Αποστολέας Θέμα: Σάββας Παντελίδης  (Αναγνώστηκε 103701 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #200 στις: Τρι 24 Σεπ 2013 21:13 »
ταμειο ομως θα γινει στο τελος
δεν μπορει να κριθει ενας επαγγελματιας μεσα σε 3 μηνες.


Συμπαράσταση (φιλί ζωής) στον Sr. Takis που έβλεπε πόρτα ... that all.
Νωρίς δεν είναι να το παίζουμε σωτήρες???
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #201 στις: Τετ 25 Σεπ 2013 01:02 »
Αν στείλουμε τον μπαρμπασταύρο προπονητή στο γαύρο θα πάρει πρωτάθλημα. Δε χρειάζεται κανονικό προπονητή ο ψυχάκιας και κάνει πλάκα στους άλλους με τον Πετρομίχο τς Ισπανίας.

Έτσι κι ο... Βαβάς, πλάκα έκανε στον κομπότη αλλά δεν του βγήκε. Είπε στους ηρωικούς μας ποδοσφαιριστάς: "μπείτε και πάρτε τους, είμαστε μεγάλη ομάδα, δε με χρειάζεστε εμένα" και την πατήσαμε!

Έβαλες γνώση θέλω να πιστεύω... Πάμε για νικηφόρα σερί.


 :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #202 στις: Πεμ 26 Σεπ 2013 10:27 »
Essens Verwirrspiel beim Freistoß

κοιτα Σαββα...
παιζεται και ετσι το ποδοσφαιρο....

Αποσυνδεδεμένος sellos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.059
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #203 στις: Παρ 27 Σεπ 2013 14:22 »
Παράθεση
Παντελίδης: «Παιχνίδι-πρόκληση με τη Ξάνθη»   
    Παντελίδης: «Παιχνίδι-πρόκληση με τη Ξάνθη»    Παιχνίδι-πρόκληση χαρακτήρισε τον αγώνα με τη Ξάνθη ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής τονίζοντας ότι στα παιχνίδια με ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας εκείνο που καθορίζει το αποτέλεσμα είναι η ψυχή και το πάθος που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, ο προπονητής του ΠΑΣ έδωσε τη δική του ερμηνεία για τη διαφορά στην απόδοση εντός κι εκτός έδρας και έβαλε ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές του λέγοντας με έμφαση ότι είναι ο πατέρας τους και τους στηρίζει αγωνιστικά και ψυχολογικά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Παντελίδη:
«Πάντα στις συνεντέυξεις Τύπου ξεκινάω με μια αναφορά στο προηγούμενο παιχνίδι. Στην προκειμένη περίπτωση στο παιχνίδι με την Λιβαδειά εκτός έδρας θα μπορούσαμε εαν είχαμε περισσότερο θάρρος και αποφασιστικότητα στα πρώτα λεπτά, λίγο περισσότερη ωριμότητα στη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην είμαστε τόσο φλύαροι στην τελική προσπάθεια πιστεύω οτι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω. Νομίζω αν κάποιος το δει καλά όπως το είδα εγώ στις προηγούμενες μέρες υπήρχαν και άλλα περιστατικά μέσα στο γήπεδο τα οποία μας δυσκόλευαν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά αυτό δεν είναι δουλιεά μου να το κρίνω.
Απο κει και πέρα έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή όπου για μας είναι πρόκληση, είναι πρόκληση γιατί έχει να κάνει με μια ομάδα την Ξάνθη ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες και κυρίως έχει να κάνει με μια ομάδα οργανωμένη, σοβαρή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχει αρκετά θετικά στοιχεία, έχει μια οργάνωση του παιχνιδιού της και θεωρώ οτι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές στιος τάξεις της και πέφτουμε σε μια εβδομάδα που υπάρχει αλλαγή προπονητή, ξεκίνησε με ένα αρνητικό αποτέλεσμα χθες, αυτό θα δώσει στον ίδιο και στην ομάδα του ένα έξτρα κίνητρο. Όπως όλα τα παιχνίδια εδώ μέσα θα πω ότι έχει μεγάλη σημασία το πως αντιμετωπίζουμε εμείς τα παιχνίδια. Δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς το ποσοστό που αναλογεί αλλά το γήπεδο, η φανέλα, ο κόσμος μας δίνουν μια ιδιαίτερη δυναμική και παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Το ίδιο ευελπιστούμε να παρουσιάσουμε και την Κυριακή που μας έρχεται και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία.
Επειδή σε παιχνίδια με ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας έχει μεγάλη σημασία το πόσο πολύ θέλεις ένα παιχνίδι και πόσο πολλή ψυχή βγάζεις και πάθος. Μιλάω πάντα για παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους. Είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά την Κυριακή το απόγευμα θα παρουσιάσουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έχουμε δει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και είναι αρκετά τα δυνατά του στοιχεία. Έχουμε επικεντρωθεί εκεί αλλά ξέρω ότι το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς κουμάντο στο γήπεδο μας. Μεγάλη σημασία έχει το πως παρουσιαζόμαστε εμείς. Την Κυριακή είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλοί.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Τόμας είναι καλύτερα και πιστεύω ότι θα είναι τελείως καλά μέχρι την Κυριακή. Ο Θέμης ο Τζημόπουλος που είχε κι αυτός ένα προβληματάκι μέχρι να φτάσει η Κυριακή δεν θα υπάρχει και με αυτόν κάποιο πρόβλημα και θα είναι μαζί μας. Από αυτά που έχω δει στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα πιστεύω ότι την έξτρα δύναμη θα μας την δώσει ο κόσμος από τον οποίο ζητάω να έρθει στο γήπεδο, να μας στηρίξει και να είναι υπομονετικός όπως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ανοίξαμε το σκορ όχι πολύ νωρίς αλλά μας βοήθησε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και θα πάρει μια πολύτιμη νίκη».
Σε ερώτηση για την εξήγηση που δίνει για τη διαφορετικότητα των εμφανίσεων εντός κι εκτός, δήλωσε: «Μια εξήγηση. Για να πάρεις ένα αποτέλεσμα εκτός έδρας πρέπει να έχεις λίγο περισσότερο θάρρος και θράσος στο παιχνίδι σου και χρειάζεσαι και λίγο τύχη. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεχόμαστε γκολ στην πρώτη ή δεύτερη φάση του αντιπάλου. Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να τα ρίξουμε στην τύχη και προσπαθούμε να δουλέψουμε για να το βελτιώσουμε. Νομίζω ότι στον πρώτο παιχνίδι που θα κερδίσουμε εκτός έδρας θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα. Κατά την άποψη μου αναλύοντας ένα παιχνίδι επειδή το βλέπω και το ξαναβλέπω, δύσκολα βρίσκω τακτικό και ομαδικό λάθος. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτό διορθώνεται. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά γιαυτό και βλέπετε ότι μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα εγώ δεν κάνω 5 αλλαγές στην ενδεκάδα. Θέλω να στηρίξω τα παιδιά γιατί τα πιστεύω και είμαι βέβαιος ότι θα με δικαιώσουν».
Για τη δουλειά που γίνεται στο ψυχολογικό κομμάτι, σχολίασε: «Καθημερινά δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είτε με κατ'ιδίαν συζητήσεις με τα παιδιά είτε σε ομαδικό επίπεδο. Να ξέρετε ότι αυτό που θεωρώ εγώ πολύ σημαντικό κομμάτι για τον προπονητή είναι τα αποδυτήρια του και σε αυτό το κομμάτι δουλεύω αρκετά και είμαι αρκετά δυνατός. Όσο πιο καλά είναι τα αποδυτήρια σου τόσο πιο πολύ μέλλον έχει αυτή η ομάδα. Δηλαδή δεν πρόκεται να σταθεί σε μισό αποτελέσμα είτε αυτό είναι νίκη είτε είναι ισοπαλία είτε είναι ήττα. Γιαυτό και είμαι πάνω από αυτά τα παιδιά στα άσχημα αποτελέσματα γιατί θεωρώ ότι είμαι ο πατέρας τους. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ μετά από κάποιο κακό αποτελέσμα να δείξω ή να αλλάξω κάποιον. Θα προσπαθήσω να τον βελτιώσω γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά αν πρώτος δεν το πιστέψω εγώ τότε ούτε εκείνος δεν θα πιστέψει στον εαυτό του και κανείς άλλος δεν θα πιστέψει στα παιδιά».
Σχετικά με την ιδιαιτερότητα που υπάρχει στο παιχνίδι καθώς η Ξάνθη πήρε τη θέση του ΠΑΣ στην Ευρώπη, δήλωσε: «Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία και να ψάξω αν υπάρχει εγωισμός για το θέμα αυτό μέσα στα αποδυτήρια μου. Εγώ ξέρω ότι πάνω από όλα χρειαζόμαστε τη νίκη για πάρα πολλούς λόγους. Για βαθμολογικούς αλλά και για εγωιστικούς καθώς προερχόμαστε από ένα παιχνίδι στο οποίο δεν κερδίσαμε. Αν αυτό που λέτε είναι ένα έξτρα κίνητρο για τα παιδιά, θα φανεί την Κυριακή».
Σε ερώτηση για τα αίτια της αλλαγής γυμναστή νωρίς στην αγωνιστική χρονιά, επισήμανε: «Επειδή είχα και μια σχετική ερώτηση στο παιχνίδι κυπέλλου όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας, να ξέρετε ότι τα τελευταία εργομετρικά που έγιναν στην διακοπή του πρωταθλήματος ήταν εξαιρετικά. Τώρα συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που έχουμε ξαναδουλέψει μαζί τα τελευταία 4 χρόνια. Αλλά δεν υπήρχε κάποιο παράπονο από το συγκεκριμένο παιδί (σ.σ. Παπαϊωάννου)».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #204 στις: Σαβ 28 Σεπ 2013 14:05 »
Παράθεση
• Αν αληθεύουν οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες τρεις μέρες, ακολουθώντας την αποκαρδιωτική εμφάνιση με τον Αιγινιακό, τότε στο αυριανό παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη (6.15 μ.μ., NOVA SPORTS 4), ο τεχνικός Σάββας Παντελίδης παίζει την... ύπαρξή του στον πάγκο της Γιαννιώτικης ομάδας.
Παρ’ ότι στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου μίλησε για καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, τα Αθηναϊκά ΜΜΕ έχουν ...οργιάσει, προαναγγέλοντας αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αν το αυριανό αποτέλεσμα είναι αρνητικό.
Ο μεγαλομέτοχος Γ. Χρηστοβασίλης φέρεται έντονα δυσαρεστημένος απ’ την πολύ άσχημη εικόνα του ΠΑΣ στα τελευταία παιχνίδια και είναι διατεθειμένος να προβεί σε διορθωτικές ενέργειες. 
http://www.proinoslogos.gr/component/content/article/13/21004
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #205 στις: Σαβ 28 Σεπ 2013 14:38 »
Στατιστικά ασήμαντα για να περνάει μπ... ώρα.

Από  1η – 6η Αγωνιστική         

                         2011-12                     2012-13                    2013-14
                           Ντεμόλ                        Χριστό                       Παντέ

ΝΙΚΗ                       2                                 1                             2
ΙΣΟΠ                       3                                 2                             1 
ΗΤΤΑ                       1                                 3                             2
                              9 β.                             5 β.                         7 β.
                              (6)                              (6)                           (5) 
   
 

Από  1η – 10η Αγωνιστική         

                          2011-12                    2012-13                    2013-14
                          Ντεμόλ                      Χριστό                       Παντέ

ΝΙΚΗ                        3                             3                               2
ΙΣΟΠ                        4                             3                               1 
ΗΤΤΑ                        3                             4                               2
                              13 β.                       12 β.                          7 β.
                              (10)                        (10)                            (5)

* το ματς της 10ης Αγω. με την Ξάνθη ήταν το φινάλε του Ντεμόλ

Ντεμόλ – Χριστό … 3ς νίκες στα 10
Παντέ …………………. 2   νίκες στα 5 ... στατιστικά 4 στα 10 με 14 β.


Υ.Γ.: Αν η δυσαρέσκεια είναι του κ. Χριστοβασίλη, του ιδίου ... καλώς.

 :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Σεπ 2013 14:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #206 στις: Σαβ 28 Σεπ 2013 16:56 »
Aνεξαρτήτως στατιστικών (που κάποιες φορές λένε ψέμματα) επί Χριστόπουλου η ομάδα μπορεί να μην είχε τα αποτελέσματα στην αρχή,αλλά η αγωνιστική της παρουσία μας είχε ξεσηκώσει κ δεν ήταν λίγες οι φορές που λέγαμε πέρσι τέτοιον καιρό ότι αν σπάσει η γκίνια θα δούμε μεγάλα πράγματα.
Εγώ πέρσι τέτοιον καιρό ήταν η μοναδική φορά που κοιμόμουν ήσυχος παρά τις 3 ήττες...η ομάδα πέταγε κ ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει το ντεμαραζ όπως κ έγινε...Ο Χριστόπουλος έδειξε αμέσως δείγματα πολύ καλού προπονητή αλλά  κ κοουτσαρίσματος.

Ντεμόλ κ Παντελίδης αντιθέτως έχουν ένα κοινό σημείο.
Δεν είχαν ένα εντελώς αρνητικό ξεκίνημα, (γιατί ως γνωστόν αυτό που καρατομεί έναν προπονητή είναι οι 5 στις 5 ήττες).
όμως η εικόνα της ομάδας είναι αποκαρδιωτική(βάσει δυνατοτήτων)...Κυρίως η εικόνα μας εκτός έδρας.
Ο Ντεμόλ αν θυμάστε κατέβασε ένα αλλοπρόσαλλο σχήμα στο περιστέρι που όσοι είμαστε εκεί μας είχαν κοπεί τα πόδια.
Ο Παντελίδης χάνει μέσα απ τα χέρια του ένα τεράστιο 2πλο στην Τρίπολη,αφού έβλεπε ότι έχει ρέντα εκείνη τη μέρα, γύρισε την ομάδα πίσω απ το 60΄κ άλλαξε από μόνος του την ευνοική συγκυρία.

Όπως όλοι αμέσως καταλάβαμε το καλοκαίρι η περίπτωση Παντελίδη ήταν value for money
κ όπως πολλές φορές συμβαίνει στο τέλος καταλήγεις να παίρνεις πάλι τη μάρκα γιατί ως γνωστόν
το φθηνό το πληρώνεις 2 φορές. ;)
Ένα πράγμα θα πω αυτή τη στιγμή... 2 προπονητές υπάρχουν για μένα Άγγελος κ Χριστόπουλος
Από όλες τις άλλες επιλογές... Παντελίδης δαγκωτό...

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #207 στις: Σαβ 28 Σεπ 2013 18:39 »
Aνεξαρτήτως στατιστικών ...Ο Χριστόπουλος έδειξε αμέσως δείγματα πολύ καλού προπονητή αλλά  κ κοουτσαρίσματος.

Συμφωνώ σε όλα ... αλλά, ο Χριστόδουλος πλασαρίστηκε "γλυκά" και από τα Μέσα και από τα Έξω (???)... Θέλω να πω, "γοήτευσε"  και όπως είχα γράψει:

"Μυστήριο τρένο" αυτός ο κόουτς (προσωπικότητα) ... με χαλάρωσε ... με ψέκασε?

Υ.γ.: Συμπέρασμα ... Υποδομές: Ο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΣ.

 ... αυτός ο πρώην βοηθός Ντεμόλ, ο προσωρινός πρ. μέχρι αφίξεως Αγγέλου και ο προπονητής 2012-13 ... έμεινε στον ΠΑΣ για τους ίδιους λόγους που ο Άγγελος έφυγε!!!
Στη συνέχεια ... μίλησε για "άθλιες εγκαταστάσεις - σύγχρονα προπονητικά" (το όνειρο), ενώ γνώριζε καλά από πριν που πηγαίνει να εργαστεί ...

Ενδεχομένως ο πρόεδρος να τους "δούλεψε" και τους 2 με υποσχέσεις λάου-λάου στα γηπεδικά-προπονητικά ... αν ¨δεν τους "δούλεψε" ακριβώς, ενδεχομένως να κούρασε πρώτα τον Άγγελο και να εξάντλησε μετά το Γιάννη ... δηλ., στο περίμενε και στο παραμύθι.
Θύματα και οι 2 ... Γιαννιωτών ανδρών επιφανών.
 
Ο Σάββας, γνωρίζει ασφαλώς και τους 2 προπομητές ... όπως και το γιατί έφυγαν.

Κανένα πρόβλημα, απλώς την ψάχνω ... δε γουστάρω να με δουλεύουν.
Κανένας.

Και ... Από όλες τις άλλες επιλογές... Παντελίδης δαγκωτό... ;)


« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Σεπ 2013 18:45 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #208 στις: Κυρ 29 Σεπ 2013 10:48 »
Παράθεση
3) Δυσαρέσκεια υπάρχει και για τον Παντελίδη του ΠΑΣ

4) Αν στραβώσει το ματς στα Γιάννενα με την Ξάνθη θα βρεθεί σε δύσκολη θέση

5) Ο Χριστόπουλος παραμένει στην Ουκρανία, όμως το ένα του αυτί βρίσκεται στην Ελλάδα

6) Σε 1-2 αγωνιστικές ίσως και να έχει πολλές επιλογές μπροστά του...

sport24.gr

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #209 στις: Κυρ 29 Σεπ 2013 23:50 »
Παράθεση
ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ
Παντελίδης: «Κακοί, αλλά δίκαιοι νικητές»
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16331&subid=2&pubid=129506802
 
(...)
Αν υποθέσουμε ότι η ομάδα έκανε 7 νίκες εντός πέρυσι και φέτος ήδη έκανε 3, τότε δεν νομίζω να έχουν άγχος για τη νίκη, εμείς τους ζητάμε να παίζουν πάνω απ' όλα καλά. Είναι σημαντικό σήμερα ότι αντιδράσαμε και βάλαμε και γκολ από στημένο».

Για το τι πιστεύει για τη συνέχεια: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια, γιατί βλέπω τα αποδυτήριά μου».

 
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 30 Σεπ 2013 00:01 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #210 στις: Κυρ 29 Σεπ 2013 23:57 »
Ούτε να μπω στο συγκεκριμένο topic δεν μπορώ ρε πουστη ! Άστο ρε Σαββα ! Άστο πια !

Αφού βλέπεις ότι δεν...

Θα ειναι καλύτερα να "σπρωξεις" ακόμη έναν μήνα και να φύγεις με γιούχα ???

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #211 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 08:38 »
Ρε παιδια για λιγο ηρεμία..
Εχουμε 10 ποντάκια.
Ειμαστε τριτοι-τεταρτοι
Η ομαδα φαινεται οτι ειναι σκασμένη, μπορει γιατι δεν ξεκουραστηκαν το καλοκαιρι.
Εμεις γιουχαρουμε τον προπονητη μονο και μονο γιατι θελουμε τον Χριστόπουλο ή τον Μουρινιο (αν και η Τσελσι δεν παει τοσο καλά)

Φυσικό ειναι να εχει ανασφάλεια ο προπονητης.
Την ανασφαλεια αυτη την περναει στην ομάδα.
Και φυσικά η ομάδα μενει πισω για να κρατησει το σκόρ.

Και βεβαια δεν φταιει ο Παντελιδης, αν ο Βελλίδης κανει καθυστερηση απο το 5' γιατι εχει τις δικες του ανασφαλειες (σε αυτο φταιει γιατι δεν βαζει τον Σωτηρίου), ουτε γιατι ο Ντασιος δεν πηδαει για κεφαλιά, ουτε γιατι ο Ντεβικ δεν δινει σε αλλον πλην του Τσαβεζ την μπάλα.

Ηρεμια.
 Ετσι κι αλλιως δεν τον αλλάζει φετος ο προεδρος των ρεκόρ οσο κι αν φωνάξουμε.


Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #212 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 08:53 »
Αυτο λεμε ολοι οτι περυσι η ομαδα επαιζε ωραιο ποδοσφαιρο και ηταν δεμενη πολυ και φυσικα το απεδειξε η πορεια της στην συνεχεια παρα τα ασχημα αποτελεσματα
Τωρα η ομαδα δεν ρολαρει ειναι ενα επιπεδο κατω και αυτο ειναι θεμα προπονητη

Παντελιδη στο καλο , καλυτερα τωρα παρα σε 1 μηνα
Θελουμε και τερμα

Χριστοβασιλη παρε τον Χριστοπουλο να φτιαξει την ομαδα

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.221
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #213 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 11:18 »
Καναμε ενα λαθος να διωξουμε τον χριστοπουλο οταν δεν επρεπε
Να το διορθωσουμε με αλλο λαθος τωρα να τον ξαναφερουμε
Να γινουμε και μεις ολυμπιακος να διωχνουμε προπονητη επειδη νομιζουμε οτι πρεπει να παιζουμε μπαλαρα
Αφηστε το πραγμα να προχωρησει λιγο ακομη ειναι εξοργιστικο να εχουμε τετοια συμπεριφορα
Θα φυγει οταν ειναι να φυγει οχι με το στανιο επειδη μας καυλωσε
Οτι παιζουμε παιζουμε μπορει να γινουμε καλυτεροι στη συνεχεια
Θα τα βρει τα λαθη του και θα τα διορθωσει
Ευρωπη δεν ξαναβγαινουμε ειτε ετσι ειτε αλλιως οποτε τι καθεστε και σκατε?


 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #214 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 12:40 »
Ειλικρινά έχω σοκαριστεί από την φετινή αρρωστημένη νοοτροπία του κόσμου μας (αυτού που έχει απομείνει δηλαδή!).
Είχαμε πέρυσι ένα φτωχό και ελλιπές υλικό, όπως σωστά ομολογούσαμε όλοι. Κατορθώσαμε και κάναμε μια τεράστια υπέρβαση δυνατοτήτων και προσδοκιών. Μια υπέρβαση που σε καμιά περίπτωση δεν μας καθιέρωσε στους "top" του ελληνικού ποδοσφαίρου ξαφνικά και η γύμνια μας αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι με τις αδειοδοτήσεις. Φέτος έχουμε μια ομάδα με ουσιαστικά το ΙΔΙΟ υλικό, χωρίς το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού των αντιπάλων, και συνεχίζουμε μέχρι στιγμής την ΙΔΙΑ υπέρβαση. Είμαστε στην 5άδα! Και υπάρχει η πιο έντονη και αποκρουστική γκρίνια που θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια στην ομάδα!
Δεν ξέρω γιατί πήραν τόσο αέρα τα μυαλά πολλών από εμάς. Πρέπει όμως να ξεφουσκώσουν σύντομα, πριν καταστρέψουμε την ομάδα μας (για λεπτομέρειες δείτε δήλωση Μιχαήλ). Αυτή η κατάσταση στο γήπεδο με τον κάθε ΑΜΠΑΛΟ να βρίζει τον Παντελίδη ακόμα και για λάθος εκτέλεση πλαγίου, ή τον Βελλίδη γιατί πήρε κακό φάλτσο η μπάλα στο βολέ, πραγματικά δεν υποφέρεται.
Μιας και οι περισσότεροι κάνουν συγκρίσεις με πέρυσι, ας κάνω κι εγώ.
-Πέρυσι 3 εντός έδρας νίκες κάναμε συνολικά στον πρώτο γύρο. Φέτος τις κάναμε σε 3 ματς.
-Πέρυσι, η τόσο "θεαματική" για πολλούς ομάδα μας, έβαλε για πρώτη φορά πάνω από 1 γκολ στα Γιάννενα την 28η αγωνιστική, με την ΑΕΚ. Φέτος η "κακή και αμυντικογενής" ομάδα του Παντελίδη το έχει κάνει ήδη 2 φορές με Απόλλωνα και Ξάνθη.
-Πέρυσι δεν κάναμε ούτε μια νίκη με ομάδα της 5άδας στην κανονική περίοδο. Κερδίζαμε μόνο μικρότερους. Φέτος κερδίσαμε ήδη τον Ατρόμητο και πήραμε Χ στην Τρίπολη.
- Πέρυσι δεν ανατρέψαμε ούτε μια φορά αποτέλεσμα σε αγώνα που μείναμε πίσω στο σκορ. Πήραμε μόνο 2 βαθμούς μετά από γκολ που φάγαμε πρώτοι: Χ στο ΟΑΚΑ και Χ στον Πλατανιά. Όλα τα υπόλοιπα τα χάσαμε, εντός και εκτός. Το ίδιο πρόβλημα εξακολουθεί και φέτος, γι' αυτό χάσαμε τα τα παιχνίδια σε Λειβαδιά και Καλλονή. Οι λόγοι είναι αγωνιστικοί, μας λείπουν παίχτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν προηγηθούμε, θα έρθει και το διπλό.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ παίδες. Αφήστε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του. Δεν ήμασταν υπερομάδα πέρυσι, ούτε θα γίνουμε φέτος. Όμως το καράβι το πηγαίνει μια χαρά ως τώρα και η ομάδα συνεχίζει όπως πέρυσι. Όποιος δεν το βλέπει, μάλλον παρεξήγησε αυτό που είδε πέρυσι.
Και τα γράφω αυτά όντας από τους πρώτους υποστηρικτές του Χριστόπουλου. Δεν ζω όμως με φαντάσματα ούτε και θεωρώ πως υπάρχουν αναντικατάστατοι.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #215 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 13:20 »
Πέρυσι, η τόσο "θεαματική" για πολλούς ομάδα μας, έβαλε για πρώτη φορά πάνω από 1 γκολ στα Γιάννενα την 28η αγωνιστική, με την ΑΕΚ.

Νταξ θα σε λεν μετά παραπληροφοριοδότ και δεν θάχεις τι ν απαντήσεις:

19η ΠΑΣ - μπακάλς 2-0

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #216 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 13:28 »
ΟΚ , επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η ρήση ότι στο ποδόσφαιρο ( κι όχι μόνο ) , οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να λες ψέμματα . ;)
Είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα δεν ''τραβάει'' , κάτι που το παραδέχεται και ο ΙΔΙΟΣ ο προπονητής της . %-|ΔΕΝ το λένε μόνο οι ''γκρινιάρηδες ''.
Όπως πιστεύω είναι ολοφάνερη και η νοοτροπία του προπονητή μας , καθώς και το παραμικρό ''δικό '' του στοιχείο , εκτός ίσως από το ότι γυρνάμε πίσω για να κρατήσουμε αποτέλεσμα ή ότι η ανάπτυξή μας είναι οι ατομικές ενέργειες και οι ...γιόμες . >:(
Και η εικόνα αυτή ΔΕΝ δικαιολογείται με βάση το υπάρχον υλικό και τις λίγες αλλαγές που έγιναν .
Τώρα , εάν θέλουμε να γίνει η οποιαδήποτε αλλαγή με βάση τα νούμερα , ας γίνει έτσι . Απλά - το λέω και πάλι - τότε ίσως είσαι 15ος .Δεν θέλει και πολύ με τόσες ομάδες άλλωστε . 2-3 ήττες να κάνεις ... 

Αποσυνδεδεμένος PASas_

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 727
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #217 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 16:14 »
Πέρυσι, η τόσο "θεαματική" για πολλούς ομάδα μας, έβαλε για πρώτη φορά πάνω από 1 γκολ στα Γιάννενα την 28η αγωνιστική, με την ΑΕΚ.

Νταξ θα σε λεν μετά παραπληροφοριοδότ και δεν θάχεις τι ν απαντήσεις:

19η ΠΑΣ - μπακάλς 2-0

Δίκιο, το ξέχασα αυτό το ματς.
Όχι ότι αλλάζει και πολλά όμως. Το καταφέραμε για πρώτη φορά στον 2ο γύρο και συνολικά 2 φορές σε όλη τη σεζόν. Φέτος ξαφνικά ζητάμε 3-0 σε κάθε παιχνίδι εντός...

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #218 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 16:24 »
Το να ζητάμε να δούμε μπάλα δεν σημαίνει ότι ζητάμε 3-0.Πέρυσι μπορεί να έχανες αλλά πως έφευγες από το γήπεδο.Φέτος νικάς και πονάνε τα μάτια σου.Για μια ομάδα ίδια στα 8/11.Για μια ομάδα με αλλαγές που πέρυσι δεν είχε.Ούτε Βισέντο είχε,ούτε Στρούνα,ούτε Κρητικό.Και οι 3 έχουν παίξει με τις εθνικές ομάδες.
Τι φταίει;Γιατί δεν είπε κανείς κάτι για τα αποτελέσματα.Είπε για το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα εντός του αγωνιστικού χώρου.
Φταίει ο προπονητής;
Φταίει ο ΧΒ γιατί δεν έκανε μεταγραφές;
Φταίει κάτι άλλο;
Τι φταίει;

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.723
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #219 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 17:06 »
Παράθεση
Φταίει ο προπονητής;
Φταίει ο ΧΒ γιατί δεν έκανε μεταγραφές;
Φταίει κάτι άλλο;
Τι φταίει;

κακα τα ψεμματα ειναι τεραστιο μειον για τον προπονητη το οτι γινεται η συγκριση με βαση τον προηγουμενο εναμιση χρονο

το κακο ειναι η συνεχεια κακων εμφανισεων....γιατι και περισυ καναμε κατι δευτερα ημιχρονα για τα μπαζα
δεν ξερω θα φανει.....αλλα αν συνεχισουμε να κραζουμε εν ωρα αγωνα φοβαμαι πως δεν θα φανει πραγματικα τι φταιει....αλλα εμεις οι ιδιοι θα μεγαλωνουμε το προβλημα

κραταω επιφυλαξεις......το ευκολο ειναι να το ριξουμε στον προπονητη...καμμια φορα ομως το ευκολο δεν αντικατοπτριζει την αληθεια

το ευκολο ειναι να πεις οτι εχεις προπονητη β εθνικης......ισως αν στραβωνε κατι περισυ νωρις να λεγαμε οτι εχουμε προπονητη για τα τσικο.......


Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #220 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 17:11 »
Αν ο Παντελίδης κάθησε πραξικοπηματικά στον πάγκο, να φύγει απόψε.
Ο προπονητής προπονεί και συνθέτει, ο πρόεδρος διοικεί και πληρώνει.
Πιο απλά?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #221 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 17:13 »
Ας μου εξηγήσει κάποιος τι φταίει;
Ποιος φτιάχνει το κλίμα στα αποδυτήρια;
Ποιος σχεδιάζει την ομάδα;
Ποιος βλέπει αν η ομάδα εφαρμόζει το σχέδιο και τι κάνει αν δεν το εφαρμόζει;
Ποιος έχει ένα plan b αν κάτι στραβώσει;
Ποιος είναι υπεύθυνος για τα εργομετρικά κτλ μιας και το διαβάσαμε και αυτό;Τι κάνει με την διαχείριση του ρόστερ;
Ποιος κάνει τις αλλαγές;
Ποιος είναι τελικά υπεύθυνος που η ομάδα αν δεν εξελίσσεται να παραμείνει στα ίδια στάνταρ με πέρυσι;Επίσης βλέπουμε και πισωγύρισμα στο τρόπο παιχνιδιού της σε παλιές κακές εποχές.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 30 Σεπ 2013 17:17 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.723
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #222 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 17:28 »
εγω θα πω κατι πολυ απλο....αν περναμε φετος τον κοροβεση θα επαιζε??με το χριστοπουλο προπονητη.......αμφιβαλω.......

αναμφιβολα ο χριστοπουλος εδωσε το κατι αλλο που αρεσε πολυ......ο παντελιδης θελει να αλλαξει κατι....θα μπορεσει???θα προλαβει???.......ιδου το ερωτημα

κατα τα αλλα εν ωρα αγωνα αδιανοητο το κραξιμο........και μηλα να παιζουν οι παιχτες ειναι αδιανοητο

Συνδεδεμένος christos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.724
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #223 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 17:35 »
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι κράξιμο την ώρα του αγώνα είναι απαράδεκτο ! Εννοείται !

Πέρα απ'αυτό φίλε Thodoris , όντως κανείς δεν ξέρει αν με Χριστόπουλο θα έπαιζε καλύτερα ο Κοροβέσης ή όχι .Αυτό όμως που ξέρει είναι ότι ο Κοροβέσης της ''απολύτου '' Β Εθνικής εξελίχθηκε με τον Χριστόπουλο σταδιακά σε βασικό στέλεχος της 5ης ομάδας της Ελλάδας .

Παρεμπιπτόντως , τι ακριβώς προσπαθεί να ...αλλάξει ο Παντελίδης ? Προς το καλύτερο εννοώ .

Η ερώτηση ΔΕΝ εμπεριέχει ΚΑΜΙΑ ειρωνεία .

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #224 στις: Δευ 30 Σεπ 2013 17:37 »
Όσο ήταν προπονητής ο Χριστόπουλος πήρε το 100% και παραπάνω.Όχι μόνο από τον Κοροβέση αλλά ίσως από τους περισσότερους να μην πω όλους.Τι κάνει ο Παντελίδης ως τώρα;Πήρε το 100%;Γιατί και οι αλλαγές στο κύπελλο βαριόταν.Πέρυσι με τα δεύτερα έκανες καλές εμφανίσεις και πήρες και διπλό.Κέρδισες παίχτες.
Ο Παντελίδης τι ακριβώς θέλει να αλλάξει και τι να πετύχει;Εγώ αυτό που βλέπω σαν αλλαγή προς το χειρότερο είναι η γιόμα αντί για την μπάλα κάτω.Κομμένη η ομάδα πολλές φορές.Αναρχία μέσα στο γήπεδο.Αλλαγές στο 90 για χασομέρια.Πολύ αμυντική η ομάδα ενώ μπορεί περισσότερα.Το έδειξε χθες μέχρι το 30 περίπου.Το έδειξε και σε μερικά διαστήματα σε άλλους αγώνες.Αυτό δεν είναι δουλειά Παντελίδη όμως.Το βρήκε έτοιμο.Δεν το δούλεψε,ούτε το εξέλιξε ως τώρα.Αναλαμπές έχουμε.Γιατί;
Και μένα χθες μου την έσπασαν κάποιοι που 90 λεπτά τους έφταιγαν όλα και όλοι.Είναι σπαστικό.Όμως μπορώ να καταλάβω τον κόσμο που ζητάει και μπάλα.