Αποστολέας Θέμα: Τούρκος παλαιστής αποκαλεί «σκυλιά» Έλληνες και Αρμένιους  (Αναγνώστηκε 2756 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
  • Αδιάλλακτος Αιθεροβάμων
    • Προφίλ
Παράθεση
Πολύς θόρυβος γίνεται τις τελευταίες ώρες, εν μέσω της διεξαγωγής των Μεσογειακών Αγώνων στην Τουρκία, γύρω από ένα σχόλιο που ανάρτησε στο φερόμενο ως λογαριασμό του στο Twitter ο σημαιοφόρος της τουρκικής ομάδας στην τελετή έναρξης, Ρίζα Καγιάαλπ.

Ο Τούρκος παλαιστής φέρεται να έγραψε σχετικά με τις διαδηλώσεις που γίνονται (και) στην πλατεία Ταξίμ τις τελευταίες εβδομάδες: «Ντροπή σας προδότες, που αφήσατε την πλατεία σε Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Λίγο αργότερα το εν λόγω σχόλιο διαγράφηκε, ενώ ο αθλητής έσπευσε να δηλώσει ότι δεν του ανήκει ο συγκεκριμένος λογαριασμός. Ωστόσο, η αντίδραση της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες υπήρξε έντονη.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος διαμαρτυρήθηκε επίσημα στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, ενώ παρέμβαση έκανε και ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, με την ιδιότητα του γενικού γραμματέα της Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Οι Τούρκοι, μολονότι απέφυγαν να σχολιάσουν το συμβάν, απέσυραν τον αθλητή από τους αγώνες, μολονότι είχε προλάβει να αγωνιστεί στην κατηγορία του, κατακτώντας μάλιστα και το χρυσό μετάλλιο.

http://www.protothema.gr/sports/article/289317/tourkos-palaistis-apokalei-skulia-ellines-kai-armenious/

ΥΓ:Θα γελάσουμε πολύ όταν ο πράσινος <<Σουηδός>> θα μας δείχνει τα μπράτσα του εδώ μέσα...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Δια του Αιθέρος προερχόμενος, καίτοι δια Μολοσσιέας Ατραπού ανερχόμενος.-

Αποσυνδεδεμένος pasajax

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Αξιοπρέπεια ρεε
    • Προφίλ
Στην Τουρκία όταν εξεγείρεται ο λαός, οι κυβερνώντες,  η θρησκεία τους, λένε ότι αυτοί είναι εχθροί της Τουρκίας, είναι Ελληνες,Κούρδοι ,  θέλουν να αποσταθεροποιησουν την κατάσταση κλπ.
Στην Ελλάδα λένε όταν γίνονται τα ίδια ότι αυτοί που τα κάνουν είναι Τούρκοι, Αλβανοί κλπ κλπ.
Οι καπιταλες και ένα ιδιαίτερο κομμάτι τους, οι εθνικιστές,  πάντα το ίδιο πράγμα λένε.
Όμως οι λαοί των 2 χωρών -και γενικότερα- δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Πως το είπαμε το αβαταρ σου Μολλοσε;
Μην σκύβεις το κεφάλι...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
πωω και ελεγα γιατι με εξυνε το δεξι μου.....ποδι.......

τωρα πως θα την παλεψουμε σα λαος....σκυλια;;; οχι ρε γαμωτο...κοιτα να δεις τωρα...αντε τωρα να φας το μεσημεριανο σου...

κοιτα να δεις τι παθαινουμε....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
προβατα ειμαστε οχι σκλια

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
πωω και ελεγα γιατι με εξυνε το δεξι μου.....ποδι.......

τωρα πως θα την παλεψουμε σα λαος....σκυλια;;; οχι ρε γαμωτο...κοιτα να δεις τωρα...αντε τωρα να φας το μεσημεριανο σου...

κοιτα να δεις τι παθαινουμε....

σωστή στάση...δείχνει ανωτερότητα σαν λαός...

Παράθεση
Πως το είπαμε το αβαταρ σου Μολλοσε;

Τετρασκέλιον

υπάρχει και το αντίστοιχο Γαμμάδιον αλλά δεν βρίσκω καλή φώτο στο διαδύκτιο, θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να ανεβάσω κάτι δικιές μου...
φυσικά υπάρχει και σε άλλες περιοχές του κόσμου (Θιβέτ, Κίνα, Αμερική) από όπου πήρε και το όνομα ...
το θέμα δεν είναι αυτό όμως...ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο σύμβολο και να το οικειοποιηθεί ...
υπάρχει γεγονός να χαρακτηρίζουν κοπέλα ναζίστρια διότι είχε φόρεμα με μαιάνδρους...το φόρεμα ήταν απλά ένα δώρο από νησί μας...

Τώρα για τους Γείτονές μας...καμία μα καμία σχέση, το τι γίνεται εδώ με εκεί...από τον απλό λαό μέχρι τις κρυφές κυβερνήσεις...αν θες το συζητάμε ...
Είμαι κι εγώ ένας ανιπτόποδας δρυίδης από την Δωδώνη που μεταμορφώνομαι πότε σε αετό, πότε σε αρκούδα και πότε σε ταύρο...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Τετρασκέλιον

υπάρχει και το αντίστοιχο Γαμμάδιον αλλά δεν βρίσκω καλή φώτο στο διαδύκτιο, θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να ανεβάσω κάτι δικιές μου...
φυσικά υπάρχει και σε άλλες περιοχές του κόσμου (Θιβέτ, Κίνα, Αμερική) από όπου πήρε και το όνομα ...
το θέμα δεν είναι αυτό όμως...ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο σύμβολο και να το οικειοποιηθεί ...
υπάρχει γεγονός να χαρακτηρίζουν κοπέλα ναζίστρια διότι είχε φόρεμα με μαιάνδρους...το φόρεμα ήταν απλά ένα δώρο από νησί μας...

Γαμμάδιον και γαμμάτριον, η ουσία είναι ότι ποστάρεις σβάστιγκες για να προκαλείς και να προβάλεις την άρρωστη ιδεολογία σου.

Σταμάτα το και άλλαξε άβαταρ ΑΜΕΣΑ. Έχεις προειδοποιηθεί, πλέον.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Γρύπας

• Hero Member
    • Προφίλ
Υπο παρακολούθηση λέει....3 χρόνια στο φόρουμ...το γράφω για τους μη έχοντες γνώση...

Παράθεση
Γαμμάδιον και γαμμάτριον, η ουσία είναι ότι ποστάρεις σβάστιγκες για να προκαλείς και να προβάλεις την άρρωστη ιδεολογία σου.

Σταμάτα το και άλλαξε άβαταρ ΑΜΕΣΑ. Έχεις προειδοποιηθεί, πλέον.

δε θα μου πεις εσύ τι ιδεολογία έχω...και ο κάθε εσύ...αυτά είναι αρχαία σύμβολα κι αν σου αρέσει...αλλιώς απλά μην τα κοιτάς...η χούντα τελείωσε εδώ και κάτι δεκαετίες ...νταιλίκια αλλού...αν ενοχλώ κάποιον προσωπικό μήνυμα και θα βρούμε λύση...αυτές τις κινήσεις εντυπωσιασμού όχι σε εμένα...ααα και τώρα που το θυμήθηκα

τέτοια σύμβολα δεν είδα να σε ενοχλούν...

είπε κάποιος πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι μασονική και συστημική;

δεν μπορείς να τα βάλεις με το παγκόσμιο σύστημα και την μασονία...

απόδειξη ο Τρίπρας που <<την είδε>> τσε κεβάρα...αλλά μέσα σε λίγες εβδομάδες γύρισε στην Ελλάδα με την ουρά στα σκέλια...

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Ιούν 2013 20:30 από Γρύπας »

Αποσυνδεδεμένος probato

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
χαλαρωστε ωρε συνταυροι μην σας βελαξω....

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
η χούντα τελείωσε εδώ και κάτι δεκαετίες ...νταιλίκια αλλού...αν ενοχλώ κάποιον προσωπικό μήνυμα και θα βρούμε λύση...αυτές τις κινήσεις εντυπωσιασμού όχι σε εμένα...

Άβαταρ σου είπε να αλλάξεις. Όχι όνομα. Δεν μου λες, αφού γουστάρετε χούντα, και την Μεταξική και των Συνταγματαρχών, γιατί μιλάς αρνητικά για αυτήν?
Πάντως βλέπω οτι έχεις πάρει θάρρος και μιλάς και απειλητικά πλέον. Ωραίος...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Γαμμάδιον
Παράθεση

1 μ

ενταξει σημερα μικαελ+, ΛΑΜΙΑΣ και νιου βαλθηκατε να με κανετε ρεζιλι...
απ τις 9 το πρωι γελαω
με κοιταει ο κοσμος περιεργα ρε