Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα Super League 2013-14  (Αναγνώστηκε 62496 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #75 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 18:42 »
Ηθελα να γραψω για τις ομάδες της σουπρολιγκας, γενικά, αλλα γυριζοντας απο διακοπες επεσα μεσα στα σκατα, συγνωμη στην δουλεια,  :P :P :P , οποτε εμεινε σχεδιο. :(
Οποτε με μια αγωνιστική περασμένη, λιγες σκεψεις για καποια ματσακια που ειδα.

Βαζελος - Αγριμιο.
Δυο απ' τις χειρότερες ομάδες. Τριτη μπαλια δεν αλλαζαν, ενα συνδυασμό δεν ειδα.
Πονεσαν τα ματακια μας απο το θεαμα.
Στο 65 κλεισαμε την τηλεόραση και φυγαμε....
Θεωρω οτι ειναι απο τις υποψηφιες για πτωση..

Ειδικά για τον Βαζελο πιστευω οτι θα ακολουθησει τον δρομο της Κουλας..
Ειναι πολλα τα λεφτα Αλασκουζε...

Ατρομητας- Τέλης
Δεν ειμαι σιγουρος οτι ο Ατρομητος ειναι ομάδα της τετράδας.
Ποσο μαλιστα για Ευρωπη..
Με Παρασχο, χωρις 10αρι, αν παιξει κι ο Φωτης βασικός (κακία)  :P δυσκολα.
Με δυο πιτσιρικάδες???

Τελης.
Μετά την χρεοκοπία της Διεθνους Ενώσεως ειναι ο πρωτος υποψηφιος για φουντο..
Δεν νομιζω οι Μπαμ-μπαμ-γκιτες να τον σωσουν, αλλωστε τρεις ομάδες απο την Κρητη ειναι παρα πολλές.
Και οι μετακινήσεις στοιχιζουν...  ;)

Ξάνθη.
Την ειδα και στα Ευρωπαικά, και λιγο με τον Μπαογκ.
Χωρις τον Ντιέ ειναι ενα τιποτα.
Ενας Μαρσελινιο δεν φερνει την ανοιξη, πολυ περισσότερο οταν απο πισω ειναι ο ροναλντο που λεγεται Τριάδης.... :P :P :P
Για πολυ Χ και πολυ κατω φετος...

Μπαογκ
Εμφανές το αγχος της πρωτης νίκης με την Ξανθουλα.
Με την Μεταλλιστ στο δευτερο ματς καλό στησιμο, αλλά πολυ τηγανίτα και απο μελι τιποτα...
Ευχομαι να προκριθει στο Τσαμπιονς, για να παρει τα μισά λεφτα που καβανζτωνε ο Γαυρος, και να εξορθολογιστει το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Φαινεται ομως ενα προσκαιρο σχεδιο, με δανεικους, να δουμε τι θα γίνει, και βλέπουμε. Αν περασουμε καλά, αν οχι μια χρονια ειναι.
Πολυ βλεποντας και κάνοντας...
Παντως την πρωτη θεση ο χοντρος δεν την αφήνει ευκολα.
Ανετα δευτερος...

Αστέρας.
Πολυ χειρότερος απο περυσι, εφυγαν πολλοι κρικοι. Πολυ στην γιομα το ριξαν.
Να δουμε αν βαλουν την μπαλα κατω.
Παντως ειναι για πεντάδα.

Για τους υπολοιπους δεν εχω αποψη, επαιζαν την ιδια ωρα με μας, οποτε παπαλα.
Την επόμενη αγωνιστική οι αλλοι.....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #76 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 20:18 »
επικινδυνα χαμηλος ο μο για βαζελο και νιονιο
και επικινδυνα υψηλος για Απολλων και Παναιτωλικο
σε οτι αφορα τη μαχη του υποβιβασμου



Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #77 στις: Τετ 21 Αύγ 2013 20:22 »
επικινδυνα χαμηλος ο μο για βαζελο και νιονιο
και επικινδυνα υψηλος για Απολλων και Παναιτωλικο
σε οτι αφορα τη μαχη του υποβιβασμου

Μιλαμε για ΟΛΟ το ροστερ της καθε ομαδας, οπως εχει δηλωθει για το πρωταθλημα της Σουπερ Λιγκα. Μπορει καποιοι μικροι να συμετασχουν καθολου, μπορει να πανε στην Κ-20ή Κ-17, μπορει να πανε και δανεικοι.

Θα το νημερωνω με τις αποχωρησεις και τις προσθηκες παιχτων για τυχον αλαγες στο Μ.Ο.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 22 Αύγ 2013 14:10 »
Ο επιχειρηματικός «πόλεμος» της Super League

Στην σέντρα του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος παρατάσσονται από αύριο όχι μόνο οι ομάδες, προπονητές και ποδοσφαιριστές, αλλά και οι …πρόεδροι-ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, οι οποίοι θα δώσουν τις δικές τους «μάχες» στο προσκήνιο και το παρασκήνιο.
Εφοπλιστές, καναλάρχες, «πετρελαιάδες», αντιπρόσωποι αυτοκινητοβιομηχανιών, ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ και λοιποί επιχειρηματίες δίνουν «ραντεβού» στα γήπεδα.
Η «DEAL» παρουσιάζει την «άλλη πλευρά» της Super League, των …γραφείων και όχι των τερέν. Στο «τιμ» συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι επιχειρηματίες της χώρας: 
- στον νταμπλούχο Ολυμπιακό ηγείται ο 46χρονος εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης, διευθύνων σύμβουλος της Capital Maritime Corp και πρόεδρος της Capital Product Partners L.P., oι μετοχές της οποίας είναι στο ταμπλό της  αμερικανικής χρηματιστηριακής αγοράς του Nasdaq.
Οι εταιρείες δραστηριοποιούνται στη θαλάσσια μεταφορά πετρελαιοειδών, χημικών και άλλων προϊόντων υγρού και ξηρού φορτίου παγκοσμίως, με στόλο συνολικού τονάζ άνω των τριών εκατομμυρίων τόνων και συνεργασίες με τις πετρελαϊκές BP Shipping Limited, Royal Dutch Shell, Exxon Mobil, Chevron, Total, Repsol, Statoil, Petrobras, Cepsa κ.α.  Στον έλεγχο του υπάρχουν και ελληνικά media.
- Δεύτερος «παίκτης» -και βαθμολογικά, λόγω ΠΑΟΚ- ο 54χρονος εκ Ρωσίας καπνοβιομήχανος της μεγαλύτερης βιομηχανίας του κλάδου, Donskoy Tabak (του ομίλου Agrocom, που δραστηριοποιείται στις αγροτοβιομηχανικές εκμεταλλεύσεις), Ιβάν Σαββίδης, φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε «αντίπαλον δέος» του Μαρινάκη.     
Ο άλλοτε βουλευτής και φίλος του προέδρου Πούτιν, εξαγόρασε την ΣΕΚΑΠ και έβαλε «πόδι» στην ελληνική αγορά, ενώ, προηγήθηκε η ανάληψη της 12μηνης διαχείρισης του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία Παλλάς» και έπεται η συμμετοχή του στον διαγωνισμό για την 30ετή μίσθωση του. Στο portfolio του Σαββίδη καταγράφηκε η συμμετοχή του στην κατασκευή του νέου αεροδρομίου του Ροστόβ και το 75% εταιρείας επισκευής και συντήρησης αεροσκαφών της πολιτικής αεροπορίας στην περιοχή ΚΑΙ σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα της «Vedomosti» κατείχε και κατασκευαστική εταιρεία.       
- Ο Γιάννης Αλαφούζος, επικεφαλής στον Παναθηναϊκό, εφοπλιστής και καναλάρχης, έχει την εφημερίδα Καθημερινή, τον τηλεοπτικό-ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ (ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου) και άλλες συχνότητες στα ερτζιανά. Συμμετέχει στις ναυτιλικακές επιχειρήσεις της οικογενείας του (Kyklades Maritime και θυγατρικές), που κατέχει έναν σημαντικό εμπορικό στόλο.         

ΟΙ «ΠΑΛΙΟΙ»

- Μετά την 3άδα των «μεγάλων», ακολουθούν οι Δημήτρης Μπάκος-Γιάννης Καϋμενάκης του Αστέρα Τρίπολης και ο Γιώργος Σπανός του Ατρόμητου.
Οι δυο πρώτοι «εκτοξεύθηκαν» επιχειρηματικά από την ενασχόληση τους στη μεταφορά καυσίμων, με την εταιρεία Akron Trade & Transport , έδρα το λιμάνι της Φουτζέιρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συνήθεις προορισμούς την Κίνα και την Ινδία, πριν επεκταθούν στη Νιγηρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόλος τους αριθμούσε μια εποχή πάνω από 20 δεξαμενόπλοια.
Στην ευρεία επιχειρηματική τους «γκάμα» προστέθηκε η εκπληκτική φάρμα του Δ.Μπάκου στην γενέτειρα του, τους Κολλίνες Αρκαδίας, σε μια χαώδη έκταση όπου ζουν πάπιες, αγριογούρουνα, πρόβατα, στρουθοκάμηλοι κ.α. και παράγονται τυροκομικά και γεωργικά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας που πωλούνται σε πρατήριο.
- Στον Γιώργο Σπανό του Ατρομήτου ανήκει η ΕΤΕΚΑ, η οποία πρωταγωνιστεί στον χώρο του Bunkering (με επτά εφοδιαστικά πλοία), δίνει πετρέλαιο θέρμανσης στα ελληνικά σπίτια και διαθέτει 270 πρατήρια καυσίμων (βενζίνη, πετρέλαιο, λιπαντικά).
- Από τους «παλιούς» της πιάτσας ο μεγαλομέτοχος της SKODA Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος. Ιδιοκτήτης της ΒΙΑΜΑΡ και από το 1979 αποκλειστικός αντιπρόσωπος- εισαγωγέας των αυτοκινήτων Skoda.
- Στον ΠΑΣ Γιάννενα, ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Χριστοβασίλης, ως πολιτικός μηχανικός ασχολήθηκε με την κατασκευή σχολικών κτιρίων στη Νέα Υόρκη και το ’86 απέκτησε δική του κατασκευαστική, πριν γυρίσει την Ελλάδα το ’93 για να ιδρύσει την Β.M. Mediterranean ΑΒΕΕ, που παράγει, διανέμει και εξάγει σε Βαλκάνια-Μέση Ανατολή, τα αμερικανικά οικοδομικά χρώματα Benjamin Moore.     
- Στην Βέροια ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι ιδιοκτήτης της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. 
- Στον Λεβαδειακό, ο Γιάννης Κομπότης διατηρεί εκκοκκιστήρια βαμβακιού (ΒΑΜΒΑΞ).
- Στον Πανιώνιο διοικεί η «Πανιώνια Κίνηση», στην οποία παραχώρησε τις μετοχές του ο εφοπλιστής Κωνσταντίνος Τσακίρης.
- Στον Αρη προεδρεύει εκ μέρους της Λέσχης φιλάθλων ο Δημήτρης Ηλιάδης, ιδιοκτήτης μάντρας με οικοδομικά υλικά και μάρμαρα στο Λος Άντζελες.     
- Στον ΟΦΗ, πρόεδρος ο ντόπιος επιχειρηματίας Μάνθος Πουλινάκης, που δραστηριοποιείται στα media (διαθέτει τον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2) και στα γήπεδα 5Χ5.
- Στον Πλατανιά, ιδιοκτήτης-πρόεδρος ο Στέλιος Βαρουξάκης, αφεντικό του πιο φημισμένου κλαμπ των Χανίων «Μύλος», με στήριγμα τον μεγαλοεργολάβο Μανώλη Μαθιουλάκη και τον ξενοδόχο Αντώνη Κοκολοδημητράκη.
- Στον Πανθρακικό, μεγαλομέτοχος ο Τάσος Καραολάνης, επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης κεντρικής καφετέριας, με την αμιγώς ποδοσφαιρική ονομασία «El classico».

ΟΙ 4 «ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ»

- Στον Παναιτωλικό αφεντικό είναι ο ομογενής επιχειρηματίας, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος δημιούργησε τεράστια περιουσία στην Σουηδία από μια τουριστική επιχείρηση (Apollo) και μια αεροπορική εταιρεία. Ήταν ο 52ος πλουσιότερος άνθρωπος της Σκανδιναβικής χώρας το 2006 και είναι από τους ελάχιστους προέδρους που διαθέτουν ιδιόκτητο ελικόπτερο.
- Στον Απόλλωνα κουμάντο κάνει ο Σταμάτης Βελλής, της εφοπλιστικής οικογένειας Περατικού- παντρεμένος με τη Νινέτα Περατικού και γενικός διευθυντής της ναυτιλιακής «Pleiades Shipping».
- Στον Εργοτέλη, ο θάνατος του Αποστόλη Παπουτσάκη, πέρσι, άφησε αναπλήρωτο κενό, όπως και στην ασφαλιστική «Διεθνή Ένωση», οι μετοχές της οποίας πέρασαν στους κληρονόμους του και πριν από λίγες εβδομάδες, δυστυχώς, έβαλε λουκέτο.
Η φημολογία ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ομάδα της Κρήτης πάμπλουτος επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ, κρητικής καταγωγής δεν έχει επιβεβαιωθεί, προς το πατρόν, στην πράξη.         
- Ο πρόεδρος της Καλλονής, ο μυτιληνιός Νίκος Μιχαλάκης, υπήρξε αρχι-καπετάνιος σε τάνκερ μεγάλης ναυτιλιακής και ομολογεί ότι ξόδεψε όλες τις οικονομίες του για την ομάδα!

sportaces.blogspot.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #79 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 16:38 »
Παράθεση

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Περίοδος 2013-14


Πρόεδρος: ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κατηγορία: Super League
Θέση: 7 (257 βαθμοί)

http://www.pasgiannina.gr/seasons/2013_14
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #80 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 19:26 »
Με 257 βαθμους μεχρι Τσαμπιονς λιγκ παιρναμε!!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #81 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 20:32 »
257; τι βαθμοί είναι αυτοί; η πίεσή* μου το Καλοκαίρι ήταν, απόρροια της περιπέτειας με την αδειοδότηση.


* η μικρή
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #82 στις: Τρι 03 Σεπ 2013 20:55 »
Η μεγάλη ξεπερνούσε το χιλιάρικο ρε Μάικ;
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #83 στις: Τετ 04 Σεπ 2013 02:04 »
H μεγάλη... 1966
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #84 στις: Τετ 04 Σεπ 2013 10:15 »
257; τι βαθμοί είναι αυτοί;
Άμα δε σιαπέρς μη κρενς άι.
2-5-7= Ήταν στη 2η θέση τη προγούμενη αγωνιστική - Έχασε 5 θέσεις - Και βρέθηκε στην 7η.
Είναι πολύ προχώ το site ρεεεεεε

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #85 στις: Τετ 04 Σεπ 2013 10:51 »
Παράθεση
Το φινάλε των μετεγγραφών έδειξε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ότι η διαφορά του ΟΣΦΠ απ΄όλους και του ΠΑΟΚ από τους...υπόλοιπους, είναι τελικά μεγαλύτερη απ' ότι, ίσως, πιστεύαμε οι περισσότεροι!

 
     Οι ερυθρόλευκοι (θεωρώ πως) ξέφυγαν κι άλλο, αυξάνοντας την "σιγουριά" της πρωτιάς τους, την ώρα που ο δικέφαλος "απομακρύνεται" απ΄τους υπόλοιπους...
Πρωτάθλημα, λοιπόν, με δεδομένες -από την 3η,κιόλας,αγωνιστική του- τις...3 ταχύτητες θα δούμε και φέτος. Μάλιστα με μεγαλύτερη την πιθανότητα να...αυξηθούν, παρά να μειωθούν!
 
     Βλέπω πιο πιθανό, δηλαδή, να χωριστούν -με το πέρασμα των αγωνιστικών- οι 16 που ακολουθούν σε...γκρουπάκια, τύπου "κόντρας για την είσοδο στα πλέι οφ", "μάχης για την παραμονή" ή και "αδιάφορων", παρά να δούμε κάποια ομάδα να ψαλιδίζει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ.
 
     Όσο για το...κρίσιμο ερώτημα του αν υπάρχει πιθανότητα να απολαύσουμε "μάχη τίτλου" μεταξύ ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ... Θα έλεγα "ΟΧΙ" για φέτος. Ίσως απ΄του χρόνου, αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό.
 
     Πάντως πίσω από το..."σύνθετο δίδυμο" της κορυφής, νομίζω ότι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις θα είναι ο Ατρόμητος και ο Αστέρας, κυρίως για το αν θα παραμείνουν και πόσο ψηλά, φέτος, η νεοφώτιστη Καλλονή που μπήκε δυνατά και με ενθουσιασμό, αλλά και ο ΠΑΣ που με τον Ντε Βινσέντι ξανά και δίπλα στον Τσάβες πλέον,δείχνει ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ για το μεγάλο "μπαμ"!
 
     Μεγάλο ερωτηματικό, βέβαια, ο ΠΑΟ! Καλές οι τελευταίες προσθήκες των Πράνιτς, Κλωναρίδη, περιμένω να δω κι εγώ τον "άγνωστο Χ" Ατζαγκούν, βλέπω ήδη την προσπάθεια ΚΑΛΗΣ δουλειάς του Αναστασίου, όμως στην πράξη θα κριθούν όλα (και όλοι).Πόσο μάλλον που χάθηκαν ήδη οι 5 απ΄τους...9 βαθμούς που διεκδικήθηκαν... 
 
     Υ.Γ. Καλή επιτυχία στον Φετφατζίδη. Προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο Έλληνα της ηλικίας του. Πιστεύω πως άν παίξει...θα δείξει.
 
     Υ.Γ.1 Για τις κληρώσεις ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ,που δεν τα είπαμε, δύο λόγια: Ο ΟΣΦΠ, αρχικά, είχε την ΤΥΧΗ με το μέρος του φέτος! Αρκεί, βεβαίως, να αποδειχτεί στο γήπεδο ικανός να μετατρέψει αυτή την...τύχη σε πρόκριση στους 16.
Η Παρί δείχνει μεγάλο φαβορί, η Αντερλεχτ καθαρό αουτσάιντερ και μένει η Μπενφίκα για την μεγάλη μάχη πρόκρισης. Που μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από το 1ο γκρουπ δυναμικότητας, απ΄ όπου η Μπενφίκα ήταν ό,τι πιο...βατό υπήρχε!
 Όσο για τον ΠΑΟΚ, θεωρώ πως αν δεν είναι 1ος σ΄αυτόν τον όμιλο...θα είναι άξιος της μοίρας του...Για δεύτερη φορά μάλιστα. Διότι δεν συμφωνώ καθόλου με τις απόψεις που ακούστηκαν εσχάτως, ότι δηλαδή, ο ΠΑΟΚ "άγγιξε" την πρόκριση. Αντιθέτως, θεωρώ ότι παρουσιάστηκε ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ των απαιτήσεων μιας ρεβάνς όπου το 1-1 του 1ου αγώνα του έδινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ελπίδες πρόκρισης! Ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ και ό,τι καλύτερο πέτυχε, ήταν να φλερτάρει με την παράταση στο 1-1. Πολύ "λίγο" για ομάδα που έψαχνε την, ιστορική, 1η πρόκρισή της στους ομίλους του champions league!

Γ Καραλης

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #86 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 15:33 »
Ανακοινωθηκε το προγραμμα του πρωτου γυρου.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=129484349
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος KostasA

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 278
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #87 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 15:58 »
ε αϊ στο διάολο με την κωλοδευτέρα σας...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #88 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 17:12 »
Παράθεση
Δευτεριάτικο το ΠΑΣ - Ατρόμητος

Την αυλαία της 4ης αγωνιστικής θα κλείσει το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρώτου γύρου που ανακοίνωσε η διοργανώτρια Super League.

Δευτέρα επίσης θα πραγματοποιηθούν άλλα 4 παιχνίδια του Άγιαξ της Ηπείρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τον Πανιώνιο στα Γιάννενα, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη στα Γιάννενα. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι τα παιχνίδια με τις 3 ομάδες της Κρήτης (Πλατανιά, ΟΦΗ και Εργοτέλη) θα γίνουν Σάββατο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου γύρου για τον ΠΑΣ:

4η αγωνιστική  ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος  Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 19:30

5η αγωνιστική  Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 18:15

6η αγωνιστική  ΠΑΣ Γιάννινα - Skoda Ξάνθη Κυριακή 29 Σεπτεβρίου 18:15

7η αγωνιστική Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 19:30

8η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 19:30

9η αγωνιστική Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα Κυριακή 27 Οκτωβρίου 17:15

10η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς Σάββατο 2 Νοεμβρίου 15:00

11η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ Σάββατο 9 Νοεμβρίου 17:15

12η αγωνιστική Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Κυριακή 24 Νοεμβρίου 15:00

13η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 19:30

14η αγωνιστική Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 17:15

15η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 17:15

16η αγωνιστική Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 19:30

17η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 19:30

απο PASsports.gr

Σε 14 αγωνιστικες, 5 Δευτερες; Πολλες δεν ειναι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #89 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 18:01 »
Ίσως και να μας συμφέρει αφού δεν υπάρχουν ανταγωνιστικοί αγώνες οπότε θα έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση και άρα θα αυξηθεί η εμπορικότητά μας για τη Νόβα.
Αγωνιστικά επίσης είναι καλό να ξέρουμε τα αποτελέσματα των άλλων.
Τέλος για τα εντός έδρας, όλο και κάποιος θα λείπει το ΣΚ, ενώ τη Δευτέρα το βράδυ μετά τη δουλειά είναι ότι πρέπει και με λιγότερη μουρμούρα.   ;)
Το μεγάλο αρνητικό είναι ότι οι εκτός έδρας εκδρομές θα χτυπηθούν από πλευράς προσέλευσης πασολέδων.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #90 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 19:22 »
Παράθεση
Σε 14 αγωνιστικες, 5 Δευτερες; Πολλες δεν ειναι;

Σε 14 αγωνιστικές 5 Κυριακές. Λίγες δεν είναι;



"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 631
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #91 στις: Παρ 06 Σεπ 2013 20:13 »
Μετα το ματς με την Ξανθούλα (29 Σεπτεμβρίου) ξεχάστε το γηπεδο της Κυριακές.
Ενα πανο στο ματς με τον ΜΠΑΟΚ πέρυσι στο 1-3 έγραφε:
ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,
ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #92 στις: Τρι 10 Σεπ 2013 09:53 »
Παράθεση
Η χρηματιστηριακή αξία των ομάδων της Super League

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε και οι 18 ομάδες της SuperLeague κινήθηκαν με μέτρο σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση τους καθώς... λεφτά δεν υπάρχουν.

Τα παρακάτω στοιχεία, τα οποία συλλέχθηκαν μέσω του «transfermarkt», παρουσιάζουν την αξία κάθε ομάδας και τον παίκτη με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία.

Συνολικά το Ελληνικό πρωτάθλημα, για τη σεζόν 2013-2014, με βάση τα υπάρχοντα ρόστερ αγγίζει τα 304.400.000 ευρώ. Οι αριθμοί δεν αντικατοπτρίζουν απόλυτα την πραγματικότητα, αλλά την πιθανή αξία κάθε ποδοσφαιριστή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο .

Η τριάδα των ισχυρών

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι με διαφορά η ομάδα με την υψηλότερη ποδοσφαιρική αξία η οποία αποτιμάται στα 74,2 εκατομμύρια ευρώ. Διαθέτοντας 29 παίκτες στο ρόστερ του, στην κορυφή της χρηματιστηριακής αξίας των ποδοσφαιριστών, είναι ο Βραζιλιάνος Σαλίνο που η αξία του αποτιμάται στα 5 εκατ. ευρώ. Ακολουθούν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Μήτρογλου με 4,5 εκατ. ευρώ. Ο Σαβιόλα αποτιμάται με 3 εκατ. ευρώ.

Δεύτερος στη σχετική κατάταξη είναι ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, διαθέτει 29 παίκτες στο ρόστερ της, συνολικής αξίας 50,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο νεοαποκτηθείς Σλοβάκος Μίροσλαβ Στοχ είναι με διαφορά ο παίκτης με την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία, φθάνοντας τα 8 εκατ. ευρώ.

Ακολουθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης με 4 εκατ. ευρώ. Στα 2,5 εκατ. ευρώ κοστολογείται ο Ισπανός Λούκας.

Τρίτος, έρχεται ο Παναθηναϊκός, παρ' ότι στη φετινή χρονιά έγινε προσπάθεια να μειωθεί το μπάτζετ με τη προσθήκη πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο αθηναϊκός σύλλογος, έχοντας 35 παίκτες στο ρόστερ του, έχει χρηματιστηριακή αξία 21,45 εκατομμύρια ευρώ.

Ακριβότερος ποδοσφαιριστής για το τριφύλλι είναι ο Γκόρντον Σίντελφελντ (2 εκατ. ευρώ) και οι Καπίνο και Ζέκα ακολουθούν με χρηματιστηριακή αξία 1,5 εκατ. ευρώ.

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης οδηγούν το γκρουπ των μικρομεσαίων

Μετά τον Παναθηναϊκό, ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης. Έχοντας 28 παίκτες στο ρόστερ του, η χρηματιστηριακή αξία της ομάδας από την Πελοπόννησο αγγίζει τα 16,8 εκατ. ευρώ.

Ακριβότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Τρίπολης είναι ο Χουάν Πάμπλο Κάφα με 1,5 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Περιστερίου έχοντας 26 παίκτες στο ρόστερ της, έχει αξία 15,05 εκατομμύρια ευρώ.

Ακριβότεροι ποδοσφαιριστές για τον Ατρόμητο οι Σωκράτης Φυτανίδης και Ελίνι Δημούτσος που κοστολογούνται με 1,25 εκατ. ευρώ.

Οι υπόλοιπες ομάδες που πλαισιώνουν το ελληνικό πρωτάθλημα και η αξία τους είναι:

SKODA ΞΑΝΘΗ: 13,35 εκατ. ευρώ. ΠΑΣ Γιάννινα: 11,2 εκατ. ευρώ, Άρης: 11,1 εκατ. ευρώ, Παναιτωλικός: 10,95 εκατ. ευρώ, Απόλλων Σμύρνης: 10,3 εκατ. ευρώ, ΟΦΗ: 10, 22 εκατ. ευρώ, Πανιώνιος: 9,75 εκατ. ευρώ, Βέροια: 9,42 εκατ. ευρώ, Εργοτέλης: 8,55 εκατ. ευρώ, Πλατανιάς: 8,55 εκατ. ευρώ, Λεβαδειακός 8,2 εκατ. ευρώ, Πανθρακικός: 7,6 εκατ. ευρώ, Καλλονή: 7,1 εκατ. ευρώ.

Πηγή: www.attikipress.gr & www.boro.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #93 στις: Τρι 10 Σεπ 2013 12:43 »
soccerplus.gr
Παράθεση
Αγωγή ΕΠΟ σε ΣΚΑΪ για το σποτάκι «Παράγκα και όραμα»

Ημερομηνία: 09 Σεπτεμβρίου, 2013 19:37

Από την προπερασμένη εβδομάδα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αλλά και στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες, προβάλλεται και ακούγεται το σποτάκι «Παράγκα και όραμα», που έχει αναδειχθεί σε Casus Belli μεταξύ ΕΠΟ, ΚΕΔ και ΣΚΑΪ, μα και του Παναθηναϊκού!

Το σποτάκι αυτό σατιρίζει τον Μπριάκο (τον οποίο αποκαλεί χειρουργό), τον Δούρο (με χαρακτηρισμό για στεγνό καθάρισμα), ενώ διατείνεται πως… χαρίζει σφυρίχτρα με το …αυθεντικό σάλιο του Στράτου Παπουτσέλη!

Όλο αυτό το… στόρυ εντάσσεται στην διαρκώς κλιμακούμενη κόντρα μεταξύ ΣΚΑΪ, Ομοσπονδίας και ΚΕΔ, ενώ δεν απέφυγε την εμπλοκή και ο Παναθηναϊκός, κατά του οποίου καταφέρθηκε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με την πράσινη ΠΑΕ και τον ΣΚΑΪ να απαντάνε και να διαχωρίζουν τις θέσεις τους ως νομικά πρόσωπα!

Η ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, συνεχίζει την κόντρα και ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο να καταθέσει αγωγή κατά του ΣΚΑΪ, με την οποία ζητάει την απόσυρση του εν λόγω σποτ, αλλά και χρηματική αποζημίωση!

Έτσι, όλα δείχνουν πως η κόντρα όχι απλά δεν αμβλύνεται, αλλά το κλίμα μεταξύ των εμπλεκομένων ολοένα και οξύνεται!

Παράγκα και Όραμα: Το Περιοδικό της Ελληνικής Διαιτησίας - part A

Παράγκα και Όραμα: Το Περιοδικό της Ελληνικής Διαιτησίας - part B
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 12 Σεπ 2013 19:58 »
Βγάλαν κι άλλο..

Παράγκα και Όραμα: Το Περιοδικό της Διαιτησίας (Τεύχος # 2)


Από δημιουργία πολύ ευρηματικά όλα πάντως.

 
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 12 Σεπ 2013 21:08 »
Παράθεση
Καυστικός ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ, όταν ρωτήθηκε για την πρόθεση του Ολυμπιακού να καταγγείλει τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ.

"Στο καλό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Ούτε με Παναθηναϊκό ούτε με Ολυμπιακό. Δεν ανοίγω βεντέτα με κανέναν. Εγώ τα βάζω με άντρες όχι με αυτούς που φοράνε φουρό και δεν πήγαν στον ελληνικό στρατό. Δεν ασχολούμαι.

Αλβανικές καρ...ς είναι αυτές. Δεν ασχολούμαι. Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν την χορηγία. Όχι με πόλεμο από τις εφημερίδες.

Με τσίου τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα έρθουν; Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό.

Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ' Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε. Tελειώσανε!", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

www.sport.gr  τα βολτς θκαμ

Ετσι ηταν παντα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ηθελε τον Νταβατζή του, τους διαφορους προεδρους του ΠΟΚ (Τιγρης, Καπετανιος, Κοκκαλιαρης και το χοντρο παιδί, τωρα παλι  θελει να ξαναγίνει ο Τιγρης). , Και σκιζει κι απο επιπεδο...
Γιαυτο ειναι στα χάλια που ειναι..... :(

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 12 Σεπ 2013 21:44 »
Εγώ έχω μια απορία.Πως το Ελληνικό δημόσιο που είναι κάτοχος του 67% του ΟΠΑΠ να επιτρεπει στον τίγρη να επιχορηγει με 2 εκατομμύρια ευρω μια εταιρεία που χρεοκόπησε με δόλιο τρόπο και φεσωσε το δημόσιο με τα 10δες εκατομμύρια ευρω χρέη της.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #97 στις: Πεμ 12 Σεπ 2013 23:26 »
Αμα εχει κολλητο τον μονοφθαλμο τιμωρο και συναμα Κομανετσι της φιλελευθερης πολιτικης ολα γινοναι στο μαγικο κοσμο του μπουρδελου αυτου....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 12 Σεπ 2013 23:43 »
Εγώ έχω την απορία γιατί ξεπουλήσαμε.

Ο αεκς δεν είναι από κανένα τζάκι σαν τς καπεταναίοι για να έχει επίπεδο. Με τα κουμπούρια και τη μαγκιά φκιάχκε.

Ο κουμανταδόρος του πρωταθλήματος δεν είναι κανένα παιδάκι και η ιστορία θα συνεχιστεί. Αυτό θέλουν έτσι κι αλλιώς. Να τροφοδοτούν με μίσος τον οπαδικό στρατό. Τα φράγκα πέφτουν κι η δλειά τους γίνεται.

Το λάθος του πειραιώτη είναι οτι ξεχνάει τα του οίκου του και το παίζει θιγμένος. Ξεχνάει οτι διαδέχτηκε στον προεδρικό θώκο τον αρχιδιαπλεκόμενο.

Η ουσία είναι οτι το ποδόσφαιρο είναι μπίζνα γι' αυτούς. Και στις μπίζνες, όπως και στην πολιτική, δε γίνεται να τρώει πάντα μόνο ένας. Έχουν τη σειρά τους, το αναγνωρίζουν και μια τρώει ο ένας, μια ο άλλος. Όλοι βολεμένοι κι όλοι θα κάνουν το κομμάτι τους. Μια χαρά σιαγμένα τα 'χουν.

Το κρίμα σε μένα, το ρομαντικό οπαδό, που θέλω να πάω γήπεδο, να χαρώ ποδόσφαιρο και να πανηγυρίσω μια επιτυχία. Ακόμα πιο κρίμα αν μου έρθει και καμιά αδέσποτη στο κεφάλι. Η ζημιά έγινε και ήδη οι αεκτζήδες πανηγυρίζουν που θα γίνουν σαν τα μούτρα των άλλων. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #99 στις: Παρ 13 Σεπ 2013 22:48 »
soccerplus.gr
Παράθεση
Ερώτηση στη Βουλή για δανεικούς και υγιή ανταγωνισμό!

Ο πόλεμος χαρακωμάτων που ξεκίνησε με αφορμή τη χορηγία του ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ και έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τον ΟΠΑΠ είναι το βασικό θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός με την επιστολή του στην ΟΠΑΠ ΑΕ έκανε λόγο για πρακτικές που θίγουν τη μεγαλύτερη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα και νοθεύουν τον υγιή ανταγωνισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι. όμως, μόνο ο Ολυμπιακός που θέτει θέμα υγιούς ανταγωνισμού και αξιποιστίας, αφού δύο βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Γιάννης Δημαράς και ο Γαβριήλ Αβραμίδης ζητούν να μάθουν αν το φαινόμενο των δανεισμών πλήττει την αξιοπιστία των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων και στοιχημάτων, φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα τον Ολυμπιακό!

Πιο συγκεκριμένα με ερώτηση τους προς τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης ζητούν να μάθουν αν το φαινόμενο των δανεισμών από τημία ομάδα στην άλλη πλήττει την αξιοπιστία των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων και στοιχημάτων!

Ουσιαστικά οι δύο βουλευτές θέτουν ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα, αυτό των άτυπων συμμαχιών και εξαρτήσεων μεταξύ ομάδων μέσω του δανεισμού παικτών και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ως παράδειγμα, ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός έχει δανείσει 16 ποδοσφαιριστές σε εννέα ελληνικούς συλλόγους, εκ των οποίων οι 12 είναι σε επτά ομάδες της Σούπερ Λιγκ!

Με ερώτηση τους προς τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές ζητούν να μάθουν αν το φαινόμενο των δανεισμών πλήττει την αξιοπιστία των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων και στοιχημάτων.

«Ανεξάρτητα με το τι ισχύει σε άλλες χώρες και μετά τα τόσα ‘ύποπτα’ συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, που έχουν στοχοποιήσει τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι διερευνούν διαχρονικά τα ‘σκανδαλώδη’ αποτελέσματα των αγώνων αυτών, για τα οποία έχει επιληφθεί και η ελληνική Δικαιοσύνη, διερωτώμεθα αυτό που κάθε καλόπιστος φίλαθλος του ποδοσφαίρου και τυχόν παίκτης του Στοιχήματος διερωτάται: Μήπως ήρθε η ώρα να θεσπισθούν από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας (υπουργείο - ΕΠΟ) υγιείς και αυστηρότεροι κανόνες στο θέμα αυτό, με πλαφόν 'δανεικών' και απαγόρευση δανεισμού σε ομάδες της ίδιας κατηγορίας;», τονίζουν χαρακτηριστικά οι δύο βουλευτές.

Όπως αναφέρουν οι δύο βουλευτές, κατέθεσαν την ερώτηση επειδή τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί ομιχλώδες τοπίο με διώξεις για «στημένα» παιχνίδια, για τα οποία έχουν προφυλακιστεί κατηγορούμενοι αρκετοί παράγοντες.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.