβάνουν εκ περιτροπής,να γλιτώνουμε κ τα έξοδα.....

Τελικά πιθανόν συγκλίνεις με τις απόψεις μέλους του φόρουμ (ονόματα δε λέμε): Μια δικτατορία είναι το βέλτιστο γιατί ο Έλληνας θέλει βούρδουλα.  :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #784 στις: Πεμ 05 Ιούλ 2018 23:01 »
Οχι θελουμε φιλελευθεροφασιστες να προωθησουν σαν τον Κουρτζ τον Αυστριακο το 12ωρο στο εργασιακο τομεα και να ρουφιανεουμε στους Ευρωπαιους για μειωση συνταξεων.............

Mythos δικτακτορια αλα Αμερικα(ψαξε λιγο για Ισπανια,Πορτογαλια και Ιταλια την ιδια περοδο τοτε) και παραδινοντας την μιση Κυπρο και κυνηγοντας τον ελληνικο λαο επειδη ειχανε αριστερη ιδεολογια?

Για εξηγησε μου ρε mythos...Γιατι απο κατι τετοιες κουβεντουλες κρυβεται ο διαολος
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Ιούλ 2018 23:07 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #785 στις: Πεμ 05 Ιούλ 2018 23:06 »

Τελικά πιθανόν συγκλίνεις με τις απόψεις μέλους του φόρουμ (ονόματα δε λέμε): Μια δικτατορία είναι το βέλτιστο γιατί ο Έλληνας θέλει βούρδουλα.  :joker:
καυστικό το χιούμορ σου φίλε my8os,αλλά μάλλον δεν έχεις "πιάσει" το θκο μου σχετικά με την ομοιότητα αυτών που κονταροχτυπιούνται στη βουλή...... ;)
υγ....κ τώρα δικτατορία έχουμε ,του κεφαλαίου,κ βούρδουλα θένε τα μεγάλα αφεντικά ,κ  όχι ο έλληνας ,ο τούρκος ,ο τζαμαϊκανός,ο πορτογάλος κλπ ......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #786 στις: Πεμ 05 Ιούλ 2018 23:19 »
Απλα δεν μπορουνε να καταλαβουνε ποτε ρε Ραστα το να διωκεται καποιος για τα πολιτικα του φρονηματα οπως τυχαινε ο παππους μου με την ΕΣΑ να μπαινει χωρις λογο σπιτι και να τα κανουνε λαμπογυαλο και με εξοριες,και τον πατερα μου που ακομα και στην  μεταπολιτευση(λιγο μετα την χουντα) και να τον εχουνε φακελωμενο ως γιο αριστερου

Εχουνε μαθει ενα αφηγημα δικο τους και το παπαγαλιζουνε δειαρκως

Κατα τα αλλα μας λενε για Ελλαδα
Ποια Ελλαδα και ποια ομονοιανα πουμε , με αυτους που ηταν συμμαχοι με τους Ναζι,με αυτους που στελνανε εξοριες ελληνες σε τεις περιοδους της νεοελληνικης ιστοριας,με αυτους που εβαλαν 700 δις την χωρα μεσα

Ευχαριστω λοιπον δεν θα παρω

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 05 Ιούλ 2018 23:27 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #787 στις: Πεμ 05 Ιούλ 2018 23:46 »
Φίλε ayuto έχω και εγώ προσωπικό παράδειγμα και από την αριστερή πλευρά όταν είχε μπει ο Άρης στις Γιάννενα και μάλιστα απλά επειδή είχαν μαλώσει οι δικοί μου με δαύτους γιατί καταπάτησαν τότε οικόπεδο...και τότε ειπώθηκε από αυτούς.. τώρα που ήρθε ο Άρης εσάς τι θα σας κάνουμε?
Και έτρεμε ο παππούς μου ...(και όχι για τα πολιτικά του φρονηματα).

Οπότε όλοι τα ίδια σκ@τ@ ήταν και είναι...και εμείς μαλώνουμε για το ποιος είναι πιο πολύ...Τεσπα.

Όσον αφορά την διακυβέρνηση της αριστεράς Δυστυχώς και αυτή απέτυχε.
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #788 στις: Παρ 06 Ιούλ 2018 00:06 »
Ναι αλλα η διαφορα βρε φιλε apnea οτι μονο η αναφορα  ''οτι μια χουντα θελουμε οπως'' αναφερε ο mythos'

Χτυπαει ασχημα και μονο τα λεγομενα του ειναι εκ του πονηρου

Δεν νομιζω να ειπα ξερω εγω, παροτι ειμαι λιγο ερειστικος οπως ειμαι σε ποδοσφαιρικα θεματα να το κανω και σε πολιτικα θεματα και να αναφερω πως οι ακροδεξιοι χριεαζονται γκουλαγκ ξερω εγω  παροτι τους ακροδεξιους δεν τους εχω και σε εκτιμηση

Τι παει να πει θελουμε χουντα,δεν καταλαβα

Αν θελει χουντα ας την εφαρμοσει στο σπιτι του απλα

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Ιούλ 2018 00:09 από ayuto1966 »

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #789 στις: Παρ 06 Ιούλ 2018 03:54 »
Ναι αλλα η διαφορα βρε φιλε apnea οτι μονο η αναφορα  ''οτι μια χουντα θελουμε οπως'' αναφερε ο mythos'
Δεν νομιζω να ειπα ξερω εγω, παροτι ειμαι λιγο ερειστικος οπως ειμαι σε ποδοσφαιρικα θεματα να το κανω και σε πολιτικα θεματα και να αναφερω πως οι ακροδεξιοι χριεαζονται γκουλαγκ ξερω εγω  παροτι τους ακροδεξιους δεν τους εχω και σε εκτιμηση

Καλά είσαι σοβαρός; Το σπιθαμή γης στους φσίστες δεν το ξέρεις;  :stop: >:( :mono:

Για μένα και για πολλούς αντιφασίστες, όπως ήταν ο Άρης που λέει και απαχπαν, που έτρωγε παιδάκια με φασολάδα (το λέει ο Μαραντζίδης αλήθεια θα ναι), η θέση μας είναι ξεκάθαρη: Οι φασίστες, οι Ναζί, οι ρατσιστές και τα λοιπά ακροδεξιά σκουλήκια δεν έχουν χώρο στα γκουλάγκ. Μόνο στο χώμα μπαίνουν. Πουθενά αλλού!

Ευχαριστούμε για όλα. Ευχαριστούμε που τους θάψατε:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 06 Ιούλ 2018 03:58 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #790 στις: Παρ 06 Ιούλ 2018 07:44 »
Φίλε ayuto για το θέμα της οποιασδήποτε χούντας εννοειται ότι συμφωνούμε.

....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #791 στις: Κυρ 08 Ιούλ 2018 13:53 »

Χτυπαει ασχημα και μονο τα λεγομενα του ειναι εκ του πονηρου

Τι παει να πει θελουμε χουντα,δεν καταλαβα

Αν θελει χουντα ας την εφαρμοσει στο σπιτι του απλα

Φίλε αγιούτο, εσύ και ΜΟΝΟ ΕΣΥ όπως έχω προσέξει όλα αυτά τα χρόνια, είτε ποδοσφαιρικά είτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο, θα βρεις τρόπο να γκρινιάξεις, να βρεις συνομωσίες & υποψίες και δεν ξέρω γω τι, και βγάζεις συμπεράσματα τελείως φάουλ. Έχεις μιας αρνητική ενέργεια που δεν την ακουμπάω ούτε με τηλεγραφόξυλο. Οπότε σου απαντάω ΜΙΑ και ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά γιατί μάλλον δεν διαθέτεις χιούμορ, όπως ο RASTA ο οποίος αμέσως το έπιασε και εντόπισε το 'καυστικό' μου χιούμορ.
Μήπως τα ελληνικά μου δεν είναι καλά; Μήπως δεν πρόσεξες την άνω και κάτω τελεία στο κείμενό μου; Φαίνεται ότι ούτε καν το emoticon που έβαλα δεν σε προϊδέασε για το αστείο, αλλά η ιδιοσυγκρασία σου προς τη γκρίνια δεν σε άφησε να το δεις. Όπως θες να τη λες για τον ΧΒ, για τους παίκτες, και για διάφορα μέλη του φόρουμ κατά καιρούς, έτσι αποφάσισες και τώρα να την πεις σε άλλο μέλος (εμένα), δίχως δεύτερη σκέψη. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μη με πιάνεις στο στόμα σου όπως εγώ δεν έχω πιάσει ποτέ μου στο στόμα μου εσένα πλην αυτού του σχολίου.
Αυτά και δεν επανέρχομαι γιατί όπως είπα φίλε, δεν ακουμπάω την αρνητική σου ενέργεια ούτε με τηλεγραφόξυλο!!

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #792 στις: Τρι 10 Ιούλ 2018 14:20 »
Παιδιά τι κάνετε;
Πέρασα να πω μια καλησπέρα κι εγώ...
 B-)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #793 στις: Τρι 10 Ιούλ 2018 17:20 »
Πόσο καθαρή θα είναι η "καθαρή έξοδος";

https://teddygr.blogspot.com/2018/07/blog-post_9.html

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #794 στις: Τετ 01 Αύγ 2018 15:17 »
Δυσάρεστη έκπληξη προκαλεί η μεγάλη αύξηση κατά €443 εκατ. της μισθολογικής δαπάνης του δημοσίου, όπως προβλέπεται στον προϋπολογισμό του 2018. Είναι ασφαλώς συνέπεια των αθρόων προσλήψεων που λαμβάνουν χώρα και αναμένεται να ενταθούν την επόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία της απογραφής του Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, από το 2015 μέχρι τον Αύγουστο έχουν γίνει 41.090 προσλήψεις στο στενό και ευρύτερο δημόσιο, εκτός ΑΣΕΠ οι περισσότερες. Σε αυτές δε συμπεριλαμβάνονται οι στρατιές "συμβούλων" που αυθαίρετα έχουν διοριστεί στις ΔΕΚΟ.

Με βάση την αναλογία 1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις (1 προς 4 από το 2017) θα έπρεπε να είχαν προληφθεί 6.852 άνθρωποι, καθώς το ίδιο διάστημα αποχώρησαν προς συνταξιοδότηση 33.048 δημόσιοι υπάλληλοι. Το επιπλέον κόστος δηλαδή από τις 34.000 παραπάνω προσλήψεις αγγίζει σε ετήσια βάση τα €600 εκατ. Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι οι προσλήψεις αυτές δεν κάλυψαν θέσεις σε ειδικότητες που υπάρχει ανάγκη, όπως νοσηλευτές, γιατροί, εφοριακοί κ.αλ., αλλά κυρίως θέσεις περιορισμένης ευθύνης.

Η αύξηση των €443 εκατ. δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε από την αλλαγή των εργοδοτικών εισφορών του δημοσίου από 3,33% σε 6,67%. Επίσης, δεν ευσταθεί το επιχείρημα που χρησιμοποιεί το Υπ. Οικονομικών στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού, ότι ευθύνεται "η συνεχιζόμενη από το 2017 μείωση του αριθμού των αποχωρήσεων λόγω συνταξιοδότησης", καθώς οι αποχωρήσεις το 2016 ήταν 9.810, το 2017 αναμένονται περί τις 8.000 – 9.000, ενώ κανείς δεν μπορεί να μαντέψει πόσες θα είναι του χρόνου.       

Την ίδια στιγμή:

1) Περικόπτονται €900 εκατ. για κοινωνικές δαπάνες, όπως το ΕΚΑΣ, το επίδομα θέρμανσης, η επιχορήγηση των νοσοκομείων και διάφορα άλλα προνοιακά επιδόματα.

2) Χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας, λόγω των ελάχιστων δημόσιων επενδύσεων που πραγματοποιούνται (μειωμένες κατά 4 δισ. έναντι του στόχου στο 10μηνο 2017).

3) Ναρκοθετείται η ανάπτυξη από τη συνεχή επιβολή φόρων: 12 νέοι φόροι το 2018 και συνολικά 9 δισ. φορολογικά μέτρα από το 2015 μέχρι σήμερα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η μείωση του αφορολόγητου από 1/1/2020.

Θα περίμενε λοιπόν κανείς ότι η κυβέρνηση αναλογιζόμενη τα μεγάλα βάρη που φορτώνει στους πολίτες, θα προσπαθούσε τουλάχιστον να γιατρέψει τον μεγάλο ασθενή, το δημόσιο. Αντί αυτού, συνεχίζει με αμείωτη ένταση το βόλεμα των δικών της παιδιών και το χτίσιμο πελατειακού κράτους, εις βάρος των δημόσιων οικονομικών και των Ελλήνων φορολογούμενων. Βγάζει επιδεικτικά τη γλώσσα της στους νέους, που 1 στους 2 είναι άνεργος και που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό κατά χιλιάδες, δηλώνοντας ως βασικό αίτιο της φυγής τους την έλλειψη αξιοκρατίας.

Είναι πραγματικά ντροπή μετά από τόσα χρόνια κρίσης και γενικής καθίζησης να συνεχίζονται οι ρουσφετολογικές προσλήψεις και να κυριαρχεί η λογική των πελατειακών σχέσεων. Να θυσιάζονται όλα στο βωμό της ψηφοθηρίας. Τελικά δε διδαχθήκαμε τίποτα από τα λάθη μας;

από   in.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #795 στις: Τετ 01 Αύγ 2018 15:35 »
Πολυ σωστα

Επρεπε να μην κανουνε προσληψεις σε νοσοκομεια και στα σχολεια,που ηταν υποστελεχωμενα

Η κανω λαθος?

Αλλα μετα ξερεις τι θα λεγατε ολοι?Πως δεν υπαρχουνε δασκαλοι στα σχολεια(και ακομα υπαρχει προβλημα με τους αναπληρωτες),και τα δημοσια νοσοκομεια ειναι χαρχαλα

Για γυρνα λιγο στο 2014 και για θυμισου που ξεκινουσαν τα σχολια χωρις εκπεδευτικο προσωπικο και τα νοσοκομεια που δεν ειχανε καν γαζες

Η μονο εγω τα θυμαμαι?

Ξαναλεω

Κουλη θελουμε,12ωρα θελουμε,θελουμε σκανδαλα να φευγουνε τα μυρια με την σεσουλα,θελουμε ιδιωτικα σχολεια,ιδιωτικα πανεπιστημια,και ιδιωτικα νοσοκομεια,και θελουμε κρατικες επιχειρησες να πηγαινουνε σε χερια επιχειρηματιων στυλ Μαρινακη και λοιπων απατεωνων

Ετσι θελουμε

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: Τετ 01 Αύγ 2018 15:39 »
Το γράφει ξεκάθαρα ότι οι προσλήψεις δεν έγιναν στους τομείς της υγείας ή της παιδείας.Μάλλον σου διέφυγε αυτό από το άρθρο.

Το άρθρο αναφέρει ότι οι προσλήψεις έγιναν σε θέσεις περιορισμένης ευθύνης και όχι σε τομείς που είναι υποστελεχωμένοι.Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 18 Αύγ 2018 02:42 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: Τετ 01 Αύγ 2018 15:48 »
Παράθεση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27.07.2018 | 15:21
Γ. Αμυράς: Γενικός Γραμματέας του Ζαππείου με αμοιβή 56.000 ευρώ, το νέο αίσχος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (video)

«Τροπολογία του φτερού» χαρακτήρισε ο Γιώργος Αμυράς την υπουργική απόφαση που πήγε προς έγκριση στη Βουλή για τη δημιουργία διοικητικής θέσης στο Ζάππειο με αμοιβή 56.000 ευρώ τον χρόνο.

Όπως είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, ο «Γενικός Γραμματέας του Ζαππείου» θα αμείβεται με το συγκεκριμένο ποσό χωρίς όμως στην τροπολογία να αναφέρονται ρητά τα προσόντα και οι προϋποθέσεις για μια τέτοια θέση και το πώς κοστολογείται η εργασία την οποία θα προσφέρει ο άνθρωπος που θα την καλύψει.

«Δεν νομίζω ότι είναι τόσο περίπλοκη η θέση αυτή. Δεν κάνουν ούτε πυρηνική φυσική ούτε πειράματα στο CERN» ανέφερε από το έδρανο της Βουλής.

http://www.athensvoice.gr/politics/463691_g-amyras-genikos-grammateas-toy-zappeioy-me-amoivi-56000-eyro-neo-aishos-ton

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #798 στις: Τετ 01 Αύγ 2018 16:07 »
Το γράφει ξεκάθαρα ότι οι προσλήψεις δεν έγιναν στους τομείς της υγείας ή της παιδείας.Μάλλον σου διέφυγε αυτό από το άρθρο.

Οι προσληψεις κυριως εγιναν στην υγεια και στην παιδεια

Ψαχτο

Και βεβαιως υπαρχουνε υποστελεχωμενες υπηρεσιες και ......Δεν μπορει καποιος θα ειναι εδω μεσα που δουλευει στον δημο Ιωαννινων

Ας μας πει ολοκληρος δημος λοιπον π.χ ποσοι Υδραυλικοι,Ηλεκτρολογοι,Μπογιατζηδες,υπαρχουνε σε μια πολη 120 χιλιαδων θεσεων(και παραπανω)?,μην πιασω για την πολη μου και γινω μην αντικειμενικος μιας και δεν γνωριζεις

Ας βγει καποιος και ας μας πει

Και εσυ Λαμια αμα διαβαζεις για την πολη σου

Θα δεις λοιπον οτι οντως υπαρχει υποστελεχωση.............

Καθε ενας που εβγαινε συνταξη δεν αναπληρωνονταν και με συναμα την εντολη του ΔΝΤ το 12 που εκδιωχτηκανε ποσοι,ο δημοσιος τομειας εμεινε λειψος....Για αυτο πλεον σε ολοκληρη την Ευρωπη αναλογικα με τον πλυθησμο ερχομαστε προς το τελος στο ποσοστο δημοσιοων υπαλληλων

Αλλα και παλι τα ιδια

Απο την μια λετε ξεπουλημα δημοσιας περιουσιας
Και απο την αλλη να τα δωσουνε ολα στον ιδιωτικο τομεα να μην μεινει τιποτα κρατικο

Μολις λοιπον καταλαβουνε τι θελουνε ας μας το πουνε

p.s Εδω μιλαμε σακουλες,κομιστες,οφσορ,θαλασσοδανεια, 5μυρια,10 μυρια,20 μυρια μεχρι σε 500 εκατομυρια  και τον αλλον τον επιασε ο πονος για 55 χιλ ,που γραφηκε απο site του διωκομενου εμπορα Ηρωινης και κουμπαρου του Ζαβου..

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 01 Αύγ 2018 16:14 από ayuto1966 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Τετ 01 Αύγ 2018 16:20 »

Οι προσληψεις κυριως εγιναν στην υγεια και στην παιδεια

Ψαχτο

Και βεβαιως υπαρχουνε υποστελεχωμενες υπηρεσιες και ......Δεν μπορει καποιος θα ειναι εδω μεσα που δουλευει στον δημο Ιωαννινων

Ας μας πει ολοκληρος δημος λοιπον π.χ ποσοι Υδραυλικοι,Ηλεκτρολογοι,Μπογιατζηδες,υπαρχουνε σε μια πολη 120 χιλιαδων θεσεων(και παραπανω)?,μην πιασω για την πολη μου και γινω μην αντικειμενικος μιας και δεν γνωριζεις

Ας βγει καποιος και ας μας πει

Και εσυ Λαμια αμα διαβαζεις για την πολη σου

Θα δεις λοιπον οτι οντως υπαρχει υποστελεχωση.............

Καθε ενας που εβγαινε συνταξη δεν αναπληρωνονταν και με συναμα την εντολη του ΔΝΤ το 12 που εκδιωχτηκανε ποσοι,ο δημοσιος τομειας εμεινε λειψος....Για αυτο πλεον σε ολοκληρη την Ευρωπη αναλογικα με τον πλυθησμο ερχομαστε προς το τελος στο ποσοστο δημοσιοων υπαλληλων

Αλλα και παλι τα ιδια

Απο την μια λετε ξεπουλημα δημοσιας περιουσιας
Και απο την αλλη να τα δωσουνε ολα στον ιδιωτικο τομεα να μην μεινει τιποτα κρατικο

Μολις λοιπον καταλαβουνε τι θελουνε ας μας το πουνε

p.s Εδω μιλαμε σακουλες,κομιστες,οφσορ,θαλασσοδανεια, 5μυρια,10 μυρια,20 μυρια μεχρι σε 500 εκατομυρια  και τον αλλον τον επιασε ο πονος για 55 χιλ ,που γραφηκε απο site του διωκομενου εμπορα Ηρωινης και κουμπαρου του Ζαβου..
Τι να ψάξω γενικά και αόριστα;Εδώ μιλάμε για τα στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής ανασυγκρότησης.Τα ίδια που γίνονταν τόσα χρόνια γίνονται και τώρα.Δεν τα βλέπουμε;Χαζοί είμαστε;Η σιχαμερή τακτική του βολέματος για την ψηφοθηρία που γιγαντώθηκε με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ συνεχίζεται αμείωτη και τώρα.