Μου φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση.
Είναι δυνατός, γρήγορος, εκρηκτικός και μαχητικός.
Δυνατά του σημεία το κεφάλι και το ένας εναντίον ενός.
Πολύ καλά αθλητικά προσόντα.
Τα αρνητικά του στοχεία είναι ο χαρακτήρας του(
Dutch Balloteli, χαρακτηρίζεται απ' τους οπαδούς της Ντεν Χάαγκ) και ότι δεν έχει το εύκολο γκολ σ' ένα πρωτάθλημα που οι άμυνες είναι για γέλια και τα ματς έρχονται 5-4.
Η θέση του είναι αριστερό εξτρέμ (εκεί έπαιζε στο 4-3-3 της Ντεν Χάαγκ), ενώ σύμφωνα με Ολλανδούς φιλάθλους, θα έπρεπε να δοκιμαστεί και δεξιά, με ανάποδο πόδι, καθώς έχει βελτιώσει τη τρίπλα του και κόβει πολύ προς τα μέσα.
Προσωπικά, είδα 6 γκολ του σε βίντεο και τα 4 είναι με το κεφάλι, "κόβωντας" μέσα στη περιοχή από αριστερά, ως inside forward.
Οι φίλαθλοι της Ντεν Χάαγκ πιστεύουν ότι ήταν ένα αρκετά καλό ταλέντο, που η προσωπικότητά του δεν το άφησε να εξελιχθεί σε παίχτη κορυφαίου επιπέδου στην Ολλανδία. Σε συνδιασμό με την έλλειψη του εύκολου γκολ.
Πως βλέπει ο ίδιος το στυλ παιχνιδιού του:
I like to play aggressive and run and chase after everything. I want to fight for the club and for my team mates. Yes, I know it is the English way and of course I would love to play in England.
Η στάση του απέναντι στους οπαδούς:
Ερώτηση: Even at the end of a game in which ADO have not played well, sometimes there are only a few players who will always go to all supporters and applaud them. Why do you do this?
Απάντηση: Yes, I think it is important to go to the supporters. Gino, Ammi and myself know it is important to show the fans that we like how much they support us. The fans are a big part of ADO, and even when play bad, they still come and we thank them.
Έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Ντεν Χάαγκ, όμως και απ' τις δύο πλευρές(ομάδα και παίχτη) υπάρχει διάθεση για να το σπάσουν.
Άρα, λογικά, για ελεύθερο πάμε να τον αποκτήσουμε.
Δε νομίζω να είναι τόσο ακριβός ώστε να μας βγάλει εκτός μπάτζετ και πιστεύω ότι το background του αξίζει το ρίσκο.
Αν είναι προϊόν scouting βέβαια και όχι μανατζεροδουλειά.
Τον θέλω.
Υ.Γ. Όσο για τα περι ...ναζιστικού χαιρετισμού, είναι απλά για κατανάλωση.
ENTIT: Ξέχασα να αναφέρω ότι εκτός από ποδοσφαιριστής, είναι και μοντέλο ρούχων για εταιρία την οποία έχει δημιουργήσει φίλος του.