ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΟΛΥ! ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ! ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ!
Τώρα που "ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ" δεν τρέχει τίποτε. Είμαστε (είσαστε γιατι εγω δεν) τσιράκια του γαύρου. ΕΥΓΕ!!!
Ωρέ Bill... Όλοι έχουμε ντενουάρια. Μία η γαμωαδειοδότηση, μία ο προπονητής, μία το να, μία τ' άλλο.
Αυτή η γενίκευση, είναι και χαζοφιλοσοφικού χαρακτήρα! Εννοείται ότι είναι εντελώς χαζό και διαφωνούμε
όλοι. Κι αυτό το όλοι που γράφω εγώ τώρα μπορεί να μην τους αντιπροσωπεύει όλους. Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά όμως γιατί χάνουμε το νόημα.
Δεν διάβασα το post του gel. Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ παραξενεύτηκα γιατί ξέρω τον gel εκατομμύρια χρόνια. Δεν μίλησα καν με τον Γιώργη για το cut.
Αλλά μπορεί να είναι και τα ντενουάρια. Οπως μου ανεβαίνουν κι εμένα τα σκατά στο κεφάλι όταν διαβάζω "εσείς εδώ" και "είστε όλοι" κλπ κλπ.
Κι έχω αντιδράσει κι εγώ μερικές φορές άσχημα.
Δε νομίζω ότι αυτό που έγραψε ο αντι-γαύρος cisse είναι γενίκευση που μας παίρνει όλους.
Αλλά όπως είπε κι ο Ηλίας
ρε παιδιά και οι ADMIN άνθρωποι είναι.
Μπορεί ακόμα να μην είδανε την γενίκευση του φίλου cisse.
Γι' αυτό υπάρχει και το κουμπάκι αναφορά στον συντονιστή. Αν σας ενοχλεί κάτι το πατάτε. Ελέγχεται και αναλόγως πράττουμε.
Αυτή η γενίκευση εμένα δε με χάλασε γιατί είναι ΧΑΖΗ γενίκευση. Αν συνεχιστεί, βλέπουμε.
Και για να έχουμε το καλό ρώτημα ρε cisse, τι ακριβώς ξέρουμε όλοι ότι παίζεται??? Για ξηγήσου!
(και σταμάτα να γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Εχεις φάει τόσες προειδοποιήσεις...)