Αποστολέας Θέμα: Τέλος εποχής για την κρατική τηλεόραση - Κλείνει η ΕΡΤ  (Αναγνώστηκε 25597 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Παράθεση
Τέλος εποχής! Κλείνει η ΕΡΤ από απόψε τα μεσάνυχτα - Το προσωπικό θα αποζημιωθεί κανονικά

- Θα δημιουργηθεί νέο κανάλι με λιγότερο προσωπικό που θα μπορεί να κάνει αίτηση με κριτήρια ΑΣΕΠ
- Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατακεραύνωσε την ΕΡΤ καταγγέλοντας τεράστια αδιαφάνεια και διαφθορά
- Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απαντούν με κατάληψη διαρκείας και έκτακτα δελτία ειδήσεων
- ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απειλούν με αποχώρηση από την τριτοκομματική κυβέρνηση
- Υπέρ του κλείσιματος της ΕΡΤ τάχθηκε η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της
- Οι πολίτες δεν θα πληρώνουν τέλος για την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ μέχρι την έναρξη του νέου καναλιού
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μία εποχή τελείωσε απόψε! Η ΕΡΤ κλείνει και αυτό πλέον με απόφαση της κυβέρνησης είναι οριστικό. Με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου η ΕΡΤ από απόψε τα μεσάνυχτα κλείνει και οι τηλεόρασεις πλέον από τις 12:00 θα δείχνουν μαύρο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου με δηλώσεις του ανακοίνωσε πως η ΕΡΤ θα σταματήσει να εκπέμπει και στη θέση της θα δημιουργηθεί από Σεπτέμβριο ένα νέο κανάλι με πολύ λιγότερο προσωπικό το οποίο θα προσληφθεί με κριτήρια ΑΣΕΠ.

Πριν ανακοινώσει την απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο της ΕΡΤ, ο κ. Κεδίκογλου εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση κατά της ΕΡΤ, κάνοντας λόγο πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για ιερές αγελάδες που παραμένουν άθικτες, ενώ σημείωσε πως η Δημόσια Τηλεόραση είναι μοναδική περίπτωση σπατάλης και αδιαφάνειας. Βέβαια σε αυτό το σημείο ο κ. Κεδίκογλου δεν μίλησε πως για όλη αυτή την εικόνα που περιέγραψε ευθύνες έχουν εκείνοι και κανένας άλλος.

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε πως ο ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς ηλεκτρικού πληρώνει για την ΕΡΤ περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και κατήγγειλε το κανάλι πως έχει τριπλάσιο ως επταπλάσιο κόστος από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τετραπλάσιο ως εξαπλάσιο προσωπικό για πολύ μικρή τηλεθέαση: τη μισή σχεδόν και για τα τρία δημόσια κανάλια μαζί, απ’ όση ένα μέσο εμπορικό κανάλι. "Έχει τεράστια περιουσία, η οποία παραμένει αδρανής, αν δεν λεηλατείται υπέρ του ανταγωνισμού. Έχει καθεστώς αδιαφάνειας στη διαχείρισή της: Μιλάμε για μια εταιρία με έξι λογιστήρια που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους! Καθεστώς αδιαφάνειας στη διαχείριση των συμβάσεων, καθεστώς ακόμα μεγαλύτερης αδιαφάνειας στη διαχείριση του υλικού, το οποίο δεν έχει απογραφεί εδώ και… οκτώ χρόνια! Καθεστώς προνομίων για τους εργαζομένους, που χρεώνουν τεράστιο αριθμό υπερωριών", σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Κεδίκογλου ανακοίνωσε πως από απόψε σταματούν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ και στη θέση της, ανέφερε, θα δημιουργηθεί σύγχρονος δημόσιος αλλά όχι κρατικός οργανισμός ραδιοτηλεόρασης. Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι το προσωπικό θα αποζημιωθεί κανονικά και ότι ο νέος οργανισμός θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό.

Επίσης είπε ότι στο μεσοδιάστημα μέχρι τη λειτουργία του νέου οργανισμού οι πολίτες δεν θα πληρώνουν τέλος για την ΕΡΤ.

Με διαρκή κατάληψη και συνεχή λειτουργία της ΕΡΤ με έκτακτα δελτία ειδήσεων σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, αντιδρούν οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης απέναντι στις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ωρών και την έντονη φημολογία περί κλεισίματος της δημόσιας τηλεόρασης, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης μεγάλων οργανισμών του Δημοσίου.

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους αρμόδιους υπουργούς να διαχειριστούν την περιουσία μίας ΔΕΚΟ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους κυβερνητικούς εταίρους και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται συσκέψεις της ΠΟΣΠΕΡΤ και σωματείων εργαζομένων, ενώ κόσμος συρρέει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου έχει αριθμό Α139 και δόθηκε στην δημοσιότητα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Αναφέρει:

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Τροποποίηση των διατάξεων του άρθρου 14Β του ν. 3429/2005.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Έχοντας υπόψη: 1. Την παράγραφο 1 του άρθρου 44 του Συντάγματος. 2. Την έκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του κατεπείγοντος θέματος της εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 14Β του ν. 3429/2005 που αφορά την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4046/2012 και του ν. 4093/2012, που αποτελούν προαπαιτούμενες ενέργειες στο πλαίσιο του εγκεκριμένου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013−2016. 3. Τη σχετική πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, αποφασίζουμε:

Άρθρο 1

Το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 14Β του ν. 3429/2005 (Α΄ 314) αντικαθίσταται με δύο νέα εδάφια ως εξής: «2. Με την απόφαση της προηγούμενης παραγράφου α) σε περίπτωση κατάργησης του φορέα, όπως και τυχόν θυγατρικών του, καθορίζεται η διακοπή της λειτουργίας του καθώς και των τυχόν θυγατρικών του, ως και ο χρόνος αυτής, η τύχη της περιουσίας του καταργούμενου νομικού προσώπου, όπως και των τυχόν θυγατρικών του, ρυθμίζονται όλα τα θέματα της διαδοχής των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών τους, όπως και η τύχη των εκκρεμών δικών, της αυτοδίκαιης λύσης των πάσης φύσεως εργασιακών σχέσεων και των συμβάσεων έργου, της αυτοδίκαιης λήξης όλων των αποσπάσεων προσωπικού καθώς και κάθε σχετικό με αυτά θέμα, της αυτοδίκαιης λήξης της θητείας των οργάνων διοίκησης, των διαδικασιών και οργάνων που απαιτούνται για τη διαδοχή καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, β) σε περίπτωση συγχώνευσης του φορέα, καθορίζεται η διακοπή της λειτουργίας και η τύχη της περιουσίας του συγχωνευόμενου προσώπου, ρυθμίζονται τα θέματα των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών του, της ρύθμισης των θεμάτων των εργασιακών σχέσεων και κάθε σχετικό με αυτήν θέμα, της αυτοδίκαιης λήξης της θητείας των οργάνων διοίκησης, των διαδικασιών και οργάνων για τη συγχώνευση, το καταστατικό ή ο οργανισμός που το διέπει και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του κατά περίπτωση εποπτεύοντος τον καταργούμενο ή συγχωνευόμενο φορέα, καθορίζονται τα θέματα που αφορούν την διαφύλαξη της περιουσίας των καταργούμενων ή συγχωνευόμενων φορέων, οι σχετικές διαδικασίες και όργανα και κάθε άλλο σχετικό θέμα.»

Άρθρο 2

Η ισχύς της παρούσας, η οποία θα κυρωθεί νομοθετικά κατά το άρθρο 44 παράγραφος 1 του Συντάγματος, αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ, ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ανοίγει το δρόμο για το κλείσιμο της ΕΡΤ - Άγνωστο τι θα κάνει η κυβέρνηση

Ήθελαν να κλείσουν την ΕΡΤ για 3 μήνες! Το σχέδιο Μαξίμου!

Δεν κλείνεις εν μια νυκτί τη δημόσια ραδιοτηλεόραση! Βέτο από Βενιζέλο και Κουβέλη στο σχέδιο ξαφνικού θανάτου της ΕΡΤ - Όλο το παρασκήνιο

Δημόσιο: φεύγουν 12.500 μέσα σε 20 μέρες – Τι έγραψε στο twitter ο Αντώνης Μανιτάκης

Συναγερμός στην ΕΡΤ! Σενάριο για πάνω από 1.000 απολύσεις άμεσα - Τρόικα: "Δεν φεύγουμε από Αθήνα εάν δεν γίνουν"

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q9Bj4jlZ0pE

απο Newsit.gr

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Κλείνει η ΕΡΤ και  ανοίγει η ΥΕΝΕΔ
 :P :P

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
επιτελους.να και ενα καλο.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
επιτελους.να και ενα καλο.

Ποιο ειναι το καλο; Οτι κλεινει η ΕΡΤ; Οτι μενουν στο δρομο 2.626 ανθρωποι με οικογενειες; Αυτο θεωρεις ως καλο;

Συμφωνω οτι εγιναν προκλητικες σπαταλες...
Συμφωνω οτι εγιναν εκει μεσα λαμογιες εκατομμυριων...
Αλλα ας τη πληρωσουν ως φυσικα προσωπα αυτοι που εφταιξαν, απο τοςυ πρωθυπουργους, τους υπουργους, τους διεθυντες, τους μεγαλοδημοσιογραφους και τα λοιπα λαμογια.

Ο εικονοληπτης, ο ηχοληπτης, ο μοντερ, ο φυλακας, η καθαριστρια των 600 (και ουτε) ευρω δεν ευθυνονται σε τιποτα.

Η λογικη στην Ελλαδα ποναει δοντι - κοβει κεφαλι εχει γινει θεσφατο.

Υπαρχουν μεσες λυσεις:
Α) Λειτουργει ως εκπαιδευτικη τηλεοραση με φθηνο προγραμμα.
Β) Λειτουργεις ως επειχηρηση αλλα βασιζομενη οικονομικα αποκλειστικα σε ιδιωτικους πορους και σε διαφημισεις.

Ο (κυριος) Κεδικογλου πρωην δημοσιογραφος της ΕΡΤ τωρα θυμηθηκε οτι ειναι ασυμφορη; Πριν λιγα χρονια διαδηλωνε και διαμαρτυρονταν (αυθορμητα!) για το σχεδιο κλεισιματος της. Τωρα τον γλυκανε και αυτον η εξουσια;

Αν το θεμα ειναι οικονομικο ας κλεισουν το ΠΑΣΟΚ με τα 130 εκ. χρεη και την ΝΔ με τα αλλα τοσα και οποια αλλα κομματα χρωστανε.

Αν το θεμα ειναι οικονομικο ας κελεισουν τα ιδιωτικα ΜΕΓΑλοκαναλα με τα εκαταμυρια χρεη στο ελληνικο δημοσιο, αν εχουν αρχιδια μεσα στο παντελονι τους.

Υ.Γ.

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους,
δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα,
γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους,
ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό,
δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα,
αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pas1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 841
    • Προφίλ
βεβαια καλο ειναι που κλεινει η ερτ η οποια εκτος απο την μηδαμινη προσφορα σαν ποιοτητα τηλεορασης μας χρεωνε τα μαλια σε καθε λογαριασμο.εμεις τα πληρωναμε τα καθικια και αυτοι πληρωναν με την ανοχη αλλων εκατομυρια σε κατι σταηδες,τσουκαλαδες και παπαδοπουλους. μια ζωη οι ηγεσιες τους παιζαν μπαλα προς συμφερον τους. υπαλληλοι με ειδικα προνομια, χωρις προσληψεις απο ασεπ και πολλα πολλα ακομα.
τους 2000 της ερτ θα σκεφτω ή τους 1400000 στην συντρηπτικη πλειοψηφια τους νεοι που παρακαλαν απο δω και απο κει για δουλεια?
ας ανοιξει η ερτ με λιγο προσωπικο και με παιδια νεα,οχι με τα ιδια σκατα εδω και 20 χρονια.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Σιγά μην κλεισει...

Δικους τους θελουνε να διορισουνε, για να περνάνε την γραμμη τους...

Νυχτα του Αγίου Βαρθολομαίου :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Δυστυχώς μαζί με  ξερά καίγονται και τα χλωρά.Κάποι θ απολυθούν άδικα και κάποιοι δίκαια, πχ κατι Γιουροβίζιον,κάτι εκπομπές με εκείνη την αχώνευτη την Μάγια Τσόκλη που πλήρωνε ο Ελληνικός λαός να πάει να κάνει γούστα στο Ντουμπάι και την Τυννησία.
Επίσεις το πολύ μεγάλο κάλο είναι ότι δεν θα ξαναδούμε ΠΟΤΕ την Αθλητική Κυρίακη ή αλλίως την Αθηναική Κυριακή. Σιχτιριάζαμε κάθε Κυριακή βράδυ να βλέπουμε τους Ράνιους και όλα αυτά τα ΠΟΚακια να μας πέταν στάχτη στα μάτια.Ειδικά για μας τους ΠΑΣολεδες αυτή η βρομοεκπομπή στο πέσιμο των αγνών παιδιών δεν καταδίκασε τίποτα.Τα πέρασε λίγο στα ψιλά.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 11 Ιούν 2013 21:08 από pantser »
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PASlas

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 22
    • Προφίλ
2.626?
Ούτε το cnn τόσο κόσμο. Τι διάολο κάναν τόσοι νοματαίοι???

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
το να κλείσουν την ερτ και να την ξανανοίξουν μετά από λίγο καιρό με τα ίδια μυαλά δεν προσφέρει κάτι.Απλά θα κόψουν για λίγο τα κόλπα και θα τα ξαναρχίσουν όταν ανοίξει.
πρώτα αλλάζεις μυαλό και μετά κάνεις κινήσεις.

Αποσυνδεδεμένος nick

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 622
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
Σήμερα η ερτ , αύριο ποιος ; Δε θα εστιάσω στην ποιότητα της κρατικής τηλεόρασης , ούτε θα την κρίνω... Αλλού είναι το ζήτημα σύνταυροι.

Αποσυνδεδεμένος baggelhs o bageremenos

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 90
    • Προφίλ
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.....ΕΡΧΕΡΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Κατεβασαν νταβατζιλίκι τους διακόπτες!
Δεν το πιστεύω.
Και δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ ξανά τέτοιο πράγμα.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Σήμερα η ερτ , αύριο ποιος ; Δε θα εστιάσω στην ποιότητα της κρατικής τηλεόρασης , ούτε θα την κρίνω... Αλλού είναι το ζήτημα σύνταυροι.



Η ΕΡΤ ανέδειξε και στήριξε τόσους πρωθυπουργούς του Μπιρσίμ ... ευτυχώς ο Θεός αγαπάει χαβιάρι.
Η ατάκα έναρξης Δελτίου Ειδήσεων της ΕΤΡ μια ζωή ... "Ο πρωθυπουργός κ.  ... τάδε" 
Κρίμα και τι θα γίνει ο σταύλος μας, που πλήρωνε μεν αλλά απολάμβανε τις υπηρεσίες της?

Η ΕΡΤ, υπηρέτησε με συνέπεια τα μεγάλα κόμματα, ενώ θα έπρεπε να υπηρετεί τον ελληνικό λαό του οποίου αποτελούσε  περιουσιακό στοιχείο και εργαλείο, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας ... κατ' επίφαση.

Και αφού τα κόμματά της δεν υπάρχουν, κυβερνήσεις και λαός άφαντοι ... κλείνει, τι να κάνει?
Να υπηρετήσει το Λάκη και τη Γιουροβίζιον?
Τη βλέπω να γίνεται Παοκοκάναλο ... στην καλλίτερη.

"Μαζί τα είδαμε"  ... ρε λαμόγια.


Ο Αρχιεπίσκοπος  κ.κ. Ιερώνυμος

Παράθεση
«Είναι αδιανόητο, σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του».
 
«Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών.
Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανάτωσή του».
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Ιούν 2013 00:01 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.220
    • Προφίλ
Εκανε τη χωρα ανω κατω ο αλλος μεσα σε μια μερα
Θα μου πεις αφου κοιμομαστε ορθιοι τι αλλο να περιμενουμε?
Παμε κατα διαολου και ερχονται ακομα χειροτερα
Ισως ηρθε η ωρα να ξυπνησουνε εντελως ολοι γιατι αλλιως δεν γινεται τιποτα


 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος ztoby

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 97
    • Προφίλ
να κλείσει άμεσα και η ΔΕΗ

οι υπάλληλοι της είναι κομματόσκυλα, συνδικαλιστές, μπήκαν με βύσμα, είναι αργόσχολοι και καλοπληρωμένοι

και σιγά και το ρευμα δηλαδή μερικές φορές κόβεται μου έχει τύχει και μου έκαψε και μια οθόνη

θα ζήσουμε και χωρίς ρεύμα όσο χρειαστεί μεχρί να στηθεί σωστά, σύγχρονα και ανταγνωστικά και να γίνουν οι διαφανείς προσλήψεις του σαμαρα

σαν αυτές του μουσείου της ακροπολης ε?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Μιλαμε για ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ αυτα δεν γινοντουσαν ουτε επι χουντας! Νυχτα ντροπης για τον Σαμαρα! Η αρχη του τελους της τρικομματικης!

Τους παχυλους μισθους στην ΕΡΤ τους επαιρνε το 1-2 % των εργαζομενων που διοριζονταν απο την εκαστοτε κυβερνηση, οι υπολοιποι επαιρναν μισθους - πεινας.



ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Tελος και στα Γιάννενα η ΕΡΤ!
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Νομιζω οτι ο ΧριστοΒασιλης μιας και τρεχει γαμιωντας λογω των εξελιξεων, πρεπει να ζητησει τηλεοπτικα απο την ΕΡΤ :P

Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Tελος και στα Γιάννενα η ΕΡΤ!

1. Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΟΙΚ. 02/ 11.6.2013 ΚΥΑ του Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, το Νομικό Πρόσωπο ΕΡΤ Α.Ε. έχει καταργηθεί.
 
2. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών πρέπει μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος να διακοπεί.
 
3. Το κανονικό πρόγραμμα της ΕΡΤ Α.Ε. έχει διακοπεί πριν αρκετές ώρες.
 
4. Το Υπουργείο Οικονομικών ως διάδοχος της ΕΡΤ Α.Ε. μέχρι την ψήφιση νόμου για την ίδρυση ενός νέου και σύγχρονου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει στη διακοπή μετάδοσης των εκπομπών και τη διαφύλαξη των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ Α.Ε.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Anton

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 401
    • Προφίλ
Παράθεση
Προς όσους αναρωτιούνται εναγωνίως αν θα πληρώνουν ακόμα για την ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ, η απάντηση είναι όχι. Το λέει η πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Αν δεν το έχουμε καταλάβει όμως, το θέμα μας σήμερα ΔΕΝ είναι αυτό, ούτε το πόσους υπαλλήλους έχει η ΕΡΤ σε σχέση με κανάλια του εξωτερικού, ούτε το τι θα κάνει η Μπήλιω από αύριο. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν πάρει χαμπάρι, αλλά η κυβέρνηση σήμερα εξέδωσε ένα διάταγμα με το οποίο γίνονται άνεργοι 2600 εργαζόμενοι σε μία νύχτα. Το διάταγμα δεν βρίσκει σύμφωνα ούτε καν όλα τα μέλη της τρικομματικής κυβέρνησης, ενώ η συζήτηση ενός τόσο σοβαρού θέματος στη βουλή δεν έγινε ποτέ. Δεν είμαι υπερασπιστής της αστικής δημοκρατίας, αλλά ως παρατηρητής της κατάστασης έχω να πω ότι τέτοιου είδους πράξεις δείχνουν πια ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας δε διαφέρει καθόλου από χούντα. Το γεγονός επιβεβαιώνεται από την παρουσία των ΜΑΤ έξω από τα κτίρια της ΕΡΤ σε Αθήνα -Θεσσαλονίκη-Πάτρα (τουλάχιστον). Χωρίς κανένα προφανή λόγο ύπαρξης, με σκοπό να υπενθυμίσουν σε αυτούς που είναι μέσα ότι αμα δε θελήσουν να βγουν με το καλό, υπάρχει και το ξύλο.

Όσον αφορά την ίδια την ΕΡΤ, είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί την υπάρχουσα κατάσταση. Ως κρατικό ίδρυμα προπαγάνδας με αμφίδρομες συνδέσεις με την εξουσία, το όργιο διαφθοράς στην ΕΡΤ ήταν δεδομένο. Πολλά από τα μέλη της παρούσας και των προηγούμενων κυβερνήσεων είναι άμεσα υπεύθυνοι για αυτό. Όπως όμως συμβαίνει με κάθε δημόσιο οργανισμό, όταν έρθει η ώρα του ξεπουλήματος ή της διάλυσης, οι πολιτικές ηγεσίες και τα διευθυντικά στελέχη αποσύρονται στη σκια, για να πέσουν οι προβολείς πάνω στους εργαζόμενους. Σε αυτούς πέφτει ολόκληρη η ευθύνη για την κατάντια του οργανισμού, και αυτοί συνεπώς αξίζουν να τιμωρηθούν με το κλείσιμο ή το ξεπούλημά του. Αυτή είναι η κλασική λογική της «συλλογικής ευθύνης» η οποία, από τότε που τη λάνσαρε ο Χίτλερ ως αφορμή για μαζικές δολοφονίες αμάχων (καταργόντας το πεδίο της μάχης και διασπείροντάς το παντού), έχει γίνει από τα πιο χρήσιμα εργαλεία προπαγάνδας του καπιταλισμού. Σύμφωνα με αυτή τη λογική, το μερικό ανάγεται σε γενικό. Η διαφθορά μερικών, σε διαφθορά όλων. Οι αστρονομικοί μισθοί των λίγων, σε μισθούς των πολλών. Οι αποτυχημένες και άχρηστες εκπομπές κάποιων, σε γενικό χαρακτήρα τριών τηλεοπτικών καναλιών, τεσσάρων ραδιοσταθμών (ανάμεσα σε αυτούς το Τρίτο Πρόγραμμα) και μουσικών συνόλων. Ο παραλογισμός γίνεται επιχείρημα που δικαιολογεί το πέταγμα στο δρόμο 2500 εργαζομένων. Οι συλλογικοί χαρακτηρισμοί «ρουσφετάκιες», «κομματόσκυλα» κτλ. επιστρατεύονται για να χαρακτηρίσουν μια ακόμα ομάδα εργαζομένων, για να την κατασπαράξουν με ήσυχη τη συνείδησή τους οι υπόλοιπες, όπως έκαναν και με τους καθηγητές προ καιρού, και όπως θα κάνουν σαν καλά και υπάκουα σκυλιά και στο μέλλον. Οι 2600 άνεργοι της ΕΡΤ, ή οι 10000 άνεργοι καθηγητές της νέας σχολικής χρονιάς είναι απλώς «παράπλευρες απώλειες» στον ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της διαφθοράς. Που τον διεξάγει μια από τις πιο διεφθαρμένες και ξεπουλημένες κυβέρνησεις που έχουν εμφανιστεί στο βουτηγμένο στα σκατά ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ είχε γίνει άχρηστη για τις κυβερνήσεις. Η τεράστια πλειοψηφία των χωρών της Δύσης διαθέτει κρατικά ΜΜΕ με σκοπό να διαχέεται αποτελεσματικότερα η κρατική προπαγάνδα και να ασκείται ιδεολογικός έλεγχος. Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο είναι άχρηστο, γιατί τα ιδιωτικά ΜΜΕ έχουν αναλάβει αυτό το καθήκον με ακόμα μεγαλύτερη ευλάβεια από την ΕΡΤ. Απόρροια της τερατώδους διαπλοκής κράτους-κεφαλαίου, η υποστήριξη της κυβέρνησης από τα ιδιωτικά ΜΜΕ ξεπερνάει τα όρια κάθε φαντασίας. Η ΕΡΤ όντως δεν χρειάζεται όταν υπάρχουν οι Πορτοσάλτε, οι Παπαδημητρίου, οι Πρετεντέρηδες, οι Καψήδες και λοιποί «εθελοντές» οι οποίοι, αν και δεν πληρώνονται ως δημόσιοι υπάλληλοι, εκπληρώνουν την ίδια λειτουργία με πολλαπλάσια αποδοτικότητα. Η ΕΡΤ δεν είναι αναγκαία όταν ο Τράγκας κάνει χρυσαυγίτικη προπαγάνδα κάθε Κυριακή, ο Πορτοσάλτε μιλάει για βρώμικους μετανάστες που πιάνουν τις φράουλες στη Μανωλάδα, ο Παπαδημητρίου λέει ότι η προβολή της διανομής τροφίμων ρεζιλεύει τη χώρα, ενώ ο Πρετεντέρης, η Τρέμη, ο Καψής και ο Τσίμας τρομοκρατούν και εκβιάζουν για λογαριασμό της τρόικας κάθε βράδυ στις 8. Όταν τα μη κρατικά ΜΜΕ γίνονται οι τέλειοι αγωγοί του ρατσιστικού, αυταρχικού, μισανθρωπικού και άκρως ταξικού κυρήγματος της σημερινής κυβέρνησης, τι ρόλο βαράει η ΕΡΤ; Εκτός από το ότι αρκείται να επαναλαμβάνει τα ίδια, λειτουργεί με πιο χαλαρούς κανόνες λογοκρισίας (συνέπεια της έντονα γραφειοκρατικής δομής της), και έτσι πού και πού ξεφεύγουν και «ακατάλληλες» εκπομπές, όπως ο Εξάντας, το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα, το Κουτί της Πανδώρας και η Μηχανή του Χρόνου.

Συμφωνώ ότι η ύπαρξη κρατικής ραδιοτηλεόρασης είναι προβληματική υπό τέτοιες συνθήκες (και, για ιδεολογικούς λόγους, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες), ειδικά όταν ο κρατικός προϋπολογισμός έχει για άλλη μια φορά τιναχτεί στον αέρα, ένα τεράστιο ξεπούλημα έχει μόλις αποτύχει και χρειάζονται επειγόντως πόροι για τα μάτια της τρόικας. Όμως, για να τηρούνται έστω τα προσχήματα της αστικής δημοκρατίας, η απόφαση για το κλείσιμό της πρέπει να επικυρωθεί από ολόκληρη την κοινωνία, στην οποία υποτίθεται ότι ανήκει. Αν δεν κάνω λάθος, οι επικυρώσεις αυτές λαμβάνουν χώρα στη βουλή, όπου οι εκπρόσωποι της κοινωνίας (λέμε τώρα) συζητούν και αποφασίζουν για το θέμα. Κανένας υπουργός ή πρωθυπουργός δεν έχει δικαίωμα να το κάνει, γιατί τότε αυτοανακυρήσσεται σε αποκλειστικό ερμηνευτή και ενσαρκωτή της λαϊκής βούλησης. Την ίδια ακριβώς άποψη για την πολιτική διαχείριση έχουν και οι χρυσαυγίτες, και μάλιστα το γράφουν και στο καταστατικό τους, αντίθετα από την κυβέρνηση που απλώς το κάνει πράξη.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, την ώρα που τα ΜΑΤ κατεβάζουν έναν-έναν τους πομπούς της ΕΡΤ διακόπτοντας τη ζωντανή μετάδωση του προγράμματος των εργαζομένων, την ώρα που από αύριο άλλοι 2600 άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, τις γραβάτες και τα μικρόφωνα θα ψάχνουν για δουλειά μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας σε αυτούς, ενάντια στην βία και την αυταρχικότητα μιας χουντικής κυβέρνησης. Το μαζικό τσουβάλιασμα, η αφ’υψηλού κριτική και οι εξυπνάδες το μόνο που κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να σπρώχνουν την ελληνική κοινωνία ένα βήμα πιο κοντά στον πλήρη εκφασισμό της.

Η βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα, σε μια χώρα που εδώ και καιρό έχει μείνει χωρίς ελπίδα και από σήμερα και χωρίς φωνή, θα συμπληρώσω εγώ...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
2.626?
Ούτε το cnn τόσο κόσμο. Τι διάολο κάναν τόσοι νοματαίοι???

Τοσοι αποσπασμενοι υπαλληλοι στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ ουτε στο Ρεπουμπαλινικο και Δημοκρατικο κομμα της Αμερικης.  Αλλα αυτοι δεν σε ενοχλησαν; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ!!!


ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα

Σημείωση:
Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματικά ...ανατριχιαστική