Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα Super League 2013-14  (Αναγνώστηκε 62494 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #100 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 20:22 »
Παράθεση
Παρελθόν από τον ΠΑΣ ο γυμναστής Χρήστος Παπαιωάννου

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο γυμναστής Χρήστος Παπαιωάννου με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966,  ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή  Χρήστο Παπαιωάννου.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχαριστεί θερμά τον Χρήστο Παπαιωάννου για την πολύτιμη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα μας και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά του  και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια.
Ο ΠΑΣ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον γυμναστη Βασίλη Σέγκο ο οποίος ήταν γυμναστής επι θητείας Παντελίδη σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό Βόλου.

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #101 στις: Τετ 18 Σεπ 2013 23:51 »
Παράθεση
Ο Σέγκος νέος γυμναστής στον ΠΑΣ

Ο Βασίλης Σέγκος θα είναι ο νέος γυμναστής-προπονητής φυσικής κατάστασης στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αποχώρηση του Χρήστου Παπαϊωάννου όπως σας είχε αποκαλύψει από την Τρίτη το PASsports.gr.

Ο 37χρονος Αθηναίος γυμναστής αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Σάββα Παντελίδη καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Ολυμπιακό Βόλου και Πανθρακικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον προπονητή φυσικής κατάστασης,  Βασίλη Σέγκο».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στο pasgiannina.gr ο Βασίλης Σέγκος σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα εργαστώ σε μια γνωστή και καταξιωμένη ομάδα όπως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και με προπονητή τον Σάββα Παντελίδη, με τον οποίο έχω συνεργασθεί στο παρελθόν πολλές φορές με επιτυχία».

Το βιογραφικό του Βασίλη Σέγκου
O Βασίλης Σέγκος γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1976 στην Αθήνα. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό (στίβο) ξεκίνησε στον Πανιώνιο και στη συνέχεια στην ΑΕΚ συμμετέχοντας σε αγώνες ταχύτητας 100 και 200 μέτρων.

Οι υψηλές του αποδόσεις στα αγωνίσματα ταχύτητας είχαν ως αποτέλεσμα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Βαλκανικούς αγώνες. Μάλιστα είναι δυο φορές Βαλκανιονίκης, στη σκυταλοδρομία 4Χ100m. Ανδρών, 1998 στο  Βελιγράδι (Σερβία) & το 2006 στη Ζένιτσα (Βοσνία Ερζεγοβίνη), ενώ από το 1999, Παρίσι, ευρωπαϊκό κύπελλο Bruno Jauli, είναι συγκάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στη σκυταλοδρομία 4Χ100m. με την  εθνική ομάδα.  Επίσης ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας που πέτυχε το Πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία Ανδρών 4x100 στους αγώνες Μπρούνο Τζάουλι που διεξήχθησαν το 1999 στο Παρίσι. Ένα ρεκόρ που διατηρείται έως και τις μέρες μας.

Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) του Πανεπιστήμιο Πελ/νησου, και διπλώματος  προπονητικης UEFA Β και ομιλεί άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά.

Έχει  εργαστεί στον ΑΟ Τρικάλων,  τον Εθνικό Πειραιά, Ολυμπιακό Βόλου, και σε ΠΑΕ Ηλιούπολη, ΠΑΕ Καλλιθεα, ΠΑΕ Πανθρακικό  με τις οποίες κέρδισε το πρωτάθλημα και την άνοδο διαδοχικά τα έτη 2008, 2009 και 2010 αντίστοιχα. Προηγούμενη ομάδα η ΠΑΕ Καλλονή.

απο PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 26 Σεπ 2013 16:26 »
Παράθεση
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σούπερ... Λέγκο
Παίζουνε στο δ.σ. της Σούπερ Λίγκας με τον αριθμό των ομάδων! Από 18 που έγιναν φέτος, ξανά σε 16 απ' το 2015-2016. Απειλές από ΟΦΗ

Του ΣΑΒΒΑ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Η Σούπερ Λίγκα των 18 ομάδων έχει ημερομηνία λήξης! Το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού αποφάσισε χθες ότι το πρωτάθλημα την περίοδο 2015-'16 θα διεξαχθεί με 16 ομάδες. Απόφαση που επιβεβαιώνει ότι σχεδόν όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνονται στο πόδι, χωρίς καμία προοπτική για την αναβάθμιση του προϊόντος.

 Κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, αφού με ελάχιστες εξαιρέσεις οι παράγοντες δεν κάνουν επενδύσεις στους συλλόγους τους. Αυτό που κάνουν είναι να διαχειρίζονται τα έσοδα που έχουν κυρίως από τη Nova και επιπροσθέτως από το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός.

«Είναι μια σημαντική απόφαση. Επιστρέφουμε σε περίπου δύο χρόνια σε αριθμό που είναι ο κατάλληλος. Υπήρχαν φωνές στο συμβούλιο, ώστε μακροπρόθεσμα να πάμε σε μικρότερο αριθμό ομάδων, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε εν καιρώ», δήλωσε ο πρόεδρος της Λίγκας Γιάννης Μώραλης.

Η απόφαση πάντως του διοικητικού συμβουλίου για επιστροφή σε πρωτάθλημα 16 ομάδων δεν διευκρινίζει με ποιον τρόπο θα πραγματοποιηθεί η μείωση. Χρόνος άλλωστε υπάρχει και οι παράγοντες έχουν πιο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσουν. Ενα απ' αυτά είναι αν θα υποβιβαστούν φέτος στη Β' Εθνική δύο αντί για τρεις ομάδες, όπως έχει ήδη αποφασίσει η ΕΠΟ.

Ο συνεταιρισμός θα επαναφέρει αίτημα να υποβιβαστούν μόλις δύο ομάδες κι αν η ομοσπονδία επιμείνει στην αρχική της απόφαση, τότε θα ζητήσει ο 16ος της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας να δώσει μπαράζ παραμονής με τον τρίτο της δεύτερης κατηγορίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Σούπερ Λίγκα είναι ένα υποβιβασμένο πρωτάθλημα. Ενδεικτικό και το γεγονός ότι μεσούσης της περιόδου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα ριζικής ανακατασκευής του γηπέδου της Βέροιας, ενώ την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσουν έργα (αποστραγγιστικό, χλοοτάπητας) στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα! Και δεν είναι μόνο ο ΠΑΣ και η Βέροια που έχουν πρόβλημα με το γήπεδο. Στην Καλλονή δεν γνωρίζουν πότε κι αν θα παίξουν φέτος στη Μυτιλήνη. Πρόβλημα υπάρχει και με το ΟΑΚΑ, το οποίο έχει δηλώσει για έδρα της η ΑΕΚ, και ένα σενάριο που υπάρχει είναι η Καλλονή να δώσει κάποια παιχνίδια της στη Νέα Σμύρνη!

Στο συμβούλιο δημιουργήθηκε ένταση με αφορμή όσα έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκού - ΟΦΗ. «Μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια κυκλοφορούσαν 30 φουσκωτοί που τρομοκρατούσαν τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Αν αυτό συμβεί σε άλλο γήπεδο, θα πάρω την ομάδα και θα φύγω...», είπε ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού (Κωνσταντίνου, Παναγόπουλος) διέψευσαν τα λεγόμενα του Πουλινάκη. «Λες ψέματα, ο ΟΦΗ είχε έναν μπράβο που προκαλούσε με τη συμπεριφορά του», υποστήριξε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε μπράβους στα παιχνίδια μας, δεν είμαστε Ολυμπιακός. Γιατί δεν καταγγέλλετε όσα γίνονται στο Φάληρο;».

Αμεση ήταν η παρέμβαση από τον εκπρόσωπο των «ερυθρόλευκων» Γιάννη Βρέντζο: «Τι είναι αυτά που λέτε, κ. Κωνσταντίνου; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να λέτε τέτοια πράγματα; Στη Λεωφόρο κι άλλες ομάδες είχαν πρόβλημα με τη φιλοξενία».

Επικράτησε ολιγόλεπτη ένταση, με τον Κωνσταντίνου να λέει στον Βρέντζο: «Δικηγόρος του ΟΦΗ είσαι; Ρωτήστε τον Παναιτωλικό πώς τον φιλοξενήσαμε». Τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας.

Ο Γιάννης Μώραλης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δολοφονική επίθεση που έγινε στο βαν της Nova μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, λέγοντας ότι «οι 18 ομάδες της Σούπερ Λίγκας καταδικάζουμε τα όσα έγιναν και γενικά αυτές τις συμπεριφορές.

Εκ των πραγμάτων οι δυνατότητες της Λίγκας για να πάρει μέτρα είναι περιορισμένες. Γι' αυτό θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη λήψη επαρκών μέτρων ασφαλείας των τηλεοπτικών συνεργείων».

Στο επόμενο δ.σ. θα συζητηθεί το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών, καθώς κάποιες ΠΑΕ είναι υπέρ της δημιουργίας και δεύτερης ομάδας που θα μπορεί να παίζει μέχρι τη δεύτερη κατηγορία, όπως γίνεται στην Ισπανία.
enet.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 29 Σεπ 2013 15:26 »
Παράθεση
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ (Α΄ ΓΥΡΟΥ) 2013 - 2014



ΚΛΙΚ (μεγέθυνση): http://www.superleaguegreece.net/pedocs/Season_2013-14_Abstract_Calendar_ver20130725.pdf
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #104 στις: Τρι 08 Οκτ 2013 21:28 »
gga.gov.gr
Παράθεση
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟY                                                   

                                    Αθήνα, 8 Oκτωβρίου 2013

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίασή.
     
[...]         

Η Επιτροπή θα συντάξει πόρισμα ελέγχου προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με κοινοποίηση στη Super League, για μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, παράλληλα δε, χορηγεί προθεσμία μέχρι 31-10-2013 για την προσκόμιση της ελλείπουσας εγγυητικής επιστολής στις κάτωθι ΠΑΕ:
          - ΠΑΕ ΑΡΗΣ
           - ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
           - ΠΑΕ ΟΦΗ
           - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
           - ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από την κάτωθι ΠΑΕ:
          - ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ
 
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 16-10-2013 και ώρα 12.00
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #105 στις: Σαβ 12 Οκτ 2013 19:02 »
ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων Super League 2013-14



ΚΛΙΚ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ: http://www.superleaguegreece.net/pedocs/Season_2013-14_Abstract_Calendar_final.pdf
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #106 στις: Τετ 16 Οκτ 2013 23:20 »
Παράθεση
Η ΕΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ

Βάζουμε στοίχημα πόσοι θα πέσουν φέτος;

Συμπληρώθηκαν δύο μήνες (παρά δύο ημέρες) πρωταθλήματος Superleague και ουδείς γνωρίζει πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν στη Football League και, αντίστοιχα, πόσες της δεύτερης κατηγορία θα ανέβουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ που έγινε την Τετάρτη (16/10) είχε - μεταξύ άλλων - ως θέμα ημερήσιας διάταξης την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος, αλλά δεν τα κατάφερε. Τόσο λόγω χρόνου, αλλά κυρίως λόγω της συνεχιζόμενης διαφωνίας.

Η Superleague (που εκπροσωπείται στο Δ.Σ. της ΕΠΟ από τον πρόεδρό της, Γιάννη Μώραλη και άλλα τρία μέλη) επιμένει στο «2 ομάδες πέφτουν, 2 ανεβαίνουν», ενώ η Football League, διά του προέδρου της Σπύρου Καλογιάννη, εμμένει στο «3 ανεβαίνουν, 3 πέφτουν».


Ξανά με 16 ομάδες από τη σεζόν 2015-16
To πλήρες πρόγραμμα σε Νότιο και Βόρειο όμιλο
Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κούγιας και Ολυμπιακός Βόλου
Αυτό, μάλιστα, προβλέπει και η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League, με τη διεξαγωγή, μάλιστα, στο τέλος της κανονικής περιόδου αγώνων πλέι οφ. «Οι ομάδες που θα ανέβουν στην SUPER LEAGUE είναι τρεις και θα προκύψουν με τη διαδικασία των play off. Στα play off θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου που θα αγωνιστούν σ' ένα πρωτάθλημα δεκατεσσάρων αγωνιστικών», ανέφερε η ανακοίνωση την ημέρα της κλήρωσης, στις 5 Σεπτεμβρίου!

Οσο για τη Superleague, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δική της προκήρυξη του πρωταθλήματος, δεν αναφέρεται το πόσες ομάδες υποβιβάζονται στη Football League!

Η ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει νέο Δ.Σ. την επόμενη εβδομάδα με αποκλειστικό θέμα τη λύση του… γόρδιου δεσμού για το πόσοι θα υποβιβαστούν και πόσοι θα προβιβαστούν. Αν συμφωνήσουν, έχει καλώς, αλλιώς… καλή παρέλαση να κάνουμε στις 28 Οκτωβρίου και… έχει ο Θεός. Αλλωστε, ούτε στα μισά του πρώτου γύρου δε φτάσαμε ακόμα στη Superleague.

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #107 στις: Πεμ 17 Οκτ 2013 20:36 »
Παράθεση
Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ

Δύο ντοπέ στη Superleague!

Επιδημία ντόπινγκ στη Σούπερ Λίγκα... Οπως ανακοινώθηκε επίσημα ο Γιώργος Μανούσος της Καλλονής βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ενώ ασφαλείς πληροφορίες του SentraGoal κάνουν λόγο και για δεύτερο παίκτη ντοπέ, αλλά όχι από την ίδια ομάδα!

Ο Μανούσος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ένας ακόμη παίκτης που είχε συμμετάσχει στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, έχει ανιχνευθεί θετικός στον σχετικό έλεγχο!

Ο ΕΣΚΑΝ ειδοποίησε τον επιθετικό της Καλλονής ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη! Στη Μυτιλήνη υποστηρίζουν πως ο παίκτης έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν πρόκειται για περίπτωση ντόπινγκ, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Μανούσος είχε δηλώσει το φάρμακο ή όχι!


Νέες υποσχέσεις για το γήπεδο της Καλλονής
«Φιλική» νίκη της Καλλονής επί των Νέων
Τέλος ο Γόμος από την Καλλονή
Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως θα ζητηθεί και δεύτερος έλεγχος του παίκτη έτσι ώστε να φανεί ότι ο Γιώργος Μανούσος είναι «καθαρός» και να μην τιμωρηθεί αυστηρά βάσει των διατάξεων για το ντόπινγκ.

Η ανακοίνωση της Καλλονής:

«Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Μανούσος ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνικά από το ΕΣΚΑΝ ότι βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία το δείγμα που έδωσε αμέσως μετά το παιγνίδι Αστέρα Τρίπολης- Καλλονής της 5ης αγωνιστικής και πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Η συγκεκριμένη ουσία περιλαμβανόταν σε φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγηθεί στον παίχτη μας για την αποκατάσταση τραυματισμού του στο δεξί του πόδι και δεν του αύξανε την αγωνιστική του ικανότητα (δύναμη, αντοχή). Η ΠΑΕ Καλλονή θα ζητήσει εξέταση του δεύτερου δείγματος και θα αναμένει τα αποτελέσματά της».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #108 στις: Πεμ 17 Οκτ 2013 21:57 »
Παράθεση
Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Λισγάρας του Αστέρα
 
Και το όνομα ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ από το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Καλλονή για την 5η αγωνιστική, μετά τον Γιώργο Μανούσο, έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης και πρόκειται για τον αμυντικό των γηπεδούχων Αρκάδων, αυτή την φορά τον Χρήστο Λισγάρα.
Ο Λισγάρας φυσικά δεν έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα ζητήσει και δεύτερο έλεγχο τους δείγματος που έδωσε.

Αναμένεται εντός των επόμενων λεπτών και η αντίδραση της αρκαδικής ΠΑΕ.

από Sport.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #109 στις: Παρ 25 Οκτ 2013 15:50 »
fazzetta.gr
Παράθεση
Προς... 2-2 για υποβιβασμό & άνοδο η ΕΠΟ

Το... χατήρι της Σούπερ Λιγκ φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει η ΕΠΟ και να περάσει την πρόταση για υποβιβασμό και άνοδο δύο ομάδων από τη Football League.

Μπορεί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας να αναφέρεται ότι θα ανέβουν μέσω μπαράζ τρεις ομάδες, οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ ωστόσο έχουν ήδη καταθέσει άλλη πρόταση στην ΕΠΟ, προτείνοντας να πέσουν μόνο δύο ομάδες και ακόμα τόσες να ανέβουν.

 

Η πρόταση αυτή μάλιστα μοιάζει... σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σύμφωνα με το «Goal», αν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #110 στις: Σαβ 26 Οκτ 2013 14:03 »
Εκείνος μιλούσε στο κινητό (ήρθε από Κύπρο χτες?! κάτι τέτοιο) ... εγώ είχα στήσει αυτί με πλάτη (σε ΑΤΜ Πειραιώς Λεμονιά, το πρωί) ...
 "... Δεν δέχομαι τις υποδείξεις κανενός από τους τελευταίους του χαμού της ΚΕΔ, τέλος! Θα πράξω κατά συνείδηση και πίσω έχει η αχλάδα..." δεν ξέρω ποιος ήταν  8) ... είπε πολλά, αλλά 2 κότες μπουρ-μπουρ εκεί, παράσιτα ... παραθέτω λίγα ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #111 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 13:07 »
gga.gov.gr
Παράθεση
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟY                                                   

                                    Αθήνα, 8 Oκτωβρίου 2013

                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίασή.
     
[...]         

Η Επιτροπή θα συντάξει πόρισμα ελέγχου προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με κοινοποίηση στη Super League, για μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, παράλληλα δε, χορηγεί προθεσμία μέχρι 31-10-2013 για την προσκόμιση της ελλείπουσας εγγυητικής επιστολής στις κάτωθι ΠΑΕ:
          - ΠΑΕ ΑΡΗΣ
           - ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
           - ΠΑΕ ΟΦΗ
           - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
           - ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από την κάτωθι ΠΑΕ:
          - ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ
 
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 16-10-2013 και ώρα 12.00

Ξέρουμε αν πληρώσανε τις εγγυητικές; Ή παίζουν μαζί μας στο μπέχο;

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #112 στις: Τετ 06 Νοέ 2013 14:09 »
Ως τις 28 Νοεμβρίου έλαβαν προθεσμία από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οι πέντε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που οφείλουν να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή.  Πρόκειται για τον Άρη, τον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, στους οποίους είχε δοθεί αρχικά προθεσμία έως τις 31/10, η οποία όμως παρήλθε χωρίς να προσκομίσουν στην ΕΕΑ τα ζητούμενα δικαιολογητικά.
Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μισές και πλέον ομάδες της Β΄ Εθνικής.
Συνολικά 16 ΠΑΕ (Πιερικός, Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή, Καβάλα, Χανιά, Γλυφάδα, Πανηλειακός, Δόξα Δράμας, Κασσιόπη, Βύζας, Ζάκυνθος, Βατανιακός και Αναγέννηση Γιαννιτσών) δεν έχουν προσκομίσει εγγυητική επιστολή και η ΕΕΑ αποφάσισε να συντάξει πόρισμα ελέγχου προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με κοινοποίηση στη Football League, ενώ παράλληλα έδωσε προθεσμία έως τις 28/11 στις προαναφερθείσες ομάδες ώστε να συμμορφωθούν.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #113 στις: Πεμ 14 Νοέ 2013 19:22 »
Παράθεση
Αποκλεισμός ενός έτους στον Λισγάρα

Βαριά ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον Χρήστο Λισγάρα που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για έναν χρόνο.

Ο 27χρονος αμυντικός είχε βρεθεί θετικός στην ουσία Οξιλοφρίνη στο παιχνίδι του Αστέρα με την Καλλονή, με τον ίδιο να δηλώνει αθώος και θύμα παραπλάνησης, καθώς η ουσία δεν αναγραφόταν σε σκεύασμα που κατανάλωσε.

Αναλυτικά η απόφαση:

Χ.ΛΙΣΓΑΡΑ (ποδ/στή), ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 21-9-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Οξιλοφρίνη (oxilofrine).

Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Δέχεται ότι ο α΄ εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη υπό τις περιστάσεις του άρθρου 10 παρ. 10.5.2  Υ.Α 3956/12 και άρθρο 24 κεφ. Γ΄ παρ. 2 του ΠΚ της ΕΠΟ. Επιβάλλει στον Χ. ΛΙΣΓΑΡΑ ποινή αποκλεισμού από την συμμετοχή σε κάθε αθλητική δραστηριότητα για περίοδο ενός (1) έτους».

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #114 στις: Τρι 19 Νοέ 2013 10:46 »
Παράθεση
Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει για αδειοδοτήσεις και υποβιβασμό

Την Τετάρτη στο Δ.Σ της Super League αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα των ομάδων με τυχόν προβλήματα αδειοδότησης, αλλά και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν στην Football League από την Super League.

Σήμερα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας όρισε και έδωσε στη δημοσιότητα το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Super League την προσεχή Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 16:00.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από την Super League:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 20/11/2013, στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:

1. Ποινές-περιορισμοί σε ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν από την ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.
2. Ενημέρωση αναφορικά με τις αποφάσεις της ΕΠΟ επί του αριθμού των υποβιβαζόμενων ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
3. Διάφορα

πηγή: superleaguegreece.net
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #115 στις: Πεμ 21 Νοέ 2013 10:24 »
Παράθεση
Οι προτάσεις της Super League

Την ομόφωνη δέσμευση για τη μη προσφυγή καμίας ομάδας στη δικαιοσύνη αναφορικά με την απόφαση της ΕΠΟ για τους συλλόγους που θα υποβιβαστούν από την Super League, έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Super League συζητήθηκαν οι ποινές των μη αδειοδοτημένων ομάδων. Θα ισχύουν και την επόμενη σεζόν οι απεριόριστες μεταγραφές παικτών κάτω των 24 ετών και οι ομάδες θα δικαιούνται 3 μεταγραφές άνω των 24 ετών το καλοκαίρι, 1 τον Ιανουάριο του 2015 και 2 (αντί 4) ανανεώσεις-επεκτάσεις συμβολαίων ανεξαρτήτως εθνικότητας και θα παρακρατείται 20% του τηλεοπτικού συμβολαίου. Μειοψήφησε η Ξάνθη.

Επίσης η Super League στέλνει στην ΕΠΟ το θέμα του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβασθούν με αίτημα για 2 μόνο υποβιβασμούς και δέσμευση ότι θα σεβαστεί την όποια απόφαση της ΕΠΟ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εκφράζει ομόφωνα τα θερμά του συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδας, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την ΕΠΟ, για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

2/ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψήφισε η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη) να κάνει την ακόλουθη εισήγηση προς την Ε.Π.Ο., σε σχέση με τις ποινές ΠΑΕ-μελών της Super League σε περίπτωση μη αδειοδότησης από την Ε.Π.Ο.:

(Ι) ΠΑΕ που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League-ΟΠΑΠ περιόδου 2013-14 η οποία δεν θα λάβει άδεια Ε.Π.Ο. κατά την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης, δεν θα υποβιβάζεται στη Football League (εξ αυτής της αιτίας), θα συμμετέχει κανονικά στο Πρωτάθλημα «Super League 2014-15», αλλά επ' αυτής θα ισχύουν οι ακόλουθοι περιορισμοί:

(Α) Η μη αδειοδοτηθείσα ΠΑΕ δε θα δύναται, κατά τις μεταγραφικές περιόδους «Ιουλίου-Αυγούστου 2014» και «Ιανουαρίου 2015» να προβαίνει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, με την εξαίρεση ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών (γεννηθέντων από την 1/1/1990 και μετά) με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος και γηγενών (locally trained), επίσης κάτω των 24 ετών (γεννηθέντων από την 1/1/1990 και μετά). Παράλληλα, η εν λόγω ΠΑΕ, μέχρι και την 30/6/15 δε θα δύναται να προβαίνει στην ανανέωση ή τροποποίηση (που εμπεριέχει επέκταση διάρκειας συμβολαίου) των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών της, πλην της περίπτωσης ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος και γηγενών (locally trained) κάτω των 24 ετών. Αν ΠΑΕ, η οποία δεν έχει αδειοδοτηθεί, προβεί σε υπογραφή νέου συμβολαίου ή σε ανανέωση ή / και τροποποίηση συμβολαίου ή σε δανεισμό ή εν γένει σε απόκτηση ποδοσφαιριστή κατά παράβαση των ως άνω, τότε για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, θα ανακαλούνται τα δελτία (ωστόσο η εν λόγω ΠΑΕ θα υποχρεούται να σεβαστεί τις οικείες οικονομικές υποχρεώσεις έναντι του εν λόγω ποδοσφαιριστή).

(Β) Κατ' εξαίρεση των ως άνω επιτρέπονται χωρίς κανένα ηλικιακό όριο οι αποκτήσεις (λ.χ. με μεταγραφή ή ανανέωση ή δανεισμό) τριών (3) κατά ανώτατο όριο ποδοσφαιριστών οιασδήποτε εθνικότητας για τη μεταγραφική περίοδο «Ιουλίου-Αυγούστου 2014» και ενός (1) κατά ανώτατο όριο ποδοσφαιριστή (με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος ή γηγενή) για τη μεταγραφική περίοδο «Ιανουαρίου 2015».

(Γ) Επίσης, κατ' εξαίρεση των ως άνω, παρέχεται η δυνατότητα σε ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν κατά την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης Ε.Π.Ο., να προβαίνουν, με συμφωνητικό τροποποίησης, κατά το διάστημα από τη δημοσίευση της τελεσίδικης απόφασης περί μη αδειοδότησης μέχρι και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 (περιλαμβανομένων και των αγώνων Playoff ή άλλων αγώνων κατάταξης μόνο αν η εν λόγω ΠΑΕ συμμετέχει σε αυτούς) σε δύο (2) κατ' ανώτατο όριο συνολικά ανανεώσεις/επεκτάσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών (προ της λήξεως αυτών) άνω των 24 ετών, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Διευκρινίζεται ότι οι ανανεώσεις/τροποποιήσεις συμβολαίων Ελλήνων ή γηγενών (locally trained) ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών είναι ελεύθερες, κατά τα ως άνω.

(ΙΙ) Από τα ποσά που θα αναλογούν σε μη αδειοδοτούμενη ΠΑΕ εκ των αμοιβών κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών και λοιπών συναφών δικαιωμάτων, η Super League θα παρακρατεί ποσό 20% το οποίο θα καταβάλλεται σε εξόφληση υποχρεώσεων της εν λόγω ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές και προπονητές, δυνάμει αμετάκλητων αποφάσεων των Επιτροπών Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ε.Π.Ο. που θα έχουν εκδοθεί κατά το χρόνο της επικείμενης διαδικασίας αδειοδότησης Ε.Π.Ο. και δυνάμει των όποιων ΠΑΕ τυχόν δεν θα λάβει άδεια Ε.Π.Ο., κατά την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης.

3/ Η Super League και οι ΠΑΕ-Μέλη της αποφάσισαν ομόφωνα ότι το ζήτημα του αριθμού των υποβιβαζόμενων ομάδων κατά την εκτίμησή τους ανήκει στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, στο οποίο ανέπεμψαν εκ νέου το ζήτημα με τη ρητή δέσμευση ότι η όποια απόφαση του τελευταίου δε θα προσβληθεί ούτε από το συνεταιρισμό, ούτε από τις ΠΑΕ-Μέλη του. Αν και είναι αυτονόητο ότι η Super League εμμένει στη θέση της περί υποβιβασμού δύο (2) ομάδων, επιθυμία του συνεταιρισμού είναι ότι αντίστοιχη δέσμευση-παραπομπή στο Δ.Σ. της ΕΠΟ θα λάβει και η Football League.

από PASsports.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #116 στις: Πεμ 05 Δεκ 2013 13:18 »
Παράθεση
Την Δευτέρα η απόφαση

Τέλος στο «σίριαλ» που κράτησε αρκετούς μήνες ετοιμάζεται να δώσει η ΕΠΟ, η οποία θα συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα και θα αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι εν όψει της Σούπερ Λίγκας της επόμενης σεζόν.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, η Ομοσπονδία αναμένεται να αποφασίσει ότι θα πέσουν τρεις ομάδες από την πρώτη κατηγορία και θα ανέβουν άλλες τόσες από τη Football League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, με βάση όσα προκύπτουν αυτή τη στιγμή από τις προθέσεις των περισσότερων μελών του συμβουλίου, δηλαδή της πλειοψηφίας.

Μάλιστα, η SportDay αναφέρει πως την ερχόμενη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν το πλήρες σχέδιο που έχουν καταρτίσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτό προβλέπει ότι από τη σεζόν 2015-2016 η Σούπερ Λίγκα θα απαρτίζεται από 16 ομάδες (δηλαδή του χρόνου θα πέσουν τέσσερις) και η Football League από 18 ομάδες.

Πηγή: Sportfm.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #117 στις: Πεμ 05 Δεκ 2013 17:51 »
Ας το πει και κανένας στην ΟΥΕΦΑ που λογαριάζει στο -+ 2 ομάδες για φέτος. %-| 
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #118 στις: Δευ 09 Δεκ 2013 22:09 »
Παράθεση
Δεν πήρε απόφαση η ΕΠΟ στο ΔΣ της Δευτέρας για το πόσες ομάδες θα πέσουν από τη Super League, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το μεσημέρι της Τρίτης.

Την Τρίτη η ΕΠΟ θα συναντηθεί με εκπροσώπους των δύο λιγκών για να καταλήξουν όλοι μαζί σε μια απόφαση, που θα είναι και η οριστική.

Αυτό που έγινε στο ΔΣ ήταν να εγκριθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων για τις επόμενες δύο περιόδους (2014-15 και 2015-16), αλλά και η εφαρμογή των κριτηρίων αδειοδότησης των ομάδων της Football League που θα είναι ίδια με αυτά της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ: http://www.onsports.gr/Podosfairo/EPO/item/364632-EPO-Tin-Triti-i-apofasi-gia-anodo-kai-ypovivasmo-se-Super-League

Παίζουν 12 μήνες στη ζούλα...
Προκειμένου να προσκομίσουν την απαιτούμενη από το Νόμο εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο Πρωτάθλημα 2013-14… ο Παναθηναϊκός, ο Αρης, ο Πανιώνιος και ο ΟΦΗ.

10 Απριλίου 2013
Προσκόμιση εγγυητικής επιστολής από τις κάτωθι ΠΑΕ:
-ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ: 260.000€
-ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ: 100.000€
-ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ: 110.000€
-ΠΑΕ ΟΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟ: 100.000€
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 17 Απριλίου 2013  κ.τ.λ.,

Καλοκαίρι και ιστορίες με το TAS-CAS… Φθινόπωρο.
   
1.   Έλαβαν "σιωπηλή παράταση" μέχρι τις 30 – 09 -3013
2.   Έλαβαν  προθεσμία  προσκόμισης  μέχρι 31-10-2013 
3.   Έλαβαν νέα προθεσμία προσκόμισης μέχρι 28-11-2013
4.   Καλεί για  ακρόαση και παροχή διευκρινίσεων (για μη κατάθεση μέχρι σήμερα της εγγυητικής επιστολής) 
στις 18 Δεκεμβρίου 2013… Παναθηναϊκό, ΄Αρη,  Πανιώνιο, ΟΦΗ και Εργοτέλη που κατέπεσε (άνοιξη).

5/μηνο πέρασε...


Με αποκλεισμό ο ΠΑΣ.

Παράθεση
Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η ομάδα των Ιωαννίνων κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα αν δεν τακτοποιήσει σε εύλογο διάστημα (δύο με τρεις εβδομάδες) την εν λόγω εκκρεμότητα συμπληρώνοντας το ποσό που απαιτείται.

Στην παρούσα φάση οι άνθρωποι του ΠΑΣ πάντως δεν ανησυχούν, σημειώνοντας πως όποιο πρόβλημα θα διευθετηθεί με την επιστροφή του προέδρου, Γιώργο Χριστοβασίλη, από την Αλβανία για μεταγραφικούς σκοπούς.

contra.gr - ΜΕΛΙΝΑ ΝΤΙΣΛΙΑΝ Νοέμβριος 2011   



« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 09 Δεκ 2013 22:56 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #119 στις: Τρι 10 Δεκ 2013 18:56 »
Παίζουν 12 μήνες στη ζούλα...

Στον ΚΑΠ 2013-14  Άρθρο 7., Παρ., 3…

Υπόθεση... ενδεχομένως και να μην έχει γίνει από τις Ομάδες (ΠΑΕ) δήλωση αποδοχής των όρων συμμετοχής των στο Πρωτάθλημα και να παίζουν  όλοι αέρα – πατέρα, τακτοποιημένες και μη τακτοποιημένες δηλ., ως υπόχρεες καταβολής δικαιώματος συμμετοχής  σε ευρώ (εγγυητική επιστολή)…
 
Αν όμως έχει γίνει η έγκριση και ανεπιφύλακτα προς τους όρους ΚΑΠ… τότε θα έπρεπε να υποβιβαστούν 5 από χέρι… αν δεν έχει γίνει, τότε συμμετέχουν και οι 16 στο ξεκάρφωτο και στο στριμωχτό… οπότε, αφού δεν υπήρξε συμφωνία για τον αριθμό προαγωγών-υποβιβασμών με την έναρξη του πρωταθλήματος...  το αν θα πέσουν 2 ή αν θα πέσουν 3ς, δε λέει τίποτα για κάποιες ομάδες από τη στιγμή που συμμετέχουν ακώλυτα και προ/εμφανώς πάνε σφαίρα στον Πίνακα βαθμολογίας... και από τη στιγμή που η κατάταξη στην 5άδα είναι μια μορφή ασυλίας.

Αυτά τα λίγα για την... ΚΕΔ.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #120 στις: Τρι 10 Δεκ 2013 20:14 »
Απο ότι ακούγεται θα πεσουν 2 αμεσα, και ο τριτος θα δωσει μπαραζ με τον τριτο της Β εθνικής
 

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.038
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #121 στις: Τρι 10 Δεκ 2013 21:23 »
μπαράζ στο μπαράζ στην β δηλαδή...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.793
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Θεοδωρίδης: «Ο Απόλλων δε θα υποβιβαστεί»
« Απάντηση #122 στις: Κυρ 22 Δεκ 2013 11:16 »
Παράθεση
«ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Θεοδωρίδης: «Ο Απόλλων δε θα υποβιβαστεί»

Περιχαρής για τη νίκη και την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στη Nova. Ο δεύτερος αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επεσήμανε ότι οι παίκτες των πρωταθλητών έπαιξαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και εξέφρασε, δύο φορές μάλιστα, τη βεβαιότητά του ότι ο Απόλλων δεν θα υποβιβαστεί.

«Αυτή ήταν ίσως η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Ο Απόλλωνας ήταν άτυχος που βρέθηκε μπροστά μας, καμία ομάδα δεν θα μπορούσε να μας αντισταθεί σήμερα. Ο Απόλλων είναι καλή ομάδα και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί με τίποτα. Εγώ το είδα αυτό σήμερα, μη σας ξεγελά το σκορ.

Είναι καλή ομάδα, έχει ένα καταπληκτικό γήπεδο, αυτό που τους αφήσαμε εμείς και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί με τίποτα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας, να ευχηθώ χρόνια πολλά στους οπαδούς του Ολυμπιακού και όλης της Ελλάδας», τόνισε αρχικά.

Οσο για τη συνέχεια; «Θέλω να τονίσω πως δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα και ας είμαστε μπροστά. Όλα τώρα αρχίζουν. Αρχίζει ένας τιτάνιος δεύτερος γύρος, στον οποίο έχουμε να δώσουμε σημαντικούς αγώνες. Ελπίζω πως οι παίκτες θα γυρίσουν υγιείς και να προσέξουν στην διακοπή. Στόχος είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε και ένα μεγάλο διεθνές παιχνίδι με την Μάντσεστερ. Εγώ πιστεύω πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Τα ονόματα πρέπει να τα σεβόμαστε. Όχι να τα φοβόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ καλοί φέτος. Έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ και θα συνεχίσουμε έτσι».

από Sentragoal.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 645
    • Προφίλ
Απ: Θεοδωρίδης: «Ο Απόλλων δε θα υποβιβαστεί»
« Απάντηση #123 στις: Κυρ 22 Δεκ 2013 11:45 »
Θεοδωρίδης: «Ο Απόλλων δε θα υποβιβαστεί»

Ο Άρης δεν θα υποβιβαστεί (γνωστό παράρτημα-εκτός αν το θέλουν)

Ο Πλατανιάς δεν θα υποβιβαστεί (ομάδα του χοντρού).

Ο Πανιώνιος δεν θα υποβιβαστεί (ομάδα με ......ιστορία και γειτόνισσα. Πού να τρέχουμε τώρα).

Η Ξάνθη δεν θα υποβιβαστεί (για τους γνωστούς Εθνικούς λόγους).

Ο Λεβαδειακός και ο Φόφης δεν θα υποβιβαστούν (φτου κακά και που τους ανέφερα).

Ο Εργοτέλης δεν θα υποβιβαστεί (θα μας δώσει τα ....Πελέ του).

Η Βέροια θα κάνει ό,τι αποφασίσει ο μπακάλης.

Άρα μένει ο Άνθρακας, ο Κωστούλας, η Καλλονή και ποιος άλλος, ποιος άλλος ποιος άλλος;;;;;;; Κι αυτός ό άλλος έχει σφαχτεί στα 4 από τα 5 τελευταία ματς και χάνει και τον πιο ουσιαστικό του παίχτη που μπορεί να πάει σε κάποιον από τους υπόλοιπους.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Ε;;;;;;;;;;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Δεκ 2013 11:59 από jesPAS »
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.222
    • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Super League 2013-14
« Απάντηση #124 στις: Κυρ 22 Δεκ 2013 17:16 »
Καλα και εσυ χεστηκες αμεσως πανω σου ηρεμησε λιγο
Κατσε να στραβωσουνε 3-4 ματς ακομη και μετα θα χεστουμε και εμεις οι υπολοιποι
Και κατι ματσαρες παραμονης που εχουμε να δουμε μετα
Εκει να δεις πως θα γεμισει το γηπεδο
Προς το παρον για να πεσουμε πρεπει να γυρισει η γη αναποδα


 :pas: :joker: :pashat: