Από την στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ είχαμε μια βιασύνη και μια ταραχή στον τρόπο παιχνιδιού μας και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι εκεί που πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό να περάσεις μια καλή πάσα.
Εγώ λέω και μέσα στα αποδυτήρια το λέω και σε σας οτι πιο μεγάλη σημασία από όλα έχει το επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς και να σηκωθείς γρήγορα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου οτι θα αντιδράσει όπως πρέπει στην ομάδα της αξίας της και θα σηκωθεί πάρα πολύ γρήγορα.
Για το επόμενο παιχνίδι με την Βέροια πάντα στόχος αυτής της ομάδας (σ.σ.ΠΑΣ) είναι η νίκη με τον απαραίτητο σεβασμό πρώτα από όλα στο εαυτό σου, στην ομάδα όπου εργάζεσαι και φυσικά στον αντίπαλο.
Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, έχουμε δει τα αρνητικά και τα θετικά του, έχουμε επικεντρωθεί εκεί και την Κυριακή θα είμαστε πάρα πολύ καλά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε.
Για το αν είναι και θέμα ρέντας που δεν μπορεί ο ΠΑΣ να πάρει αποτέλεσμα τις τελευταίες αγωνιστικές: «Σίγουρα παίζει και αυτό στο ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω για εμένα δεν πρέπει να ακουμπάω εκεί. Για εμένα θα πρέπει να ακουμπάω στο πως θα δουλέψουμε περισσότερο. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό χωρίς να κάνει καμία τελική ο αντίπαλος δεχθήκαμε γκολ, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ολοκληρώσαμε 38 επιθέσεις και ο αντίπαλος 16,είχαμε 9 τελικές στο τέρμα και ο αντίπαλος 4 και δεχθήκαμε γκολ.
Για το ποιά ομάδα πιστεύει οτι είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού τόσο ο ΠΑΣ όσο και η Βέροια ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική στην έδρα τους: «Εσείς γιατί πιστεύετε οτι είναι με την πλατη στον τοίχο; Βαθμολογικά δεν είναι. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει δυο ήττες στην έδρα της αλλά είναι πολύ νωρίς να λέμε για παιχνίδι τελικό και ο Άρης πριν δυο αγωνιστικές έλεγε τελικό ακόμα και την προπόνηση, με ένα αποτέλεσμα αλλάζουν όλα».
Αν περιμένει ανάκαμψη-σταθεροποίηση της ομάδας: «Νομίζω οτι ξεχνάτε από τα οκτώ παιχνίδια που έχουμε δώσει, είχαμε το παιχνίδι με τον Αστέρα, με τον Απόλλωνα, με τον Ατρόμητο ποιά δεν είναι παιχνίδια της ομάδας; Οπωσδόποτε περιμένω μια σταθεροποίηση και όταν σου λείπουν σημαντικοί παίκτες δεν είναι εύκολο να το πετύχεις αυτό. Την Κυριακή ξεκινήσαμε και σε ένα ημίχρονο προσπαθούσαμε να βρούμε μια ισορροπία γιατί παίζαμε με ένα πλάνο και ένα σχήμα τα οποία δεν είχαμε δοκιμάσει ούτε στην προπόνηση γιατί μας έλειπαν τα παιδιά με στις Εθνικές. Δεν υπήρχε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο; Πέρασε; Έπαιζε άλλη ομάδα; Η δική μας ομάδα έπαιζε, οι ίδιοι, δεν άλλαξε κάτι.
Ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος περίμενε οτι όλοι θα μας περιμένουν τόσο πολύ στο φετινό πρωτάθλημα. Όλοι μόλις κερδίζει την μπάλα ο ΠΑΣ τρέχουμε μέσα στην μεγάλη τους περιοχή και το λέω αυτό αναλύοντας κάθε παιχνίδι, πολύ δύσκολα βρίσκει χώρο ο ΠΑΣ να τρέξει σχεδόν πάντα ο αντίπαλος είναι οργανωμένος».
Για το οτι η ομάδα δείχνει να μην έχει πάθος: «Έτσι πιστεύετε εσείς; Αποψή σας, εγώ δεν συμφωνώ».
[/b]
Τι δηλώσεις έκανε πάλι ο άνθρωπος-προπονητής??????
-Πότε περιμένει να σηκωθεί η ομάδα?όταν φτάσει στην τελευταία θέση?
έχει αναλύσει είπε τον αντίπαλο(Βέροια) κ η ομάδα θα είναι έτοιμη,με τον Παναιτωλικό τα ίδια δεν είπε??
-Για το ποια ομάδα είναι με την λάτη στον τοίχο είπε πως δεν είναι ο ΠΑΣ,τι περιμένει δηλαδή να του δωθούν πόσες ευκαιρίες ακόμα για να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει.
-Είπε πως οι αντίπαλοι παίζουν αμυντικά κ με λίγες φάσεις σκοράρουν,μάλλον ξεχνάει πως για αυτό είναι ο προπονητής για να βρίσκει λύσεις κ να κάνει την ομάδα του να κερδίζει.
-Στο τέλος ρώτησε τους δημοσιογράφους αν εκείνοι πιστευουν πως η ομάδα δεν δεν βγάζει άθος κ ότι εκείνος έχει αντίθετη άποψη.Ξέρει τι σημαίνει η λέξη πάθος?Μάλλον όχι άρα ας δεί κάποιο απο τα παιχνίδια τα περσινά του ΠΑΣ μπας κ μάθει τι σημαίνει στο ποδόσφαιρο η λέξη πάθος....
Αν δεν ξέρεις να μιλάς κ δεν ξέρεις σε ποια ομάδα είσαι καλύτερα βουλωσέτο.