Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα Super League 2013-14  (Αναγνώστηκε 62495 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #175 στις: Τρι 11 Μάρ 2014 21:21 »
skai.gr

Βελλής: «O Ολυμπιακός ελέγχει 4 ομάδες, που στήνουν αγώνες»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, τόσο για την ΕΠΟ, όσο και για ομάδες της Super League, μερικές εκ των οποίων χαρακτήρισε ακόμη και… παραρτήματα μιας μεγάλης ομάδας, την οποία και κατονόμασε αναφερόμενος στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, δείχνοντας εμφανώς εκνευρισμένος από τα αποτελέσματα ορισμένων αγώνων δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμη και για κανονισμένα ματς, ενώ εξαπέλυσε ευθείες βολές εναντίον του Πλατανιά.

«Αυτό που είδα σήμερα είναι για γέλια. Τα σούπερ μάρκετ του κύριου Αρβανιτίδη δεν εκδίδουν τιμολόγια. Αν ο κύριος Μώραλης είδε το σημερινό ματς και είπε τι μπαλάρα παίζουμε πρέπει να πέσουμε όλοι στη θάλασσα» ανέφερε μεταξύ άλλων για τη νίκη της Βέροιας με 3-0 επί της Καλλονής στο ΟΑΚΑ.

Ερωτηθείς για το αν κινδυνεύσει η Καλλονή με υποβιβασμό, απάντησε: «Η Καλλονή θα έχει άλλες άκρες. Ο κύριος Ματζουράκης είπε μια καλή κουβέντα: “Δεν ήμασταν στην πρίζα”. Πολλές ομάδες επιλεκτικά βγαίνουν από την πρίζα. Εύχομαι οι αντίπαλοί μου στο πρωτάθλημα να μην βγουν από την πρίζα. Να μείνουν καλωδιωμένες. Θα μπορούσα να παρακαλέσω ομάδες να βγουν από την πρίζα. Δεν γίνεται να κερδίζουμε τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο όπως ο Λεβαδειακός λες και πάει για Ευρώπη. Είναι αδικημένος ο Κομπότης. Έπρεπε να είναι Γιουρόπα Λιγκ. Τους ξεφτιλίζει. Είναι κανονισμένα όλα. Δεν είμαστε μαλ..ς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όσων οι ομάδες δεν χρωστάνε, δεν έχουν πλαστές ενημερότητες, δεν τους κρατάει από τα… ούμπαλα η ΕΠΟ θέλουν να τις διώξουν. Δεν μπορούν να τους πιέσουν. Όλες οι ομάδες που είναι παραρτήματα του μεγάλου, κανονίζονται και φτιάχνονται».

Ερωτηθείς για το ποια ομάδα εννοεί με το «μεγάλος», απάντησε: «Ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες στο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες ευνοούνται από διαιτησίες. Ο Πλατανιάς είναι συμπαθής ομάδα αγωνιστικά, είναι μετά τον Ολυμπιακό σε κίτρινες, σε αποβολές αντιπάλων κτλ. Αυτές οι ομάδες έχουν άλλη μεταχείριση. Συνεννοούνται και η μια βοηθάει την άλλη. Καλά τα είπε ο κύριος Κωστούλας. Δεν έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς. Η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα για να μην πω ότι βολεύεται. Ο κύριος Μώραλης θέλει αποδείξεις λες και είμαστε περίπτερο».

Όσο για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, τόνισε: «Ο κύριος Σαρρής έδειξε άσχετος με το αντικείμενο. Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έδειξε πως δεν διοικεί αυτός ο άνθρωπος».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Ατόμητος και τον Γιώργο Σπανό τόνισε: «Ο Ατρόμητος είναι η ΕΤΕΚΑ, αυτή έχει ο κ. Σπανός. Αν αυτά τα λεπτομερέστατα που άκουσα για την ΕΤΕΚΑ, επιβεβαιωθούν τότε τι είναι; Λαθρεμπόριο. Αυτό το χρήμα που πήγαινε; Δεν ξέρω αν είχε γνώση ο κ. Σπανός ή όχι, θα τα αποδείξει η δικαιοσύνη. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ και μου είχε κάνει και πολύ καλή εντύπωση. Αν τα χρήματά του προέρχονται όμως από την ΕΤΕΚΑ, τότε είναι προϊόν λαθρεμπορίου».

Επίσης, πρόσθεσε: «Τους άλλους ιδιοκτήτες τους έχουν ελέγξει; Εγώ έχω έξι χρόνια την ομάδα, δεν έχει έρθει να με ελέγξει κανείς! Εγώ καταθέτω πόθεν έσχες και στην επιτροπή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, και παντού. Δεν είμαι μπροστά για να ξέρω τι κάνουν οι άλλοι ή αν απλά τα καταθέτουν και δεν τα ελέγχει κανείς και λέει "όλα καλά", επειδή κατατέθηκε. Δεν πρέπει να γίνει καταγγελία. Ανώνυμες εταιρίες είναι η ΠΑΕ, ελέγχονται τακτικά από το κράτος και ελέγχονται. Είναι υποχρέωση του κράτους, να κάνει αυτούς τους ελέγχους. Το θέμα είναι πως, η δική μου άποψη είναι αυτή, το κράτος δεν ακουμπά αυτό το κομμάτι. Και δίνει χώρο για να χορεύουν όλοι!».

Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο, ανέφερε: «Δεν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει τα έσοδα και κάνει αγοραπωλησίες παικτών, παίζει Ευρώπη κλπ. Δεν έχει τέτοια ανάγκη. Μιλάμε για το γύρω-γύρω του ποδοσφαίρου».

Σχετικά με το αν επενδύει στο ποδόσφαιρο, τόνισε: «Η λέξη επενδυτής για το ποδόσφαιρο, είναι λάθος γιατί η επένδυση προϋποθέτει την προσδοκία κέρδους. Εμείς δεν περιμένουμε κέρδος, γιατί κάνουμε αυτό που αγαπάμε για τη δική μας ευχαρίστηση. Εγώ είπα πως σταματάω, γιατί δεν υπήρχε πια αυτή η ευχαρίστηση. Όταν βλέπω τέτοιες συμπεριφορές από τους συνεταίρους μας, τέτοιες διαιτησίες, τι να πω. Προφανώς δεν το ξέρετε πως λειτουργεί το σύστημα. Υπάρχουν και καλοί διαιτητές στην Ελλάδα, αλλά όταν θέλουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε τους επίλεκτους. Μου τα είχε πει κι ο κύριος Κούγιας, εγώ δεν τα ήξερα. Δυστυχώς, με αυτές τις διαιτησίες, παίρνει η μπάλα και τους άλλους που σφυρίζουν καλά. Αλλά δεν προωθούνται αυτοί οι άνθρωποι».

Για τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, επανέλαβε: «Ξέρω τον κ. Κωστούλα από τις μικρές κατηγορίες. Είναι ο πιο ήπιος ιδιοκτήτης που υπάρχει. Όταν ανεβήκαμε κι οι δυο στη Σούπερ Λίγκα, του είχα πει να συνεργαστούμε, να βρούμε μια λύση, να υπάρξει μια διαφάνεια. Μου είπε να μην κάνω τίποτα, γιατί θα χτυπήσω σε ντουβάρι. Κι αυτόν τον άνθρωπο τον έκαναν έξαλλο, έτοιμο να τραβήξει πιστόλι. Και προσέξτε, η ομάδα του δεν κινδυνεύει όπως εμείς, είναι μια θαυμάσια ομάδα σε υψηλή θέση, και είπε όλα αυτά τα πράγματα έξω από τα δόντια, που εμείς δεν είχαμε διανοηθεί να τα πούμε. Όταν αυτός ο άνθρωπος που δεν κινδυνεύει να πέσει, γιατί φωνάζει; Ο κ. Πανόπουλος, γιατί φωνάζει; Εμένα μου λένε ότι φωνάζω γιατί θα πέσω, εντάξει εγώ, οι άλλοι; Και ο κ. Μώραλης με τον κ. Σαρρή δεν ξέρουν τίποτα! Είμαστε μια ομάδα ιδιοκτητών που έχουν αγανακτήσει!».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Δεν είναι συνάρτηση του πόσο κόσμο έχεις με το πόσο καλή ομάδα έχεις. Υπάρχουν ομάδες με λιγότερο κόσμο από εμάς αλλά είναι καλύτερες. Είναι στενάχωρο να βλέπουμε τα άδεια γήπεδα. Εκεί έχουμε ευθύνη και εμείς οι ιδιοκτήτες. Αυτό που οφείλει να σεβαστεί η ΕΠΟ απέναντί μας είναι ότι δεν μπορεί να μας τιμωρεί επειδή δεν έχουμε πολλούς οπαδούς, ούτε αν δεν παίζουμε καλά. Ο αντίπαλος σε τιμωρεί αν δεν παίζεις καλά. Ο μισός βαθμός κάνει τη διαφορά. Δεν θέλει πολύ, τρία "χειρουργεία" θέλει».


veriafc.gr

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ

Μετά το νέο σόου σε τηλεοπτική εκπομπή ο Κος Βελλής χρησιμοποιώντας φράσεις που χρήζουν την αυτεπάγγελτη κινητοποίηση του εισαγγελέα, άρχισε να λοιδορεί εναντίον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της ομάδας της Βέροιας.

Σας θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι Βέροια – Απόλλων Σμύρνης οι διαιτητές δεν έδωσαν στην ομάδα μας 3 πέναλτι. Βγήκε κανείς να πει έστω μία κουβέντα;

Μήπως ξεχνά ο Κος Βελλής ότι ο Απόλλων Σμύρνης ανέβηκε 3 κατηγορίες σε 4 χρόνια;

Οι αγώνες δίδονται μέσα στα γήπεδα και εκεί αγωνίζεται η Βέροια.

Τα τηλεοπτικά στούντιο είναι για τους ηθοποιούς και τους παραμυθάδες του ποδοσφαίρου.


fcplatanias.gr

Ανακοίνωση

Εδώ και αρκετούς μήνες η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων γίνεται αποδέκτης άθλιων επιθέσεων από λογής λογής… πικραμένους παράγοντες και «παράγοντες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους για τα δικά τους λάθη και παραλείψεις επιχειρούν να φορτώσουν τις ευθύνες τους σε άλλους, κατά τη συνήθη ελληνική πρακτική.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων επίλεξε συνειδητά, μέχρι σήμερα, να μην ασχοληθεί μαζί τους. Ωστόσο, επειδή η στάση τής Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, η οποία, όπως έμπρακτα έχει αποδείξει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι και σήμερα, πρεσβεύει ένα άλλο ήθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκλαμβάνεται από ορισμένους ως αδυναμία, είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε… τα αυτονόητα, για την καλύτερη και σφαιρικότερη ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Λυπούμαστε, κατ’ αρχήν, που ένα χωριό 700 ανθρώπων -γιατί χωριό είναι ο Πλατανιάς και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό- εκπροσωπείται στη Super League και εκπροσωπεί έναν ολόκληρο Νομό 150.000 πολιτών, προκαλώντας «αναστάτωση» στην… ευαίσθητη και εξόχως επιλεκτική «αισθητική» ορισμένων όψιμων «πρωτευουσιάνων».

Όταν πριν από μερικά χρόνια αναλάβαμε τη διοίκησης τής ομάδας δεν γνωρίζαμε ότι οι ομάδες των χωριών, των κωμοπόλεων και των μικρών πόλεων της χώρας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League.

Λυπούμαστε που αγνοούσαμε ότι στη Super League έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον οι «ιστορικές» ομάδες, ανεξάρτητα αν ορισμένες από αυτές τις ομολογουμένως ιστορικές ομάδες είναι, δυστυχώς, υπό διάλυση και, μεταξύ άλλων, «χρωστούν και της Μιχαλούς».

Λυπούμαστε, επίσης, που είμαστε αναγκασμένοι να διαψεύσουμε, άρα και να στεναχωρήσουμε, όσους ισχυρίζονται, κατά καιρούς αλλά και εσχάτως, όπως με έκπληξη διαπιστώνουμε, ότι ο Πλατανιάς «έχει άλλη μεταχείριση» και ότι είναι σε θέση να παίρνει παρασκηνιακά αποτελέσματα και βαθμούς. Η βαθμολογική θέση της ομάδας μας (17η με 25 βαθμούς μετά από 28 αγωνιστικές) αποδεικνύει περίτρανα των λόγων τους το «αληθές». Όσο για τους ισχυρισμούς τους περί «μαγειρεμάτων»; Γελάει ο κόσμος με όσα βλέπει να συμβαίνουν τις τελευταίες αγωνιστικές και όχι μόνο. Μόνο που σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τον Πλατανιά, όπως τα αποτελέσματα αποδεικνύουν.

Ευχαριστούμε θερμά για τις συνεχείς -έστω και υποτιμητικές- αναφορές στο χωριό του Πλατανιά, που, ακόμη κι έτσι, συμβάλλουν στην προβολή του τόπου μας στην εσωτερική τουριστική αγορά. Για την προβολή στο εξωτερικό φροντίζουν διαχρονικά οι επιχειρηματίες του τόπου μας, γεγονός που έχει θεαματικά αποτελέσματα την τελευταία εικοσαετία, καθώς το χωριό του Πλατανιά, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, φιλοξενεί ημερησίως κάθε καλοκαίρι περισσότερους από 15.000 επισκέπτες και αποτελεί, σύμφωνα με τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες, μαζί με τη Μαγιόρκα της Ισπανίας και την Αττάλεια της Τουρκίας, τους τρεις δημοφιλέστερους προορισμούς των Σκανδιναβών για καλοκαιρινές διακοπές.

ΥΓ. 1: Ευχαριστούμε θερμά -και το εννοούμε ειλικρινά- τον Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης για την πραγματικά άψογη φιλοξενία τής αποστολής μας στο Γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

ΥΓ. 2: Θυμίζουμε, για όσους έχουν… επιλεκτική μνήμη, ότι η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων είναι μια υγιής Π.Α.Ε., που δεν χρωστά και η οποία επενδύει στις αθλητικές υποδομές (φέτος ανακατασκευάσαμε πλήρως το προπονητικό μας κέντρο στο Μάλεμε και τα Γραφεία μας στον Πλατανιά). Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς βραβεύτηκε τον περασμένο μήνα από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) «για την υπεύθυνη και θετική στάση της προς όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάζεται, ειδικά δε προς εκείνους, οι οποίοι αποχωρούν από την ομάδα της».

ΥΓ. 3: Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δεν έχει ασχοληθεί μέχρι σήμερα με τη διαιτησία, ακόμη και στις περιπτώσεις εκείνες (και υπήρξαν αρκετές) που οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν οφθαλμοφανώς εις βάρος της. Το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει και στο μέλλον, σε αντίθεση με εκείνους που φωνάζουν κατά καιρούς με προφανή στόχο τον επηρεασμό των διαιτητών. Ελπίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σε καμία περίπτωση.

ΥΓ. 4: Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε μέχρι και σήμερα, ο οποίος είναι πια πανελληνίως γνωστός και έχει επαινεθεί κατ” επανάληψη, καθώς όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες που επισκέπτονται τα Χανιά απολαμβάνουν στο ακέραιο την περίφημη κρητική φιλοξενία και αποχωρούν από τον όμορφο τόπο μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.


soccerplus.gr

"Ο Βελλής παραμένει αυθεντικός σε μια χώρα ιμιτασιόν"!

Ανακοίνωση με την οποία τονίζουν ότι θα δώσουν μάχη «ενάντια σε όλους και σε όλα», μαζί με τον Σταμάτη Βελλή, εξέδωσε το σωματείο φιλάθλων "Αναγέννηση Απόλλων". Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ "επέλεξε να παραμείνει αυθεντικός σε μια χώρα ιμιτασιόν"!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "Αναγέννησης Απόλωνα":

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

Πριν λίγα χρόνια το σλόγκαν του Ε.Ο.Τ καλούσε τους επισκέπτες να ζήσουν τον… μύθο τους στην Ελλάδα. Τεράστιες πινακίδες με το Live your myth in Greece «στόλιζαν» την Αττική Οδό, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τα νησιά, προκαλώντας απύθμενο γέλιο σε όλους εμάς τους «ιθαγενείς» που.. ζούμε το μύθο του ελληνικού κράτους κάθε μέρα.

Αυτόν τον «μύθο» τον ζούμε στην καθημερινότητα μας, στην εργασία μας (όσοι έχουμε) και όπου αλλού χρειάζεται η επαφή μας με το…κράτος. Ένα κράτος σήψης και διαφθοράς, ένα κράτος έρμαιο σε συμμορίες παλιάς κοπής.

Από αυτή την… εικόνα δεν θα μπορούσε προφανώς να λείπει το… ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το οποίο από καταβολής του, είναι καθυποταγμένο σε συγκεκριμένα συμφέροντα τα οποία, αφού το έχουν κανιβαλίσει, το γελοιοποιούν κάθε μέρα και περισσότερο στα μάτια και του τελευταίου Έλληνα φίλαθλου.

Βέβαια, σε ένα τέτοιο «κράτος» όπως η Ελλάδα έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αφού κανένας νόμος και καμία αρχή δεν μπορεί να τους εμποδίσει. Εξάλλου, ο νόμος είναι αυτοί και αυτοί κάνουν ό,τι θέλουν.

Αυτός ο κανόνας όμως έχει και τις εξαιρέσεις του και μια από αυτές είναι ο Απόλλωνας του Σταμάτη Βελλή.

Είμαστε η εξαίρεση, λοιπόν, και αυτό μας γεμίζει περηφάνια, έστω και αν γνωρίζουμε πως το δομημένο σύστημα και αυτοί που κερδίζουν απ’ αυτό κάθε άλλο παρά διάθεση να εγκαταλείψουν την κότα και τα χρυσά της αυγά δείχνουν.

Είμαστε η εξαίρεση, λοιπόν, και αυτό μας γεμίζει περηφάνια γιατί θέλουμε να κερδίζουμε ή να χάνουμε μόνο στο γήπεδο. Γιατί θέλουμε να μην προκαλεί γέλιο η ομάδα μας με την «απόδοσή» της σε… πεντακάθαρα παιχνίδια!

Είμαστε η εξαίρεση, λοιπόν, και αυτό μας γεμίζει περηφάνια, γιατί δεν ακολουθήσαμε τον εύκολο ευκαιριακό δρόμο, γιατί δεν πήραμε το ρολάκι που μας πασσάραν οι πολλοί!

Είμαστε η εξαίρεση, λοιπόν, και αυτό μας γεμίζει περηφάνια γιατί έχουμε μπροστάρη τον Σταμάτη Βελλή, ο οποίος αντί να ακολουθήσει την πεπατημένη των «άλλων», επέλεξε το δρόμο της αλήθειας. Επέλεξε να παραμείνει Αυθεντικός σε μια χώρα ιμιτασιόν!

Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά αυτός είναι ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, αυτός που δεν λιγοψύχησε ΠΟΤΕ και το πλήρωσε πανάκριβα σε Σμύρνη και μετά πρόσφυγας στην Αθήνα!

Ξέρουμε ότι το δίκιο και η αλήθεια μόνο με αγώνα κερδίζουν. Αλλά εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ!

Εμείς οι Απολλωνιστές ξέρουμε από μάχες, ξέρουμε από πολέμους, και επειδή ο Σταμάτης Βελλής είναι αληθινός Απολλωνιστής, μην περιμένει κανείς ότι θα λιγοψυχήσει.

Μάχη ως το τέλος θα δώσουμε, ενάντια σε όλους και σε όλα, και σε αυτή τη μάχη θέλουμε ΜΑΖΙ  μας όσους πραγματικά έχουν αηδιάσει από τη… νομιμότητα του ποδοσφαίρου και έχουν αποφασίσει να αγωνιστούν για να έρθει η αλλαγή.

Αν δεν βρεθούν συμπαραστάτες και πάλι εμείς θα συνεχίσουμε γιατί δεν κυνηγάμε ανεμόμυλους, όπως κάποια εργαλεία του συστήματος λένε, αλλά την αδικία και την ανομία που έχει καταστρέψει την κοινωνία στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και ένα από τους σημαντικότερους Πολιτισμούς της γης.

Το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού  & Πολιτιστικού Σωματείου

«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #176 στις: Τετ 12 Μάρ 2014 12:23 »
Παράθεση
Η «ΟΜΟΡΦΗ» ΣΟΥΠΕΡ-ΛΙΓΚ...

• «Ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες» με τα όσα... ευτράπελα σημειώθηκαν στην 28η αγωνιστική της Super League ή... Λιγδ, όπως πολύ σωστά επιμένουν αρκετοί να την αποκαλούν.
Οι «σπίθες» που... αναβόσβηναν τις προηγούμενες αγωνιστικές έγιναν «φλόγα», αφού διαιτητικά «αγλαΐσματα» τύπου Καμπαξή «πετσοκόβουν» αδιακρίτως για τη σωτηρία των «αυλικών», η Βέροια συνεχίζει την... επική της πορεία στον δεύτερο γύρο με απανωτά «διπλά», στην Τούμπα το «κατς» ονομάστηκε... ποδόσφαιρο και οι ανακοινώσεις όλων των «εμπλεκόμενων» στον σαθρό αυτό «θίασο», απλώς... χτίζουν ορόφους στη «Βαβέλ» του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Στη Δευτεριάτικη εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ μίλησε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτης Βελλής (φωτό), ο οποίος έκανε λόγο για «τέσσερις ομάδες που ελέγχονται απ’ τον Ολυμπιακό», για το πώς... κατατροπώνει ο Λεβαδειακός τους αντιπάλους του εντός έδρας, για τα «γελοία πράγματα» που έγιναν στο 0-3 της Βέροιας επί της Καλλονής, για «διαιτητές - καμικάζι» που στέλνονται «συστημένοι» όταν χρειάζονται... συγκεκριμένα αποτελέσματα και την απουσία ελέγχου στις ομάδες της Super League και τους ιδιοκτήτες τους, για τον εξής απλό λόγο. Το «παρασκήνιο» θέλει να συμμετέχουν στην κατηγορία «παραρτήματα» πλήρως εξαρτώμενα στον «μεγάλο», τα οποία χρωστάνε, έχουν πλαστές ενημερότητες, κλπ., μόνο και μόνο για να υπακούνε πλήρως στις «εντολές» κάνοντας τις «μαριονέτες»...
Όλοι οι υπόλοιποι απλώς θεωρούνται «μη αρεστοί» άρα έτοιμοι προς... εκτέλεση...
Μέχρι και ο, χαμηλών τόνων, πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας εξαγριώθηκε απ’ την απροκάλυπτη «σφαγή» της ομάδας του με «δράστη» τον Καμπαξή στη Λιβαδειά, ενώ ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χ. Πανόπουλος μίλησε για «διαιτητή - μαϊμού»...
Απ’ αυτή τη στήλη έχω τονίσει επανειλημμένα ότι όλοι οι... νεοσύστατοι διαιτητές - ντελιβεράδες, τύπου Δημητρόπουλου, Αμπάρκιολη, Καμπαξή, κλπ., περνάνε πρώτα την... εκπαίδευσή τους στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και αφού πάρουν το «άριστα», συνεχίζουν... αμέριμνοι το έργο τους.
Είναι βέβαιο ότι ο Απόλλωνας αποτελεί πρωτεύοντα «στόχο»... εξόντωσης αλλά επειδή κάποιοι θορυβήθηκαν απ’ τις «φωνές» του Βελλή μετά την «κατακρεούργηση» στο ματς με τον Πανιώνιο και τις απειλές του περί αποχώρησης, κάτι που θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα σε όλους γιατί θ’ αλλοίωνε το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη ΝΟVA, πάνε τώρα να τον «φάνε» δια της... πλαγίας οδού...
Δηλαδή τον αφήνουν αυτόν «ήσυχο» να παίζει τους αγώνες του «στα ίσια» και με διαιτησίες «σπαθί», όμως τα υπόλοιπα... συνεταιράκια «μαγειρεύουν» μεταξύ τους τ’ αποτελέσματα ώστε να ικανοποιήσουν τους σκοπούς τους...
Πώς είναι δυνατόν η Βέροια, ίσως η χειρότερη ομάδα του πρώτου γύρου, να μεταμορφώθηκε σε... Ατλέτικο στα τελευταία παιχνίδια;
Αν δει κανείς το πρόγραμμα όσων... χορεύουν στο Ζάλογγο, θα καταλάβει γιατί... ωρύεται ο πρόεδρος του Απόλλωνα, αφού βλέπει το... «κύμα» να τον... βουλιάζει αύτανδρο...
Εκτός απ’ όλα αυτά λοιπόν είχαμε και την «όμορφη φάση» της Τούμπας με τον... επίδοξο Πάμπλο Γκαρσία, Ινσαουράλδε να γρονθοκοπεί τον Εντιγκά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσής της να επικαλείται την... ανδρότητα του ποδοσφαίρου... Αν είναι δυνατόν...
Στην «αντίπερα όχθη» του Ολυμπιακού μιλάνε για... βαρβαρότητες, ξεχνώντας προφανώς την... θαυμάσια φιλοξενία που παρείχαν στον ΠΑΟ πριν μια εβδομάδα και επιμένουν ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ν’ αφήνουν τον Σ. Θεοδωρίδη να ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ... οριζόντια και κάθετα με... τραγικές και άστοχες δηλώσεις...
Αν ένας... ογδοντάχρονος με... κατακόκκινα γυαλιά αφήνεται να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό των εκατομμυρίων ευρώ που προσδοκά να φθάσει στους «8» του Champions League, τότε οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο είναι άξιοι της τύχης τους αλλά θα χάνουν και το όποιο δίκιο έχουν κάθε φορά...
Αυτός είναι αγαπητοί αναγνώστες ο «θαυμαστός κόσμος» της S.L. έξι αγωνιστικές πριν το «φινάλε». Κι ακόμα είμαστε... στην αρχή των όσων «φαιδρών» έχουν να διαδραματιστούν μέχρι το τέλος, καθώς η αγωνία θα... φουντώνει κυρίως για εκείνους που αντιμετωπίζουν το «φάσμα» του υποβιβασμού...
Άντε να λήξει γρήγορα αυτό το... παρασάνταλο που λέγεται Ελληνικό Πρωτάθλημα... μπας και... ξεχαστούμε το καλοκαίρι με το Μουντιάλ..
proinoslogos.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #177 στις: Τετ 12 Μάρ 2014 16:27 »
-Ευτυχώς υπάρχει και ο PAS-o-media
και ανεβάζει συχνά άρθρα...

-Θα σταθώ λίγο στο αποπάνω άρθρο (και όχι μόνο)...

-Ο Πρωινός λόγος, μιας και αρθρογραφεί με όνομα
διατηρεί μια προσεκτικότατη τακτική γραφής και αποστάσεων (και καλά κάνει)
παιρνόντας ξεκάθαρα το μύνημα
όχι για το τι ισχυρίζεται ο αρθρογράφος ,
αλλα το τι λέγεται και πιστεύεται γενικώς....

ενώ παράλληλα μου έκανε μεγάλη εντύπωση
η διαφορετική κριτική προσέγγιση
ακριβώς μετα τα ματς ΠΑΣ-Βέροιας και Λεβαδειακού-Παναιτωλικού...

===============================================

-Ξεκινάμε...(και τα bolds δικά μου)
Παράθεση

• Από χθες το πρωί στα περισσότερα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταντήσει... περίγελος μετά την... εξ’ ουρανού ήττα απ’ τη Βέροια...
Τα ειρωνικά σχόλια δίνουν και παίρνουν για τις... ομορφιές που έγιναν στο «Ζωσιμάδες»,όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται και το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι σοβαρός αντίλογος δεν μπορεί να υπάρξει...

...Όταν η ντόπια ομάδα πριν λίγους μήνες εμπλέκονταν σε απανωτά παιχνίδια ύποπτα «χειραγώγησης» σύμφωνα με τις εκθέσεις της UEFA και ο πρόεδρός της ήταν κατηγορούμενος στην ιστορία των στημένων αγώνων...


...Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτή τη στιγμή για το σύνολο της ποδοσφαιρικής Ελλάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί «πιόνι» σ’ ένα γενικότερα κατευθυνόμενο σύστημα «ομάδων - δορυφόρων...

...Επτά - οκτώ «συμμετέχοντες» στο παραπάνω σύστημα ανταλάσσουν βαθμούς κάθε αγωνιστική εκτελώντας... άνωθεν εντολές, για να «βολευτούν» οι ημέτεροι και να σταλούν στο... πυρ το εξώτερον οι «αντιφρονούντες»... Αυτή την ταυτότητα μας δίνουν δυστυχώς...

Τους ικανοποιεί η γενικότερη «αίσθηση» που έχει διαμορφωθεί στο πανελλήνιο ότι ο πάλαι ποτέ κραταιός «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει καταντήσει «μαριονέτα» τυχάρπαστων παραγόντων που διαχειρίζονται στο παρασκήνιο το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι;

Πάντως η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί είναι ότι άλλοι αποφασίζουν σε «γκρίζα δωμάτια» για τις τύχες του ντόπιου σωματείου.

proinoslogos.gr

-Τα επιλεγμένα bolds φυσικά και επόμενα
υποστηρίζουν κάποιες απόψεις, οι οποίες ακούγονται
απο ''κάποιους άλλους'', -όχι απο τον υπογράφοντα-
και που αυτοί είναι
-τα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας
-οι εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ
-το σύνολο της ποδοσφαιρικής Ελλαδας
-οι άλλοι που μας δίνουν ταυτότητα
-το πανελληνιο
-ή γενικά η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και ακούγεται...

-Φυσικά καλά κάνει ο υπογράφων
και δεν δείχνει να ενστερνίζεται ή υποστηρίζει 100%, ο ίδιος, τις παραπάνω απόψεις
διότι
''οι ομορφιές που έλαβαν χώρα στους Ζωσιμάδες''....ή αν  ''ο ΠΑΣ είναι πιόνι''
αναφέρονται απο ''κάποιους άλλους'' γενικώς ή αναφέρονται απο ''το σύνολο της ποδοσφαιρικής Ελλάδας..''

-Αν κάποιος κάνει τον κόπο και αναγνώσει το παραπάνω κείμενο
αφαιρώντας τα επιλεγμένα
θα δείτε πως αλλάζουν τα κεκτημένα απόψεων...


===============================================

-Πάμε παρακάτω...και με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα
που ανεβασε ο Πασομιντια...

-Αμέσως μετά την ήττα απο την Βέροια, διαβάσαμε....:

Παράθεση
Τώρα μάλιστα οι τελευταίοι χρησιμοποιούν τον... όψιμο υποστηρικτή της ομάδας «τηλεδιαιτητή» Περικλή Βασιλάκη, ο οποίος είδε... τρία πέναλτι κόντρα στη Βέροια...

Πρώτον, αν έδιναν εναντίον του ΠΑΣ πέναλτι σαν κι αυτό της διεκδίκησης Γεωργιάδη - Ακόστα, θα είχαμε... βγει στην Εθνική Οδό να «καίμε λάστιχα»...

Τρίτον, τρία πέναλτι «διέκρινε» την Κυριακή ο «βασιλικότερος του Βασιλέως»... κος Βασιλάκης, όσα ακριβώς είχε «πνίξει» όντας διαιτητής σε μια απ’ τις θρυλικότερες «σφαγές» του ΠΑΣ μέσα στο Ζωσιμάδες την περίοδο 1985-86 στην ήττα 0-1 απ’ την ΑΕΚ, μαζί με δύο γκολ που είχε ακυρώσει.
proinoslogos.gr


=========================

-Σήμερα
μετά απο το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΣ 1-1 και Λεβαδειακού-Παναιτωλικού 2-1 διαβάζουμε...:

Παράθεση
 

...αφού διαιτητικά «αγλαΐσματα» τύπου Καμπαξή «πετσοκόβουν» αδιακρίτως για τη σωτηρία των «αυλικών»

για «διαιτητές - καμικάζι» που στέλνονται «συστημένοι» όταν χρειάζονται... συγκεκριμένα αποτελέσματα

Μέχρι και ο, χαμηλών τόνων, πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας εξαγριώθηκε απ’ την απροκάλυπτη «σφαγή» της ομάδας του με «δράστη» τον Καμπαξή στη Λιβαδειά

Απ’ αυτή τη στήλη έχω τονίσει επανειλημμένα ότι όλοι οι... νεοσύστατοι διαιτητές - ντελιβεράδες, τύπου Δημητρόπουλου, Αμπάρκιολη, Καμπαξή, κλπ., περνάνε πρώτα την... εκπαίδευσή τους στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και αφού πάρουν το «άριστα», συνεχίζουν... αμέριμνοι το έργο τους.

θορυβήθηκαν απ’ τις «φωνές» του Βελλή μετά την «κατακρεούργηση» στο ματς με τον Πανιώνιο
proinoslogos.gr

-Μου κάνει φοβερή εντύπωση το εξής :

-Γιατί στο ΠΑΣ -Βέροια 0-1
τα ''διαιτητικά αγλαίσματα''  (που άμεσα διαπιστώθηκαν στην Λειβαδιά)
τοποθετούνται σε 2η μοίρα  ?

-Γιατί τα διαιτητικά αγλαίσματα εκείνα (με ενδεχόμενη δόση ειρωνίας)
αναφέρονται εντός εισαγωγικών με την λέξη ''3 πέναλτι διέκρινε''
ή με την χρήση 3 τελειών....  ''είδε.....3 πέναλτι''???

-Και το κυριότερο:
-Γιατί αποσιωπείται παντελώς το χέρι-πέναλτι που ζητήσαμε
(με την έννοια οτι κριτικάρεται αυστηρότατα το πέναλτι στον Ακόστα σαν ανύπαρκτο
... και για το χέρι του Σισοκό δεν γίνεται κάν λόγος??)


-Εν συνεχεία...
-Για ποιόν λόγο στην Λειβαδιά , διακρίνεται διαιτητική σφαγή (την οποία δεν αμφισβητώ)
και στους Ζωσιμάδες η διαιτησία (έστω για το 1 αρνηθέν πέναλτι)
μπαίνει στο περιθώριο??

-Στα Γιάννενα , ο διαιτητής που αρνήθηκε (τουλάχιστον) το χέρι-πέναλτι του Σισοκό
δεν πετσόκοψε αδιακρίτως , για την ''σωτηρία'' των αυλικών??

-Γιατί στην Λειβαδιά είχαμε απροκάλυπτη σφαγή του Παναιτωλικού
στην Νεα Σμύρνη κατακρεούργηση του Απόλλωνα

...ενώ στους Ζωσιμάδες -όπως αναφέρουν οι άλλοι πάντα''
είχαμε ομορφιές και στησίματα που κάνουν τον ΠΑΣ περίγελο???

-Για το ...διαιτητικό παρελθόν του Βασιλάκη κάποτε (που δεν τον εχουμε ανάγκη)
συμφωνώ 100%
δεν ξεχνιούνται κάποια πράγματα....

==========================================

-Τελειώνοντας τις παραθέσεις...
Παράθεση
Αν όμως, χτυπάμε ξύλο, στα τέσσερα επόμενα ματς η συγκομιδή μείνει στο «μηδέν» να δούμε μετά πώς θα την... σκαπουλάρουν οι διάφορες «κλαίουσες Μαγδαληνές» που ανακατεύονται με τα... πίτουρα χωρίς να υπολογίσουν τις κότες...
Σ’ αυτές τις καταστάσεις τα πάντα είναι ΕΦΗΜΕΡΑ και ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ...
proinoslogos.gr

-Η συγκομιδή είναι ήδη στο +4
και περιμένουμε τα ματς με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ...

-Δεν μπορώ να φανταστώ , ούτε το πιστεύω
οτι κάποιος απο εμάς θα ευχόταν 4 ήττες
για να δεί τι θα κάνουν οι ''κλαίουσες Μαγδαληνές...''


-Πάντως το νόημα των ''4 συνεχών ηττών'' και η αναμονή των  υποτιθέμενων εξελίξεων -αν γινόταν αυτό
αφήνει πολλά στην σκιά
και εγώ δεν μπαίνω σε τέτοιες λογικές...

-Φυσικά το επιχείρημα ''των προβάτων και των ρομαντικών''
μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα μια φορά....

-Διαβάστε όμως προσεκτικά υπεύθυνα και σοβαρά
πως γράφει λχ ο ''nickos'' και πως λχ ο ''Nίκος''... :-?

===========================

-Αυτό που εγείρω λοιπόν  σαν μια μικρή ''ένσταση''
είναι η αδιαμφισβήτα ,διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων...

-Δεν γίνεται δηλαδή κυριε Πρωινέ Λόγε,
που σας εκτιμώ και σας διαβαζω (χωρίς δόση ειρωνίας αυτό)

...στους Ζωσιμάδες με την Βέροια να γίνονται ομορφιές -όπως ακούγονται ή λένε οι άλλοι-
να μην αναφέρεται το (1 τουλαχιστον ) πέναλτι μαρς, υπερ του ΠΑΣ....

...και στην Λειβαδιά ή στην Νέα Σμύρνη
να κατακρεουργούν και να σφάζουν οι κόρακες,
προς ''σώσιμο'' των αυλικών....

-Δεν ξέρω γιατί αυτός ο διαχωρισμός...

-Ειδικά στο Λεβαδειακός-Παναιτωλικός
δεν τίθεται κανένα θέμα...
-Τραγική διαιτησία, σφάξιμο με το χατζάρι
όλοι τα είδαμε , τι φάουλ και τι πέναλτι πήρανε στο 90 οι Λειβαδιώτες....

-Όμως, όταν ο ΠΑΣ σφαγιαζόταν στην Κομοτηνή,
εκτός κάποιων τοπικών εφημερίδων
όλοι οι άλλοι κάναν τουμπεκί
ειδικά τα πανελλήνιας κυκλοφορίας ΜΜΕ ( και στο διαδίκτυο)
μιλούσαν για μια απλή νίκη του Πανθρακικού
...τότε ο Αμπάρκιολης δεν έσφαζε δηλαδή.... :stop:

-Αυτά να βλέπουμε πρωτίστως
τι δηλ.  συνέβη πριν τόσες αγωνιστικές ....και έπειτα ας έρθουμε στο τώρα!

================================== 
 
-Κατα τα άλλα που αναγράφονται, δεν διαφωνώ
για τα μεγάλα και τραγικά λάθη-ενέργειες-παραλείψεις-τακτικές της διοίκησης Χριστοβασίλη που βλέπουμε και ζήσαμε
και που ζημίωσαν με οποιονδήποτε τρόπο, ΠΑΣ και κόσμο...

-Ούτε διαφωνώ
για τον διχασμό που υπάρχει γύρω απο αυτή την έρμη ομάδα
σε ΟΛΑ τα επίπεδα...

-Ούτε για την ποιότητα του Πρωταθλήματος που αγωνιζόμαστε...

-Δεν είναι δυνατόν όμως
την μία ο ΠΑΣ να στήνει αγώνες (βλεπε Ιωνικός-ΠΑΣ κτλ κτλ)
την επόμενη ο ΠΑΣ να είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ (βλέπε εξοδο Ευρώπη)
και την άλλη ο ΠΑΣ να ξαναστηνει (βλέπε ΠΑΣ-Βέροια) + κάποια άλλα ματς που επ ευκαιρίας ''προσαρτήθηκαν''..

-Μας μπέρδεψαν...

-Για'όλα αυτά ....υπάρχουν τα γραπτά που μένουν!

===========================

-Αυτοί που αρθρογραφούν επώνυμα στον Τοπικό Τύπο -και όχι μόνο
φυσικά προσέχουν τι θα γράψουν και πώς το γράφουν
και αυτό είναι εύλογο...
...περνώντας τα μυνήματά τους....

-Όμως πάντα
''όπως ακούγονται απο τους άλλους ,όχι απο εμάς''

-Και απο αυτό μπορεί ο καθένας μας, να βγάλει τα συμπεράσματά του...

-Υπάρχει και η τακτική φυσικά , ''δεν αναφέρομαι σε τίποτα''
που σε βγάζει απο τον κυκεώνα των διώξεων...

-Εγώ όμως αυτό που επιζητώ είναι η αντικειμενικότητα των όσων αναγιγνώσκονται..

-Ετσι λοιπόν
δεν μπορώ να βλέπω ....

-στο ΠΑΣ-Βέροια , να παρακάμπτεται η διαιτησία
και να οργιάζει η φήμη του ''καρα-στημένου''

-και σε Λειβαδιά-Σμύρνη, η αποκλειστική ευθύνη του ''διεφθαρμένου'' αγώνα
να καταλογίζεται στους κορακες-καμικάζι...

-Ετσι έχω μάθει να διαβάζω απόψεις...
-Όλες άρτιες κ αντικειμενικές .... και όχι κουτσές...

================================

-Εδώ ακόμα ψάχνουμε τα βρούμε ποιός ευθύνεται
για το μπαράζ του 84'
κανένας ποτέ δεν αναφέρθηκε σε ονόματα
παρόλο που υπάρχουν κασέτες και ονόματα...(το ξαναγράφω)

-Αναφερθήτε λοιπόν πρωτίστως σε εκείνα αγαπητοί δημοσιογράφοι
να μάθουμε και εμείς που ποτέ δεν μαθαμε κάτι
και που δεν κάνατε ποτέ εδώ και 30 χρόνια..

-Και αναφέρομαι σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους
που ασχολούνται με τον ΠΑΣ ...
-Δεν γίνεται να μην ξέρει κανένας και να μη μιλάει κανένας....

-Τουλάχιστον όμως ,ΟΠΟΙΟΣ εκ των ανωτέρω μιλάει για τα στημένα του ΠΑΣ
να μιλήσει διαχρονικά...


-Αυτη είναι σοβαρή κ υπέυθυνη στάση....ή κάνω λάθος???

-Τώρα για τα ''στήμενα'' του ΠΑΣ στον 21ο αιώνα
μακάρι -και το εύχομαι-
να βγουν στην φόρα ΌΛΑ τα στοιχεία.....
...αν ποτέ υπάρξουν ή αν ήδη υπάρχουν....!

-Μέχρι τότε
θα αναφερόμαστε στους ''αλλους'' επώνυμα
και σε ''εκείνους'' ανώνυμα
και θα τα λέμε διαδικτυακώς στον καφενέ μας,
θα συμφωνούμε κ θα διαφωνούμε...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Μάρ 2014 17:00 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.558
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #178 στις: Τετ 12 Μάρ 2014 17:29 »
Ωραίο κείμενο φίλε astralon και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω!
Ελλοχεύει όμως ο κίνδυνος-πρώτα εσύ και μετά όσοι από εμάς συμφωνήσουμε-
να κατηγορηθούμε για "λεσχίτες" αφού και αυτοί πάνω κάτω τις ίδιες απόψεις εκφράζουν
για το συγκεκριμένο θέμα...
Βλέπεις...οι χαρακτηρισμοί δίνονται πολύ εύκολα πλέον από κάποιους...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Μάρ 2014 17:38 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #179 στις: Τετ 12 Μάρ 2014 18:04 »
Αν πιστευεις οτι θελαμε να κερδισουμε ισως και να εχεις δικιο οτι μας εσφαξε η διαιτησια
Αν δεν θελαμε να κερδισουμε ποιος θα παραπονεθει για τη διαιτησια?
Αυτος που δεν τον νοιαζει γιατι τα εχει υπολογισμενα ολα?
Ειδες ποτε κανεναν να βγαζει ανακοινωση για διαιτησια?
Αυτο σημαινει οτι συναινουμε σε αυτα που γινονται και οτι δεν μας ενδιαφερει
Αυτος που αδικειται διαμαρτυρεται ετσι ξερω εγω
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια

Ο παναιτωλικος επαιξε για να κερδισει , κερδιζε 0-1 και τον κλεψανε σε 5 λεπτα
Εμεις χασαμε ενα ματς που δεν επρεπε να το χασουμε και δεν προηγηθηκαμε καν
Ας δεχτω οτι εκατσε η αναποδη εκεινη τη μερα
Ας δεχτω οτι χασαμε και οι 2 απο τους διαιτητες
Αλλα εμεινε η εντυπωση σε ολο το πανελληνιο οτι εμεις δεν προσπαθησαμε οσο επρεπε

Και στο κατω κατω αυτος που μας διοικει δινει ΟΛΑ τα δικαιωματα να μιλανε ετσι για μας
Ειδικα φετος γινεται ενας πολεμος στην ομαδα με στημενα και με διαιτησιες< που και που> και δεν εχει βγει να διαμαρτυρηθει ποτε και για τιποτα
Αρα δεν τον νοιαζει γιατι δεν θελει να ανοιξει μετωπα με αυτους που δεν πρεπει
Κανει τα κουμαντα του οπως ξερει αυτος και κραταει την ομαδα στην κατηγορια
Υπαρχει εστω ενας που να πιστευει οτι αυτος δεν ανηκει στο κυκλωμα που ευννοειται απο τη μαφια του ελληνικου ποδοσφαιρου?
Οταν συμμετεχεις σε αυτο το κυκλωμα δεν μπορεις να παιζεις ολα τα παιχνιδια στα ισια
Θα σε αδικουνε, θα αδικεις, θα παιζεις χαλαρα, θα παιζεις και δυνατα ,αναλογα με τα συμφεροντα
Αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο ομως , ειναι κατι αλλο

Την κυριακη θα ξαναγινουμε μπαγερν ή οχι?
Αν μπορουμε με τετοιον αντιπαλο
Στην τουμπα ή οταν θα ερθει ο οσφπ θα ειμαστε το ιδιο καλοι?



 :pas: :joker: :pashat:

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Μάρ 2014 18:08 από born_in_drakolimni »

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #180 στις: Τετ 12 Μάρ 2014 18:22 »
-Τώρα φίλε born in drakolimni
γιατί θέτεις ζήτημα
αν την Κυριακή με Βάζελο θα είμαστε καλοί ή όχι?

-Έτσι όπως το θέτεις δηλ.
είτε καλά παίξουμε , είτε όχι
πάλι τα ίδια θα ακουστούν,
οτι ο ΠΑΣ διαλέγει παιχνίδια ...

-Απο αυτά που παραθέτω παραπάνω και αυτούσια
μπορείς να δείς ξεκάθαρα
ποιά γεγονότα αποσιωπούνται και ποιά όχι...

-Και αντε να το πάω και γώ αλλιώς
να δεχτούμε οτι ο ΠΑΣ το' στησε με Βέροια...

-Παίζει μπάλα ο ΧΒ?
-Όχι.
-Αρα το'στησαν και οι παικτες με εντολές....

-Ακόμα δεν έχω ακούσει
ποιός παίκτης στήθηκε ...

-Και με τον Πανιώνιο που γράφτηκε
ποίος παίκτης στήθηκε...

-Και με Καλλονή ποιός παίκτης στήθηκε...

-Ακούω ονόματα λοιπόν εμπρός
να μου φύγει η απορία...
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #181 στις: Τετ 12 Μάρ 2014 19:34 »
Εγω παντως born in drakolimni, που ετυχε εκεινη την ημερα να ειμαι Πρεβεζα για μια δουλεια και ειδα το ματς εκει , σ ενα μαγαζι τιγκα, κανενας δεν σχολιασε το ματς για στημενο, αλλα για καθαρη ατυχια του ΠΑΣ.
 Τωρα τι λες εσυ για ολο το πανελληνιο δεν ξερω.
Και μην επανερχομαστε στα κλασσικα πλεον, οτι ματς στο 91 δεν στηνονται.
   Ασχετο και σχετικο μαζι. Ο Βελλης πεταξε μια παπαρια για μας μετα απ το ματς αυτο, αλλα μετα το διπλο στον Πλατανια μουγκαθηκε και τα μαζεψε για μας, οπως ετυχε να ειπε και σε κολλητο μου φιλο και φιλο του Απολλωνιστη.
 Μαλιστα, στον μπουφο των Θωμαιδη προχθες ειπε καθαρα, οτι οι 4 ομαδες που ελεγχονται απ τον γαυρο, ειναι Καλλονη,Λειβαδεια,Βεροια,Πλατανιας.
 Βεβαια αυτος ο καημενος, παθαινει οτι παθαιναμε εμεις επι Μανθου, αλλα που να το βρει το δικιο του.

Υ.Γ. Θα με βρεις ομως φιλε born in drakolimni, απολυτα συμφωνο, στην αποψη σου, για το πως διαχειριζεται την ολη κατασταση με τις διαιτησιες ο Χρηστοβασιλης.
 Μπορει οντως να ισχυει αυτο που λες. Να μην θελει απλα να 'ταρακουνησει" τα νερα, για να μην τον βαλουν στο ματι. "Να μην ανοιξει μετωπα μ αυτους που δεν πρεπει". Μεγαλη κουβεντα ειπες. Το οποιο ομως δεν σημαινει συνενοχη.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 12 Μάρ 2014 19:40 από VAMOS PAS »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #182 στις: Τετ 12 Μάρ 2014 21:53 »
a-sports.gr

Η ΕΠΟ ενημερώνει για τις αδειοδοτήσεις

Χρήσιμες πληροφορίες από την Ομοσπονδία για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τις ομάδες

Η διαδικασία των αδειοδοτήσεων από την ΕΠΟ προκαλεί σε κάποιες περιπτώσεις τις αντιδράσεις διαφόρων ομάδων, ωστόσο από πλευράς Ομοσπονδίας γίνεται σαφές πως δεν υπάρχει καμία επιθυμία για… τιμωρία των συλλόγων.

Έτσι, μέσω του newsletter της ΕΠΟ, δίνονται ακριβείς πληροφορίες για το πώς έχει η διαδικασία των αδειοδοτήσεων, ώστε να αποφεύγονται τυχόν παρεξηγήσεις.

Στην ενημέρωση, λοιπόν, της Ομοσπονδίας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι επιφορτισμένο με την ευθύνη αξιολόγησης των φακέλων αδειοδότησης των ΠΑΕ που μετέχουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σε αντίθεση με την γενικότερη εσφαλμένη αντίληψη που επικρατεί, το Τμήμα Αδειοδότησης αποτελεί συνεργάτη των ΠΑΕ στην προσπάθειά τους για λήψη της απαιτούμενης άδειας και όχι “εχθρό”. Προς την κατεύθυνση αυτή διοργανώνει σεμινάρια για αποσαφήνιση των διατάξεων του Κανονισμού, διαμοιράζει έγγραφα με αναλυτικές οδηγίες για την εκπλήρωση των κριτηρίων, αποστέλλει εμπεριστατωμένες εκθέσεις αναφορικά με ενδεχόμενες ελλείψεις των φακέλων και είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των ΠΑΕ για απορίες που μπορεί να προκύψουν. Η πόρτα της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ είναι ανοιχτή για όλους. Για οποιαδήποτε παροχή διευκρινίσεων, αποσαφηνίσεων και κάθε είδους ερωτήσεων, που ως στόχο έχουν την άμεση πληροφόρηση των ΠΑΕ για τα ισχύοντα και τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων τους. Το Τμήμα Αδειοδότησης λειτουργεί συνεργατικά και επιθυμεί να διευκολύνει τις ΠΑΕ στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να λάβουν άδεια».

Και η ενημέρωση για τις αδειοδοτήσεις συνεχίζεται ως εξής: «Με το πέρας της διαδικασίας των αδειοδοτήσεων αποστέλλονται ερωτηματολόγια στο σύνολο των ΠΑΕ ώστε να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της διαδικασίας, καθώς και ενδεχόμενα παράπονα που μπορεί να έχουν. “Προσπαθούμε πάντα να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των ΠΑΕ και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο”, είναι μια από τις αρχές που διέπει τη λειτουργία του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Στο ίδιο πλαίσιο, αποτελεί διαχρονική πρόταση του Τμήματος Αδειοδότησης η οριοθέτηση πρόσθετων χρονικών σημείων ελέγχου ώστε το πρόγραμμα να λειτουργεί και προληπτικά. Εν τέλει, τι είναι το πρόγραμμα αδειοδότησης; Είναι προφανές: ένα πολύτιμο εργαλείο για τις ΠΑΕ, ώστε να εξορθολογήσουν τα οικονομικά τους δεδομένα και σταδιακά να εξυγιανθούν. Σαφώς και η διαδικασία αυτή απαιτεί χρόνο, μακρόπνοο σχεδιασμό και προσήλωση. Κυρίως, όμως, απαιτεί ριζική αλλαγή της φιλοσοφίας με την οποία αντιμετωπίζεται κάθε χρόνο το θέμα της αδειοδότησης, δηλαδή ως πρόβλημα ή πεδίο ευκαιριακής επικοινωνιακής πολιτικής».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #183 στις: Τετ 12 Μάρ 2014 22:35 »
Το παρελθόν ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια μου με τις πρόσφατες αναρτήσεις...κ επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε
ας δούμε πως ήταν τα πράγματα πριν 13 χρόνια...αλλάζοντας λίγες μόνο λέξεις.

Παράθεση
Η «ΟΜΟΡΦΗ» Α’ ΕΘΝΙΚΗ...

• «Ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες» με τα όσα... ευτράπελα σημειώθηκαν στην 28η αγωνιστική της Α’ ΕΘΝΙΚΗ ή... ΕΘΝΙΛιγδ, όπως πολύ σωστά επιμένουν αρκετοί να την αποκαλούν.
Οι «σπίθες» που... αναβόσβηναν τις προηγούμενες αγωνιστικές έγιναν «φλόγα», αφού διαιτητικά «αγλαΐσματα» τύπου Αγγελάκη «πετσοκόβουν» αδιακρίτως για τη σωτηρία των «αυλικών», ο ΟΦΗ συνεχίζει την... επική του πορεία στον δεύτερο γύρο με απανωτά «διπλά», στην Τούμπα το «κατς» ονομάστηκε... ποδόσφαιρο και οι ανακοινώσεις όλων των «εμπλεκόμενων» στον σαθρό αυτό «θίασο», απλώς... χτίζουν ορόφους στη «Βαβέλ» του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Στη Δευτεριάτικη εκπομπή «Δίκη» στην ΕΤ3 μίλησε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Μάνθος Κολέμπας (φωτό), ο οποίος έκανε λόγο για «τέσσερις ομάδες που ελέγχονται απ’ τον Ολυμπιακό», για το πώς... κατατροπώνει το Αιγάλεω τους αντιπάλους του εντός έδρας, για τα «γελοία πράγματα» που έγιναν στο 1-2 του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ, για «διαιτητές - καμικάζι» που στέλνονται «συστημένοι» όταν χρειάζονται... συγκεκριμένα αποτελέσματα και την απουσία ελέγχου στις ομάδες της Α’ Εθνικής και τους ιδιοκτήτες τους, για τον εξής απλό λόγο. Το «παρασκήνιο» θέλει να συμμετέχουν στην κατηγορία «παραρτήματα» πλήρως εξαρτώμενα στον «μεγάλο», τα οποία χρωστάνε, έχουν πλαστές ενημερότητες, κλπ., μόνο και μόνο για να υπακούνε πλήρως στις «εντολές» κάνοντας τις «μαριονέτες»...
Όλοι οι υπόλοιποι απλώς θεωρούνται «μη αρεστοί» άρα έτοιμοι προς... εκτέλεση...
Μέχρι και ο, χαμηλών τόνων, πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Μάνθος Κολέμπας εξαγριώθηκε απ’ την απροκάλυπτη «σφαγή» της ομάδας του με «δράστη» τον Aγγελάκη στην Πάτρα, ενώ ο μεγαλομέτοχος της Καλαμάτας Σταύρος Παπαδόπουλος μίλησε για «διαιτητή - μαϊμού»...
Απ’ αυτή τη στήλη έχω τονίσει επανειλημμένα ότι όλοι οι... νεοσύστατοι διαιτητές - ντελιβεράδες, τύπου Αγγελάκη, Μποροβήλου, Ντόβα κλπ., περνάνε πρώτα την... εκπαίδευσή τους στις γειτονιές του Αιγάλεω και αφού πάρουν το «άριστα», συνεχίζουν... αμέριμνοι το έργο τους.
Είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΣ αποτελεί πρωτεύοντα «στόχο»... εξόντωσης αλλά επειδή κάποιοι θορυβήθηκαν απ’ τις «φωνές» του Κολέμπα μετά την «κατακρεούργηση» στο ματς με την Παναχαική και τις απειλές του περί αποχώρησης, κάτι που θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα σε όλους γιατί θ’ αλλοίωνε το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον Alpha Digital, πάνε τώρα να τον «φάνε» δια της... πλαγίας οδού...
Δηλαδή τον αφήνουν αυτόν «ήσυχο» να παίζει τους αγώνες του «στα ίσια» και με διαιτησίες «σπαθί», όμως τα υπόλοιπα... συνεταιράκια «μαγειρεύουν» μεταξύ τους τ’ αποτελέσματα ώστε να ικανοποιήσουν τους σκοπούς τους...
Πώς είναι δυνατόν o ΟΦΗ, ίσως η χειρότερη ομάδα του πρώτου γύρου, να μεταμορφώθηκε σε... Ατλέτικο στα τελευταία παιχνίδια;
Αν δει κανείς το πρόγραμμα όσων... χορεύουν στο Ζάλογγο, θα καταλάβει γιατί... ωρύεται ο πρόεδρος του ΠΑΣ, αφού βλέπει το... «κύμα» να τον... βουλιάζει αύτανδρο...
Εκτός απ’ όλα αυτά λοιπόν είχαμε και την «όμορφη φάση» της Πάτρας με τον... επιδειξία Γκίτση να δείχνει τα αρχ@##$ του στους οπαδούς του ΠΑΣ και η ΠΑΕ Παναχαική μέσω επίσημης ανακοίνωσής της να επικαλείται την... ανδρότητα του ποδοσφαίρου... Αν είναι δυνατόν...
Στην «αντίπερα όχθη» του Ολυμπιακού μιλάνε για... βαρβαρότητες, ξεχνώντας προφανώς την... θαυμάσια φιλοξενία που παρείχαν στον ΠΑΟ πριν μια εβδομάδα και επιμένουν ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ν’ αφήνουν τον Λούβαρη να ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ... οριζόντια και κάθετα με... τραγικές και άστοχες δηλώσεις...
Αν ένας... ογδοντάχρονος με... κατακόκκινα γυαλιά αφήνεται να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό των εκατομμυρίων ευρώ που προσδοκά να φθάσει στους «8» του Champions League, τότε οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο είναι άξιοι της τύχης τους αλλά θα χάνουν και το όποιο δίκιο έχουν κάθε φορά...
Αυτός είναι αγαπητοί αναγνώστες ο «θαυμαστός κόσμος» της Α' Εθνικής έξι αγωνιστικές πριν το «φινάλε». Κι ακόμα είμαστε... στην αρχή των όσων «φαιδρών» έχουν να διαδραματιστούν μέχρι το τέλος, καθώς η αγωνία θα... φουντώνει κυρίως για εκείνους που αντιμετωπίζουν το «φάσμα» του υποβιβασμού...
Άντε να λήξει γρήγορα αυτό το... παρασάνταλο που λέγεται Ελληνικό Πρωτάθλημα... μπας και... ξεχαστούμε το καλοκαίρι με το Μουντιάλ...m71 

Τον ΠΑΣ και τα μάτια μας.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #184 στις: Παρ 14 Μάρ 2014 20:16 »
Παράθεση
Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για Απόλλωνα

Ορατός είναι ο κίνδυνος αφαιρεσης βαθμών για την ομάδα του Απόλλωνα που παράλληλα δημιουργεί και μπελάδες στον ιδιοκτήτη του Σταμάτη Βελλή.

Οι καταγγελίες του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και προκάλεσαν την τέταρτη πειθαρχική δίωξη εις βάρος του απ’ τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Και εδώ δημιουργείται το θέμα αν σκεφτεί κανείς ότι ο Βελλής είναι ήδη τρείς φορές υπότροπος, ενώ βάσει του πειθαρχικού κώδικα, κινδυνεύει να πληρώσει πρόστιμο μέχρι και 150.000 ευρώ. Η ομάδα του Απόλλωνα κινδυνέυει με αφαίρεση βαθμών αν αναλογιστεί κανείς την σχετική παράγραφο που κάνει λόγο για αφαίρεση μέχρι και τρεις βαθμούς. Σε μια περίοδο που ο αθηναϊκός σύλλογος κάνει την προσπάθειά του να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα κάτι τέτοιο θα είναι η μαχαιριά προς την Football League.

Επίσης ο αθλητικός δικαστής έχει τη δυνατότητα να επέμβει και να απαγορεύσει στον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα όχι μόνο την είσοδό του στα γήπεδα για τρεις μήνες, αλλά ακόμα και την οποιαδήποτε δραστηριότητά του με το ποδόσφαιρο μέχρι και για μισό χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δίωξης:

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε διώξεις εις βάρος:

Του ιδιοκτήτη και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Σταμάτη Βελλή και της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης,νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι ο πρώτος τούτων Σταμάτης Βελλής, ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της διωκομένης ΠΑΕ, δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Προέδρου της ΕΠΟ, Διαιτησίας, κλπ) και άλλων ΠΑΕ, προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση εκ μέρους του κοινού προς παρακολούθηση των αγώνων του ποδοσφαίρου και προσελεύσεως στα γήπεδα. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 3, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013.

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #185 στις: Παρ 14 Μάρ 2014 22:31 »
Διαβάζεις ανακοινώσεις μπακάλη, κομπότη κλπ, ότι αδικήθηκαν από τη διατησία, δεν πήραν πέναλτυ μπλα μπλα. Βλέπεις δικούς τους, από τους λίγους που τους απέμειναν, λεβαδειακούς να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους τις "επικές" ανατροπές με τα πεναλτικά φινάλε, βεροιώτες τα "μεγάλα" διπλά και να ξεσαλώνουν πως έχουν ομαδάρα, να τα υπερασπίζονται τις "επιτυχίες" τους και να βγάζουν και γλώσσα.. Να έχουν πέσει όλοι πάνω στον Βελλή, λίγκες, επο, δικαστές, δημοσιογράφοι. Το τι διαβάζω.. Μα να μιλάει έτσι για την πιό καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα, την Καλλονή, να λέει ο ένας, μα να μιλάει έτσι για την Βέροια που κερδίζει με την αξία της να λέει ο άλλος, μα για τον Λεβαδειακό τα λέει αυτά, είδε πόσο καθαρά κέρδισε Ατρόμητα, είπε για τον Ολυμπιακό μας...; ωρέ στα τέσσερα να με παρακαλάει να πάρει βαθμό να λέει ο άλλος, ρίχτου κι άλλη μία δίωξη να λέει ο παράλλος.. Τα ίδια μιά ζωή κι ότι λέγαν και για μας, στο πάνω κάτω, δλδ. "Μη μιλάτε σκάστε σκύψτε να κονομάτε και να κονομάμε. Ο... κύριος που πάει; Ρε ουστ εσύ."
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #186 στις: Κυρ 16 Μάρ 2014 11:54 »
---Ο ιδιοκτήτης της Βέροιας, Αρβανιτίδης, βγαίνει κερδισμένος από την κολοσσιαία για τα ελληνικά δεδομένα, συμφωνία του για πώληση των 149 σούπερ μάρκετ που είχε στην πλήρη κυριότητα του στην Βόρεια Ελλάδα. Τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε τελευταία η αλυσίδα των καταστημάτων του ήταν γνωστά ενώ δεν είχε μείνει κρυφή επίσης και η περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη, καθώς είχε κατηγορηθεί για παρατυπίες.

Με την Βέροια, ωστόσο, θα συνεχίσει να ασχολείται και μάλιστα τώρα λέει ότι θα έχει περισσότερο χρόνο για να αφιερώνει στην αγαπημένη ομάδα του.

...

---Επίσημη απάντηση δεν πρόκειται να πάει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το αίτημα του Ιβάν Σαββίδη για διαγραφή των προσαυξήσεων που μπήκαν στα χρέη του «Δικεφάλου του Βορρά» . Η Πολιτεία δεν έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Πολύ απλά, επειδή δεν το επιτρέπει η τρόικα, καθώς, απαγορεύει κατηγορηματικά κάθε χαριστική πράξη σε ότι έχει σχέση με χρέη. Με τη «λογική» ότι δε θα ήθελε να δημιουργηθεί προηγούμενο…

...

---Αγρίεψαν οι Τράπεζες μετά τις συγχωνεύσεις που τις ισχυροποίησαν και άλλαξε και ο τρόπος λειτουργίας τους, αλλά και η πολιτική τους απέναντι στις ΠΑΕ τις οποίες είχαν δανείσει. Έτσι εξηγείται γιατί ενεργοποιήθηκε η διαδικασία κατασχέσεων η οποία είχε ως αποτέλεσμα να …ζορισθούν επικίνδυνα ΠΑΕ που είναι «στο κόκκινο». Κανείς πια δεν καλύπτει κανέναν, με τους Γερμανούς Επιτρόπους στο προσκήνιο και έτσι η επόμενη κατάσχεση θα αφορά …ποδοσφαιριστές 2-3 ομάδων που ασφυκτιούν οικονομικά. Θεωρούνται, άλλωστε, ότι αποτελούν «περιουσιακά στοιχεία» των ΠΑΕ. Άρα, είναι …κατασχέσιμοι, ως «κινητή και ακίνητη περιουσία»…

....

---Όλα ανοικτά είναι στον Πανιώνιο σε σχέση με το άνοιγμα της ΠΑΕ και τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει. Όσοι γνωρίζουν πως ακριβώς έχει η κατάσταση, βεβαιώνουν ότι είναι πλασματικό το χρέος των 8.500.000 ευρώ το οποίο αναφέρθηκε, αλλά, μη φαντασθεί κανείς ότι είναι πολύ μικρότερο…Έστω και αν πρέπει να αφαιρεθούν τα 3.000.000 ευρώ που είχε δώσει ο Τσακίρης, με τη μορφή άτοκης διευκόλυνσης, στην ΠΑΕ, καθώς αυτά τα έχει…ξεγράψει για πάντα.

http://www.balleto.gr/periexomeno/metagrafologos/oneiro_gia_ton_ragios_o_olumpiakos.html



Αυτό είναι το κώλυμα με τις ομάδες Β’

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων της Super League να προωθηθεί η ρύθμιση για τη δημιουργία ομάδων Β’ από τους συλλόγους, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Με τα προβλήματα που έχουν προκύψει αυτή τη στιγμή να είναι αρκετά. Αλλά με ένα εξ αυτών να αποτελεί τροχοπέδη μέχρι στιγμής στις συζητήσεις που κάνει η σχετική επιτροπή που έχει συστηθεί από ομάδες της Λίγκας.

Το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τη Γ’ Εθνική, η οποία από πέρυσι το καλοκαίρι είναι αμιγώς ερασιτεχνική κατηγορία. Οι Β’ ομάδες θα έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα και έτσι θα πρέπει να τοποθετηθούν απευθείας στην  αμέσως παραπάνω επαγγελματική κατηγορία, δηλαδή στη Football League. Πράγμα, όμως, που επίσης αντιμετωπίζει πάρα πολλές δυσκολίες και κωλύματα.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει μία νέα προκήρυξη πρωταθλήματος, ώστε τη νέα χρονιά να αυξηθούν οι ομάδες στους δύο ομίλους της Football League και έτσι να μπουν στο πρωτάθλημα και οι ομάδες Β’ όσων συλλόγων επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να τις δημιουργήσουν (σ.σ. ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος).

Πόσο πιθανό είναι να συμβεί κάτι τέτοιο; Για τον επόμενο έναν χρόνο φαντάζει απίθανο. Και οι βασικοί λόγοι είναι τρεις:
ΠΡΩΤΟΝ, η Super League ασκεί ελάχιστη επιρροή στη διοικητική ηγεσία της Football League, για αυτό και οι συζητήσεις γίνονται μετ’ εμποδίων.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, καμία ομάδα της Football League δεν επιθυμεί να μειωθούν τα έσοδά της από τον ΟΠΑΠ, με την προσχώρηση και άλλων συλλόγων στο πρωτάθλημα.
ΤΡΙΤΟΝ (και κυριότερο), η ΑΕΚ που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League δεν έχει καμία πρόθεση να βρει στον δρόμο της τον… Ολυμπιακό Β’. Και από τη στιγμή που ο Μελισσανίδης είναι ο άνθρωπος που κουμαντάρει το πορτοφόλι του ΟΠΑΠ, μπορεί να παίξει το παιχνίδι με τους δικούς του όρους.

Με λίγα λόγια, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η υλοποίηση αυτού του σπουδαίου σχεδίου θα πάρει αναβολή για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη. Και όταν (και εάν) η ΑΕΚ επιστρέψει στη Super League, τότε πιθανότατα θα ανοίξει ο δρόμος και για τις ομάδες Β’. Μέχρι τότε, ωστόσο, πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει και ανατραπεί. Όπως και να έχει, όμως, το «FBI Sports» θα έχει τα μάτια και τα αυτιά του ανοιχτά για να σας ενημερώνει για όλα…

http://fbisports.gr/2014/03/15/afto-ine-to-kolima-me-tis-omades-v/
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #187 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 01:48 »
sentragoal.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

«Το σύστημα το ελέγχει ένας: Ο Μαρινάκης»

Χοντραίνει πλέον η κόντρα και η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα...

Λίγο μετά τις 12:30 το βράδυ ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση - επίθεση με την οποία καταγγέλει επίσημα τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο «Δικέφαλος» μιλάει επισήμως πλέον για τον «άνθρωπο που ελέγχει το σύστημα» και χαρακτηρίζει «αηδιαστικό» τον Σαρρή και «προστάτη» τον Μώραλη!

Επίθεση γίνεται και κατά του Άρη τον οποίον η ανακοίνωση δεν κατονονμάζει μεν όμως «φωτογραφίζει» μιλώντας για «....άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση».

Είναι δεδομένο ότι αυτή η ανακοίνωση θα προκαλέσει μπαράζ εξελίξεων, όπως επίσης είναι δεδομένο ότι οδηγούμαστε σε έναν ανοικτό «πόλεμο» με απρόβλεπτες συνέπειες και εξελίξεις...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.

Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές. To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ' αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης.

Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα. Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.

Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.

Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.

Ήμαστε, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #188 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 14:07 »
Παράθεση
ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πιάνουν δουλειά οι εισαγγελείς

Οι συνεχιζόμενες καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν θορυβήσει ακόμα και το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Σε καθημερινή βάση βγαίνει ένας παράγοντας και καταγγέλλει σημεία και τέρατα. Από τη μία ο Σταμάτης Βελλής του Απόλλωνα να μιλάει για στημένα παιχνίδια και από την άλλη ο Φώτης Κωστούλας του Παναιτωλικού να χαρακτηρίζει «εντεταλμένη υπηρεσία» τη διαιτησία του Γιάννη Κάμπαξη στον αγώνα της ομάδας του με τον Λεβαδειακό.

Φυσικά οι δύο μεγαλομέτοχοι και πρόεδροι καλούνται να αποδείξουν το αληθές των ισχυρισμών τους, αλλά στο Μέγαρο Μαξίμου ανησυχούν μήπως ξεφύγει η κατάσταση από κάθε έλεγχο διότι ακολουθούν σημαντικοί αγώνες, ειδικά στο κύπελλο. Στα ημιτελικά θα συγκρουστούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με συνέπεια να υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγει το ζευγάρι των «αιωνίων» στον τελικό της διοργάνωσης. Εάν, λοιπόν, δεν εκτονωθεί άμεσα η ένταση που δημιουργείται εδώ και έναν μήνα, δύσκολα θα διεξαχθεί τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Οι καταγγελίες έχουν φτάσει ως τις εισαγγελικές αρχές του τόπου. Εκεί έχουν προσέλθει για καταθέσεις ο Αλέξης Κούγιας, ο Σταμάτης Βελλής και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Η διάθεση των δικαστικών λειτουργών συμπλέει σε όλα με την επιθυμία του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος να ληφθούν μέτρα για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, εάν υπάρχει κάτι μεμπτό.

Χωρισμένο στα δύο

Από τις καταγγελίες μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας ότι το ποδόσφαιρο έχει διχαστεί. Από τη μία πλευρά συγκροτείται ένα γκρουπ ομάδων που τάσσεται ανοικτά κατά του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ακολουθούν η Ξάνθη που διαρκώς φωνάζει για τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου και εσχάτως φαίνεται να ταυτίζονται και ο Απόλλων με τον Παναιτωλικό. Ερωτηματικά αποτελούν ο Άρης με τη διοικητική αβεβαιότητα που τον ταλαιπωρεί και ο Ατρόμητος, στον οποίο χαράζουν δική τους γραμμή πλεύσης, αλλά οι περιπέτειες του Γιώργου Σπανού μπορεί να οδηγήσουν τους Περιστεριώτες προς τη μία η την άλλη πλευρά.

Οι κίνδυνοι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στη Σούπερ Λίγκα ανησυχούν μήπως η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τις καταγγελίες οδηγήσει σε μείωση των εσόδων από τους λιγοστούς χρηματοδότες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Απόλυτα φυσιολογική η ανησυχία του Γιάννη Μώραλη και των συνεργατών του από τη στιγμή που απαξιώνεται το προϊόν από τους παράγοντες των ίδιων των ομάδων. Στον συνεταιρισμό θα επιδιώξουν μέσα από μια σειρά συναντήσεων, αλλά και συνεδριάσεων να σταματήσουν τις καταγγελίες για να αποτρέψουν τον κίνδυνο της συρρίκνωσης των εσόδων. Με αμφίβολα αποτελέσματα, όμως, όσο οι διαιτητές εξακολουθούν να δίνουν αφορμές.
paron.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #189 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 14:39 »
Παράθεση
Χαρτοπόλεμος... ανάμεσα σε Ατρόμητο και Απόλλωνα

Χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ομάδα της Βέροιας και τον Ατρόμητο με αφορμή, τα όσα λέχθηκαν από τον μεγαλομέτοχο της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" Σταμάτη Βελλή, αφήνοντας αιχμές για το παιχνίδι των Περιστεριωτών κόντρα στην Βέροια.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος απάντησε στα λεγόμενα του Βελλή, ενώ λίγο αργότερα ο Απόλλωνας με νέα ανακοίνωση δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε η διοίκηση της ομάδας της Δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ατρόμητος

«Για πρώτη αλλά και τελευταία φορά, αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τον κ. Βελλή και όσα υπαινίσσεται σε βάρος της ομάδας μας. Κύριε Βελλή σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας αφορούν ούτε μας αγγίζουν στο παραμικρό όλες οι συκοφαντίες, ψευτιές, αλητείες εναντίον της ομάδας μας καθώς και κάθε προσπάθεια σπίλωσης της.

Μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε με προσοχή αυτή την προσπάθεια σας και προς το παρόν είχαμε πιστέψει ότι οφείλεται στην παντελή έλλειψη γνώσεων για το άθλημα του ποδοσφαίρου, καθώς και την αγωνιώδη προσπάθεια σας να γλιτώσει ο Απόλλων Σμύρνης τον υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία.

Μετά την τελευταία ανακοίνωση σας, όταν κατρακυλήσατε στο έσχατο σημείο του ''βούρκου'' ,που εσείς ο ίδιος δημιουργήσατε, δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι εκτός από άσχετος ,γραφικός ,ψεύτης και συκοφάντης, είστε βαλτός και καθοδηγούμενος.

Δεν έχετε κανένα ηθικό και πραγματικό δικαίωμα, κύριε Βελλή να λασπολογείτε σε βάρος μιας ομάδας, της ομάδας μας, που αποτελεί πρότυπο για ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, αλλά και που εσείς ο ίδιος έχετε δηλώσει σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Superleague ότι θέλετε να την μιμηθείτε και να αγωνιστείτε στην Ευρώπη.

Δεν είστε άξιος να εκφράζετε οποιοδήποτε υπαινιγμό σχετικά με την αγωνιστική τιμή και υπόληψη αυτής της ομάδας, που μέχρι σήμερα σε 29 αγώνες έχει συγκεντρώσει 59 τίμιους αγωνιστικούς βαθμούς, καθώς και στα άτομα που την απαρτίζουν από τον πρόεδρο της, τους ποδοσφαιριστές της, τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο και τους φιλάθλους της .
Κύριε Βελλή ποτέ στην ποδοσφαιρική ιστορία μια ομάδα δεν απέφυγε τον υποβιβασμό, στηριζόμενη μόνο στους άλλους, χωρίς αυτή να κάνει μία προσπάθεια. Το παραπάνω ξεχάσατε να συμπεριλάβετε στην χθεσινή σας ανακοίνωση όταν μιλήσατε για όλους τους άλλους, χωρίς να κάνετε αυτοκριτική και να στιγματίσετε την απόδοση της ομάδας σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι λοιπόν προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα ''του οίκου σας'' και να αφήσετε τους άλλους και ειδικότερα την ομάδα μας.
Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι καμία διαφορά δε μας χωρίζει με το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Σμύρνης, που γνωρίζουμε άλλωστε ότι εκτός της κατοχής της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, στην ουσία δεν το εκπροσωπείτε καθώς το πλήθος των φιλάθλων του δε συμμερίζεται τις απόψεις σας και πρόσφατα τις αποδοκίμασε, με αποτέλεσμα να έχετε επιδοθεί σε μια αγωνιώδη προσπάθεια για να τους μεταπείσετε».

Απάντηση Απόλλωνα

«Κύριοι της Χαλκηδόνας (ποιου Ατρόμητου;), σας ευχαριστώ για την απάντηση σας και τις υποδείξεις σας. Άλλωστε ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να εκφέρει την γνώμη και τις απόψεις του.

Φυσικά και δεν περίμενα να βγαίνατε και να παραδεχόσασταν αυτά που λέτε ότι υπονόησα για σας, στη θέση σας ούτε και εγώ θα το έκανα. Κατανοητή η θέση σας. Επίσης αντιπαρέρχομαι τα «επίθετα» και τους χαρακτηρισμούς σας, όπως είπαμε είναι η άποψη σας για το άτομο μου και είναι δικαίωμά σας να την εκφέρετε. Tα γραπτά του καθενός χαρακτηρίζουν και τον ίδιο.

Εγώ απλά σας επαναλαμβάνω ότι εμμένω στις θέσεις και απόψεις μου γιατί με τα λόγια σας δεν μπορείτε να διαγράψετε την αγωνιστική σας εικόνα και συμπεριφορά σε επιλεγμένους και συγκεκριμένους αγώνες σας κύριοι, όσα και να γράψετε. Όσο για τις γενικότερες απόψεις μου και ισχυρισμούς μου, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά ακόμα μια φορά και με τα σημερινά αποτελέσματα. Σίγουρα βέβαια και αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά για εσάς. Προς Θεού τώρα... Ομορφιά του ποδοσφαίρου, έβρεξε γκολ άλλωστε, 13 γκολ σε 2 αγώνες!

Σας ξέφυγε όμως μία πρόταση και έπεσαν άθελα σας οι μάσκες σας. Αναφέρομαι στο «είστε βαλτός και καθοδηγούμενος». Εδώ γελάνε και τα τσιμέντα βέβαια. Πείτε μας ποιός άραγε σας υπαγόρεψε αυτή την δήλωση; Δεν έχετε καν το θάρρος να γράφετε από μόνοι σας;

Τέλος, επειδή αποπειράστε να μου κάνετε και μαθήματα ποδοσφαίρου να σας θυμίσω πως στην Α' Εθνική δεν βρεθήκατε μέσα από τους αγώνες στα γήπεδα αλλά με εξαγορά/συγχώνευση/απορρόφηση (όπως θέλετε πείτε το) ΑΦΜ άλλης ομάδας. Ο Ατρόμητος κύριοι είναι στην Γ' Εθνική από το 2005 και εκεί παρέμεινε, έτοιμος μάλιστα για την πτώση του στην Δ' Εθνική. Κάπου τον ξεχάσατε και αυτόν και την Ιστορία του. Με τον τρόπο σας κύριοι της Χαλκηδόνας ο Απόλλωνας θα μπορούσε να είχε επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα εξοικονομώντας αρκετά εκατομμύρια Ευρώ. Αλλά προτίμησε να ξαναγυρίσει μόνο μέσα από τα γήπεδα μετά από 13 χρόνια απουσίας. Γιατί άραγε; Περιττό να σας το εξηγήσουμε, που να καταλάβετε εσείς όμως τέτοιες αρχές και αξίες; Καλή ξεκούραση στους αιφνιδίως και επιλεκτικώς κουρασμένους παίκτες σας και καλή... Ευρώπη!»

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #190 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 14:56 »
Aυτος ο Βελλης αρχιζει και κατανταει γραφικος  μεχρι αηδιας....Απο οσα παιχνιδια του θυμαμαι μια φορα εχει αδικηθει και το εχει κανει λαβαρο ο εξυγιαντης του Αλαφουζου


Αν καποια ομαδα πρεπει να εχει τα χειροτερα παραπονα για την αντιμετωπιση τους απο διαιτησια κτλ ειναι ο Εργοτελης

Η ομαδα αυτη εχει φαει τρελο σφαξιμο απο την αρχη της χρονιας,και ομως κατορθωσε και παρεμεινε κατηγορια

Πιστευω πως κεντρικη επιλογη της κλικας ηταν να πεσει ο Εργοτελης αλλα δεν τους εκατσε....Θυμαμαι πως σε ενα κομβικο παιχνιδι για τον Εργοτελη που αμα εχανε επιανε τις τρεις τελευταιες θεσεις ηταν με τον Πανιωνιο,που ο διαιτητης εκανε τα πανδεινα για να κερδισει ο Πανιωνιος ριχνοντας 3 κοκκινες σε παιχτες του Εργοτελη αλλα στο τελος δεν του εκατσε μιας που εβαλε γκολ στο τελος με 8 παιχτες ο Εργο....Μην θυμηθω με Παοκ στην Τουμπα,χτες με Αστερα,και με Λεβαδειακο
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #191 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 16:02 »
Καθολου γραφικος δεν ειναι μια χαρα τα λεει
Οπως και ο κουγιας το ιδιο
Αν θελανε να ριξουνε τον εργοτελη ή τον ΠΑΣ θα τον ριχνανε
Οτι θελουνε κανουνε ,οποιον θελουνε ριχνουνε ,δεν μπορει κανενας να τους αντισταθει
Μην τους υποτιμας καθολου δεν γινεται τιποτα στην τυχη


 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #192 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 16:08 »
Δεν ντρέπεστε λίγο; Εδώ βλέπουμε μπαλάρα στην Ελλάδα με 6 και 7 γκολ σε κάθε αγώνα και εσείς γκρινιάζετε;

Τι άνθρωποι είστε;

Έλεος πια με αυτό σιχαμερό πρωτάθλημα σας! Έλεος! Δεν πιστεύω κύρι. Πλατινί να είναι ύποπτο προς χειραγώγηση κάποιο από τα χθεσινά παιχνίδια; Όλα ωραία και όλα καλά!

Δεδομένα:

1. Ο Άρης έπεσε.
2. Την Βέροια την έχουν για σώσιμο, έστω και στα μπαράζ.
3. Το ίδιο βλέπω να συμβαίνει και με τον Πλατανιά.
4. Ο Πανιώνιος ανήκει στην ίδια κατηγορία.
5. Βλέπω τον Άρη να τον ακολουθεί ο Απόλλωνας στην Β.
6. Η Καλλονή από κάπου θα πάρει ένα τρίποντο.
7. Για την Μπάρτσα της Βοιωτίας, δεν το συζητώ καν.
8. Ερωτηματικό είναι η Ξάνθη. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Πανόπουλος να μπλέξει. Δεν είναι κανένας χθεσινός και δεν είναι ούτε αγωνιστικά για πέσιμο η Ξάνθη.
9. Οπότε όποιος πάει μπαράζ δεν το βλέπω να πέφτει.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #193 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 16:23 »
Δεν ντρέπεστε λίγο; Εδώ βλέπουμε μπαλάρα στην Ελλάδα με 6 και 7 γκολ σε κάθε αγώνα και εσείς γκρινιάζετε;

Τι άνθρωποι είστε;

Έλεος πια με αυτό σιχαμερό πρωτάθλημα σας! Έλεος! Δεν πιστεύω κύρι. Πλατινί να είναι ύποπτο προς χειραγώγηση κάποιο από τα χθεσινά παιχνίδια; Όλα ωραία και όλα καλά!

Δεδομένα:

1. Ο Άρης έπεσε.
2. Την Βέροια την έχουν για σώσιμο, έστω και στα μπαράζ.
3. Το ίδιο βλέπω να συμβαίνει και με τον Πλατανιά.
4. Ο Πανιώνιος ανήκει στην ίδια κατηγορία.
5. Βλέπω τον Άρη να τον ακολουθεί ο Απόλλωνας στην Β.
6. Η Καλλονή από κάπου θα πάρει ένα τρίποντο.
7. Για την Μπάρτσα της Βοιωτίας, δεν το συζητώ καν.
8. Ερωτηματικό είναι η Ξάνθη. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Πανόπουλος να μπλέξει. Δεν είναι κανένας χθεσινός και δεν είναι ούτε αγωνιστικά για πέσιμο η Ξάνθη.
9. Οπότε όποιος πάει μπαράζ δεν το βλέπω να πέφτει.

οποιος παει μπαραζ δεν πεφτει γιατι ειναι πλεον και αλλη η δυναμηκοτητα της Β' σε σχεση με παλια! εκτος του βολου κ των παγανελιων που θα ανεβουν ποιος εχει το ροστερ να πεξει μπαραζ με ομαδα της σκουπρολιγδ? η νικη ο αιγινιακος η ο παναιγειαλιος?
οχι οτι δεν παιζει κ το παρασκηνιο,ενοειτε! αλλα και να μην επεζε βαση δυναμηκοτητας πιστευω παλι θα σωνονταν ο 3ος απτο τελος!

υ.γ. μονο ο αρης θα μπορουσε να χασει τετοιο μπαραζ μαυτα που εχω δει ως τωρα!  :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #194 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 16:34 »
Μόνο ο Ηρακλής έχει πιθανότητες να ανέβει μέσω μπαράζ. Λόγω δυναμικής, κόσμου και φανέλας.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #195 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 16:46 »
Μόνο ο Ηρακλής έχει πιθανότητες να ανέβει μέσω μπαράζ. Λόγω δυναμικής, κόσμου και φανέλας.

και ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #196 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 18:56 »
Να θυμίσω ότι αποκλειστήκαμε από κάποιον Αιγινιακό..Κάπως έτσι τον λέγανε...
Επίσης το πρωτάθλημα τελειώνει σε ένα μήνα.Η Β τελειώνει το καλοκαίρι...1,5 μήνα έτσι η μια ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος araxthos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 392
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #197 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 19:58 »
Να θυμίσω ότι αποκλειστήκαμε από κάποιον Αιγινιακό..Κάπως έτσι τον λέγανε...
Επίσης το πρωτάθλημα τελειώνει σε ένα μήνα.Η Β τελειώνει το καλοκαίρι...1,5 μήνα έτσι η μια ομάδα.

αστο απο ποιον απο αποκλειστηκαμε εμεις! σε μπαραζ ανοδου δν περνει ανοδο κανενας αιγινιακος!
για τον ηρακλη εεε ετσι και ετσι δν ειναι σιγουρο λογω κοσμου κτλ κτλ... πρεπει να χεις και κατι αλλο,το κατι παραπανω! δεν εχουν καταληλο ροστερ τωρα στη β πια!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #198 στις: Δευ 17 Μάρ 2014 20:23 »
soccerplus.gr
Παράθεση
Ολυμπιακός: "Ο Σαββίδης φέρεται ως…. αποικιοκράτης"

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που χαρακτηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ως τον άνθρωπό που ελέγχει το σύστημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση: 

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι αυτονόητο, θα προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία πλέον θα ασχοληθεί με τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η επιλογή της όξυνσης, σε βαθμό υπερθετικό από τον «ιδιοκτήτη» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με τους συνοδοιπόρους του που εμπλέκονται στις μαύρες μέρες του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, έχει στόχο προφανώς να αποπροσανατολίσει τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας του, απέναντι στους οποίους απέτυχε να είναι συνεπής σε όσα τους είχε υποσχεθεί.

Τους έταξε οικονομική εξυγίανση και αντί να πληρώσει, απαιτεί, ως δικτατορίσκος, να απαλλαγεί -με το έτσι θέλω- η ομάδα του από τους φόρους που πληρώνει κάθε δοκιμαζόμενος Έλληνας πολίτης.

Εμείς, κύριε Σαββίδη, έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν χωρίς παζάρια και εκπτώσεις...

Τους έταξε πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς τίτλους και αντί αυτού βλέπουν την ομάδα τους να χάνει το Πρωτάθλημα πριν τα Χριστούγεννα.

Τους έταξε Ροναλντίνιο και τους προσέφερε Βούκιτς και Ινσαουράλδε. Σε όλα τα επίπεδα...

Το γεγονός ότι επέλεξε να δυναμιτίσει τώρα το κλίμα εν όψει των δυο ημιτελικών του Κυπέλλου είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα την Ελληνική Δικαιοσύνη, αφού η στάση του βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων.

Ο κύριος Σαββίδης πρέπει να σεβαστεί τους ελληνικούς νόμους και να πάψει να φέρεται ως... αποικιοκράτης ακόμα και μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, δίνοντας εκβιαστικά τελεσίγραφα στην Ελληνική κυβέρνηση.

Πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ως όχημα για τις επιχειρηματικές κινήσεις του στη Μακεδονία με αγορές ή ενοικιάσεις, με αντίτιμο ένα κομμάτι ψωμί, επιχειρήσεων (ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Palace, ξενοδοχεία στη Χαλκιδική) με αμφιβόλου προελεύσεως κεφάλαια, καθώς και για την προώθηση των πολιτικών του «οραμάτων» στη χώρα μας, που ξεπερνάνε τα όρια της γραφικότητας.

Τέλος, καλό θα είναι να δούμε κάποια στιγμή και το «Πόθεν Έσχες» του φερόμενου ως ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τι πραγματικά του ανήκει, σε ποιες επιχειρήσεις είναι πραγματικός ιδιοκτήτης και αν τα χρήματα έχουν έρθει στη χώρα μας από νόμιμες επιχειρήσεις".
Παράθεση
Σαρρής: Ο ΠΑΟΚ ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα

Ανακοίνωση-απάντηση σε αυτήν της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/03) ο Γιώργος Σαρρής. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορεί τον "δικέφαλο του Βορρά" ότι απλώς ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα.

Αναλυτικά η δήλωση Σαρρή στο site της ΕΠΟ:

«Θα συνεχίσω, σε αντίθεση με τους κάθε λογής και εκ του ασφαλούς "επαναστάτες", να τοποθετούμαι για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκπρόσωπο. Το ίδιο θα συνιστούσα σε όλους που υποτίθεται πως επιθυμούν να υπερασπιστούν τα εταιρικά ή προσωπικά τους συμφέροντα κόντρα σε "συστήματα", "ελέγχους" και "ελεγκτές".

Ο καθρέφτης όλων είναι το πεδίο των θετικών προτάσεων για την βελτίωση του αθλήματος, τις οποίες η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να ακούσει.

Ο εύκολος δρόμος των χαρακτηρισμών, μέσω ανακοινώσεων προς ικανοποίηση των  εσωτερικών μετώπων και του οπαδικού αισθήματος, δεν οδηγεί πουθενά. Απλώς ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα.

Προσωπικώς, σε ότι με αφορά θα ήταν εύκολο να επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς, αλλά τίποτε δεν θα προσέφερε μια τέτοια κίνηση στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τούτο θα συνεχίσω, όσο μπορώ, να υπερασπίζομαι προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικώς εκτός συνόρων, τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων, ακόμη και όταν οι ίδιες αδυνατούν παντελώς να το πράξουν κλεισμένες στο καβούκι τους και παραδομένες στους περιθωριακούς μύθους που τις ταλανίζουν χρόνια τώρα.

Αυτά προς το παρόν και αν απαιτηθεί θα επανέλθω».
Παράθεση
"Οι Απολλωνιστές συμμερίζονται τις απόψεις του Βελλή"

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ατρόμητος την Κυριακή (16/03) και στρεφόταν εναντίον του Σταμάτη Βελλή, σε κάποιο σημείο αναφερόταν ότι "το πλήθος των φιλάθλων του δε συμμερίζεται τις απόψεις σας". Σε αυτό απάντησε μια ημέρα αργότερα το σωματείο φιλάθλων "Αναγέννηση Απόλλων".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Καλύτερα να πλένεις χέρια και στόμα πριν μιλήσεις για το Σταμάτη Βελλή.

Η διοίκηση του Ατρομήτου τόλμησε να ασχοληθεί και με τους φιλάθλους του Απόλλωνα παραποιώντας την αλήθεια λέγοντας ότι οι Απολλωνιστές δεν συμμερίζονται τις απόψεις του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα κυρίου Βελλή και μάλιστα λέγοντας ότι τις αποδοκιμάζουμε.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τη διοίκηση της ομάδας της οποίας ο πρόεδρος, βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο, ότι το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας συμμερίζεται και συμφωνεί απόλυτα με τις απόψεις του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα. Η μόνη διαφωνία υπήρξε στο ποια θα ήταν η αντίδραση εναντίον του συστήματος το οποίο εσείς προφανώς, υπηρετείτε ευλαβικά από την εποχή που ανεβήκατε στην Α Εθνική κάνοντας το άλμα των κατηγοριών με τη Χαλκηδόνα.

Η αήθης επίθεση της ακέφαλης διοίκησης του τωρινού Ατρομήτου, σε έναν άνθρωπο όπως ο Βελλής είναι τουλάχιστον γελοία και καλό θα ήταν αυτή η ακέφαλη διοίκηση, να μην ασχολείται με τους φιλάθλους άλλων ομάδων κάνοντας ψευδείς κρίσεις για αυτούς, αλλά να ασχολείται με τους δικούς της (πραγματικά αγνούς, με τους οποίους διατηρούμε άριστες σχέσεις) φιλάθλους της, στους οποίους θα ήταν καλό να εξηγήσει πως γίνεται η ομάδα τους που είναι αήττητη από τον καθεστωτικό πρωταθλητή, να χάνει βαθμούς από ομάδες γνωστών παραγόντων τύπου Κομπότη και Αρβανιτίδη με κατεβασμένα χέρια.

Ο Σταμάτης Βελλής είναι ένας από εμάς, ένας αγνός και πεντακάθαρος Απολλωνιστής που θεωρεί σωστό να μην συμμαχεί με το διάολο καθώς επίσης να πληρώνει το ΙΚΑ και την Εφορία στην ώρα τους, τις αμοιβές των υπαλλήλων και των ποδοσφαιριστών μέχρι τελευταίας δεκάρας με καθαρά και ελεγμένα χρήματα, δημιουργημένα από καθαρές δραστηριότητες.

Το βρωμερό αυτό σύστημα που λυμαίνεται το ποδόσφαιρό, το έχει κάνει άνω κάτω και αυτό το σύστημα τώρα αντεπιτίθεται με ψεύδη, ύβρεις και ειρωνείες από τους προσκυνημένους παράγοντες και από τους πληρωμένους δημοσιογράφους.

Ότι και αν γίνει στο τέλος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα έχει κάνει αυτό που πάντα κάνει. Με αξιοπρέπεια θα συνεχίσει να υπάρχει χωρίς συγχωνεύσεις, χωρίς άρθρα σωτηρίας, χωρίς να προσκυνάει κανέναν, θα υψώνει ανάστημα και θα βροντοφωνάζει την αλήθεια, όπως οφείλει για το καλό του ποδοσφαίρου το οποίο εκείνος πρώτο έπαιξε στη Μάνα Σμύρνη 3 αιώνες πριν".
Παράθεση
Καλλονή: Συγγνώμη από κόσμο και πρόεδρο ζήτησαν οι παίκτες

Τα επτά γκολ που δέχθηκαν από τον Πλατανιά την Κυριακή (16/03) και τα τρία έξι ημέρες πιο πριν από τη Βέροια ήταν πάρα πολλά. Έτσι, οι παίκτες της Καλλονής ανέλαβαν την πλήρη ευθύνη, ζητώντας μέσω ανακοίνωσης μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και τον πρόεδρό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ:

"Γνωρίζουμε πως οι νίκες έχουν πολλούς πατέρες ενώ οι ήττες κανέναν. Μέχρι τώρα στα ανεπιτυχή μας αποτελέσματα τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής μας είναι εκείνοι που με τη στάση τους ή με τα λόγια τους μας στηρίζουν.

Σήμερα όμως, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες που προκύπτουν από τις δύο τελευταίες μας ήττες και που βαρύνουν μόνο εμάς τους ποδοσφαιριστές, θέλουμε να ζητήσουμε τόσο από τον πρόεδρο όσο και από τον κόσμο μας ένα μεγάλο συγγνώμη. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Δηλώνουμε ότι στους εναπομείναντες αγώνες θα καταθέσουμε ψυχή για να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το δηλώνουμε και θα το πετύχουμε.

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #199 στις: Τρι 18 Μάρ 2014 12:43 »
Παράθεση
Tην ώρα που η Βέροια κάθε αγωνιστική που περνά αναπτερώνει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία με τα απρόσμενα αποτελέσματα που παίρνει, μια ιστορία από τα παλιά -που ίσως να την έχει ξεχάσει και ο ίδιος ο Γιώργος Αρβανιτίδης- την απειλεί ευθέως με υποβιβασμό!

Μπορεί το αφεντικό της μακεδονικής ΠΑΕ μόλις πριν από λίγες μέρες να ολοκλήρωσε το μεγάλο deal με την εξαγορά της αλυσίδας Super market που διατηρούσε από την «Carrefour Μαρινόπουλος», ωστόσο μια οφειλή 16.000 ευρώ παραμένει ενεργή σχεδόν για πέντε χρόνια και είναι σε θέση να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Δεν ξέρουμε πόσοι θυμούνται τον... καραφλό εξαιρετικό Σουηδό αμυντικό χαφ Μπιόρν Ενκβιστ που αγωνίστηκε σε Απόλλωνα, Παναχαϊκή, Καστοριά, Βέροια (την περίοδο 2009-10). Σε επικοινωνία που είχε η στήλη με τον Κύπριο δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, Λύσανδρο Λυσάνδρου, υποστήριξε πως το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε υπόλοιπο δεδουλευμένων, για το οποίο είχε προσφύγει στη FIFA και δικαιώθηκε ο Σουηδός. «Παρά το ότι η απόφαση έχει εκδοθεί από τη FIFA πριν από έξι μήνες, η ΠΑΕ Βέροια δεν έχει καμία επαφή μαζί μας. Δεν απαντά στις επανειλημμένες ενοχλήσεις μας, αλλά ούτε και της FIFA. Αν εντός δέκα ημερών δεν τακτοποιήσει την οφειλή της τότε θα κινηθεί η διαδικασία για αφαίρεση βαθμών. Η υπομονή έχει και τα όριά της».
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17064&subid=2&pubid=129674784
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.