Ρε πουθενά κάτι θετικό να μην μπορώ να πετύχω...
Εκεί που διάβαζα τα παρακάτω και αγάλιαζε μαύρισμα η ψυχή μ
Πήγαμε (στην Νιόν) για μαλλί και φύγαμε… κουρεμένοι! ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ...
Γράφτηκε από τον sportstonoto
Πάμε τώρα στα δικά μας κα να ξεκινήσουμε με τις αδειοδοτήσεις της ΟΥΕΦΑ. Και να σχολιάσουμε αυτά που είχαμε γράψει εδώ και καιρό στη στήλη μας. Ότι άλλο Κοζάνη και άλλο… Λωζάννη δηλαδή. Και σίγουρα το στοπ της ΟΥΕΦΑ και του Μισέλ σε ΠΑΟ και ΠΑΣ αφήνει πάνω απ’ όλους εκτεθειμένους ΕΠΟ, διοικήσεις ομάδων που κόπηκαν και βέβαια όλους τους λιμοκοντόρους και παρατρεχάμενους – τοπικούς παράγοντες, παραγοντίσκους και μη- που συμμετείχαν σε όλα αυτά τα Ελληνικά παραδοσιακά «μαγειρέματα».
ΠΑΟ
Αυτός όμως που πήγε για μαλλί και γύρισε κυριολεκτικά… κουρεμένος ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννάκης Αλαφούζος, ο πρόεδρός μας. Πήγαμε λοιπόν κουνιστοί και καμαρωτοί στην Νιον, «θάψαμε» - λένε οι κακές γλώσσες- ακόμη περισσότερο τον φουκαρά τον ΠΑΣ και νομίσαμε πως θα τους παραμυθιάσουμε τους κουτόφραγκους και θα πάρουμε εμείς τη θέση τους.
Βαλκάνια
Έλα μου όμως που εκεί δεν είναι… Βαλκάνια και το παραμύθι δεν περνάει εύκολα και έτσι μαζί με τον άμοιρο τον «Άγιαξ της Ηπείρου», την πατήσαμε και εμείς. Για να μην το πούμε ακόμη χειρότερα. Πως μπορεί και να την γλύτωνε ο ΠΑΣ αν δεν είχαμε φροντίσει εμείς να «του σκάψουμε τον λάκκο» (για να πέσουμε μετά και εμείς μέσα σε αυτόν), σύμφωνα πάντα με τις κακές γλώσσες, Γιάννη μου- τις οποίες φυσικά εμείς ποτέ μας δεν ενστερνιζόμαστε. Προς θεού.
Δαμήλος
Και όλα αυτά που μας λέτε αμφότεροι περί προσφυγής, τάχα μου τώρα στο CAS και περί των επιθέσεων σε ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ (!) περισσότερο ως παρηγοριά στον άρρωστο μου ακούγονται, παρά για σοβαρές αιτιάσεις και δικαιολογίες. Αυτά μας έλεγε (θυμίζω) τότε και ο «νότιος» Δαμήλος στην Καλαμαριά και μόνος πήγε και ρώτησε (στην ΟΥΕΦΑ) πόσο πάει το «μαλλί «έκλεισε (και αυτός) αμέσως το τηλέφωνο. Η μάλλον πρόλαβε – κατά άλλες μαρτυρίες – και του έπεσε το ακουστικό…
Χριστοβασίλης
Όσο αφορά τα Γιάννινα και μόνο το σοκ της απώλειας της Ευρώπης, η οποία κατακτήθηκε με τόσο κόπο μέσα στα γήπεδα, αποτελεί ένα ηχηρό χαστούκι στον Γιώργο Χριστοβασίλη που άφησε σχεδόν «γυμνή» την ομάδα του, σε οργανωτικό, γηπεδικό, οικονομικό επίπεδο και ενώ τα καμπανάκια του κινδύνου χτυπήσουν πολύ καιρό τώρα, εδώ ισχύει αυτό που λέει και ο λαός μας ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους… ποπούς.
Παντελίδης
Και εννοείται ότι αυτές οι εξελίξεις δικαιώνουν και την επιλογή του Γιάννη Χριστόπουλου να φύγει από τους «Ζωσιμάδες» και ν΄ αναζητήσει αλλού την τύχη του, αν και μόνο η φερόμενη (τουλάχιστον έως την ώρα που γραφόταν η στήλη μας) απόφαση της αντικατάστασής του από τον Σάββα Παντελίδη (!), δείχνει πόσο… ψηλά βάζει τον πήχη φέτος για τον ΠΑΣ, ο πρόεδρός του.
Πανόπουλος
Και εδώ νομίζω πως πρέπει , οφείλουμε όλοι να σταθούμε με προσοχή στην ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου της Σκόντα Ξάνθης, που είπε πως είναι δυνατόν ομάδες που κόβονται από την ΟΥΕΦΑ να μπορούν ν’ αγωνίζονται μετά κανονικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα; Αλλά είπαμε, εδώ είναι Βαλκάνια - πόσο δε Ελλάντα- δεν είναι παίξε γέλασε...
Τι τόθελα και συνέχιζα, ρούπωσα κι άλλο μαύρο...
Απο τον Κούγια του 2005 επί Γ εθνικής, ξαναπάμε Καρπενήσι με τον Ευρωπαίο Χριστοβασίλη του 2013,
έλεγε παραπάνω, κι είδα ότι θα ξαναπάμε μαζί !
Ο ένας κλασσικά με ικανοποίηση, ο άλλος κλασσικά γιατί δεν ακούει.
Και παίζει να κλαίνε και κλαίμε όλοι μαζί από το ξήλωμα, την ανία, την προκοπή
και το χαϊρι που είδε πέρσι η Καλαμάτα εκεί !
Καρπενήσι
Α και κάτι ακόμη για Πανάχα. Αυτή την προετοιμασία στο Καρπενήσι και στο πολυτελές ξενοδοχείο «Μοντάνα», τι την θες τώρα και εσύ ρε Αλέξη; Σου θυμίζω πως εκεί πήγε πέρυσι και ο Ράλλης με τον Μπένο και τη Μαύρη Θύελλα, πλήρωσαν 20.000 (κάπου εκεί νομιζω) για μία περίπου εβδομάδα και η ομαδούλα μας τερμάτισε- ως γνωστόν πια- 12η (!) σε 12 ομάδες στο νότο της Γου Εθνικής.
Τρίποντα…
Λες να είναι γρουσουζιά; Άσε που εκεί πάνω δεν βρίσκεις (σοβαρό) αντίπαλο για φιλικό με τίποτα. Κάτι τοπικές ομάδες υπήρχαν μόνο και με τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη (έκαναν προετοιμασία εκεί και ο Θρύλος με τον ΠΑΟ) βαρούσαν τρίποντα ο Καούνος με τον… Ψυχογιόπουλο, έτσι για ζέσταμα και για να περνά η ώρα. Άστα να πάνε σου λέω, τι μας τα θύμισες τώρα και αυτά…
Πολύ μαυρίλα!
Μέχρι και για τα 2 δισθεόρατα ρεκόρ Κούγια που καλείται ο πρόεδρος
να καταρρίψει τα βρήκα μαύρα εκεί μέσα!
Καβακάς Ι
Τώρα που είπα Κούγιας, φίλος της στήλης από την Πάτρα, μου έγραψε την Τρίτη στο soti.geor@yahoo.gr: «Φίλε Σωτήρη, ο Τίμος Καβακάς είναι ο 9ος φετινός προπονητής που πήρε ο Κούγιας φέτος στην Πάτρα. Αλήθεια ποια είναι η άποψή σου για αυτόν; Θα προλάβει να ξεκινήσει την προετοιμασία της Παναχαϊκής ως συνήθως θα πάμε με άλλον στο Καρπενήσι;».
Καβακάς ΙΙ
Καταρχάς φίλε μου ο Καβακάς δεν είναι ο 9ος (!) αλλά ο… πρώτος προπονητής που παίρνει φέτος ο Αλέξης στην Πανάχα μας. Είπαμε πέρυσι πήρε 8, αλλά το κοντέρ με την λήξη του πρωταθλήματος της Βου Εθνικής, πάει, έσβησε και πλέον μετράμε από το μηδέν. Και επειδή με ρωτάτε για την γνώμη μου, θεωρώ τον Τίμο πολύ καλό και ανερχόμενο προπονητή.
Αντωνίου
Άλλωστε αυτά τα έχουμε πει και γράψει από τότε που ήταν στον… Πλατανιά. Τώρα το πόσο θ’ αντέξει και αυτός δίπλα στον Κούγια είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο! Γιατί και ο Σωτήρης Αντωνίου πολύ καλός και ανερχόμενος προπονητής ήταν (και είναι φυσικά) και αυτός, αλλά μ ε τον Αλέξη δεν έκανε χωριό – και εκείνος – πάνω από 10 μέρες. Οπότε, είπαμε, προβλέψεις εδώ δεν χωράνε…
Έκανε κι θκος μας ο έρμος ότι μπορεί, 10 προπονητές σε 5 χρόνια,
αλλά Κούγια πως να συναγωνιστεί που άλλαξε καμμιά 10αριά σε ένα χρόνο,
τον ταχύτερο στο 10ήμερο; Α, πως;
Σκούρα εδώ τα πράγματα για τον πρόεδρο των ρεκόρ.
Ο Κούγιας έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά, πολύ ψηλά!