Αποστολέας Θέμα: Ξενερώμετρο  (Αναγνώστηκε 5701 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
Ξενερώμετρο
« στις: Τρι 25 Ιούν 2013 11:49 »
Δεν έχουμε έτοιμο το ΠΑΣόμετρο, οπότε βγάλαμε το Ξενερώμετρο.
Πρόεδρε είσαι μικρός!

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ξενερώμετρο
« Απάντηση #1 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 12:12 »
η μεγαλυτερη ξενερα που εχουμε φαει σαν φιλαθλοι στην μεχρι τωρα  ιστορια της ομαδας.
μειναμε ολοι με το ...................... στο χερι

και δεν θα ξαναυπαρξει τετοια ξενερα διοτι δεν θα ξαναβρεθουμε στην ιδια θέση

μπραβο στον Προεδρο και εις ανωτερα

αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι  Πας εισαι ολα να τα περιμενεις!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 12:47 »
πέρα από τον αποκλεισμό από την ευρώπη (άντε να αφήσω μια ελπίδα για την τιμή των όπλων) είναι όλη αυτή η κοροϊδία.αυτή η ανοργανωσιά.αυτό το μπάχαλο.αυτή η χωριατίλα.πρακτικές άλλων εποχών.ξεπερασμένα πράγματα.κινήσεις που δεν δείχνουν ότι κάτι καλό γίνεται.δεν σου δίνουν χώρο για αισιοδοξία.αν μας βγουν,αν μας ξανακάτσει το λαχείο.όλα στην τύχη και όχι αποτέλεσμα δουλειάς.πάμε στον χαμό και όπου μας βγάλει.πάντα φτώχεια και μιζέρια.προσωπικά συμφέροντα.
μοντέλο αποτυχημένο και ξεπερασμένο.ζούμε σε άλλες εποχές.μόνο που είμαστε στα μισά του 2013.το ποδόσφαιρο προχωράει.
δεν μπορείς να τρέχεις την παε με συνδεσμίτες.θέλεις προσωπικό.οργάνωση.προσωπικό που θα ξέρει τι του γίνεται.να έχει ξεσκονίσει τα της ουέφα που μας απασχολεί.να σε γλυτώσουν από το cas και από όλα τα λάθη.σου χαράσσουν πορεία στην ουσία.τα χρέη τα πληρώνει η παε και όχι επιταγές χβ.έχουμε έλλειμμα;ταμιακές ροές με αμκ που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τότε.ρυθμισμένη η εφορία κτλ.
εισιτήρια και μάρκετινγκ.μείωση μόνο τιμών;προώθηση κτλ.στρατηγική.
δημόσιες σχέσεις.στην επο,την σουπερλίγκα,την τοπική κοινωνία,γενικότερα την ήπειρο και τους ξενιτεμένους.
θέλεις μοντέλο χριστόπουλου.καλά κάνεις.βρες προπονητή και προσωπικό.
θέλεις σκάουτινγκ.να καλύψεις την ελλάδα για αρχή.
ακαδημίες.επίσης θέλεις σκάουτινγκ.να βρίσκεις μικρούς παίχτες και να τους αναδείξεις εσύ.όταν φτάσεις στο ουέφα να έχεις να δηλώσεις παίχτες.θέλει 4 trained in nation και 4 trained in club.ακόμα και την 25αδα που θέλεις να δηλώσεις πρέπει να ξεσκονίσεις τους κανόνες της ουέφα για να μην γίνεις ρεζίλι.να επανέρθουμε στις ακαδημίες.είναι ολόκληρη επιστήμη πλέον.αν δούμε τι γίνεται έξω θα πάθουμε πολιτιστικό σοκ.
εγκαταστάσεις.θέλεις 2-3 πράγματα για αρχή.εδώ και πάρα πολλά χρόνια.τα ίδια και το γήπεδο.
αυτά είναι επένδυση που θα σου αποφέρουν λεφτά.αυτά είναι που θα σου φέρουν πίσω αυτά που θα ξοδέψεις.γιατί πρέπει να ξοδέψεις για να πάρεις πίσω.
δεν είναι επένδυση οι μάνατζερ και οι ζαιρίδες....

http://www.sportday.gr/%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A3-%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3/70
δεν διαβάζουν λίγο τον συγκεκριμένο να ανοίξουν οι ορίζοντες τους;συνήθως γράφει για πράγματα που εδώ στην ελλάδα δεν τα κοιτάμε.γενικότερα να κοιτάξουμε παρά έξω και όχι να μείνουμε στην νοοτροπία της ελλάδος.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 12:49 »
Σε φάση δε ξαναπατάω γήπεδο... >:( :(

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 13:08 »

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 13:20 »
1-10 (Καθόλου - Ελάχιστα)    1 (2.5%)

Απο τους πρωτους ετρεξε και ψηφισε ο προεδρος στο γκαλοπ... :P
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #6 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 16:11 »
Αυτή η ξενέρα ήταν κυριολεκτικά ταφόπλακα. Καλύτερα να πέφταμε νομίζω παρά αυτό.Αν και δεν πιστεύω σε κατάρες σε θεούς και δαίμονες, την πίκρα που μας έδωσε ο Πρόεδρος των Ρεκόρ ανοησίας να την πάρει πίσω πολλαπλάσια από τη ζωή.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 16:12 »
Στο μεταξύ, τρεις μέρες πίσω...
ΑΒΓΔ.. Παντως εσεις εκει στα Γιαννινα που ετοιμαζεστε να κραξετε, εχετε λιγο στο νου,
οτι ο στοχος της νεας χρονιας ειναι ΜΟΝΟ η σωτηρια......μη μπερδευεστε....!!!
1.  μη διαλυθουμε κιολας!
2.  Ο προέδρος βάζει τους στόχους όχι εμείς...
3.  Ωραια τοτε ευχαριστημενοι ολοι... Το μονο που μας απασχολει ο στοχος της νεας χρονιας...
ΑΒΓΔ.. Για την ακριβεια δεν με απασχολει τιποτε απολυτως....ειμαι τοσο ξενερωμενος που αδιαφορω...
...απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σασ για να εχετε και αυτο στο μυαλο....
3.  Στο χερι του Προεδρου να αναστρεψει το ξενερωμα μας...
ΑΒΓΔ.. Χαχαχαχαχα
1.  Κανετε λαθος!δεν ειναι στο χερι ....ειναι στο πορτοφολι του προεδρου!!!!!!!!
και απο κει δεν μπορουμε να περιμενουμε πολλα απο οτι φαινεται....
ΑΒΓΔ.. Υπαρχουν καταστασεις μη αναστρεψιμες....πειτε ειλικρινα...ξενερωσατε γιατι δεν θα παιξουμε
δυο ευρωπαικα κολοπαιχνιδα με καμμια ομαδα τιποτε του αζερμπαιτζαν; Αυτο συμβαινει;
3.  Εγω προσωπικα ξενερωσα διοτι δεν βλεπω προοπτικη και επισης βλεπω κοροιδια ...
Τα ευρωπαικα ματς ειναι το τελευταιο!
ΑΒΓΔ.. Ακριβως αυτο...τα ευρωπαικα ματς ειναι το τελευταιο......
1.  θα συμφωνησω με τον 3....!απο κει που μπορουσαν να ανοιξουν οι πορτες για ενα μεγαλο κλαμπ
που θα καθιερωθει....παμε να διαλυθουμε.....
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 16:12 »
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ

Είναι τοοοόση η ξενέρα που διαβάζω διαβάζω διαβάζω...

Τόσες μέρες τώρα...

Μόνο διαβάζω και παταω κι από κανένα συμφωνώ ...

Θέλω τόσα πολλά να γράψω!

Αλλά τρέμει το χέρι μου...

Ώσπου είδα Αυτό το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο

Κι ανατριχιασα ...

Και δεν σας το κρύβω ρε μάγκες, όχι για να βγάλω τα πασόμετρα...,
Αλλά να πως να το πω κλαίω...
Με λυγμούς...

Μου ξανάρθει στο νου και στην καρδιά μου αυτό το κάτι, Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς!!!

Αυτό για το οποίο είμασταν μαζωμενοι εκει τόσος κόσμος και φώναζε ώρες μετα τη λήξη του αγώνα...
Ενός αγώνα που η ομάδα μας είχε ηττηθεί!!!!

Ντραπηκα γιατί θυμήθηκα το γιατί ακολουθώ αυτή την ομάδα...
Ντραπηκα γιατί ξενερωσα...
Ντραπηκα που τον άφησα να με βάλει στη διαδικασία αμφισβήτησης...

Κι ΟΧΙ!!!

Δε θα μου κοψεις ΕΣΥ το γήπεδο!!!
Δε μου στερήσεις τη χαρα να φωνάζω για την ομάδα μου!!!
Γιατί ΠΑΣ είμαι ΕΓΩ!!!!!
Κι όχι ο κάθε μ@@@κας που μου στερεί ένα όνειρο...

Γιατί ΕΓΩ θα είμαι εκει για τη φανέλα με τον ταύρο
´οπως ήμουν χθες και σήμερα!!!

ΕΣΥ όμως δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει και στον πάτο της γραφής!

Ο ΠΑΣ είναι εδώ 47 Χρόνια, και θα είναι πάντα στην καρδιά μου και στην καρδιά των παιδιών μου και στην καρδιά των παιδιών των παιδιών μου. !!!

Όχι δεν θα σας κάνω τη χάρη!!!

Τέλος.
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #9 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 16:27 »
Άμα δώσεις τα λεφτά σου σε αυτόν τον Πρόεδρο των 0 ονείρων, σχεδίων και επενδύσεων είναι σαν να τα πετάς στο χαντάκι. Το καλύτερο από όλα είναι η ενεργητική αποχή. Με πρώτο βήμα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη άσκηση πίεσης για άνοιγμα του φακέλου. Μετά να μας πεί ο Κιοτσοβασίλης τι πρόκειται να κάνει. Τι; Είμαστε καλοί και μας χρειάζονται μόνο για στήριξη και διαρκείας;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 17:06 »
Δε μιλώ για διαρκείας...

Αλλά θα είμαι εκει για την ομάδα!!!

Και για ναδιατρανωσω την αντίθεση μου με την έλλειψη προοπτικής και ονείρου!

Δε θέλω να γίνω Ξάνθη ηλλυσιακος σουβλάκι κλπ...
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 17:10 »
Εχω ξενερώσει πολύ πολύ καιρό πριν, με πολλούς και πολλά, πολλούς και πολλά από τους σημερινούς και σημερινά.
Δεν είναι η ξενέρα ο λόγος που ψηφίζω το (ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ!!!). Είναι το αδιέξοδο.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 17:35 »
Πάτησα «(Μπορώ να πω ότι με ξενέρωσε, αλλά έχω φάει και μεγαλύτερες)» … αν και θα το ήθελα  «(Μπορώ να πω ότι την περίμενα την ξενέρα, αλλά έχω φάει και μεγαλύτερες)».

Στην ηλικία μου, ΜΑΝΙΩΣΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ, ΕΓΙΝΑ ΝΤΙΛΙΡΙΑΚΟΣ  ... δε με καλύπτει ο όρος "Ξενέρα"  ... με ΟΛΑ εκείνα τα "ίσως αυτό στερήσει τη συμμετοχή της ομάδα μας στην Ευρώπη, αλλά δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και ήμαστε αισιόδοξοι και θα δούμε …” και μασημένα λόγια.

Ας μη το σβήσω αυτό  ...
Και, 100% δίκιο να δώσει ο CAS (ας πούμε) … δεν την πήρες με την 1η πρόεδρε σαν Κύριος … τραγούδα Κυριαζή και Πανταζή.

Αλλά, η ΠΑΕ είναι επιχείρηση, έτσι σκέφτεται έτσι ενεργεί ... πρέπει να εφεύρουμε διοίκηση με λεφτά και μπέσα.

Χέστε μας Κύριοι αυλικοί  ... τώρα είναι αργά για συμμαζέματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Ιούν 2013 18:09 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος gel

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 17:39 »
ρε Αχιλλέα το θέμα δεν είναι αν θα παίξεις Ευρώπη (που μεταξύ μας μέχρι τα προκριματικά θα παίζαμε να μην γελιόμαστε) αλλά το ότι εκεί που κάνεις την υπέρβαση και είσαι μέσα στις 5 με 8 ομάδες για 2 χρόνια συνέχεια (δεν έχει ξαναγίνει αυτό εδώ και αρκετά χρόνια) βλέπεις μια κατάσταση διάλυσης .. Εμένα αυτό με πειράζει. Δες που ήσουν πριν ένα μήνα και που είσαι τώρα... Δες τις αντιδράσεις του κόσμου πριν και τώρα ..
Μια μόνο ερώτηση ... Βλέπεις μέλλον ? Βλέπεις το βήμα παραπάνω ? Βλέπεις να έχει μάθει κανείς απο τα λάθη του ? Κόσμος, πρόεδρος κτλ ? Δεν ξέρω ποιος είναι ο Παντελίδης και δεν μπορώ να κρίνω από τώρα! Άλλοι λένε ότι είναι αναλώσιμος άλλoi ότι είναι το ένα το άλλο ...ή δεν ξέρω και εγώ τι ... Άλλοι δεν μπορεί ο πρόεδρος άλλοι οτι ξέρει αυτός τι κάνει .. θα πάει στο Cas δεν θα πάει, να βγάλει τα χαρτιά στον αέρα να δούμε τι έγινε ...
Και όλα αυτά μετά από την 5η θέση του πρωταθλήματος καθαρά
Αν δεν είναι ξενέρωμα τι είναι ?
Μπορεί να είναι και χειρότερα από ξενέρωμα !
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Ιούν 2013 17:53 από gel »

Αποσυνδεδεμένος probato

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 17:49 »
Σε μια χωρα και μια κοινωνια σε αποσυνθεση,στην πολη μας υπηρχε ολο αυτον τον καιρο ενα αποκουμπι....Ολοι στα καφενεια,στους δρομους εστω και για λιγες στιγμες ξεχνιουνταν απο τα προβληματα τους με μια κουβεντα για την ομαδα,μια προσμονη να τη δει με ευρωπαικη φορεσια.

Το χειροτερο ολων ειναι η αποτομη προσγειωση και μεταβαση στην απογοητευση.Κοπηκε μια απο τις λιγες χαρες που εχει πλεον ο κοσμος στα Γιαννενα.

Ο ΠΑΣ θα ορθοποδησει με τον εναν η τον αλλον τροπο.Απλα το πληγμα των εξελιξεων στον κοσμο ειναι τεραστιο...Ορισμενα πραγματα δεν συγχωρουνται.

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 18:42 »
Από τις μεγάλες πίκρες που έχω ζήσει όπως το μπαράζ στη Ρόδο και το μπαράζ στον Πύργο, το τωρινό είναι χειροτερο.
Ήταν τεράστιες εκείνες οι πίκρες αλλά η αλήθεια είναι ότι με τον χρόνο ξεπεράστηκαν σε μεγάλο βαθμό.
Αυτό που έγινε τώρα όμως, όσο περνάει ο καιρός θα είναι μεγαλύτερο το βάρος.
Θα θυμόμαστε ότι κάποτε βγήκαμε Ευρώπη και δεν πήραμε άδεια. Δε θα παλεύεται με τίποτα αυτό το πράγμα όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ακόμα είμαστε σχετικά καλά. Ασχολούμαστε με τον Παντελίδη και με το αν θα διώξουμε τον ΧΒ. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τί έγινε.

Και διαφωνώ με τους περισσότερους που τα ρίχνουν όλα στον ΧΒ.
Του τα φορτώνουμε τώρα όλα επειδή είναι ο βασικός υπεύθυνος. Αργά ή γρήγορα όμως θα αρχίσει και η αυτοκριτική έστω κι αν δεν την παραδεχτεί ποτέ κανείς.

Θα σκέφτεται ο κάθε ΠΑΣολές που απήχε "πήγα στην Αρτα, στο Πολύκαστρο, στο Μελά, αλλά τη χρονιά που η ομάδα βγήκε Ευρώπη, την άφησα μόνη της. Αν ήμασταν 7000 κάθε Κυριακή, μήπως τον υποχρεώναμε να πάρει την άδεια;"

Θα σκέφτεται ο ΠΑΣολές που δεν απήχε "αφού τον ήξερα τί μαλάκας είναι, γιατί δεν έκανα τίποτα να τον πιέσω να πάρει το κωλόχαρτο; ένα σύνθημα, ένα πανί, κάτι."

Θα σκέφτεται ο Χριστόδουλος κι ο Καρύτσας, "20 χρόνια βδέλα στήριζα από Γκιγκάνι μέχρι Σωτήρη Παππά. Θα χανόταν ο κόσμος αν έκανα ένα διάλειμμα δυο μήνες κι αντί να γλύφω πίεζα να πληρώσει τα χρέη του και να πάίξουμε Ευρώπη;"

Θα σκέφτεται ο δημοσιογράφος "τί κριτική να κάτσω να κάνω τώρα; Όταν μια και μοναδική φορά είχα ιστορικό χρέος να την κάνω και να πιέσω καταστάσεις έγραφα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση κι ο φάκελος είναι πλήρης".

Όλοι μαζί θα τον κουβαλήσουμε τον σταυρό.
Κουράγιο. :)

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 18:49 »
Όσες φορές κ αν πέσαμε κατηγορία είχαμε την ελπίδα πως θα ξανανέβουμε κ θα κάνουμε βήματα μπροστά!!
Ακόμα κ μετά το μπαράζ στον Πύργο που πέσαμε Γ' είχαμε την ελπίδα πως θα ανεβούμε στην Α'
Τώρα να ελπίσουμε σε τι??????
κ πάλι στην 5άδα να βγούμε αγωνιστικά του χρόνου δεν θα καταφέρουμε να βγούμε ευρώπη αφου δεν θα πάρει αδειοδότηση,άρα σε τι να ελπίζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ????
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 18:54 »
αδειοδότηση,άρα σε τι να ελπίζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ????

... να επιστρέψει ο ΓΑΠ, να ξαναπεί "λεφτά υπάρχουν".

Παράθεση
Πάντως, το χρησιμοποιώ με κάποια φειδώ το Ξενερώμετρο (τραβάει όλα τα υγρά) γιατί φοβάμαι πως, όταν βγάλουν το γμν το ψηφιακό το Πασόμετρο (τώρα το φτιάχνουν) οι επιτήδιοι, θα ματώσουν κώλοι στα δύσκολα, τα επόμενα.

Γιατί πιστεύω (βλέπω) και άσχετο αυτό με τις εδώ απόψεις στο topic/Pas.gr  forum/ίτες,  όταν κάποιος ξενερώνει δε πάει πλατεία με την 1η  και δεν αντιγράφει τσιτάτα με επικλήσεις και υποκρισίες εκ προμελέτης … ρίχνει στα αυτιά με σκληρή γλώσσα, κ.τ.λ,. όπως των φρονίμων τα παιδιά.
Εύχομαι να είμαι γερός και γραφικός,100% αντοχή και 0% ανοχή της κλίμακας Pele και να με αξιώσει ο Θεός να ανάψω 1 κερί στον Αη – Γιώργη.
Αν βρίσω και αφορίσω, ξέρω ότι θα το μετανοιώσω … πικρά, όταν και αν αισθανόμενος τον επιθανάτιο ρόγχο.

Αλλά, για να σταματήσει ο lemorsero στα 666 ποστ, να έχει γράψει 1 κατεβατό και να μη πάει το χέρι στο Enter, καταλαβαίνετε για τι Ξενέρα μιλάμε … πάει το σκουμπρί το φεροέζικο.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 25 Ιούν 2013 19:01 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 19:15 »
Παράθεση
Όλοι μαζί θα τον κουβαλήσουμε τον σταυρό.

Φιλόσοφε ξέρεις ότι σε εκτιμώ σαν παρουσία εδώ, αλλά σε αυτό μου επιτρέπεις να μείνω στην απέξω...
οι λόγοι πολλοί και γνωστοί σε θαμώνες του φόρουμ...όπως και άλλοι σαν εμένα , πιστεύω πως το καθήκον σαν σκεπτόμενος πασολές το έκανα και με το παραπάνω...κι ας ήξερα ότι θα δεχτώ άσχημες αντιδράσεις και πολλά άλλα...
νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου και δεν πιστεύω ότι με κορόιδεψε κανείς...πάνω κάτω όλοι τα βλέπαμε μπροστά μας αλλά κάναμε τα στραβά μάτια, μπας και...που και, όμως...έγω τουλάχιστον μετά από χρόνια θα θυμάμε ότι στην καλύτερη πορεία της ομάδας συνολικά , κράτησα αρνητική στάση και σωστά έπραξα...ο καθένας το βλέπει με διαφορετική ματιά...δεν θα έχω τύψεις γιατί δεν πήγα γήπεδο...και ας το ξέρουν και οι επόμενοι προέδροι που θα ακολουθήσουν ότι πάντα θα έχει πασολέδες απέναντι του...και αν θυμάσε είχα γράψει για πυροτέχνημα πριν καν πάρουμε μυρουδιά για αυτά που συνέβηκαν πρόσφατα...ο πασολές θα στηρίξει φανατικά έναν οραματιστή...θα γυρίσει πλάτη σε κάθε τυχοδιώκτη...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 20:42 »
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ

Διαφωνω 100%.Ο ΠΑΣ και ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ του δεν μας πληγωσαν φετος.Ο χοντρος ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 20:58 »
Διαφωνώ, όχι μόνος του, έχει ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ.

Πηγαινοέρχονται πρόεδροι, τρώμε τη χλέπα και αυτοί μένουν πάντα στον αφρό.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

Αν δεν ... κάθε 4-5 χρόνια θα έρχεται κι από ένας και θα λέμε τα ίδια έχοντας ΖΗΣΕΙ, περίπου, τα ΙΔΙΑ, μέχρι να ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 25 Ιούν 2013 21:32 »
ναι αλλά είχαμε αλλαγή στο σενάριο...αντί για ανέβα κατέβα σε α-β-γ τώρα έχεις μέσα και ευρώπη αχάριστε....

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 00:03 »
Gypa δεν αμφισβητώ ότι η στάση σου, όπως και πολλών, ήταν συνειδητή, ούτε την έκρινα ότι ήταν λάθος. Οι "τύψεις" που είπες ακούγεται βαρύ και ίσως αθελα μου να τσουβάλιασα διαφορετικές μεταξύ τους περιπτώσεις. Αντικατέστησε το με τις "αμφιβολίες" και πες μου πάλι σε καμια δεκαριά χρόνια ( :P) αν θα είσαι και τότε το ίδιο απόλυτος ότι έκανες όσα μπορούσες.

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 00:19 »
Δεν ξέρω το ξενερώμετρο αλλά στο μαλακόμετρο ξέρουμε ποιος κάνει ρεκόρ %-|

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 26 Ιούν 2013 03:37 »
Θα πονεσει οταν θα δουμε απο την TV το ματς Linfield-Xanthi και εκει πισω στο πεταλο θα λειπει το μπλε, ενω στην εναρξη δεν θα ακουσουμε το ΠΑΣ ΓΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ουτε το μεχρι την ακρη του κοσμου ασταματητα.

Και επειδη την Linfield λογικα θα την περναγαμε και θα παιζαμε με καμια σοβαροτερη ομαδα δε θελω να σκεφτομαι τι στιγμες χανουμε. Ουτε θα αραξουμε σε καμια πλατεια πριν το ματς oπως οι μπουγατσες στο παρακατω βιντεο (σορρυ που το βαζω αν και τους μισω), ουτε σε καμια pub θα μπεκροπινουμε απο το πρωι,  ουτε θα κανουμε καμια γνωριμια στο εξωτερικο με κανεναν ευρωπαιο οπαδο, ουτε θα πειραξουμε κανα ξενο χαλον, ουτε θα κανουμε καμια πορεια μες στην πολη και να μας κοιτανε σαν εξωγηινους,, ουτε θα βγαλουμε καμια photo να τη δειχνουμε στα παιδια κι εγγονια μας οτι ημασταν οι πρωτοι που βγηκαμε ευρωπη, ουτε θα κολλησουμε εστω ενα αυτοκολλητο σε κανενα τουριστικο μερος, ουτε τιποτα. τιποτα απολυτως.

All The Best of Paok Fans in Udine city & stadium

Αντιθετως ολα πανε βαση πλανου λενε ολοι. Η ομαδα εμεινε για αλλη μια χρονια Α εθνικη! Βγειτε πανηγυριστε και μειωστε κι αλλο τον ΠΑΣ στα ματια των πιτσιρικαδων. Νοοτροπια καλλονης, παναιτωλικου κτλ πλεον βαθια στο πετσι μας. Και φετος μην ξεχαστε να θεσετε στοχο την παραμονη, δυσκολη χρονια αλλωστε.
Οραμα μηδεν. Παραμονη και θα μας βαλουν να πουμε κι ευχαριστω.

Περαστικα στον ΠΑΣ και στον πρωην λαο του.
Stile di vita