Σε μια προσπάθεια
να "μάσουμε το νού μας"
(σ.σ. πελέ)
θα ξαναπώ οτι ένας στοιχειωδώς σοβαρός ΠΑΣ, μπορεί να ξανατερματίσει ψηλά στο πρωτάθλημα (ο Μουφ να το κάνει) 2013-14.
Οι 4 πρώτοι δείχνουν ακλόνητοι και φέτος, ο βάζελος ξανά για γέλια, ο Άρης τα ίδια... κάποιος θα ξεπεταχτεί όπως εμείς πέρυσι (ο οφη ίσως) και θα κάνει καλά αποτελέσματα.
Έχουμε "στρωμένη" ομάδα, μικρές απώλειες (ως τώρα) και μας έχω για ψηλά πάλι.
Για την ομάδα, καλά είναι να μείνει στη λίγκα. Τα λέγαμε από πρόπερσι... Στις πιο κάτω κατηγορίες δεν υπάρχει ούτε χαρτομάντηλο για κλάψα. Δύσκολες εποχές. Προσωπικά δεν έχω κίνητρο πλέον και πέραν των εκτός έδρας (που θα εισπράττει άλλος) το ραντεβού μου με την ομάδα είναι εκεί που την άφησα. Ελπίζω με το τέλος αυτής της περιόδου. Σε αντίθεση με μένα (τους περισσότερούς μας νομίζω) οι παίχτες δείχνουν ορεξάτοι κι έτοιμοι. Σαν να θέλουν να διεκδικήσουν και φέτος ότι μας στέρησαν πέρυσι τα διοικητικά μας λάθη. Τον Τσάβες δεν τον ξέρω καθόλου. Από φάτσα πάντως, τον κόβω για μπροστά στο πάρκινγκ του Ολιμπικ, με φτερά Περουβιανά στο κεφάλι και συνοδεία προηχογραφημένων μερών να παίζει "τον τελευταίο των Μη Ικανών" (αφιερωμένο πρόεδρα) στην φλογέρα (κι αυτή αφιερωμένη...). Με 2-3 καλές μεταγραφές πάντως, γλιτώνουμε τα προηχογραφημένα μέρη και έχουμε ένα live σούπερ. Αν ξέρουν και μπάλα, μπορεί να φάμε τον Ατρόμητα. Οπωσδήποτε πάντως θέλω "διπλά" σε Καραϊσκάκης. λεωφόρο και λοιπές έδρες, έτσι να κατευναστεί κάπως το μένος του κόσμου μας.
Ο Σάββας επίσης, δείχνει να πήρε στα σοβαρά το ρόλο του και κάνει κανονικές προπονήσεις (!) με όλα τα παιδιά (κάποια πολύ φορμαρισμένα και κάποια ολίγον τι ντεφορμέ αλλά ευκαιρίες παίρνουν). Πάντα είχα την πεποίθηση οτι ομάδα θα φτιάξει αλλά δε θα παίρνει αποτελέσματα. Άμυνα πρέπει να φτιάξει βασικά και να έχει το ηθικό των παιχτών ψηλά. Στρωμένη ομάδα πήρε, αν δουλέψει θα τα πάει μια χαρά.
Εξαρτάται βέβαια κι απ' τις ανάγκες για έσοδα φέτος, αφού δε θα κόβουμε και πολλά εισιτήρια (μαγικά χαρτάκια, δε θα υπάρχουν, χαχαχαχα -
)
Το πρωτάθλημα θα είναι κακό, η ομάδα θα είναι καλή (αρχική εκτίμηση) αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο είναι ΓΤΠ.