Αποστολέας Θέμα: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ - ΤΡΙΤΗ 09-03-10 - 20:00  (Αναγνώστηκε 2580 φορές)

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

• Sr. Member
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ

www.akoixi.blogspot.com

www.antirrisies.gr

_________________________________________________ ______________
το ντοκυμαντερ που θα προβληθει ειναι αυτο:

για να το κατεβασετε
http://www.black-tracker.gr/details.php?id=348

περισσοτερες πληροφοριες για το ντοκυμαντερ
http://libertadeconciencia.espivblogs.net/

υ.γ. για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι: ο 1ος ολικος αρνητης στρατευσης ειχε κανει καμποσα φεγγαρια στα γιαννινα. ηταν μαλιστα εδω οταν αρνηθηκε τον στρατο. ακουει στο ονομα μιχαλης μαραγκακης και οι πιο παλιοι ισως να τον ξερετε σαν  chief στην ΣΦΗΚΑ.

έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
Ανήμερα των αρνητών στράτευσης θα τους αφιερώσω το σημαντικότερο (ανάμεσα σε τόσα και τόσα) τραγούδι που αναφέρεται στο θέμα αυτό (προσωπική άποψη).
(από το δίσκο sandinista - 1980-81)

The Clash - The Call Up [Single]

its up to you not to head the call up...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Μια απορια που εχω και σχετιζεται με το οτι οποιος δεν εχει ολοκληρωσει τις στρατιωτικες του υποχρεωσεις δεν μπορει να υποβαλλει τα "χαρτια" του για καποια δουλεια.

Ρωταω εγω αν καποιος δεν γουσταρει να υπηρετησει στον στρατο, δηλωσει αντιρρησιας συνειδησης γιατι να αποκλειεται απο το επαγγελματικο του μελλον; Αναφερομαι στην περιπτωση που δηλωσει αντιρρησιας συνειδησης και μονο. Μπορει καποιος να μου εξηγησει -  ερμηνευσει το σκεπτικο του ελληνικου καρτους;

Αληθεια αφου εχουμε δημοκρατια;;;;; πως υποχρεωνει το κρατος εναν "ελευθερο" πολιτη να υπηρετησει εαν δεν το θελει; 
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος punkpagour

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Για προσπάθησε να σκεφτείς γιατί,τόσα χρόνια και πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω.Το μόνο που σίγουρα ξέρω(έχοντας δεί τον στρατό από μέσα-καλός μαλάκας-),είναι ότι το κράτος τιμωρεί τους μή έχοντες την θέληση να υπηρετήσουν.Τους Ι5 με το να αν (αγράφει την κλάση στο απολυτήριο,καθιστώντας απαγορευτική την υποβολή αιτήσεων για δημόσιο(άν και νομίζω άλλαξε),τους ολικούς αρνητές(η πιο σωστή επιλογή για μένα)με το να τους κυνηγάει δικαστικά μεχρι τα 45 (βλέπε άπειρες διώξεις,με πιο πρόσφατη του Λάζαρου Π.....)και τους αντιρρησίες τιμωρόντας τους με διπλάσια θητεία,σε άθλια κέντρα,με σιγνή εκμετάλευση από τους υπευθύνους(9ακμα και τα ελάχιστα συν που πέρνουν από τις οικογένειες των ατόμων που κοιτάνε τους τα κλέβουν οι μεγαλογιατροί,και πολλές φορές χιλιόμετρα μακρυά απο τα σπίτι ατους.
Άρα για όποιον έχει την ξεκάθαρη συνειδητή επιλογή να τους φτύσει στα μούτρα,είτε γίνεται αντιρρησίας,είτε εξαφανίζεται...
Συνδικαλισμός μέσα στον στρατό(άρε αστοιχίωτη κνε)δεν γίνεται....
Ούτε μια ώρα στον στρατό. %-|
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Μια απορια που εχω και σχετιζεται με το οτι οποιος δεν εχει ολοκληρωσει τις στρατιωτικες του υποχρεωσεις δεν μπορει να υποβαλλει τα "χαρτια" του για καποια δουλεια.

Ρωταω εγω αν καποιος δεν γουσταρει να υπηρετησει στον στρατο, δηλωσει αντιρρησιας συνειδησης γιατι να αποκλειεται απο το επαγγελματικο του μελλον; Αναφερομαι στην περιπτωση που δηλωσει αντιρρησιας συνειδησης και μονο. Μπορει καποιος να μου εξηγησει -  ερμηνευσει το σκεπτικο του ελληνικου καρτους;

Αληθεια αφου εχουμε δημοκρατια;;;;; πως υποχρεωνει το κρατος εναν "ελευθερο" πολιτη να υπηρετησει εαν δεν το θελει;

το μοναδικο αιτιολογητικο του να μην υπηρετησει καποιος ,ειναι το ψυχιατρικο προβλημα που αντιμετωπιζει,ή η σωματικη αναπηρια...Στη δευτερη περιπτωση δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα,στη πρωτη ομως(στην επιτροπη απαλλαγων προησταται αν δε κανω λαθος ο καραβανας ψυχιατρος),κ εφοσων ενεργοποιηθει η συγγεκριμενη διαταξη-ειναι ανενεργη ,οχι ομως οτι δεν υπαρχει-σε χαντακωνουν(ΟΧΙ ανοιγμα βιβλιων επιχειρησης,διπλωμα οδηγησης κλπ κλπ)....στη τελικη αν εισαι ψυχικα υγειης κατ αυτους ,θα πρεπει να πας για περιπολια στο Κοσυφοπεδιο,τη Βαγδατη,τη Καμπουλ,"για τη πατριδα κ ολους αυτους..."
υγ...στη περιπτωση που πας να υπηρετησεις ,μαθαινεις το ΣΚ 20-1 ,Κ ΣΚ 20-2,κ σπας ταρχιδια σε πολλους ψυχακηδες καραβαναδες,δε παιρνεις αδεια βεβαια ποτε αλλα τελειωνεις τη θητεια με αξιοπρεπεια,κ τους φτυνεις στο τελος με χαρα,κ αυτους που διαταζουν κ τους ρουφιανους που υπηρετουν με το βισμα του θειου απ το πενταγωνο.....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 09 Μάρ 2010 15:20 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro