Αποστολέας Θέμα: Χωρίς έλεος τα νέα μέτρα  (Αναγνώστηκε 144493 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Χωρίς έλεος τα νέα μέτρα
« Απάντηση #575 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 18:49 »
Όπως και εκείνο το PSI.Νόμιμα πράγματα,άρα δεν υπάρχει πρόβλημα.Σιγά.Άλλωστε ποιες τσέπες θα πονέσουν;Ποιες συντάξεις θα χαθούν;
Για να μην πούμε ότι έβγαζαν τα λεφτά εκτός Ελλάδος και το έπαιζαν μετά ιστορία.Νόμιμο και αυτό βέβαια.
Για να μην πιάσουμε πόθεν έσχες πολιτικών.Να κλάψουνε μανούλες.
Εκτός από τα όργια στην Αθήνα,έχουμε και όργια ανά περιοχή στην Ελλάδα.Άλλα γλέντια από εκεί.
Η λίστα είναι χωρίς τέλος.Ούτε το 1% δεν έχω γράψει.Μπορείτε να συνεχίσετε να μας διασκεδά...εεε την ωραία σας συζήτηση για το ποιος την έχει μεγαλύτερη..την εξουσία...
Ave koulis,οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 19:16 »
Το οτι υπαρχουν ακομη φανατικοι υποστηρικτες της συγκεκριμενης Κυβερνησης επειτα απο τις συνεχομενες αστοχιες της τελευταιας διετιας , με ξεπερνα .
Με αποκορυφωμα αυτες που οδηγησαν στο κλεισιμο των Τραπεζων - κατι πρωτοφανες στα χρονικα της Ευρωπης-και αποτελειωσαν την πραγματικη Οικονομια , δημιουργωντας τις αναγκες του τριτου Δανειου των 80 δις και συνεπως της τριτης Δανειακης Συμβασης ( Μνημονιο )
Απολυτως σεβαστο ομως . Και καλως υπαρχουν και αυτοι ως στοιχειο και μωσαικο δημοκρατιας
Με την μονη παρατηρηση , οτι τα πραγματα πρεπει να μπαινουν στην πραγματικη τους διασταση , ιδιαιτερα οταν παρατιθενται ως επιχειρηματα επιτυχιας η προοδου .
Επι παραδειγματι ...
1. Το να μειωνεται πλασματικα η ανεργια λογω τριμηνων συμβασεων απασχολησης μεσω ΟΑΕΔ , δεν ειναι επιτυχια .
2. Το να παρουσιαζεται ως πλεονασμα κατι που οφειλεται στην ακρατη υπερφορολογηση ( και οχι στην αναπτυξη ) και στην μη αποδοση ΦΠΑ στους Ιδιωτες , δεν ειναι επιτυχια .
3. Το να παρουσιαζεται η αυξηση των αφιξεων των Τουριστων ως επιτυχια , οταν τα συνολικα εσοδα απο τον Τουρισμο και απο τον ΦΠΑ ειναι μειωμενα , ειναι παραλογισμος .
4. Το οτι ο Τσιπρας ειναι ... αναγνωρισιμος παγκοσμιως , δεν ειναι επιτυχια . Για τον ιδιο ναι , για την χωρα οχι . Και ο Βαρουφακης ειναι . Και ο αλλος της Β.Κορεας . Ε και ?
5. Συμμαχιες στην ΕΕ ? Ποιες ακριβως ? Μηπως οι Podemos , που αμεσως μετα τα capital controls εσπευσαν να διαχωρισουν ξεκαθαρα την θεση τους απο τον Τσιπρα ?
6. Βελτιωση στην Υγεια ? Προφανως προκειται για χιουμορ . Οσο για την διαφθορα , το μονο μετρο που περιορισε λιγο το δουναι-λαβειν Εταιρειων - Γιατρων ηταν επι της προηγουμενης Κυβερνησης η Ηλεκτρονικη Συνταγογραφηση και η καταργηση του Βιβιλιαριου του ΙΚΑ , οπου καθε Παρασκευη οι Ιατρικοι Επισκεπτες μετρουσαν τις συνταγες της εβδομαδας για να πεσουν τα συμφωνηθεντα . Οσο για τους Γιατρους , εξακολουθουν να κανουν 7-8 εφημεριες καθε Μηνα , και αναλογα με το Νοσοκομειο τις πληρωνονται με καθυστερηση 3-4 μηνων .
7. Βελτιωση στην Παιδεια ? Με την - σιωπηλη - καταργηση των ολοημερων και το σχολασμα των Δημοτικων στη 1 το μεσημερι ? Και μετα τι ? Κοψτε τον λαιμο σας γονεις ... Η μονη πραγματικη τομη ηταν ο - πρωτοφανης στα παγκοσμια χρονικα - διορισμος Υπουργου Παιδειας με απολυτηριο Λυκειου ...
8. Κοινωνικη Πολιτικη ? Ποια ακριβως ? Ας ξεκαθαρισουν πρωτα μεταξυ τους τι ειναι αυτο που εδωσαν ( και το οποιο χλευαζαν οταν το εδωσε ο Σαμαρας ...) . 13η συνταξη ( Τσιπρας ) η εκτακτο εφ'απαξ βοηθημα ( Τσακαλωτος ) ?
   Οσο για τον ΦΠΑ των νησιων , η μη-αυξηση δεν ειναι ελαφρυνση ! Και ας αποφασισουν εαν θα ειναι για παντα η μονο για καποιος μηνες ...

Φιλικα παντα . Αλλωστε , ΔΕΝ φταιει τουτη η Κυβερνηση για τα δεινα της χωρας .
Απλα θεωρω οτι σε πολυ λιγο χρονο τα εκανε πολυ χειροτερα , και μαλλον κοροιδεψε πολυ περισσοτερο ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #577 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 19:56 »
Χρήστο,

Το ίδιο παράξενο είναι και το να υπάρχουν υποστηριχτές και των προηγούμενων κυβερνήσεων που μας χρεοκόπησαν. Αλλά εμεις τους εκλέγαμε, εμείς φταίμε.

Τα προγράμματα του ΟΑΕΔ είναι πεντάμηνα και εσχάτως οχτάμηνα, όχι τρίμηνα. Και αυτό το κόλπο με την μείωση της ανέργιας το έκαναν και οι προηγούμενοι. Άσε που τα πεντάμηνα είναι παράνομα απο την ΕΕ. Η ΕΕ υποχρεώνει την Ελλάδα να υπάρχουν οχτάμηνα προγράμματα και παρανόμως η Ελλάδα δεν τήρουσε την δεσμεσή τους. Έτρωγαν τα λεφτά;

Τα υπόλοιπα πάνω - κάτω τα έκαναν και οι προηγούμενοι. π.χ. στη Παιδεία η Αννούλα του Χιονιά με τα CD στα σχολεία. Αλήθεια ποιανης συζυγού είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που είχε τα CD;Ε; Και την βάση εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σε 0,8 με άριστα το 20.

Για εμένα η λύση είναι μια (κάποτε την είχα γράψει): Κυβέρνηση Τεχνοκρατών (όχι με την "σκληρή" εννοια του Τεχνοκράτη, αλλά με την έννοια της γνώσης του αντικείμενου του Υπουργείου που θα αναλάβει), χωρίς τη συμμετοχή κανένος πολιτικού προσώπου στη κυβέρνηση και κανένος κόμματος. Για τη παιδεία που αν'εφερα πριν ο καλύτερος Υπουυργος Παιδείας ήταν Μπαμπινιωτης επι Πικραμμένου. Μέσα Πανελλήνιες μεσά σε λίγες ημέρες και έβαλε δάσκαλους και καθηγητές στα σχολεία απο Ιουνίο ενω οι άλλοι φτάνει Φλεβαρης και έχουν ακόμα κενα. Τα μέτρα θα τα υποστούμε ας είναι από γνωρίζοντες του κάθε αντικειμένου.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #578 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 20:11 »
Ενω οταν ο κοσμος επι δεκαετιες εβγαζε 85% δικομματισμο Πασοκ και ΝΔ πως το ξεπερνουσες δηλαδη?

Για εξηγησετο μου!!!!

Εγω προσωπικα δεν ψηφισα και ουτε θα ψηφισω αυτα τα δυο συγκεκριμενα κομματα αρα καταλαβαινεται !!!!!!Κατα δευτερο ειμαι ενθερμος υποστηρικτηςτων πολιτικων ιδεολογιων της αριστερας,δεν ξερω αμα ειναι ριζοσπαστικη αριστερα η κουμουνισμος η οτιδηποτε αλλο παραπανω......................Και ναι, κανω υπομονη με τον Συριζα οπως κανει και αλλος κοσμος οταν αυτη την στιγμη υπαρχουνε αδιεξοδα πολιτικης λυσης

Με αποκορυφωμα λες το κλεισιμο των τραπεζων...Ωραια,τοτε πως εξηγεις το αποτελεσμα του δημοψηφισματος ασχετως αμα το γυρισε ο Συριζα?

Αλλα τωρα αυτο πως δεν θα ζητουσε η ΝΔ τριτο δανειο ΝΑΙ τωρα με ξεπερνα εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!Για πες μου φιλε πως το καταλαβαινεις αυτο

Ηδη απο Νοεμβριο μιλουσε το ΔΝΤ για τριτο δανειο στηριξης  η δεν θυμασαι πως  το πρωτογενες πλεονασμα που θα βγαιναμε κατα τα αλλα ηταν στο 0.3 %(με τετοιο πλεονασμα Πριγκηπατο θα ειμασταν)ενω ελεγε πως ηταν στο 3%

1)Πλασματικα η ανεργια μειωνονταν ανεκαθεν με τα προγραμματα του ΟΑΕΔ σε ολες τις εποχες επι ΝΔ και Πασοκ......Αρα καταλαβαινεις πολυ καλα οτι η μειωση ειναι ΑΛΗΘΙΝΗ ''πλασματικα''

2)Οταν σου ζηταει το ΔΝΤ  να κοψεις μισθους η συνταξεις η να απολυσεις απο το δημοσιο τομεα οπως εκανε η ΝΔ σε νοσοκομεια,σχολεια και δεν ξερω που αλλου,ναι προτιμαω την υπερφορολογηση!!!!!!!!!!!Αναπτυξη,Ωραια λεξη πως ομως ?φερνοντας ξενους μαυραγοριτες στην χωρα να αγορασουν μπιτ παρα δημοσια εργα και αυτη την στιγμη να μην εχει κανενα εσοδο απο το δημοσιο το κρατος και να αναγκαζεται να φορολογει πολιτες(αυτο σημαινει φιλελευθερσμος)

3)Ναι ειναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ οταν κανεις ρεκορ αφιξεις τουριστων!!!!Και στο κατω κατω δεν θα κλαφτω καν για τον πιο ευνοημενο κλαδο εδω και χρονια......Και ΝΑΙ ειχες κερδη απο το συγκεκριμενο τομεα και ας το βλεπουνε μερικοι παραλογισμο

4)Το οτι αυτη την στιγμη μετραει εστω και λιγο η φωνη της Ελλαδος σε σχεση με τον Σαμαροβενιζελο δηλαδη....Πειραζει αρκετα το θεματακι
Αλλα ναι παντα θα κολλαει η Β.Κορεα γιατι ενια παντως καιρου

5)Το οτι τα εχε γκεμιασει  με τον Ιταλο ,τον Πορτογαλο ομολογο,τυπικα ακομα και με τον Ισπανο τον Ραχοι του και επιτελους κοινη γραμμη δεν το ειδες?Oσο για τον podemos καλυτερα να μην διαβαζεις απο εφημεριδες γιατι αποδειχθηκε αλλο ενα μεγαλο ψεματακι του ΔΟΛ και των παρατρεχαμενων του!!!

6)Για τις ευθυνες θα μου πεις της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  που εχουνε καταστρεψει την ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ?Δηλαδη εσυ τωρα ερχεσαι και επερριπτεις ευθυνες σε ενα κλαδο που τα εχουνε κανει πουτανα τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!Η μην τρελαθουμε τελειως

7)Κουταμαρα επρεπε η κυβερνηση κιοολας να ενισχυσει την ιδιωτικη εκπεδευση,τι να την κανουμε την δημοσια !!!!Θελουμε δεν θελουμε φετος δεν υπαρχει κανη θεση εκπαιδευτικου σε σχολειο,το προβλημα που λες εχει λυθει εδω και καιρο,αλλα anyway να ειχαμε να λεγαμε

8)''Μου ερχονται συνταξιουχοι και δεν θελουμε το βοηθημα''ετσι δεν τα ειπε ο Κουλης?

Αλλα τα κανανε πολυ χειροτερα του Συριζα και ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΜΕΣΑ................................

ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΕΙ

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ SIEMENS

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 03 Ιαν 2017 20:16 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 21:02 »
   SK@T@ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..
μπηκε κι αυτη η γ@μημενη η καινουργια χρονια,ριξαμε παλι πυροτεχνηματα κι αυτο ηταν...
  τι κι αν εγινε κι ο κωλοδρομος της Ιονιας που συζητουσαμε τοσα χρονια ποτε και ποτε θα γινει και τοσα φαγανε και τοσα τρωνε κι εριξε ψευτικα υλικα και τοσα και τοσα αλλα...θα χουμε να λεμε βεβαια για τα διοδια ...κατι ειναι κι αυτο...
  Πως παλευεται αυτη η καθημερνοτητα...Ουτ ενα σκανδαλο, ουτε μια μιζα ,ουτε ενας εκβιασμος..με τι να βρισεις, να βγαλεις τα εσωψυχα σου τ απογεμα στον καφενε...κι αυτα τα κωλοεργα ολα στην ωρα τους κι ακομα πιο μπροστα απ την ωρα τους ...ποιον να σιχτιρισεις?
  αυτη η θεμελιακη για τη συμπεριφορα του  νεοελληνα,διαπιστωση οτι <ολοι τα παιρνουν> σ εβγαζε ευκολα απο την προσπαθεια αναζητησης κοινωνικης συμπεριφορας αφου κατεληγες με ανεση στο συμπερασμα <αρπαξε να βρεις και κλεψε να χεις>..
  θα μ πεις υπαρχουν οι αυξησεις,Αυτες υπηρχαν παντοτε αλλα μετα απο 6 χρονια στη μεγγενη,οντως φαινονται δυσβασταχτες ...αλλα παλι μονο μ αυτες εχουμε ν ασχοληθουμε σα δημοσιο θεμα συζητησης...ποση μοτονια ν αντεξω?
 πως εγω ,που σφυρηλατησα τον τενεκεδενιο κωλοχαρακτηρα μου ,με αλαλαγμους, γαμωσταυριδια και σιχτιρισματα στα καφενεια ενθεν κι ενθεν ,με αφθονες αφορμες που μου διναν  τα βουνα απο σκανδαλα ,οι ποταμοι απο εκβιασμους ,οι οχετοι απο μιζες , εκλογικες απατες και οι κοματικοι διορισμοι να ρθω στα ισα μου και στα συγκαλα μου?
  μου λειπει αυτο το κατι που τοσα χρονια εδινε νοημα στη ζωη μου..αυτο ειναι...
  και καλα ο  Σοι μπλας,  που θελ με το στανιο να γινω Ευρωπαιος πολιτης γερμανικου τυπου..τρωγεται το πραμα ,ειδικα αν εχεις κανει στα χρονια της μιζας και της αρπαχτης την καβαντζα σου...
  ετουτοι οι αριστεροι μου λεν να γινω πολιτης με αποψη για τα τεκταινομενα να συμμετεχω στα δρωμενα της κοινωνιας, ν αφουγκραστω τη φτωχια και τη δυστυχια γυρω μου κι αν χρειαστει να βγω και στο πεζοδρομιο για δικαιοτερες κοινωνιες κ.λ.πες αριστερες μαλακιες...οχι ρε φιλε αστο...
  to mutch αμπαουτ me απ λεν και στο χωργιο μ.. ;)

ΘΕΛΩ Ν ΑΚΟΥΩ ...

ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΓΙ ΑΡΠΑΧΤΕς ,
ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΑΕΡΑ
ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΠΟΧΑ , ΤΟ ΣΚΑΤΟ,
ΝΑ ΜΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΛΕΡΑ...

ΘΕΛΩ ΒΡΙΣΙΔΙ ΑΛΑΛΑΓΜΟΥς
ΑΠΑΤΕΣ, ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ...
Η ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ Τ ΑΥΤΙΑ
ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΕΝΟ ΠΩς ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ?
.... ΓΙΑΤΡΕ  ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ???? ::)
...καλη μας χρονια αγαπητοι συμπαγουροι - συν δικομματοπληκτοι .!.
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 21:09 »
δεν μπαινω να διαβασω σχεδον ποτε σε αυτο το θεμα ..........γιατι πιστευω δεν μπορουμε με νηφαλιοτητα να πουμε οτι εχουμε να πουμε .....γιατι καποιοι απλα ειναι κολημενοι ενθεν και ενθεν......και γιατι γι αυτους και για αλλους παρα πολλους λογους το θεμα ειναι για να διχασει και να φερει πασολεδες τον εναν απεναντι στον αλλο

ενα εχω να πω.......με τετοια μυαλα........δεν υπαρχει σωρηρια....και εννοω και αυτους που πανε να βγαλουν λαδι τους προηγουμενους...και αυτους που πιστευουν ακομα οτι υπαρχει αριστερη κυβερνηση(εδω γελανε και τα ντουβαρια)

σας σερβιρουν να διαλεξετε κοπριες και σκατα.......και εσεις επιμενετε στο μενου

οταν λοιπον φτασει η ωρα να τα φαμε στ αληθεια .....μιας και οι προηγουμενοι......μα ολως τυχαιως....και οι επομενοι....δεν εχουν παρει τα μετρα τους για το χειροτερο σεναριο ....αυτο που στην τελικη μας ετοιμαζουν.......τοτε με αδεο το στομαχι...με δυαλυμενα νοσοκομεια...και με τριτοκοσμικες συνθηκες ξαναμπειτε να τσακωθητε για φιλελε και αριστερους

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 21:35 »
Rabo τα πέτυχες όλα για μένα. Σε παραδέχομαι. Ευτυχώς που σου απάντησαν και άλλοι παρομοίως με μένα. Ακόμα όμως δεν έχεις καταλάβει οτι τα POS λειτουργούν και με τις κανονικές κάρτες των τραπεζών και όχι μόνο με τις πιστωτικές.
Για τον αγαπητικό μας, τον καψούρη μας ας του αφιερώσω μια εικόνα χίλιες λέξεις:
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 21:47 »
Για λόγους ανατομίας, δεν μπορώ να αναλύσω εκτενώς τα όσα ενδιαφέροντα τέθηκαν και λυπάμαι γι'αυτό.

Συμφωνώ με τις τοποθετήσεις του christos (απόλυτα), την πρώτη του fon7 και του sellos.

Επειδή με τους περισσότερους δεν είχαμε ευκαιρία να κάνουμε διάλογο ως τώρα και βλέπω πώς κάποιοι εξ αυτών με ερμηνεύουν με λάθος τρόπο να εξηγήσω κάτι.

Το να πιστεύεις ότι όποιος δεν είναι μαζί σου είναι εναντίον σου, είναι σα να σου λέει ένας βάζελος ότι αφού λες ότι ευννοειται ο ΠΑΟ απ τη διατησία , είσαι αυτόματα γάβρος.
Υπάρχει κι ο ΠΑΣ Γιάννινα...

Επίσης, το να λες πχ ότι η ΝΔ του Μητσοτάκη είναι ίδιο κόμμα με τη ΝΔ του Καραμανλή, είναι σα να λες ότι ο ΠΑΣ του Κολέμπα είναι ίδιος με αυτόν του Χριστοβασίλη...

Σε ό,τι αφορά εμένα, θεωρώ την διακυβέρνηση Καραμανλή (04-09) καταστροφική και τον χειρότερο ως τώρα πρώην Πρωθυπουργό.
Ακόμα χειρότερη κι απ την 8ετια Παπανδρέου, για λόγους ιστορικών συσχετισμών.

Έχω ψηφίσει σ όλες τις εκλογές απ το 2000 κι έπειτα και δεν ανήκα στο ~80% του δικομματισμού.

Λυπάμαι για τις επιλογές των συμπολιτών μου, που μας οδήγησαν στο αδιέξοδο, αλλά αυτή είναι η δημοκρατία.
Αφού δεν πείθω με τις ιδέες μου, θα ζοριστώ κι εγώ μαζί τους, στο ίδιο καζάνι που βρεθήκαμε.
Δεν θα σταματήσω ωστόσο να παλεύω για όσα πιστεύω.

Πέραν της ιδεολογίας, υπάρχει και η πολιτική ως τέχνη του εφικτού.
Σε σχέση με τα μνημόνια, πέρα από το να τα σκίσουμε, ή να κωλλυσιεργούμε κοροϊδεύοντας, όπως έκαναν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις ως τώρα,
μπορούμε να δοκιμάσουμε και να τα εφαρμόσουμε, όπως επιτυχώς έκαναν οι Κύπριοι, οι Ιρλανδοί και οι Πορτογάλοι.
Αυτό προϋποθέτει πολιτικούς με αρχ@##$ κι όχι αρχ@##$ πολιτικούς.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 22:04 »
Παράθεση
63.1%   
61.3%, διορθώνω το λάθος που έκανα εκ παραδρομής στο ποσοστό.
Παράθεση
Σε σχέση με τα μνημόνια, πέρα από το να τα σκίσουμε, ή να κωλλυσιεργούμε κοροϊδεύοντας, όπως έκαναν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις ως τώρα,
μπορούμε να δοκιμάσουμε και να τα εφαρμόσουμε, όπως επιτυχώς έκαναν οι Κύπριοι, οι Ιρλανδοί και οι Πορτογάλοι.
Αυτό προϋποθέτει πολιτικούς με αρχ@##$ κι όχι αρχ@##$ πολιτικούς.   
Την Ισλανδία γιατί επιμένει να μην την αναφέρει κανείς???
Αυτόν τον δρόμο έπρεπε να ακολουθήσουμε,
αλλά ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!
Όλα τα υπόλοιπα είναι για να δικαιολογούμε τα εγκλήματα που έγιναν και το ότι όσοι μας έβαλαν στο λούκι κυκλοφορούν ΑΚΟΜΗ ελεύθεροι, ενώ θα έπρεπε να σαπίζουν στις φυλακές...
Όπως στην Ισλανδία.  ;)

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 22:21 »
Rabo τα πέτυχες όλα για μένα. Σε παραδέχομαι. Ευτυχώς που σου απάντησαν και άλλοι παρομοίως με μένα. Ακόμα όμως δεν έχεις καταλάβει οτι τα POS λειτουργούν και με τις κανονικές κάρτες των τραπεζών και όχι μόνο με τις πιστωτικές.
Για τον αγαπητικό μας, τον καψούρη μας ας του αφιερώσω μια εικόνα χίλιες λέξεις:

φίλε chilly
δεν είχα διάθεση αντιπαράθεσης,με συγχωρείς αν φάνηκε έτσι.Τέλος πάντων,θεωρώ ότι από τη στιγμή που μου ΕΠΙΒΑΛΛΛΟΥΝ ένα μέτρο με πούστικο τρόπο και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,σε περίπτωση που δεν το ακολουθήσω,το κάνουν και για ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.Δε θα επεκταθώ περαιτέρω,μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ....

Αποσυνδεδεμένος ευρυγένης

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 22:35 »
Καλό το θέμα, αν και επικίνδυνο για το forum, καθότι υπάρχει κίνδυνος οι μισοί πασολεδες να μην μιλιούνται με τους άλλους μισούς!

Για την κατάσταση της Ελλάδας δικαιούται να ομιλεί όποιος ο ίδιος κατά τον ενεργό του εργασιακό βίο ή η οι γονείς του κατά το δικό τους βίο δεν έλαβαν χρήματα που δεν δικαιούνταν, όποιος δεν ευνοήθηκε από πολιτικό ενώ δεν το δικαιούτο έναντι άλλου, όποιος βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με την αξία του και όποιος δεν απέκρυψε ο ίδιος ή οι γονείς του εισόδημα φορολογητέο τα προηγούμενα χρόνια. Οι υπόλοιποι και μάλλον όλοι δεν δικαιούνται να μέμφονται πολιτικούς.

Όσοι αναφέρονται στον Σύριζα ως αριστερό κόμμα εκτός του δικομματισμού, ας αναλογισθούν ότι ο Σύριζα του 3% έφθασε στα επίπεδα που είναι σήμερα με τη συνδρομή παλαιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ κυρίως (Σπίρτζης, Κουρουπλής, κ.α. , κυρίως το δοχείο του ΠΑΣΟΚ άδειασε στις μικρές κοινωνίες και γέμισε αυτό του Σύριζα αντίστοιχα). Επίσης όσοι νομίζουν ότι η αριστερή κυβέρνηση είναι κάτι διαφορετικό από το δικομματισμό και η ελπίδα έρχεται κλπ, ας σκεφθούν πόσο κυβέρνηση θα ήταν η κυβέρνηση χωρίς τον Πάνο Καμμένο και το επιτελείο του, ως άλλο τέκνο του δικομματισμού.

Αφού λοιπόν εξαντλήσαμε το ποιός φταίει και δυστυχώς προς στενοχώρια όλων όσων παραμυθιάζονται με το "καινούριο" φταίει για το παρελθόν και ο Σύριχα με τα στελέχη του και τους πολιτικούς συνεργάτες του, ας δούμε την ουσία: η παθογένεια της Ελλάδας ήταν ανέκαθεν ότι οι πολιτικοί και οι πολίτες είχαν διαμορφώσει συμμορίες για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, ή για την απόκτηση προνομίων που δεν θα δικαιούνταν. Αντάλλαγμα για τους πολιτικούς στην καλύτερη ήταν η ψήφος ολόκληρων οικογενειών προς επανεκλογή τους και στη χειρότερη χρήματα (διαφθορά). Αντάλλαγμα και κέρδος για τους πολίτες ήταν ο διορισμός και η επαγγελματική εξασφάλιση στο Δημόσιο (με αργομισθία) και ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα (πολιτικοί μεσολαβούσαν για διορισμούς σε εταιρείες), αντάλλαγμα για ελεύθερους επαγγελματίες ήταν να πάρουν το "εργο" έναντι των λοιπών συμμετεχόντων, να πάρουν την "επιδότηση" έστω κι αν δεν είχαν τις προυποθέσεις, να μεταθέσουν το παιδί τους κοντά τους και εκτός συνόρων, να πάρουν μεταγραφή σε πανεπιστήμιο της επιλογής τους από το εσωτερικό ή εξωτερικό, αν και δεν θα έπρεπε κανονικά, να έχουν καλή ποινική μεταχείριση εάν υπέπιπταν σε παράβαση, να έχουν πίσω τις πινακίδες τους, να προηγηθούν στην εξυπηρέτηση, να συνδιαλαχθούν με τον Έφορο για να κλείσουν επωφελώς, να κτίσουν αυθαίρετο παράνομα, να παραμείνουν στην δημόσια εργασία τους εάν είχαν υποπέσει σε παράβαση του υπαλληλικού  κώδικα (με θράσος κατέθεταν και δεν ελέγχονταν τα πλαστά τους πτυχία), να συνεχίσουν χωρίς απαιτήσεις τη μίζερη εργασία και ζωή τους. Μερικοί πολίτες με τη συνδρομή όλων των πολιτικών τα κατάφερναν εξαιρετικά καλά: με ένα "έργο" ή μία προμήθεια, έκαναν τη μπάζα της ζωής τους και γίνονταν εργολάβοι, μεγαλογιατροί εις βάρος ζωών πολιτών, μεγαλοδικηγόροι ή επιχειρηματίες που είχαν τη δυνατότητα να ζουν χωρίς φόρους!!!

για όποιον βιαστεί να κατηγοριοποιήσει με κόμματα, να σκεφθεί αυτό που είπαμε στην αρχή: να μην μιλάει όποιος και οι γονείς του τα κάνανε αυτά, γιατί επωφελήθηκε. αυτό μπορεί να είναι αυτονόητο για τον Σαμαρά ή τον Μητσοτάκη ή τον Παπανδρέου, αλλά πώς σας φαίνεται ό εργολάβος πατέρας του Τσίπρα με την τεχνική εταιρεία; έπαιρνε το παραμικρό έργο με αδιάβλητους διαγωνισμούς; ή ο Φλαμπουράρης; ή ακόμα και η σύζυγος και ο πεθερός του Βαρουφάκη; παρθενογένεση δεν υπάρχει. Εξιλίεωση υπάρχει για όποιον παραιτηθεί από θέση που κατέχει ή πληρώσει αναδρομικά φόρους για εισόδημα που απέκρυψε.

Κανένας εδώ μέσα δεν πρέπει να βιάζεται να υπερασπίσει ξένους προς αυτόν ανθρώπους που έγιναν αυτό που είναι με αθέμιτο πλουτισμό. Ανεξαρτήτως κομμάτων. Ίσως οι αριστεροί να είναι πιο κατακριτέοι γιατί τουλάχιστον από την Αριστερά ως κόμμα περιμένεις διαφορετική αφετηρία. Αλλά μόνο γιατί σου λένε είμαστε καλοί, και βλέπεις να διαψεύδονται οι προσδοκίες σου. Ενώ από τα στελέχη των αστικών κομμάτων δεν έχεις προσδοκίες καθαρότητας και αδιάφθορου.

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 22:54 »
Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε ότι όλοι φταίμε (περισσότερο ή λιγότερο, αλλά και ότι όσο δεν εξιλεώνονται αυτοί που φταίνε λιγότερο με αυτοκριτική ή μα παραδοχή των ημμαρτημένων θα μπάινουν όλοι στο ίδιο καλάθι), ας δούμε τώρα ποιός μπορεί να μας βγάλει από το δίχτυ. Καθότι η Ελλάς πιάστηκε στα βρόχια του και κανείς δεν θα μπορέσει να τη βγάλει παρά όποιος την πονάει, εμείς οι ίδιοι που οι γονείς μας και οι ταγοί μας και εμείς τα κάναμε όλα λάθος. Μονάχοι πρέπει να βρούμε την άκρη της κλωστής και με τύχη (αφού το διεθνές περιβάλλον είναι εκρηκτικό), να ξεκινήσουμε πάλι. Όχι στα συνθήματα της Νέας Δημοκρατίας για επανίδρυση του κράτους, ή του ΠΑΣΟΚ για νέες ιδέες ή της Αριστερλας για πάλης ξεκίνημα και νέους αγώνες, αλλά ο καθένας μόνος του από τον τρόπο που ζεί την καθημερινή του ζωή. Αν ακόμα αναζητούμε τη λαμογιά τότε όλα είναι μάταια.

Από όλους μας αυτοί που μπορούν να πάρουν τις ενδεδειγμένες αποφάσεις για την έξοδο από την κρίση δεν είναι ούτε αριστεροί ούτε σισιαλιστές ούτε δεξιοί ούτε ακροδεξιοί: είναι όσοι ξέρουν να παίρνουν σωστές αποφάσεις και να κάνουν σωστές προβλέψεις. Όσοι ξέρουν γράμματα και είναι ακέραοι χαρακτήρες. 'Οσοι δεν κοροιδεύουν και εξαπατούν για να βγάλουν λεφτά, αλά δουλεύουν. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!! Με επιτυχία στον τομέα του ο καθένας. Το σύγχρονο περιβάλλον είναι σύνθετο και οι γνώσεις που χρειάζονται για τα μνημόνια και τα spreads και τα capital contols κλπ ξεπερνούν τον απόφοιτο λυκείου ή τον απλό πτυχιούχο, πόσο μάλλον αυτόν που το πήρε το πτυχίο χαριστικά ως αιώνιος φοιτητής.

Υπάρχουν σε όλα τα κόμματα τέτοιοι άνθρωποι; Ναι, αν και εδώ η Αριστερά έχει μειονέκτημα γιατί ετράφη χρόνια με την τακτική της απόξω και της ήσσονος προσπάθειας. Χρειάζεται και η εμπειρία και εδώ μπαίνουν οι παλαιοί πολιτικοί και οι γόνοι τους. Μόνο για την εμπειρία τους και τις σπουδές τους, όχι για την ηθική ή τον χαρακτήρα τους. Άρα χρειάζονται οι καλύτεροι από όλους. Και χρειάζονται κίνητρο για να ασχοληθούν: Χρήματα μεν αλλά ούτως ή άλλως είναι λίγα σε αυτές τις εποχές. Η φιλοδοξία σε κάνει να ισοπεδώνεις τα πάντα. Γιατί νη μην ασχοληθεί ένας ικανός με το σπιτάκι του και την οικογένειά του;

Προσωπικά έχω καταλήξει ότι δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς σε αυτή την κρίση γιατί εδώ έχουμε αν δεν τα καταφέρουμε το  ultimate game over. Έχουμε Γερμανία που μας θέλει οικονομικά κάτω, Τουρκία δίπλα που μας θέλει γεωπολιτικά και εδαφικά ηττημένους, και όλα τα υπόλοιπα κράτη και τον κόσμο που ξέρει να δουλεύει ανταγωνιστικά και υπερτερεί του προιόντος Ελλάδα. Γι αυτό σκοράρουμε άνετα στις λίστες με τους αποτυχημένους σε παιδεία, υγεία, οικονομία ανταγωνιστικότητα  κλπ. Δηλαδή πλέον κινδυνεύουμε και αυτό είναι σοβαρό. Το κίνητρο είναι το μέλλον μας και των παιδιών μας γιατί εμείς είμαστε στο δίχτυ που λέγαμε. 

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Τρι 03 Ιαν 2017 23:15 »
Όσο υπάρχουν εγωισμοί στις συνεργασίες και blame game, τη βάψαμε. Τα κόμματα είναι συγκεκριμένα και όλα ανεπαρκή. Μόνα τους δεν μπορούν. Ή θα πρέπει να συνεργασθούν ή να διαλέξουμε τι θα χάσουμε. Εγώ δεν βλέπω άλλα κόμματα να συμμετέχουν στις εκλογές πέρα από τα υπάρχοντα.

Ποιός λοιπόν είναι καλύτερος? Το μη χείρον βέλτιστον. Αυτή η στιγμή το χειρότερο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε δείγματα γραφής για να το πούμε. Και για να μην θίξω αντανακλαστικά να σκεφθεί ο καθένας αν είναι ευχαριστημένος με τη σημερινή κυβέρνηση που ούτε Συριζα δεν είναι καλά καλά. Έχουμε και λέμε: πολλοί από το κόμμα αποχώρησαν βλέποντας τη νόθευση του αρχικού του στόχου. Οι αποφάσεις της ηγεσίας του δεν ήταν σωστές (π.χ. διαγωνισμός για τηλεοπτικές άδειες, εκβιασμός Eurogroup με χρεωκοπία, πολιτική προσφυγικού που αλλάζει, προτεραιότητες παροχών σε συνταξιούχους, δομή οικονομίας, διεθνείς συνεργασίες με Κούβα και Πούτιν, ακόμα και οι επιλογές υπουργών, επιλογή να ρίξει την προηγούμενη κυβέρνηση με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας κ.α.). Ακόμα και το όνομα του κόμματος θυμίζει μαλακίες που λέγαμε στο σχολείο.  Αν είναι να τα συζητήσουμε ένα ένα, να τα συζητήσουμε. Αλλά υπάρχουν συνεχόμενες αποτυχίες. Και δεν πρέπει τώρα ειδικά, δεν έχουμε την πολυτέλεια.

Επίσης δεν ήταν σωστές οι προβλέψεις του κόμματος όταν ήταν στην αντιπολίτερυση και προεκλογικά. Προέψλεψε ότι οι Ευρωπαίοι θα λάβουν πολιτική απόφαση για το χρέος, ότι θα μπορούν δημοσιονομικά να κάνουν παράλληλο πρόγραμμα, ή επαναπροσλήψεις απολυμένων, ότι θα μπορούν να δώσουν 13 σύνταξη ή μισθό, ότι θα μπορούν να διατηρήσουν το κράτος σε τομείς που δεν χρειάζεται (COSCO, αντίθεση σε ιδιωτικοποιήσεις), ότι η Ελλάδα δεν θα απομονωθεί (αλλά στη σύνοδο κορυφής ήταν μόνος ο Έλληνας Πρωθυπουργός), ότι θα αλλάξουν το τηλεοπτικό τοπίο, ότι οι τράπζες δεν θα κλείσουν, ότι θα αναδιανείμουν το ελληνικό ή το παγκόσμιο εισόδημα......   ΠΙΠΕΣ.

Ο σωστός ο άνδρας φαίνεται από το αν παίρνει σωστές αποφάσεις που του βγαίνουν ή αν είναι σωστές οι προβλέψεις του. Το ίδιο κατ στα κόμματα. Ο Σύριζα έχει τελειώσει. Γιατί; Δεν ξέρω. Γιατί η ιδεολογία είναι τέτοια που εμποδίζει. Δεν είναι Αριστερή πολιτική αυτή. Γιατί εμπιστεύθηκαν τη γοητεία του Βαρουφάκη και του Λαπαβίτσα και της δραχμής. Γιατί δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά, δεν έχουν πτυχίο γνώσεις ή εμπειρία διακυβέρνησης> Γιατί δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί ο σύγχρονος κόσμος και η οικονομία. Γιατί δεν έχουν συμμάχους. Γιατί ο σκοπός δεν είναι να βγάλουν από το αδιέξοδο αλλά να προστταύσουν την εκλογική πελατεία. που πλέον δεν είναι οι ισχυροί του πλούτου, αλλά οι μικροσυνταξιούχοι και οι άνεργοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Τι να πείς΄?  Οι έλληνες στην απελπίσία τους δεν το είδαν και το έπαιξαν. Να τους δοκιμάσουμε και αυτούς. Δοκιμές όμως γίνονται από όσους έχουν άνεση χρόνου. Εμείς οδεύουμε μαθηματικά προς εθνική καταστροφή και τα σημάδια είναι ορατά.

Φεύγω και θα επανέλθω. Συγγνώμη για τα μεγάλα μηνύματα αλλά γραφω όπως τα σκέφτομαι.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #588 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 10:08 »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 12:59 »
Ευρυγένη, συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα έγραψες.
 (y)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 14:10 »
" Πρώτη η ΔΑΚΕ στο 36ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Συνομοσπονδιας των δημοσίων υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) για πρώτη φορά στα χρονικά ! "
ΔΑΚΕ (ΝΔ) 136 (21,55%)
ΔΑΣ (ΠΑΜΕ – ΚΚΕ) 112 (17,7%)
ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ) 107 (16,95%)
Ενωτική Αγωνιστική Εκ-Κίνηση (Ανεξάρτητοι και ΣΥΡΙΖΑ) 95 (14,7%)
Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις 70 (11,1%)
ΜΕΤΑ (ΛΑΕ) 57 (9,03)
Δημοσιουπαλληλική Ανατροπή (Μπαλασόπουλος) 40 (6,34%)
3Α (Ανεξάρτητοι) 13 (2,06%)
ΕΡΓΑΣ (Αριστεριστές) 3 (0,47%)

ΑΔΕΔΥ 22% ἡ "ΔΕΞΙΑ", 76% ἡ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 14:21 »
" Πρώτη η ΔΑΚΕ στο 36ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Συνομοσπονδιας των δημοσίων υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ) για πρώτη φορά στα χρονικά ! "
ΔΑΚΕ (ΝΔ) 136 (21,55%)
ΔΑΣ (ΠΑΜΕ – ΚΚΕ) 112 (17,7%)
ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ) 107 (16,95%)
Ενωτική Αγωνιστική Εκ-Κίνηση (Ανεξάρτητοι και ΣΥΡΙΖΑ) 95 (14,7%)
Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις 70 (11,1%)
ΜΕΤΑ (ΛΑΕ) 57 (9,03)
Δημοσιουπαλληλική Ανατροπή (Μπαλασόπουλος) 40 (6,34%)
3Α (Ανεξάρτητοι) 13 (2,06%)
ΕΡΓΑΣ (Αριστεριστές) 3 (0,47%)

ΑΔΕΔΥ 22% ἡ "ΔΕΞΙΑ", 76% ἡ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!

38,50% έχει η ΔΕΞΙΑ (ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ). 53,0% η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΠΑΜΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ - ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΑΠΣΚ)Απλή Αριθμιτική.

Αλλά το 38,50% τους διόρισε στο Δημόσιο ο κομματικός σωλήνας.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 14:31 »

38,50% έχει η ΔΕΞΙΑ (ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ). 53,0% η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΠΑΜΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ - ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΑΠΣΚ)Απλή Αριθμιτική.

Ἐνῶ τὸ 61,5 ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ
 :P :P :P :P :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 14:57 »

Ἐνῶ τὸ 61,5 ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ
 :P :P :P :P :P

53,0% είναι. Το 61,5% από που προκύπτει;

Ναι τόσα χρόνια το ΚΚΕ κυβερνούσε και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΛΑΕ! Μέσα έπεσες! :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 15:15 »
Να δω στην Ελλάδα να φταίει πρώτα η αντιπολίτευση και μετά η κυβέρνηση και τι στον κόσμο.Πόσο σουρεάλ μπορεί να γίνει η κατάσταση σε αυτήν την χώρα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #595 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 15:30 »
Καλα το οτι επιρρεπτετε εδω μεσα ηθελημενα οι ιδιες ευθυνες για να φανουνε εξισου συννενοχοι ολοι ειναι παλιο παιχνιδακι...
Το να μιλαει ο αλλος για αριστεριστες λες και ηταν στην κυβερνηση για δεκατειες ειναι κλασικη προπαγανδα
Το να μην ξερει ιστορια και να μην εχεις ιδεα το  τι γονονταν στην χωρα σε αναλογες περιπτωσεις οπως π.χ σχεδιο Τρουμαν κ μαρσαλ δειχνει αγνοια.....

Sorry αλλα δεν μπαινω στο τρυπακι τους,εκτος αμα καποιοι εχουνε μνημη χρυσοψαρου και εχουνε το ακαταλογιστο
Πολυ ευκολα αναιρουνται πολλα πραγματα εδω μεσα για τον 85% του παλιου δικοματισμου που επεριπτουν ευθυνες σε κατι καινουριο και νεο

p.s1)Αλλα επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια

Δρακο αγορι μου ο Μιχαλολιακος υπερ της δραχμης?

Ε παρτα και εσυ

https://youtu.be/mQl2mjQMiYg

https://youtu.be/cpujYQ90ka8

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 15:40 »
Δεν είναι ΧΑ ο Δράκος. Ξέχωρα που όλοι αυτοί: Μιχαλολιάκος, Κρατζαφέρης, Σώρρας, Τζήμερος κάπου "συναντίουνται" και έχουν κοινές συνισταμένες.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #597 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 15:50 »
Ἐγὼ εἶμαι ὑπὲρ τῆς δραχμῆς γιὰ νὰ μὴν σοῦ πῶ ὑπὲρ τῆς μνᾶς.
 :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #598 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 16:03 »
Καλα και υπερ του Φυρερ να εισαι δεν μου κανει εντυπωση!!!!!

Λαμια δες εδω μια αναλογη περιπτωση με τις σημερινες μας μερες, δες το αμα μπορεις και πες μου τι καταλαβαινεις.............Εγω  αποκομιζω οτι η Ελλαδα ειναι δεμενη χειροποδαρα χαρη στα φρουτα που γραφουνε απο πανω,η Ελλαδα χωρις μια ειναι εξαρτημενη αλλα και να θελανε ανεξαρτησια τοτε  επεφτε σφαλιααρα,η Ελλαδα δεν παζει μονη της στην παγκοσμια γεωπολιτικοοικονομια για να παρει ρισκα!!!!Ε φαντασου τωρα που ειναι τερμα χειροτερα τα πραγματα...................

https://youtu.be/tQa6w6Ue6kI

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #599 στις: Τετ 04 Ιαν 2017 16:30 »
Εγω  αποκομιζω οτι η Ελλαδα ειναι δεμενη χειροποδαρα χαρη στα φρουτα που γραφουνε απο πανω,
Ἔχεις κάποιο συγκεκριμένο φροῦτο ὑπ ὄψιν σου;