Δεν είχα ποτέ σκοπό (γιατί παραδόξως θεωρώ πως έχεις προσφέρει πράγματα στην ομάδα) να ασχοληθώ μαζί σου αλλά αφού σήκωσες το γάντι λέω να το σηκώσω και γω…Είπες λοιπόν, στο τελευταίο σου βαρύγδουπο post…
Jun 26 2013, 08:02 PM
……Φτάσαμε με τον ερχομό του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ να κατηγορούμαστε για 5 κακουργήματα. Δεν σκύψαμε το κεφάλι μας.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ του είπαμε όταν οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και οι ΤΑΥΡΟΙ τον έγλυφαν. Οι Απεί Ρωτάν τώρα δανείστηκαν την έκφραση, αλλά για λάθος άνθρωπο πιστεύω.
όταν παλιότερα έγραφες:
Aug 1 2004, 12:38 PM
Από την πλευρά του συνδέσμού μας τονίστηκαν οι θέσεις που αποτελούν πάγια τακτική για τα μέλη μας. Τις αναφέρω και πάλι και ας γίνω κουραστικός........
1. Ο σύνδεσμος στηρίζει τη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.
2. Προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα με όποιο τρόπο του ζητηθεί και δεν προβαίνει σε ενέργειες που μπορούν να τη βλάψουν.
3. Αν τα μέλη κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν κρίνουν ότι κάτι δε πάει καλά στην ομάδα τότε ζητούν ακρόαση από τη διοίκηση και δεν προβαίνουν σε ανακοινώσεις, δημόσια κριτική κ.λ.π.
…..Με τις παραπάνω θέσεις συμφώνησε ο κ. Κούγιας λέγοντας ότι η φιλοσοφία των Blue Vayeros τον εκφράζει απόλυτα.
……Στη συζήτηση που ακολούθησε επικράτησε το πνεύμα της απόλυτης συναίνεσης κάτι που μας έκανε όλους μας ακόμη πιο αισιόδοξους.
Jan 8 2007, 09:49 PM
Κούγιας.......................................... ......................
Ειδικώς θέλω να ευχαριστήσω την μεγάλη μερίδα του Συνδέσμου Φιλάθλων «BLUE VAYEROS» οι οποίοι για άλλη μία φορά με τον τρόπο που αντέδρασαν αποδεικνύουν την ανιδιοτελή αγάπη τους για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για εμένα προσωπικά.
Jun 8 2008, 06:24 PM
Σε καμιά περίπτωση όμως δεν του άξιζαν οι ακραίες συμπεριφορές του τελευταίου αγώνα , όπως δεν αξίζουν σε κανέναν που διοικεί μια ποδοσφαιρική ομάδα.
Αν δούμε όμως το έργο του κ. Κούγια συνολικά για την τετραετία που πέρασε από την ομάδα μας με καθαρό μυαλό θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ίσως είναι ο καλύτερος μεγαλομέτοχος που πέρασε από την ομάδα και οι λόγοι είναι απλοί.
Για να το γυρίσεις αργότερα…
15 Ιούνιος 2008 09:44
Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω μαζί σας ότι δυστυχώς χάσαμε πολύτιμο χρόνο πουλώντας ανιδιοτελώς εισιτήρια διαρκείας (όχι μόνο συνδεσμιακά όπως επιμελώς αφήνετε να εννοηθεί) και εισιτήρια αγώνων, στα 4 χρόνια της παρουσίας σας στο ΤΑΠ- ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε, απλά να είστε σίγουρος ότι δεν θα επαναληφθεί ξανά.
Επιπλέον, δεν φτάνει που έχεις εφεύρει την κωλοτούμπα, ψεύδεσαι και για τους άλλους συνδέσμους…
Jun 26 2013, 08:02 PM
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ του είπαμε όταν οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και οι ΤΑΥΡΟΙ τον έγλυφαν. Οι Απεί Ρωτάν τώρα δανείστηκαν την έκφραση, αλλά για λάθος άνθρωπο πιστεύω
Όταν η πραγματικότητα ηταν διαφορετική οπως εγραφε και ο φιλος σου:
Oct 29 2007
ΤΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΕΛΕΓΕ
‘ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΝΑΙ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΙΣΩΣ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ’
ενω φυσικα δεν ξεχναμε το τι εκαναν οι ΑΡ:
28/5/2008
http://www.eteksciki.info/video/1m7efx97E_4.html
Υπερασπίζεσαι τον ‘ιδιοκτήτη’ που προχτές στην συνέντευξη τύπου είπε πως πήρε μια ομάδα καταχρεωμένη πριν 5 χρόνια όταν εσύ έγραφες τότε…
Jun 8 2008, 06:24 PM
Πήρε μια ομάδα ένα βήμα πριν την καταστροφή, όταν οι υπόλοιποι στα Γιάννινα σφύριζαν αδιάφορα και την άφησε με λυμένα τα οικονομικά της προβλήματα, με παίκτες που έχουν μακροχρόνια συμβόλαια και με συνθήκες τέτοιες οι οποίες την κατέστησαν σαν μήλο της έριδας για τους αγοραστές. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες άφηναν την ομάδα πάντα με πολύ περισσότερα προβλήματα.
Πολλοί σε κατηγορούν για συνδιοίκηση με τους εκάστοτε ‘ιδιοκτήτες’. Εσύ βέβαια πάντα το αρνείσαι…άλλα πάντα βέβαια αυτοαναιρείσαι:
Aug 1 2004, 12:38 PM
4. Ο σύνδεσμός μας δεν επεμβαίνει στην επιλογή των ατόμων που θα στελεχώσουν την Π.Α.Ε. και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ποιους συνεργάτες θα έχει ο κ. Κούγιας.
30 Μάιος 2008 05:36
Οι Blue Vayeros αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, κ. Αλέξη Κούγια, γιατί με τις πρόσφατες δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε., κατέταξε το σύνδεσμο μας στην κορυφή για την τελειότητα που έχουμε σε θέματα οργάνωσης. Έτσι λοιπόν σαν η καλύτερα οργανωμένη ομάδα σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του μετόχου, είμαστε στη διάθεσή του να προσφέρουμε τις γνώσεις μας στο τομέα της οργάνωσης και στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για να επιτυχαίνει κάθε ποδοσφαιρική χρονιά τους στόχους της.
Ενίοτε όταν οι άλλοι είχαν καταλάβει το ποιόν του και έβριζαν τον Αγγελή, εσύ τον υπερασπιζόσουν σαν αδερφό σου:
Nov 3 2010, 04:09 AM
Αποκαλυπτικότατος ο Αγγελής.
Κρίμα γιατί κάποιοι προσπαθούν να τον χτυπήσουν με χτυπήματα κάτω από την μέση.
Είναι οι ίδιοι που κάθε φορά έχουν το σύστηματάκι τους, όταν κάποιον δεν μπορούν να τον έχουν σαν ρουφιάνο τους και να περνάνε ότι θέλουν.
Είναι τα ίδια καρκινώματα κάθε φορά που νομίζουν ότι με τις συκοφαντίες και το βρίσιμο θα αναγκάσουν όποιον αυτοί γουστάρουν να τους κάνει τα θελήματα.
Δυστυχώς πολλοί σε αυτήν την πόλη έχουν σκύψει τα κεφάλια τους και έχουν υποκύψει.
για να κάνεις και συ το ίδιο, όταν τα χαλάσετε (δεν ξέρω γιατί βέβαια…)
Aug 29 2012, 07:21 PM
Στο γκολ γράφει ο παλιός γνωστός μας...... Σιγά τα ωά.....
Πίσω από όλα αυτά τα κατευθυνόμενα όμως δημοσιεύματα κρύβεται ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ........
Η πικρία του που βρέθηκε εκτός της ομάδας ύστερα από την επιλογή του προέδρου της ομάδας μσς είναι ολοφάνερη....
Ο τρόπος που αντιδράει είναι παιδαριώδης και σίγουρα κλείνει επτασφράγιστα την πόρτα της ομάδα, καθώς δείχνει ότι πάνω από όλα βάζει τα μικροσυμφέροντα του και όχι το καλό της ομάδας.....
Sep 2 2012, 09:40 PM
Δεν πέρασαν 2-3 μερούλες και τελικά το ψαράκι τσίμπησε..... Έτσι λοιπόν η γάτα, άφησε τα αρνητικά σχολιάκια για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ξεκίνησε να ασχολείται με την επαγγελματική μου δραστηριότητα σαν εκπαιδευτικός. Φυσικά δεν υπάρχει το θάρρος να γράψει επώνυμα κανένας τους.....
Τιμή μου λοιπόν, που τέλειωσα μια σχολή και διορίστηκα, τιμή μου λοιπόν που έχω ένα επάγγελμα, τιμή μου που έχω αυτοκίνητο και δεν ψειρίζω το αυτοκίνητο της ΠΑΕ....
Άντε βαγγέλη, μετά τον βασιλιά.... σε βλέπω να γίνεσαι κολλητός με τον Αλέξη....
Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, όπως π.χ. με τον Όγιος, που όσο ήταν καλός και στην ομάδα:
Jul 11 2008, 10:54 PM
Η επιλογή του Όγιος δείχνει την πορεία που θέλει να χαράξει ο μεγαλομέτοχος φέτος.
Πρόκειται για έναν καλό προπονητή που ίσως αποτελεί πολυτέλεια για τον χώρο της Β΄Εθνικής. Στα υπέρ του είναι σίγουρα ότι είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και φυσικά η μεγάλη σημασία που δείχνει στους νεαρούς παίκτες.
Mar 6 2009, 03:38 PM
Το έργο του είναι εμφανέστατο από τη θέση που κατέχει η ομάδα μας στο βαθμολογικό πίνακα και φυσικά από την αυξημένη προσέλευση φέτος των φιλάθλων στο γήπεδο.
Apr 28 2009, 02:03 PM
Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας στην πόλη Φώτη που να σκέφτεται υγειώς και να μην αναγνωρίζει το φετινό έργο του προπονητή της ομάδας μας.
Για να το γυρίσεις αργότερα…πάλι…
Apr 28 2009, 11:55 PM
Υ.Γ. 2 ΔΕΝ μπορώ με τίποτε να χωνέψω τον Μέζα στην ενδεκάδα, ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι είναι δανεικός από τον Ατρόμητο για ένα χρόνο και επιστρέφει στην ομάδα του. Όπως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στη θέση του Μέζα δεν μπαίνει ο Γιάκος ή όποιο άλλο παλλικάρι δεν έχει πάρει αγώνες.
Υ.Γ. 3 ΔΕΝ μπορώ να χωνέψω με τίποτε το ότι ο Κοντογουλίδης 2 φορές που μπήκε σαν αλλαγή έπαιξε περισσότερο σαν χαφ. ούτε ότι ο Γκουγκουλιάς δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε, ειδικά τώρα που είμαστε και μαθηματικά ανεβασμένοι.
Το ίδιο βέβαια και με άλλους συνδέσμους όπως οι Βlue Vayeros Θεσ/νίκης
Nov 14 2007, 01:36 PM
Οι Blue Vayeros Θεσσαλονίκης είναι ένας δυναμικότατος σύνδεσμος που δεν έχει ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν τίποτε για τους λόγους ύπαρξής του. Οι εκδρομές και η συμμετοχή του στην κερκίδα τον κατατάσσουν δίκαια στους 2 πιο δυναμικούς συνδέσμους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Άλλωστε το όνομα Blue Vayeros δεν το έχουν τυχαία τα παιδιά στην επωνυμία τους...... το έχουν κερδίσει με την αξία τους και αυτό άλλωστε αναγνωρίζεται από όλους μας για αυτό έχουν και τόσα πολλά μέλη και οικονομική αυτοτέλεια. Δεν είναι σύνδεσμος σφραγίδα και αυτό είναι πολύ καθαρά χαραγμένο σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
May 13 2009, 02:07 PM
Κάποιοι προσπαθούν έντεχνα να βγούνε από την αφάνειά τους μέσα στο γήπεδο, κινούμενοι καθαρά με εγκεντρικά κίνητρα (δημιουργία "πελατολογίου", άσχετου με την ομάδα, για άλλους λόγους), σπιλώνοντας παράλληλα τις προσωπικότητες των άλλων.... Η παντελής ανικανότητα για την δημιουργία ρεύματος προς την κίνησή τους, μεταφράζεται σε επιθετικότητα, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι έτσι κάνουν τις απέλπιδες προσπάθειες να βγούνε από την αφάνεια και την καθημερινή τους αριθμητική συρρίκνωση. Οι μέθοδοι αυτοί έχουν εφαρμοστεί και στο παρελθόν και το μόνο που έχουν πετύχει οι εμπνευστές είναι ο απόλυτος εξευτελισμός τους σε βάθος χρόνου.
Αλλά και τους Βlue Vayeros Αθήνας
Mar 22 2011, 05:25 PM
Είναι φανερό πλέον ότι τα παιδιά της Αθήνας, παράγουν έργο αντάξιο της κουλτούρας των οπαδών μας. Χωρίς φανφάρες και εφετζήδικες κινήσεις, έχουν κατορθώσει σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη όλων.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που για πρώτη φορά η ΠΑΕ σύσσωμη πήγε σε κοπή πίτας οπαδών του ΠΑΣ.
Πολλά μπράβο στα παιδιά της Αθήνας....
Oct 26 2012, 08:22 PM
Η διαφορά της φιλοσοφίας είναι σαφέστατη λοιπόν και σίγουρα όσες συγνώμες μας ζήτησαν τις προηγούμενες ημέρες για λάθη λόγω απειρίας πέφτουν φυσικά στο κενό. Η ανακοίνωση που βγήκε, για να προλάβουν τυχόν διαφορετική εξέλιξη των πραγμάτων, αν όλα τα παιδιά μιλούσαν με τους Blue Vayeros στην Τρίπολη δείχνει πολλά.
'Οταν λοιπόν δεν γνωρίζουν το όνομα του συνδέσμου που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν.
Όταν δεν σέβονται ότι οι Blue Vayeros που διαθέτουν καταστατικό και σφραγίδα επιλέγουν να μην προβούν σε ομαδική ή ατομική δημοσιοποίηση.
Όταν δημοσιοποιούν στην ανακοίνωση τους μέρος από την απόφαση του Δ.Σ. των Blue Vayeros χωρίς να διαθέτουν κάν την ευαισθησία να ρωτήσουν
Όταν δίνουν τροφή σε ανυπόστατα σχόλια, δείχνουν ότι δεν μπόρεσαν να έχουν το επίπεδο των Blue Vayeros.
Βαρύ το όνομα πολύ βαρύ και χρειάζεται επίπεδο.
Δεν κουράστηκα και πολύ να ψάχνω, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ψάξω και άλλο θα βρώ και άλλες απίστευτες κωλοτούμπες, κακοήθιες και συμφεροντολογικές κριτικές σου. Τελειώνοντας ας δούμε λοιπόν τι έχεις γράψει και για τον φίλο σου πλέον, και γαύρο (όπως και ο αγαπημένος σου ‘ιδιοκτήτης’), Βαγγέλη Γυφτόπουλο:
May 29 2006, 02:30 PM
Εσείς κύριε Γυφτόπουλε, γιατί άραγε δεν είχατε την ανάλογη ευαισθησία να κάνετε και αυτή την ερώτηση στον κ. Κούγια; Η ερώτησή μου είναι καθαρά ρητορική καθώς δεν περιμένω αντρίκια απάντηση.
Μασημένα λόγια έχω χορτάσει....
Τώρα όμως που είστε στο ίδιο στρατόπεδο…
May 24 2012, 11:55 PM
Μοναδική εξαίρεση σε όλη αυτή τη λασπολογία, θα το ξαναπώ για μια ακόμη φορά ήταν ο Βαγγέλης Γυφτόπουλος.... Γιατί άραγε ήταν ο μόνος που έγραψε την αληθινή διάσταση της υπόθεσης???? Μήπως είναι μελλοντολόγος ο άνθρωπος και δεν το ξέρει και ίδιος????
Υ.Γ. Θα υπάρξει και άλλο σεντόνι σύντομα…όχι για σένα όμως. Τα δικά σου λάθη και οι δικές σου ευθύνες για τον οπαδικό χώρο της ομάδας είναι τεράστιες που δεν χωράνε σε κείμενα μέσα σε οπαδικά forum…
Υ.Γ. 2 Επειδή είναι σίγουρο ότι θα ψάξεις να με βρεις εναγωνίως, ίσως και να ρίξεις το ανάθεμα, στους υπεύθυνους αυτού του forum, ή σε διάφορους γνωστούς συνδεσμίτες εκτός BV ή σε διάφορους γνωστούς οπαδούς που δεν συμπαθούν εσένα και τον ‘ιδιοκτήτη’ της ΠΑΕ, τουλάχιστον μάθε ότι δεν είμαι κάποιος από αυτούς.