Αποστολέας Θέμα: Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση - Κλείνει η ΕΡΤ  (Αναγνώστηκε 25593 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση - Κλείνει η ΕΡΤ
« Απάντηση #100 στις: Τρι 18 Ιούν 2013 10:35 »
Παράθεση
ΣτΕ: Αναστέλλεται η διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ μέχρι τη σύσταση νέου φορέα

Ηχηρό χαστούκι στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο κλείσιμο της ΕΡΤ αποτελεί η απόφαση του ΣτΕ για αναστολή εν μέρει της εκτέλεσης της υπουργικής απόφασης.

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το ΣτΕ η ΕΡΤ θα συνεχίσει προσωρινά να επαναλειτουργεί μέχρις ότου συσταθεί ο νέος φορέας. Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣτΕ διατάσσει να ληφθούν από τον υφυπουργό και Υπουργό Οικονομικών, αναγκαία οργανωτικά μέτρα «για τη συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως και τη σύσταση και τη λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όπως προβλέπεται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, το Δημόσιο αναμένεται να καταθέσει αύριο Τρίτη αίτηση αναστολής της προσωρινής διαταγής του κ. Μενουδάκου.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας είχε προσφύγει η ΠΟΣΠΕΡΤ, ζητώντας την αναστολή της κυβερνητικής απόφασης.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η ακρόαση των δυο πλευρών ενώπιον του κ. Μενουδάκου. Από την πλευρά της ΠΟΣΠΕΡΤ τέθηκαν νέα στοιχεία για θέματα δημοσιονομικής και πολιτικής προστασίας, ασφάλειας και εθνικής άμυνας, που καταστρατηγούνται με την πλήρη λειτουργία της ΕΡΤ, όπως υποστήριξαν.

Διαβάστε την απόφαση

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

Βάσει των διατάξεων του άρθρου 52 του Π.Δ/τος 18/1989 (Α 8), όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 35 του ν. 2721/1999 (Α 112) και

Έχοντας υπόψη

α) Την υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 απόφαση του Υπουργού στον Πρωθυπουργό και του Υπουργού Οικονομικών «Κατάργηση της δημόσιας επιχείρησης «Ελληνική Ραδιοφωνία – Τηλεόραση, Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΡΤ – Α.Ε.)» (Β 1414), με το άρθρο 1 παρ. 2 της οποίας, ορίζεται, πλην άλλων, ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., με αποτέλεσμα να μην επιτελείται η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 1 του ν. 1730/1987 (Α 145), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 19 παρ. 1 του ν. 1866/1989 (Α 222) συμβολή δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στην ενημέρωση, στη μόρφωση και στην ψυχαγωγία του ελληνικού λαού και της ομογένειας.

β) Tην από 12.6.2013 αίτηση αναστολής της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης» (ΠΟΣΠΕΡΤ) και του Παναγιώτη Καλφαγιάννη, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΠΕΡΤ.

γ) Tις απόψεις των πληρεξουσίων των αιτούντων και των εκπροσώπων του Δημοσίου, τις οποίες εξέθεσαν προφορικώς.

Δ ι α τ ά σ σ ο υ μ ε

1. Την αναστολή της εκτέλεσης της προσβαλλόμενης υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης αποκλειστικά ως προς το μέρος της, με το οποίο προβλέπεται α) ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., και β) ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ Α.Ε. παραμένουν ανενεργές (άρθρο 2 παρ. 2 περ. β της παραπάνω Κ.Υ.Α.).

2. Τη λήψη από τους συναρμόδιους Υπουργό Οικονομικών και Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για τη συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα που θα υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όπως προβλέπεται από την παρ. 2 του άρθρου 1 της υπ’ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2013

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας

Κωνσταντίνος Μενουδάκος»

http://www.koutipandoras.gr/38202/%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B5.html
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση - Κλείνει η ΕΡΤ
« Απάντηση #101 στις: Τετ 10 Ιούλ 2013 10:49 »
Παράθεση
Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση στον αέρα το νέο σήμα της ΕΡΤ
 
Σήμα εκπέμπει από τις 08.00 σήμερα το πρωί η «Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση», στις συχνότητες της ΕΡΤ. Προς το παρόν, εκπέμπεται μόνο μια κάρτα με το σήμα του καναλιού και με ταυτότητα «ΕΔΤ». Το νέο λογότυπο απεικονίζει την υδρόγειο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ανέφερε ότι πρόκειται για μεταβατικό πρόγραμμα σε εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ επισήμανε ότι σε ένα τρίμηνο θα έχει αρχίσει κανονικά η εκπομπή του νέου φορέα.

Ψήφισμα γενικής συνέλευσης δημοσιογράφων ΕΡΤ

Η Γενική Συνέλευση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα:

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ εκφράζουμε για μία ακόμη φορά την απερίφραστη καταδίκη μας στην πρωθυπουργική απόφαση της 11ηςΙουνίου που επιχείρησε να επιβάλλει το «μαύρο» στις οθόνες των Ελλήνων πολιτών και στις δημόσιες συχνότητες.

Καταδικάζουμε τη συνεχιζόμενη επιχείρηση να «κατέβουν» οι πομποί με συνέργεια αστυνομικών δυνάμεων και ιδιωτών τεχνικών.

Καταδικάζουμε, επίσης κάθε απόπειρα παράνομης εκπομπής εκτός των κεντρικών και περιφερειακών εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

Διατυπώνουμε ρητές επιφυλάξεις και αντιρρήσεις για όσες από τις προτάσεις του κ. Καψή ανατρέπουν βίαια τις εργασιακές σχέσεις παρά τις τεκμηριωμένες προτάσεις που έχουμε καταθέσει.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ έχουμε να παρατηρήσουμε ότι είναι ανάγκη ο υφυπουργός να γίνει πιο συγκεκριμένος, ουσιαστικός και με σαφές χρονοδιάγραμμα λύσεων. Δεν βοηθάει κανένα όταν στις θεσμικά και νομικά τεκμηριωμένες προτάσεις των εργαζομένων ο αρμόδιος υφυπουργός προσερχόμενος στο διάλογο απαντά κυρίως με γενικόλογες πολιτικές παρατηρήσεις και αιτιάσεις.

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ συνεχίζουμε να είμαστε εδώ και ζητάμε από τον υφυπουργό, αρμόδιο για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, να συνεχίσει το διάλογο και να εφαρμόσει αυτό που δημοσίως έχει υποστηρίξει «ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι μέρος της λύσης», προκειμένου να εκπέμψει ξανά το σήμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης μόνο από τις εγκαταστάσεις και τις συχνότητες της ΕΡΤ, σεβόμενος τις αποφάσεις του ΣτΕ.

απο Zougla.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση - Κλείνει η ΕΡΤ
« Απάντηση #102 στις: Τρι 23 Ιούλ 2013 16:30 »
Παράθεση
ΡΑΕ: Αύξηση στο λογαριασμό της ΔΕΗ

Για το τέλος χρηματοδότησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Αύξηση 60%, που σημαίνει 18 ευρώ ανά τετράμηνο θα επιβαρυνθούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ για ένα μέσο καταναλωτή (1.600 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο) λόγω της αύξησης του τέλους χρηματοδότησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΕΤΜΕΑΡ), που αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).
 
Η μεσοσταθμική τιμή του ΕΤΜΕΑΡ καθορίστηκε σε 14,96 ευρώ ανά μεγαβατώρα, από 9,3 ευρώ που ήταν στο πρώτο εξάμηνο, προκύπτει δηλαδή μέση αύξηση 60%. Έγιναν ωστόσο και μειώσεις για τις βιομηχανίες που τροφοδοτούνται από το δίκτυο υψηλής τάσης.

Αναλυτικά οι νέες τιμές για το ΕΤΜΕΑΡ ισχύουν για το δεύτερο εξάμηνο του έτους έχουν ως εξής, ανά κατηγορία πελατών:
 
-Υψηλής Τάσης 1,79 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 3,55, μείωση 49%).
-Αγροτικής χρήσης (Μέση Τάση) 6,97 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 5,57, αύξηση 25%).
-Λοιπές χρήσεις Μέσης Τάσης (βιομηχανίες, εμπορικές αλυσίδες) 8,87 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 7,76, αύξηση 14%).
-Αγροτικής χρήσης (Χαμηλή Τάση) 7,33 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 6,48, αύξηση 13%)
-Οικιακής χρήσης (Χαμηλή Τάση) 20,80 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 9,53 αύξηση 118%)
-Λοιπές χρήσεις Χαμηλής Τάσης (γραφεία, καταστήματα κ.λπ.) 21,77 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 14,91, αύξηση 46%).
 
Η ΡΑΕ επισημαίνει ότι η αύξηση είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτήν που προέκυπτε με βάση τα στοιχεία του Λειτουργού της Αγοράς (ΛΑΓΗΕ), η οποία έφθανε μεστοσταθμικά στα 23,5 ευρώ ανά μεγαβατώρα, με γνώμονα την ανάγκη (που αποτελεί και μνημονιακή υποχρέωση) να μηδενιστεί ως το τέλος του 2014 το έλλειμμα του λογαριασμού χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών. Το έλλειμμα εξακολουθεί να διογκώνεται παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, καθώς συνεχίζεται η εγκατάσταση νέων μονάδων ηλεκτροπαραγωγής από ανανεώσιμες πηγές (φωτοβολταϊκά, αιολικά κ.λπ.), οι οποίες αποζημιώνονται για την ενέργεια που παράγουν με υψηλές, εγγυημένες τιμές.
 
Επίσης, επισημαίνει σχετικά ότι οι αναπροσαρμογές του ΕΤΜΕΑΡ «είναι αποτέλεσμα των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στη διαδικασία ένταξης των διαφόρων τεχνολογιών ΑΠΕ στο ενεργειακό σύστημα της χώρας, και κυρίως της ραγδαίας διείσδυσης στο σύστημα των φωτοβολταϊκών συστημάτων». Σημειώνει ωστόσο ότι η επιβάρυνση των καταναλωτών σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να βρουν εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να ανακοπεί η επιβάρυνση των καταναλωτών.
 
Πηγές του υπουργείου Ενέργειας ανέφεραν ότι το μέσο κόστος παραγωγής από ανανεώσιμες πηγές είναι 2,5 φορές μεγαλύτερο σε σχέση με τις συμβατικές πηγές ενέργειας, με το υψηλότερο κόστος να χρεώνεται στα φωτοβολταϊκά (το 2012 στοίχησαν περίπου 420 ευρώ ανά μεγαβατώρα) και λιγότερο στα αιολικά (90 ευρώ). Για την κάλυψη του ελλείμματος που προκύπτει από την επιδότηση των ΑΠΕ, η Πολιτεία έχει λάβει σειρά μέτρων, όπως η μείωση των εγγυημένων τιμών απορρόφησης της «πράσινης» ενέργειας, η επιβολή έκτακτης εισφοράς στους παραγωγούς, η αναστολή της διαδικασίας αδειοδότησης νέων φωτοβολταϊκών, η επιβολή ειδικού τέλους στο λιγνίτη και η διοχέτευση του 25% του τέλους ΕΡΤ (η είσπραξη του οποίου έχει ωστόσο ανασταλεί) στο λογαριασμό των ανανεώσιμων πηγών.

http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=375765

Να λοιπον που το χαρατσι της ΔΕΗ, βρηκαν τον τροπο να μας το παρουν πισω (πολυ γρηγορα μαλιστα) με αλλον τροπο. Να φανταστω οτι οσοι επικροτησαν το κλεισιμο της ΕΡΤ, θα αρνηθουν να πληρωσουν τον λογαριασμο για τις ανανεωσιμες πηγες ενεργειας.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση - Κλείνει η ΕΡΤ
« Απάντηση #103 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 05:29 »
Απολύτως αναμενόμενο. Φυσικά, αν και εφόσον η ΕΡΤ βγει στον αέρα ξανά, το τέλος θα επανέλθει χωρίς κάποια μείωση στα υπόλοιπα.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ztoby

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 97
    • Προφίλ
Απ: Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση - Κλείνει η ΕΡΤ
« Απάντηση #104 στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 17:53 »
 :) οι αξιοκρατικές προσλήψεις μέσω οαεδ  :)

Παράθεση
Νέες αντιδράσεις από το δημοσιογραφικό χώρο και τα πολιτικά κόμματα πυροδοτεί η προκήρυξη για τις προσλήψεις προσωπικού στη "μεταβατική" νέα ΕΡΤ (Δημόσια Τηλεόραση -ΔΤ). Η προκήρυξη περιλαμβάνει φωτογραφικές διατάξεις για προσλήψεις “ημετέρων”, ενώ αποκλείει πολλές κατηγορίες εργαζόμενων της παλιάς ΕΡΤ.

Για τις διεθυντικές θέσεις και για τη στελέχωση του ειδησεογραφικού τμήματος που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, φαίνεται ότι τα πρόσωπα έχουν ήδη επιλεγεί. Καθορίζονται λοιπόν τυπικά προσόντα τα οποία θα πληρούν οι ήδη επιλιεγέντες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για τους διευθυντές ειδήσεων και ενημέρωσης αναφέρεται ότι πρέπει να είναι απόφοιτοι (όχι κατ΄ανάγκην πτυχιούχοι...) "πανεπιστημιακής, είτε τριτοβάθμιας ή και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης".

Στη νέα ΔΤ/ΕΡΤ δεν θα υπάρχει(!) μάλιστα νομική υπηρεσία η οποία θα έπρεπε να ελέγξει τους φακέλους των υποψηφίων και να καταρτίσει συμβάσεις απασχόλησης.

Παρά τις  διαβεβαιώσεις που είχε δώσει ο αρμόδιος υφυπουργός Π. Καψής, η προκήρυξη αποκλείει πολλές κατηγορίες εργαζομενων (όπως ολοκληρη την νομική υπηρεσία), ενώ δημιουργεί πρόσθετες  θέσεις εργασίας στο πολιτικό ρεπορτάζ. Είναι ο τομέας που ενδιαφέρει πρωτίστως το επικοινωνιακό  επιτελείο της κυβέρνησης και σ' αυτόν υπάρχουν πολλοί φίλα προσκείμενοι δημοσιογράφοι που πρέπει να "βολευτούν".

Ολα για την προπαγάνδα

Στελέχη της πρώην ΕΡΤ λένε ότι με την πρόσληψη περίπου 30 νέων δημοσιογράφων στο πολιτικό και στα ρεπορτάζ υπουργείων,  ο νέος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορές θα έχει χαρακτήρα κυβερνητικού-κομματικού  καναλιού. Οπως λένε χαρκτηριστικά, θα δημιουργηθεί ένα "RadioTV-ΟΝΝΕΔ, με ταμπέλα ΔΤ".

Ενδεικτικό των φωτογραφικών διατάξεων που μπήκαν για να καταστεί δυνατή η πρόσληψη προεπιλεγμένων ατόμων, είναι και το γεγονός ότι προβλέπονται 32 θέσεις ηλεκτρολόγων μηχανικών, ενώ στην ΕΡΤ δούλευαν μέχρι τώρα μόλις 12!

Σημειώνεται ότι παρά τις σχετικές υποσχέσεις, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν πριμοδοτούνται από την προκήρυξη παρά μόνον με 200 μόρια, που αντιστοιχούν  σε μόλις 1,5 χρόνο εργασίας για κάποιον που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και θα θέσει υποψηφιότητα.

"Βουβοί" επαρχιακοί σταθμοί

Επίσης, παρά τις σχετικές εξαγγελίες, δεν προβλέπονται θέσεις για το ίντερνετ, ενώ οι δημοφιλείς και ιστορικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ απαξιώνονται πλήρως. Δημιουργείται ένα ραδιόφωνο με 37 άτομα  προσωπικό στην Αθήνα, ενώ καταργούνται οι περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί. Σε περιοχές όπως ο Εβρος, το Ιόνιο ή οι Κυκλάδες δεν θα υπάρχει κανένας δημοσιογράφος, ενώ σε ολοκληρη την Κρήτη προβλέπεται μόνον ένας!

Ιδιαίτερη σημασία έχει η πλήρης απαξίωση της ΕΤ-3, που είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια να αποκτήσει ιδιαίτερη φυσιογνωμία και δικό της κοινό. Η προχειρότητα είναι κωμικοτραγική: Προβλέπονται 2 παρουσιαστές ειδήσεων και 2 αθλητικών εκπομπών, χωρίς καμία υποδομή.

Εργασιακή σχέση - ανασφάλεια

Οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ αμφισβητούν την διαδικασία προσλήψεων, φοβούμενοι ότι θα χάσουν΄ό,τι δικαιούνται ως απολυθέντες. Σύμφωνα με νομικούς, όποιος υπογράψει τις δίμηνες συμβάσεις δεν θα μπορεί να διεικδικήσει νομικά την ακυρότητα της απόλυσης του με το λουκέτο στην ΕΡΤ,τα αναδρομικά που του αναλογούν καθώς και την επαναπρόσληψη του από το διάδοχο σχήμα.

Οι απολυμένοι που παραμένουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής εκτιμούν ότι εν πάση περιπτώσει θα μείνουν εκτός του νέου φορέα, καθώς η κυβέρνηση  θέλει να επαναπροσληφθούν μόνον 600-700 τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και επιπλεον 500  καινούργιοι, που θα είναι δικές της επιλογές και "ρουσφέτια"

Ασάφεια υπάρχει ακόμη και ως προς την εργασιακή σχέση όσων επαναπροσληφθούν. Στην προκήρυξη δεν αναφέρεται με τι είδους σύμβαση θα απασχοληθούν οι προσλαμβανόμενοι. Πρώτα θα επιλεγούν και μετά θα τους παρουσιάσουν την δίμηνη σύμβαση, που θα πρέπει να δηλώσουν ότι αποδέχονται. Αν μετά το πέρας  του διμήνου δεν είναι αρεστοί στην διοίκηση, θα απολύονται χωρίς δυνατότητα αντίδρασης.

http://www.sofokleousin.gr/archives/138571.html

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Κοίτα π τα χαλόνια έχουν ευθιξία ρε! ...του μπουχέσα δεν ιδρώνει τ' αυτί!
Από κορμί λαπάς, από διορισμούς όμως ...Σβρτσενέκερ.


Παράθεση από: eglimatikotita.gr


Σε παραίτηση οδηγήθηκε η σύντροφος του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά την αποκάλυψη ότι είχε διοριστεί μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό του γραφείο. Η 28χρονη οικονομολόγος Αδαμαντία Κόλλια αποχώρησε για...
λόγους ευθιξίας παρά το γεγονός ότι είχε ανάγκη από τα 700 ευρώ που ελάμβανε για τη θέση που κατείχε.
Σύμφωνα με τα parapolitika..  η κ. Κόλλια διορίστηκε τον περασμένο Μαϊο και απασχολούνταν από το πρωί έως το βράδυ στο γραφείο του κ. Κεδίκογλου.

Την απασχολούσε ...απ' το πρωί ως το βράδυ!
Μετά αναλάμβανε άλλος; Που ξέρω!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
Καψής: Σε 2 εβδομάδες με τους παλιούς διευθυντές δελτία ειδήσεων από την ΔΤ

Διευκρινήσεις για τον τρόπο λειτουργίας της μεταβατικής Δημόσιας Τηλεόρασης έδωσε σήμερα ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής. Όπως είπε, θα λειτουργήσει μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες με δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές. Είπε επίσης ότι ο βασικός διευθυντικός κορμός θα αποτελείται από στελέχη της πρώην ΕΡΤ!

Ο κ. Καψής, μιλώντας στο Μega είπε ότι αναβαθμίζονται τα στούντιο της Κατεχάκη και από εκεί θα βγαίνει το προσωρινό πρόγραμμα.

Πρόσθεσε ότι το 80% των εργαζομένων για το μεταβατικό θα προέλθει από το δυναμικό της ΕΡΤ.

Πρόσθεσε πως Διευθυντής Σύνταξης παραμένει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Στο ερώτημα της εκπροσώπου των εργαζομένων, Μάχης Νικολάρα για το τι θα γίνει με τους υπαλλήλους που θα εργαστούν στον ενδιάμεσο φορέα, όταν ολοκληρωθούν οι δίμηνες συμβάσεις, είπε ότι υπάρχει δέσμευση της κυβέρνησης για να μπουν στο ταμείο ανεργίας.

Απαντώντας σε ερώτηση τι θα συμβεί όταν εκπέμψει η νέα ΕΡΤ από την Κατεχάκη και οι πρώην εργαζόμενοι συνεχίζουν την εκπομπή τους από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο υφυπουργός είπε πως η μία εκπομπή θα είναι νόμιμη, ενώ η δεύτερη είναι πειρατική.

newsit.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
Η διευθυντική ομάδα της Δημόσιας Τηλεόρασης

Θα πλαισιώνει τον ειδικό διαχειριστή κ. Γκίκα Μάναλη

Ανακοινώθηκε από το γραφείο του υφυπουργού αρμόδιου για τη δημόσια τηλεόραση κ. Παντελή Καψή η διευθυντική ομάδα του μεταβατικού φορέα της δημόσιας τηλεόρασης που θα πλαισιώνει τον ειδικό διεχειριστή κ. Γκίκα Μάναλη.

Την ομάδα απαρτίζουν ο δημοσιογράφος κ Βασίλης Θωμόπουλος, που θα εκτελεί χρέη γενικού διευθυντή ενημέρωσης, ο κ Δ. Σοφιανόπουλος που θα είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα, ο κ Άρης Κοντιζάς που θα είναι υπεύθυνος των τεχνικών υπηρεσιών και ο κ Χρήστος Κουπελίδης που θα είναι υπέυθυνος των οικονομικών.

tovima.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
450,000 ο μισθός του Καψή; Τι απαντά ο ίδιος (pic)

Το ΦΕΚ διορισμού του Παντελή Καψή στη θέση του υφυπουργού για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση δημοσιοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τις ετήσιες αποδοχές του.

Στη χώρα που οι χαμηλοσυνταξιούχοι παίρνουν γύρω στα 300-500 ευρώ,στη χώρα με το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, στη χώρα των κομμένων μισθών και δώρων, στη χώρα των 250.000 «κόκκινων» στεγαστικών δανείων, στη χώρα όπου...
...τα μαγαζιά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σ' αυτά που έχουν ήδη βάλει λουκέτο και σ' αυτά που θα βάλουν προσεχώς, στη χώρα που ένα μεγάλο μέρος του λαού τρώει σε συσσίτια της Εκκλησίας,στη χώρα που νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα γιατί δεν έχουν να το πληρώσουν, στη χώρα που ο λαός παγώνει το χειμώνα γιατί είναι ακριβό το πετρέλαιο, στη χώρα πουαυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα γιατί είναι ακριβή η βενζίνη και υψηλά τα τέλη κυκλοφορίας, στη χώρα που τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά και άλλα πολλά και χειρότερα, πόσα λέτε πως παίρνει ο υπουργός που είναι αρμόδιος για τη Νέα Κρατική Τηλεόραση;

Κρατηθείτε: 451.250 ευρώ το χρόνο!!! Πρόκειται βεβαίως για τον «πολύ» Παντελή Καψή, πρώην του ΚΚΕ εσωτερικού (στα νιάτα του), πρώην παπανδρεϊκό στις εποχές της δόξας του και νυν υπουργό της... δέξιας συγκυβέρνησης.

Κι όποιος αμφιβάλλει, ας διαβάσει το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Σαμαρά (της «περικοπής δαπανών») φαρδιά-πλατιά από κάτω!

H απάντηση του Παντελή Καψή

Ανυπόστατα χαρακτηρίζει ο υφυπουργός για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση κ Παντελής Καψής τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι αμοιβές του ανέρχονται σε 450.000 ευρώ τον χρόνο.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η «αποκάλυψη» ότι οι ετήσιες απολαβές μου ως Υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ανέρχονται σε 450 χιλιάδες ευρώ ξεκίνησε από ανυπόστατα blogs ακροδεξιού και όχι μόνο περιεχομένου. Θεώρησα αχρείαστο να αντιπαρατεθώ με τον οχετό του διαδικτύου. Με έκπληξη είδα την «πληροφορία» αυτή να συνεχίζει να αναπαράγεται μέχρι που έφτασε σε ιστοσελίδα συνδικαλιστών και πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ. Αναγκάζομαι λοιπόν να διευκρινίσω τα αυτονόητα:

Το ποσό αυτό δεν αφορά τις απολαβές μου. Προβλέπεται στην απόφαση για τη σύσταση της θέσης Υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και πρόκειται για τον προϋπολογισμό λειτουργίας του πολιτικού γραφείου με πρόβλεψη πρόσληψης 20 ειδικών συνεργατών. Το ίδιο ισχύει για όλα τα πολιτικά γραφεία Υπουργών και Υφυπουργών.

Οι προσλήψεις αυτές ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Στο γραφείο μου εκτός από τη γραμματεία (4 άτομα) απασχολούνται 5 ειδικοί συνεργάτες.

Ειλικρινά λυπάμαι που δημοσιογράφοι που εργάστηκαν στην ΕΡΤ αναπαρήγαγαν με τόση ευκολία μια τέτοιου είδους πληροφορία. Όχι τόσο για την κακοήθεια και συκοφάντηση, όσο για την πρωτοφανή άγνοια (;) εκ μέρους τους του ύψους του μισθού ενός Υφυπουργού – που φυσικά είναι ο ίδιος για όλους τους Υφυπουργούς.

Παντελής Καψής»

Πηγή: iefimerida.gr - tovima.gr

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
Σε ισχύ το ανταποδοτικό τέλος για τη ΝΕΡΙΤ

Ανέρχεται στα 3 ευρώ μηνιαίως

Στο ποσό των 3 ευρώ μηνιαίως - αντί 4,24 ευρώ που ήταν το αντίστοιχο για την πρώην ΕΡΤ - ανέρχεται το ανταποδοτικό τέλος που ορίζεται ως αντιστάθμισμα για την εκπλήρωση του στόχου της δημόσιας υπηρεσίας της εταιρείας «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση» (ΝΕΡΙΤ Α.Ε.), σύμφωνα με το νόμο 4173/2013.
Το ανταποδοτικό τέλος ισχύει από 1.1.2014 μετά από σχετική εισήγηση του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και εισπράττεται μέσω του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, τα έσοδα από το ανταποδοτικό τέλος για το 2014 έχουν προϋπολογιστεί στα 191 εκατ. ευρώ από τα οποία τα 101 εκατ. καλύπτουν το κόστος λειτουργίας της ΝΕΡΙΤ. Η εταιρεία θα συνεισφέρει 91,4 εκατ. στο πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού για το 2014.
Το 2012, το κόστος λειτουργίας της ΕΡΤ ήταν 245 εκατ. ευρώ και τα συνολικά έσοδα από το ανταποδοτικό τέλος περίπου 300 εκατ. ευρώ.

από naftemporiki.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΝΕΡΙΤ: Προκήρυξη για πρόσληψη 132 δημοσιογράφων και 224 ατόμων με καλλιτεχνικές ειδικότητες

Δύο προκηρύξεις για την κάλυψη, στη ΝΕΡΙΤ, 132 θέσεων δημοσιογράφων και άλλων 224 εργαζομένων με καλλιτεχνικές ειδικότητες (σκηνοθέτες, παραγωγοί, μοντέρ, φωτιστές, γραφίστες κ.λπ.) αναρτήθηκαν σήμερα στον διαδικτυακό ιστότοπο opengov.gr.


Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη για τις θέσεις των δημοσιογράφων, 117 θα έχουν έδρα την Αθήνα και 15 τη Θεσσαλονίκη και θα είναι αορίστου χρόνου. Αντίστοιχα για τους έχοντες καλλιτεχνική ειδικότητα, η προκήρυξη αφορά 197 άτομα με έδρα την Αθήνα και 27 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, αναρτήθηκε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάρτιση μητρώου αξιολογητών της ΝΕΡΙΤ, για την αξιολόγηση των υποψηφίων των διάφορων ειδικοτήτων. Έργο των αξιολογητών θα είναι η αξιολόγηση και βαθμολόγηση των υποψηφίων, σύμφωνα με τις προκηρύξεις της ΝΕΡΙΤ για τις ειδικότητες εκτός ΑΣΕΠ.

Οι προϋποθέσεις, που πρέπει να πληρούνται από όλους τους υποψηφίους είναι:
1. Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.
2. Να διαθέτουν τουλάχιστον Απολυτήριο Λυκείου ή ισότιμο αναγνωρισμένο τίτλο.
3. Οι υποψήφιοι χωρίς ελληνική ιθαγένεια θα πρέπει να αποδείξουν ότι, γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της αντίστοιχης ειδικότητας, προσκομίζοντας πιστοποιητικό ελληνομάθειας που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ή το Σχολείο της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ή άλλο ισότιμο.
4. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα, που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
5. Να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης, ούτε κατά τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά τον χρόνο του διορισμού.
6. Να κατέχουν τους απαραίτητους τίτλους σπουδών μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Σε περίπτωση που η αναφερόμενη στην αίτηση συμμετοχής τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή να κατέχουν και πράξη αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιμία και όπου απαιτείται την αντιστοιχία των τίτλων αυτών ή πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
7. Οι άντρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://apps.gov.gr/opengov/applications/nerit/app/select_office.php?option=rep.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως τη 12η μεσημβρινή της 3ης Φεβρουαρίου 2014.

από imerisia.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
Ξεκίνησε η λειτουργία της ΝΕΡΙΤ


ΝΕΡΙΤ: Προσωρινά αποτελέσματα ΑΣΕΠ για θέσεις Δ.Ε. και Υ.Ε. 09/04 10:26

Eρώτηση Απ. Κακλαμάνη για τη μη καταβολή δεδουλευμένων στους απολυθέντες της ΕΡΤ 07/04 13:11

Π. Καψής: Έτοιμη να εκπέμψει έως τις 27 Απριλίου η ΝΕΡΙΤ 29/03 16:35
Διαμαρτυρία έξω από το Ραδιομέγαρο για την επαναλειτουργία της πρώην ΕΡΤ 11/03 20:23
Ξεκίνησε την Κυριακή με ένα απογευματινό δελτίο ειδήσεων στις 18:00, η λειτουργία της νέας δημόσιας τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ).
Η μετάβαση από τη Δημόσια Τηλεόραση (Δ.Τ.) στη ΝΕΡΙΤ, έγινε με το σύνθημα «Κάτι νέο ξεκινά» και την εμφάνιση ενός «Ν» γαλάζιας απόχρωσης και καμπυλωτού σχήματος.
Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, θα ξεκινήσουν να προβάλλονται 16 νέες εκπομπές.
Το πρώτο δελτίο ειδήσεων, παρουσίασε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, σε νέα σκηνικά και με τη δημοσιογραφική δουλειά των συμβασιούχων της ΔΤ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, «πάγωσε» η διαδικασία για την πλήρωση θέσεων δημοσιογράφων και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αόριστου χρόνου και θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές.
Η ΝΕΡΙΤ ξεκίνησε να λειτουργεί με το προσωπικό που υπάρχει στη Δημόσια Τηλεόραση από τον περασμένο Αύγουστο, καθώς με τροπολογία στη βουλή, ανανεώθηκαν οι δίμηνες συμβάσεις τους.
Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ με θέμα την παροχή εξηγήσεων του διευθύνοντα συμβούλου Γιώργου Προκοπάκη στις καταγγελίες της ΕΣΗΕΑ και εξώδικου προς τη ΝΕΡΙΤ περί διαβλητών διαγωνισμών πρόσληψης.

http://www.naftemporiki.gr/story/803060/ksekinise-i-leitourgia-tis-nerit
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΥΕΝΕΔ!!!!!!! :P :P :P :P :P :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 502
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Αυτό το έκτρωμα που λέγεται <<νεριτ>>  :-? , το πληρώνουμε για να δούμε την εθνική στον αντ1 με χαμηλή ποιότητα ή να πληρώσουμε και δεύτερη φορά , την ιδιωτική-κρατική τηλεόραση, για υψηλή ανάλυση...αυτά μόνο εδώ στην φρουτοπία...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Αυτό το έκτρωμα που λέγεται <<νεριτ>>  :-? , το πληρώνουμε για να δούμε την εθνική στον αντ1 με χαμηλή ποιότητα ή να πληρώσουμε και δεύτερη φορά , την ιδιωτική-κρατική τηλεόραση, για υψηλή ανάλυση...αυτά μόνο εδώ στην φρουτοπία...

Όταν έγινε η ανάθεση του Μουντομπάσκετ δεν υπήρχε ΝΕΡΙΤ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Η προχθεσινή συνέντευξη του Σαμαρά, απέδειξε για ποιο λόγο έκλεισε την ΝΕΤ και έφτιαξε την ΝΕΡΙΤ. Όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, κατάντησε η κρατική τηλεόραση.

Ξέχασαν να τον ρωτήσουν:
Τι νούμερο παπούτσι φοράτε;
Κοιμάστε μπρούμυτα ή ανάσκελα;
Σας αρέσει ο κινηματογράφος ή το θέατρο;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;
Την μπριζόλα την τρώτε με ρύζι ή με πατάτες τηγανιτές;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος gilas

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 178
    • Προφίλ
Η προχθεσινή συνέντευξη του Σαμαρά, απέδειξε για ποιο λόγο έκλεισε την ΝΕΤ και έφτιαξε την ΝΕΡΙΤ. Όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, κατάντησε η κρατική τηλεόραση.

Ξέχασαν να τον ρωτήσουν:
Τι νούμερο παπούτσι φοράτε;
Κοιμάστε μπρούμυτα ή ανάσκελα;
Σας αρέσει ο κινηματογράφος ή το θέατρο;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;
Την μπριζόλα την τρώτε με ρύζι ή με πατάτες τηγανιτές;

Τετοιο στρίμωγμα από δημοσιογράφους ειχα να δω απ'τις συνεντεύξεις ΧΒ στον Γιαννάκη... :P

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ

Ουδέτερος παρατηρητής Διονύσης Τσακνής!

Τι κοινό έχουν ο Χριστοβασίλης με τον Τσακνή?
Αρπαχτές στα γήπεδα.

Βάζελος ο αμπελοστιχουργός...
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 09 Μάι 2015 00:12 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Τον ειχα γνωρισει τον Τσακνη πριν καμια 10 χρονια στην Καρδιτσα απο ενα ανιψιο του που σπουδαζε Πατρα και που ειχαμε ανεβει πανω στην πολη του


Ενταξει ο τυπας δεν υπαρχει.....Αγαμος,ρεμαλιο,και ολα τα συναφη του ροκα αλλα μου εκανε εντυπωση πως ειναι αρκετα ψαγμενος με ιστορια και πολιτικη και πολυ χαβαλετζης συναμα

Ωραιος


Βλεπω να ξεκιναει η ΕΡΤ με Αγγελακα και Παυλιδη το πρωι και να τελειωνει με iron maiden και metallica το βραδυ.ωραια φαση
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=nZpk0n0NMCA
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Ανοίγει η ΕΡΤ ?
« Απάντηση #121 στις: Δευ 18 Μάι 2015 22:39 »


Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ ανακοινώθηκε την Τρίτη από το γραφείο του υπουργού Επικρατείας.


Πρόεδρος του Δ.Σ.: Διονύσης Τσακνής

Διευθύνων Σύμβουλος: Λάμπης Ταγματάρχης

Μέλος: Μιχάλης Γρηγορίου

Μέλος: Έλλη Παπακωνσταντίνου

Μέλος: Νίκος Τρανός


Και ο Χ. Μπιρμπασόπουλος στους καφέδες  :P
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Μάι 2015 22:47 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Παράθεση
(...)
21 December 2011

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπαδημούλης παραπέμποντας στους ισχυρισμούς του Κώστα Βαξεβάνη αναφέρεται στην μη μετάδοση του επεισοδίου που αφορά τους οφειλέτες του δημοσίου ενώ αναφέρεται και στην εκπομπή σχετικά με τον Μάκη Ψωμιάδη και μια πολύ σοβαρή έρευνα-σοκ που αποτελεί πλέον κομμάτι της δικογραφίας για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου, που δεν παίχτηκε στην ΕΡΤ καν το τρέιλερ για να παρουσιαστεί η συγκεκριμένη εκπομπή.
(...)
Με βάση τα παραπάνω ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά τους υπουργούς:
(...)
Θα αναζητηθούν πειθαρχικές ευθύνες από τον Δ.Σ της ΕΡΤ κ. Ταγματάρχη για την μη προβολή των επεισοδίων της εκπομπής « το κουτί της Πανδώρας»;
Ακολουθεί η επιστολή όπως δημοσιεύθηκε στο www.koutipandoras.gr

Κύριε Ταγματάρχη,
(...)
http://www.alterthess.gr/content/kyrie-tagmatarhi-i-ert-hreiazetai-alitheies-ohi-lohagoys


 %-|

Παράθεση
24.05.2015

Ενώπιον των βουλευτων αύριο στη Βουλη οι Δ. Τσακνής και Λ. Ταγματάρχης
http://www.avgi.gr/article/5563936/enopion-ton-bouleuton-aurio-sti-bouli-oi-d-tsaknis-kai-l-tagmatarxis

(...)
Ο Λάμπης Ταγματάρχης θα κληθεί να αναστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον του -μάλλον σε δυσανάλογο βαθμό- τόσο μεταξύ των εργαζομένων της ΕΡΤ όσο και στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας τις γενικές γραμμές του νέου επιχειρησιακού σχεδίου για την ΕΡΤ. Βεβαίως όχι μόνο την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων που βλέπουν το "μαύρο" εδώ και δύο χρόνια, αλλά και την αξιοποίησή τους. Επίσης, την αξιοποίηση και την επαναλειτουργία όλων των δομών της ΕΡΤ, αλλά και την «αξιολόγηση των δομών» αυτών, όπως ζητούσαν άλλωστε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επί παλαιάς ΕΡΤ, υπό το πρίσμα της οικονομίας αλλά και της ορθολογικής ανάπτυξης της επιχείρησης.
(...)
 
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 24 Μάι 2015 21:10 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση - Κλείνει η ΕΡΤ
« Απάντηση #124 στις: Πεμ 11 Ιούν 2015 15:01 »
Δηλαδή, αν στις επόμενες εκλογές πάρει 40% η χα, η κρατική θα μετονομαστεί σε υενεδ;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ