Αποστολέας Θέμα: Σάββας Παντελίδης  (Αναγνώστηκε 104637 φορές)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #300 στις: Τετ 23 Οκτ 2013 20:57 »
Περα απ την πλακα pastakis ειναι οντως φιλοι και γειτονες.

Ο Σούλης ήταν (είναι) κολλητάρι και προπονητής του Σάββα στην Προοδευτική (στα 2 τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας).
Προπονητικά ... τελευταία συνηθίζουν να "ανταλλάσσουν" πάγκους και μη χειρότερα.

Το "μυστικό" !? 
Παράθεση
Ρόστερ ΠΑΣ: «Κόουτς, γνωρίζουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει όλοι μαζί και είμαστε δίπλα σου. Δεν υπάρχει κανένα θέμα μαζί σου. Αν κάποιος έχει την ευθύνη, αυτοί είμαστε εμείς. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επιστρέψουμε στις νίκες. Εσύ δεν φταις σε τίποτα»
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 23 Οκτ 2013 21:38 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Αυτό το ξέρατε ?
« Απάντηση #301 στις: Πεμ 24 Οκτ 2013 01:11 »
1) Οπως έχει δηλωθεί κατά κόρον, ο Παντελίδης αποτελεί προσωπική επιλογή Χριστοβασίλη κι απολαμβάνει της απολύτου στηρίξεώς του.

2) Σύμφωνα με το αξίωμα των «κύκλων» του, όσοι είναι απέναντι στον Χριστοβασίλη, κατά συνέπεια είναι κι απέναντι προς την ομάδα.

3) Αρα, όσοι δεν είστε με τον Παντελίδη, είστε απέναντι στον Χριστοβασίλη, άρα κι απέναντι στην ομάδα, δηλαδή, εχθροί του ΠΑΣ.

Και 4) αλλά όχι και τελευταίο, όσοι είστε υπέρ του, μη παίρνετε θάρρητα, αυτό δεν σημαίνει απριόρι πως είστε και φίλοι του ΠΑΣ  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Πεμ 24 Οκτ 2013 01:18 »
Μα ειναι φανερο οτι του εχει διδαξει τα κολπα της προπονητικης ο μετρ των παγκων Σουλης

Χρηστοβασιλη στα τσακιδια....
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος thecouchcoach

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
    • couchcoachdiaries
« Απάντηση #303 στις: Πεμ 24 Οκτ 2013 03:02 »
καλύτερος ή χειρότερος, καμιά σημασία δεν έχει

δεν μπορεί ο Χριστοβασίλης να μικραίνει συνεχώς την ομάδα

Αποσυνδεδεμένος Soulis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Πεμ 24 Οκτ 2013 14:13 »
Τι σου ειναι οι συμπτωσεις στη ζωη ρε πουστη μου...
 Πριν απο λιγο με πηρε καποιος τηλ. να μου πει κατι σχετικο με την ομαδα. Το θεωρησα κακογουστο αστειο.
Μπαινω στο φορουμ να διαβασω και στο τοπικ του Παντελιδη, βλεπω τελευταια αναρτηση Soulis.
 Kαι τι να λεει ρε μεγαλε θα μου πειτε?
Ο φιλος μου λοιπον, Αθηναιος και καλα μπασμενος στα παρασκηνια μου μετεφερε εναν διαλογο μ εναν φιλο του. Ο φιλος του ειναι οΣουλης ο Παπαδολπουλος.
- Τι παιζει απο καμια ομαδα ρε? Ρωταει τον Σουλη.
- Παιζει να παρω τη θεση ενος φιλου μου δυστυχως, του απανταει ο Σουλης, αν τον διωξουν.
Καλα καταλαβατε... Ο φιλος του Σουλη, ειναι ο Σαββας....

Υ.Γ. Επειδη επαναλαμβανω το θεωρω κακογουστο αστειο, το γραφω περισσοτερο σε στυλ να γελασουμε και να ξεχαστουμε με το χαλι της ομαδας...

Πάντως δεν είμαι ο Παπαδοπουλος... αλήθεια!  :P

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Πεμ 24 Οκτ 2013 15:16 »
Μακαρι να ερχοτανε ο σουλης μαγκες αλλα που τετοια τυχη
Περα απο το οτι τον θεωρω καλυτερο του σαββα και περα απο το οτι δεν μπορουμε να φερουμε πολυ καλυτερους του σαββα ο σουλης ειναι κουτι
Θα αποκτουσανε παλι νοημα οι κυριακες μας και θα εμφανιζοτανε παλι η λεξη παθος στην ομαδα
Ειναι πολυ παρεξηγημενος κατα τη γνωμη μου και ετσι οπως ειναι ο ΠΑΣ αυτη τη στιγμη ο σουλης ειναι οτι πρεπει για να βγει η χρονια
Για να το πω διαφορετικα αν ειναι να διαλεξω αναμεσα στους 2 εννοειται οτι προτιμω σουλη για 32425 λογους
Νομιζω την αντεχει αυτη την αλλαγη η τσεπη του μεγιστανα μας
Εκτος και αν προτιματε αναστο ή οποιον αλλον δεν εχει δουλεια αυτο τον καιρο

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Soulis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος THRAKI Fans

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Πεμ 24 Οκτ 2013 21:18 »
Την Κυριακή ή παίρνει παράταση η παραμονή του στον ΠΑΣ ή φεύγει. Όλοι ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα θα φύγει και το ξέρει και ο ίδιος. Απλά δεν υπάρχει λόγος να σέρνεται πίσω από τους εγωισμούς των ΧΒ και ΣΠ ο ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Πεμ 24 Οκτ 2013 22:54 »
Παράθεση
Από την στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ είχαμε μια βιασύνη και μια ταραχή στον τρόπο παιχνιδιού μας και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι εκεί που πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό να περάσεις μια καλή πάσα.
Εγώ λέω και μέσα στα αποδυτήρια το λέω και σε σας οτι πιο μεγάλη σημασία από όλα έχει το επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς και να σηκωθείς γρήγορα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου οτι θα αντιδράσει όπως πρέπει στην ομάδα της αξίας της και θα σηκωθεί πάρα πολύ γρήγορα.

Για το επόμενο παιχνίδι με την Βέροια πάντα στόχος αυτής της ομάδας (σ.σ.ΠΑΣ) είναι η νίκη με τον απαραίτητο σεβασμό πρώτα από όλα στο εαυτό σου, στην ομάδα όπου εργάζεσαι και φυσικά στον αντίπαλο.
Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, έχουμε δει τα αρνητικά και τα θετικά του, έχουμε επικεντρωθεί εκεί και την Κυριακή θα είμαστε πάρα πολύ καλά για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε.
Για το αν είναι και θέμα ρέντας που δεν μπορεί ο ΠΑΣ να πάρει αποτέλεσμα τις τελευταίες αγωνιστικές: «Σίγουρα παίζει και αυτό στο ποδόσφαιρο, αλλά νομίζω για εμένα δεν πρέπει να ακουμπάω εκεί. Για εμένα θα πρέπει να ακουμπάω στο πως θα δουλέψουμε περισσότερο. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό χωρίς να κάνει καμία τελική ο αντίπαλος δεχθήκαμε γκολ, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ολοκληρώσαμε 38 επιθέσεις και ο αντίπαλος 16,είχαμε 9 τελικές στο τέρμα και ο αντίπαλος 4 και δεχθήκαμε γκολ.
Για το ποιά ομάδα πιστεύει οτι είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού τόσο ο ΠΑΣ όσο και η Βέροια ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική στην έδρα τους: «Εσείς γιατί πιστεύετε οτι είναι με την πλατη στον τοίχο; Βαθμολογικά δεν είναι. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει δυο ήττες στην έδρα της αλλά είναι πολύ νωρίς να λέμε για παιχνίδι τελικό και ο Άρης πριν δυο αγωνιστικές έλεγε τελικό ακόμα και την προπόνηση, με ένα αποτέλεσμα αλλάζουν όλα».
Αν περιμένει ανάκαμψη-σταθεροποίηση της ομάδας: «Νομίζω οτι ξεχνάτε από τα οκτώ παιχνίδια που έχουμε δώσει, είχαμε το παιχνίδι με τον Αστέρα, με τον Απόλλωνα, με τον Ατρόμητο ποιά δεν είναι παιχνίδια της ομάδας; Οπωσδόποτε περιμένω μια σταθεροποίηση και όταν σου λείπουν σημαντικοί παίκτες δεν είναι εύκολο να το πετύχεις αυτό. Την Κυριακή ξεκινήσαμε και σε ένα ημίχρονο προσπαθούσαμε να βρούμε μια ισορροπία γιατί παίζαμε με ένα πλάνο και ένα σχήμα τα οποία δεν είχαμε δοκιμάσει ούτε στην προπόνηση γιατί μας έλειπαν τα παιδιά με στις Εθνικές. Δεν υπήρχε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο; Πέρασε; Έπαιζε άλλη ομάδα; Η δική μας ομάδα έπαιζε, οι ίδιοι, δεν άλλαξε κάτι.
Ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος περίμενε οτι όλοι θα μας περιμένουν τόσο πολύ στο φετινό πρωτάθλημα. Όλοι μόλις κερδίζει την μπάλα ο ΠΑΣ τρέχουμε μέσα στην μεγάλη τους περιοχή και το λέω αυτό αναλύοντας κάθε παιχνίδι, πολύ δύσκολα βρίσκει χώρο ο ΠΑΣ να τρέξει σχεδόν πάντα ο αντίπαλος είναι οργανωμένος».
Για το οτι η ομάδα δείχνει να μην έχει πάθος: «Έτσι πιστεύετε εσείς; Αποψή σας, εγώ δεν συμφωνώ».
[/b]

Τι δηλώσεις έκανε πάλι ο άνθρωπος-προπονητής??????
-Πότε περιμένει να σηκωθεί η ομάδα?όταν φτάσει στην τελευταία θέση?
έχει αναλύσει είπε τον αντίπαλο(Βέροια) κ η ομάδα θα είναι έτοιμη,με τον Παναιτωλικό τα ίδια δεν είπε??
-Για το ποια ομάδα είναι με την λάτη στον τοίχο είπε πως δεν είναι ο ΠΑΣ,τι περιμένει δηλαδή να του δωθούν πόσες ευκαιρίες ακόμα για να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει.
-Είπε πως οι αντίπαλοι παίζουν αμυντικά κ με λίγες φάσεις σκοράρουν,μάλλον ξεχνάει πως για αυτό είναι ο προπονητής για να βρίσκει λύσεις κ να κάνει την ομάδα του να κερδίζει.
-Στο τέλος ρώτησε τους δημοσιογράφους αν εκείνοι πιστευουν πως η ομάδα δεν δεν βγάζει άθος κ ότι εκείνος έχει αντίθετη άποψη.Ξέρει τι σημαίνει η λέξη πάθος?Μάλλον όχι άρα ας δεί κάποιο απο τα παιχνίδια τα περσινά του ΠΑΣ μπας κ μάθει τι σημαίνει στο ποδόσφαιρο η λέξη πάθος....
Αν δεν ξέρεις να μιλάς κ δεν ξέρεις σε ποια ομάδα είσαι καλύτερα βουλωσέτο.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 24 Οκτ 2013 22:57 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος XARIS1966

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Παρ 25 Οκτ 2013 01:16 »
Ρε το σαββουλη ειναι και επιθετικος στις δηλωσεις του... :P
Η κερδιζεις την κυριακη η φευγεις...γκεγκε;;

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Παρ 25 Οκτ 2013 01:41 »
Παράθεση
Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου οτι θα αντιδράσει όπως πρέπει στην ομάδα της αξίας της και θα σηκωθεί πάρα πολύ γρήγορα.

Εμάς, είναι στο πρόγραμμα να μας σηκωθεί ψίχα φέτο ή μπα?
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Παρ 25 Οκτ 2013 11:12 »
Καλός ο Παντελίδης...αλλά πρέπει να διακόψει άμεσα τις εμφανίσεις του στα Γιάννενα και να κατέβει Αθήνα για χειμώνα.Να αλλάξει το σχήμα λίγο. Να γίνει πιο ποιοτικό βρε αδερφέ.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Παρ 25 Οκτ 2013 13:18 »
Ατάκες του κ. Σ. Παντελίδη από τη συνέντευξη

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται όμως να σηκωθείς γρήγορα» (για την κερκίδα)
«Ως άνθρωπος επηρεάστηκα, αλλά ως προπονητής όχι» (για την κερκίδα)
«Επαιζε με 12 παίχτες πίσω από τη σέντρα και ο νοών νοείτω» (για το Ν. Νιώνιο)
«Αντίσταση κι Αγώνας έρχεται Χειμώνας (δικό μου αυτό)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Soulis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Κυρ 27 Οκτ 2013 18:41 »
Τα αποτελεσματα του να μην εχεις προπονητη τα βλεπουμε και τωρα live. 0-2 -> 2-2 σε 15λεπτα, απο δυο στημενες φασεις με παιχτη να αλωνιζει εκτος περιοχης. Ειδικα στο 0-2 ο barkan εστησε αντισκηνο..

υγ. φευγοντας παρε και τον Βελλιδη...

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Δευ 28 Οκτ 2013 17:55 »
Oι Κασσανδρες διαψευστηκαν

28 Οκτωμβριου και ο Παντελιδης εκανε παρελαση
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Δευ 28 Οκτ 2013 22:26 »
Ο Βαββάς είναι ίδιος με τον Eddie... Vavan Halen στα 80's  :P
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Δευ 28 Οκτ 2013 22:58 »
Ακολουθούμε το παράδειγμα της Μπενφίκα που έχει για προπονητή το σωσία του David Coverdale.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Τρι 29 Οκτ 2013 08:00 »
Μην λες Μπενφίκα, μην λες Μπενφίκα .   :P :P :P

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Τρι 29 Οκτ 2013 20:36 »
Δεν ήξερα πού να το γράψω, οπότε το γράφω εδώ που μιλάμε για τον τραγουδιάρη μας.
Σήμερα σε συνομιλία που έγινε στην πόλη της Ξάνθης μεταξύ Γιαννιώτη φοιτητή και του Μπέρτου, ο δεύτερος υποστήριξε ότι ο ΠΑΣ ήταν από τις λίγες ομάδες που δεν έπαιζε δυνατά και δεν μάρκαρε δυνατά έως αντιαθλητικά όπως κάνουν σχεδόν όλες οι ομάδες. Χαρακτήρισε τον ΠΑΣ στατική ομάδα με πολύ καλούς παίχτες ατομικά αλλά με πολύ προβλέψιμο παιχνίδι.
Θα μου πεις, δεν έκανε κριτική και ο Μουρίνιο, αλλά όταν κάνει τέτοια κριτική ένας μέτριος παίχτης της σκουπρολίγκ, καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά αν και το ξέρουμε όλοι μας.
Ας ελπίσουμε ότι θα πάμε καλύτερα από εδώ και πέρα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.....

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Τρι 29 Οκτ 2013 20:51 »
οχι ο μπερτος αλλα και ο σβερκος μας εχει παρει πρεφα

αυτα λεμε....αλλα ο αλλος περιμενει τους 5 που θα μεινουν τον απριλιο οπως ειπε για να δειξει το σωστον της επιλογης

9 αγωνιστικες προσωπικα περιμενα ......ουδεμια καλυτερευση

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Τρι 29 Οκτ 2013 20:54 »
... ο δεύτερος υποστήριξε ότι ο ΠΑΣ ήταν από τις λίγες ομάδες που δεν έπαιζε δυνατά και δεν μάρκαρε δυνατά έως αντιαθλητικά όπως κάνουν σχεδόν όλες οι ομάδες.

O Mπέρτος να κόψει τις μαλακίες τις εφετζήκες στα παρκάκια, γιατί ο Τσάβεζ γιατρεύει ακόμα τα πλευρά του από το "κωλομάτς" με την Σκόντα τους.
π.χ., αντιαθλητικά έπαιξε η Βέροια με την ανοχή του Μάνταλου ... οι Βεροιώτες τα παρα-πτώματα, οι Γιαννιώτες τις κάρτες.

Ο Μπέρτος έδειξε "επαγγελματοσμό" με τη Στ. Λιέγης ... φτάνει! %-|

Αποσυνδεδεμένος passatempo

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:04 »
Έχω καιρό να γράψω αλλά δεν αντέχω άλλο, μέχρι τώρα έλεγα άστον τον Μ... έχει παίχτες καλούς δεν μπορεί κάτι θα κάνει, έλεγα και να φύγει ποιός θα έρθει, τώρα λέω να φύγει αλλά την Κυριακή να φωνάξουμε ρυθμικά ένα όνομα, κάποιον που να γουστάρουμε και όχι Φύγε Φύγε...

Προτείνω: "Χριστόπουλε...."

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #322 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:16 »
ΞΥΠΝΑ ΣΑΒΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!

Νίκος Νομικός- Ο τηλεφωνητής

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:18 »
Ακόμη δεν παραιτήθηκε???

Α ορε ανθρωπέ μου φύγε! Μας μπαστακώθηκες και δεν το κουνας!!

http://www.gazzetta.gr/football/article/552997/o-hristopoylos-apofasizei-gia-tavrigia

Από 22/10/13!

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:21 »
Όσο έχουμε ανθρώπους σαν τον Παντελίδη και τον ΧΒ στο τιμόνι της ομάδας, δίνουμε δικαιώματα στον καθένα να λέει ό,τι θέλει!
Παντελίδη ελπίζω να είσαι ήδη παρελθόν και να μην σε ξαναδούμε μπροστά μας ποτέ!