Αποστολέας Θέμα: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι  (Αναγνώστηκε 20106 φορές)

Αποσυνδεδεμένος nomenclatura

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 2
    • Προφίλ
Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 22:23 »
Δεν είχα ποτέ σκοπό (γιατί παραδόξως θεωρώ πως έχεις προσφέρει πράγματα στην ομάδα) να ασχοληθώ μαζί σου αλλά αφού σήκωσες το γάντι λέω να το σηκώσω και γω…Είπες λοιπόν, στο τελευταίο σου βαρύγδουπο post…

Παράθεση
Jun 26 2013, 08:02 PM
……Φτάσαμε με τον ερχομό του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ να κατηγορούμαστε για 5 κακουργήματα. Δεν σκύψαμε το κεφάλι μας.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ του είπαμε όταν οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και οι ΤΑΥΡΟΙ τον έγλυφαν. Οι Απεί Ρωτάν τώρα δανείστηκαν την έκφραση, αλλά για λάθος άνθρωπο πιστεύω.

όταν παλιότερα έγραφες:
Παράθεση
Aug 1 2004, 12:38 PM
Από την πλευρά του συνδέσμού μας τονίστηκαν οι θέσεις που αποτελούν πάγια τακτική για τα μέλη μας. Τις αναφέρω και πάλι και ας γίνω κουραστικός........
1. Ο σύνδεσμος στηρίζει τη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.
2. Προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα με όποιο τρόπο του ζητηθεί και δεν προβαίνει σε ενέργειες που μπορούν να τη βλάψουν.
3. Αν τα μέλη κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν κρίνουν ότι κάτι δε πάει καλά στην ομάδα τότε ζητούν ακρόαση από τη διοίκηση και δεν προβαίνουν σε ανακοινώσεις, δημόσια κριτική κ.λ.π.

…..Με τις παραπάνω θέσεις συμφώνησε ο κ. Κούγιας λέγοντας ότι η φιλοσοφία των Blue Vayeros τον εκφράζει απόλυτα.

……Στη συζήτηση που ακολούθησε επικράτησε το πνεύμα της απόλυτης συναίνεσης κάτι που μας έκανε όλους μας ακόμη πιο αισιόδοξους.

Παράθεση
Jan 8 2007, 09:49 PM
Κούγιας.......................................... ......................
Ειδικώς θέλω να ευχαριστήσω την μεγάλη μερίδα του Συνδέσμου Φιλάθλων «BLUE VAYEROS» οι οποίοι για άλλη μία φορά με τον τρόπο που αντέδρασαν αποδεικνύουν την ανιδιοτελή αγάπη τους για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για εμένα προσωπικά.

Παράθεση
Jun 8 2008, 06:24 PM
Σε καμιά περίπτωση όμως δεν του άξιζαν οι ακραίες συμπεριφορές του τελευταίου αγώνα , όπως δεν αξίζουν σε κανέναν που διοικεί μια ποδοσφαιρική ομάδα.
Αν δούμε όμως το έργο του κ. Κούγια συνολικά για την τετραετία που πέρασε από την ομάδα μας με καθαρό μυαλό θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ίσως είναι ο καλύτερος μεγαλομέτοχος που πέρασε από την ομάδα και οι λόγοι είναι απλοί.

Για να το γυρίσεις αργότερα…

Παράθεση
15 Ιούνιος 2008 09:44
Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω μαζί σας ότι δυστυχώς χάσαμε πολύτιμο χρόνο πουλώντας ανιδιοτελώς εισιτήρια διαρκείας (όχι μόνο συνδεσμιακά όπως επιμελώς αφήνετε να εννοηθεί) και εισιτήρια αγώνων, στα 4 χρόνια της παρουσίας σας στο ΤΑΠ- ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε, απλά να είστε σίγουρος ότι δεν θα επαναληφθεί ξανά.

Επιπλέον, δεν φτάνει που έχεις εφεύρει την κωλοτούμπα, ψεύδεσαι και για τους άλλους συνδέσμους…
Παράθεση
Jun 26 2013, 08:02 PM
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ του είπαμε όταν οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και οι ΤΑΥΡΟΙ τον έγλυφαν. Οι Απεί Ρωτάν τώρα δανείστηκαν την έκφραση, αλλά για λάθος άνθρωπο πιστεύω

Όταν η πραγματικότητα ηταν διαφορετική οπως εγραφε και ο φιλος σου:
Παράθεση
Oct 29 2007
ΤΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΕΛΕΓΕ
 ‘ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΝΑΙ, ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΙΣΩΣ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ’

ενω φυσικα δεν ξεχναμε το τι εκαναν οι ΑΡ:
Παράθεση
28/5/2008
http://www.eteksciki.info/video/1m7efx97E_4.html

Υπερασπίζεσαι τον ‘ιδιοκτήτη’ που προχτές στην συνέντευξη τύπου είπε πως πήρε μια ομάδα καταχρεωμένη πριν 5 χρόνια όταν εσύ έγραφες τότε…
Παράθεση
Jun 8 2008, 06:24 PM
Πήρε μια ομάδα ένα βήμα πριν την καταστροφή, όταν οι υπόλοιποι στα Γιάννινα σφύριζαν αδιάφορα και την άφησε με λυμένα τα οικονομικά της προβλήματα, με παίκτες που έχουν μακροχρόνια συμβόλαια και με συνθήκες τέτοιες οι οποίες την κατέστησαν σαν μήλο της έριδας για τους αγοραστές. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες άφηναν την ομάδα πάντα με πολύ περισσότερα προβλήματα.

Πολλοί σε κατηγορούν για συνδιοίκηση με τους εκάστοτε ‘ιδιοκτήτες’. Εσύ βέβαια πάντα το αρνείσαι…άλλα πάντα βέβαια αυτοαναιρείσαι:
Παράθεση
Aug 1 2004, 12:38 PM
4. Ο σύνδεσμός μας δεν επεμβαίνει στην επιλογή των ατόμων που θα στελεχώσουν την Π.Α.Ε. και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ποιους συνεργάτες θα έχει ο κ. Κούγιας.

Παράθεση
30 Μάιος 2008 05:36
Οι Blue Vayeros αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, κ. Αλέξη Κούγια, γιατί με τις  πρόσφατες δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε., κατέταξε το σύνδεσμο μας στην κορυφή για την τελειότητα που έχουμε σε θέματα οργάνωσης. Έτσι λοιπόν σαν η καλύτερα οργανωμένη ομάδα σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του μετόχου, είμαστε στη διάθεσή του να προσφέρουμε τις γνώσεις μας στο τομέα της οργάνωσης και στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για να επιτυχαίνει κάθε ποδοσφαιρική χρονιά τους στόχους της.

Ενίοτε όταν οι άλλοι είχαν καταλάβει το ποιόν του και έβριζαν τον Αγγελή, εσύ τον υπερασπιζόσουν σαν αδερφό σου:
Παράθεση
Nov 3 2010, 04:09 AM
Αποκαλυπτικότατος ο Αγγελής.
Κρίμα γιατί κάποιοι προσπαθούν να τον χτυπήσουν με χτυπήματα κάτω από την μέση.
Είναι οι ίδιοι που κάθε φορά έχουν το σύστηματάκι τους, όταν κάποιον δεν μπορούν να τον έχουν σαν ρουφιάνο τους και να περνάνε ότι θέλουν.
Είναι τα ίδια καρκινώματα κάθε φορά που νομίζουν ότι με τις συκοφαντίες και το βρίσιμο θα αναγκάσουν όποιον αυτοί γουστάρουν να τους κάνει τα θελήματα.
Δυστυχώς πολλοί σε αυτήν την πόλη έχουν σκύψει τα κεφάλια τους και έχουν υποκύψει.

για να κάνεις και συ το ίδιο, όταν τα χαλάσετε (δεν ξέρω γιατί βέβαια…)
Παράθεση
Aug 29 2012, 07:21 PM
Στο γκολ γράφει ο παλιός γνωστός μας...... Σιγά τα ωά.....
Πίσω από όλα αυτά τα κατευθυνόμενα όμως δημοσιεύματα κρύβεται ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ........
Η πικρία του που βρέθηκε εκτός της ομάδας ύστερα από την επιλογή του προέδρου της ομάδας μσς είναι ολοφάνερη....
Ο τρόπος που αντιδράει είναι παιδαριώδης και σίγουρα κλείνει επτασφράγιστα την πόρτα της ομάδα, καθώς δείχνει ότι πάνω από όλα βάζει τα μικροσυμφέροντα του και όχι το καλό της ομάδας.....

Παράθεση
Sep 2 2012, 09:40 PM
Δεν πέρασαν 2-3 μερούλες και τελικά το ψαράκι τσίμπησε..... Έτσι λοιπόν η γάτα, άφησε τα αρνητικά σχολιάκια για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ξεκίνησε να ασχολείται με την επαγγελματική μου δραστηριότητα σαν εκπαιδευτικός. Φυσικά δεν υπάρχει το θάρρος να γράψει επώνυμα κανένας τους.....
Τιμή μου λοιπόν, που τέλειωσα μια σχολή και διορίστηκα, τιμή μου λοιπόν που έχω ένα επάγγελμα, τιμή μου που έχω αυτοκίνητο και δεν ψειρίζω το αυτοκίνητο της ΠΑΕ....
Άντε βαγγέλη, μετά τον βασιλιά.... σε βλέπω να γίνεσαι κολλητός με τον Αλέξη....
 

Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, όπως π.χ. με τον Όγιος, που όσο ήταν καλός και στην ομάδα:
Παράθεση
Jul 11 2008, 10:54 PM
Η επιλογή του Όγιος δείχνει την πορεία που θέλει να χαράξει ο μεγαλομέτοχος φέτος.
Πρόκειται για έναν καλό προπονητή που ίσως αποτελεί πολυτέλεια για τον χώρο της Β΄Εθνικής. Στα υπέρ του είναι σίγουρα ότι είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και φυσικά η μεγάλη σημασία που δείχνει στους νεαρούς παίκτες.

Παράθεση
Mar 6 2009, 03:38 PM
Το έργο του είναι εμφανέστατο από τη θέση που κατέχει η ομάδα μας στο βαθμολογικό πίνακα και φυσικά από την αυξημένη προσέλευση φέτος των φιλάθλων στο γήπεδο.

Παράθεση
Apr 28 2009, 02:03 PM
Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας στην πόλη Φώτη που να σκέφτεται υγειώς και να μην αναγνωρίζει το φετινό έργο του προπονητή της ομάδας μας.

Για να το γυρίσεις αργότερα…πάλι…
Παράθεση
Apr 28 2009, 11:55 PM
Υ.Γ. 2 ΔΕΝ μπορώ με τίποτε να χωνέψω τον Μέζα στην ενδεκάδα, ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι είναι δανεικός από τον Ατρόμητο για ένα χρόνο και επιστρέφει στην ομάδα του. Όπως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στη θέση του Μέζα δεν μπαίνει ο Γιάκος ή όποιο άλλο παλλικάρι δεν έχει πάρει αγώνες.
Υ.Γ. 3 ΔΕΝ μπορώ να χωνέψω με τίποτε το ότι ο Κοντογουλίδης 2 φορές που μπήκε σαν αλλαγή έπαιξε περισσότερο σαν χαφ. ούτε ότι ο Γκουγκουλιάς δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε, ειδικά τώρα που είμαστε και μαθηματικά ανεβασμένοι.

Το ίδιο βέβαια και με άλλους συνδέσμους όπως οι Βlue Vayeros Θεσ/νίκης
Παράθεση
Nov 14 2007, 01:36 PM
Οι Blue Vayeros Θεσσαλονίκης είναι ένας δυναμικότατος σύνδεσμος που δεν έχει ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν τίποτε για τους λόγους ύπαρξής του. Οι εκδρομές και η συμμετοχή του στην κερκίδα τον κατατάσσουν δίκαια στους 2 πιο δυναμικούς συνδέσμους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Άλλωστε το όνομα Blue Vayeros δεν το έχουν τυχαία τα παιδιά στην επωνυμία τους...... το έχουν κερδίσει με την αξία τους και αυτό άλλωστε αναγνωρίζεται από όλους μας για αυτό έχουν και τόσα πολλά μέλη και οικονομική αυτοτέλεια. Δεν είναι σύνδεσμος σφραγίδα και αυτό είναι πολύ καθαρά χαραγμένο σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Παράθεση
May 13 2009, 02:07 PM
Κάποιοι προσπαθούν έντεχνα να βγούνε από την αφάνειά τους μέσα στο γήπεδο, κινούμενοι καθαρά με εγκεντρικά κίνητρα (δημιουργία "πελατολογίου", άσχετου με την ομάδα, για άλλους λόγους), σπιλώνοντας παράλληλα τις προσωπικότητες των άλλων.... Η παντελής ανικανότητα για την δημιουργία ρεύματος προς την κίνησή τους, μεταφράζεται σε επιθετικότητα, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι έτσι κάνουν τις απέλπιδες προσπάθειες να βγούνε από την αφάνεια και την καθημερινή τους αριθμητική συρρίκνωση. Οι μέθοδοι αυτοί έχουν εφαρμοστεί και στο παρελθόν και το μόνο που έχουν πετύχει οι εμπνευστές είναι ο απόλυτος εξευτελισμός τους σε βάθος χρόνου.

Αλλά και τους Βlue Vayeros Αθήνας
Παράθεση
Mar 22 2011, 05:25 PM
 Είναι φανερό πλέον ότι τα παιδιά της Αθήνας, παράγουν έργο αντάξιο της κουλτούρας των οπαδών μας. Χωρίς φανφάρες και εφετζήδικες κινήσεις, έχουν κατορθώσει σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη όλων.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που για πρώτη φορά η ΠΑΕ σύσσωμη πήγε σε κοπή πίτας οπαδών του ΠΑΣ.
Πολλά μπράβο στα παιδιά της Αθήνας....

Παράθεση
Oct 26 2012, 08:22 PM
Η διαφορά της φιλοσοφίας είναι σαφέστατη λοιπόν και σίγουρα όσες συγνώμες μας ζήτησαν τις προηγούμενες ημέρες για λάθη λόγω απειρίας πέφτουν φυσικά στο κενό. Η ανακοίνωση που βγήκε, για να προλάβουν τυχόν διαφορετική εξέλιξη των πραγμάτων, αν όλα τα παιδιά μιλούσαν με τους Blue Vayeros στην Τρίπολη δείχνει πολλά.
'Οταν λοιπόν δεν γνωρίζουν το όνομα του συνδέσμου που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν.
Όταν δεν σέβονται ότι οι Blue Vayeros που διαθέτουν καταστατικό και σφραγίδα επιλέγουν να μην προβούν σε ομαδική ή ατομική δημοσιοποίηση.
Όταν δημοσιοποιούν στην ανακοίνωση τους μέρος από την απόφαση του Δ.Σ. των Blue Vayeros χωρίς να διαθέτουν κάν την ευαισθησία να ρωτήσουν
Όταν δίνουν τροφή σε ανυπόστατα σχόλια, δείχνουν ότι δεν μπόρεσαν να έχουν το επίπεδο των Blue Vayeros.
Βαρύ το όνομα πολύ βαρύ και χρειάζεται επίπεδο.

Δεν κουράστηκα και πολύ να ψάχνω, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ψάξω και άλλο θα βρώ και άλλες απίστευτες κωλοτούμπες, κακοήθιες και συμφεροντολογικές κριτικές σου. Τελειώνοντας ας δούμε λοιπόν τι έχεις γράψει και για τον φίλο σου πλέον, και γαύρο (όπως και ο αγαπημένος σου ‘ιδιοκτήτης’), Βαγγέλη Γυφτόπουλο:
Παράθεση
May 29 2006, 02:30 PM
Εσείς κύριε Γυφτόπουλε, γιατί άραγε δεν είχατε την ανάλογη ευαισθησία να κάνετε και αυτή την ερώτηση στον κ. Κούγια; Η ερώτησή μου είναι καθαρά ρητορική καθώς δεν περιμένω αντρίκια απάντηση.
Μασημένα λόγια έχω χορτάσει....

Τώρα όμως που είστε στο ίδιο στρατόπεδο…
Παράθεση
May 24 2012, 11:55 PM
Μοναδική εξαίρεση σε όλη αυτή τη λασπολογία, θα το ξαναπώ για μια ακόμη φορά ήταν ο Βαγγέλης Γυφτόπουλος.... Γιατί άραγε ήταν ο μόνος που έγραψε την αληθινή διάσταση της υπόθεσης???? Μήπως είναι μελλοντολόγος ο άνθρωπος και δεν το ξέρει και ίδιος????

Υ.Γ. Θα υπάρξει και άλλο σεντόνι σύντομα…όχι για σένα όμως. Τα δικά σου λάθη και οι δικές σου ευθύνες για τον οπαδικό χώρο της ομάδας είναι τεράστιες που δεν χωράνε σε κείμενα μέσα σε οπαδικά forum…
Υ.Γ. 2 Επειδή είναι σίγουρο ότι θα ψάξεις να με βρεις εναγωνίως,  ίσως και να ρίξεις το ανάθεμα, στους υπεύθυνους αυτού του forum, ή σε διάφορους γνωστούς συνδεσμίτες εκτός BV ή σε διάφορους γνωστούς οπαδούς που δεν συμπαθούν εσένα και τον ‘ιδιοκτήτη’ της ΠΑΕ, τουλάχιστον μάθε ότι δεν είμαι κάποιος από αυτούς.

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #1 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 22:58 »
Φορτσάτος μπήκες ρε φίλε! 8)
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος stefpas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 783
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #2 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 23:31 »
ουι ο τζες.......ωραίος!!!!!!!!!


Υ.Γ.Αλήθεια για το "πράσινο" παρελθόν του γιατί δεν μας λέει κάτι????έτσι για να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι.....

 :mono: :mono: :mono:
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #3 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 23:37 »
ωραιος και ψαγμενος

εχεται ομως κι αλλο ξεβρακωμα πολυ δυνατο.....

stay tuned   ;)
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος spiros315

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 285
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #4 στις: Δευ 01 Ιούλ 2013 23:37 »
Απο τα πιο εμπεριστατωμένα posts.Αντε να μαθαίνουν οι νεότεροι σιγά σιγά :mono:

Αποσυνδεδεμένος gilas

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 178
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #5 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 01:23 »
οδοστρωτηρας ο τζες...

μπορεις να το κυκλοφορησεις και σε βιβλιο με τιτλο οπως ''η τεχνικη της σωστης κωλοτουμπας''

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 825
  • Pas Giannina Preveza Group(on the making)
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #6 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 01:33 »
Βλέπω να ξεκινάει νεο σήριαλ με τον μπαρμπαστρουμφ. Φάση έχει για εμάς τους απο έξω  :P (αρκεί βέβαια να παραμενει πάνω απο όλους ο ΠΑΣ)
                                                                                         Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #7 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 02:19 »
Απολαυστικό το έστω και μόνο 0,5%
Ας ξαναθυμήσω κι εγώ ένα ακόμη μικρό...τόοοσο δα...μαργαριταράκι
για Κωστάκη και Βαγγελάκη να πάει στο 0,51%
απ όταν ο Βαγγελης ήταν ακόμα καλόοος, ο Κωστάκης ακόμα παιχταράουας
και αυτός όπως πάντα, ένας βαθύς γνώστης της ιστορίας του ΠΑΣ
κι όλοι οι άλλοι, κλασσικά εχθροι και λασπολόγοι

Μάϊος '09 άμα της μεταγραφής του Κωστάκη:

Μίλησα τηλεφωνικά πριν από λίγο με τον Μενδρινό.
θα πω ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό και έξυπνο παιδί


Η μεταγραφή αυτή είναι τεράστιου μεγέθους
Πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας γίνεται κάτι τέτοιο.


Ελπίζω να βουλώθηκαν πολλά από τα στοματάκια που τον τελευταίο καιρό μόνο λάσπη και αμφισβήτηση είχαν να προσφέρουν. Τώρα φυσικά θα πρέπει να ψάξουν πολύ για να βρούνε τρόπο να συνεχίσουν τις λασπομαχίες τους, καθώς επειδή έχουν μάθει να ζούνε μέσα στον ιδελογικό τους βούρκο, το μόνο που ξέρουν είναι από λάσπη. Ας μας πούνε τώρα πως ένα λαμόγιο θυσίασε 50.000 €, γιατί αυτό ήταν το ποσό της προμήθειας που θα έπαιρνε ο μάνατζερ του παίκτη, για να έρθει ο παίκτης στα Γιάννινα.

Ξυδάκι για τους δήθεν.... ανμένεται να ανεβεί η τιμή του από την ζήτηση
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #8 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 09:54 »
Άμα ανατρέξουμε σε ποστ παρελθόντων ετών, σίγουρα τέτοιου είδους 'λαβράκια' θα πιάσουμε για σχεδόν όλους τους συμφορουμίτες, και λέω 'σχεδόν' γιατί υπάρχουν και nickname που ποστάρουν για πρώτη φορά εδώ.  ;)

Αποσυνδεδεμένος pastore

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 6
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #9 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 11:26 »
ούι ξεβράκωμα Ράμι μου ...  :)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #10 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 12:31 »
Άμα ανατρέξουμε σε ποστ παρελθόντων ετών, σίγουρα τέτοιου είδους 'λαβράκια' θα πιάσουμε για σχεδόν όλους τους συμφορουμίτες, και λέω 'σχεδόν' γιατί υπάρχουν και nickname που ποστάρουν για πρώτη φορά εδώ.  ;)

Φιλε μου, χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου. Τι εννοεις οτι υπαρχουν νικνεϊμ που ποσταρουν για πρωτη φορα εδω; Γιατι δεν γραφεις κατευθειαν οτι υπαρχουν ΠΑΣολεδες που ποσταρουν πρωτη φορα εδω;

Μια συμβουλη: Μην παρασυρεσαι απο την προπαγανδα συγκεκριμενης μεριδας "οπαδων του ΠΑΣ", που προκειμενου να μας πεισουν οτι βρεχει και οχι τους τους φτυνει ολη η πολη, πουλανε αυτο το παραμυθακι εδω και χρονια! Και τα λενε αυτοι που εχουν παραδεχτει δημοσιως οτι γραφουν με παρπανω απο ενα νικνεϊμ στον δικο τους ηλεκτρινικο χωρο!

Σκεψου ποσα ατομα ειναι ενεργα εδω μεσα σε τακτικη βαση (π.χ. μιας εβδομαδας)! ΕΝΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ! 300  - 400 σιγουρα! Φαντασου να ηταν 5-6 οπως αλλου τι θα ελεγαν!

Υ.Γ. ΟΦ ΤΟΠΙΚ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ - ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #11 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 15:49 »
Άμα ανατρέξουμε σε ποστ παρελθόντων ετών, σίγουρα τέτοιου είδους 'λαβράκια' θα πιάσουμε για σχεδόν όλους τους συμφορουμίτες, και λέω 'σχεδόν' γιατί υπάρχουν και nickname που ποστάρουν για πρώτη φορά εδώ.  ;)

Φιλε μου, χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου. Τι εννοεις οτι υπαρχουν νικνεϊμ που ποσταρουν για πρωτη φορα εδω; Γιατι δεν γραφεις κατευθειαν οτι υπαρχουν ΠΑΣολεδες που ποσταρουν πρωτη φορα εδω;

Μια συμβουλη: Μην παρασυρεσαι απο την προπαγανδα συγκεκριμενης μεριδας "οπαδων του ΠΑΣ", που προκειμενου να μας πεισουν οτι βρεχει και οχι τους τους φτυνει ολη η πολη, πουλανε αυτο το παραμυθακι εδω και χρονια! Και τα λενε αυτοι που εχουν παραδεχτει δημοσιως οτι γραφουν με παρπανω απο ενα νικνεϊμ στον δικο τους ηλεκτρινικο χωρο!

Σκεψου ποσα ατομα ειναι ενεργα εδω μεσα σε τακτικη βαση (π.χ. μιας εβδομαδας)! ΕΝΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ! 300  - 400 σιγουρα! Φαντασου να ηταν 5-6 οπως αλλου τι θα ελεγαν!

Υ.Γ. ΟΦ ΤΟΠΙΚ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ - ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ.

Μη μπαίνουν στο μυαλό σου σενάρια. Αυτό που έγραψα ήταν αρκετά ξεκάθαρο.
Εγώ έγραψα nickname καθαρά γιατί στα καινούργια nickname δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση σε παρελθόντα έτη για να συγκρίνεις τι λέγανε τότε (εκτός αν ξέρεις ποια ήταν τα παλιά nickname που χρησιμοποιούσαν).
Η ουσία αυτού που γράφω είναι ότι σχεδόν όλοι μας έχουμε γράψει κάποια λάθος εκτίμηση στο παρελθόν (ὀπως π.χ. αυτό με τον Κωστάκη που διάβασα μόλις). Το θέμα είναι κανείς δεν θέλησε να τα ξεμπροστιάσει μέχρι τώρα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #12 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 15:57 »
το θέμα είναι η λάθος εκτίμηση για τον όποιο Κωστάκη;
εδώ την μια μέρα είσαι φίλος και σε εκθειάζω και την άλλη είσαι εχθρός και σε θάβω.Στο μάλλον μπορεί να γίνεις ξανά φίλος και μετά πάλι εχθρός και πάει λέγοντας.
αυτό πως λέγεται;

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.598
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #13 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 16:01 »
 Φίλε nomenclatura μια παράκληση: Εκτός από αυτά τα ωραία που μας έγραψες για το συγκεκριμένο τύπο, μήπως λέω μήπως θα μπορούσες να εμβαθύνεις σε λίγο πιο σοβαρά; Το ότι είναι κωλοτούμπας και εντελώς περιθωριοποιημένος από κάθε σοβαρό πασολέ το ξέρουν και οι πέτρες. Μήπως θα μπορούσες να μας πεις λεπτομέρειες για εκείνες τις κατηγορίες του δικηγόρου; Όχι τίποτα άλλο. αλλά αυτά είναι το ζουμί....

ΥΓ: Θα διαφωνήσουμε σε κάτι. Το άτομο αυτό (συνολικά) έχει κάνει μόνο κακό στον Π.Α.Σ. και στον κόσμο του.Αποδεδειγμένα έδιωξε πάρα πολύ κόσμο από το γήπεδο.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος nick

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 622
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #14 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 16:03 »
Δεν ανήκουν όλα τα nicknames σε επαγγελματίες οπαδούς , μάλλον συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και δεν το 'χεις καταλάβει my8os ... Eκτός αν είμαστε όλοι alias του τζε και δεν το 'χουμε καταλάβει εμείς ακόμα...

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #15 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 16:22 »
Παράθεση
την μια μέρα είσαι φίλος και σε εκθειάζω και την άλλη είσαι εχθρός και σε θάβω.Στο μάλλον μπορεί να γίνεις ξανά φίλος και μετά πάλι εχθρός και πάει λέγοντας.
αυτό πως λέγεται;
Πως; Παντελονάτη ξήγα λόγω σταθερών αξιών κι αρχών, επ αφορμής ανιδιοτέλειας, εντιμότητας και καλής ψυχής που μας διακατέχει;  ::)

Μούχε αρέσει ένα πολύ ωραίο, που είχε καταγγείλει κάποιον για σουπεροσφυοκάμπτη των αθηνών, συνηθισμένο στις υποκύψεις, που επιχειρούσε να δίνει γραμμή στο τι θα ακούγεται και τι όχι από εκπομπή.
Οτι για αυτό τον έκανε πέρα αυτός, κι όχι εκείνος αυτόν βέβαια, γιατί εκεί τα έλεγε αντικειμενικά και με ευπρέπεια κι όχι με ψεύδη και συκοφαντίες, μηνύσιμα όλα, που έλεγε εκείνος.
Τώρα, είναι ξανά αξιόπιστος, σοβαρός, αντικειμενικός, έντιμος, φιλαλήθης και ο μοναδικός επαγγελματίας δημοσιογράφος που αξίζει να διαβάζει και να συνεργάζεται κανείς  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.037
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #16 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 16:25 »
η σταθερή αξία είναι ότι είσαι ότι και το συμφέρον μου;Αναρωτιέμαι...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.790
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #17 στις: Τρι 02 Ιούλ 2013 16:26 »
OK Mythos γραψε λαθος, αλλο καταλαβα!

Αλλα νομιζω οτι η ουσια ειναι αυτο που εγρψε ο fon. Ειναι αλλο πραγμα να γραφω εγω ας πουμε, οταν ερθει ενας παιχτης και τον δω στα πρωτα ματς να κρινω οτι δεν ειναι κανει, αλλα στην συνεχεια οταν ανεβασει την αποδοση του να ανεβει στην εκτιμηση μου.

Εδω μιλαμε για ανθρωπους γλυφουν, φτυνουν και ξαναγλυφουν εκει που εφτυναν, αναλογα με το συμφερον και την κονομα τους!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #18 στις: Τετ 03 Ιούλ 2013 08:43 »
Εδω μιλαμε για ανθρωπους γλυφουν, φτυνουν και ξαναγλυφουν εκει που εφτυναν, αναλογα με το συμφερον και την κονομα τους!

αυτά που παρατίθενται από το/τη nomenclatura αληθή απλά ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν τα σημαντικότερα στα οποία ο συγκεκριμένος ..."κύριος" έχει βλάψει την ομάδα στο σύνολό της.  Μήπως θα είχε ενδιαφέρον να αναζητηθούν οικονομικά στοιχεία ?

 Το ότι είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικά ικανός και οργανωτικός απλά τον κατατάσσει κατά τη γνώμη μου στον σημαντικότερο εχθρό της ομάδας στην νεότερη ιστορία της. Και η ουσία δεν είναι στα οικονομικά αλλά στο ότι κατάφερε τα τελευταία χρόνια να κάνει πολλούς υποστηρικτές της "ΑΜΟ" από φιλάθλους οπαδούς.

Να σημειώσω ότι  ΠΟΤΕ δεν έχω χρησιμοποιήσει διπλό  nickname σε οποιοδήποτε διαδικτυακό χώρο.  Έχοντας όμως πολλές φορές δεχθεί λάσπη, απειλές και συκοφαντίες από τον συγκεκριμένο κύριο αντιλαμβάνομαι και τον/την nomenclatura που γράφει με αχρησιμοποίητο μέχρι τώρα nickname ... Ενδεχομένως προφυλάσσεται από  την "ανιδιοτελή επίθεση" την οποία θα δεχόταν στη συνέχεια στον προσωπικό και επαγγελματικό του/της χώρο από τους λιγοστούς εναπομείναντες καιροσκόπους (κερδο-σκόπους) ακόλουθους του εν λόγω επαγγελματία ... Και πιστέψτε είναι πολύ δύσκολο να προστατευτείς από επαγγελματίες οι οποίοι αισθάνονται ότι απειλείται η κονόμα τους και διαθέτουν το 24ωρό τους στην προστασία της...

άλλωστε το "ανώνυμο" post αναφέρεται σε κάποιο πρόσωπο ανώνυμα... Είναι ενδεικτικό ότι  κανένας δεν καταλαβαίνει σε ποιόν αναφέρεται... 

Έλα Rami...


« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Ιούλ 2013 09:51 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος FanaticPaS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 898
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #19 στις: Τετ 03 Ιούλ 2013 13:38 »
Παντος τοση σαπίλα δεν πιστεύω να υπαρχει σε αλλη επαρχιακη ομαδα.

Τα γλυψίματα οι ρουφιανιες τα συμφεροντα οπαδων δημοσιογραφων μανατζαρεων κτλ ειναι απιστευτα.

Ολοι πανω κατω τα ξερουμε απλα δεν μιλαμε. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...

ΚΟΚΟΜΠΙΛ ΟΥΣΤ
Μεγαλωσα δν εβαλα μυαλο

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.598
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #20 στις: Τετ 03 Ιούλ 2013 22:03 »


 Το ότι είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικά ικανός και οργανωτικός απλά τον κατατάσσει κατά τη γνώμη μου στον σημαντικότερο εχθρό της ομάδας στην νεότερη ιστορία της. Και η ουσία δεν είναι στα οικονομικά αλλά στο ότι κατάφερε τα τελευταία χρόνια να κάνει πολλούς υποστηρικτές της "ΑΜΟ" από φιλάθλους οπαδούς.

Φίλε DK νομίζω οτι υπερβάλλεις λίγο. Τι το εξαιρετικό έχει;Άθελά σου έχω την εντύπωση οτι τον υπερτιμάς πολύ. Και αυτό το έχουν κάνει πολλοί. Αν ήταν πολύ έξυπνος θα φρόντιζε να μην κάνει αχρείαστα εχθρούς και να κρατήσει ένα σοβαρό οπαδικό πυρήνα γύρω του. Αλλά αυτό ήθελε υποχωρήσεις και τακτική. Πράγμα που δεν έχει κάνει. Δεν τον υποτιμώ κάτι που θα ήταν επικίνδυνο αλλά δεν μπορώ να πω οτι είναι ιδιαίτερα έξυπνος. Οι έντυπες αντιφάσεις του είναι ενδεικτικές για την ανόητη αλαζονεία του. Ο τύπος είναι ο κλασσικός γλείφτης και σαλιάρης που πολιτεύεται χωρίς αρχές.

Από την άλλη, λογικό είναι να είναι οργανωτικός καθώς η δουλειά του. Το επάγγελμά του.Από αυτό ζει κυρίως... 
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #21 στις: Τετ 03 Ιούλ 2013 23:52 »
 %-|Mpakoulieros ... Χριστός Ανέστη ... Λάζαρος, από Βηθανίας, αδελφός της Μαρίας και της Μάρθας της γλείψασας τον Αλέξη.

Δεκτόν ... γιατί τώρα και όχι χτες ... πιστεύω στην ανάσταση των νεκρών, αλλά όχι τώρα... αποπροσανατολίζομαι,.
Τα πτώματα δε γουστάρουν ιστορίες ... ονόματα, οι γρίφοι είναι για το "Τραστ του Γέλιου".

Απαντώ ...
 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Ιούλ 2013 00:40 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος notis

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 138
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 04 Ιούλ 2013 19:29 »
Είναι ένα νεογέννητο µαυράκι που η µητέρα του είναι µαύρη και ο πατέρας του λευκός.
Τι χρώµα δόντια θα έχει;
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.408
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 04 Ιούλ 2013 20:16 »
Εκτός κι αν του βάλανε μασέλα, δεν έχει δόντια  :P

Αποσυνδεδεμένος pantser

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 520
    • Προφίλ
Απ: Για να μαθαίνουν ΣΩΣΤΑ οι νεότεροι
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 04 Ιούλ 2013 23:18 »
Παντος τοση σαπίλα δεν πιστεύω να υπαρχει σε αλλη επαρχιακη ομαδα.

Τα γλυψίματα οι ρουφιανιες τα συμφεροντα οπαδων δημοσιογραφων μανατζαρεων κτλ ειναι απιστευτα.

Ολοι πανω κατω τα ξερουμε απλα δεν μιλαμε. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...

ΚΟΚΟΜΠΙΛ ΟΥΣΤ
Η σαπίλα ξεκινάει απ τους συνδέσμους.Δημιουργήθηκε ένας σύνδεσμος..οι ΒV και ύστερα απο κάποια χρόνια δημιουργήθηκαν οι LtL τώρα οι Απει Ρώταν και οι A.F.oι οποίοι μοιάζουν σαν αντιπολίτευση σε κυβέρνηση.
Τώρα δλδ υπάρχει ο AZZYRA FAMILIA ή οι πρώην bv.Μέχρι πέρσι ήταν ολα καλα! Το φιλούσαμε το χέρι του "Αρχιεπίσκοπου''.
Σύνδεσμοι δημιουργούνται για στήριξη της ομάδας,προυπόθεση το μόνιασμα.
Έχω δεί στα γήπεδα εντός και εκτός το τραγικό,μέσα σε ομάδα 200 ατόμων οι μέν να μην τραγουδάν τα τραγούδια τω δε,οι δε να μην σηκώνουν το πανό των δε,μπουκάλια να φεύγουν και να προσγειόνονται στα κεφάλια των άλλων που δεν σήκωναν χέρια.
Επί 31 διχάσμος Χ 3.Μισοί να βρίζουν,μισοί να χειροκροτούν και μισοί να παραμένουν θεατές.
Στις εκδρομές το λεοφωρείο των μεν όταν είδε το λεφορείο των δε σταματημένο στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ στην Μηλιά να συνεχίζει και να παρκάρει σ άλλο στέκι για να μην συναντηθούν τα μεγάλα πνεύματα μαζι και έχουμε ανορεξίες.
Η μεγάλη ξεφτίλα ο τσακωμός με τα πανια τα οποία βρεθήκαν κάπου σε κάτι στάνες στη Λάρισα ενω οι αλληλοκατηγορίες για άλλα θέματα πηγαίναν γόνα.
Κατηγορίες μέσω πληκτρολογίου ένθεν και εκείθεν για οικονομικής φύσεως θέματα.
Και τα χωσίματα στο ΧΒ για ποιό λόγο; Είναι απλό.Επειδή τα χει καλά με την διοίκηση ο σύνδεσμος BV.
Μέσα σ ολα αυτά έχουμε και τους διαχωρισμένους δημοσιογράφους,αυτούς που εκθειάζουν τους bv και αυτούς που δεν εκθειάζουν.Χώρια τα πεσίματα σε αυτούς.
Ρε κόψτε τα καραγκιοζιλίκα όλοι σας γιατί ο κόσμος που δεν πατάει γήπεδο εκτός των άλλων βλέπει και έσας ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Έχετε μεταφέρει τις διαφωνίες σας στις εξέδρες και μόνο καλό δεν κάνετε στον ΠΑΣ.
Κύροι των συνδέσμων είστε μεγάλη γάγγραινα να ξέρετε έτσι όπως έχετε καταντήσει.Κι αν ο ΠΑΣ πιστεύετε οτι έχει πληγές στην διοικησή του άλλες τόσες έχει και στην εξέδρα του.
Φτιάξατε συνδέσμους για ποιο λόγο; Πάντως απ οτι φαίνετε όχι για την ομάδα.
ΠΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ