Αποστολέας Θέμα: Σάββας Παντελίδης  (Αναγνώστηκε 104623 φορές)

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Σάββας Παντελίδης
« Απάντηση #325 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:22 »
Κύριε Παντελίδη , εάν έχετε την παραμικρή υποψία ευθιξίας και επαγγελματικού εγωισμού , απαλλάξτε τον ΠΑΣ Γιάννενα από την παρουσία σας ΤΩΡΑ . Οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση που θα οφείλεται σε οποιονδήποτε λόγο ( ακόμη και στην ανυπαρξία της Διοίκησης ) θα είναι καταστροφική για την Ομάδα αλλά και για εσάς .
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πολύ καλά ότι η παρουσία σας στον ΠΑΣ εξυπηρετεί άλλους σκοπούς ,και σίγουρα ΟΧΙ την προπονητική σας αξία . Μην διασύρεστε και μην κάνετε άλλο ΚΑΚΟ στην ταλαιπωρημένη μας Ομάδα .

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!! ΤΩΡΑ !!!

Αποσυνδεδεμένος PASpartoo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:24 »
Ακόμη δεν παραιτήθηκε???

Α ορε ανθρωπέ μου φύγε! Μας μπαστακώθηκες και δεν το κουνας!!

http://www.gazzetta.gr/football/article/552997/o-hristopoylos-apofasizei-gia-tavrigia

Από 22/10/13!
επειδή ο χοντρός, είναι & αλεπού....
λέτε???? (στα πλην να μπουν συν?)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:28 »
Ο Παντελιδης το θεωρω δεδομενο πως μεχρι το βραδυ θα ειναι παρελθον εκτος συγκλονιστικου απροοπτου που το θεωρω απιθανο...

Το ζητημα αυτην την στιγμη δεν ειναι πως θα αποφυγουμε τον Παντελιδη αλλα πως θα στειλουμε στα στα τσακιδια τον Χρηστοβασιλη
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:45 »
μαστα και φευγα.
αστα διαλα απο τον αιγινιακο γαμω τα φυστικια του παντελιδη

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:45 »
-Κύριε Παντελίδη ελπίζω να έχεις τα ΑΡΧ@@ κ να μην τολμήσεις καν να μπείς στο πούλμαν για την επιστροφή στα Γιάννενα.Για μια κ τελευταία φορά δείξε πως είσαι άντρας κ τιμάς τα παντελόνια που φοράς.Δεν έχεις δείξει τίποτα κ δεν θα δείξεις,η ομάδα με εσένα προπονητή κάνει βήματα πίσω.ΦΥΓΕ!!!!!Μην μας αναγκάσεις να σε βρίσουμε όλοι με τον Πλατανιά.
-Ευθύνες υπάρχουν όμως κ για τους ποδοσφαιριστές μας,δεν νομίζω πως χρειάζετε να έχει προπονητή η ομάδα για να κερδίσει κάποιον Αιγινιακό.Εκτός κ αν δεν θέλανε να παίξουν για κάποιον άλλο λόγο!!!!!  ;) ;)
Οι φίλαθλοι του Οφη ζήτησαν ευθύνες απο τους παίκτες τους μετα το παιχνίδι με τον γαύρο.Εμείς??????
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕς ΠΕΙ!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ???????????????
-Όσο για τον πρόεδρο τι να πεις κανείς απλά δεν υπάρχει ο άνθρωπος.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Οκτ 2013 17:49 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 17:57 »
Σάββα, μείνε!!!!!!!

Γιατί ακόμα δεν πέσαμε όσο χαμηλά πρέπει για να ξανασηκωθούμε. Υπάρχουν κι οι παρακάτω κατηγορίες. >:( >:(
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:20 »
Μπροστά στον Σάββα ο Κόβης είναι Μπεκεμπάουερ.

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:27 »
Σάββα, μείνε!!!!!!!

Γιατί ακόμα δεν πέσαμε όσο χαμηλά πρέπει για να ξανασηκωθούμε. Υπάρχουν κι οι παρακάτω κατηγορίες. >:( >:(
ρε je μη λες τετοια γτ μπορει να βγει κ να δηλωσει οτι ο φιλαθλος κοσμος τον στηριζει... το κοβω λιγο δυσκολο να καταλαβει το νοημα τς παραγραφου :( >:(
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:32 »
Αντε βρε νούμερο παγαινε από δω, που θα πρεπε να χες παραιτηθεί χθες ούτε σήμερα, ούτε πριν μια ώρα, ούτε και μέχρι το βράδυ. Σε έχει κάνει ο χοντρος κολαούζο του.

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:33 »
Παντελίδης: «Θα ζητήσω συγγνώμη το Σάββατο»

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Σάββας Παντελίδης και τόνισε ότι πολλοί παίκτες της ομάδας βρέθηκαν σε κακή αγωνιστική ημέρα χαρακτηρίζοντας δίκαιο τον αποκλεισμό του ΠΑΣ από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας.

Επίσης, ερωτηθείς για το αν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του ΠΑΣ για την ντροπιαστική εικόνα είπε ότι οι Γιαννιώτες φίλαθλοι θα πάρουν τη συγγνώμη του το Σάββατο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παντελίδη:

«Σίγουρα δεν είμαι σε διάθεση να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι, σίγουρα ολοκληρώσαμε το πρώτο λάθος που είχαμε κάνει στο πρώτο παιχνίδι. Θεωρώ οτι ακόμη και να παίρναμε την πρόκριση με την εμφάνιση που είχαμε εγώ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πρέπει να κοιτάξω μπροστά, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και πρέπει να το κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε. Εύχομαι στην ομάδα του Αιγινιακού καλή συνέχεια».

Για το αν συμφωνεί οτι ο ΠΑΣ δεν έκανε κάποια κλασική ευκαιρία ενώ ήταν πίσω στο σκορ: «Ναι συμφωνώ».

Για το οτι η ήττα είναι νροπιαστική και ποιός έχει το μεγαλύτερο ευθύνης: «Πάρα πολλοί παίκτες από το παιχνίδι της Κυριακής μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκαν σε καλή κατάσταση. Σίγουρα η ευθύνη βαρύνει πάνω από όλα τον προπονητή, αλλά πολλά παιδιά που στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν πολύ καλοί σήμερα...».

Για το οτι ο ΠΑΣ όταν είναι πίσω στο σκορ δεν μπορεί αν το ανατρέψει και αν οφείλεται στις κλειστές άμυνες που αντιμετωπίζει: «Είναι ένα πρόβλημα σοβαρό αυτό, αλλά σήμερα δεν είχαμε πάρα πολλά πράγματα δεν ήταν μόνο αυτό, για αυτό είπα οτι ακόμα και να παίρναμε την πρόκριση θα ήμουν το ίδιο στεναχωρημένος όπως είμαι τώρα. Είναι δίκαιος ο αποκλεισμός με την συνολική εικόνα των δυο παιχνιδιών».

Για το αν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ: «Θα τους απαντήσω το Σάββατο εντός, γιατί είχα ζητήσει συγγνώμη στο παιχνίδι της Βέροια που είχα κάνει ένα λάθος. Την συγγνώμη μου θα την πάρουν το Σάββατο».

http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=8868:παντελίδης-θα-ζητήσω-συγγνώμη-το-σάββατο&Itemid=138

Δηλαδή, θα είσαι εδώ και το Σάββατο!!!!!!!?????????
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Οκτ 2013 18:41 από jesPAS »
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:37 »
Μας είπες εκεί συγνώμη...Φτάνει...Φύγε τώρα....

Αποσυνδεδεμένος Lago Gizona

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:38 »
Φυγε ρε ανθρωπε. Θα μας φερεις και εμας σε δυσκολη θεση που θα σε στεναχωρησουμε το Σαββατο. Δεν νιωθεις καθολου ?
Φυγε μονος σου.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:41 »
Σάβαααααααααααααας     Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ
Εριξες το σαιτ μονος σου ωρε πασα μου

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Στο μυαλό του Κιτσιομάη
« Απάντηση #338 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:45 »
Μου τον διώχνει κι αυτόν τον προπονητή ο όχλος..
Δε με αφήνει να δικαιωθώ!
Μωρέ καλά κάνω εγώ και θέλω μόνο 5 στο γήπεδο..
Και τώρα, να τον στηρίξω μέχρι να δικαιωθώ;
Ή να πάρω άλλον να σωθώ εγώ; Και ποιόν;
Για κάτσε λίγο να το σκεφτώ να δω και τι επιλογές έχω..
Χμμμ...Νικοπολίδης, Σούλης, Τάτσης, Γκόγκιτς ...
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Συνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:47 »
Τον είχα φυσικά απο την πρώτη στιγμή για προπονητή χαμηλών δυνατοτήτων και ανίκανο να διαχειριστεί το μέγεθος του ΠΑΣ. Αλλά σαν άνθρωπο δεν τον έκοβα τόσο γελοίο και μη αρχιδάτο, και να μην έχει την αξιοπρέπεια να φύγει απο μόνος του. Θα είσαι και το σάββατο εδώ σάββα?? Δεν θες να φύγεις με το άγριο, πίστεψε με άρχισε να πακετάρεις απλά οσο προλαβαίνεις...
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:47 »
Μπράβο Σάββα!!! Μείνε!!! Δεν έχεις ν' αποδείξεις σε κανένα τίποτα και δεν χρειάζεται να ζητήσεις καμμιά συγγνώμη απ' τον όχλο!!! Σ' ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισες κι επιθυμείς να συνεχίσεις να μας χαρίζεις!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:52 »
Μια χαρα τα καταφερνει ο χοντροπατατας....

Αντι να τρωει αυτος το κραξιμο απο τον κοσμο βαζει σαν κουτοπονηρος μαζοχες σαν τον Παντελιδη και αυτος βγαινει λαδι και συγχρονως ο Παντελιδης δεν ειναι fery αλλα συμφερει στην τσεπη

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ....Ο υπευθυνος που δεν βγηκαμε ευρωπη ηταν ο Χρηστοβασιλης,ο υπευθυνος που προσελαβε τον Παντελιδη και παλι ο Χρηστοβασιλης

Αμα υπαρχει αντιδραση δεν πρεπει να ειναι για αυτον αλλα για αυτον που μας κοροιδεψε

Αληθεια ποτε θα βγει να μας δειξει τα χαρτια?

sorry ρε μαγκες ο Παντελιδης την δουλεια του κανει που δεν ξερει,τι μας φταιει ο ανθρωπακος αλλα τον αλλον που μας κοροιδεψε φατσα μπατσα στα μουτρα τον Ιουλιο πραγματικα τον μισω..

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 18:59 »
ετς εχ το πραμα ,thats the point...γτ να παραιτηθει ο Σαββας?ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΕΙΝΑΜΕ 5 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ,,,ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩς ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΤΕ ΙΣΩς ΦΥΓΕΙ.... >:(
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 19:00 »
«Θα τους απαντήσω το Σάββατο εντός, γιατί είχα ζητήσει συγγνώμη στο παιχνίδι της Βέροια που είχα κάνει ένα λάθος. Την συγγνώμη μου θα την πάρουν το Σάββατο».

Μου θυμίζει μια δήλωση που είχε κάνει άλλος ένας δάσκαλος του ποδοσφαίρου ο κύριος Περικλής Αμανατίδης (δίπλα δίπλα με τον 31):

«την ομάδα θα την ανεβάσουμε είτε το θέλετε είτε όχι» είναι γνωστή η κατάληξη που είχε ο Περι και η Αμανατίδιος εποχή !

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος alcoholic

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 19:25 »
Ομάδα πο χει Κόβη δεν προκόβει, Ομάδα πο χει Σάββα για τη Β´ τράβα.
Χοντρέ διόξτον σήμερα γιατί το Σαββάτο θα ναι αργά.

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 19:45 »
Απο το μάτς με την Καλλονή (που τρώει πλέον 4-5 τον αγώνα) φάνηκε οτι ο κόουτς δεν είναι κόουτς.
Διότι απλά... δεν κοουτσάρει.
Είναι η χαρά του κάθε επαγγελματία προπονητή και όχι μονο.Και κάθε ερασιτέχνη...
Απο κει και πέρα βέβαια δεν περίμενα να χάσει και απο αυτή την ομαδούλα...τις κουκουβάουνες πως τη λένε...χωρίς να της βάλει γκόλ σε δύο ματς.
Εαν είμασταν στη Γ εθνική...συγνώμη ξεχνώ πως λέγετε τώρα, θα πηγαίναμε για πέσιμο!
Δεν μπορεί να σπάσει τις κλειστές άμυνες η ομάδα!
Το καταλαβαίνετε ρε παιδιά;
Πρέπει να ανοίξουν τις άμυνες για να νικήσει η ομάδα του Παντελίδη.
Αν όμως τις ανοίξουν όπως ο Παναιτωλικός ή η Λειβαδιά χάνουμε πάλι γιατί είμαστε άτυχοι.
Κατοχή!Κατοχή;Μας δουλεύει ψιλό γαζί.
Έλεγα να μη γράψω τίποτα πια εναντίον του καθότι μεροκαματιάρης και δύσκολοι οι καιροί αλλά...δεν αξίζει για την ομάδα μας.

Ο πρόεδρος βλέπει ΠΑΣ φέτος;
Αναρωτιέμαι! Αυτός δεν είναι που έλεγε οτι έγινε σοφότερος;
Πολύ σοφός είσαι πρόεδρε και φαίνεσαι!
Τόσα χρόνια πρόεδρος σε τόσες ομάδες έμαθες πολλά!
Και εγω πρόεδρε έχω μάτια και βλέπω και τώρα τελευταία βλέπω κάτι παραπάνω και δε μου αρέσει...αλλά θα το κρατήσω για τον εαυτό μου.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος pasgiannina1967

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 19:52 »
Κύριε Παντελίδη είστε το άλλοθι της ανικανότητας και της ανυπαρξίας του κυρίου Χριστοβασίλη.
Κάθεται πάνω στις χαμηλές προπονητικές σας ικανότητες που σας αναγκάζουν να μη μπορείτε να σταθείτε επάξια στον πάγκο μίας ομάδας με το ειδικό βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Κι έτσι, για την κατάντια της ομάδος μας θα επικαλεστεί την εσφαλμένη επιλογή προπονητή για να προσπαθήσει να βγει "λάδι".

Φύγε πριν εκτεθείς περισσότερο αλλά κυρίως φύγε για να εκθέσεις εσύ πρώτος τον πρόεδρο.

Έτσι κι αλλιώς δεν έχεις καμία τύχη στον πάγκο της ομάδος μας.

Όπως φυσικά δεν έχει κι ο κύριος Χριστοβασίλης στην προεδρία της ομάδας
.

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 20:01 »
φυγε μπουφε γα$%^$%^ %^ μου γαμω.μπουφογερακα μας εχεις κανει και συ και το αφεντικο σου ρομπα
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 31 Οκτ 2013 03:32 από Achilleas »
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος THRAKI Fans

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 20:14 »
Είσαι ηλίθιος. Τέλος.

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Τετ 30 Οκτ 2013 20:22 »
Μπροστά στον Σάββα ο Κόβης είναι Μπεκεμπάουερ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πω ρε τί έχουμε τραβήξει σαν φίλαθλοι...