Αποστολέας Θέμα: Το "φύγε εσύ-έλα εσύ" των προπονητών 2013-2014  (Αναγνώστηκε 25088 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Το "φύγε εσύ-έλα εσύ" των προπονητών 2013-2014
« Απάντηση #50 στις: Τρι 05 Νοέ 2013 13:00 »
Παράθεση
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μίτσελ Γκονσάλες
ΠΑΟΚ - Στέφενς Χουμπ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Τσιώλης Σάκης, Βεργέτης Στόικος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Παράσχος Γιώργος
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΠαντελίδης Σάββας, Γεωργουλόπουλος Γεώργιος, Τσιώλης Σάκης, Γιάννης Πετράκης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Αναστασίου Γιάννης
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ - Καραγεωργίου Νίκος, Κεχαγιάς Νίκος, Μάουρερ Ράινερ , Κεχαγιάς Νίκος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Παναγόπουλος Κώστας, Παντέλης Νίκος, Παναγόπουλος Κώστας, Μανίκας Αντώνης, Αναστόπουλος Νίκος
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΟυζουνίδης Μαρίνος, Αναστόπουλος Νίκος, Αναστασιάδης Άγγελος
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Μάντζιος Άκης
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Λεμονής Τάκης, Φαράντος Δημήτρης, Καραγεωργίου Νίκος, Παντελίδης Σάββας
ΒΕΡΟΙΑ - Stevanovic Goran, Γαϊτάνος Στέφανος, Κάανεν Τον, Γαϊτάνος Στέφανος, Στόικα Στέφαν, Γαϊτάνος Στέφανος, Ράτκο Ντόστανιτς
ΑΡΗΣ - Χατζηνικολάου Γιάννης, Μιλίνκοβιτς Ζόραν, Παπαδόπουλος Σούλης
ΟΦΗ - Δερμιτζάκης Παύλος, Σα Πίντο Ρικάρντο Μανουέλ Αντράντε ε Σίλβα
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Βοσνιάδης Αλέκος, Τεννές Babis, Λόρι Σάντσεζ 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Πετράκης Γιάννης, Ουζουνίδης Μαρίνος
ΚΑΛΛΟΝΗ - Μαντζουράκης Γιάννης
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-  Χάβος Μάκης

Παράθεση
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ «ΣΗΚΩΣΕΙ» ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο άνθρωπος των επικίνδυνων αποστολών

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση στα Γιάννενα και η ήττα από τον ΠΑΣ ήταν η... σταγόνα που, όπως αποδείχτηκε, ξεχείλισε το ποτήρι με τη διοίκηση του Πλατανιά να αποφασίζει να τραβήξει το... χαλάκι της στήριξης από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» και ως αντικαταστάτης του επιλέχθηκε ο άνθρωπος των ειδικών συνθηκών ή επικίνδυνων αποστολών (αν προτιμάτε), Νίκος Αναστόπουλος.

Ο «αλενατόρε» συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο Στέλιο Βαρουξάκη και σήμερα θα βρεθεί στα Χανιά μαζί με τους συνεργάτες του, αναλαμβάνοντας να βγάλει από το τέλμα τον Πλατανιά των μόλις οκτώ πόντων στις πρώτες 10 αγωνιστικές.

Επιλέχτηκε τόσο για τις προπονητικές του ικανότητες όσο και για εκείνες που έχουν να κάνουν με την επίδραση στην ψυχολογία των παικτών. Ο 55χρονος είναι ιδανικός στο να «φτιάχνει» τους εκάστοτε ποδοσφαιριστές του και είναι γεγονός πως μια τόνωση ηθικού τη χρειάζονται εκείνη του Πλατανιά.

Βέβαια, οι τελευταίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών και τους τις καταλόγισε ο Στέλιος Βαρουξάκης στη χθεσινή επίσκεψή τους στην προπόνηση, όπου τους ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οπως τονίστηκε, ο τελευταίος φεύγει ως φίλος και φεύγει διότι «οι ευθύνες δεν γίνεται να βαραίνουν μόνο τους παίκτες».

Ντεμπούτο με Απόλλωνα

Το σημειολογικό του όλου θέματος είναι ότι ο διάδοχός του Νίκος Αναστόπουλος -οι Λεμονής, Δερμιτζάκης έπαιζαν ως άλλες λύσεις- θα κάνει (εφόσον δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική ανατροπή της προφορικής συμφωνίας με τον Πλατανιά) ντεμπούτο το Σάββατο ενάντια στον Απόλλωνα.

Την ομάδα, δηλαδή, που μίλησε μαζί του προ τριών εβδομάδων, αλλά αντ' αυτού επέλεξε τον Μπάμπη Τεννέ για διάδοχο του Αλέκου Βοσνιάδη. Ο Αναστόπουλος πέρυσι εργάστηκε σε ΟΦΗ και Ατρόμητο, ενώ έχει πλούσια πείρα από την Α' Εθνική, έχοντας θητεία ακόμη σε Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα και Κέρκυρα.

από Sentragoal.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 02 Μάρ 2014 23:59 από ΛΑΜΙΑ FANS »
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 05 Νοέ 2013 13:12 »
Θα σε φάω και εσένα "κύριε" Rexona! Είμαι γνωστός προπονητοφάγος του φόρουμ εγώ και δεν θα μου ξεφύγεις!

Άντε βρήκαμε τον πρώτο που θα πέσει!

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τρι 05 Νοέ 2013 13:15 »
Παράθεση
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -  Παντελίδης Σάββας, Γεωργουλόπουλος Γεώργιος, Τσιώλης Σάκης

Δε νομιζω οτι ειχε ποτέ δηλωθει οτι εχουμε για προπονητη τον Κο Γεωργουλοπουλο Γεωργιο και ειναι κριμα για τον ανθρωπο να τον χρεωνουμε με μια προσληψη-αποχωρηση 1ου προπονητη ενω αυτο δεν εχει συμβει.
Keep Walking...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 05 Νοέ 2013 13:22 »
Παράθεση
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -  Παντελίδης Σάββας, Γεωργουλόπουλος Γεώργιος, Τσιώλης Σάκης

Δε νομιζω οτι ειχε ποτέ δηλωθει οτι εχουμε για προπονητη τον Κο Γεωργουλοπουλο Γεωργιο και ειναι κριμα για τον ανθρωπο να τον χρεωνουμε με μια προσληψη-αποχωρηση 1ου προπονητη ενω αυτο δεν εχει συμβει.

Δεν ανακοινώθηκε όντως, αλλά για ένα παιχνίδι διετέλεσε προπονητής της ομάδας έστω και προσωρινά! Το ίδιο γίνεται και με τον Γαϊτάνο στη Βέροια. Εγώ και ο ΛΟΚΟ που κινούμε αυτό το θέμα τους αναφέρουμε έστω και τυπικά όλους! Σωστή ωστόσο η επισημανσή σου, γιατί μπορεί και άλλα μέλη του φόρουμ να έχουν την ίδια απορία!

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #54 στις: Τρι 05 Νοέ 2013 14:11 »
Δεν ανακοινώθηκε μεν Τζόνι,  αλλά αφού κάθησε στον πάγκο έστω και σ' ένα επίσημο παιχνίδι, δηλώθηκε (και πέρασε και στην Ιστορία) σαν προπονητής της ομάδας.

Υ.Γ.
Τι να πει κι εκειός ο Γαϊτάνος, φέτο θα σπάσει κάθε ρεκόρ  :joker:

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 05 Νοέ 2013 18:10 »
λέω να το αλλάξουμε λίγο και να πούμε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα τον ΔΙΩΞΟΥΝ ...
ψηφίζω, γκανιαν αναστασίου....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Δευ 11 Νοέ 2013 19:21 »
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=31858&subid=2&pubid=129549636

Δεν ξενερώνουμε ποτέ Μπαμπη Τεννέ, Μπαμπη Τεννέ   :pashat: :pashat: :pashat:
Ακους εκει να τον διωξουν ...........

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Κυρ 17 Νοέ 2013 18:41 »
Παράθεση
Ο 5ος ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Ράτκο Ντόστανιτς, η επιστροφή

Ο Ράτκο Ντόστανιτς επιστρέφει και επίσημα μετά από έξι χρόνια στη Βέροια όντας, πλέον, ο 5ος κατά σειρά προπονητής που αναλαμβάνει τα ηνία της «βασίλισσας του Βορρά» μετά τους Στεβάνοβιτς, Κάανεν, Στόικα και Γαϊτάνο.

Τα λημέρια δεν είναι άγνωστα για τον 54χρονο τεχνικό από τη Σερβία. Ο Ντόστανιτς εργαζόταν στη Βέροια το 2007 και επιστρέφει εκ νέου στην ομάδα, στην οποία θα κάνει επίσημο ντεμπούτο την προσεχή 12η αγωνιστική στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του Σέρβου προπονητή RATKO DOSTANIC.

O νέος τεχνικός της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας».

από Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Κυρ 17 Νοέ 2013 18:49 »
Στην προηγούμενη ζωή του, ο Αρβανιτίδης ήταν χειριστής ηλεκτρικής καρέκλας.

Ο Στέφανος Γαϊτάνος, ήταν ο Ιώβ.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Δευ 18 Νοέ 2013 10:11 »
Παράθεση
Στην Αθήνα για τον Απόλλωνα ο Σάντσεζ

Ο Βορειοϊρλανδός, Λόρι Σάντσεζ είναι ο εκλεκτός του Απόλλωνα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Ο 54χρονος τεχνικός, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και μετά το διαζύγιο με τον Αλέκο Βοσνιάδη, αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου (16/11), ώστε να έχει την τελική επαφή με τον Σταμάτη Βελλή.

από Sport.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Δευ 16 Δεκ 2013 23:55 »
Παράθεση
ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΥΣ»

Παναγόπουλος αντί Παντελή στον Πανιώνιο!

Αλλαγή προπονητή στον Πανιώνιο. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/12), η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εξέδωσε δύο λακωνικές ανακοινώσεις, με τις οποίες γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παντελή και την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παντελή», αναφέρει η πρώτη, χρονικά, ανακοίνωση στο σάιτ του Πανιωνίου.

από Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 17 Δεκ 2013 13:06 »
Παράθεση από: sport-fm.gr
Επίθεση Παντελή στον… Πανιώνιο
Βολές κατά του προέδρου του Πανιώνιου, Βασίλη Τσάβαλου, που τον πίεσε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας εξαπέλυσε ο Νίκος Παντελής, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Βασίλης Τσάβαλος, τον πίεσε για να υποστηρίξει ότι αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας προχώρησε ο Νίκος Παντελής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προϋπήρχε μία διάθεση εναντίον μου, όχι για αγωνιστικούς λόγους. Οι 17 βαθμοί που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι μία πραγματικά σημαντική συγκομιδή», τόνισε ο πρώην προπονητής των Νεοσμυρνιωτών και πρόσθεσε:

«Χθες το βράδυ συναντήθηκα με τον πρόεδρο, ο οποίος μου ζητούσε επιτακτικά να υποβάλω την παραίτησή μου και να πω ότι είναι δική μου η απόφαση».

Παράλληλα, ο 54χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Δύο άνθρωποι λειτουργούν τον Πανιώνιο και τρέχουν την ομάδα από τα… σπίτια τους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παντελής στην εκπομπή του Σωτήρη Κωσταβάρα και του Μιχάλη Τσόχου

«Προϋπήρχε μία διάθεση εναντίον μου, όχι για αγωνιστικούς λόγους. Οι 17 βαθμοί που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι μία πραγματικά σημαντική συγκομιδή και έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Κάποια θετικά αποτελέσματα που κάναμε δεν μπορούσαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Με βάση το πρόγραμμα και την Πέμπτη κερδίζαμε τη Βέροια, θα μπορούσαμε να είμαστε στην οχτάδα. Ήταν μία προδιαγεγραμμένη απόφαση. Χθες το βράδυ συναντήθηκα με τον πρόεδρο, ο οποίος μου ζητούσε επιτακτικά να υποβάλω την παραίτησή μου και να πω ότι είναι δική μου η απόφαση.

Στην προπόνηση έλεγα ότι θα κερδίσουμε τη Βέροια και μετά να λέω ότι φεύγω. Για μένα αποτελεί τιμή πως δύο άνθρωποι που διοικούν τον Πανιώνιο με παραίτησαν. Όπως όλοι είμαι απλήρωτοι, εγώ δεν πρόκειται να διεκδικήσω ούτε ένα ευρώ. Αυτό δεν συνάδει με την λογική ενός επαγγελματία.

Απλά εγώ δεν τους έκανα τα κέφια για τη λειτουργία της ομάδας. Δύο μήνες δεν πατάει άνθρωπος στην προπονήσεις, εκτός από το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες. Προχθές που παίξαμε με την Τρίπολη, αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο Σοφικό που έχει ένα ράντζο ένας επιφανής οπαδός του Πανιωνίου.

Ίσως έψαχναν για κάτι άλλο. Γενικά, όμως, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Ήταν μεγάλη ευκαιρία και τιμή για μένα να είμαι προπονητής του Πανιωνίου. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχεις ένας άνθρωπος είναι η αξιοπρέπεια. Ξέρω 100% τι έχει συμβεί, αλλά δεν θέλω να το δημοσιοποιήσω.

Το μόνο που θέλω να πω είναι καλή επιτυχία στα παιδιά, όπως τα είπαμε στην προπόνηση. Εγώ έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου και ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί στην ομάδα. Ο Πανιώνιος είχε την ευτυχία να έχει αρκετούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι ήταν στη μεγάλη τους πλειοψηφία Έλληνες και αυτή είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη για τον σύλλογο.

Είμαι χρόνια προπονητής και έχω την ευθιξία να φύγω, όταν έχω ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας. Δύο άνθρωποι λειτουργούν τον Πανιώνιο και τρέχουν την ομάδα από τα… σπίτια τους. Δικαιούμαι να μιλάω για τη συγκεκριμένη ιστορία. Για μένα είναι αχαριστία, όχι επειδή έφυγα, αλλά γιατί όλο αυτό το διάστημα έτρεχαν κάποιοι την ομάδα πραγματικά.

Μέσα σε αυτούς είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου, όπως ο Αντώνης Μανικάς. Θα ήθελα να είναι απέναντί μου ξεκάθαροι. Αυτά που ειπώθηκαν χθες είναι για μικρά παιδιά. Όποιος έχει αντίρρηση, θα βγω και θα τα πω. Μίλησα στους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τον αγνό κόσμο του Πανιωνίου».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 20 Δεκ 2013 13:14 »
Παράθεση από: sport-fm.gr
Ένα βήμα από τον Άρη είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος. Αναμένεται να δώσει το «παρών» στην προπόνηση, που θα άλλαξε ώρα για να προλάβει ο Έλληνας κόουτς. Σε εξέλιξη το ραντεβού με Μιλίνκοβιτς.

Αναλαμβάνει το μεσημέρι ο Σούλης Παπαδόπουλος

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται πλέον η απομάκρυνση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Ο Λάμπρος Σκόρδας έχει αυτήν την ώρα συνάντηση με τον Σέρβο προπονητή, ώστε να επικυρωθεί το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση στους «κίτρινους» ο Σούλης Παπαδόπουλος ήρθε κοντά στο να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, επτά μήνες μετά την απομάκρυνση του. Αυτή τη στιγμή είναι μια… ανάσα. Ένα στοιχείο που λέει πολλά είναι ότι η προγραμματισμένη για το πρωί προπόνηση, μεταφέρθηκε για το μεσημέρι. Αυτό συνέβη για να ολοκληρωθεί η υπόθεση προπονητή και να έχει επαφή με τους παίκτες ο Έλληνας τεχνικός.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Δευ 13 Ιαν 2014 21:03 »
Παράθεση
ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ...

Τέλος ο Πετράκης!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Εργοτέλη ο Γιάννης Πετράκης! Ο Ελληνας τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο της κακής πορείας των «κιτρινόμαυρων» το τελευταίο δίμηνο και η διοίκηση έκρινε πως έπρεπε να γίνει μια αλλαγή για να αλλάξει ρότα η ομάδα...

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Πετράκη.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική έως τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Η πόρτα του Εργοτέλη θα είναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους με την ποιότητα, το ήθος και την κατάρτιση του Γιάννη Πετράκη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οσον αφορά στα ονόματα που ακούγονται για την διάδοχη κατάσταση, είναι αυτά των Γιάννη Χριστόπουλου, Δημήτρη Ελευθερόπουλου και Γιάννη Χατζηνικολάου.

από Sentragoal.gr

Το bold θκομ!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Σαβ 18 Ιαν 2014 12:26 »
Παράθεση
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ

Εποχή Ουζουνίδη στον Εργοτέλη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πετράκη στο τιμόνι του Εργοτέλη. Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν τα χέρια με τον Εβρίτη τεχνικό, που θα βρεθεί την Κυριακή στο Παγκρήτιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με μια πρώην του, την Ξάνθη, και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά.

Μια υπόθεση που παραλίγο πάντως να καταλήξει σε «ναυάγιο» μια και στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών προέκυψαν σημαντικές διαφορές (πληροφορίες αναφέρουν πως μία από αυτές ήταν η χρονική διάρκεια της συνεργασίας). Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε και ο πρώην προπονητής του Πλατανιά και οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους. Αναφορικά με το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Ουζουνίδη, εκείνος που θα τον ακολουθήσει στο Παγκρήτιο είναι ο άμεσος συνεργάτης του τα τελευταία χρόνια σε όποια ομάδα και αν εργάστηκε, Νίκος Ουσταμπασίδης.

Στον αγωνιστικό τομέα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων», με τους Σαρρή και Βερπακόφσκις να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και έτσι να δηλώνουν «παρών» για τη μάχη με την Ξάνθη. Στόχος των Κρητικών δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες μετά από 8 ολόκληρες αγωνιστικές, καθώς το αρνητικό σερί τους έχει βάλει σε καθεστώς πίεσης αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

από Sentragoal.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #65 στις: Τετ 05 Φεβ 2014 19:25 »
Μάουρερ: "Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι"...

Μετά το παιχνίδι ο κ. Πανόπουλος με ενημέρωσε ότι τελείωσε η συνεργασία μας.

Παράθεση από: skodaxanthifc.gr
Ανακοίνωση
05.02.2014

Προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Νίκος Κεχαγιάς.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 21:10 »
Ο Αλενατορε τα... σαξε καλα στον Πλατανια και τον... χαιρετησαν, αν και η ανακοινωση γραφει για κοινη συναινεση.
 Δεν προλαβε να τον φαει κι αυτον ο pastakis...
Αναμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η επομενη ατυχη ομαδα που θα αναλαβει...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 22:08 »
Τον είχα στα προσεχώς τον αλήτη.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Σαβ 08 Φεβ 2014 23:08 »
Παράθεση
Λύση συνεργασίας με Αναστόπουλο8 Φεβρουαρίου 2014

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, τον οποίο ευχαριστεί για τη σημαντική προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται προσωπική ευτυχία και καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

http://www.fcplatanias.gr/?p=7681

Bye bye Love! Bye bye Rexona!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Κυρ 09 Φεβ 2014 21:15 »
Παράθεση
Ο Αναστασιάδης ανέλαβε τον Πλατανιά

Με ανακοίνωση του ο Πλατανιάς επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Αναστασιάδη ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Νίκο Αναστόπουλο που έλυσε την συνεργασία του μετά την εντός έδρας ήττα με τον Εργότελη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη

από PASsports.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 11 Φεβ 2014 13:03 »
Παράθεση
Τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Καραγεωργίου προχώρησε την Τρίτη (11/2), η διοίκηση του Λεβαδειακού, η οποία ήδη αναζητεί τον αντικαταστάτη του, στην εγχώρια και ξένη αγορά.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως  “πλήρωσε το μάρμαρο” μετά τη νέα εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Καλλονή στο ΟΑΚΑ (1-0).
arenafm.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 11 Φεβ 2014 23:49 »
Παράθεση
Ο Σάββας Παντελίδης ο νέος προπονητής

Συνάντηση με τον προπονητή κ. Παντελίδη είχε σήμερα ο μεγαλομέτοχος κ, Κομπότης. Κατά τη συνάντηση επήλθε συμφωνία και από σήμερα νέος τεχνικός του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ είναι ο κ. Σάββας Παντελίδης.

http://www.levadiakosfc.gr/?p=13602

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Σαβ 15 Φεβ 2014 14:39 »
Παράθεση
Ο ΜΑΝΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΕ ΠΑΣ

Παναγόπουλος φεύγει, Αναστόπουλος έρχεται

Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το «διαζύγιο» πιθανόν να σχετίζεται με την κίνηση των φίλων του Πανιωνίου που θέλουν να εισέλθουν στα διοικητικά της ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «κυανέρυθροι» μένουν «ακέφαλοι» πριν από το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Μανίκα να κάθεται στον πάγκο και τον Νίκο Αναστόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναλαμβάνει από Δευτέρα!

Ο «μουστάκιας», παιδί της Πλατείας, θα αναλάβει για πρώτη φορά τον Πανιώνιο, όπου έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής πριν πάει στον Ολυμπιακό. Εφέτος, ήταν στον Πλατανιά από όπου απομακρύνθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη.

από Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σαβ 15 Φεβ 2014 16:10 »

"Ή με δίνουν στον Ολυμπιακό ή κόβω οριστικά τη μπάλα"... άιντε λουστείτε τον.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 18 Φεβ 2014 10:27 »
Παράθεση
Στον Πανιώνιο ο Αναστόπουλος

Νέος τεχνικός στον Πανιώνιο είναι ο Νίκος Αναστόπουλος!

Στον Πανιώνιο ξεκινάει η εποχή του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 56χρονος τεχνικός αναλαμβάνει για πρώτη φορά τα ηνία της ομάδας που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να έχει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αναστόπουλος γνώρισε τους νέους παίκτες του, ενώ στη συνέχεια έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

http://www.woop.gr/content/142634/ston-panionio-o-anastopoulos