Δεδομένα λέμε πως δεν έχουμε πλέον καμιά οικονομική εκκρεμότητα με κανέναν.
Αλλά παρόλα όσα λέμε, δεν την πήραμε την άδεια ούτε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.
Το πώς λειτουργεί η επιτροπή αυτή το έχουμε δει όταν μας είχε δώσει άδεια αλλά δεν παίξαμε ευρώπη.
Οπότε το ζητούμενο είναι, γιατί δεν υπήρξε η ίδια αντιμετώπιση προς την ομάδα μας ξανά..
Μήπως μας έχουν βάλει στο μάτι για κάτι; Γιατί κι από τη στιγμή που λέμε πάλι.. έχω πληρώσει, τι άλλο μπορεί να λείπει;
Την ώρα μάλιστα που οι άλλοι λέγαμε ότι χρωστούσαν παντού κι αυτοί έπαιρναν άδεια...
Κι αν με αυτή τη λογική δε μας ξαναδώσουν ποτέ άδεια; Αν δεν παίξουμε έτσι, ότι κι αν πούμε ότι κάνουμε, ποτέ στην ευρώπη; Δεν καταλαβαίνω...
Και πρέπει και κάποιος να μιλήσει κι αντρίκια.. Πρέπει, γιατί διαφορετικά θα φανεί αδύναμος και ανίκανος διοικητικά...
Πρέπει, εξάλλου ο πρόεδρος τώρα με χρειάζεται.. Πρέπει αλλά πρέπει και ψυχραιμία. Ας μην πω τίποτα εν θερμώ... Ας περιμένω λίγο.
Ναι, έχω απόλυτο δίκιο. Πρέπει να περιμένω λίγο, να καταλάβω πρώτα και που μπορεί να πουν ότι φταίμε για να απαντάω..
Για κάτσε λίγο να σκεφτώ θετικά... Χμμ.. Μάλιστα.
Θα τους λέω ότι θέλω κι όποιος τζινάει θα του ζητάω αν ξέρει κάτι παραπάνω να το αποδείξει αλλιώς να το βουλώσει.
Μετά θα τον πιάνω στο φιλότιμο.. Κι εγώ έχω θυμό θα τ λέω κι εγώ παίρνω διαρκείας κι εγώ έχω γράψει χιλιόμετρα, αλλά δεν θα χαλάσουμε την ομάδα γιατί μας κάνουν πόλεμο επειδή μας φοβούνται..
Ναι, ναι, αυτό θα τς λέω, αυτό πάντα πιάνει.
Μετά μπορώ πάντα να το γυρίσω και στο κοίτα ποιοί μας καταδικάζουν, αυτοί που είναι όλοι στην εγκληματική, που δήθεν ήταν φίλοι μας τόσα χρόνια και κάναν συμφωνίες κυρίων κλπ
Θα έχουν βγει κι άλλοι να πούνε τη μαλακία τους στο μεταξύ, θα πει κι ο προεδρούλης τις δικές του, θα ενισχυθεί η θέση μου.
Το τελευταίο που θα πω είναι ότι η ομάδα τώρα μας χρειάζεται, στα δύσκολα, τα άλλα είναι για τους αλλους, όλοι την Κυριακή στο γήπεδο να αποθεώσουμε παίχτες-προπονητή, να ευχαριστήσουμε τον πρωτεργάτη προεδρούλη, να τον στηρίξουμε και να απομονώσουμε τους γιαννενάρες που μαζί με τους αθηναίους έχουν βαλθεί να πεθάνει η ομάδα..
Ναι, αυτό θα κάνω. Χε, τι ωραίος που είμαι. Απολαυστικός. Δεν υπάρχω πραγματικά, χε χε.
Μετά μια-δυό μέρες υπόθεση είναι και θα ξεχαστούν όλα. Πάντα αυτό συμβαίνει. Θα περάσει κι αυτό.
Οι παρακάτω συμφωνούν με το κείμενο:
saikodoylos